EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ 2016
Re: EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ 2016
Και να πλασάρουν μετά κανα κλώνο !! απ την άλλη αυτή η βλακεία της Google
είναι όταν βλέπεις μία είδηση και πας παλι να την βρεις , ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως την είδες επειδή δεν θα στην βγάλει!!!
θα αρχίσω κι εγω μου φαίνεται τα γαλλικά...
και ΝΑΙ θα χαρώ με αυτο τον θάνατο!
είναι όταν βλέπεις μία είδηση και πας παλι να την βρεις , ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως την είδες επειδή δεν θα στην βγάλει!!!
θα αρχίσω κι εγω μου φαίνεται τα γαλλικά...
και ΝΑΙ θα χαρώ με αυτο τον θάνατο!
Υπάρχουν σημάδια στο δρόμο σου και σημάδια στην ψυχή σου.
Τα πρώτα σε καθοδηγούν που να πας. Τα δεύτερα, σου υπενθυμίζουν
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Δεν το πιστεύω προσωπικά ότι πέθανε...μια χαρά θα είναι!απλά τώρα όπου και να δείτε στο ίντερνετ φβ-μπλογκς οπουδήποτε στην Ελλάδα και εννοείται σε όλο τον κόσμο κυρίως ΗΠΑ αλλά και Ευρώπη λένε μονίμως για τον Σορο και τιςς εκλογες στης ΗΠΑ και τις σχέσεις του με τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ!απλά θα πουλάει σαν είδηση να πέθανε...τι στο καλό τώρα βρήκε;;όπως έλεγαν ότι πέθανε ο David Rockefeller και ο Jacob Rothschild.Μπούρδες!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ουτε εγω το πιστεύω χωρίς γερή επιβεβαίωση.
Παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια και η σπέκουλα χτύπησε κόκκινο πια στα ΠΑΝΤΑ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
Όντως...επίσης δεν το περίμενα τόσοι πολλοί άνθρωποι(και Έλληνες και από άλλες χώρες) να λένε για τον Σόρο την ΝΤΠ και τέτοια.ArELa έγραψε:Ουτε εγω το πιστεύω χωρίς γερή επιβεβαίωση.
Αμ ακόμη και ο Καμμένος στην συνέντευξη του το ανέφερε ...
Υπάρχουν σημάδια στο δρόμο σου και σημάδια στην ψυχή σου.
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Το ότι ο Πούτιν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον κολλητό των αναρχοαπλυτων πρέπει να μην ισχύει γιατί έχει βγει η είδηση αυτή κ παλιότερα...
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ναι αλλά έλεγε μόνο για Σόρο-Χίλαρι ότι είναι της ΝΤΠ κτλ.Που ναι συμφωνώ 100% αλλά για τον Ομπάμα δεν είπε τπτ. Τον έβγαλε καλό και ότι μας στήριξε έλεγε...τα καλά και συμφέροντα!Πάντα γαβγίζει αυτός αλλά ξέρει μέχρι εκεί που τον παίρνει..άσε που κάνει τα αντίθετα γι αυτό είναι και εκεί που είναι!!GiwtaM έγραψε:Αμ ακόμη και ο Καμμένος στην συνέντευξη του το ανέφερε ...
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Ναύπλιο: Έσπασαν την πλάκα αγάλματος που έλεγε "Ελλάδα Μητέρα Πατρίδα" (video)
Βάνδαλοι ανθέλληνες έβαλαν στόχο το άγαλμα της "Μητέρας Πατρίδας" στην πλατεία του συνοικισμού Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο.
ΚΟ: Είμαι σίγουρος ότι η είδηση έχει κυκλοφορήσει ταχύτατα, και ήδη μεταδίδεται από κάθε μεγάλο κανάλι, απολαμβάνοντας την ιδία δημοσιογραφική κάλυψη, που θα ελάμβανε μια επίθεση π.χ σε εβραϊκό μνημείο. Είμαι επίσης σίγουρος ότι σύσσωμος ο πολιτικός μας κόσμος έχει σπεύσει να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας.
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/11/video_16.html
Βάνδαλοι ανθέλληνες έβαλαν στόχο το άγαλμα της "Μητέρας Πατρίδας" στην πλατεία του συνοικισμού Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο.
ΚΟ: Είμαι σίγουρος ότι η είδηση έχει κυκλοφορήσει ταχύτατα, και ήδη μεταδίδεται από κάθε μεγάλο κανάλι, απολαμβάνοντας την ιδία δημοσιογραφική κάλυψη, που θα ελάμβανε μια επίθεση π.χ σε εβραϊκό μνημείο. Είμαι επίσης σίγουρος ότι σύσσωμος ο πολιτικός μας κόσμος έχει σπεύσει να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας.
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/11/video_16.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δηλώσεις Ομπάμα-Μέρκελ από κοινού: «Δεν μπορούμε να πάμε πίσω σε ένα μη παγκοσμιοποιημένο κόσμο»
Αποκλειστικές δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ από κοινού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν την άφιξή του στο Βερολίνο έδωσε στη δημοσιότητα το οικονομικό περιοδικό Wirtschaftwoche.
«Δε θα υπάρξει επιστροφή σε έναν κόσμο πριν από την παγκοσμιοποίηση», είναι το μήνυμα που στέλνουν αμφότεροι οι ηγέτες.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/11/%ce ... z4QCKocqgz
Αποκλειστικές δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ από κοινού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν την άφιξή του στο Βερολίνο έδωσε στη δημοσιότητα το οικονομικό περιοδικό Wirtschaftwoche.
«Δε θα υπάρξει επιστροφή σε έναν κόσμο πριν από την παγκοσμιοποίηση», είναι το μήνυμα που στέλνουν αμφότεροι οι ηγέτες.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/11/%ce ... z4QCKocqgz
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΖΟΥ! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Ένοχοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς η μητέρα και ο πατριός του άτυχου Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του...
γιου τους.
Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι η ισόβια κάθειρξη.
Η κατηγορία είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Επίσης, αποφασίστηκε στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και αφαίρεση του χρόνου κράτησής τους από την ποινή και κατασχέσεις αρκετών αντικειμένων των κατηγορουμένων.
Δεν έλειψαν και οι έντονες ενστάσεις για την απόφαση από τον συνήγορο της υπεράσπισης, με αποτέλεσμα την σύντομη διακοπή της δίκης. Τέλος, αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, όπως γράφει το kozanilife.gr.....
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/ ... st_30.html
Ένοχοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς η μητέρα και ο πατριός του άτυχου Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του...
γιου τους.
Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι η ισόβια κάθειρξη.
Η κατηγορία είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Επίσης, αποφασίστηκε στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και αφαίρεση του χρόνου κράτησής τους από την ποινή και κατασχέσεις αρκετών αντικειμένων των κατηγορουμένων.
Δεν έλειψαν και οι έντονες ενστάσεις για την απόφαση από τον συνήγορο της υπεράσπισης, με αποτέλεσμα την σύντομη διακοπή της δίκης. Τέλος, αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, όπως γράφει το kozanilife.gr.....
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/ ... st_30.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΤΩΡΑ- Έξαλλοι οι κάτοικοι στο Κερατσίνι βγήκαν στους δρόμους! Βράζουν με…
ΗΟΤ ΣΠΟΤ στην καρδιά του Κερατσινίου ετοιμάζει η κυβέρνηση των υποτακτικών και μάλιστα χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους…
Αυτήν την ώρα επικρατεί αναστάτωση στο Κερατσίνι...
http://www.makeleio.gr/%cf%89%cf%81%ce% ... %af%ce%bd/
ΗΟΤ ΣΠΟΤ στην καρδιά του Κερατσινίου ετοιμάζει η κυβέρνηση των υποτακτικών και μάλιστα χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους…
Αυτήν την ώρα επικρατεί αναστάτωση στο Κερατσίνι...
http://www.makeleio.gr/%cf%89%cf%81%ce% ... %af%ce%bd/
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Απίστευτο και όμως αληθίνο! Διαβάστε ποιος δήμος της χώρας «λειτουργεί» χωρίς κανέναν υπάλληλο!
Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα, καθώς πλέον υπάρχει δήμος που λειτουργεί χωρίς υπαλλήλους. Την παγκόσμια πρωτιά αναμένεται να διεκδικήσει ο δήμος Κάσου, αφού πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος στις υπηρεσίες του.
Ωστόσο πέρα από το τραγελαφικό της υπόθεσης, ήδη έχουν προκληθεί αδιέξοδα στη λειτουργία του Δήμου, με σοβαρές επιπτώσεις στους κατοίκους του νησιού.....
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z4QHvus7eM
Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα, καθώς πλέον υπάρχει δήμος που λειτουργεί χωρίς υπαλλήλους. Την παγκόσμια πρωτιά αναμένεται να διεκδικήσει ο δήμος Κάσου, αφού πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος στις υπηρεσίες του.
Ωστόσο πέρα από το τραγελαφικό της υπόθεσης, ήδη έχουν προκληθεί αδιέξοδα στη λειτουργία του Δήμου, με σοβαρές επιπτώσεις στους κατοίκους του νησιού.....
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z4QHvus7eM
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ: ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΕΝΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ 25%! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!! ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ....
Όπως μας ενημερώνει ο Νίκος Βραχιολίδης, "τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ από λιγνίτη έχουν μειώσει την παραγωγή τους πάρα πολύ, διότι τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τεράστια, επειδή επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα, με συνέπεια το λιώσιμο των πάγων!!! Ποιος θα επιστρέψει τα πρόστιμα αυτά στη ΔΕΗ τώρα που υπάρχει αύξηση των πάγων; Φέτος η Γερμανία αύξησε την παραγωγή της, από λιγνίτη κατά 25%, παρ'όλες τις ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά-ανεμογεννήτριες) που έχει! Πρόστιμα πληρώνει αυτή; Ποιος θα μας το πει;"!
Προσέξτε, τα πρόστιμα μπαίνουν με το πρόσχημα ότι συμβάλλουν στο...
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/25.html
Όπως μας ενημερώνει ο Νίκος Βραχιολίδης, "τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ από λιγνίτη έχουν μειώσει την παραγωγή τους πάρα πολύ, διότι τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τεράστια, επειδή επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα, με συνέπεια το λιώσιμο των πάγων!!! Ποιος θα επιστρέψει τα πρόστιμα αυτά στη ΔΕΗ τώρα που υπάρχει αύξηση των πάγων; Φέτος η Γερμανία αύξησε την παραγωγή της, από λιγνίτη κατά 25%, παρ'όλες τις ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά-ανεμογεννήτριες) που έχει! Πρόστιμα πληρώνει αυτή; Ποιος θα μας το πει;"!
Προσέξτε, τα πρόστιμα μπαίνουν με το πρόσχημα ότι συμβάλλουν στο...
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/25.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΚΟΥΠΙΔΙ" ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)! ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ.
Βίντεο-νοτοκουμέντα.
Δείτε το πρώτο. Δείτε καλά ποιοι έκαψαν την ελληνική σημαία. Πράκτορες της ΚΕΕΡΦΑ της οποία συντονιστής είναι...
ο Πέτρος Κωνσταντίνου του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ανθελληνικό πολιτικό "σκουπίδι":
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/ ... t_156.html
Βίντεο-νοτοκουμέντα.
Δείτε το πρώτο. Δείτε καλά ποιοι έκαψαν την ελληνική σημαία. Πράκτορες της ΚΕΕΡΦΑ της οποία συντονιστής είναι...
ο Πέτρος Κωνσταντίνου του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ανθελληνικό πολιτικό "σκουπίδι":
http://indobserver.blogspot.gr/2016/11/ ... t_156.html
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Τα άπλυτα της ανταρσίας παίζει να μπούνε στην επόμενη βουλή....
Αυτό μας έλειπε.
Αυτό μας έλειπε.
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικός Τσακωμός Για Την Ελλάδα Πούτιν Ομπάμα Στην Λίμα Του Περού!
Αναγκάστηκαν Αξιωματούχοι και απο τις δυο πλευρές να διακόψουν την μόλις τεσσάρων λεπτών συνάντηση!
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά απο αίτημα του απερχόμενου πρόεδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκαν στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής του APEC στη Λίμα του Περού (την Κυριακή).
Ηταν μιά συνάντηση που δεν κράτησε παραπάνω απο τέσσερα λεπτά, με αρκετή ψυχρότητα και ένταση,οπως θα διαπιστώσετε στην Φώτο.....
http://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80% ... %b9%ce%bd/
Αναγκάστηκαν Αξιωματούχοι και απο τις δυο πλευρές να διακόψουν την μόλις τεσσάρων λεπτών συνάντηση!
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά απο αίτημα του απερχόμενου πρόεδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκαν στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής του APEC στη Λίμα του Περού (την Κυριακή).
Ηταν μιά συνάντηση που δεν κράτησε παραπάνω απο τέσσερα λεπτά, με αρκετή ψυχρότητα και ένταση,οπως θα διαπιστώσετε στην Φώτο.....
http://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80% ... %b9%ce%bd/
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Με ξαφνική εντολή του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας πολεμική άσκηση«μέσα στα πόδια μας» Το Τουρκικό πολεμικό ναυτικό και η Αεροπορίας τους δεσμεύσαν
από το απόγευμα σήμερα και μέχρι 29 Νοεμβρίου 2016 ουρανό και θάλασσα....
https://www.scribd.com/document/3319624 ... E%AF%CE%BF
από το απόγευμα σήμερα και μέχρι 29 Νοεμβρίου 2016 ουρανό και θάλασσα....
https://www.scribd.com/document/3319624 ... E%AF%CE%BF
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ασύλληπτη τραγωδία: Με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος αφού έκοψαν το ρεύμα στην οικογένειά του
Η πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο ένα αναμμένο κερί να προκάλεσε την πυρκαγιά - Σε κρίσιμη κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» το αγοράκι
Η πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο ένα αναμμένο κερί να προκάλεσε την πυρκαγιά - Σε κρίσιμη κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» το αγοράκι
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Αν τώρα που η θερμοκρασία κρατάει ακόμα, θρηνούμε δύο ανθρώπους, φανταστείτε από Δευτέρα τι θα γίνει...
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σίγουρα έχετε διαβάσει για τις δύο ειδήσεις που έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα. Μιλάμε για τον 4χρόνο από τη Λάρισα που από χθές δίνει μάχη για τη ζωή του στο Παίδων και για τον 80χρόνο που πριν από λίγες ώρες έχασε τη ζωή στη Χαλκίδα στην προσπάθεια του να... ζεσταθεί...
Ανεξάρτητα από την λανθασμένη εικόνα που ίσως πολλοί μαχητές του πληκτρολογίου έχουμε, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές υπάρχουν πάνω από 1.000.000 νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα και κάθε μέρα η αγαπημένη μας ΔΕΗ (ή όπως αλλιώς λένε αυτό το κωλοχανείο) κόβει σε χιλιάδες συνανθρώπους μας το ακριβότερο σε κόστος στα Βαλκάνια ρεύμα (και τις λοιπές εκβιαστικές παπαριές της πράσινης βλακείας του ΓΑΠ και της κλιματικής μπούρδας που πληρώνουμε στους λογαριασμούς)!
Ανάγοντας αυτά τα 1.000.000 νοικοκυριά στο γενικό πληθυσμό της χώρας μπορούμε να βγάλουμε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πάνω από 150.000 παιδιά ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα. Ακούγεται τρελό ε;
Εμένα να δείτε πώς μου ακούστηκε, όταν σήμερα συζητώντας αυτά τα θέματα στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μου, γονέας που ασχολείται με το φιλόπτωχο και τις κοινωνικές δράσεις της ενορίας μας αποκάλυψε ότι 20 από τους 160 μαθητές του σχολείου μας ζουν χωρίς ρεύμα εδώ και μήνες... Και δεν είναι ούτε Πακιστανοί, ούτε Αφγανοί, αλλά ελληνόπουλα που οι γονείς τους έμεινα χωρίς εργασία και ζούν από την αλληλεγγύη που τους δείχνει ο κόσμος.
Κάποιες γειτονιές ευτυχώς έχουν καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται νεοσανελλάδα (δεν το αποκαλώ Ελλάδα γιατί η δική μου Ελλάδα δεν είναι έτσι) και του δίνουν με μπαλαντέζες τουλάχιστον ρεύμα για μια λάμπα να μπορούν να διαβάσουν τώρα που το σκοτάδι πέφτει νωρίς. Οι ακρυλικές κουβέρτες βγήκαν από τις ντουλάπες και δωρίστηκαν για να μπορούν να ζεσταθούν χωρίς να κινδυνεύουν.
Θα μου πείτε εύλογα, Ζαχαρία δεν τα ήξερες όλα αυτά. Φυσικά και τα ήξερα αφού είμαι ενεργό μέλος της τοπικής μου κοινωνίας και της γειτονίας μου, όμως ειλικρινά δεν περίμενα ότι το ποσοστό είναι πλέον τόσο μεγάλο, ότι ξεπέρασε το 10% του πληθυσμού τα άτομα που "ζούν" σε συνθήκες απόλυτης ανέχειας.
Δεν ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό, σε καλό πάντως αποκλείεται!
Έστω υπόψη ότι από Δευτέρα λένε οι "ειδικοί" ότι ο χειμώνας μπαίνει δυναμικά... Γι΄αυτό αφήστε το πολύ μπλαμπλά και τα μπινελίκια και βγείτε έξω να εντοπίσουμε τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βγάλτε από τις αποθήκες και τις ντουλάπες ό,τι σας περισσεύει και βάλτε ένα χεράκι να σώσουμε τους συμπατριώτες μας, γιατί αυτή η κυβέρνηση κοιτάει μόνον τους μετανάστες....
http://www.e-koutsobola.gr/2016/11/blog-post_24.html
Υ.Γ. Εύγε σου, Ζαχαρία!!! ...και μάλλον πρέπει να πας πάλι για τα προτεινόμενα..
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σίγουρα έχετε διαβάσει για τις δύο ειδήσεις που έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα. Μιλάμε για τον 4χρόνο από τη Λάρισα που από χθές δίνει μάχη για τη ζωή του στο Παίδων και για τον 80χρόνο που πριν από λίγες ώρες έχασε τη ζωή στη Χαλκίδα στην προσπάθεια του να... ζεσταθεί...
Ανεξάρτητα από την λανθασμένη εικόνα που ίσως πολλοί μαχητές του πληκτρολογίου έχουμε, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές υπάρχουν πάνω από 1.000.000 νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα και κάθε μέρα η αγαπημένη μας ΔΕΗ (ή όπως αλλιώς λένε αυτό το κωλοχανείο) κόβει σε χιλιάδες συνανθρώπους μας το ακριβότερο σε κόστος στα Βαλκάνια ρεύμα (και τις λοιπές εκβιαστικές παπαριές της πράσινης βλακείας του ΓΑΠ και της κλιματικής μπούρδας που πληρώνουμε στους λογαριασμούς)!
Ανάγοντας αυτά τα 1.000.000 νοικοκυριά στο γενικό πληθυσμό της χώρας μπορούμε να βγάλουμε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πάνω από 150.000 παιδιά ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα. Ακούγεται τρελό ε;
Εμένα να δείτε πώς μου ακούστηκε, όταν σήμερα συζητώντας αυτά τα θέματα στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μου, γονέας που ασχολείται με το φιλόπτωχο και τις κοινωνικές δράσεις της ενορίας μας αποκάλυψε ότι 20 από τους 160 μαθητές του σχολείου μας ζουν χωρίς ρεύμα εδώ και μήνες... Και δεν είναι ούτε Πακιστανοί, ούτε Αφγανοί, αλλά ελληνόπουλα που οι γονείς τους έμεινα χωρίς εργασία και ζούν από την αλληλεγγύη που τους δείχνει ο κόσμος.
Κάποιες γειτονιές ευτυχώς έχουν καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται νεοσανελλάδα (δεν το αποκαλώ Ελλάδα γιατί η δική μου Ελλάδα δεν είναι έτσι) και του δίνουν με μπαλαντέζες τουλάχιστον ρεύμα για μια λάμπα να μπορούν να διαβάσουν τώρα που το σκοτάδι πέφτει νωρίς. Οι ακρυλικές κουβέρτες βγήκαν από τις ντουλάπες και δωρίστηκαν για να μπορούν να ζεσταθούν χωρίς να κινδυνεύουν.
Θα μου πείτε εύλογα, Ζαχαρία δεν τα ήξερες όλα αυτά. Φυσικά και τα ήξερα αφού είμαι ενεργό μέλος της τοπικής μου κοινωνίας και της γειτονίας μου, όμως ειλικρινά δεν περίμενα ότι το ποσοστό είναι πλέον τόσο μεγάλο, ότι ξεπέρασε το 10% του πληθυσμού τα άτομα που "ζούν" σε συνθήκες απόλυτης ανέχειας.
Δεν ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό, σε καλό πάντως αποκλείεται!
Έστω υπόψη ότι από Δευτέρα λένε οι "ειδικοί" ότι ο χειμώνας μπαίνει δυναμικά... Γι΄αυτό αφήστε το πολύ μπλαμπλά και τα μπινελίκια και βγείτε έξω να εντοπίσουμε τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βγάλτε από τις αποθήκες και τις ντουλάπες ό,τι σας περισσεύει και βάλτε ένα χεράκι να σώσουμε τους συμπατριώτες μας, γιατί αυτή η κυβέρνηση κοιτάει μόνον τους μετανάστες....
http://www.e-koutsobola.gr/2016/11/blog-post_24.html
Υ.Γ. Εύγε σου, Ζαχαρία!!! ...και μάλλον πρέπει να πας πάλι για τα προτεινόμενα..
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας!
Η 19η Νοεμβρίου 2016, θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος. Πέρα από το πώς το κρίνει κανείς αυτό καθαυτό το γεγονός, πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Πολωνία, (όπως και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες), δίνει ισχυρές «μπάτσες» στην πολιτική ορθότητα και στη νεοταξική επιχείρηση σαλαμοποίησης της Ευρώπης και διαγραφής της Ταυτότητάς της...........
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/1 ... st_25.html
Η 19η Νοεμβρίου 2016, θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος. Πέρα από το πώς το κρίνει κανείς αυτό καθαυτό το γεγονός, πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Πολωνία, (όπως και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες), δίνει ισχυρές «μπάτσες» στην πολιτική ορθότητα και στη νεοταξική επιχείρηση σαλαμοποίησης της Ευρώπης και διαγραφής της Ταυτότητάς της...........
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/1 ... st_25.html
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Νικολόπουλος: «Δεν πέθανε ο Βγενόπουλος – Ζει και βασιλεύει στην Βενεζουέλα»
Πολλοί πιστεύουν πως ο Βγενόπουλος όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά ότι ζεί στη μακρινή Βενεζουέλα.
Πολλά λέγονται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου. Τα σενάρια που τον θέλουν ζωντανό και να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του δεν λένε να σταματήσουν, έστω και μετά τη κηδεία του.
Η ιστορία του ως αθλητής δεν δικαιολογεί να έπαθε ανακοπή στην ηλίκια του, αλλά και η ιδιότητα του ως πρόεδρος του νοσοκομείου «Υγεία» που ανακοίνωσε το θάνατο του γεννά ερωτηματικά, λένε κάποιοι.......
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/11/%ce ... z4R9U5afQs
Πολλοί πιστεύουν πως ο Βγενόπουλος όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά ότι ζεί στη μακρινή Βενεζουέλα.
Πολλά λέγονται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου. Τα σενάρια που τον θέλουν ζωντανό και να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του δεν λένε να σταματήσουν, έστω και μετά τη κηδεία του.
Η ιστορία του ως αθλητής δεν δικαιολογεί να έπαθε ανακοπή στην ηλίκια του, αλλά και η ιδιότητα του ως πρόεδρος του νοσοκομείου «Υγεία» που ανακοίνωσε το θάνατο του γεννά ερωτηματικά, λένε κάποιοι.......
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/11/%ce ... z4R9U5afQs
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Στις «προσταγές» της νέας τάξης πραγμάτων η Μέρκελ: Θέλει να εφαρμόσει ηλεκτρονικό μεσαίωνα στα ΜΜΕ της Ευρώπης
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλες τις εναλλακτικές διεξόδους των μέσων ενημέρωσης, οι οποίες κατά την ίδια είναι υπεύθυνες για την υπονόμευση του ελέγχου της κυβέρνησης πάνω στους λαούς.
Η Μέρκελ θέλει να εντάξει στο σχέδιο της αυτό και τους ηγέτες της ΕΕ , (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος), αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, για να απαλλαγούν τα πολυ-εθνικά μέσα ενημέρωσης από την παρουσία στο διαδίκτυο των εναλλακτικών ιστοσελίδων μέσων ενημέρωσης, με το πρόσχημα της «καταπολέμησης ψεύτικων ειδήσεων»........
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z4RCXhpKGW
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλες τις εναλλακτικές διεξόδους των μέσων ενημέρωσης, οι οποίες κατά την ίδια είναι υπεύθυνες για την υπονόμευση του ελέγχου της κυβέρνησης πάνω στους λαούς.
Η Μέρκελ θέλει να εντάξει στο σχέδιο της αυτό και τους ηγέτες της ΕΕ , (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος), αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, για να απαλλαγούν τα πολυ-εθνικά μέσα ενημέρωσης από την παρουσία στο διαδίκτυο των εναλλακτικών ιστοσελίδων μέσων ενημέρωσης, με το πρόσχημα της «καταπολέμησης ψεύτικων ειδήσεων»........
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z4RCXhpKGW
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης και φώναζε: «Θέλω να αυτοκτονήσω!» – Βίντεο που σοκάρει!
Τι ανεγκέφαλο ον που είναι αυτός ο Φουρθιώτης που κάθετε και εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις για τα νούμερα...
Τι ανεγκέφαλο ον που είναι αυτός ο Φουρθιώτης που κάθετε και εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις για τα νούμερα...