Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Για τις επικείμενες... ΕΚΛΟΓΕΣ
Επειδή έζησα την αρνητική όψη των εκλογών χθες, έχω βγάλει ένα συμπέρασμα:
Βαρέθηκα τα κόμματα που κοιτάνε το δόγμα τους και τις τυφλές αηδίες τους. Κανονικά όλα τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν και τα αμετανόητα κομματόσκυλα να κρεμαστούν. Και δεν λέω μόνο για τους 300, αλλά και όλους τους παρατρεχάμενους. Θα μου άρεσε για μία φορά να ψηφιστεί άνθρωπος από τον λαό όχι γιατί τον τοποθέτησε εκεί το κόμμα, αλλά γιατί έχει να δείξει έργο στο ιστορικό του και να εγγυηθεί ένα καλό μέλλον. Για να μην πω για όλους αυτούς τους βλαμμένους που όλον τον καιρό παραπονιούνται για την κατάσταση της χώρας τους κι όταν έρχονται οι εκλογές φοράνε τις παρωπίδες τους και πάνε και ψηφίζουν ό,τι τους πει το κόμμα. Να χ**ω και το κόμμα και όλα. Όταν δεν σου αρέσει κάτι αντιδράς. Δεν κάνεις αποχή, δεν ψηφίζεις τους ίδιους, τους πολεμάς.
Βαρέθηκα τα κόμματα που κοιτάνε το δόγμα τους και τις τυφλές αηδίες τους. Κανονικά όλα τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν και τα αμετανόητα κομματόσκυλα να κρεμαστούν. Και δεν λέω μόνο για τους 300, αλλά και όλους τους παρατρεχάμενους. Θα μου άρεσε για μία φορά να ψηφιστεί άνθρωπος από τον λαό όχι γιατί τον τοποθέτησε εκεί το κόμμα, αλλά γιατί έχει να δείξει έργο στο ιστορικό του και να εγγυηθεί ένα καλό μέλλον. Για να μην πω για όλους αυτούς τους βλαμμένους που όλον τον καιρό παραπονιούνται για την κατάσταση της χώρας τους κι όταν έρχονται οι εκλογές φοράνε τις παρωπίδες τους και πάνε και ψηφίζουν ό,τι τους πει το κόμμα. Να χ**ω και το κόμμα και όλα. Όταν δεν σου αρέσει κάτι αντιδράς. Δεν κάνεις αποχή, δεν ψηφίζεις τους ίδιους, τους πολεμάς.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
Ε, βέβαια Βασιλική η δικτατορία του προλεταριάτου σε πείραξε, ενώ η φασιστική δικτατορία των νεοναζί είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή. Οσον αφορά το «αντινεοταξίτισα» δεν αποτελεί καμιά ιδεολογία, αλλά έναν απλό θολό όρο που μπορεί να έχει πολλές ερμηνίες. Το «αντί» από μόνο του δεν αναδεικνύει καμιά θέση, αλλά σκέτη άρνηση. Η συγκεκριμένη πόλωση, δεν έχει ως σκοπό την ανάδειξη μιας θέσης. Δηλαδή αυτό που κατηγορείς το ΚΚΕ, αν και άδικα γιατί το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένες θέσεις.
Η αποχή ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους. Οσοι δεν ψηφίζουν στις εκλογές, το κάνουν για πολλούς λόγους. Αλλος γιατί είναι τελειωμένος αναρχικός, άλλος γιατί βαριέται, άλλος γιατί δεν θέλει να ψηφίσει το κόμμα που υποστηρίζει και δεν του πάει καρδιά να το ρίξει αλλού, άλλος γιατί έχει σιχαθεί όλα τα κόμματα αλλά και χωρίς να έχει απορρίψει το υπάρχον πολιτικο-οικονομικό σύστημα. Και εδώ που τα λέμε η γενική πεποίθηση είναι πως οι περισσότεροι που δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι οποίοι σε εθνικές εκλογές στην πλειοψηφία τους θα συνταχθούν έστω και με μισή καρδιά με τα κόμματα που υποστηρίζουν. Επίσης εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ η αποχή φτάνει σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα, αλλά το σύστημα δεν αισθάνεται κανένα τριγμό. Και αυτό γιατί δεν υπάρχεί ούτε διαδική ανταγωνιστική εξουσία, όπως και ούτε δομές οργάνωσης της κοινωνίας εκτός συστήματος. Το «αντί» - για να επανέρθω - από μόνο του δεν είναι καμιά απειλή, πρέπει το «αντί» να συνδιάζεται και με θέσεις.
Δρ. σόρυ αλλά από που και ως που το ΚΚΕ έσκισε; Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ήτανε και πάλι δεν σημείωσε καμιά εντυπωσιακή αύξηση στα ποσοστά του. Αλλά και να υποθέσουμε ότι έσκιζε, τι γίνεται τώρα; Μήπως αλλάζει καμιά πολιτική; Οχι βέβαια. Η βαρβαρότητα σαρώνεται μόνο στους αγώνες που γίνονται στους δρόμους - εννοώ πραγματικούς αγώνες και όχι πορείες εκ του ασφαλούς για να μην μας χτυπήσει κανένας μπάτσος, ούτε γραφικότητες όπως το «καλώς ήρθε το δολλάριο». Αγώνες σημαίνει απευθείας σύγκρουση με την εξουσία, ώστε να μην μπορεί να επιβληθεί.
Και στις 17/11 στη πορεία του Πολυτεχνείου κατεβαίνει σύσσωμη η ΑΚ ας έρθει το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ να ακολουθήσουν, χωρίς τις σημαίες τους και τα πανό τους - όπως απαιτούν να κάνουν οι υπόλοιποι για να μετέχουν στις διαδηλώσεις τους.
Η αποχή ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους. Οσοι δεν ψηφίζουν στις εκλογές, το κάνουν για πολλούς λόγους. Αλλος γιατί είναι τελειωμένος αναρχικός, άλλος γιατί βαριέται, άλλος γιατί δεν θέλει να ψηφίσει το κόμμα που υποστηρίζει και δεν του πάει καρδιά να το ρίξει αλλού, άλλος γιατί έχει σιχαθεί όλα τα κόμματα αλλά και χωρίς να έχει απορρίψει το υπάρχον πολιτικο-οικονομικό σύστημα. Και εδώ που τα λέμε η γενική πεποίθηση είναι πως οι περισσότεροι που δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι οποίοι σε εθνικές εκλογές στην πλειοψηφία τους θα συνταχθούν έστω και με μισή καρδιά με τα κόμματα που υποστηρίζουν. Επίσης εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ η αποχή φτάνει σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα, αλλά το σύστημα δεν αισθάνεται κανένα τριγμό. Και αυτό γιατί δεν υπάρχεί ούτε διαδική ανταγωνιστική εξουσία, όπως και ούτε δομές οργάνωσης της κοινωνίας εκτός συστήματος. Το «αντί» - για να επανέρθω - από μόνο του δεν είναι καμιά απειλή, πρέπει το «αντί» να συνδιάζεται και με θέσεις.
Δρ. σόρυ αλλά από που και ως που το ΚΚΕ έσκισε; Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ήτανε και πάλι δεν σημείωσε καμιά εντυπωσιακή αύξηση στα ποσοστά του. Αλλά και να υποθέσουμε ότι έσκιζε, τι γίνεται τώρα; Μήπως αλλάζει καμιά πολιτική; Οχι βέβαια. Η βαρβαρότητα σαρώνεται μόνο στους αγώνες που γίνονται στους δρόμους - εννοώ πραγματικούς αγώνες και όχι πορείες εκ του ασφαλούς για να μην μας χτυπήσει κανένας μπάτσος, ούτε γραφικότητες όπως το «καλώς ήρθε το δολλάριο». Αγώνες σημαίνει απευθείας σύγκρουση με την εξουσία, ώστε να μην μπορεί να επιβληθεί.
Σιγά ρε Δρ. την εργατική πρωτοπορία, το ΠΑΜΕ που θα πρέπει να το ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι και να αφεθούν να τους καπελώσει. Να σου πω από τώρα πως θα είναι. Στη καλύτερη των περιπτώσεων η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ξεχωριστή με αλυσίδες, ώστε να μην εμπλακούν και άλλες οργανώσεις. Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ ακολουθεί αντιλενινιστική πολιτική, αφού διασπάει την εργατική τάξη.Το ΠΑΜΕ μπορεί να πηγαίνει μόνο του αλλά πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι σίγουρο.
Και στις 17/11 στη πορεία του Πολυτεχνείου κατεβαίνει σύσσωμη η ΑΚ ας έρθει το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ να ακολουθήσουν, χωρίς τις σημαίες τους και τα πανό τους - όπως απαιτούν να κάνουν οι υπόλοιποι για να μετέχουν στις διαδηλώσεις τους.
Οταν όμως πρόκειται για δικτατορία του κόμματος επί του προλεταριάτου, τότε το πράγμα αλλάζει. Κανένα κόμμα δεν είναι η τάξη.Ναι δικτατορία του Προλεταριάτου
Πατρίδα μας είναι όλος ο κόσμος, όπως έλεγε και ο παλιός ύμνος της αναρχίας. Ωστόσο εδώ το θέμα δεν είναι ο κάθε λαός μόνος του να εξεγερθεί, αλλά όλοι οι καταπιεσμένοι πέρα από εθνικές διαφορές να εξεγερθούν. Αυτός είναι ο διεθνισμός. Και όποιος τον «πετάξει» περνάει στο στρατόπεδο της αντίδρασης.Ο κάθε λαός διατηρεί την ταυτότητά του αλλά η εξεγέρση κάθε λαού γίνεται φωτιά που μεταδίδεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών
εγω την ημερα που θα δω να μην κρινονται εκλογες με ονοματα και λογικες του 74 και πριν θα γινω πολυ χαρουμενος
ρε πατε καλα να βλεπετε ακομα ακροδεξιους και ακροαριστερους και δεν ξερω και εγω ποια αλλη φαρα και δινετε αξια????
ζουμε το 2010 και αυτα πανε περασαν.... φοβικα συνδρομα εχετε???????
τωρα υπαρχουν αλλα θεματα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΤΗΝ ΧΩΡΑ.. ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡ8ΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΟΙ ΡΩΣΟΕΛΗΝΟΑΡΙΣΤΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ
ελεος πια
τα εχω βαρεθει αυτα καθε φορα τα ιδια πφφφφφφφφφφφ
ρε πατε καλα να βλεπετε ακομα ακροδεξιους και ακροαριστερους και δεν ξερω και εγω ποια αλλη φαρα και δινετε αξια????
ζουμε το 2010 και αυτα πανε περασαν.... φοβικα συνδρομα εχετε???????
τωρα υπαρχουν αλλα θεματα
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΤΗΝ ΧΩΡΑ.. ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡ8ΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΟΙ ΡΩΣΟΕΛΗΝΟΑΡΙΣΤΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ
ελεος πια
τα εχω βαρεθει αυτα καθε φορα τα ιδια πφφφφφφφφφφφ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών
Αυτό το σκουπίδι ο μπουτάρης πρέπει την Κυριακή το βράδυ να επιστρέψει εκεί από όπου ήρθε. Στον σκουπιδοτενεκέ.
Τάσο και λοιποί Θεσσαλονικείς, θα πρέπει να το φροντίσετε.
Τάσο και λοιποί Θεσσαλονικείς, θα πρέπει να το φροντίσετε.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι ΕΣΕΝΑ δε σε πειράζει ο όρος "δικτατορία"...εντιμότατε κύριε δημοκράτη μαςClash έγραψε:Ε, βέβαια Βασιλική η δικτατορία του προλεταριάτου σε πείραξε, ενώ η φασιστική δικτατορία των νεοναζί είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή.
Οσον αφορά το «αντινεοταξίτισα» δεν αποτελεί καμιά ιδεολογία
Επειδή είπαμε, έχεις μείνει πίσω στο '40, να σε ενημερώσω ότι η παγκοσμιοποίηση ΕΙΝΑΙ ιδεολογία και η Νέα Τάξη ανακοινώθηκε επισήμως μετά τον πρώτο πόλεμο κατά του Ιράκ, απ'τον πατέρα Μπους. Κάτσε διάβασε και τίποτα πιο σύγχρονο, για να ενημερωθείς.
αλλά έναν απλό θολό όρο που μπορεί να έχει πολλές ερμηνίες.
Θολό είναι το μάτι σου χρυσό μου.
Η ερμηνεία είναι σαφής και ο όρος πεντακάθαρος. Αν δεν τον πήρες ακόμα χαμπάρι, εύχομαι (μάλλον μάταια) να ξυπνήσεις κάποια στιγμή και να μυρίσεις τα σκατά.
πάρε κι αυτό (περιγραφή της νεοταξίλας από έναν Αμερικάνο παρακαλώ )μπας και ξεθολώσει το μάτι σου λιγάκι
(όχι πως το πιστεύω πια αυτό, αλλά λέμε τώρα :Ρ)
Η αποχή βγήκε πρώτη δύναμη σ'αυτές τις εκλογές, πράγμα που με χαροποιεί και παρηγορεί αφού καταδεικνύει ότι δεν σκέφτονται όλοι ξύλινα, στατικά, παραταξιακά, μονομερώς και παλαιολιθικά οπως εσύ.Η αποχή ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους.
Το αξιοσημείωτο και πάλι, είναι ότι ενώ το λες σε μένα αυτό, παράλληλα το "αντί" στους αντιεξουσιαστές, το θεωρείς και δόκιμο και με συγκεκριμένη θέση!Το «αντί» από μόνο του δεν αναδεικνύει καμιά θέση, αλλά σκέτη άρνηση.
Φυσικά από το "αντί" εκείνων, μέχρι το "αντί" το δικό μου, υπάρχει χαώδης διαφορά, όχι ελλείψει θέσεων, αλλά γιατί η αφεντιά μου ΔΕΝ είναι τσιράκι του συστήματος, και δεν εξυπηρετεί την εξουσία παίζοντάς το "αντι"εξουσία και καλά...
Η άρνηση είναι σαφέστατη θέση. Δε θα την αναλύσω, θα έπρεπε να την έχεις δει ξεκάθαρα ήδη, όπως θα έπρεπε να έχεις δει τι ακριβώς αντιπαλεύω, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από τα βίντεο που έχω ρημαδοανεβάσει. Τρίτο αξιοσημείωτο εδώ, (και το χειρότερο απ'όλα) είναι πως για άτομο που απεχθάνεται το φασισμό (???...αλήθεια?) σε όλες τις εκφάνσεις του, κάνεις πως δε βλέπεις ή πράγματι δε βλέπεις, την άνευ ιστορικού προηγούμενου μορφή φασισμού που ενσκύπτει τώρα στις ζωές μας, στον πλανήτη ολάκερο...
Βαριέμαι να απαντήσω στα υπόλοιπα μονότονα τροπάρια.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
κούκλα μου, η δικτατορία είναι δικτατορία, όποιο χρώμα και να'χει. Και για να γίνω λίγο πιο διευκρινιστική, γιατί πολλοί Ελληνες χρησιμοποιούν τον όρο, αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρουν την κυριολεκτική του έννοια: Το ρήμα εκ του οποίου εκπορεύεται το λήμμα "δικτατορία" που χρησιμοποιούμε εμείς, είναι το dictate που σημαίνει υπαγορεύω. Δε γίνεται να κοροϊδευόμαστε και να δαιμονοποιούμε τη μαύρη δικτατορία του Παπαδόπουλου ως το αίσχιστο κακό και ταυτόχρονα να προάγουμε μια κόκκινη...Για μένα αυτό είναι σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό.doctormarkon έγραψε:
Δεν έχει την έννοια της δικτατορίας όπως την ξέρουμε αλλά είναι η δικτατορία των πολλών πάνω στους λίγους.
Όποιο κι αν είναι το χρώμα της τέλος πάντων, συγνώμη, αλλά εμένα δε μου γουστάρει να μου υπαγορεύει ο,τιδήποτε ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι. Πρέπει κάποτε να μάθουμε να σεβόμαστε το αυτεξούσιο της σκέψης του ανθρώπου, και το δικαίωμά του να επιλέγει και ν'αποφασίζει ο ίδιος για τη ζωή του.
Ασφαλώς εμένα δε θα με βρεις διιστάμενη σ'αυτή τη διαδρομή σου.Είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί της παγκόσμιας και ντόπιας Ελίτ δεν θα απαρνηθούν τα προνόμια τους ούτε και θα παραχωρήσουν δικαιώματα έτσι εύκολα. Εδώ θέλουν να ελέγχουν τα πάντα ακόμα και πότε κατουράμε.
Αυτά να τα πεις στο Νικολάκη όμως, που θεωρεί τη νεοταξίλα κάτι θολό και απροσδιόριστο.
Ασφαλώς. Μόνο που αυτό δε θα γίνει με υπαγορεύσεις...Τους χρωστάμε την κόλαση που μας σερβίρουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Δεν εννοούμε την υπαγόρευση και την επιβολή σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλον από εμάς πάνω σε αυτούς. Τους καπιταλιστές που θέλουν να επιβάλλουν φτώχεια στους λαούς για να αυξάνουν την κερδοφορία τους.doctormarkon έγραψε:
Δεν έχει την έννοια της δικτατορίας όπως την ξέρουμε αλλά είναι η δικτατορία των πολλών πάνω στους λίγους.
κούκλα μου, ρήμα εκ του οποίου εκπορεύεται το λήμμα που χρησιμοποιούμε εμείς, είναι dictate που σημαίνει υπαγορεύω.
Συγνώμη, αλλά εμένα δε μου γουστάρει να μου υπαγορεύει ο,τιδήποτε ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι. Πρέπει κάποτε να μάθουμε να σεβόμαστε το αυτεξούσιο της σκέψης του ανθρώπου.
Όσο και αν μερικά πράγματα δεν έχουν φαινομενικά σχέση με τα οικονομικά στην πραγματικότητα έχουν.
Και έχουν γιατί έχει πάψει πιά να λειτουργεί η έννοια του "κοινωνικού συμβολαίου" ή αυτού που έλεγε ο Αντόνιο Γκράμσι "ηγεμονία".
Αφού αυτά απουσιάζουν πλέον αυτοί επιδιώκουν την καταστολή και τον έλεγχο της σκέψης.
Νέα Τάξη είναι ακριβώς αυτό. νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, χωρίς καμμία μάσκα ή περιτύλιγμα και αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού.
Αρχισε να γίνεται αισθητή στην καθημερινή ζωή του καθενός όταν οι G20 το 2008 αποφάσισαν να κοινωνικοποιήσουν τις ζημιές και να ιδιωτικοποιήσουν τα κέρδη. Αυτό αλλάζει και το εποικοδόμημα με ρουφιανόκαρτες, ενταση των ελέγχων, καταστολή, επιβολή ελαστικών σχέσεων εργασίας, κατάργηση του κοινωνικού κράτους, απογύμνωση των κρατών.
Ετσι δημιουργείται το ερώτημα
-Αφού όλα τα κράτη χρωστάνε Σε ποιούς τα χρωστάνε?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Blue Ice
Και που το σκέφτομαι ανακατεύομαι...doctormarkon έγραψε:To KKE έσκισε χθές.
Και αυτό ήταν το πιό καλό μαύρισμα.
Μαύρο σαν καλιακούδα για τον ΓΑΠ.
Και αυτό γιατί η νίκη αυτή δεν θα σταματήσει στην κάλπη.
Θα συνεχιστεί στους δρόμους.
Στις 15 του μηνός θα υποδεχτούμε την Τρόικα όπως της αξίζει.
Θα κοκκινίσει η Αθήνα.
"Στην Αθήνα μες το κέντρο φύτρωσε καινούργιο δέντρο"
Το ΠΑΜΕ μπορεί να πηγαίνει μόνο του αλλά πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι σίγουρο.
Και γιατί όχι δικτατορία του Προλεταριάτου? Λαική εξουσία το λένε τώρα.
Ερμηνεύετε τα αποτελέσματα με την ίδια λογική που τα ερμηνεύει ο ΓΑΠ... Αν ο κόσμος πίστευε ότι τα αριστερά κόμματα θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα μπορούσαν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, θα τα ψήφισε το 50% που απηχε... Αλλά, δεν... Επομένως μόνο νίκη δεν το λες.
Ούτε στους δρόμους θα βγει κανείς μαζί σας... Πέρα από το "να πληρώσει η πλουτοκρατία" η αριστερά δεν έχει σχέδιο. Δεν είδα καμία φορά έναν από τους αρχηγούς των αριστερών κομμάτων να βγει και να πει συγκεκριμένα μέτρα που θα πάρει αν εκλεγεί κυβέρνηση. Ή έστω να παρουσιάσει αυτά τα μέτρα και να τα αφήσει στην κρίση μας... Το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν για δεκαετίες τις ίδιες ατάκες και στα ψηφοδέλτια που κατεβάζουν να έχουν και μερικούς αλλοδαπούς για να ζητιανέψουν ψήφους από ελληνοποιημένους αλβανοπακιστανούς, αγνοόντας ταυτόχρονα την απαίτηση του Ελληνικού Λαού για απέλαση των μεταναστών.
Για να μην αναφερθώ στο μόνιμο τροπάριο των αριστερών για μείωση των αμυντικών δαπανών και για την προ ετών υποστήριξη του ΚΚΕ Ελλάδος στο ΚΚ "Μακεδονίας"..
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Το γεγονός είναι ότι το ΚΚΕ ήταν ο μόνος πραγματικά κερδισμένος από τα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Το ΠΑΣΟΚ χάρηκε που δεν συνετρίβη.
Η ΝΔ χάρηκε που έμεινε στάσιμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χάρηκε που δεν αφανίστηκε.
Το ΛΑΟΣ δεν ξέρω γιατί χάρηκε...
Συγκριτικά με τις δημοτικές εκλογές του 2006:
- Στην Αθήνα αύξησε αισθητά το ποσοστό του χάρη στην αποχή. Μικρή άνοδος ψήφων.
- Στην Θεσσαλονίκη αύξησε επίσης το ποσοστό του χάρη στην αποχή, έχοντας όμως μικρή μείωση ψήφων.
- Στον Πειραιά υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του και είχε σημαντική άνοδο σε ψήφους.
- Στην περιφέρεια Αττικής είχε μικρή άνοδο σε ψήφους, αλλά αισθητή σε ποσοστά.
Αυτά εν ολίγοις. Δεν τα έχω ψάξει όλα. Πάσα προσθήκη δεκτή.
Το ΠΑΣΟΚ χάρηκε που δεν συνετρίβη.
Η ΝΔ χάρηκε που έμεινε στάσιμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χάρηκε που δεν αφανίστηκε.
Το ΛΑΟΣ δεν ξέρω γιατί χάρηκε...
Συγκριτικά με τις δημοτικές εκλογές του 2006:
- Στην Αθήνα αύξησε αισθητά το ποσοστό του χάρη στην αποχή. Μικρή άνοδος ψήφων.
- Στην Θεσσαλονίκη αύξησε επίσης το ποσοστό του χάρη στην αποχή, έχοντας όμως μικρή μείωση ψήφων.
- Στον Πειραιά υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του και είχε σημαντική άνοδο σε ψήφους.
- Στην περιφέρεια Αττικής είχε μικρή άνοδο σε ψήφους, αλλά αισθητή σε ποσοστά.
Αυτά εν ολίγοις. Δεν τα έχω ψάξει όλα. Πάσα προσθήκη δεκτή.
Βασιλική θες πολύ δουλειά και δυστυχώς εγώ δεν χρόνο, αλλά και βαριέμαι να γράφω σεντόνια που πολύ αμφιβάλω αν θα κατανοηθούν. Αν με τον όρο «δικτατορία του προλεταριάτου» περιγράφεται η παρισινή κομμούνα - όπως έκαναν ο Μαρξ και ο Ενγκελς - τότε ναι δεν με ενοχλεί. Αν όμως χαρακτηρίζεται ως «δικτατορία του προλεταριάτου» η δικτατορία του κόμματος όπως έγινε στην ΕΣΣΔ, στη Κίνα κ.α., τότε ναι με πειράζει και την απεχθάνομαι.Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι ΕΣΕΝΑ δε σε πειράζει ο όρος "δικτατορία"...εντιμότατε κύριε δημοκράτη μας
Τώρα με τρολάρεις...δεν εξηγείται διαφορετικά. Η παγκοσμιοποίηση όπως αλλού έχω πει είναι η υλική βάση και η νέα τάξη είναι το πολιτικό εποικοδόμημα. Η ιδεολογία αφορά το φιλοσοφικό εποικοδόμημα. Και φυσικά υπάρχει ιδεολογία που κυριαρχεί στην κοινωνία και αυτή είναι η αστική, ο φιλελευθερισμός (απαραβίαστο ατομικής ιδιοκτησίας, ελεύθερη αγορά, λατρεία του κέρδους, ατομισμός κτλ).Επειδή είπαμε, έχεις μείνει πίσω στο '40, να σε ενημερώσω ότι η παγκοσμιοποίηση ΕΙΝΑΙ ιδεολογία και η Νέα Τάξη ανακοινώθηκε επισήμως μετά τον πρώτο πόλεμο κατά του Ιράκ, απ'τον πατέρα Μπους. Κάτσε διάβασε και τίποτα πιο σύγχρονο, για να ενημερωθείς.
Το «αντινεοταξίτισα» από μόνο του δεν λέει τίποτα. Σημασία έχει και τι προτείνεις. Στη θέση της παγκοσμιοποίησης τι βάζεις; Μήπως τον εθνικό καπιταλισμό; Μήπως σοσιαλισμό; Μήπως αυτοργάνωση της κοινωνίας σε νέες βάσεις; Αυτή είναι η διαφορά σου με τους «αντιεξουσιαστές». Γιατί αυτοί στη θέση της υπάρχουσας κοινωνίας βάζουν τον ελευθεριακό κομμουνισμό, ενώ από εσύ τι προτείνεις; Παμπάλαια εθνικοπατριωτικά ιδεολογήματα της αστικής τάξης του 19ου αιώνα.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι μόνο όσοι έχουν απορρίψει τα κόμματα έκαναν αποχή. Εχω αναφέρει πέντε - έξι λόγους και υπάρχουν και άλλοι τόσοι, που είναι αιτίες για την αποχή. Και άντε τα απορρίπτεις τα κόμματα ; Μετά; Τι προτείνεις στη θέση τους; Να αναλάβει ο στρατός όπως έλεγε το πατρινό ... και γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.Η αποχή βγήκε πρώτη δύναμη σ'αυτές τις εκλογές, πράγμα που με χαροποιεί και παρηγορεί αφού καταδεικνύει ότι δεν σκέφτονται όλοι ξύλινα, στατικά, παραταξιακά, μονομερώς και παλαιολιθικά οπως εσύ
Εγώ βλέπω τι υπάρχει και φυσικά δεν είμαι υπέρμαχος αυτού του συστήματος. Ομως σίγουρα προτιμώ να ζω στην Ελλάδα του 2010 του Γιωργάκη Παπανδρέου, παρά στη Γερμανία του Χίτλερ. Για σένα δεν ξέρω, ίσως και να τη θεωρείς τη δεύτερη καλύτερη επιλογή όπως τη Χρυσή Αυγή.Τρίτο αξιοσημείωτο εδώ, (και το χειρότερο απ'όλα) είναι πως για άτομο που απεχθάνεται το φασισμό (???...αλήθεια?) σε όλες τις εκφάνσεις του, κάνεις πως δε βλέπεις ή πράγματι δε βλέπεις, την άνευ ιστορικού προηγούμενου μορφή φασισμού που ενσκύπτει τώρα στις ζωές μας, στον πλανήτη ολάκερο...
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
ArELa έγραψε:Το αξιοσημείωτο και πάλι, είναι ότι ενώ το λες σε μένα αυτό, παράλληλα το "αντί" στους αντιεξουσιαστές, το θεωρείς και δόκιμο και με συγκεκριμένη θέση!
Αυτή η τοποθέτηση της Βίκυς Νίκο τα λέει όλα. Γιατί δεν ερμηνεύεις την άρνηση του να ψηφίσω σαν μία πράξη αντιεξουσιαστική;
Μα προσωπικά η άρνησή μου να συμμετάσχω στις εκλογές παρωδία είναι ακριβώς μία πράξη άρνησης του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Και από την στιγμή που κανένα από τα προτεινόμενα πολιτικά σχήματα δεν με εκφράζει γιατί να τα ψηφίσω ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
.doctormarkon έγραψε:Δεν έχει την έννοια της δικτατορίας όπως την ξέρουμε αλλά είναι η δικτατορία των πολλών πάνω στους λίγους
Ωραία και καλά όλα αυτά στην θεωρία Μαράκι μου. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα σύστημα που απέτυχε στο πρώην "σιδηρούν παραπέτασμα" θα εφαρμοσθεί με επιτυχία στην Ελλάδα από το Κ.Κ.Ε. ;
Αλλά επειδή ξέρω ότι "κόβεις φλέβες" για τον συγκεκριμένο στο αφιερώνω
Και ο γιόκας σου είναι φο βε ρός
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ArELa
- Founder-Administrator
Νίκο,
Επειδή σκυλοβαρέθηκα κι εγώ να παίζω με τις λέξεις, θα αφήσω να με εκφράσει ο Tarpley σε ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχω κάνει και μόλις ανέβασα, με εκτενή, εμπεριστατωμένη και εξαιρετική από πάσης απόψεως ανάλυση του ανθρώπου.
Βρίσκεται εδώ
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 44&t=11645
Φρονώ πως πρέπει να το δεις κι εσύ και όλοι μας.
Ελπίζω να το κάνεις.
Όσο για την τελευταία σου ατάκα...Σου έχω νέα αγαπητέ:
Ήδη ζεις στην ξεπουλημένη (στο ΔΝΤ) Ελλάδα, κάτω από την εποπτεία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που έχει φυσικά σχηματιστεί-οργανωθεί κι έχει πάρει τα σκήπτρα της εθνικής κυριαρχίας των κρατών είτε το'χεις αντιληφθεί εσύ είτε όχι. Αν δεν το δέχεσαι, μου είναι αδιάφορο. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ΚΑΙ επισήμως αυτό, και τότε, αφού θ'αναγκαστείς να το καταπιείς σαν μουρουνέλαιο, θέλω να κάτσεις να επαναπροσδιορίσεις στο κεφάλι σου την έννοια του φασισμού σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Αντε γεια για την ώρα.
Επειδή σκυλοβαρέθηκα κι εγώ να παίζω με τις λέξεις, θα αφήσω να με εκφράσει ο Tarpley σε ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχω κάνει και μόλις ανέβασα, με εκτενή, εμπεριστατωμένη και εξαιρετική από πάσης απόψεως ανάλυση του ανθρώπου.
Βρίσκεται εδώ
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 44&t=11645
Φρονώ πως πρέπει να το δεις κι εσύ και όλοι μας.
Ελπίζω να το κάνεις.
Όσο για την τελευταία σου ατάκα...Σου έχω νέα αγαπητέ:
Ήδη ζεις στην ξεπουλημένη (στο ΔΝΤ) Ελλάδα, κάτω από την εποπτεία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που έχει φυσικά σχηματιστεί-οργανωθεί κι έχει πάρει τα σκήπτρα της εθνικής κυριαρχίας των κρατών είτε το'χεις αντιληφθεί εσύ είτε όχι. Αν δεν το δέχεσαι, μου είναι αδιάφορο. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ΚΑΙ επισήμως αυτό, και τότε, αφού θ'αναγκαστείς να το καταπιείς σαν μουρουνέλαιο, θέλω να κάτσεις να επαναπροσδιορίσεις στο κεφάλι σου την έννοια του φασισμού σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Αντε γεια για την ώρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Kariatida
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά η αποχή έγινε μόδα και είμαστε και περήφανοι γι' αυτό. Το να γίνεται κάποιος στρουθοκάμηλος και να αρνείται να πάρει θέση σε θέματα που αφορούν εκείνον και την καθημερινότητά του δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο που πρέπει να μνημονεύεται. Ένας άνθρωπος που δεν ψηφίζει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει παράπονα για τα στραβά του τόπου. Αν ήθελε κάτι καλύτερο, ας έδινε την ψήφο του, ας έκανε κάτι. Είναι σαν να έρθει κάποιος και να απειλήσει με μαχαίρι τη μάνα μου κι εγώ να τον αγνοήσω και μετά να παραπονεθώ για το ότι το σπίτι είναι ανάστατο κι εκείνη αγνοείται. Δεν στέκει. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι έχουμε φτάσει σε τέτοια σημεία παθητικότητας. Το να καθόμαστε στο πισί ή να βγαίνουμε για καφέ και να περιμένουμε να φτιάξουν τα πράγματα μαγικά. Δεν θέλω να χαλάσω την ψευδαίσθηση, αλλά δεν θα έρθει καμία νεράιδα να χτυπήσει με το ραβδάκι της τον τόπο και να τον κάνει Παράδεισο. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Είναι καιρός να ξυπνάμε σιγά σιγά από τον λήθαργο. Το να ακολουθούμε το ρεύμα και τη μόδα μας κάνει ίδιους και χειρότερους από αυτούς που δήθεν πολεμάμε.Η αποχή βγήκε πρώτη δύναμη σ'αυτές τις εκλογές, πράγμα που με χαροποιεί και παρηγορεί αφού καταδεικνύει ότι δεν σκέφτονται όλοι ξύλινα, στατικά, παραταξιακά, μονομερώς και παλαιολιθικά οπως εσύ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν είναι μόδα, είναι πολιτική στάση, ΔΟΚΙΜΗ πολιτική στάση και όχι στρουθοκαμηλισμός όπως νομίζεις. Ευτυχώς δεν το'νιωσα μόνο εγώ αυτό σ'αυτές τις εκλογές τουλάχιστον... Στάση ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ απέναντι σ'αυτά τα αίσχη που αρχίσαμε να βιώνουμε κι έχω αναπτυχθεί αναλυτικά επ'αυτού σε προηγούμενα ποστ μου σ'αυτό το τόπικ. Προσωπικά ναι, είμαι περήφανη (όχι περιχαρής, αλλα περήφανη) που τήρησα αυτή τη στάση και δεν άφησα να με παρασυρει ο εκφοβισμός, ο εκβιασμός, η κινδυνολογία, η παραφιλολογία, ο πολιτικός τσαμπουκάς, και η παραταξίλα, για να οδηγηθώ στις κάλπες και να κάνω τεμενάδες σ'ένα σύστημα δημοκρατικής ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ που σιχάθηκα πλέον. Εσύ Νενάκι ψηφίζεις ή μπήκες σε πολιτικές λογικές πολύ πιο πρόσφατα σε σχέση με μένα- εκ των πραγμάτων δηλαδή. Δεν απορώ που κι εσύ και η κόρη μου αλλά και η μάνα μου νιώθετε έτσι. Δικαίωμά σας, και σεβαστό, όπως δικαίωμά μου κι εμένα να νιώθω αλλιώς και να το εκφράζω ελεύθερα. Άσε με να νιώθω πως μπούχτισα απ'αυτά, χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι. (τις εξηγήσεις μου ήδη τις έδωσα εκτενώς κι αν θέλεις τις διαβάζεις)Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά η αποχή έγινε μόδα και είμαστε και περήφανοι γι' αυτό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν με εκφράζει κανεις, δεν ψηφίζω. Οταν πολιτευθει καποιος που να με εκφράζει θα ψηφίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Τρί 09 Νοέμ 2010, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
Μπάι δε γουέι, δες κι εσύ αυτό που πρόσφατα ανέβασα και στο οποίο παρέπεμψα το Νίκο.
(στην περιγραφή του βίντεο, έχει και λινκ του τόπικ εδώ, αν θες να σχολιάσεις)
Ίσως αυτό το βίντεο να'ναι καταλύτης για να καταλάβεις καλύτερα τη στάση του μισού σχεδόν πληθυσμού της Ελλάδας και τη δικη μου, ( που ΟΧΙ ΔΕΝ στρουθοκαμηλίζουμε ) ...
(στην περιγραφή του βίντεο, έχει και λινκ του τόπικ εδώ, αν θες να σχολιάσεις)
Ίσως αυτό το βίντεο να'ναι καταλύτης για να καταλάβεις καλύτερα τη στάση του μισού σχεδόν πληθυσμού της Ελλάδας και τη δικη μου, ( που ΟΧΙ ΔΕΝ στρουθοκαμηλίζουμε ) ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Kariatida
Βικ το ότι το κάνουν πολλοί δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Είναι ΜΟΔΑ. ΜΟΔΑ που προβάλλεται από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το ίντερνετ, κλπ, κλπ και ουσιαστικά σας παρασύρουν και σας καθοδηγούν οι ίδιοι άνθρωποι που πιστεύετε ότι πολεμάτε. Τους συμφέρει να ψηφίζουν μόνο οι πολιτικοποιημένοι και οι ηλικιωμένοι γιατί αυτοί ψηφίζουν μονοκούκκι ό,τι τους πει το κόμμα. Και ένας άνθρωπος να πάει να ψηφίσει, θα έχουμε κυβέρνηση. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τους κάνετε τη μούρη κρέας που δεν πάτε. Λιγότερη αγωνία γι' αυτούς.
Όσον αφορά το βίντεο, τίποτα που θα δω δεν θα μου αλλάξει γνώμη. Έχω μάθει από νωρίς το "συν Αθηνά και χείρα κίνει" και το τηρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι υπόλοιποι το ξέχασαν.
Edit: Το βιντεάκι δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου αλλάξει γνώμη. Κι αυτό γιατί το ΔΝΤ και όλα τα άλλα, τα έφεραν κόμματα τα οποία όλοι εσείς αρνείστε να καταψηφίσετε. Όταν τους ανοίγετε τις πύλες και αφήνετε όλους τους παραπλανημένους να τους προσκυνούν γίνεστε κι εσείς συνεργοί στα όσα κάνουν.
Όσον αφορά το βίντεο, τίποτα που θα δω δεν θα μου αλλάξει γνώμη. Έχω μάθει από νωρίς το "συν Αθηνά και χείρα κίνει" και το τηρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι υπόλοιποι το ξέχασαν.
Edit: Το βιντεάκι δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου αλλάξει γνώμη. Κι αυτό γιατί το ΔΝΤ και όλα τα άλλα, τα έφεραν κόμματα τα οποία όλοι εσείς αρνείστε να καταψηφίσετε. Όταν τους ανοίγετε τις πύλες και αφήνετε όλους τους παραπλανημένους να τους προσκυνούν γίνεστε κι εσείς συνεργοί στα όσα κάνουν.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Divine Sinner έγραψε:Δεν με εκφράζει κανεις, δεν ψηφίζω. Οταν πολιτευθει καποιος που να με εκφράζει θα ψηφίσω.
- ArELa
- Founder-Administrator
Kariatida έγραψε:Βικ το ότι το κάνουν πολλοί δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.
Κοπέλα μου τι λες; ΔΕΣ : Οταν τα'γραψα αυτά εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 41#p117741 στις 16/9 (αλλά και ανοίγοντας το τόπικ) αναλύοντας τη θέση μου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ότι θα το'καναν πολλοί!
Μάλλον δεν παρακολουθείς προσεκτικά τι ακριβώς προβάλλεται από τα ΜΜΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ προπαγανδίζεται. Κι αυτο γιατί η αποχή τους τρομάζει περισσότερο κι από τα αποτελέσματα. Στ'αποτελέσματα μάλιστα η αποχή μπορεί να τους συμφέρει. Σε βαθύτερη ανάλυση όμως, τους τρομοκρατεί γιατί καταδεικνύει ομάδα που ΒΓΗΚΕ απ'το μαντρί του δικού τους συστήματος που προσφέρει κάλπες για να σου προσφέρει και την παραμύθα ότι επιλέγεις. Απ'το ιντερνετ αν προάγεται και προβάλλεται, καλά κάνει. Το ίδιο έκανα κι εγώ, όχι γιατί ήθελα να το κάνω μόδα, (βλακεία αυτό που λες συγνώμη δηλαδή) αλλά γιατί εξέφραζα την άποψή μου που εγώ τη θεωρώ σωστή, συγνώμη κι όλας!Είναι ΜΟΔΑ. ΜΟΔΑ που προβάλλεται από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το ίντερνετ, κλπ, κλπ
Φιλενάδα είπαμε, μπορεί να τους συμφέρει στα νούμερα και στα ποσοστά, αλλά στην ουσία τους τρομοκρατεί. Γιατί το μεταφράζουν όπως έχει. Δεν είναι βλάκες! Απ'τη στιγμή που βγαίνεις απ'τα συγκεκριμένα πλαίσια που σε εγκλωβίζουν, απ'τα μαντριά που σου'χουν ετοιμάσει για να μπεις, θεωρείσαι "άναρχος", "απείθαρχος" και ως εκ τούτου, μη ελέγξιμος. Ο χειρότερος εφιάλτης τους (χειρότερος κι από μια εκλογική ήττα) είναι η προοπτική απώλειας του ελέγχου και της χειραγώγησης που κάνουν στο μυαλό σου, κοπελιά, ΝΙΩΣΕ!και ουσιαστικά σας παρασύρουν και σας καθοδηγούν οι ίδιοι άνθρωποι που πιστεύετε ότι πολεμάτε. Τους συμφέρει να ψηφίζουν μόνο οι πολιτικοποιημένοι και οι ηλικιωμένοι γιατί αυτοί ψηφίζουν μονοκούκκι ό,τι τους πει το κόμμα. Και ένας άνθρωπος να πάει να ψηφίσει, θα έχουμε κυβέρνηση. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τους κάνετε τη μούρη κρέας που δεν πάτε. Λιγότερη αγωνία γι' αυτούς.
(Τα'χω γράψει στις αρχές του τόπικ, γιατί δεν με διαβάζεις και μιλάς χωρίς να'χεις δει το σκεπτικό μου;;;)
Νένα, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝ το βίντεο, και πάλι μιλάς πριν δεις τι θέλει να σου δείξει ο άλλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει γνώμη, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ, απλά σου το αναλύει με τρόπο που εγώ για παράδειγμα, που μου λείπει η δική του μόρφωση και το δικό του εύρος γνώσεων, δεν θα μπορούσα. Και σου το αναλύει έτσι, που θα καταλάβεις κι εσύ η ίδια γιατί το ΔΝΤ είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί. Δεν είναι θέμα "αλλαγής γνώμης" λοιπόν, είναι θέμα ευρύτερης επιμόρφωσης πάνω σε κάτι που μας έχει ενσκύψει θέλουμε δε θέλουμε και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ!Όσον αφορά το βίντεο, τίποτα που θα δω δεν θα μου αλλάξει γνώμη.
Πάλι για αλλαγές γνώμης... ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΝΕΝΑ, Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ και θα'πρεπε να σου αλλάξει γνώμη; Για πες το μου κι αυτό να τραβήξω ό,τι απέμεινε απ'τις κοτσίδες μου.Edit: Το βιντεάκι δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου αλλάξει γνώμη. Κι αυτό γιατί το ΔΝΤ και όλα τα άλλα, τα έφεραν κόμματα τα οποία όλοι εσείς αρνείστε να καταψηφίσετε. Όταν τους ανοίγετε τις πύλες και αφήνετε όλους τους παραπλανημένους να τους προσκυνούν γίνεστε κι εσείς συνεργοί στα όσα κάνουν.
Ένα δεν έχεις καταλάβει: Οτι η κάλπη δεν βοηθάει εδώ, γιατί απλούστατα όπως είδες κι από τα αποτελέσματα πάλι "βγήκε" ο κύριος που μας έφερε τον εφιάλτη σ'αυτή τη χώρα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίστασης, και πάλης ενάτια σ'αυτή τη λαίλαπα. Η πάλη ΔΕΝ γίνεται μέσα από τις κάλπες, ο οποίες κατά τη δική μου άποψη, δεν είναι τίποτε άλλο (επαναλαμβάνω) από μία δημοκρατική ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Αυτή είναι η ΓΝΩΜΗ μου, όχι η ΜΟΔΑ μου. Και γι'αυτό μέχρι ν'ανατραπεί αυτό το κωλοσύστημα στο οποίο μεγάλωσα, γέρασα, πρόσφερα, δούλεψα σαν το σκυλί, και τώρα εξαθλιώνομαι επειδή το θέλουν τα λαμόγια που μου στήνουν κάλπες, γαμώ το κέρατό μου, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΩ ΚΑΛΠΗ! Δεν θα ξανακάνω τεμενάδες (προσερχόμενη σε κάλπες) σ'ένα σύστημα που σιχαίνομαι. Τελεία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Kariatida
Κι όμως Βίκυ, σε διαβάζω και μάλιστα πολύ προσεκτικά. Χρόνια τώρα. Το κακό είναι ότι εστιάζεις μόνο σε προτάσεις που γράφω ενώ εγώ εστιάζω το σύνολο όσων γράφεις. Διαφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου, όμως δεν μου επιτρέπεται να προχωρήσω εφ' όσον δεν θέλεις να με ακούσεις. Σε διαβεβαιώ ότι και νιώθω και βλέπω. Τα πάντα. Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαι παραπλανημένη επειδή λέω πολεμήστε αντί να απέχετε, είναι δικαίωμά σου. Και μάλιστα αναφαίρετο. Απλά δεν με ξέρεις. Καθόλου.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Λένε ότι όταν σου δίνεται η ευκαιρία να πεις την άποψή σου, πρέπει να την λες, και πως οι εκλογές είναι αυτό το ζήτημα. Εγώ όμως έχω κάποιες διαφωνίες. Κατ' αρχάς θεωρώ πολύ άσχημο για να μη πω κάτι άλλο, αν η ψήφος σημαίνει κατάθεση άποψης και όχι κάτι παραπάνω, να γίνεται πχ μόνο μια φορά στα 4 χρόνια. Αν λέγαμε γενικότερα τις απόψεις μας μια φορά στα 4 χρόνια, ακόμα θα είμασταν στην εποχή του χαλκού (και πολύ είπα...).Kariatida έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά η αποχή έγινε μόδα και είμαστε και περήφανοι γι' αυτό. Το να γίνεται κάποιος στρουθοκάμηλος και να αρνείται να πάρει θέση σε θέματα που αφορούν εκείνον και την καθημερινότητά του δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο που πρέπει να μνημονεύεται.Η αποχή βγήκε πρώτη δύναμη σ'αυτές τις εκλογές, πράγμα που με χαροποιεί και παρηγορεί αφού καταδεικνύει ότι δεν σκέφτονται όλοι ξύλινα, στατικά, παραταξιακά, μονομερώς και παλαιολιθικά οπως εσύ.
Από την άλλη πλευρά, βλέπω άτομα που μια ψήφιζαν παΣΟΚ, μια ΝΔ, και τώρα που δεν τους θέλουν, δεν ψηφίζουν τίποτα άλλο. Αυτό, πάλι, δε μου αρέσει καθόλου, διότι εμμέσως πλην σαφώς, δηλώνουν ότι θέλουν δικομματισμό, κι αφού ο δικομματισμός δεν τους ικανοποιεί, απλά δε συμμετέχουν. Δηλαδή δείχνουν εμμέσως ένα κόλλημα με το δικομματισμό.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ υπήρξα υποστηρικτής της αποχής, αλλά τουλάχιστον πέρασα πρώτα από το στάδιο του να δώσω ψήφο κι αλλού, άσχετα αν το μετάνιωσα κι εκεί (ΛΑ.Ο.Σ.).
Πλέον θεωρώ, χωρίς να είμαι απόλυτος, πως η αποχή δεν βοηθάει τόσο όσο θα βοηθούσε μια ψήφος σε άσχετο κόμμα. Διότι:
1) Βλέπε ΓΑΠ. Παρά την αποχή, δήλωσε ότι ο λαός του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Δηλαδή προσμέτρησε αυτούς που ψήφισαν, κι όχι αυτούς που δεν ψήφισαν.
2) Εξάλλου τα ποσοστά που προβάλλονται είναι κυρίως ποσοστά επί του συνόλου που ψήφισαν, κι όχι επί του συνόλου των εγγεγραμμένων στους καταλόγους (απλά ΤΡΑΓΙΚΟ).
3) Μην ξεχνάμε, πως έχουν δώσει δικαιώματα σε λαθρομετανάστες, παλλινοστούντες (που μόνο παλλινοστούντες δεν είναι) κλπ, κι όλοι αυτοί ψηφίζουν για μας, ενώ εμείς απέχουμε.
4) Με το να ρίξει ο λαός ψήφους σε κόμματα άσχετα, δηλαδή μικρά, αδύναμα, άσχετα αν δεν τον εκφράζουν, μπορούμε να διαταράξουμε το σύστημα, και οι όποιες αλλαγές θα είναι φανερές, ξεκάθαρες. Το κριτήριο θα είναι απλά να ψηφίσεις έναν άσχετο και πολιτικά αδύναμο.
Πάντως το σκηνικό δύσκολα θα αλλάξει, όπως και να χει. Οι πολιτικοί δημιουργούν εντυπώσεις και κάνουν πλύση εγκεφάλου. Αν θες να τους πολεμήσεις, πρέπει να βρεις τρόπο τέτοιο που να μη δινεις δικαιώματα στον πολιτικό να βρίσκει τις λέξεις και να παρουσιάζει το αποτέλεσμα υπερ του (αυτό έγινε χθες, κι όλοι δήλωσαν ευχαριστημένοι, βρήκαν τις λέξεις να πουν πως το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του κόμματός τους, ΟΛΟΙ που να παρει, άσχετα αν εγώ προσωπικά δε πείθομαι, αλλά θέλω να μη μπορούν να το κάνουν, να μη "βρίσκουν τις λέξεις"...)
Κάποιοι φίλοι λένε πως πάσχουμε από κακούς πολιτικούς, υπό την έννοια ότι δεν έχουμε σωστούς και τίμιους ανθρώπους. ΔΙΑΦΩΝΩ, όμως θέτωντας το θέμα στην εξής διάσταση: Πείτε ότι εμφανίζεται ένας καλός πολιτικός. Κλασσικά, οι "καλοί" και τίμοιοι πολιτικοί έχουν πολύ μικρή δύναμη, για διάφορους λόγους, οπότε και το σύστημα κατά βάση δεν τους δίνει σημασία. Πείτε όμως ότι αυτός ο καλός πολιτικός δουλεύει με σύστημα, σκληρά και καταφέρνει να αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη. Αν η δύναμή του θεωρηθεί από τα λαμόγια σημαντική, τότε έρχονται είτε κάποιοι πράκτορες, είτε δεν ξέρω ποιοι, και του βάζουν ένα δίλημμα. "Ή θα πάρεις αυτά τα εκατομυρριάκια και θα κάνεις ότι σου πούμε, είτε θα σε καθαρίσουμε". Κι όσο ηθικός κι αν είναι, προκειμένου να μην τον καθαρίσουν υποχωρεί. Δεν είδε τα χρήματα και χεστηκε, αλλά την απειλή. Και η απειλή μπορεί να μην αφορά το άτομό του, αλλά άτομα που αγαπά. Και στις περισσότερες φορές, το να θυσιαστεί αφήνοντας να τον σκοτώσουν ή οτιδήποτε, δεν βοηθά, διότι οι "κακοί" θα είναι ελεύθεροι να κάνουν τη δουλειά τους και να τοποθετήσουν όποιον άλλον θέλουν στη θέση του. Η μόνη διαφορά είναι ότι αν θυσιαστεί, απλά θα πάει στον άλλο κόσμο με λιγότερες αμαρτίες...
Σε ένα τέτοιο σύστημα, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.
Έτσι, πρέπει να αλλάξει το σύστημα, αλλά δεν ξέρω πως...Kariatida έγραψε:Βαρέθηκα τα κόμματα που κοιτάνε το δόγμα τους και τις τυφλές αηδίες τους. Κανονικά όλα τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν και τα αμετανόητα κομματόσκυλα να κρεμαστούν. Και δεν λέω μόνο για τους 300, αλλά και όλους τους παρατρεχάμενους.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο Καθένας πολεμάει με τον δικό του τροπο. Εσύ θες να το πολεμήσεις μέσω κάλπης; Με γεια σου με χαρά σου. Εγώ δεν ήρθα να σου πω ότι μάσησες στην προπαγάνδα κι είσαι χωμένη στο σύστημα, πράγμα που θα μπορούσα να στο πω, είπα ΣΕΒΟΜΑΙ την επιλογή σου. Εσύ μου είπες ότι απείχα επειδή ακολουθώ μόδες και άλλα τέτοια χαριτωμένα, τη στιγμή μάλιστα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (δες ημερομηνίες παρακαλώ αφού με διαβάζεις, σου'δωσα και λινκ πιο πάνω) ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΟΧΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ! Για ποια μόδα μίλησες λοιπόν;;;Kariatida έγραψε:Κι όμως Βίκυ, σε διαβάζω και μάλιστα πολύ προσεκτικά. Χρόνια τώρα. Το κακό είναι ότι εστιάζεις μόνο σε προτάσεις που γράφω ενώ εγώ εστιάζω το σύνολο όσων γράφεις. Διαφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου, όμως δεν μου επιτρέπεται να προχωρήσω εφ' όσον δεν θέλεις να με ακούσεις. Σε διαβεβαιώ ότι και νιώθω και βλέπω. Τα πάντα. Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαι παραπλανημένη επειδή λέω πολεμήστε αντί να απέχετε, είναι δικαίωμά σου. Και μάλιστα αναφαίρετο. Απλά δεν με ξέρεις. Καθόλου.
Εγώ βλέπω ξεκάθαρα τι λες και πάνω σ'αυτά που λες εσύ σου απαντώ, όχι πάνω σ'αυτά που λέω εγώ. Η αποχή για μένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΗ ούτε άρνηση να πολεμήσω. Το αντίθετο είναι. Απλά αποφασίζω να πολεμήσω με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που επέλεξες εσύ. Εσύ θες να το πολεμήσεις ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Δικαίωμά σου. Εγώ θέλω να το πολεμήσω απ'έξω ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ στην απ'έξω. Δεν έχω λοιπόν άλλη επιλογή. Όταν το καταλάβεις και το νιώσεις αυτό, τότε το ξανασυζητάμε.
ΟΤΤΟΝ...
Ακριβώς, πρέπει να αλλάξει. Απλά δεν βλέπω ΠΩΣ μπορεί να αλλάξει όταν το υπηρετούμε.Έτσι, πρέπει να αλλάξει το σύστημα, αλλά δεν ξέρω πως..
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Kariatida
- Blue Ice
Οκ, να μην απέχουμε, να ψηφίσουμε, αλλά τι;; Οι επιλογές μας εδώ είναι περιορισμένες:
ΠΑΣΟΚ = Μνημόνιο
ΝΔ = Μνημόνιο (θα τιμήσει τις υπογραφές της κυβέρνησης)
ΛΑΟΣ = Μνημόνιο (το ψήφισε, στηρίζει την κυβέρνηση)
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ = Έλλειψη σχεδίου για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και επιπλέον υποστήριξη της αθρόας εισροής των μεταναστών, της αφελλήνισης της χώρας και της παγκοσμιοποίησης μέσω του διεθνισμού
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ = Τρεμόπουλος, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ = Δούρειοι Ίπποι των 2 μεγάλων κομμάτων
Χ.Α. = δεν είχε παντού συνδιασμούς...
Επιπλέον συμμετοχή στις συγκεκριμένες εκλογές νομιμοποιει ουσιαστικά τον Καλλικράτη που είναι ένα μόρφωμα, καρφί στο φέρετρο της Ελλάδος, προάγγελος αποσχίσεων μειονοτήτων...
ΠΑΣΟΚ = Μνημόνιο
ΝΔ = Μνημόνιο (θα τιμήσει τις υπογραφές της κυβέρνησης)
ΛΑΟΣ = Μνημόνιο (το ψήφισε, στηρίζει την κυβέρνηση)
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ = Έλλειψη σχεδίου για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και επιπλέον υποστήριξη της αθρόας εισροής των μεταναστών, της αφελλήνισης της χώρας και της παγκοσμιοποίησης μέσω του διεθνισμού
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ = Τρεμόπουλος, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ = Δούρειοι Ίπποι των 2 μεγάλων κομμάτων
Χ.Α. = δεν είχε παντού συνδιασμούς...
Επιπλέον συμμετοχή στις συγκεκριμένες εκλογές νομιμοποιει ουσιαστικά τον Καλλικράτη που είναι ένα μόρφωμα, καρφί στο φέρετρο της Ελλάδος, προάγγελος αποσχίσεων μειονοτήτων...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,