ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Δημοσίευση από Clash » Τρί 23 Νοέμ 2010, 19:21

Εγώ έχω εκτίμηση. Λέω μέχρι 100 δις άνετα σ'όλο τον πλανήτη, αυτός ΜΠΟΡΕΙ να συντηρήσει τόσο πληθυσμό, τα λαμόγια κάνουν εσκεμμένα και μεθοδευμένα κακή διαχείριση για να μη ζουν σαν άνθρωποι ούτε τα 7 δις που είναι τώρα
Με βάση αυτό το 100 δις μου προκύπτει ότι η Ελλάδα μπορεί να χωρέσει 25,5 εκ. μετανάστες. Οπότε έχουμε μπόλικο χώρο ακόμη.

GREAT SUCCESS :dance:

Otton ρώτησες μια ασαφή χαζομάρα. Τώρα δεν διαφοροποίησες απλώς την ερώτηση σου, την άλλαξες εντελώς. Ρωτάς κάτι άλλο.
Αυτή η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών στη χώρα, σε συνδυασμό με το ότι δε βγαίνουν να πάνε σε άλλη χώρα, πλην κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων, και σε συνδυασμό ότι σταδιακά όλοι τους παίρνουν δικαιώματα τουλάχιστον ίσα με αυτά των Ελλήνων (για να μην πω περισσότερα), έχει για σένα καμιά αρνητική συνέπεια στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες;
Η απάντηση μου είναι όχι.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 23 Νοέμ 2010, 20:09

Clash έγραψε:Η απάντηση μου είναι όχι.
Να σαι καλά για αυτή την απάντηση, αν και έπρεπε να σε νταντέψουμε αρκετά για να μας τη δώσεις. Σε ευχαριστώ περισσότερο για την ευκρινέστατη και σαφέστατη τεκμηρίωση μάλιστα που επισύναψες σε αυτήν, που δείχνει ότι ξέρεις τι λες και γιατί το λες.

Να επισημάνω και το εξής:

Ενώ η αρχική μου ερώτηση ήταν, κατά εσέ, κενή περιεχομένου, όλως περιέργως μπόρεσες αργότερα να γράψεις το εξής
Clash έγραψε:Με βάση αυτό το 100 δις μου προκύπτει ότι η Ελλάδα μπορεί να χωρέσει 25,5 εκ. μετανάστες. Οπότε έχουμε μπόλικο χώρο ακόμη.

GREAT SUCCESS :dance:
:clap:

που δείχνει ότι όποτε σου κάνει κέφι οι ερωτήσεις έχουν περιεχόμενο, και όποτε δε σου κάνει κέφι, δεν έχουν.

Για να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα, μπορείς τώρα να μου εξηγήσεις γιατί να παραμείνουν οι μετανάστες στην Ελλάδα, αντί να πάνε σε κάποιο άλλο κράτος της ΕΕ, όπου και θα τους δωθούν πολιτικά δικαιώματα κλπ, ή οπουδήποτε αλλού; Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για τον οποίο θα πρέπει σώνει και καλά να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα και όχι σε άλλο κράτος;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 23 Νοέμ 2010, 20:53

Σε ευχαριστώ περισσότερο για την ευκρινέστατη και σαφέστατη τεκμηρίωση μάλιστα που επισύναψες σε αυτήν, που δείχνει ότι ξέρεις τι λες και γιατί το λες
Θέλεις και τεκμηρίωση; Γιατί έτσι πιστεύω.
που δείχνει ότι όποτε σου κάνει κέφι οι ερωτήσεις έχουν περιεχόμενο, και όποτε δε σου κάνει κέφι, δεν έχουν.
Καλά εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Ούτε που παίρνεις χαμπάρι το ύφος των απαντήσεων.
Για να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα, μπορείς τώρα να μου εξηγήσεις γιατί να παραμείνουν οι μετανάστες στην Ελλάδα, αντί να πάνε σε κάποιο άλλο κράτος της ΕΕ, όπου και θα τους δωθούν πολιτικά δικαιώματα κλπ, ή οπουδήποτε αλλού;
Να εξηγήσω κάτι σε εσένα το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Οπότε όχι δεν μπορώ. Βρες άλλον. Ωστόσο για να σε βοηθήσω την ερώτηση να την απευθύνεις στο ελληνικό κράτος, το οποίο ψήφισε την συνθήκη του Δουβλίνου και έτσι δεν μπορούν οι μετανάστες να πάνε σε άλλο κράτος της ΕΕ. Μάθε τώρα ποιοι είναι υπέρμαχοι της κατάργησης αυτής της συνθήκης
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για τον οποίο θα πρέπει σώνει και καλά να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα και όχι σε άλλο κράτος;
Και αυτό αλλού να το ρωτήσεις. Εγώ δεν είπα να μείνει κανείς με το ζόρι στη Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 23 Νοέμ 2010, 20:59

Clash έγραψε:Εγώ δεν είπα να μείνει κανείς με το ζόρι στη Ελλάδα.
Υπάρχει φως στο τούνελ τελικά!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 27 Νοέμ 2010, 18:03

Clash έγραψε:
Ετσι και εσύ Καλλιόπη μας λες ότι αντιφασίστες και φασίστες είναι το ίδιο πράγμα και εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα. Πρόκειται για μια οπτική που δεν προχωράει στο βάθος των πραγμάτων, αλλά μένει στο εξωτερικό περίβλημα
ArELa έγραψε:
Αυτό κράτα το καλά. Εγώ θα το κρατήσω γιατί ήδη έχει ανατραπεί μέσα μου αυτή η λογική και θα σου δείξω πώς. (με βίντεο). Γιατί αναποδα από αυτό που λες. Στο βάθος των πραγμάτων είναι το ίδιο, και το εξωτερικό περίβλημα είναι δήθεν διαφορετικό...
Προβληματίστηκα για το εάν πρέπει να ανοίξω ξεχωριτό τόπικ, αλλά επειδή πιστεύω ότι οι προώθηση του λαθρομεταναστευτικού κύματος με όλα όσα αυτό συνεπάγεται (δημόσιες προσευχές κλπ) είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης στρατηγικής η οποία υποστηρίζεται ΚΑΙ από τον Σόρος παραθέτω τα παρακάτω :

Συγγραφέας:
Γιώργος Καραμπελιάς
Αναρτήθηκε το έτος 2006 επί κυβερνήσεως Καραμανλή

http://www.ardin.gr/node/525

{Ένα φάσμα πλανιέται πάνω από τη «Νοτιοανατολική Ευρώπη», εκείνο του Σόρος και του νεο-οθωμανισμού. Ο σχεδιασμός των Η.Π.Α., της Αγγλίας, του σιωνιστικού λόμπι και των πολυεθνικών είναι διάφανος.

Αυτή η στρατηγική προϋποθέτει την κονιορτοποίηση των βαλκανικών, ειδικά των ορθόδοξων, πληθυσμών, και την «ενοποίησή» τους κάτω από μια νεο-οθωμανική Τουρκία, υπό την υψηλή εποπτεία των Η.Π.Α.

Σε ένα τέτοιο σενάριο εντάσσεται βεβαίως και η Ελλάδα, ή μάλλον ένα μέρος των ελίτ της χώρας, που αναπτύσσει μια τυπική νεο-φαναριώτικη αντίληψη: κάτω από την αμερικανο-οθωμανική ομπρέλα, να αποσπάσει και το παρασιτικό ελληνικό κεφάλαιο, από τις Τράπεζες έως τα ποικιλώνυμα λόττο, ένα μερίδιο από τη βαλκανική πίτα, χωρίς να ενδιαφέρει το εάν θα θιγούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού ή ακόμα και εάν γίνουν εθνικές παραχωρήσεις μεγάλης κλίμακας. Αυτή η στρατηγική είναι πολύ παλιά –στο παρελθόν εμφανιζόταν με τη μορφή της ελληνο-τουρκικής ομοσπονδίας που προωθούσε η μετεμφυλιακή δεξιά ή η χούντα αργότερα. Αν οι «δουλειές» πάνε καλά, τότε τσιμέντο να γίνει το Κυπριακό, η κυριαρχία στο Αιγαίο ή η Μακεδονία και οι διεκδικήσεις των Σκοπιανών. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η Θεσσαλονίκη κατέχει αποφασιστικό ρόλο ως υποσταθμός και δορυφορική πόλη της Κωνσταντινούπολης και ως πόλος της ατλαντικής πολιτικής. Αυτή τη στρατηγική υπηρετούσε σχεδόν απροκάλυπτα η κυβέρνηση Σημίτη, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, και σε αυτήν έχει υποταχθεί πλέον ολοκληρωτικά και η κυβέρνηση Καραμανλή.

Άλλοι άξονες της ίδιας ενιαίας στρατηγικής είναι η ενίσχυση των μεταναστευτικών ρευμάτων και των μειονοτήτων, ακόμα και ανύπαρκτων, σε βάρος των εθνικών οντοτήτων. Και εδώ η δράση του Ιδρύματος Σόρος –καθώς και άλλων συναφών ιδρυμάτων– αποκτά αποφασιστική σημασία. Μέσω του μειονοτικού διελύθη η Γιουγκοσλαβία, ο βασικότερος παράγων για μια αυτόνομη Βαλκανική, ελέγχεται η Βουλγαρία και απειλείται η ίδια η Ελλάδα – εξ άλλου το Κυπριακό ξεκίνησε από ένα μειονοτικό ζήτημα. Τα ποικιλώνυμα «παρατηρητήρια» των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ιδιαίτερα δραστήρια στην περιοχή μας, παροξύνουν και προβάλλουν συστηματικά τα προβλήματα των «μειονοτήτων», της «διασυνοριακής εγκληματικότητας» κ.λπ., δηλαδή ζητήματα που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, ενώ βεβαίως αγνοούν συστηματικά τα μεγάλα περιβαλλοντικά ή κοινωνικά ζητήματα που προκαλεί η παγκοσμιοποίηση, όπως η διάλυση των τοπικών κοινοτήτων και παραδόσεων, η ερήμωση περιοχών εξαιτίας της αποβιομηχάνισης κ.λπ.

Η στρατηγική του Ιδρύματος Σόρος, που άνοιξε τον δρόμο στα ζητήματα αυτά, μέχρι σήμερα στέφθηκε με επιτυχία. Η στρατηγική αυτή συνίσταται στην ενσωμάτωση, σε κοινές οργανώσεις και θεματικές, δυνάμεων και παραγόντων που προέρχονται από την «αριστερά και την οικολογία» μαζί με τεχνοκράτες της φιλελεύθερης δεξιάς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, διαμορφώνοντας έτσι ισχυρές οριζόντιες ομάδες πίεσης, ουσιαστικά ένα νέο ιδεολογικό και πολιτικό τοπίο, όπου ελαχιστοποιούνται οι πραγματικές διαφορές μεταξύ των πολιτικών κομμάτων ενώ κάποιες ευάριθμες ομάδες πολιτικών, διανοουμένων επιχειρηματιών, πρακτόρων ποικίλων συμφερόντων, δημοσιογράφων και «καλλιτεχνών», συγκροτούν μια νέα πραγματική εξουσία, πάντα βέβαια υπό τις ευλογίες και την εποπτεία των υπερατλαντικών αφεντικών.

Η Οργάνωση CDRSEE (Κέντρο για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη) είναι εντελώς χαρακτηριστική από αυτή την άποψη. Στην κορυφή της βρίσκεται ένας Αμερικανός πολιτικός, ο Ρ. Σίφτερ, ενεργό μέλος του σιωνιστικού λόμπι στις Η.Π.Α., και ο… μεσολαβητής του Ο.Η.Ε. για το Σκοπιανό, Μ. Νίμιτς. Ακολουθούν Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο Κ. Καρράς και Ο. Καβάλα αντίστοιχα, και αρκετά μέλη «μη-κυβερνητικών οργανώσεων» από τις βαλκανικές χώρες, Αυστριακοί πολιτικοί καθώς και Ελληνοαμερικανοί. Καταγράφοντας όσους ασχολούνται με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου θα συναντήσει κανείς μια πληθώρα διανοουμένων προερχόμενων από την ανανεωτική αριστερά ή τον «προοδευτικό χώρο»: Χ. Κουλούρη, Θ. Δραγώνα, Α. Φραγκουδάκη, Π. Κιτρομηλίδης, Ι. Κολιόπουλος και, τέλος, μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για να έχουμε άμεση πρόσβαση στα εκπαιδευτικά εγχειρίδια. Χρηματοδότες του Κέντρου, αμερικανικές υπηρεσίες όπως η USAID, η αμερικανική και βρετανική Πρεσβεία, και επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Δαυίδ της Κόκα-Κόλα, ή ο Θ. Παπαλεξόπουλος της Τιτάν. Ο Κώστας Καρράς, βασικό στέλεχος και πραγματικός οργανωτής πολλών από τις δραστηριότητες του Κέντρου, είναι συντονιστής του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ και για 18 χρόνια μέλος της διευθυντικής ομάδας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Από την εποχή της κυβέρνησης Σημίτη και της υπουργίας του Γ. Παπανδρέου, το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι σύμβουλος της ελληνικής Κυβέρνησης και οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην προώθηση του Σχεδίου Ανάν, και ένα βασικό πρώην στέλεχός του, ο Γιάννης Βαληνάκης, είναι σήμερα (2006 ) υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Κώστας Καρράς, για δεκαοκτώ χρόνια (!) μέλος της διεύθυνσης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είναι «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου, για δέκα χρόνια μέλος του Δ.Σ. των Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της «Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής κληρονομιάς», και βέβαια πρόεδρος του ελληνουρκικού Φόρουμ, κ.λπ.

Και σε αυτόν τον σχεδιασμό εντάσσονται ποικίλες δυνάμεις και «ευαισθησίες». Συχνά άσχετα από προθέσεις. Ο χώρος του Συνασπισμού, η «άκρα αριστερά» και ο αναρχικός χώρος, χρησιμοποιούνται για να επιβάλουν μια «αντιεθνικιστική» ιδεολογική τρομοκρατία στους χώρους της νεολαίας, των φοιτητών και της διανόησης. Υπό το πρόσχημα του διεθνισμού, και χρησιμοποιώντας τις ιδεολογικές αγκυλώσεις αυτού του χώρου, ενισχύονται όλες οι στρατηγικές που κατατείνουν στην αποσύνθεση κάθε αντίστασης στα σχέδια της Νέας Τάξης, με την πρόταξη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», την απόρριψη της άμυνας της χώρας, την προώθηση απόψεων για «ανοικτά σύνορα» και, βέβαια, την απαραίτητη «ελληνοτουρκική φιλία» ως «φιλία των λαών» και την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονίας».

Τέλος, στην εκπαίδευση, ο έλεγχος είναι εξαιρετικά προχωρημένος στην ανώτατη παιδεία, όπου ο «μεταμοντερνισμός», η τεχνοκρατικοποίηση και ο αντιεθνικισμός είναι τα κυρίαρχα ιδεολογήματα του «χώρου», υποβοηθούμενα από αναρίθμητα προγράμματα, «αρπαχτές», ταξίδια στο εξωτερικό, διορισμούς σε αναρίθμητες θέσεις και… τζακούζι.}

Γιά περισσότερες πληροφορίες :

http://www.ardin.gr/node/786 Οι μάνατζερ «επαναστάσεων» καί οι ΜΚΟ

http://www.ardin.gr/node/785 Ο κύκλος της εξαπάτησης

http://www.ardin.gr/node/521 Από το ίδρυμα Φορντ στον Σόρος
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 05 Δεκ 2010, 01:03

Λοιπόν ΑΠΑΙΤΩ από τον κύριο Σόρος να φέρει πάση θυσία τον συγκεκριμένο (αλήθεια πώς αποκαλούν τον ιερέα τους οι μουσουλμάνοι; Μή τυχόν και τον αποκαλέσω λάθος και βρεθώ απαγχονισμένη...)
τον συγκεκριμένο ιμάμη; χότζα; για το τζαμί που θα τους κτίσουμε.

<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 05 Δεκ 2010, 01:10

Έχω γνωρίσει μουσουλμάνους που σέβονται τις γυναίκες τους περισσότερο από κάτι 'χριστιανόπουλα'!

Μην ξεχνάς άλλωστε πως και στην χριστιανική τελετή γάμου μας νουθετούν τις γυναίκες "και η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα". Εννοείται πως όταν τους ρωτάς τους ιερείς τι εννοούν, σου απαντούν "να τον σέβεται, εννοεί". Και γιατί να μην μας φοβο-σέβονται και οι άνδρες δηλαδή; Αυτοί γιατί δε χρειάζονται τη νουθεσία; Η σοφία πάει πακέτο με το πέος; (απορία δική μου αυτή)

Υπάρχουν τόσες ερμηνείες για την πρακτική πλευρά μιας θρησκείας, όσοι είναι οι πιστοί της. Θα διαφωνήσεις σ'αυτό; Το να μειώνουμε μια θρησκεία για ν'αποδείξουμε ότι δεν τους επιτρέπεται να προσεύχονται δημοσίως, δεν είναι ούτε 'χριστιανικό', ούτε ελληνικό. Πολλοί ψυχασθενείς κρύβονται στα ιερατεία όλων των θρησκειών. Να κάτσουμε τώρα να παραθέσουμε ποιος λέει τις μεγαλύτερες βλακείες; Τσου... :rose: (είπα να διαφωνήσουμε και στ'αλήθεια μια φορά!!!)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 05 Δεκ 2010, 01:24

Παντού υπάρχει ο κανόνας παντού και οι εξαιρέσεις. Υπάρχει όμως και μία κουλτούρα που επιρρεάζει δραστικά.

Στην περίπτωση των μουσουλμάνων η άσκηση βίας στις γυναίκες θεωρήται φυσιολογική, εντός των συζυγικών καθηκόντων.
Δεν είδα και κάποιον παππά χριστιανό να βγαίνει στην τηλεόραση για να δίνει οδηγίες του τρόπου που θα βαρέσεις της γυναίκα σου για να την "νουθετήσεις"
Υπάρχει βέβαια το "η γυνή να φοβήται τον άνδρα" αλλά βλέπεις τί γίνεται στην εκκλησίες....μόνο ο Αντωνάκης αντέδρασε :lol:

Και σε άλλο τόπικ έχω κάνει αναφορά για την ανδρική βία γενικότερα.

Αλλά στα μουσουλμανικά καθεστώτα η κατάσταση είναι....απερίγραπτη.

Συγκρίνεις τώρα την Αφγανή με την μπούρκα και την Ελληνίδα.;

Η Ελληνίδα που θα υποστεί βία κάπου έχει να πάει για βοήθεια.
Η μουσουλμάνα έτσι και ζητήσει βοήθεια την έβαψε......Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Ακόμα και στην Τουρκία που υποτίθεται ότι ακολουθεί τα δυτικά πρότυπα, αυτό ισχύει για ένα μικρό ποσοστό
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 05 Δεκ 2010, 03:04

1-
Mantam Froufrou έγραψε: Υπάρχουν τόσες ερμηνείες για την πρακτική πλευρά μιας θρησκείας, όσοι είναι οι πιστοί της. Θα διαφωνήσεις σ'αυτό;
Όχι. Γιά παράδειγμα οι Άραβες μουσουλμάνοι που είχαν καταλάβει την σημερινή Ισπανία, από τα λίγα που έχω διαβάσει είχαν πολιτισμό..σε αντίθεση με τους ιεροεξεταστές.
Οι σούφι από την άλλη είναι και αυτοί μία ενδιαφέρουσα πλευρά του ισλαμισμού.

2-
Mantam Froufrou έγραψε: Το να μειώνουμε μια θρησκεία για ν'αποδείξουμε ότι δεν τους επιτρέπεται να προσεύχονται δημοσίως, δεν είναι ούτε 'χριστιανικό', ούτε ελληνικό.
Συμφωνώ και σ' αυτό. Ενώ ευχαριστήθηκα το γιαούρτωμα του Αλαβάνου και της άλλης που δεν θυμάμαι το όνομά της, δεν μου άρεσε καθόλου που ορισμένοι έριχναν αυγά κατά την διάρκεια που οι μουσουλμάνοι έκαναν την προσευχή τους. Ανεξάρτητα εάν δεν συμφωνώ με την επιλογή του τόπου προσευχής και την μεθόδευση που έγινε γενικώς

3-
Mantam Froufrou έγραψε: Πολλοί ψυχασθενείς κρύβονται στα ιερατεία όλων των θρησκειών. Να κάτσουμε τώρα να παραθέσουμε ποιος λέει τις μεγαλύτερες βλακείες; Τσου..
Συμφωνώ και σε αυτό. Το θέμα είναι κατά πόσον αυτοί οι ψυχασθενείς επιρρεάζουν τους πιστούς της θρησκείας που "αντιπροσωπεύουν"

4-
Mantam Froufrou έγραψε: είπα να διαφωνήσουμε και στ'αλήθεια μια φορά!!!)
Καλέ διαφωνία το λές αυτό ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 05 Δεκ 2010, 10:02

Mantam Froufrou έγραψε:Το να μειώνουμε μια θρησκεία για ν'αποδείξουμε ότι δεν τους επιτρέπεται να προσεύχονται δημοσίως, δεν είναι ούτε 'χριστιανικό', ούτε ελληνικό.
Δεν έγινε για να τους δείξουμε ότι δεν επιτρέπεται να προσεύχονται δημοσίως αλλά για να τους δείξουμε ότι πρέπει να ξεκουμπιστούν όσο το δυνατον γρηγορότερα από την Ελλάδα, διαφορετικά του χρόνου μπορεί να μην έχουν κίτρινα υγρά επάνω τους αλλά κόκκινα...

Η ανεξιθρησκεία τελειώνει όταν απειλούνται η ελευθερία, η εθνική κυριαρχία, ο πολιτισμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
alisa
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alisa » Κυρ 05 Δεκ 2010, 10:12

Θέλουν να προσέυχονται δημόσια; Ίσως να το δεχόταν ο κόσμος πιο καλά αν δεν γινόταν έτσι

και με το έτσι θέλω, και για ποιόν λόγο; Για να τους χαρίσουμε ένα τζαμί. Με το έτσι γουστάρω. Δεν πα να πνίγεστε στα χρέη και την κρίση; Τζαμι εδω και τώρα.

Αυτό απέχει απο τα όποια ανθρώπινα και θρησκευτικά διακιώματα. Είναι καθαρός εκβιασμός.
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 05 Δεκ 2010, 12:14

Έτσι, Alisa, και λένε εμάς φασίστες, λες και δεν απαιτούν ούτε προωθούν το τζαμί με φαστιστικό τρόπο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:21

Η ανεξιθρησκεία τελειώνει όταν απειλούνται η ελευθερία, η εθνική κυριαρχία, ο πολιτισμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα...
H ανεξιθρησκεία είναι μέρος των ανθρώπινων δικαιωματων. Πολύ βολικό να αφαιρούμε ένα όταν δε μας βολεύει, ε;
και με το έτσι θέλω, και για ποιόν λόγο; Για να τους χαρίσουμε ένα τζαμί. Με το έτσι γουστάρω.
Εχμ, είχαν άδεια για την προσευχή από το κράτος. Επίσης, για το τζαμί παλεύουν εδώ και αρκετά χρόνια. Να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, τουλάχιστον. Ναι, μεν, υπάρχει και γραμμή από αλλού. Αλλά οι περισσότεροι απλά θέλουν να μπορούν να προσεύχονται, όπως ήθελαν οι χριστιανοί στην Αλβανία κάποτε και τη Σοβιετική Ένωση!!!
Η Ελληνίδα που θα υποστεί βία κάπου έχει να πάει για βοήθεια.
Η μουσουλμάνα έτσι και ζητήσει βοήθεια την έβαψε......Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Ακόμα και στην Τουρκία που υποτίθεται ότι ακολουθεί τα δυτικά πρότυπα, αυτό ισχύει για ένα μικρό ποσοστό
Συμφωνώ, μόνο που δεν καθορίζονται από τα ιερά κείμενα αυτές οι πρακτικές! Αν δεις την Αγία Γραφή των χριστιανών θα φρίξεις από το τη θέση στην οποία έχουν τη γυναίκα. Η κάθε θρησκεία εφαρμόζεται ανάλογα με τον λαό που την εφαρμόζει και τον ήδη υπάρχων πολιτισμό της. Πχ, στο Αφγανιστάν πριν έρθουν οι Ταλιμπαν, και πάλι μουσουλμάνοι ήταν και οι γυναίκες τους ήταν οι πιο φιλελεύθερες του μουσουλμανικού κόσμου και όχι μόνο!!! Στο Ιράν το ίδιο. Ήξερα Ιρανή, που δεν καταλάβαινε αρχές του '90 γιατί δεν υπήρχαν περισσότερες γυναίκες οδηγοί, και γιατί τους φέρονται άσχημα οι σύζυγοι και τις μουτζώνουν ας πούμε όταν οδηγούν και τους λένε να πάνε στην κουζίνα τους!!! Κουφό;
Παρεμπιμπόντως, αν και πολύ καλή οδηγός, καλύτερη από πολλούς άνδρες που ξέρω, ένας μαλακάκος "άντρας" επειδή έβγαλα αλάρμ για να παρκάρω, μου φώναξε σαν γνήσιος έλληνας να πάω στην κουζίνα μου... Και ήταν και 40άρης... Νέα γενιά! Αυτό πριν 2-3 χρονια, έτσι; Ένα μικρό δείγμα των ελλήνων αντρών χριστιανών.

Στην Τουρκία φαίνεται πιο καλά αυτό το παράδειγμα. Εϊνια όλοι μουσουλμάνοι, αλλά στη πόλη που είναι πιο φιλελεύθερα τα πράγματα, δεν ξεχωρίζεις τους ανθρώπους από οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα. Και παρόλο που υπάρχουν γυναίκες με μπούργκες, υπάρχει αποδοχή και της μίας κατάστασης και της άλλης.

Το θέμα ε΄χεις πολλές πλευρές και διαστάσεις. Θεοκρατούμενα κράτη πάντα οδηγούνται στην υπερβολή, όποια θρησεία κι αν ακολουθούν!
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:27

Τα δικαιώματα των μεταναστών τελείωσαν όταν παραβίασαν τους Ελληνικούς νόμους και αυτό έγινε το πρώτο εκατοστό του δευτερολέπτου που πάτησαν Ελληνικό έδαφος.

Επίσης δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας για να χτίσουν τζαμί ή οποιονδήποτε άλλο ναό και να προσεύχονται. Είναι ανεπιθύμητοι εισβολείς που παίζουν με την ανεκτικότητά μας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα γι αυτούς... Διαφορετικά θα ακολουθήσουν πολύ άγριες καταστάσεις...

Άβαταρ μέλους
alisa
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alisa » Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:29

Mantam Froufrou έγραψε:Ναι, μεν, υπάρχει και γραμμή από αλλού.
Εδώ είναι που θέλει προσοχή.
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα για έξοδα όταν δεν υπάρχει μια!! Εσύ καταλαβαίνεις γιατί τώρα;
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:55

Μωρέ, καταλαβαίνω, κι όπως είπε προηγούμενα στο νήμα, ε΄μαι κατά του να πληρώσουμε εμείς για το τζαμί τους. Άλλωστε, απ'ό,τι ξέρω δεν πληρώνει το ελληνικό κράτος για τις ορθόδοξες εκκλησίες στην ελλάδα, αν και πληρώνει για τις ορθόδοξες εκκλησίες στην αλβανία πχ. Κι εκεί δεν υπάρχει, ξέρω γω, κάποια ατζέντα; Αλλά εκεί το δεχόμαστε γιατί συμφέρει τη δική μας πλευρά. Είμαι κατά και αυτού. Δε θέλω να πληρώσει το ελληνικ΄οκράτος για το τζαμί τους. Να το πληρώσουν οι ίδιοι.

Το ελληνικό κράτος να πληρώσει όπως θα έπρεπε να κάνει για σχολεία και νοσοκομεία και ν'αφήσει τις θρησκείες και τους οπαδούς τους στην άκρη!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 05 Δεκ 2010, 15:56

Διαφορετικά θα ακολουθήσουν πολύ άγριες καταστάσεις...

Είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις καταλάβει ότι παίζεις ακριβώς το παιχνίδι της νέας τάξης. Ελπίζω να το καταλάβεις πριν καταλήξεις να μουτζώνεις τον εαυτό σου... κάποτε!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Δεκ 2010, 19:45

Της το λέω κι εγω μωρέ Πέγκυ, σε διάφορα τόπικς... Δεν ακούει, δε λέει να νιώσει...
Και κόβω το κεφάλι μου ότι δεν είναι έλλειψη νοημοσύνης/ευφυίας που την "εμποδίζει" να καταλάβει... :?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 06 Δεκ 2010, 07:35

Mantam Froufrou έγραψε:Μωρέ, καταλαβαίνω, κι όπως είπε προηγούμενα στο νήμα, ε΄μαι κατά του να πληρώσουμε εμείς για το τζαμί τους. Άλλωστε, απ'ό,τι ξέρω δεν πληρώνει το ελληνικό κράτος για τις ορθόδοξες εκκλησίες στην ελλάδα, αν και πληρώνει για τις ορθόδοξες εκκλησίες στην αλβανία πχ. Κι εκεί δεν υπάρχει, ξέρω γω, κάποια ατζέντα; Αλλά εκεί το δεχόμαστε γιατί συμφέρει τη δική μας πλευρά. Είμαι κατά και αυτού. Δε θέλω να πληρώσει το ελληνικ΄οκράτος για το τζαμί τους. Να το πληρώσουν οι ίδιοι.
Κάνεις ένα λάθος στη σύγκριση. Στην Αλβανία (ή καλύτερα στην κατεχόμενη Β.Ήπειρο) οι Έλληνες που ζουν εκεί είναι αλβανοί πολίτες, δυστυχώς... Το κράτος οφείλει να πράξει τα δέοντα για τους πολίτες του.

Οι μετανάστες όμως που ζουν εδώ όχι μόνο δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας αλλά είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Έχουν εγκληματίσει απέναντι στο ελληνικό κράτος και στον Ελληνικό λαό... Πάει πολύ να τους χτίσουμε και τζαμί στα κατοχικά στρατεύματα...

Έχετε σκεφτεί πως ίσως τελικά εσείς μουντζώνετε τον εαυτό σας στο τέλος;;; Πως η ΝΤΠ ουσιαστικά προωθεί τις "ειρηνικές αντιδράσεις" που εκτονώνουν τα πλήθη, ικανοποιούν τις συνειδήσεις και δεν προκαλούν καμία ζημιά και κανέναν τριγμό στο σύστημά τους;;;

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 07 Δεκ 2010, 11:23

Εχμ, είχαν άδεια για την προσευχή από το κράτος. Επίσης, για το τζαμί παλεύουν εδώ και αρκετά χρόνια. Να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, τουλάχιστον. Ναι, μεν, υπάρχει και γραμμή από αλλού. Αλλά οι περισσότεροι απλά θέλουν να μπορούν να προσεύχονται, όπως ήθελαν οι χριστιανοί στην Αλβανία κάποτε και τη Σοβιετική Ένωση!!!
Μαντάμ Φρουφρού, δεν με διαβάζεις (κακό του κεφαλιού σου.. :xara: :xara: ).. Δες πάλι αυτό:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4604564

Οι µουσουλµάνοι προχώρησαν στη δηµόσια προσευχή παρά το γεγονός ότι ούτε ο ∆ήµος Αθηναίων ούτε η Αστυνοµία είχαν δώσει σχετική άδεια για την κατάληψη των δηµόσιων χώρων, αν και οι εκπρόσωποί τους την είχανζητήσει. «Η απάντηση που δώσαµε ήταν αρνητική, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που µας ζητούν άδεια για συγκεντρώσεις. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των µουσουλµάνων µάς ζήτησαν να τους παράσχουµε αστυνοµική προστασία για ορισµένα σηµεία που είχαν επιλέξει για να προσευχηθούν και για τα οποίαφοβούνταν πιθανές αντιδράσεις. Για τον λόγο αυτόν είχαν σταλεί αστυνοµικές δυνάµειςστην Πλατεία Αττικής»,εξηγεί στα «ΝΕΑ» αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ..

Βλέπουμε δηλαδή ότι έγινε το εξής:
Ζήτησαν οι μουσουλμάνοι άδεια και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.
Παρ'ολ'αυτά αυτοί αποφάσισαν να καταλάβουν με το έτσι θέλω δημόσιους χώρους, και φυσικά ζήτησαν και την προστασία της αστυνομίας.
Η αστυνομία δέχτηκε να προστατεύσει ανοικτές συγκεντρώσεις οι οποίες τελέστηκαν χωρίς την άδειά της.

Όσον αφορά την Αλβανία και την ΕΣΣΔ, ναι όντως εκεί πέρα οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις καταπατούσαν τα θρησκευτικά διακαιώματα των πολιτών τους.
Για λαθρομετανάστες σε Αλβανία και ΕΣΣΔ, ούτε λόγος να γίνεται...
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Παρ 10 Δεκ 2010, 23:05

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
(μου ήρθε μέσω ηλ. ταχυδρομείου με τίτλο "καλώς τα αδέλφια μας" και υπότιτλο "ΤΕΛΕΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ...ΒΙΕΝΝΗ")

Το δε σχόλιο του αναρτήσαντα το βίντε είναι: Here's some footage from Vienna of a yearly ceremony that many Muslims celebrate. It is being forcefully removed by Youtube and other video uploader sites, although it breaks no rules, all for political correctness.
I watched one 2 years ago that was even more graphic with thousands more participating and even more and younger children being subjected.
Obama has openly sided with Hamas, the Taliban, and other Muslim factions while turning his back on America's ally Israel whom these radicals are sworn to eradicate
.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 11 Δεκ 2010, 10:11

Δυστυχώς αυτά τα είδαμε και πέρισυ στην Αθήνα και στη Θήβα και θα τα ξαναδούμε αν δεν τους στείλουμε πακέτο ΟΛΟΥΣ πίσω στις χώρες τους. Αυτοί οι βάρβαροι δεν εκπολιτίζονται με τιποτα...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 11 Δεκ 2010, 11:43

Και που σας χάλασε; Αντί να τους μαχαιρώνουν φασίστες σφάζονται μόνοι τους. Τους βγάζουν και από τον κόπο. :P

Μιλάνε και οι Αυστριακοί φασίστες για βάρβαρους; Και άντε αυτοί να έχουν ξεχάσει τα κατορθώματα των παπούδων τους, αλλά οι Ελληνες «πατριώτες» επιτρέπεται; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 12 Δεκ 2010, 19:22

Σύντομα τα όσα έγιναν χθες βράδυ στη Σουηδία θα γίνονται και στην Ελλάδα... Ίσως τότε ξυπνήσουν οι φιλομετανάστες...

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 12 Δεκ 2010, 21:14

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ

Ντρέπεται ο Παπανδρέου γιατί δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα!

Εικόνα
Ναι, είν’ αλήθεια. Ο Γ. Παπανδρέου ντρέπεται. Το δήλωσε την Παρασκευή στη Βουλή. Όχι, δε ντρέπεται που μας παρέδωσε σιδηροδέσμιους στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ.

Δε ντρέπεται ούτε γιατί μείωσε τους μισθούς από εργαζόμενους και συνταξιούχους, ούτε γιατί τους έκοψε τα δώρα, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση. Δε ντρέπεται ούτε γιατί έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου ύφεση. Δε ντρέπεται ούτε γιατί κάθε μέρα που περνάει βάζουν λουκέτο εκατοντάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Δε ντρέπεται ούτε γιατί επί των ημερών του η ανεργία καλπάζει και οι νέοι καταφεύγουν πάλι στη μετανάστευση. Μα γιατί μπορεί να ντρέπεται αυτός ο άνθρωπος;
Κι όμως, υπάρχει κάτι σ’ αυτή τη χώρα που τον κάνει να ντρέπεται.
Κι αυτό το «κάτι» είναι το ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα!!! Ιδού τι είπε στην ομιλία του στη Βουλή: «Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε έναν τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό πολύ γρήγορα προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα».

(ΥΓ): Ισχυρίζεται ότι υπάρχει «ευρύτερη συναίνεση». Αυτό είναι αλήθεια. Με τα χίλια συναινούν οι άθεοι των 3 κομμάτων της αριστεράς και το κόμμα Ντόρας. Η ΝΔ δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της, άρα σιωπηρά συναινεί. Και το ΛΑΟΣ δε θέλει λέει ένα μεγάλο, αλλά πολλά… μικρά. Στην ουσία, δεν αντιτίθεται στην ύπαρξη τζαμιού-ών στην Αθήνα, άρα συναινεί. Οι μόνοι που δε συναινούν είναι το 95% του ελληνικού λαού. Ψιλοπράγματα…

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... _3840.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”