ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 12 Νοέμ 2012, 18:29

Αγρίεψα μ' έναν στον δρόμο. Δεν ξέρω τι ήταν και αν ήταν σίγουρα γιατί η μαμά του παιδιού πήρε το μέρος του λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Όμως άνθρωπος που χουφτώνει τα γεννητικά 5χρονου, για εμένα είναι ανώμαλος και χιμάω ανάλογα. Για να μην τα πολυλογώ, εδώ μέσα καλά τα λέμε. Και τα βιβλία καλά τα λένε, και οι ειδήσεις και οι εφημερίδες. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι λέμε αλλά το τι κάνουμε. Οπότε ρωτάω ντόμπρα και στα ίσια. Τι κάνουμε για να εξαλειφθούν οι παιδόφιλοι;
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 12 Νοέμ 2012, 18:49

Εμεις τιποτα. το κρατος εχει το μαχαιρι το κρατος και το καρπουζι.
Εμεις οτι κι αν θελουμε να γινει το κρατος θα κανει τα δικα του.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 13 Νοέμ 2012, 20:21

Η παιδοφιλία και οι ανθρωποθυσίες παιδιών ( ή παρθένων) συγκεκριμένα ηλικίες πριν την εφηβεία έχουν να κάνουν με το σατανισμό και συγκεκριμένα με το θέμα των ενεργειακών βαμπίρ γιατί το ζητούμενο είναι η ενέργεια που έχουν αυτά τα άτομα λόγο της αθωότητας και αγνότητάς τους.
Πρέπει να θεωρούνται ως το χαβιάρι των ενεργειών τα αθώα και αγνά άτομα για να υπάρχει τόσο μεγάλη προτίμηση σε αυτά (αν θυμηθούμε την ιστορία με το ορφανοτροφείο και τη βασιλική οικογένεια).
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 15 Νοέμ 2012, 17:24

Κι εγώ ξαναλέω. Στα λόγια καλά τα λέμε, στην πράξη τι κάνουμε; Υπήρχε παλαιότερα ΜΚΟ ενάντια στους παιδεραστές που προστάτευε τα θύματα. Πέρα από αυτή, υπάρχει και το χαμόγελο το παιδιού. Η πρώτη ομάδα χάθηκε, η δεύτερη (στις πιο ήπιες περιπτώσεις) απειλείται έντονα ή καταγράφονται επιθέσεις και ξυλοκοπήσεις σε όποιον προσπαθεί να χωθεί βαθιά και να απομακρύνει τα παιδάκια από αυτές τις "κλίκες". Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία μίας κοπέλας που μπήκε κατά λάθος σ' ένα στενό στο κέντρο επειδή μπέρδεψε τους δρόμους και είδε ολόκληρο "παζάρι μωρών" 2-3 ετών τοποθετημένα ξαπλωτά σε ανοιχτά κιβώτια και βαμμένα σαν να είναι πορσελάνινες κούκλες ώστε να προσελκύουν "πελατεία". Όταν πήρε αηδιασμένη την αστυνομία, σαν να έπεσε "σύρμα" και εξαφανίστηκαν. Τυχαίο; Η βρωμιά αυτή δεν καθαρίζεται εύκολα. Και ξαναλέω: Όσο εμείς πιστεύουμε ότι "στηλιτεύουμε το σύστημα" με το να λέμε το μακρύ και το κοντό μας, ουσιαστικά κάνουμε μία τρύπα στο νερό. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου του παιδιού, κάθε μέρα βιάζονται 150.000 παιδιά κι εμείς εδώ περιμένουμε από τα κράτη να το σταματήσουν; Ζητάς από τον κυνηγό να απαγορεύσει το κυνήγι; Ήμαρτον δηλαδή. Αν είναι κάτι που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι οι βιαστές παντός είδους, πόσο μάλλον αυτούς που κυνηγούν παιδιά. Τα βλέπω όλα κόκκινα. Οπότε, δεν ξέρω για εσάς, αλλά σκοπεύω χίλιες φορές να μπω σε μία ομάδα (αναφέρω παραδειγματικά το χαμόγελο του παιδιού μιας και δεν γνωρίζω άλλη προς ώρας) και να φροντίσω αυτά τα παιδιά, να συμβάλλω στη θεραπεία του ψυχισμού τους, παρά να κάθομαι να περιμένω πότε θα του σηκωθεί του κάθε πολιτικού για να κάνει κάτι για την χώρα ΜΟΥ, τον πλανήτη ΜΟΥ. Το κράτος είμαστε ΕΜΕΙΣ. Οι πολιτικοί είναι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ όχι εξουσία, και καιρός να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Και δεν με ενδιαφέρει για το αν ο άλλος είναι Σατανιστής ή αν τις κακοποιήσεις αυτές τις επιτρέπει η θρησκεία του (βλ. Ταλμούδ). Η ελευθερία μας σταματά εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου. Το να ενοχλεί κάποιος τα παιδιά είναι ΛΑΘΟΣ όπου κι αν είναι, όποιος κι αν είναι και στην τελική αν είναι τόσο ανώμαλος ας πάει σ' έναν ψυχίατρο να τελειώνουμε. Άμα πια.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Νοέμ 2012, 21:01

Το κράτος είμαστε ΕΜΕΙΣ. Οι πολιτικοί είναι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ όχι εξουσία, και καιρός να το καταλάβουμε όλοι αυτό
Σορυ αλλα το οτι το κρατος ειμαστε εμεις.
ηταν ενα παραμυθι που παλιωσε μας τελειωσε. δεν εχει πέραση πια.
Οτι κι αν κανουμε εμεις το κρατος ειναι κατι αλλο.
Ειμαστε τοσο εμεις το κρατος οσο ειμασταν οταν εκανε κουμαντο η γκεστάπο.
Το κρατος δεν ειμαστε εμεις και ζουμε υπο κατοχη.
κι οτι κι αν κανουμε και απαιτησουμε εχοντας την ψευδαισθηση οτι ειμαστε ενεργοι πολίτες.
αυτοι που θα λαβουν τις αποφασεις θα μας γραψουν στα...
εντυπα τους.
Αν ειμασταν εμεις το κράτος σημερα δεν θα πληρωναμε χαράτσια ουτε θα γίνονταν τοσο σαφες οτι οι αποφασεις λαμβανονται βαση του συμφεροντος αλλων κι οχι του λαου.
Το κρατος ειναι απλά ενας μηχανισμος καταστολής.
ΕΓΩ δεν ειμαι το κρατος.
Αν ημουν να σε σιγουρη οτι δεν θα αφηνα παιδεραστη σε χλωρο κλαρι.
αλλα το να απαιτω απο ενα κρατος προτεκτορατο που με εχει γραψει στα... εντυπα του λες και μετεχω σε αυτο.
Ειναι σπατάλη ενέργιας.
Αν καποιος πειραζε παιδι που εχει συγγενεια μαζι μου να σαι σιγουρη οτι δεν θα ταλαιπωρουσα καθολου το κρατος με το να ζητησω την τιμωρια του.
θα φροντιζα να τον φαει το χωμα.
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Παρ 16 Νοέμ 2012, 21:54

Divine Sinner έγραψε:[Αν καποιος πειραζε παιδι που εχει συγγενεια μαζι μου να σαι σιγουρη οτι δεν θα ταλαιπωρουσα καθολου το κρατος με το να ζητησω την τιμωρια του.
Μόνο αν έχετε συγγένεια ε; Μάλιστα. Δεν θα συνεχίσω άλλο αυτήν την κουβέντα. Το μόνο που θα πω και θα κλείσω τις τοποθετήσεις μου είναι ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 1000 μέρες κοσκινίζει. Δεν θα περιμένω από κανέναν να πράξει αυτό που εγώ θεωρώ αυτονόητο. Ούτε θα κάτσω να λέω για τους παιδεραστές ή ό,τι άλλο. Το τι κάνω και τι όχι, θα φανεί όταν έρθει η ώρα. Ειλικρινά ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα πολλά λόγια, γιατί δεν είναι απλά φτώχεια, είναι κυριολεκτική πενία. Από εδώ και πέρα μόνο πράξεις.

Δοκιμάστε να κάνετε πράξεις τις σκέψεις σας κάποια στιγμή και θα με θυμηθείτε. (αυτό απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στον Φώτη).

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Νοέμ 2012, 22:24

Kariatida έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:[Αν καποιος πειραζε παιδι που εχει συγγενεια μαζι μου να σαι σιγουρη οτι δεν θα ταλαιπωρουσα καθολου το κρατος με το να ζητησω την τιμωρια του.
Μόνο αν έχετε συγγένεια ε; Μάλιστα. Δεν θα συνεχίσω άλλο αυτήν την κουβέντα. Το μόνο που θα πω και θα κλείσω τις τοποθετήσεις μου είναι ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 1000 μέρες κοσκινίζει. Δεν θα περιμένω από κανέναν να πράξει αυτό που εγώ θεωρώ αυτονόητο. Ούτε θα κάτσω να λέω για τους παιδεραστές ή ό,τι άλλο. Το τι κάνω και τι όχι, θα φανεί όταν έρθει η ώρα. Ειλικρινά ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα πολλά λόγια, γιατί δεν είναι απλά φτώχεια, είναι κυριολεκτική πενία. Από εδώ και πέρα μόνο πράξεις.

Δοκιμάστε να κάνετε πράξεις τις σκέψεις σας κάποια στιγμή και θα με θυμηθείτε. (αυτό απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στον Φώτη).
Αν δεν εχω συγγενεια δηλαδη τι θες να κανω;; εκει ειναι θεμα της αστυνομιας. αν εχω συγγενεια ειναι θεμα δικο μου. απλο.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Νοέμ 2012, 22:29

Ωραια για πες ποιο θεμα να πρωτοπιασουμε να αντιμετωπισουμε στην πραξη.
Εχουμε
Πολιτική
Κράτος προτεκτοράτο.
Ναρκωτικά
Μειοδοσίες.
Παιδεραστία
Πορνεία.
Φτώχεια
Εξαθλιωση.
Αυτοκτονίες
Κακοποιηση ζωων.
Σε ποιο να καταπιαστουμε;; και αν καταπιαστω με το ενα θα ερθει μια αλλη καρυ που ασχολειται μετο αλλο και θα πει.
επ φωτη φτανουν τα λογια θελω πραξεις.
Και εκτος αυτου εχω να ΕΠΙΒΙΩΣΩ.
Εχω 24 ωρες σε ενα εικοσιτετραωρο και δεν κυβερναω, δεν συντονιζω κανεναν. ειμαι απλα ενας κατοικος (ΟΧΙ πολίτης αυτο ειναι ανέκδοτο). Και... δουλευω σκληρα για να ζησω.
Και να ζησω οχι με λουσα. να χω 5 ευρω στη τζεπη μου. για να μπορεσω να φαω για να ξαναπαω στη δουλεια. κι αυτος ο φαυλος κυκλος απλα συνεχιζει χωρις να αποτεμιευω σεντ.
Δεν νομιζω να εχω την πολυτελεια να ασχοληθω στην πραξη με συγκεκριμενα θεματα.
Αν γινονταν μια ωραια εξεγεση φυσικα θα κατεβαινα στον δρόμο αλλα το να συμμετεχω σε μια ΜΚΟ που και καλα θα πιεσει τον νομοθετει να λαβει μετρα. το θεωρω απλα χασιμο ενέργιας.
Ο νομοθετης εχει γραμμενη στα @@ του την καθε ΜΚΟ και οι ιδρυτες των ΜΚΟ τις εχουν μονο για να καταχραστουν χρημα και να κανουν δημοσιες σχέσεις.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 25 Νοέμ 2012, 02:06

ΣΟΚ !!! ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ !!!
Ανάστατη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα μετά την είδηση ότι παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία, Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών»...

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η κόρη του πρύτανη, Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο φέρεται να πρωταγωνίστησε σε «ανήθικη σχέση» με ανήλικη μαθήτρια της. Οι πληροφορίες λένε ότι οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός και η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα ν” ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας. Παρότι αρχικά το δικαστικό συμβούλιο είχε παραπέμψει την κόρη του πρώην πρύτανη, κρίνοντας ότι προκύπτουν σε βάρος της επαρκείς ενδείξεις για να καθίσει στο εδώλιο, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση και επέστρεψε τη δικογραφία για περαιτέρω έρευνα.

για συνέχεια....
http://partaolablog.blogspot.gr/2012/11 ... _7326.html
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Δευ 26 Νοέμ 2012, 03:57

Πάντως να πω ότι είτε ήταν κάποια "Παγκόσμια Ημέρα" είτε όχι, τα άρθρα τα προσλαμβάνω με τον ίδιο τρόπο και τα αποτελέσματα των πράξεων είναι τα ίδια. Ο "τίτλος" δεν του προσδίδει καμιά περαιτέρω βαρύτητα.

Εδώ μια τοποθέτηση με περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 89#p191789

Παιδιά που ζουν τη βία, την παιδική κακοποίηση, την αμέλεια, την εγκατάλειψη, και πολλές φορές από τους ίδιους τους, τους γονείς
news247 Νοέμβριος 19 2012 12:10

Πολλά παιδιά στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τη βία, την παιδική κακοποίηση, τη σεξουαλική κακοποίηση, την εκμετάλλευση, την αμέλεια, την εγκατάλειψη. Τις περισσότερες φορές θύτες είναι οι ίδιοι οι γονείς τους.

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του "Το Χαμόγελο του Παιδιού", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, που έχει οριστεί για σήμερα, 19 Νοεμβρίου.

Συνολικά 691 περιπτώσεις έφτασαν ως καταγγελίες στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2012, τις οποίες προώθησε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε επιτόπια παρέμβαση 122 παιδιών που βρέθηκαν σε άμεσο κίνδυνο, εκ των οποίων τα 66 έχρηζαν άμεσης απομάκρυνσης από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ερευνητές, διεθνώς, εκτιμούν ότι τουλάχιστον ένα στα πέντε κορίτσια και ένα στα 10 αγόρια θα γίνει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν ακόμη φτάσει την ηλικία των 18 ετών, ενώ, μόνο μία στις τρεις υποθέσεις θα δηλωθεί. Τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια παιδιά οδηγούνται στη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Μελέτες της Mayo Clinic, του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (HΠΑ), καθώς και άλλων φορέων, ανακαλύπτουν συνεχώς ότι το ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης οδηγεί σε πολλαπλές διαταραχές της υγείας κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του παιδιού, προκαλώντας ένα τεράστιο βάρος για όλη τη ζωή των θυμάτων και μία ευρεία πρόκληση για τη δημόσια υγεία. Μελέτη της Mayo Clinic, το 2010, εντόπισε ότι το ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης σχετίζεται με τάσεις αυτοκτονίας, μετατραυματικό στρες, διαταραχές άγχους, κατάθλιψης, διατροφικές διαταραχές και διαταραχές στον ύπνο.

Η σεξουαλική θυματοποίηση επηρεάζει τον εγκέφαλο του παιδιού και έχει σοβαρές επιπτώσεις στη υγεία του για την υπόλοιπη ζωή του. Δημιουργεί κινδύνους για προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας, περιλαμβανομένου και του κινδύνου για θάνατο από διαβήτη, καρκίνο και καρδιακή ανεπάρκεια.

Στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα περιστατικά που καταγγέλλονται καταλήγουν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, οι οποίες καλούνται να αποφασίσουν για την προστασία του παιδιού-θύματος.

Μόλις κριθεί επιβεβλημένη η απομάκρυνσή του από το κακοποιητικό περιβάλλον, το παιδί μεταφέρεται σε κάποιο από τα Νοσοκομεία Παίδων, ώστε να βεβαιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα, αναζητείται ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας του.

Ωστόσο, σημειώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η έλλειψη χώρων φιλοξενίας οδηγεί πολλά από αυτά τα παιδιά να παραμένουν «εγκαταλελειμμένα» στα Νοσοκομεία Παίδων για εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις, αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση.

«Στο νοσοκομείο παύει η σωματική κακοποίηση. Η κοινωνία επαναπαύεται πιστεύοντας ότι έχει επιτελέσει το χρέος της. Ποια είναι η επόμενη μέρα για αυτά τα παιδιά;», υπογραμμίζει η οργάνωση και συμπληρώνει ότι «από την στιγμή που το παιδί εισέρχεται στο "κοινωνικό σύστημα" ξεκινά μία μεγάλη και δύσκολη πορεία. Η μία υπηρεσία διαδέχεται την άλλη και το παιδί παραμένει στο Νοσοκομείο».

Η επόμενη μέρα λοιπόν προδιαγράφει ενός άλλου τύπου κακοποίηση, με θύτη αυτή τη φορά την κοινωνία και το προνοιακό σύστημα και θύμα το ήδη κακοποιημένο παιδί. Οι εισαγγελείς αποφαίνονται για την προστασία του, οι κρατικοί φορείς, οι κοινωνικές υπηρεσίες και η πρόνοια αναλαμβάνουν την ευθύνη να βρεθεί μία λύση και το παιδί περιμένει. «Σπίτι» του ένα δωμάτιο νοσοκομείου! Για την επίλυση των προβλημάτων του προνοιακού συστήματος της Ελλάδας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προτείνει τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών παιδικής προστασίας, την εφαρμογή κοινωνικής ιατρικής στα Νοσοκομεία Παίδων κ.α. Ωστόσο, αυτό που πρωταρχικά κρίνεται απαραίτητο, σύμφωνα με την οργάνωση, είναι η απρόσκοπτη συνεργασία όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην παιδική προστασία, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του παιδιού και την αναζήτηση των πλέον ενδεδειγμένων μεθόδων υποστήριξης των παιδιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην ανακοίνωσή του, παραθέτει πραγματικές ιστορίες κακοποίησης παιδιών που σήμερα φιλοξενούνται από την οργάνωση.

Μια εξ αυτών είναι και της Χριστίνας η οποία σήμερα είναι 22 ετών και γνώρισε από πολύ μικρή τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Οι γονείς της βρίσκονται σε διάσταση από τότε που η μικρή ήταν 2,5 ετών. Έκτοτε, η Χριστίνα και ο μεγαλύτερος αδελφός της, έμεναν με τον παππού και τη γιαγιά σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας.

Από τότε που χώρισαν οι γονείς της, η Χριστίνα δεν είχε καμία σχέση και επικοινωνία με την μητέρα της, παρότι ζούσαν στην ίδια περιοχή. Ο πατέρας της συζούσε με μία κυρία, με την οποία μάλιστα απέκτησε μία κόρη.

Τον Απρίλιο του 2003 η Χριστίνα επισκέφθηκε την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου της περιοχής της και ανέφερε στην κοινωνική λειτουργό ότι ξυλοκοπείται πολύ συχνά από τον πατέρα της, χωρίς αιτία, με αποτέλεσμα να φέρει μώλωπες σε όλο το σώμα της. Εξετάστηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου και εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική όπου νοσηλεύτηκε, λόγω τραυματισμού της στον αυχένα και τη μέση.

Η Χριστίνα ανέφερε, επίσης, ότι από 3 ετών, εκτός από τους ξυλοδαρμούς, υφίστατο σχεδόν καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση τόσο από τον πατέρα όσο και από τον παππού της.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο η επιμελήτρια ανηλίκων που επισκεπτόταν την Χριστίνα, επικοινώνησε με τον παππού και τον πατέρα της, οι οποίοι ως αιτία των ξυλοδαρμών της Χριστίνας, πρόβαλλαν την τιμωρία και τον συνετισμό της σε κανόνες ηθικής (π.χ. να μη μιλάει σε αγόρια, να μην βγαίνει έξω κ.λπ.).

Τελικά αποφασίστηκε, με τη συναίνεση της Χριστίνας, να μην επιστρέψει στο σπίτι που έμενε έως τότε και τη φροντίδα της ανέλαβε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σήμερα η Χριστίνα έχει το δικό της σπίτι και εργάζεται ως αισθητικός.

Πηγή: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pag ... 16801.html
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 09 Ιαν 2013, 21:56

Τό ζήτημα τῆς παιδοφιλίας ἔχει πολλά ἐπίπεδα ἀνάγνωσης. Ἀπ' ὅ,τι εἶδα ἡ συζήτηση ἐπικεντρώνεται σέ μεγάλο ποσοστό στούς ἀνθρώπους τῆς μεσαίας καί τῆς κατώτερης τάξης πού ἐκφράζουν τήν διαστροφή τους σέ συγγενῆ παιδιά ἤ φιλικῶν οἰκογενειῶν.
Παραθέτω τήν περίπτωση ἑνός μικροῦ κοριτσιοῦ ἀπό τήν Ἰρλανδία πού οἱ δικοί της "σκούζουν" ὅτι ἀποτελεῖ θύμα ἀπαγωγῆς ὑπό τίς ὁδηγίες τοῦ γνωστοῦ σέ ὅλους μας Barrozo.

http://the-elite-and-child-abduction.bl ... pping.html

Πίσω ἀπό τά ὡραῖα κοστούμια, τίς ἀκριβές τουαλέτες καί τά ὑψηλά ἀξιώματα, κρύβεται πολλή βρωμιά, ἕνα σκέλος τῆς ὁποίας εἶναι ἡ παιδοφιλία.
Δέν ξέρω πῶς μοῦ ἤρθε ὁ συσχετισμός μέ τό θέμα, ἀλλά μέ προβληματίζει τό γεγονός τοῦ φόρου ὑποτέλειας τῶν Ἀθηναίων στούς Μινωῒτες: Ἑπτά νέοι καί ἑπτά νέες ἐτησίως ἐστέλνοντο ὡς δεῖγμα ὑποτέλειας πρός βοράν ὑπό τοῦ "Μινωταύρου". Κάποια κομμάτια τοῦ πάζλ λείπουν. Κάτι μᾶς διαφεύγει. Δέν νομίζετε;
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 09 Ιαν 2013, 22:48

promitheas14 έγραψε:Τό ζήτημα τῆς παιδοφιλίας ἔχει πολλά ἐπίπεδα ἀνάγνωσης. Ἀπ' ὅ,τι εἶδα ἡ συζήτηση ἐπικεντρώνεται σέ μεγάλο ποσοστό στούς ἀνθρώπους τῆς μεσαίας καί τῆς κατώτερης τάξης πού ἐκφράζουν τήν διαστροφή τους σέ συγγενῆ παιδιά ἤ φιλικῶν οἰκογενειῶν.
Παραθέτω τήν περίπτωση ἑνός μικροῦ κοριτσιοῦ ἀπό τήν Ἰρλανδία πού οἱ δικοί της "σκούζουν" ὅτι ἀποτελεῖ θύμα ἀπαγωγῆς ὑπό τίς ὁδηγίες τοῦ γνωστοῦ σέ ὅλους μας Barrozo.

http://the-elite-and-child-abduction.bl ... pping.html

Πίσω ἀπό τά ὡραῖα κοστούμια, τίς ἀκριβές τουαλέτες καί τά ὑψηλά ἀξιώματα, κρύβεται πολλή βρωμιά, ἕνα σκέλος τῆς ὁποίας εἶναι ἡ παιδοφιλία.
Δέν ξέρω πῶς μοῦ ἤρθε ὁ συσχετισμός μέ τό θέμα, ἀλλά μέ προβληματίζει τό γεγονός τοῦ φόρου ὑποτέλειας τῶν Ἀθηναίων στούς Μινωῒτες: Ἑπτά νέοι καί ἑπτά νέες ἐτησίως ἐστέλνοντο ὡς δεῖγμα ὑποτέλειας πρός βοράν ὑπό τοῦ "Μινωταύρου". Κάποια κομμάτια τοῦ πάζλ λείπουν. Κάτι μᾶς διαφεύγει. Δέν νομίζετε;
Επειδή είσαι καινούριος στα ιδεό θα σου προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο για διάβασμα μέσα στις σελίδες που έχουν γραφεί εδώ ,με όλο το σεβασμό ως μικρότερος να σου πω ότι έχουν αναφερθεί πολλά σχετικά με την ελίτ και τις απαγωγές-θυσίες-παιδεραστία.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 09 Ιαν 2013, 23:20

Το αρθρο που δίνεις προμηθέα έκανε το στομάχι μου κόμπο καθώς
το διάβαζα.
Δίνει μια εικόνα του τι συνέβη με την Madeleine McCann.
Είναι φοβερό αυτό το κύκλωμα.
Αν όλα αυτά ισχύουν αν δεν έχει δολοφονηθεί ακόμη
τότε σίγουρα θα έχει υποβληθεί σε mind control για sexual slave.
δεν υπάρχει ικανή τιμωρία για αυτούς, δεν υπάρχει...τουλάχιστον σε αυτή τη ζωή.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιαν 2013, 00:52

promitheas14 έγραψε:Τό ζήτημα τῆς παιδοφιλίας ἔχει πολλά ἐπίπεδα ἀνάγνωσης. Ἀπ' ὅ,τι εἶδα ἡ συζήτηση ἐπικεντρώνεται σέ μεγάλο ποσοστό στούς ἀνθρώπους τῆς μεσαίας καί τῆς κατώτερης τάξης πού ἐκφράζουν τήν διαστροφή τους σέ συγγενῆ παιδιά ἤ φιλικῶν οἰκογενειῶν.
firefightergr έγραψε: Επειδή είσαι καινούριος στα ιδεό θα σου προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο για διάβασμα μέσα στις σελίδες που έχουν γραφεί εδώ ,με όλο το σεβασμό ως μικρότερος να σου πω ότι έχουν αναφερθεί πολλά σχετικά με την ελίτ και τις απαγωγές-θυσίες-παιδεραστία.
Έχεις δίκιο, όντως έχουν αναφερθεί, και μάλιστα πάρα πολλά Πυροσβέστη μας, όμως, ο Προμηθέας, αφ'ενός ειναι νεοεισερχόμενος και πιθανότατα να μην έχει προλάβει να κάνει εκτενές ψάξιμο στα τόπικς μας, αφ'ετέρου ήταν σε status δοκίμου και δεν είχε πρόσβαση σε όλες τις ενότητές μας.
Τώρα έχει και σιγά σιγά θα βρει πολλά :wink:

Προμηθέα, επανερχομαστε στη ρήση που εμπεριέχει αλήθεια, "το ψάρι βρωμάει πρώτα απ'το κεφάλι". Είναι αλήθεια ότι στο συγκεκριμένο νήμα καταγραφουμε κυριως τα αίσχη της "μαρίδας", των ψυχομπουκωμένων απλών και ασημαντων (για το σύστημα) πολιτών, που ενδιδουν στο εγκληματικό αίσχος της παιδεραστίας. Κι αυτό, διότι κατά κυριο λόγο, αυτά βγαίνουν στη δημοσιότητα και μαθευονται... αυτά που δεν κάνουν ζημιά στους αποκτηνωμένους της εξουσίας, απεναντίας, στρέφουν την προσοχη μακριά απ'αυτούς. Το ίδιο παιζει και με τους σατανόπληκτους. Βγαίνουν στο φως ανομίες/σατανιστικές εγκληματικές πρακτικές μόνο των "ασήμαντων", (όπως του Κατσούλα αν θυμάσαι το πάλαι ποτέ) ενώ ξέρουμε πως τα εν κρυπτώ τελούμενα αίσχη των "σημαντικών" ειναι καθημερινή πρακτική... Δυστυχώς, αυτοί βρισκονται ακόμα στο απυρόβλητο γιατί κινουν τα νήματα και φροντίζουν να προστατεύουν τα τομάρια τους. 'Ομως, κι σ'αυτό το πεδίο, το "φράγμα έκανε πολλές ρωγμές" που λένε, και αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι φρικαλεότητές τους σιγά σιγά... 'Οταν "το φράγμα θα σπάσει", θα γίνει το μεγάλο μπαμ, μια ασυγκράτητη πλημμύρια, και θα εμφανιστεί πλέον ως από μηχανής θεός ένας διάβολος που θα τους πάρει ολους και θα τους σηκώσει.

Πίστεψε με, περιμένω να ξημερώσει εκεινη η μέρα, που θα αποκαλυφθουν ολοι αυτοί , που στην πραγματικότητα, κρύβουν πίσω απ'τα πανάκριβα κουστουμια και το "έντιμο" και "ενάρετο" προφίλ, αποκτηνωμένα υπανθρωπάρια, τα εγκλήματα των οποίων κάνουν αυτά των ασήμαντων ψυχοπαθάκηδων (όπως του τυπου που στη Σαντορίνη κυκλοφορούσε με το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του για παράδειγμα), να φαίνονται περίπατοι σε παιδική χαρά.

Στο παρόν νήμα, έχουμε συμπεριλάβει κι όσα αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Διά του λογου μου το αληθές, θα σε παραπεμψω στα ποστς μου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 87#p190487 και εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 14#p190514 όπου οι νύξεις μου για τα παιδοφιλικά γούστα της ελίτ (αν όχι στο συνολό της, σίγουρα στην συντριπτική της πλειονότητα) και για το γεγονός οτι στις σατανόπληκτες τελετες τους, ενδίδουν και σε ανθρωποθυσίες (κυρίως με παιδιά), είναι αρκετά γλαφυρές.

ΥΓ:
α/Πιο πάνω μιλησα και για σατανισμό/σατανόπληκτους. 'Οχι, δεν παρασύρθηκα ούτε βγήκα εκτός θέματος. Είναι δεδομένο πως ο σατανισμός και η παιδεραστια, (αλλά και οι θυσιες κυρίως παιδιών) είναι πράγματα αναπόσπαστα συνδεδεμένα όταν μιλάμε για την ελίτ.
β/ κάτι που σχετίζεται με τις εξαφανίσεις παιδιών, (για το βιασμό και τελικά τη θανάτωσή τους) έχει επισημανθεί και στο κανάλι μου που σε έφερε κοντά μας. Δίνω το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... N6pVmWseZE για την περίπτωση που δεν το έχεις δει.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 10 Ιαν 2013, 15:13

Επειδή είσαι καινούριος στα ιδεό θα σου προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο για διάβασμα μέσα στις σελίδες που έχουν γραφεί εδώ ,με όλο το σεβασμό ως μικρότερος να σου πω ότι έχουν αναφερθεί πολλά σχετικά με την ελίτ και τις απαγωγές-θυσίες-παιδεραστία.
Ἔχεις δίκιο ἀδερφέ! Ὁ ἐνθουσιασμός τοῦ καινούργιου καί ἡ ἀδυναμία τοῦ δασκαλίστικου ὕφους, λόγω ἐπαγγέλματος, μέ κάνουν νά δρῶ παρορμητικά. Θά ἀφιερώσω ἀρκετό χρόνο στό ψάξιμο ἐδῶ μέσα.
Εὐχαριστῶ τούς διαχειριστές γιά τήν ἀναβάθμιση!
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 10 Ιαν 2013, 15:20

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα πέντε μου» λέει η κόρη του Κλάους Κίνσκι

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον πατέρα της η 60χρονη σήμερα κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern, η Πόλα -επίσης ηθοποιός- ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών μέχρι και τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της.

«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε» είπε η Πόαλ Κίνσκι στο περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία φοβούμενη τον πατέρα, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

Όπως μάλιστα ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του δεν περιορίζοταν μόνο στα μέλη της οικογένειάς του.

«Κακομεταχειριζόταν τους πάντες. Δεν σεβόταν ποτέ τα άλλα ανθρώπινα όντα» είπε.

Γιατί όμως η Πόλα αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τον πατέρα της; Όπως αποκάλυψε δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα.

Κάτι που, όπως σημείωσε, έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν όμως και την μικρότερη κόρη του Κίνσκι και διάσημη ηθοποιό Ναστάζια να διατηρούσε ερωτικές επαφές με τον πατέρα της.

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=248988
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 10 Ιαν 2013, 16:13

butterfly έγραψε:«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα πέντε μου» λέει η κόρη του Κλάους Κίνσκι

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον πατέρα της η 60χρονη σήμερα κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern, η Πόλα -επίσης ηθοποιός- ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών μέχρι και τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της.

«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε» είπε η Πόαλ Κίνσκι στο περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία φοβούμενη τον πατέρα, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

Όπως μάλιστα ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του δεν περιορίζοταν μόνο στα μέλη της οικογένειάς του.

«Κακομεταχειριζόταν τους πάντες. Δεν σεβόταν ποτέ τα άλλα ανθρώπινα όντα» είπε.

Γιατί όμως η Πόλα αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τον πατέρα της; Όπως αποκάλυψε δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα.

Κάτι που, όπως σημείωσε, έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν όμως και την μικρότερη κόρη του Κίνσκι και διάσημη ηθοποιό Ναστάζια να διατηρούσε ερωτικές επαφές με τον πατέρα της.

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=248988

Aπο την φατσα και μονο καταλαβαινεις οτι ηταν ανωμαλος
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 11 Ιαν 2013, 13:02

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 11 Ιαν 2013, 14:14

Το είχε βάλει η Βίκυ τον Νοέμβριο....πριν 2 σελίδες.... :D ...εδώ
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 11 Ιαν 2013, 14:23

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 15 Ιαν 2013, 10:04

Επανέρχομαι στον JIMMY SAVILE που ανέφερε η Βίκη στη 10η σελίδα για μια υπόθεση ξυλοδαρμού,βιασμού και σατανισμού μιας 12χρονης σε ένα νοσοκομείο (Stoke Mandeville) το 1975,το οποίο βοηθούσε οργανώνοντας εράνους .
Η κοπέλα κράτησε το μυστικό για 20 χρόνια εξομολογήθηκε στο ψυχολόγο της τι είχε συμβεί,στη διάρκεια των πράξεων ο Σάβιλ τραγουδούσε στα λατινικά "άβε σαταν".

http://www.express.co.uk/posts/view/370 ... tanic-ring

http://www.prisonplanet.com/jimmy-savil ... -ring.html
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Ιαν 2013, 10:58

Φρίκη αλλά δε με επλήσσει τίποτα με δαύτους πια... οπως είπα στο αρχικό μου ποστ για τον τύπο, είμαι βέβαιη ότι τον "φάγανε" (άσχετα αν ήταν σκατόγερος και κανείς δεν αμφισβητεί τον "φυσιολογικό" θάνατό του...) τον "έστειλαν" γιατί (επεδίωξαν ή) ήξεραν πως θα'βγαινε αυτό και δεν ήθελαν ν'αρχίσει να "κελαηδάει" για άλλους...

Και να φανταστείς ότι στη δημοσιότητα βγηκε μόνο αυτός- η κορυφή του παγόβουνου- η "μαρίδα" μέσα στους κύκλους της ελίτ... Μπορεί να διανοηθεί κανείς σε τι ... "εξαίσιες" πρακτικές επιδίδονται οι (ιεραρχικά) ανωτεροι; Εγω μπορώ, αλλά απλά δεν θέλω πια να μαυρίζω την ψυχή μου...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 25 Ιαν 2013, 18:12

After Exposure of Pedophile BBC Star, Probe Widens to U.K. Parliament

Jimmy Savile συνέχεια..

Η Βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα οτι οι έρευνες για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών συνεχίζονται και φτάνουν μέχρι το κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την Dr Valerie Sinason, θεραπευτρια και διευθύντρια της Clinic for Dissociative Studies του Λονδινου, κάποια απο τα θύματα του της είχαν αναφέρει οτι ο βιασμός ήταν μέρος σατανιστικής τελετής στην οποία είχαν πάρει μέρος και άλλα άτομα (προφανώς επιφανείς Λονδρέζοι και αυτοί)..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Ιαν 2013, 19:09

Joy έγραψε:Η Βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα οτι οι έρευνες για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών συνεχίζονται και φτάνουν μέχρι το κοινοβούλιο.
Ναι κι εγώ τους αγαπάω...
Μην ξεχνάμε αυτό που έγραψα εδώ (κάτω κάτω)
Αρελα με τρέλα έγραψε:Θα σταθώ σ'αυτό το παράγωνο ηθικής, ονόματι Τόνι Μπλαιρ στο 3:52 ο οποίος, επέβαλε διάταγμα 100ετούς μυστικότητας σε ό,τι αφορά τα ονόματα υψηλά ιστάμενων παιδοφιλων που αποκαλύφθηκαν στην έρευνα ονόματι operation ore, που έγινε το 2002. Οχι, παίζουμε!

Το θεμα των βιασμών παιδιων, σχετιζεται αμεσα και μ'ένα σημαντικότατο νήμα που θ'ανοίξω σύντομα, να φρικάρει ο κάθε πικραμένος...

(Χαρά, παίρνουμε και κανά τηλ... για να μην παίρνω, δεν έχω μονάδες λέμε :P )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 25 Ιαν 2013, 19:30

Αυτο με την βρετανικη αστυνομια ειναι κατι σαν την αυτοκαθαρση στην εκκλησια. (το ιδιο ισχυει και για την Ελληνικη βεβαια).
ειναι σαν να λενε οι κλεφτες οτι θα αποδωσουν δικαιοσυνη και θα πιανουν κλεφτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”