ούτε εγώ χρόνο, απλά εντελώς όμως.stranger έγραψε:Τωρα ειδα την εβδομη σελιδα , οπως εχω ξαναπει εχω τεραστιο προβλημα χρονου....
Ακουστε με προσεκτικα , οτι εχω πει ειναι γραμενο στο κατοχικα νεα και στο σχεδιο αχιλλεας , ολα οσα υποστηριζω ειναι ξεκαθαρα σαν πληροφορια αναλυμενη πληρως, τον σκληρο πυρηνα των κινησεων μου τον μαθαινουν μονον τα αδερφια μου.
Δεν ζηταω ουτε πολιτικη εξουσια , ουτε δανεικα , ουτε στηριξη απο κανενα , ...με δικια μου πρωτοβουλια, υλη , ρισκο και θυσια υποστηριζω ολα οσα κανω και οποιος θελει ακολουθει!!!!!!!
Για να κολουθησεις ομως θελει να βρεξεις κολο να αφησεις την επιφανεια και να τα δεις ..εκει ειναι αν εσεις δεν εχεται χρονο να τα διαβασετε μην τρωτε τον δικο μου!
Στυλακια του στυλ μου εκοψε σχολια δεν περνανε τουλαχιστον στην δικη μου ματια της δικαιοσυνης ....οταν πολεμω την επιφανεια πληροφοριας και ερχετε ο καθενας να περασει την ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ του δεν θα το επιτρεψω...
Ο φιλος που το συνεχιζει το θεματακι να μαθει κατι...αν ο ιδιος ειναι ανικανος να διαβασει 50 αρθρα για να κατανοησει τι ειναι το 188 και τι το 818 δεν φταιω εγω...και βεβαια δεν θα του δωσω το δικαιωμα απο τεμπελια η αντινοηση να επηρεασει εστω και ενα συνανθρωπο μου με σχολιο του στυλ.....μιμισε τον188..... σε προσωπικο μηνυμα μου ειπες προχθες οτι εκανες πλακα και δεν το ενοουσες ...σημερα βλεπω οτι το συνεχιζεις ...
Για να εξηγουμαστε λοιπον μια και καλη...σε παρεουλες του σωρρα και στημενα σχολια εχω ξαναβρεθει ... επειδη ατο τον καιρο κανω κατι πολυ πιο σημαντικο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε δεν προκειτε να αφησω κανενα και το εννοω κανενα να παιξει το παιχνιδι της αντινοησης με την Ελληνικη αντισταση ..και το ελληνικο ψηφιακο νομισμα !
Για μενα πειτε οτι γουσταρετε , θα καψετε μονο αυτους που ειστε ικανοι να επηρεαζετε , δυστηχως δεν μπορω να τους βοηθησω το εχω παρει αποφαση !
Αν ξανακουσω οτιδηποτε , υπονοια , πληροφορια που δεν υσχιει για το ελληνικο ψηφιακο νομισμα θα κινηθω με ολα τα νομιμα δικαιωματα μου εναντιων σας !!
Ξαναλεω να μηννομιζετε οτι δεν το εννοω το ελληνικο νομισμα ειναι πιστοποιημενο στο ελληνικο κρατος ...εχω το δικαιωμα ακομα και την χρηση του ονοματος του σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ να ζητησω ηθικη και οικονομικη βλαβη!!
Στην πολυ Καλη μου φιλη βασουλα... Βασουλα προστατεψε σε παρακαλω την φιλια μας και απαγορευσε σε οσους στο παιζουν εδω μεσα αγνοι και φιλικοι να ξαναμιλησουν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!
Κυριοι δεν θα ξανα απντησω σε κανενα απο εσας γιατι μετα το διαβασμα της προηγουμενης σελιδας κατανοησα ποιοι ειστε και τι προσαπθειτε να κανετε, στον δικο μου κοσμο του παιδιου αν ειμασταν στην γειτονια θα σας εριχνα παρα πολυ ξυλο οπου σας εβρισκα .
Παρτε το εγωιστικα παρτε το οπως θελεται , βρισκομαι στο αλιβερη ,καραβο στο λιμανη με ξερουν και οι πετρες οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα τον περιμενω ...οποιος απο την αλλη θιχτηκε ο εγωισμος του τον περιμενω εξισου!!!
Να στε καλα ...και ζητω συγνωμη απο τους λιγους που εδω μεσα βρισκονται απο αγαπη για την αληθεια ...αλλα στην μικρη πορεια μου εναντια στο σκοταδι εμαθα να ειμαι απολυτος οταν αναγνωριζω σκατοψυχους!!
δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλησες άνθρωπέ μου. τι κι αν συμφωνώ σε μερικά όταν είσαι τόσο ταραγμένος πνευματικά;....