Το διέδωσα πάραυτα!
Πάρτε τον πάλι τον "αγανακτισμένο", γελοίο τρολλοπράκτορα!axinosp έγραψε:Αυτό το καθίκι με το ψευδώνυμο "Έλ λην Μακεδόνας" σταλάζει σιγά -σιγά το φαρμάκι του για να σου βάλει την αμφιβολία, όπως έκαναν και με τους αγανακτισμένους
Μην ανησυχείτε. Όπως μάθαμε σήμερα, οι περισσευούμενοι θα προσληφθούν στη ΔΕΗ και στα νοσοκομεία.ArELa έγραψε:και τους εργαζομένους της...
Αν αυτό τους κάνει να λουφάξουν και να παραιτηθούν απ'το μεγάλο αγώνα, τότε ναι, καληνύχτα Ελλάδα.Illuminus έγραψε:Μην ανησυχείτε. Όπως μάθαμε σήμερα, οι περισσευούμενοι θα προσληφθούν στη ΔΕΗ και στα νοσοκομεία.ArELa έγραψε:και τους εργαζομένους της...
Ξεχνάς Arela ξεχνάς ψάξε γιαυτό το τομάρι στην συνέντευξη του Καζάκη,Είδα σήμερα το Βλάχο στην ΕΡΤ. Δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό,
αλλά τον παραδέχτηκα τον άνδρα. Τα είπε πολύ καλύτερα από πολλούς.
http://epam-patras.net/2013/06/16/%CE%B ... %B9%CE%B1/Κανείς δεν ξέρει ποιος έδωσε την άδεια στην Στάη να κάνει εκπομπή – Έξαλλοι οι εργαζόμενοι
Δεν ξεχνάω τίποτα. Πρόσεξε καλά τι είπα:axinosp έγραψε:Ξεχνάς Arela ξεχνάς ψάξε γιαυτό το τομάρι στην συνέντευξη του Καζάκη,
στον Παυλόπουλο στο ΕΧΤΡΑ-Κόντρα δε θυμάμαι κανάλι
και δες αυτό το σκουλήκι με τις θέσεις του για το Μνημόνιο και το Ευρώ !!
Επικροτώ αυτά που είπε σήμερα. Επαναλαμβάνω: αυτά που είπε σήμερα- Δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα βίντεο για να το φέρω εδώ να το δουν/ακούσουν όσοι δεν το είδαν, αλλά για να τα επικροτώ με δεδομένη τη γνώση μου και για αυτά που λες, και για το γεγονός ότι προσχώρησε στους καμμένους. καταλαβαίνεις (ή θα'πρεπε να καταλαβαίνεις) πως έχω τουςλόγους μου.ArELa έγραψε:Δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό,
αλλά....
MerciArELa έγραψε:Συγκλονιστικό το βίντεο που έφερε ο Αχινός...
Δείτε το...
Διαδώστε το...
Για να ξέρω ποιον θα έχω απέναντι όταν θα έρθει η ώρα.....
ο γιατρός ξεκίνησε καλά τότε με τις μηνύσειςdoctormarkon έγραψε:Πάντως τον γιατρό τον τσίμπησε μύγα.
Βρε μπας και του τάξανε καμία θέση?
Για μένα, όχι και τόσο... Όταν του μίλησα για πιθανή συνέντευξη, κατάλαβα πολλά...doctormarkon έγραψε:Αλλά ο Αντωνίου? Τι κεραμίδα ήταν αυτή?
Αυτός ήταν η έκπληξη.
Η digea, είναι άλλη μια απόδειξη της "μεταρρύθμησης" που μετατρέπει το εθνικό κράτος σε corporate state (εταιρικό κράτος)- πράγμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, με τρόπο ραγδαίο και σαρωτικό, χωρίς να υπολογίζει άνθρωπο, όπως δεν εφαρμόζεται (ακόμα) πουθενά αλλού στον κόσμο.doctormarkon έγραψε:Ήδη έχουμε πάρει γεύση από την ΑΕΠΙ.
Τώρα έχουμε και τη DIGEA
Δεν ξέρω ποιος το έχει μάθει, εγώ μόλις τώρα το έμαθα... (γιατί ταξίδευα προς Αθήνα). Ένα είναι βέβαιο: Αν το'χουν μάθει κάποιοι πλην των κυβερνητικών, αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι.Dread έγραψε:O κόσμος που είναι απ' έξω το ΄χει μάθει ?
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που είναι σε απεργιακές βάρδιες το έχουν μάθει ?
Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι το έχουν μάθει ?
Οι δημοσιογράφοι που το έμαθαν (αν το έμαθαν), το έχουν αναφέρει σαν γεγονός στον αέρα ?
Γιατί το τελευταίο 2-3ωρο που βλέπω, δεν έχει ειπωθεί τίποτα ?