Θα το παλέψεις σίγουρα! Δεν πρέπει να "περάσει" στα αζήτητα αυτό. Είναι καταπληκτική ιδέα!axinosp έγραψε:Μάλλον το βλέπω για τέλος Αυγούστου, ή Σεπτέμβρη,
που θα δυσκολεύομαι εγώ αλλά θα το παλέψω!!
Και παραπάνω μπορούμε να μαζέψουμε α/ με ανακοίνωση στα προεξέχοντα ψηλά στα ΙΔΕΟ, και β/ να φτιάξει η δοκτορέσσα ή όποιος άλλος ξέρει να φτιάχνει βιντεάκια (εγώ ξανθιά είπαμε) ένα βίντεο-ανακοίνωση, που θα ανεβάσουμε όλοι στα κανάλια μας, εγώ σίγουρα στο δικό μου, στο οποίο διάβολε, έχω αυτή την ώρα 3678 συνδρομητές. Εσύ τι λες; Και μόνο εγώ να το ανεβάσω δε θα μαζευτεί κόσμος; Αλλά το θέμα είναι να έχουμε ήδη βρει το χώρο και να'χουμε οριοθετήσει ημερομηνία, τόπο και ώρα σύναξης- για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό το οργανώνεις εσύ με τον Αιθερό, τη Μαρία, κι όποιον άλλον προσφέρεται.axinosp έγραψε:Καλό είναι να το σχεδιάσουμε από τώρα, για να μαζευτεί,
όσος πιο πολύς κόσμος μπορεί!!
Τι λες μπορούμε να μαζέψουμε 100-150 άτομα
Τα οργανωτικά θα τ'αναλάβετε άλλοι. Εγώ θ'αναλάβω το επικοινωνιακό κομμάτι!
Είναι μια προοπτική που μου αρέσει πάρα πολύ, ειλικρινά, Γιώργο!
Νομίζω πως μπορει να βγει κάτι πολύ καλό και θετικό απ'όλο αυτό.
Μπορούμε να μαγνητοσκοπήσουμε τη συνάντηση και να ανεβάσουμε αποσπάσματά της και στο ΥΤ, να διαδοθεί σαν επιδημία ένα πράμα!
- προσυπογράφω το τελευταίο ποστ της δοκτορέσσας.
Δεν παύω ωστόσο να θεωρώ πως μια τέτοια σύναξη έχει να δώσει σε όλους μας πολλά...