Πτώση μετεωρίτη (?)στη Ρωσία
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: Πτώση μετεωρίτη (?)στη Ρωσία
Χθες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για τα μικρόβια σαλμονέλας στο history channel και πως πολλαπλασιάζεται γρηγορότερα στα ψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας παρά στη γη.Μιας και τα ταξί,μετεωρίτες δηλαδή ,αυξάνονται ,ε, όλο και κάποια θα μας έρθουν...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Re: Πτώση μετεωρίτη (?)στη Ρωσία
ArELa έγραψε:Ένα πολύ παράξενο ξέσπασμα λύσσας στο Chelyabinsk, της Ρωσίας έχει οδηγήσει σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω της απότομης εκτεταμένης έξαρσης λύσσας, μερικές εβδομάδες από την στιγμή που ο μετεωρίτης χτύπησε την περιοχή. Παραδόξως, η λύσσα εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον κόσμο.
Είναι αυτό το ξέσπασμα λύσσας αποτέλεσμα της πρόσφατης πτώσης του μετεωρίτη; Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κοσμολογίας (Journal of Cosmology), σε όλη την ιστορία, το πέρασμα διαπλανητικών θραυσμάτων και κομητών (τα ονομαζόμενα
'vile stars" ή άθλια αστέρια) έχει φέρει στη γη πολλά δεινά (εξαφανίσεις ειδών και επιδημίες).
η συνέχεια εδώ http://hellas-now.blogspot.gr/2013/03/c ... t=FaceBook
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.