Συντάγματος συνέχεια (από Ιούλιο 2011)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Σύνταγμα- Ιούλιος 2011 και ακόμα όλοι εκεί!

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 03 Σεπ 2011, 18:16

Και αυτά τα παρατράγουδα κινούνται στη λογική του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Στο βίντεο διέκρινα γκρίνια και αρνητισμό. Κατηγορούν απορρίπτουν χωρίς να λένε ποιοί είναι και αν έχουν μια καλύτερη πρόταση.

Τουλάχιστον ο Καζάκης έχει μία ολοκληρωμένη πρόταση και πολλές καλές ιδέες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 04 Σεπ 2011, 08:28

νομίζω η πρόταση τους από αυτά που άκουσα στο βίντεο είναι απλή και κατανοητή και ολόσωστη, άρα αυτό που συνέβη κατά την άποψή τους πάντα είναι ότι οι υπόλοιποι είτε απέκκλιναν από αυτή είτε δεν ήταν αυτή! κι αν κοντραρίστηκαν άρα υπήρχαν δυνάμεις εκεί που ήθελαν ηγεσίες, γιατί και οι ίδιοι να αποτελούσαν ηγετίσκους, μόνο ηγετίσκος θα τα έβαζε με ηγετίσκο. εξάλλου όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. νόμος.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Σεπ 2011, 10:36

Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ηγετίσκος.

Ο Καζάκης βγήκε μπροστά σαν πρόσωπο και αυτό είναι καλό ακόμα και αν κρύβει κάποια φιλοδοξία.
Ο Αντωνίου που φαίνεται ότι έχει πολλές φιλοδοξίες πάλι καλά έκανε και βγήκε σαν πρόσωπο να μιλήσει.

Είναι πολύ πιό τίμιο από το να δρουν κάποιοι παρασκηνιακά υπονομεύοντας τους άλλους δήθεν ότι υπηρετούν σκοτεινά σχέδια ή ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και έχουν ιδιοτελείς στόχους.

Στην κίνηση του Καζάκη και του Αντωνίου υπάρχει μία θετική διάσταση ακόμα και αν δεχτούμε ότι θέλουν να γίνουν αρχηγοί η να ιδρύσουν κόμμα.

Η λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα είναι πέρα για πέρα αρνητική αφού στοχεύει σε ένα πισωγύρισμα και επιστροφή στον καναπέ αυτή τη φορά αμετάκλητη.

Εμένα δεν μου μυρίζει ότι κάποιος φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης.
Μάλλον ότι είναι βαλτός να διαλύσει μία από τις ομάδες που πρωτοστάτησαν στο κίνημα του Συντάγματος και να τους συκοφαντήσει με σκοπό να στείλει όλο τον κόσμο στο σπιτάκι του.

Αν φιλοδοξούσε να γίνει κάποιος ηγέτης και είχε το θάρρος να βγεί και να πει. "Εγώ είμαι, εδώ είμαι αυτοί δεν είναι εντάξει για τον λόγο αυτό και αυτό και αυτό" "Εχω αυτές τις προτάσεις, έτσι θα ξεπεράσετε τα προβλήματα, προτείνω αυτούς τους τρόπους δράσης κλπ κλπ" Τότε θα τον παραδεχόμουν.

Αλλά ο τύπος που ανέβασε το βίντεο μοιάζει να είναι βαλτός.
Ακόμα και ο τίτλος του βίντεο "Όλη η αλήθεια για τους 300" είναι προβοκατόρικος

Όταν ακούς "όλη η αλήθεια για.........." προβοκάτσια και κουτσομπολιό μυρίζει
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:06

Μετέφερα το βίντεο για ενημέρωση όλων όσων συμμετείχαν.

Οτιδήποτε άλλο βρω θα το ανεβάσω.

Πήγαινα περιστασιακά στο Σύνταγμα και όχι κάθε μέρα.

Δεν συμμετείχα ουσιαστικά αλλά το είδα θετικά.

Όπως έχω πει διαδηλώνω με το ΠΑΜΕ.

Οι ενστάσεις του ΠΑΜΕ για το κίνημα του Συντάγματος είναι ότι δεν συνδέονται με τους χώρους εργασίας.

Δεν συνδέονται με την "εργασία" γενικότερα.

Αυτή η επίθεση που δεχόμαστε είναι επίθεση στον κόσμο της εργασίας.

Επίθεση σε επαγγελματική κατηγορία χωριστά και επίθεση σε όλους τους Έλληνες που είναι δήθεν τεμπέληδες, που δεν παράγουν τίποτα, που πίνουν ούζα, που κανουν μπάνιο στις "ελληνικές" (δικές τους) παραλίες. Και το σπουδαιότερο: Που δεν θέλουν να φύγουν μετανάστες σε άλλες χώρες όπως έφυγαν οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί να βρουν την τύχη τους αλλού. Που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να "ανοίξουν τα φτερά τους" και να γίνουν μετανάστες κάπου αλλού (μετά από τη λάσπη που φρόντισαν να ρίξουν οι πολιτικοί δεν θα έχουν καλύτερη τύχη από τους λαθρο εδώ)

Η επίθεση στον κόσμο της εργασίας αφορά όλους ακόμα και εκείνους που δεν δουλεύουν και ζουν από κάποια ενοίκια τα οποία ή δεν εισπράττουν ή κινδυνεύουν να χάσουν και τα σπίτια και τα ενοίκια και να βγουν σε μεγάλη ηλικία να ψάχνουν μάταια για δουλειά.

Είναι το θέμα και ταξικό αλλά και εθνικό αφού αφορά κυρίως τους Έλληνες (τους ξένους τους ευνοεί η νομισματική διαφορά και αν εξασφαλίσουν 100 ευρώ να στείλουν στην πατρίδα τους φθάνει και περισσεύει για να ζήσει η οικογένεια εκεί για αρκετό καιρό).

Και πάνω σε όλα αυτά τα δεινά έρχεται και το ξεπούλημα να δώσει τη χαριστική βολή.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:10

εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μες τους 300 ξέρω ότι η λογική με την οποία πας να κρίνεις αυτόν που μίλησε κρίνοντας και από την χροιά της φωνής του σε αυτά που έλεγε έχει κενά Ντοκτορ.
πρώτον δεν υπάρχει παρασκήνιο σε αυτό το βίντεο, δεν μουρμουράει σε γνωστούς κι αγνώστους αλλά τα λέει σε μέσο αναμετάδοσης, είμαι σίγουρη ότι το όνομά του είτε αναφέρθηκε ήδη είτε μπορεί εύκολα να βρεθεί. εμένα ποσώς με νοιάζει πως τον λένε. η χροιά της φωνής του υποδηλώνει οργή και έχει κάτι το αντιπαθητικό μέσα της από την άλλη αυτή η κίνηση έχει γενικότερα κάτι το αντιπαθητικό. όχι. δεν δρα έτσι αυτός που προσπαθεί να υπονομεύσει ΕΞΥΠΝΑ, μένει εκει και κάνει άλλου τύπου υπονομευση, αυτός για τους δικούς του λόγους ανοιχτά συγκρούεται τους λόγους θα μπορούσαμε να τους κρίνουμε, αντικειμενικά.

εκεί κάτι συμβαίνει που δεν είναι αυτό που φαίνεται. εσύ που γνωρίζεις και καλύτερα, για θυμησου τι σημαίνει αυτός αυτός που υπονομεύει μία επανάσταση και πως το κάνει; σαμποτάρει εκτός ή εντός του πυρήνα; ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι σαμποτάρει εκτός και ανοιχτά, χωρίς σαμποτάζ εντός δεν αποτυγχάνει πυρήνας επαναστατικός, άρα κάτι συμβαίνει μέσα εκεί. υπάρχουν πηγαδάκια; αυτόνομοι συζητητές για τις λύσεις; που μαζεύουν δύο ή τρεις παραπάνω;

όλα αυτά είναι και θέμα υποδεέστερων μυαλών. αναγκαστικά αν εισχωρήσεις σε ένα τέτοιο μόρφωμα εφόσον αρχίσει και παίρνει τελική μορφή για να παρουσιαστεί στον κόσμο, θα πρέπει να είσαι έτοιμος ή έτοιμη να βρεθείς στην απόξω. είτε γιατί ΕΛΑΜΨΕΣ είτε γιατί ήσουν πολύ λίγος σε ιδέες.

προσωπικά δεν θέλω να ακούω για συναντήσεις μεταξύ τριακοσίων ή πεντακοσίων για ιντελλεκτουελ συζητήσεις επί συζητήσεων βράδια και βράδια σε κάποιο σαλόνι κάποιου ή κάποιας (πριν βγεις στο σύνταγμα με κάποια επωνυμία "300" κάπου συναντάσαι με κάποιους, άλλος νόμος), γιατί; γιατί μόνο που δεν μου τα ζωγράφισε ο Μουζιλ στο Άνθρωπος Χωρίς Ιδιότητες με την Διοτίμα και τον Αρνχαιμ το φλερτ και τον συζυγο της το όραμα για την Κακάνια και τον Ούλριχ ο οποίος τους σιχάθηκε και προτίμησε να παει με την αδελφή του λολλλλλλ
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:27

κλείνω με το εξής: ο κόσμος που απλά ποθεί να ξεφορτωθεί αυτή η χώρα τα εμετικά υπηρετάκια σε μεγάλο βαθμό όχι εμπιστεύεται τυφλά το κάθε κίνημα, αλλά ελπίζει να αποτελέσει αφορμή για μία επανάσταση για μία στροφή προς το θετικότερον, έτσι εθελοτυφλεί ως προς τα πραγματικά κίνητρα και θεωρεί πως δεν είναι του παρόντος, θέλει να δώσει την μάχη του κι αυτό είναι εύλογο και τίμια προσέγγιση. ειδικά όταν βλεπει κι άλλο κόσμο που δεν ηγετίζει να ποθεί το ίδιο, νιώθει την σύμπνοια και εμπνεέται για αγώνα. αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.

όμως μια μάχη δεν δίνεται όπου και όπως λάχει, για να υπάρχει ελπίδα νίκης. μερικοί μπορούν να καταστρώνουν σχέδια εφόσον έχει επιλεχθεί ο τόπος, εδώ όμως μιλάμε για διαφοροποίηση πριν την κατάστρωση σχεδίων, αν ισχύουν αυτά που λέει τότε ηγετίσκοι θα παίξουν με τις τύχες όπως μεγαλαυχείς στρατηγοί παίζουν με την τύχη στρατιωτών. και τις δικές τους επίσης.

εύχομαι όπως και να έχει, να τους φωτίζει η Αρετή κι όταν φανεί πως τους φώτισε αρκετά είμαι σίγουρη και οι πλέον δύσπιστοι θα τους πάρουν στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Σεπ 2011, 12:22

Μία ενδογενής φαγωμάρα μπορεί να προκύψει παντού.

Αλλά απ ότι βλέπω δεν πρόκειται γι αυτό μόνο.

Βλέπω στο ίντερνετ πάρα πολλά σχόλια και άρθρα προβοκατόρικα που κινούνται σε μια λογική εμπρηστικής δημοσιογραφίας τύπου ΜΕΓΑ.

Μερικοί ξεπερνούν την Τρέμη και τον Πρετεντέρη.

Πιθανόν να προέρχεται από λίγα άτομα που έχουν κάνει επάγγελμα να προωθούν τέτοιες απόψεις.

Επίσης κάποια άτομα πιθανόν τα ίδια με τα παραπάνω στοχεύουν στο να υποβαθμίσουν μία συζήτηση.

Αφού υπάρχουν στο ίντερνετ πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν και στο Σύνταγμα?.

Και μάλιστα όταν το κίνημα πήρε διαστάσεις που δεν μπορούσαν να ελέγξουν?
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Σεπ 2011, 12:36

Κάποτε έγραφα σε μπλογκς.

Μια μέρα έγραψα ένα άρθρο που ήταν κομμάτι από τη διατριβή μου και αναφερόταν στη Δημόσια Διοίκηση με πολύ επιστημονικό τρόπο και παραπομπές.

Διαβάζω σχόλια από κάτω και το πρώτο ήταν.

"Για κοίτα ρε που αραδιάζουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία για να συνεχίσουν να ξύνονται"

Τα υπόλοιπα σχόλια κυμαίνονταν στο ίδιο επίπεδο και κάποια ήταν πολύ χυδαία.

Από τότε δεν ξανάγραψα. Αλλά παρατήρησα ότι κάποια άτομα καραδοκούν για να κάνουν τέτοιου τύπου σχόλια ή και ότι ο Γιώργος είναι σωτήρας και δεν τον θέλετε γιατί σας ξεβόλεψε, μάθατε να παίρνετε δάνεια, τα κεφάλια μέσα και άλλα φαιδρά.

Όσο και αν δεν θέλεις να δώσεις σημασία έχουν μεγάλη συχνότητα παντού και κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Μοιάζουν να έχουν γραφτεί από το ίδιο πρόσωπο ή περισσότερα που έχουν πάρει συγκεκριμένη γραμμή.

Που ξέρω αν δεν υπάρχουν άτομα με γραμμή στο Σύνταγμα για να διαλύσουν τις ομάδες του Κινήματος?

Από παλιά έμπαινα στον κόπο να απολογούμαι για τη στρατιωτική περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και τους εργάτες με τις σημαίες που αντί για κοντάρι έχουν ροπαλάκι, για τις αλυσίδες, για την απομόνωση από άλλες ομάδες που διαδηλώνουν, για το γεγονός ότι δεν μπορείς να μπείς κάτω από ένα πανό αν δεν σε ξέρουν κάποιοι εκεί μέσα.

Μήπως όμως όλα τα παραπάνω γίνονται γι αυτό ακριβώς? Για τον κίνδυνο συκοφαντίας, προβοκάτσιας με σκοπό την επιστροφή σε κάποιες μαύρες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας?
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 04 Σεπ 2011, 14:56

σε έναν φανταστικό διάλογο ο ηγέτης θα βάλει τον λαό στον ψυχοθεραπευτικό καναπέ κι εκεί θα μπει βαθιά μες το ασυνείδητο του και θα ψηλαφίσει όλα του τα τραύματα και έχοντας ψυχολογήσει σωστά το λαό, η πειθώ του θα είναι απίστευτη μετά και αυτός θα τον ακολουθήσει.

δεν έχουμε τέτοιον ηγέτη. ή κι αν έχουμε κρύβεται δεν βγαίνει μπροστά γιατί ίσως ξέρει πως αυτός ο λαός αποτελείται από πάμπολλους ηγετίσκους αν δεν είναι όλοι έτσι. αντιθέτως έχουμε κοκορομαχίες και κορώνες. οπότε; τίποτα. μηδέν. τέτοιοι λαοί όμως επιβιώνουν τόσες χιλιάδες χρόνια και τέτοιοι λαοί βρίσκουν ξανά τον τρόπο απο μόνοι τους από ένα απροσδιόριστο περιρρέον συναίσθημα να τραβούν προς την δόξα. ένας πραγματικός ηγέτης των Ελλήνων ξέρει να κάνει πίσω σ' αυτόν τον λαό.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Σεπ 2011, 19:51

Έπεσε ξύλο χθες και μάλιστα στην ψύχρα και χωρίς αιτία.

Και κυνηγητό με μπάτσους στους δρόμους της Αθήνας.

Αίσχος
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2011, 00:34

Αιτίες υπάρχουν πολλές...

Μια από αυτές που εκνευρίζει όλο και περισσότερο τους... Ελληνες (?) της κυβέρνησης και της παρακυβερνησης (εξαπτέρυγα της κυβέρνησης)

Μόλις το είδα...
Γιατί δεν εξεπλάγην;

Θα μας ξανάβρουν στους μπαξέδες, 3 του Σεπτέμβρη να περνάμε...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2011, 08:24

Το Σύνταγμα θα κρατηθεί με νύχια και με δόντια, κυριολεκτικά.

Εικόνα

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχίσουν και θα ενταθούν τις επόμενες εβδομάδες. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα περάσουν οι φασιστικές μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους. Ιδιαίτερα για το δεύτερο, οι εκπλήξεις άρχισαν νωρίτερα.
Καλό βράδυ σε παρακρατικά γουρούνια δυστυχώς δεν μπορούμε να ευχηθούμε.
Αγαπούμε όλους τους ανθρώπους που διαθέτουν το βασικό χαρακτηριστικό της ανθρωπιάς.
Αυτούς που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και μοιράζουν χρήμα δουλεμπορικό με την εξουσία, η οποία τους χρησιμοποιεί για να διαλύει την άδολη λαϊκή αντίσταση, δεν θεωρούνται άνθρωποι.
Όμορφη νύχτα αυτή του αγώνα. Όταν ο λαός ξεσηκώνεται, κάποιων οι νύχτες χαλούν ανεπανόρθωτα.
(φωτό από Zougla.gr)

http://olympia.gr/2011/09/04/%CF%84%CE% ... %BC%CE%B5/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Σεπ 2011, 20:27

Όσους γνώρισα από τους 300 οι παρόντες εδώ και οι άλλοι, όπως π.χ ένας πολύ γνωστός μπλόγκερ, ο Καλογερόπουλος που πάντα εκτιμούσα ως ηθοποιό και κάποιοι άλλοι γύρω από αυτόν ήταν συνειδητοποιημένοι και πολύ διαβασμένοι με πολλές γνώσεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν και μας αφορούν όλους, αλλά και σε θέματα που συζητάμε εδώ.

Αλλά θέλω να πω κάτι για την κάτω πλατεία που παρ όλο που θεωρούνται δήθεν προοδευτικοί διακατέχονται από τη νοοτροπία του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Έχω αρκετούς φίλους που πήγαιναν κάθε μέρα εκεί και μάλιστα με πολύ ζήλο και φανατισμό στην αρχή.

Όπως είναι φυσικό οι άνω των -----άντα κατόρθωσαν να έχουν ένα υποφερτό επίπεδο ζωής και μια καλή δουλειά με αξιοπρεπείς συνθήκες.
Παλιοί συμφοιτητές άλλοι στο δημόσιο άλλοι σε ιδιωτική επιχείρηση μετά από χρόνια δουλειάς έχουν μισθό πάνω από 1500 Ευρώ.

Σε συζητήσεις έτρωγαν το σχετικό κράξιμο από τους άλλους των 500 Ευρώ.

Ισχυρίζονταν ότι τους έβλεπαν οι άλλοι εχθρικά οι οποίοι μάλλον θα επιθυμούσαν να έχουν όλοι 500 Ευρώ μισθό παρά να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω και με αγώνες να βελτιώσουν τις συνθήκες δουλειάς και ζωής κάτι απόλυτα εφικτό.

Και έπειτα άλλο να παίρνεις 500 Ευρώ στα 20 και άλλο στα 40 και στα 45 όταν έχεις παιδιά άνεργα ή των 500 και αυτά + ηλικιωμένους με πενιχρές συντάξεις.

Μία συνάδελφος παραπονέθηκε ότι έφαγε χοντρό κράξιμο στην κάτω πλατεία επειδή είναι Δ.Υ και σε συζητήσεις που είχε πολλοί ήταν εκείνοι που θα ήθελαν άρση της μονιμότητας.

Η αγανάκτηση πολλές φορές στρέφεται στο διπλανό και όχι στην κυβέρνηση και την πολιτική της.

Και στρεφόμενη στο διπλανό μπορεί να ευλογεί έμμεσα και την κυβέρνηση και την πολιτική της.

Ή να βάζει βούτυρο στο ψωμί για μία κινεζοποίηση και ακόμα παραπέρα.

Είπαμε όχι κόμματα όχι σημαίες αλλά όχι και επιθέσεις σε όποιον έχει ένα υποφερτό επίπεδο ζωής μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Φαίνεται σαν τάση η οποία ενισχύεται και δεν εξαλείφεται.

Τουλάχιστον στην πάνω πλατεία που τους κατηγορούν ως υπερπατριώτες υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς η πατρίδα και οι Έλληνες.
Αν και τους προδότες τους τοκογλύφους τους μαυραγορίτες, τα κοράκια και όσους κερδοσκοπούν σε βάρος τη χώρας δεν του θεωρώ Έλληνες αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι ανάμεσα στους αγανακτισμένους. Αυτοί είναι που φοβούνται την πλατεία και μάλιστα χειραγωγούν ανάλογα δια μέσου της TV στη λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. π.χ Εγώ έμεινα άνεργος και δεν μπορώ να βρώ δουλειά να απολυθούν όλοι. Ή εγώ πέρνω 500 γιατί ο άλλος να παίρνει 100 ή 1500 ακόμα και αν αυτός ο άλλος είναι η μάνα ή ο πατέρας τους ή η γιαγιά τους που τους στηρίζει.
Άβαταρ μέλους
PYTHEAS100
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από PYTHEAS100 » Τρί 06 Σεπ 2011, 21:42

ΞΕΡΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.ΕΙΡΗΝΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ(ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ).ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΣ ΜΑΣ.(ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Αναρωτιεμαι μεχρι ποτε θα πραττουμε προβλεψιμα,ανοητα,εν θερμω,εκ του ασφαλους,απο τον καναπε,με πομπωδεις φρασεις γεματες υπονοουμενα,με δωσεις μυθοπλασιας για οσα μας εχουν περασει στο μυαλο.(Οποιος βαριεται να ζυμωσει δεκα μερες κοσκινιζει).Εως ποτε θα λεμε οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και θα το διαπιστωνουμε καθε μερα.Χωρις ομως κανενας να απανταει απο που θεραπευεται.Εως ποτε θα διεκδικουμε αλλα δεν θα θα ειμαστε ετοιμοι να θυσιασουμε ΕΥΡΩ.Τελικα φτανουμε σε κατι που μου ειχε πει καποιος πριν απο περιπου δυο χρονια που ειχα αρχισει να σκεφτομαι για το πως δεν θα οδηγηθουμε εδω.Συγκεκριμενα μου ειχε πει ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Να χτίζεις στο μάρμαρο της γνώσης , και να γκρεμίζεις την αχεροπληθιά της πρόληψης.
Σωστή παιδεία θα ειπεί να μαθαίνεις στους νέους τη ζωή και να τους ξεμαθαίνεις τις δεισιδαιμονίες που από νήπια τους περνάν ολοι οι παράγοντες της αγωγής.
Το ένα λοιπόν είναι να ριζώσουμε το νέο στη ζωή, Το άλλο να ξεριζώσουμε από μέσα του την ψευτιά.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 07 Σεπ 2011, 09:03

εγώ συμφωνώ για την πείνα η πείρα της οποίας είναι σημαντική για να βγουν οι κατάλληλες ελληνικές ιδιότητες στην επιφάνεια.
προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω (ένα απο τα πράγματα δηλαδή) πού θα θεωρούσε ο οποιοσδήποτε συμπολίτης μου πως εγώ οφείλω πχ να συμπάσχω και να συμμετέχω στον τωρινό του αγώνα.
όταν επί έτη πολλά εγώ τον έβλεπα να γίνεται όλο και πιο υλιστής και να φτύνει το παν μέτρον άριστον, όταν εμένα με θεωρούσε loser πόση συμπάθεια ο "συμπολίτης" μου που ολα αυτά τα χρόνια έμεινε στα κόμματα και χώθηκε σε δουλειές ενώ εγώ περνάω πλέον την δεκαετία ανεργίας θα ήθελε από μένα;
αποφάσισα λοιπον μόνο για την ατομική μου ελευθερία να αγωνιστώ όταν έρθει η ώρα, κι αδιαφορώ πλήρως που χάνουν τα κεκτημένα τους οι συμπολίτες όσο και εκείνοι καμωνόντουσαν για την προκοπή τους,
και παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκα προσφέροντας λύσεις αναίμακτες μη βίαιες αυτοί οι συμπολίτες μου θεωρούν τις λύσεις αυτές άκυρες γιατί στον δρόμο πιστεύουν βρίσκεται η απάντηση. ένας δρόμος που δεν με αφορά όμως, αρνούμαι λοιπόν να μου επιρρίψουν άλλο πια κάποια κατηγορία από τις πολλές που έφαγα στην μάπα όσο το σύστημα έτρωγε τις ψυχές τους κι αυτοί ψευτοκαμωνόντουσαν...

ποια δουλειά να προστατέψω;
γιατί εγώ να πασχίσω με καρούμπαλα από γκλομπς για το μέλλον των δικών τους παιδιών τη στιγμή που το σύστημα με έκλεισε απέξω πολύ νωρίς κι αυτοί αν δεν ερχόταν κρίση δεν θα έβλεπαν πως χώνουν πολύ βαθιά μεσα στο σύστημα τα τέκνα τους;
παιδιά δεν έχω.
μόνο ανήμπορους γονείς, όταν όμως ο πατέρας μου ψήφιζε πασοκ δαγκωτό και εγώ του φώναζα του ούρλιαζα το ΠΡΟΦΑΝΕΣ δι εμέ τι έκανε; ακόμα και τώρα άμα το ΠΑΣΟΚ αλλάξει ηγέτη θα πάει να ψηφίσει πασοκ. τόσο στόκος ο πατερούλης μου. να παλέψω λοιπόν για τα φάρμακά του; όταν τόσα χρόνια ο πατερούλης δεν πάλεψε να αποτινάξει τα κόμματα από αυτόν τον τόπο; το σύστημα λοιπόν του στερεί φάρμακα και σύνταξη, ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ;

έτσι το πάω πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Τετ 07 Σεπ 2011, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 07 Σεπ 2011, 09:08

περιμένω πως και πως την πείνα. ε

ισχύει το "θα σας τα παίρνουν λίγο λιγο μέχρι να σας τα πάρουν όλα"

μπήκαμε στην φάση ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

κόμματα δεν θέλανε; δουλίτσες να χώνονται... φάτε τα τώρα "προκομένοι συμπολίτες μου"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 10:09

Ξέρω και θυμάμαι ότι κάτι ανάλογο είχες πει κι για τους κατόχους Τζιπ.

Θα συμφωνήσω ότι είχαμε γίνει πολύ υλιστές και πολύ καταναλωτικοί.

Αλλά όχι στα αυτοκίνητα η ταξίδια στο εξωτερικό σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να είχε κάποιος σαν όνειρο που να κάνει τη ζωή του καλύτερη.

Στον υλισμό και τον καταναλωτισμό βάζω περισσότερο τα καρότσια γεμάτα σκουπίδια στα Σούπερ Μάρκετ.

Τα λουκούλεια τραπέζια περισσότερο για επίδειξη παρά για να ευχαριστήσεις τους φίλους.
Τα δώρα για να "βγάλεις την υποχρέωση" και όχι για να ευχαριστήσεις ανθρώπους που αγαπάς.

Το άγχος να μη σε πούνε γύφτο ή "τσίπη" (νέα έκφραση που έχει γίνει περισσότερο της μόδας τώρα ανάμεσα στους νεολαίους παρ όλη την κρίση πράγμα που σημαίνει ότι η πείνα δημιουργεί αποκλεισμούς και σε τίποτα δεν επηρεάζει τη νοοτροπία).
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 10:20

Όταν γίνει συνάντηση να θυμηθώ να σου φέρω το βιβλίο του Ίλιτς που μιλάει για την εκσυγχρονισμένη φτώχεια που καμία σχέση δεν έχει με την πείνα της κατοχής ή τη φτώχεια του χωριού.

Είναι εξαναγκασμός σε αγορές χωρίς επιλογές αλλά στα σκουπίδια και τη σαβούρα της αγοράς.
Σε πράγματα μισοληγμένα που κολυμπάνε στο λίπος και άκρως ανθυγιεινά και παχυντικά που προκαλούν αρρώστιες (προσφορές του Σούπερ Μάρκετ σε κάτι κρέατα που στην άκρη είναι μαύρα, κόκαλα στην αγορά και κεφαλές ζώων που δεν τα τρώει ούτε ο σκύλος κλπ κλπ)
Άθλιες συγκοινωνίες που τις ακριβοπληρώνεις, άθλιες υπηρεσίες υγείες που τις πληρώνεις επίσης και πολλές φορές υποχρεωτικά, άθλια κατοικία την οποία αν είναι δική σου πληρώνεις πρόστιμα γιατί δεν έχεις να επισκευάσεις κουφώματα και πολλά άλλα ωραία που υποβιβάζουν το επίπεδο ζωής αλλά ταυτόχρονα εντείνουν τους ελέγχους σε βάζουν σε ένα στόχαστρο κι περιορίζουν τις επιλογές.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Σεπ 2011, 10:40

doctormarkon έγραψε:το βιβλίο του Ίλιτς που μιλάει για την εκσυγχρονισμένη φτώχεια που καμία σχέση δεν έχει με την πείνα της κατοχής ή τη φτώχεια του χωριού.

Είναι εξαναγκασμός σε αγορές χωρίς επιλογές αλλά στα σκουπίδια και τη σαβούρα της αγοράς.
Πάνω σ'αυτό που λες, έχω να καταθέσω ένα τρελό, που έμαθα στη 2ωρη συνέντευξη που έδωσε ο Άικ στην Αυστραλέζα στην εκπληκτική και συμπαθέστατη Λίζα Χάρισον. (Το βίντεο βρίσκεται εδώ για όσους ενδιαφέρονται: http://www.youtube.com/watch?v=IeWHpFSyZTI )

(Εγινε ένας θαυμάσιος διάλογος, που δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να τιτλίσω ολόκληρο, αλλά κάποια στιγμη θα βάλω στο νημα του Αικ κάποια σημαντικά πράγματα που είπε και με εκφράζουν)

Του είπε λοιπόν κάποια στιγμή η Λίζα, πως ένα από τα "μέτρα" της (άγρια)νεοταξίτικης κυβέρνησης εκεί, έκανε το εξής θεσπέσιο: Εξέδωσε ειδική κάρτα για τους Αβορίγινους, (που παλιότερα -ως κατά πλειοψηφία άνεργοι- έπαιρναν ένα επιδοματάκι για να επιβιώνουν, σε μετρητά), με την οποία κάρτα, άκουσον άκουσον και φρίξε τώρα: θα μπορούν να πηγαίνουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά για να προμηθεύονται/αγοράζουν συγκεκριμένα προϊόντα. Αυτά που θέλει/εγκρίνει το σύστημα και μόνον!

Αυτό (λέει) το κάνουν για το καλό τους... Για να μην "σπαταλάνε" τα λεφτά τους σε άχρηστα και ανθυγιεινά πράγματα, όπως τσιγάρα, ποτά, και άλλα. Σ'έναν τραπεζικό λογ/σμό, τους βάζουν ένα ελάχιστο ποσό σε μετρητά, που φτάνει μόνο για το λεωφορείο που χρειάζεται να πάρουν, για να μεταβούν σε αυτά τα συγκεκριμένα και ειδικά μαγαζιά. :?

Μιλάμε για τον απόλυτο έλεγχο! :swear: Τους κάνουν κι αυτούς (όπως κι εμάς σε άλλο επίπεδο βέβαια) πειραματόζωα, για μια διαδικασία, την οποία (όπως είπαν αμφότεροι και συμφωνώ) θα ασκήσουν στην τελική σ'όλους τους πληθυσμους στον πλανήτη Γη. Και συμπληρώνω: ΑΝ το επιτρέψουμε! ΑΝ το δεχτούμε/υποστούμε κι αυτό, χωρίς να το αντιπαλέψουμε πραγματικά και ενωμένοι όπως ΘΑ'ΠΡΕΠΕ να αντιπαλεύουμε όλες αυτές τις άνομες πολιτικές, λογίζοντας εαυτούς αυτεξούσιους και ελεύθερους πολίτες !
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 11:26

Τα Τζιπ και όσοι τα απόκτησαν για παράδειγμα.

Το 2005-2008 υπήρξε μία πρόκληση.
Πάρτε αυτοκίνητα κόσμε. Πάρτε Πάρτε και πληρώστε τα σε 80 δόσεις με 200 ευρώ το μήνα.

Όποιος το γούσταρε πολύ μπορούσε να το αποκτήσει αφαιρώντας άχρηστα πράγματα (πχ. σκατολοϊδια από το Σούπερ Μάρκετ)

Πέρα από το αν σου αρέσουν ή όχι τα αυτοκίνητα ή αν τα μισείς (είναι και αυτό μία άποψη και στάση ζωής σεβαστή) πρέπει να παραδεχθείς ότι ήταν ένα άθλιο δόλωμα της εξουσίας και της πολιτικής των Κυβερνήσεων.

Είναι μία προσβολή στην αξιοπρέπεια του καθένα να τον υποβιβάζουν σε επίπεδο ποντικού με τυριά και φάκες.

Όποιος είχε ένα μισθό και μια σταθερή δουλειά σκεφτόταν και αποφάσιζε τι θα κάνει τα λεφτά που έβγαζε από τη δουλειά του.
Είναι δικαίωμα να δουλεύεις για να κάνεις ότι θέλεις τα χρήματα που βγάζεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.

Η δυνατότητα και η ελευθερία επιλογών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι ελεύθερος άνθρωπος είτε είτε αυτές οι επιλογές είναι ένα αυτοκίνητο, ένα ταξίδι, ρούχα, βιβλία ή ότι άλλο.

Εγώ προσωπικά λατρεύω τα αυτοκίνητα, αλλά θα μιλήσω για μία άλλη κατηγορία ανθρώπων που τσίμπησε το δόλωμα και πιάστηκε στη φάκα.
Η ομάδα που έπαιξε χρηματιστήριο και έχασε.

Δεν ήμουν ποτέ στο πλευρό αυτής της ομάδας και ήμουν πάντα κατά του μασουριάσματος.
Είχα τσακωθεί τότε με πολλούς από αυτούς που έκαναν το σκατό τους παξιμάδι και με συμβούλευαν να κάνω και εγώ το ίδιο να δανειστώ για να παίξω στο χρηματιστήριο για να κάνω λεΦτά.

Με έλεγαν επιπόλαια που δεν σκέφτομαι ένα καλύτερο μέλλον.

Ήξερα ότι είναι τυρί και πίσω είναι η φάκα αλλά πολύς κόσμος θολωμένος από την προπαγάνδα τσίμπησε το τυρί.

Όσο και αν δεν συμφωνώ με τη λογική του σακουλιάσματος και του μασουριάσματος είδα αυτή την ιστορία του χρηματιστηρίου σαν ένα άθλιο δόλωμα.

Είναι φρικτό να υποβιβάζεις οποιονδήποτε στο επίπεδο του ποντικού.
Είναι άθλιο να βάζει η εξουσία ξώβεργες, φόλες, φάκες.

Όσο και αν διαφωνώ με κάποια ομάδα που την πατάει με τον άθλιο αυτό τρόπο δεν μπορώ ούτε να χαρώ με το πάθημά τους ούτε να πω καλά πάθανε.

Βλέπω τις πρακτικές της εξουσίας.
Την έλλειψη σεβασμού προς τον πολίτη.
Την έλλειψη ελευθερίας να διαχειρίοζεσαι όπως θέλεις τα χρήματα που βγάζεις από τη δουλειά σου.
Την τιμωρία για επιλογές του παρελθόντος που σημαίνει ότι η αφαίρεση της ελευθερίας να διαχειρίζεσαι και να αποφασίζεις πάει πίσω αναδρομικά στο παρελθόν για να σε τιμωρήσουν για κάτι που έκανες αλλά που τότε όχι μόνο δεν ήταν παράνομο αλλά σε προκαλούσαν να το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 11:35

Ας γυρίσουμε στο Σύνταγμα μετά από αυτή την παρένθεση.

Πρέπει να μπουν σαφέστατα αιτήματα και να γίνει συζήτηση πάνω σε αυτά για να αλλάξει η νοοτροπία όσων συμμετέχουν.

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί άξονες και ο βασικότερος όλων που έχει άμεση σχέση με τη δημοκρατία είναι πρώτα απ όλα να έχει εισόδημα και να το διαχειρίζεται όπως θέλει, να κάνει τις επιλογές που θέλει με βάση τους περιορισμούς και τα όρια που βάζει το είσόδημα.

Το άλλο θέμα είναι ο σεβασμός του κράτους προς τον πολίτη. Αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του πολίτη προς το Κράτος βασικό συστατικό της δημοκρατίας.

Γιατί δημοκρατία δεν είναι μόνο εκλογές αλλά και όλα τα άλλα. Και κυρίως τα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Σεπ 2011, 11:36

Μαρία, μάλλον δεν είδες τι ανέφερα πιο πάνω...
(αναγκάζομαι βάλω λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά, μπας και με προσέξεις τώρα, λόγω της σοβαρότητας αυτού που παρατέθηκε... )

Τείνεις να συνεχίζεις από εκεί που έμεινες και να μην εστιάζεις στα γραφόμενα ενδιάμεσα. Το παρατηρώ πολλές φορές αυτό, και δεν με πειράζει, αφού θες απλά να πεις τα δικά σου χωρίς να συνυπολογίζεις και των άλλων, αλλά εδώ, (λόγω αγριότητας της κατάστασης ) φρονώ πως πρέπει να εστιάσεις λίγο και σ'αυτά που σου απαντάει ο συνομιλητής.

Ποια αυτοκίνητα και πράσινα άλογα...
Επιμένω πρέπει να το δεις κι αυτή την "είδηση" που μετέφερα απ'τη Χάρισον.
Μη θαρρείς πως δε θα παίξει στη δική σου/μας πραγματικότητα.

Εμάς μας έκαναν πειραματόζωα για την πολιτικοοικονομική εξαθλίωση και την εθνική μας απογύμνωση. Το βρώμικο κόλπο ξέρουμε πώς παίχτηκε. Δε χρειάζεται υπερθεματισμός πλέον πάνω σ'αυτό. Οι κύριοι, βλέποντας (ή νομίζοντας) πως "έπιασε" αυτό το κόλπο, προχωρούν ακάθεκτοι στην ΟΛΟΪΔΙΑ αποκαθήλωση ακόμα και της Αμερικής. (πίστεψέ με- τα ακούω κάθε μέρα απ'τον Άλεξ... το ίδιο έργο με άλλους ηθοποιούς και λίγες ακόμα παραμέτρους βλέπω).

Τους Αβορίγινους τους έχωσαν σε πιο άγριο πείραμα, σ'αυτό του απόλυτου ελέγχου και επέμβασης στην καθημερινή ζωή τους. Σκύψε πάνω σ'αυτό και μην το αγνοείς. Δεν είναι αστείο ούτε πολύ "μακρυνό" για μας όπως ίσως να νομίζεις...

ΤΩΡΑ ας γυρίσουμε στο Σύνταγμα, εχοντας κατά νου όμως, ΚΑΙ το θέμα που ανέκυψε με τους Αβορίγινους...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 12:00

Όχι καθόλου μακρινό.

Όμως η αρχή γίνεται από τα πολύ κοντινά.

Ίσως για να το χωνέψουμε ότι δεν πρέπει να επιθυμούμε, δεν πρέπει να χαιρόμαστε ότι είμαστε σκουπίδια κλπ.

Ο φασισμός έρχεται σιγά σιγά και έρπεται σαν το φίδι.
Αρχίζει από τα οικεία και τα κοντινά.
Από το Τζιπ που τόλμησε να πάρει το 2007 ο μισθωτός που τότε του το έβαζαν στα μούτρα και του έλεγαν πάρε το αμάξι των ονείρων σου τώρα είναι εφικτό και για σένα.

Ο φασισμός έρπεται και σιγά σιγά γίνεται κατανοητό ότι δεν πρέπει να επιθυμείς.

Μόλις γίνει κατανοητό θα περάσουν στο παρασύνθημα μέχρι να φθάσουν σε αυτό που αναφέρεις παραπάνω.

Ο δρόμος για την συγκεκριμένη κόλαση είναι στρωμένος με μία αλυσίδα συναινέσεων κι με ψόφιες κατσίκες των γειτόνων.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Σεπ 2011, 12:05

doctormarkon έγραψε:Όμως η αρχή γίνεται από τα πολύ κοντινά.
H κάρτα του πολίτη είναι στα "πολύ κοντινά" φιλενάδα... :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 07 Σεπ 2011, 12:10

Ποια αυτοκίνητα και πράσινα άλογα...
Επιμένω πρέπει να το δεις κι αυτή την "είδηση" που μετέφερα απ'τη Χάρισον.
Μη θαρρείς πως δε θα παίξει στη δική σου/μας πραγματικότητα.
Εκεί οδηγούν τα σημάδια. Καμία αυταπάτη.

Αλλά δεν θα γίνει ποτέ από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά σιγά σιγά.

Τα σημάδια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και είμαστε στα μισά του δρόμου.

Στο χέρι μας είναι να το σταματήσουμε. Ίσως και να το ανατρέψουμε γι αυτούς που ισχύει.

Αυτό θα έπρεπε να είναι και το σαφές μήνυμα όσων αγωνίζονται. Να ανακόψουν το δρόμο προς αυτή την κόλαση.

Βαρέθηκα να μιλάω για ψόφιες κατσίκες.

Αλλά όσο οι ψόφιες κατσίκες υπάρχουν σαν νοοτροπία και τρόπος ζωής ανοίγουν δρόμο προς αυτή την κόλαση που όχι μόνο θα αφορά την πραγματικότητα του καθ ενός μας αλλά ίσως να είναι και κάτι πολύ πιό χειρότερο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”