νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 28 Ιαν 2011, 14:00

theo έγραψε:στις 6 το απογευμα εχουμε συγκεντρωση στο μουσειο..θα ακολουθησει πορεια....για συμπαρασταση στους συνανθρωπους μας που ζητανε το αυτονοητο......

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
Ποίο αυτονόητο είναι αυτό; Να μας κατσικωθούν και να συνεχίζουν να απομυζούν τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο; Οι παράνομοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 15:01

το κειμενο που ακολουθει το εγραψε η μαρινα..μια συντροφισα του νικου...

Είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να ζούμε με την ιδέα των αθλίων κάπου στη γειτονιά μας. Άρχισαν να πυκνώνουν. Άρχισαν να καταλαμβάνουν όλο και περισσότερους χώρους. Άρχισαν να πλησιάζουν προς το σπίτι μας. Κατέλαβαν τις εγκαταλελειμμένες αποθήκες μας, τους παλιούς υπαίθριους καμπινέδες μας, άρχισαν να ζυγώνουν την αυλή μας. Τριγύριζαν έξω από τα παράθυρά μας σαν ζόμπι. Αρχίσαμε να φοβόμαστε πως θα μας τη σπάσουν την πόρτα και θα μας καταλάβουν το σπίτι. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να έχουν στρογγυλοκαθήσει στο σαλόνι μας.
Θέλουν να πεθάνουν μέσα στο σαλόνι μας. Τα όρια ξεπεράστηκαν. Όσο ψωμολυσσούσαν στους δρόμους, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή είκοσι είκοσι σε διαμερίσματα, η κατάσταση ήταν οριακά ανεκτή. Πεθάνετε όσο θέλετε, αλλά μακριά από τα μάτια μας. Και μπροστά μας στο δρόμο να πεθαίνετε, εμείς θα στρέψουμε το βλέμμα αλλού. Όπως το στρέφουμε σε κάθε φανάρι, όταν μας χτυπάτε το παράθυρο του αυτοκινήτου. Αλλά όχι και στο σαλόνι μας. Δεν θα χέσετε στο σαλόνι μας. Δεν θα πεθάνετε στο σαλόνι μας. Να πάτε να ψοφήσετε αλλού.
Δεχόμαστε να μας απολύουν, δεχόμαστε να μας κόβουν τους μισθούς, δεχόμαστε να αλλάζει έντονα το επίπεδο ζωής μας, δεχόμαστε τις σφαλιάρες, γιατί το κάνουν οι πιο πάνω από μας, το κάνουν όσοι φορούν γραβάτα, όσοι μας εξηγούν πως έτσι γίνεται παντού, το κάνουν οι leaders, οι winners, οι ισχυροί, υποκύπτουμε στο όνομα ενός τρόπου ζωής, υποκύπτουμε για να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται από αυτόν τον τρόπο ζωής. Αλλά τώρα, σφαλιαρισμένοι από παντού, ξεφτιλισμένοι από παντού, φοβισμένοι από παντού, δεν θα ανεχτούμε να καταλάβετε το σαλόνι μας εσείς. Εσείς είστε πιο κάτω από εμάς στην τροφική αλυσίδα, όπως είμαστε κι εμείς πιο κάτω στην τροφική αλυσίδα από όσους μας εξηγούν πως το πάρτι μας τελείωσε. Έχουμε μέσα μας συσσωρευμένη τέτοια οργή και τέτοιο τρόμο που είναι φυσικό μας δικαίωμα να το ξεσπάσουμε επάνω σας.
Τι θέλετε επιτέλους από εμάς; Να γίνετε σαν εμάς; Να γίνουμε σαν εσάς; Να πάτε να ψοφήσετε αλλού. Μακριά από τα μάτια μας. Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε. Δεν θέλουμε να υπάρχετε. Να συνεχίσετε να ψοφάτε εκεί που ψοφάγατε. Όχι εδώ, όχι μπροστά μας. Σας μισούμε. Βαθιά κι αληθινά. Σας μισούμε όσο μπορεί να μισήσει άνθρωπος. Βρωμιάρηδες. Αράπηδες. Λεχρίτες. Ζώα. Γαμιέστε κι εσείς και η δυστυχία σας. Δεν σας καλέσαμε εδώ. Να σας σκοτώσουν όλους. Φύγετε από το σαλόνι μας. Φύγετε από το σαλόνι μας.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 15:13

έχω μια απορία χαμηλού επιπέδου...όλα αυτά τα φιλέλληνα δίποδα που λατρεύουν τους ομοεθνείς τους και μόνο, στο δικό τους σπίτι πόσους άστεγους, άνεργους και εξαθλιωμένους έλληνες φιλοξενούν?
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:04

theo έγραψε:έχω μια απορία χαμηλού επιπέδου...όλα αυτά τα φιλέλληνα δίποδα που λατρεύουν τους ομοεθνείς τους και μόνο, στο δικό τους σπίτι πόσους άστεγους, άνεργους και εξαθλιωμένους έλληνες φιλοξενούν?
Και εσύ με ποίο δικαίωμα και ως τι τους μέμφευσαι; Πόσους από δαύτους τους παράνομους έχεις φιλοξενήσει ή φιλοξενείς στο δικό σου σπίτι;
Γίνανε όλοι ανθρωπιστές με τα λεφτά των άλλων τώρα. :shock:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:10

εγω προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω...εσυ δεν βηθας ουτε τους δικους σου...το μονο που κανεις ειναι να κατηγορεις καποιους σαν εμενα ...που προσπαθουν....
ξερεις πως τους λεμε αυτους που μονο μιλανε αλλα δεν βοηθανε κανεναν????ουτε τους δικους τους ανθρωπους????
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 425 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:37

Άσε μας ρε ΤΗΕΟ που έχετε διαστρευλώσει το νόημα κάθε ελληνικής λέξης. Άσε μας που δήθεν τους μισούμε. Όρεξη είχα να τους δώ να πεθαίνουν... λες και δεν πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω στα κανάλια τους αμερικάνους να διαμελίζουν με τις έξυπνες βόμβες τους παιδάκια στη μέση ανατολή. Άσε μας ρε ΤΗΕΟ. Άσε μας που ΤΟΥΣ μπούκαραν στο σπίτι μου και θα σκύψω και θα κατεβάσω και το βρακί μου, για να είμαι ανθρωπιστής και να μη με ταμπελώνετε "φασίστα". (άλλη μια καινούρια έννοια αποδίδεται στη λέξη).

Δε μου λες, ξέρεις, έχω αδειάσειστα στοιχεία που δείχνουν κάποιες ομολογίες εβραίων (τα λένε τώρα, στις μέρες μας, όχι μια φορά και έναν καιρό σε κάτι πρωτόκολλα). Λένε λοιπόν οι εβραίοι: "πρέπει να γεμίσουμε το δυτικό κόσμο με μετανάστες της ανατολής για να διαλύσουμε τον πολιτισμό τους και την κουλτούρα τους, ώστε να αναδειχθούμε ως η ανώτερη φυλή, που είμαστε έτσι κι αλλιώς."

Θα μου πεις..., που τα λέει; Σου απαντώ ότι θα τα βγάλω σε βίντεο στο youtube. Για ποιο λόγο τα λένε αυτά ΤΗΕΟ;;; Σύμπτωση;;; Τα δημοσιεύουν εβραίοι σε εβραικής ιδιοκτησίας εφημερίδες στην αμερική.

Δε σου μιλώ για νεφελιμ ΤΗΕΟ, σου μιλώ για γεγονότα.

Ξυπνα ΤΗΕΟ.

Και CLASH, μη μας λες ότι το άσυλο αφορά και "αγώνες"... Το άσυλο είναι άσυλο ιδεών. Ότι λένε τα λεξικά. Τελεία και παύλα. Αν θέλεις να εκδόσεις το λεξικό του CLASH, πάνε και έκδοσέ το. Και καλά κέρδη.
το υπεραναλυτικό κάθαρμα
" Ο ΑΓΑΜΗΤΟC "
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:45

ILLUVATAR85 έγραψε: Ποίο αυτονόητο είναι αυτό; Να μας κατσικωθούν και να συνεχίζουν να απομυζούν τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο; Οι παράνομοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Theo ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ως φιλέλληνας ορίζεται ο αλλογενής που έχει φίλια αισθήματα προς τους Έλληνες. Επομένως θα πρέπει να διευκρινήσεις σε ποιας εθνικότητας "φιλέλληνα δίποδα που λατρεύουν τους ομοεθνείς τους" αναφέρεσαι... Απλά Ελληνικά...

Για άλλη μια φορά, δεν μισούμε κανέναν, αγαπάμε όμως την Ελλάδα γιατί η πατρίδα είναι πάνω από όλους και όλα. Και δεν σκοπεύουμε να την αφήσουμε να διαλυθεί από τις ορδές μεταναστών που εφαρμόζουν τα σχέδια των εχθρών της χώρας. Ούτε φυσικά από μερικούς απογόνους του Εφιάλτη.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:52

ρε χαζοι φασιστες...δεν τα γραφω για να απαντατε εσεις...δεν με νοιαζει η γνωμη σας βρε....
αν με ενοιαζε θα σας τα ελεγα μηνες τωρα....
τα γραφω για να με βλεπει η ιον......
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:54

να της στέλνεις πμ τότε...

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:54

οκ
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:56

Καλά ρε ΤΗΕΟ, σου λεώ ότι οι Εβραίοι είναι, αλλά και παραδέχονται ότι είναι φασίστες, κι εσύ λες ότι εγώ είμαι φασίστας;;;
το υπεραναλυτικό κάθαρμα
" Ο ΑΓΑΜΗΤΟC "
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 28 Ιαν 2011, 16:57

Διόρθωση: όχι όλοι οι εβραίοι, υπάρχουν και καλοί εβραίοι που δεν έχουν σχέση με αυτά τα φασιστικά πράματα.
το υπεραναλυτικό κάθαρμα
" Ο ΑΓΑΜΗΤΟC "
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 28 Ιαν 2011, 17:06

theo έγραψε:ρε χαζοι φασιστες...δεν τα γραφω για να απαντατε εσεις...δεν με νοιαζει η γνωμη σας βρε....

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :lol5: :lol5: :lol5: :lol5:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 18:47

Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 28 Ιαν 2011, 18:59

theo έγραψε:ρε χαζοι φασιστες...δεν τα γραφω για να απαντατε εσεις...δεν με νοιαζει η γνωμη σας βρε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 20:16

Κι ενώ τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για το ''παλάτι των μεταναστών'' και τη βγάζουν με χυδαία λογοπαίγνια του τύπου ''μεταξύ χλιδής και απόγνωσης'', 72 πρόσφυγες δεν χώρεσαν στο υπόγειο που δάνεισε ο μεγάλος ευεργέτης Ρουτζούνης, με αποτέλεσμα να στηθούν τσαντίρια στην αυλή του κτηρίου Πατησίων & Ηπείρου, δίπλα ακριβώς από τις χημικές τουαλέτες.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Ιαν 2011, 20:38

στη θεσσαλονικη αυτη τι στιγμη η πορεια αληλεγγυων η οποια ειχε κατευθυνση προς το γαλλικο ινστιτουτο οπου μιλαγε η γυναικα του τραγουδιαρη χτυπηθηκε αγρια απο τους μπατσους...
ευχομαι να σας εχουν πιασει ολους ριγη συγκινησης και υπερηφανιας.....αν καυλωσατε κιολας..παιξτε το.....
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Παρ 28 Ιαν 2011, 20:50

Θα τρελαθώ,συμφώνησα με τον Αλαβάνο στο 90% όσων είπε στο Alter :shock:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Παρ 28 Ιαν 2011, 23:32

totispap έγραψε:Θα τρελαθώ,συμφώνησα με τον Αλαβάνο στο 90% όσων είπε στο Alter :shock:

Μου περισσεύουν δύο ζουρλομανδύες. Εάν ενδιαφέρεσαι σου δίνω τον ένα γιατί τον άλλο τον φόρεσα ήδη :lol:
Συμφωνώ μαζί σου. Το γεγονός ότι είπε ξακάθαρα γιά λάθος ενέργεια ως προς τον στόχο....
Ότι θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν σε χώρο της Ευρωπαϊκής ένωσης με υπ αριθμό ένα αίτημά τους την άρση της συνθήκης Δουβλίνο II. την οποία εάν δεν κάνω λάθος έχει υπογράψει ο ΓΑΠ.

Προσωπικά έχω βαρεθεί/κουραστεί να χρησιμοποιούν διάφοροι ( από όλες τις μεριές), μεθόδους για να ελέγχουν το ασυνείδητό μου, με μοναδικό σκοπό να με οδηγήσουν με το έτσι θέλω σε καταστάσεις βίαιης σύγκρουσης.

Και παράλληλα με αυτόν τον τρόπο να δημιουργούν αντιπερισπασμούς και να αποπροσανατολίζουν.

Εκείνο το πόρισμα για την SIEMENS τί έγινε ; Άκουσα ότι περιέχει σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία.
Ξαφνικά τα κανάλια το ξέχασαν και ασχολούνται με την κατάληψη της νομικής.

Έχω την γνώμη ότι η κυβέρνηση το ήθελε πάρα πολύ να συμβεί γι' αυτό και το άφησε να εξελιχθεί.
Αλλιώς είχε την δυνατότητα να το σταματήσει εν τη γεννέση του.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 29 Ιαν 2011, 00:26

Μα που είναι ο Βαρνάβας.
Άνοιξε το τόπικ και εξαφανίστηκε.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 29 Ιαν 2011, 08:21

KAL EL έγραψε:
totispap έγραψε:Θα τρελαθώ,συμφώνησα με τον Αλαβάνο στο 90% όσων είπε στο Alter :shock:

Μου περισσεύουν δύο ζουρλομανδύες. Εάν ενδιαφέρεσαι σου δίνω τον ένα γιατί τον άλλο τον φόρεσα ήδη :lol:
Συμφωνώ μαζί σου. Το γεγονός ότι είπε ξακάθαρα γιά λάθος ενέργεια ως προς τον στόχο....
Ότι θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν σε χώρο της Ευρωπαϊκής ένωσης με υπ αριθμό ένα αίτημά τους την άρση της συνθήκης Δουβλίνο II. την οποία εάν δεν κάνω λάθος έχει υπογράψει ο ΓΑΠ.

Προσωπικά έχω βαρεθεί/κουραστεί να χρησιμοποιούν διάφοροι ( από όλες τις μεριές), μεθόδους για να ελέγχουν το ασυνείδητό μου, με μοναδικό σκοπό να με οδηγήσουν με το έτσι θέλω σε καταστάσεις βίαιης σύγκρουσης.

Και παράλληλα με αυτόν τον τρόπο να δημιουργούν αντιπερισπασμούς και να αποπροσανατολίζουν.

Εκείνο το πόρισμα για την SIEMENS τί έγινε ; Άκουσα ότι περιέχει σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία.
Ξαφνικά τα κανάλια το ξέχασαν και ασχολούνται με την κατάληψη της νομικής.

Έχω την γνώμη ότι η κυβέρνηση το ήθελε πάρα πολύ να συμβεί γι' αυτό και το άφησε να εξελιχθεί.
Αλλιώς είχε την δυνατότητα να το σταματήσει εν τη γεννέση του.

ΚαλΕλάκι... Δες τι έγραψα στην αρχή του τόπικ (που είναι και η βασική θέση μου για το θέμα) http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 92#p128092
είναι σημαντικό ότι το έγραψα ΠΡΙΝ ακούσω την αποστροφή του Άλεξ Κόλλιερ... καταλαβαίνεις τι εννοώ :wink:

Και ας μου πει κάποιος τι ακριβώς είπε ρε παιδιά ο Αλαβάνος. Η αν βρει κανένας σχετικό βίντεο, ας το βάλει. Δεν είδα σχεδόν καθόλου τηλεόραση και στο λίγο που είδα, άκουσα να εστιάζουν στην...προσβόλα που έκανε στον Σαμαρά γιατί είπε ότι δεν είναι Ελληνας. Στην ουσία και στα σημεία που είχε δίκιο, ΦΥΣΙΚΑ δε θα στεκόκτουσαν.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 29 Ιαν 2011, 09:49

Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 29 Ιαν 2011, 10:34

Είχε δίκιο ο Αλαβάνος;; Ωρέ πάτε καλά;;; Πρώτα από όλα δεν είναι Ευρωπαίοι πολίτες, δεύτερον είναι ΛΑΘΡΑΙΟΙ μετανάστες, άνθρωποι που παραβίασαν τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους. Πως όταν δεν αναγνωρίζουν καμία υποχρέωση απαιτούν δικαιώματα;;;Θα μας τρελάνετε εσείς οι ανθρωπιστές...

Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέπεις

Το 2030 το έγκυρο ινστιτούτο PewResearchCenter εκτιμά πως στην Ελλάδα ο πληθυσμός μουσουλμανικού θρησκεύματος θα ανέρχεται στο 6,9% του ενεργού πληθυσμού ήτοι 772.000 μουσουλμάνοι σε αντίθεση με το 4,7% που είναι σήμερα το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε 527.000.

Ότι δεν πέτυχαν οι Τούρκοι 400 χρόνια θα το πετύχουν σε ελάχιστο διάστημα με την αμέριστη φυσικά συνδρομή των αριστερών... ΕΞΩ ΡΕ!!!!

Υ.Γ. Ο Αλαβάνος για να πείσει για την ανάγκη ύπαρξης του ασύλου αναφέρθηκε εκτενώς στην αρχαία Αθήνα και την Δημοκρατία της , ξέχασε όμως όπως φαίνεται πως η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν για τους Αθηναίους που γεννιόντουσαν Αθηναίοι από δυο γονείς Αθηναίους. Δεν ήταν ούτε για τους υπόλοιπους Ελεύθερους Έλληνες ούτε φυσικά για τα ανδρείκελα...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 29 Ιαν 2011, 10:47

Πείτε στο πατρινό αμόρφωτο σούργελο ότι η τραγωδία του Αισχύλου Ικέτιδες, την οποία ανέφερε ο Αλαβάνος, δεν έχει φόντο την Αθήνα και τους Αθηναίους, αλλά το Αργος. Επίσης για να μην γράφει βλακείες - τις οποίες βλέπουν οι ανθέλληνες και γελάνε με τα χάλια της - δεν ίσχυε πάντα στην Αθήνα ότι έπρεπε να έχουν και τους δύο γονείς Αθηναίους, αυτό ψηφίστηκε στην εποχή του Περικλή μέχρι τότε έφτανε ο πατέρας να ήταν Αθηναίος. Επιπλέον στην Αθήνα πολύ συχνά πολιτογραφούνταν τιμητικά και μέτοικοι ή, ακόμη και ξένοι και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από ότι στις άλλες πόλεις.

Οταν βέβαια μαθαίνεις την ιστορία από το τηλεάστυ τέτοιες κοτσάνες πετάς.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 29 Ιαν 2011, 11:21

Clash έγραψε:Πείτε στο πατρινό αμόρφωτο σούργελο ότι η τραγωδία του Αισχύλου Ικέτιδες, την οποία ανέφερε ο Αλαβάνος, δεν έχει φόντο την Αθήνα και τους Αθηναίους, αλλά το Αργος. Επίσης για να μην γράφει βλακείες - τις οποίες βλέπουν οι ανθέλληνες και γελάνε με τα χάλια της - δεν ίσχυε πάντα στην Αθήνα ότι έπρεπε να έχουν και τους δύο γονείς Αθηναίους, αυτό ψηφίστηκε στην εποχή του Περικλή μέχρι τότε έφτανε ο πατέρας να ήταν Αθηναίος. Επιπλέον στην Αθήνα πολύ συχνά πολιτογραφούνταν τιμητικά και μέτοικοι ή, ακόμη και ξένοι και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από ότι στις άλλες πόλεις.

Οταν βέβαια μαθαίνεις την ιστορία από το τηλεάστυ τέτοιες κοτσάνες πετάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”