Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Για τις επικείμενες... ΕΚΛΟΓΕΣ
doctor γιατί σου κάνει εντύπωση η άνοδος της Χ.Α.;;; Αναμενόμενο ήταν με όλους αυτούς τους μετανάστες... Αυτοί και το ΛΑΟΣ θίγουν το θέμα και επειδή το ΛΑΟΣ είναι πρώτο στις ασκήσεις εδάφους, η ΧΑ βγήκε ωφελημένη.
Θεωρώ πως και σε εθνικές εκλογές θα έχει υψηλό ποσοστό...
Θεωρώ πως και σε εθνικές εκλογές θα έχει υψηλό ποσοστό...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Στη ΧΑ κατέφυγαν και πολλοί που σιχάθηκαν το ΛΑΟΣ, βλέποντας ότι μόνο "πατριωτικά" δεν φέρονται και άγονται τελευταία, αλλά μάλλον ως τσιράκια του συστήματος ενεργούν. Λογική τη βρίσκω αυτή την άνοδο, γιατί πολλοί που ήθελαν να ψηφίσουν για να δώσουν ένα μήνυμα, δεν είχαν πλέον άλλη επιλογή ψήφου. Κι εμένα αν με τραβούσαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε κάλπη, και δεν είχα άλλη επιλογή παρά να ψηφίσω, η ψήφος μου εκεί θα έπεφτε, άσχετα αν δεν συμπορεύομαι καθόλου με το φιλοναζιστικό κομμάτι της ιδεολογίας τους. Θα μου πεις, μπορούσες να ψηφίσεις ΚΚΕ, άσχετα αν δεν συμπορεύεσαι με το φιλοσταλινικό κόμμάτι τους επίσης. Θα απαντούσα ναι, αλλά θεωρώ το ΚΚΕ συχνά "ξύλινο", το θεωρώ επίσης αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος πλέον, και παρ'όλο που στηλιτεύει όντως περισσότερα απ'τους άλλους, δεν παύει να κάνει τουμπεκί για πράγματα που εμένα με "καίνε" όπως για παράδειγμα τους ψεκασμούς. Αχνα δε βγάζουν. Δε βλέπουν τι γίνεται στους ουρανούς; Δεν χτυπάνε στο σύνολό του το σύστημα, μόνο τον καπιταλισμό, που είναι ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΟΣ του συστήματος. Το σύστημα όμως, έχει και πολλά άλλα ΣΑΘΡΑ, ένα σωρό άλλες διαδρομές που οδηγούν στη νεοταξίλα/παγκοσμιοποίηση, τα οποία (δυστυχώς) δεν αγγίζουν, και σήμερα φτάνω να πιστέψω πως εσκεμμένα δεν τα αγγίζουν. Η ΧΑ τουλάχιστον δεν είναι χωμένη στο σύστημα (ακόμα) γι'αυτό και την απαξιώνουν/φαιδροποιούν τα φασιστο-κατεστημένα ΜΜΕ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών
Εκανα το νταμπλ....Δύο στα δύο. Οι επιλογές μου έπιασαν πάτο. Ο Αλαβάνος τελευταίος στην περιφέρεια, τον πέρασε και ο Χάγιος της Ανταρσύα και ο Διαβολάκης (φοβερό όνομα) της Ανταρσύα τελευταίος στον Πειραιά.
Πάντως, κέρδισαν και οι δύο την έδρα. Μερικά συμπεράσματα των εκλογών. Η μεγάλη αποχή βοήθησε την αριστερά να καταγράψει σημαντικά ποσοστά.
Το ΚΚΕ είναι ενισχυμένο, ο Σύριζα λίγο -πολύ κράτησε τις δυνάμεις του παρά την πολυδιάσπαση, σημαντική παρουσία κατέγραψε η Δημ. Αριστερά του Κουβέλη όπου κατέβηκε μόνη της και τέλος μπήκε στο χάρτη η Ανταρσύα βγάζοντας έδρα σε επτά περιφέρειες και σε πολλούς δήμους, μεταξύ των οποίων σε Αθήνα - Πειραιά. Στην Αττική συνολικά η αριστερά είχε 28% και μαζί με το 4% των οικολόγων φτάνει στο 32%. Επίσης στην ίδια περιφέρεια ο Χάγιος της Ανταρσύα πήρε 31.000 ψήφους, ενώ σε όλη την Ελλάδα στις εθνικές εκλογές είχε 25.000. Επιτυχία και για το ΕΕΚ στο μοναδικό δήμο που κατεβάζει υποψήφιο. Στο δήμο Δάφνης - Υμηττού ο Μητροβγένης πήρε 6.3% διατήρησε την έδρα και πέρασε πάλι τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή πήρε αναμενόμενους ψήφους. Στις ευρωεκλογές είχε πάρει 7.500 και τώρα 9.500 εκμεταλλευόμενη ότι το ΛΑΟΣ στήριζε τον Κακλαμάνη και δεν κατέβασε δικό του συνδυασμό, ενώ δεν υπήρχαν και άλλοι ακροδεξιοί συνδυασμοί όπως του Παπαθεμελή. Το δε ποσοστό 5,3% οφείλεται στη μεγάλη αποχή, όπως βέβαια και το 2,9 της Ανταρσύα. Το ότι έβγαλε για πρώτη φορά έδρα είναι επιτυχία της. Από την άλλη απέτυχε στις δύο περιφέρειες και στο δήμο Θεσσαλονίκης που είχε να αντιμετωπίσει ανταγωνιστικούς συνδυασμούς.
Ο ΛΑΟΣ έφαγε σφαλιάρα όπου κατέβασε κομματικούς. Ροντούλης, Χρυσανθακόπουλος, Αλτίνης ψάχνουν τη ψήφο τους, Βελόπουλος και Γεωργιάδης μέτριες παρουσίες. Ειδικά ο τελευταίος έβγαλε απίστευτο κομπλεξισμό λέγοντας ...«δυστυχώς το ΚΚΕ ενισχύθηκε». Δεν πειράζει μπουμπούκο...ξυδάκι να σου περάσει.
Τώρα για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν έχω καταλάβει γιατί πανηγυρίζουν, παντού έχουν πέσει τα ποσοστά τους. Ισως επειδή ακόμη και σε τέτοιες εκλογές που έχουν χαλαρή ψήφο, διατηρούν μεγάλες μάζες στο μαντρί τους.

Το ΚΚΕ είναι ενισχυμένο, ο Σύριζα λίγο -πολύ κράτησε τις δυνάμεις του παρά την πολυδιάσπαση, σημαντική παρουσία κατέγραψε η Δημ. Αριστερά του Κουβέλη όπου κατέβηκε μόνη της και τέλος μπήκε στο χάρτη η Ανταρσύα βγάζοντας έδρα σε επτά περιφέρειες και σε πολλούς δήμους, μεταξύ των οποίων σε Αθήνα - Πειραιά. Στην Αττική συνολικά η αριστερά είχε 28% και μαζί με το 4% των οικολόγων φτάνει στο 32%. Επίσης στην ίδια περιφέρεια ο Χάγιος της Ανταρσύα πήρε 31.000 ψήφους, ενώ σε όλη την Ελλάδα στις εθνικές εκλογές είχε 25.000. Επιτυχία και για το ΕΕΚ στο μοναδικό δήμο που κατεβάζει υποψήφιο. Στο δήμο Δάφνης - Υμηττού ο Μητροβγένης πήρε 6.3% διατήρησε την έδρα και πέρασε πάλι τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή πήρε αναμενόμενους ψήφους. Στις ευρωεκλογές είχε πάρει 7.500 και τώρα 9.500 εκμεταλλευόμενη ότι το ΛΑΟΣ στήριζε τον Κακλαμάνη και δεν κατέβασε δικό του συνδυασμό, ενώ δεν υπήρχαν και άλλοι ακροδεξιοί συνδυασμοί όπως του Παπαθεμελή. Το δε ποσοστό 5,3% οφείλεται στη μεγάλη αποχή, όπως βέβαια και το 2,9 της Ανταρσύα. Το ότι έβγαλε για πρώτη φορά έδρα είναι επιτυχία της. Από την άλλη απέτυχε στις δύο περιφέρειες και στο δήμο Θεσσαλονίκης που είχε να αντιμετωπίσει ανταγωνιστικούς συνδυασμούς.
Ο ΛΑΟΣ έφαγε σφαλιάρα όπου κατέβασε κομματικούς. Ροντούλης, Χρυσανθακόπουλος, Αλτίνης ψάχνουν τη ψήφο τους, Βελόπουλος και Γεωργιάδης μέτριες παρουσίες. Ειδικά ο τελευταίος έβγαλε απίστευτο κομπλεξισμό λέγοντας ...«δυστυχώς το ΚΚΕ ενισχύθηκε». Δεν πειράζει μπουμπούκο...ξυδάκι να σου περάσει.
Τώρα για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν έχω καταλάβει γιατί πανηγυρίζουν, παντού έχουν πέσει τα ποσοστά τους. Ισως επειδή ακόμη και σε τέτοιες εκλογές που έχουν χαλαρή ψήφο, διατηρούν μεγάλες μάζες στο μαντρί τους.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η Χρυσή Αυγή είχε άνοδο σε κάποια εκλογικά τμήματα της Αθήνας (λόγω δουλειάς είχα την καταμέτρηση χθες τη νύίχτα) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί η Χ.Α ξεπερνούσε και τον Καμίνη.
Αλλά ο συσχετισμός δυνάμεων και εδρών στο Δ. Αθηναίων είναι όλα τα λεφτά.
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/in ... "id":"9186"}}
Πορτάλιου, ΄Μιχαλολιάκος και Πέτρος Κωνσταντίνου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό θα πει πλουραλισμός
Ε ρε γλέντια
Αλλά ο συσχετισμός δυνάμεων και εδρών στο Δ. Αθηναίων είναι όλα τα λεφτά.
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/in ... "id":"9186"}}
Πορτάλιου, ΄Μιχαλολιάκος και Πέτρος Κωνσταντίνου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό θα πει πλουραλισμός
Ε ρε γλέντια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Και μια μικρή "μετάφραση" των ψήφων¨:
Το ΛΑΟΣ ουσιαστικά απώλεσε δύναμη, αν συνυπολογίσουμε ότι σε πολλές περιφέρειες ήταν μαζί με τη ΝΔ. Κι αν δεν έβγαζαν μπροστά ως θέμα το μεταναστευτικό και το τζαμί, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα'βλεπαν κι αυτό το ποσοστό που είδαν στην ΑΤΤΙΚΗ.
Το ΠΑΣΟΚ "βγήκε" αμφίβολα και κατόπιν ισχυρού ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ (όχι διλήμματος όπως το λένε) και άγριου εκφοβισμού. Δεν κατάλαβα δηλαδή πόσο καταστροφικές θα ήταν και οι εθνικές εκλογές, που όλοι χέστηκαν μην ξαναγίνουν. Ποιος (αν ανέβαινε άλλος) θα τα έκανε χειρότερα απ'ό,τι είναι τώρα; Και το επίσης ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ δίλημμα ή ΔΝΤ ή χαθήκαμε, είναι απίστευτα ψευδές, και θα το αποδείξω και με βίντεο που θ'ανεβάσω σύντομα. Το'χαψε όμως ο κόσμος, φοβήθηκε στάση πληρωμών. Αμ δε γίνεται τόσο εύκολα η στάση πληρωμών. Είναι δεδομένο ότι αγαπάνε τη ζωούλα τους και τη θέλουν τη σωματική τους ακεραιότητα. ΔΕΝ θα έκαναν στάση πληρωμών. Τώρα που υποτίθεται "δεν έχουν" , ΈΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ για να πληρώνουν τα χρυσά τους παιδιά παχυλούς μισθούς, τους βουλευτές επιδόματα επιτροπών και τα ρέστα. ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ και για τις απαιτούμενες πληρωμές, θα δανείζονταν από άλλα κράτη όχι από ΔΝΤ, και θα τα'σκαγαν χοντρά αν αντιδρούσαμε χοντρά, γιατί όπως είπε κι ο χρυσός μας....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το ότι τα συγκεντρώνουν όλα αυτοί και τα στερούν απ'τον πληθυσμό, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Όσο για το ΚΚΕ... σε ερώτηση που έγινε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ προεκλογικά στην Παπαρήγα "τι θα κάνατε αν ήσασταν κυβέρνηση" , απάντησε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ υπεκφεύγοντας στο στυλ "δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις". Εχουμε δηλαδή μονίμως αρνητικές προσεγγίσεις στο όποιο κυβερνητικό έργο (άγρια αρνητικές στο πασοκικό, πολύ πιο ήπιες στο ΝΔ/κρατικο - ποιος θα το'λεγε Παναγία μου), και ποτέ μα ποτέ αντιπρόταση-λύσεις. Συνεπώς, επιβεβαιώνουν μονίμως πως δεν είναι κόμμα εξουσίας, ουσιαστικά αυτό παραδέχεται η Παπαρήγα κάθε φορά που πετάει αυτή την βλακώδη ατάκα, μόνο και μόνο επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Γι'αυτο πιστεύω πως το ποσοστό της είναι προσωρινό, και το πήρε γιατί ο κόσμος ήθελε απλά να δώσει ηχηρό μήνυμα, όχι γιατί πιστεύει σε αυτό το κόμμα ή θα διανοείτο να παραμείνει σε αυτό...
Το ΛΑΟΣ ουσιαστικά απώλεσε δύναμη, αν συνυπολογίσουμε ότι σε πολλές περιφέρειες ήταν μαζί με τη ΝΔ. Κι αν δεν έβγαζαν μπροστά ως θέμα το μεταναστευτικό και το τζαμί, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα'βλεπαν κι αυτό το ποσοστό που είδαν στην ΑΤΤΙΚΗ.
Το ΠΑΣΟΚ "βγήκε" αμφίβολα και κατόπιν ισχυρού ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ (όχι διλήμματος όπως το λένε) και άγριου εκφοβισμού. Δεν κατάλαβα δηλαδή πόσο καταστροφικές θα ήταν και οι εθνικές εκλογές, που όλοι χέστηκαν μην ξαναγίνουν. Ποιος (αν ανέβαινε άλλος) θα τα έκανε χειρότερα απ'ό,τι είναι τώρα; Και το επίσης ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ δίλημμα ή ΔΝΤ ή χαθήκαμε, είναι απίστευτα ψευδές, και θα το αποδείξω και με βίντεο που θ'ανεβάσω σύντομα. Το'χαψε όμως ο κόσμος, φοβήθηκε στάση πληρωμών. Αμ δε γίνεται τόσο εύκολα η στάση πληρωμών. Είναι δεδομένο ότι αγαπάνε τη ζωούλα τους και τη θέλουν τη σωματική τους ακεραιότητα. ΔΕΝ θα έκαναν στάση πληρωμών. Τώρα που υποτίθεται "δεν έχουν" , ΈΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ για να πληρώνουν τα χρυσά τους παιδιά παχυλούς μισθούς, τους βουλευτές επιδόματα επιτροπών και τα ρέστα. ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ και για τις απαιτούμενες πληρωμές, θα δανείζονταν από άλλα κράτη όχι από ΔΝΤ, και θα τα'σκαγαν χοντρά αν αντιδρούσαμε χοντρά, γιατί όπως είπε κι ο χρυσός μας....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το ότι τα συγκεντρώνουν όλα αυτοί και τα στερούν απ'τον πληθυσμό, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Όσο για το ΚΚΕ... σε ερώτηση που έγινε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ προεκλογικά στην Παπαρήγα "τι θα κάνατε αν ήσασταν κυβέρνηση" , απάντησε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ υπεκφεύγοντας στο στυλ "δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις". Εχουμε δηλαδή μονίμως αρνητικές προσεγγίσεις στο όποιο κυβερνητικό έργο (άγρια αρνητικές στο πασοκικό, πολύ πιο ήπιες στο ΝΔ/κρατικο - ποιος θα το'λεγε Παναγία μου), και ποτέ μα ποτέ αντιπρόταση-λύσεις. Συνεπώς, επιβεβαιώνουν μονίμως πως δεν είναι κόμμα εξουσίας, ουσιαστικά αυτό παραδέχεται η Παπαρήγα κάθε φορά που πετάει αυτή την βλακώδη ατάκα, μόνο και μόνο επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Γι'αυτο πιστεύω πως το ποσοστό της είναι προσωρινό, και το πήρε γιατί ο κόσμος ήθελε απλά να δώσει ηχηρό μήνυμα, όχι γιατί πιστεύει σε αυτό το κόμμα ή θα διανοείτο να παραμείνει σε αυτό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ με την ανάλυση του Νίκου.
Και επειδή το θέμα κόπηκε στα δυο μ'αυτό το τόπικ
και τοποθετήθηκα στο άλλο, ώσπου να συνενωθούν (που θα συνενωθούν αργότερα που θα πάψει να'ναι επίκαιρο το θέμα) βάζω 2 λινκς τοποθετήσεών μου εδώ
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 62#p121462
και
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 65#p121465
Και επειδή το θέμα κόπηκε στα δυο μ'αυτό το τόπικ

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 62#p121462
και
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 65#p121465
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Και ο Χίτλερ από «μη ναζιστές» σαν εσένα ανέβηκε στην εξουσία. Κατά τ' άλλα δεν ελκύεσαι από την ακροδεξιά, φαντασία μου είναι.Κι εμένα αν με τραβούσαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε κάλπη, και δεν είχα άλλη επιλογή παρά να ψηφίσω, η ψήφος μου εκεί θα έπεφτε, άσχετα αν δεν συμπορεύομαι καθόλου με το φιλοναζιστικό κομμάτι της ιδεολογίας τους

-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις χθεσινές εκλογές είναι σίγουρα πετυχημένη.
Στην Αθήνα ο Ν.Μιχαλολιάκος εκλέγεται με ποσοστό 5,27% με 9.535 ψήφους μέχρι τώρα.
Λογικά θα ξεπεράσει άνετα τις 10.000.
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/in ... id%22:9186}}
Το ότι το ΛΑΟΣ στήριξε τον Κακλαμάνη δεν λέει κάτι, διότι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το ΛΑΟΣ είχε στηρίξει Κακλαμάνη.
Τότε όμως ο υποψήφιος με την Πατριωτική Συμμαχία, Δ.Ζαφειρόπουλος, είχε πάρει μόλις 3.704 ψήφους (1,34%) δηλαδή το 1/3 των ψήφων που πήρε χθες ο Ν.Μιχαλολιάκος.
Στις ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή στην Α' Αθηνών είχε πάρει 2.105 ψήφους, και όχι 7.500 όπως έγραψες.
http://ekloges-prev.singularlogic.eu/e2 ... index.html
Πριν τις εκλογές σε γνωστούς και φίλους είχα πει για ένα ποσοστό γύρω ή λίγο πάνω από 4%. Το 5,3 που πήραμε συνιστά σίγουρα επιτυχία.
Άλλο λίγο ήθελε ο Ν.Μιχαλολιάκος να περάσει την Πορτάλιου του ΣΥΡΙΖΑ... Δεν πειράζει όμως... την άλλη φορά...
Στο εκλογικό τμήμα που ήμουν αντιπρόσωπος τα πήγε πολύ καλά... Πάνω από 6,5%!
Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες:
- Στην Θεσσαλονίκη, ο Βασιλικός παίρνει 1% με 1.229 ψήφους (άντε να τους κάνει 1.250 στην πλήρη καταμέτρηση).
Τα περιθώρια ήταν περιορισμένα με δεδομένο ότι υπήρχε ο Παπαθεμελής που ήταν αναμενόμενο να τα πάει πολύ καλά και με την συμμετοχή του Κουριαννίδη στον συνδυασμό του απέκτησε ισχυρό έρεισμα στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο της πόλης. Επίσης υπήρχε και κομματική υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ.
- Στην Δυτική Ελλάδα, ο Ρήγας παίρνει 1,87% με 7.206 ψήφους (λογικά θα ξεπεράσει τους 7.300).
Είναι εξαιρετική επίδοση, με δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη περιφέρεια (νομοί Αχαίας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας) η Χ.Α. στις εθνικές εκλογές είχε πάρει συνολικά 997 ψήφους. Υπερ-επταπλασίασε την δυναμική της στην περιοχή. Βέβαια άλλο δημοτικές και άλλο εθνικές εκλογές, αλλά το γεγονός παραμένει. Επίσης στην συγκεριμένη περιφέρεια υπήρχε κομματική υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ, ο Χρυσανθακόπουλος.
- Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σαμπαζιώτης παίρνει 1,44% και 5.365 ψήφους μέχρι τώρα (θα ξεπεράσει τις 5.400).
Στις εθνικές εκλογές, η Χ.Α στους συγκεκριμένη περιφέρεια είχε πάρει συνολικά 1.120 ψήφους. Σχεδόν πενταπλασιάστηκε η δύναμή της.
Εδώ το ΛΑΟΣ υποστήριξε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον τρισάθλιο Τατούλη. Λόγω του γεγονότος αυτού ίσως να υπήρχαν περιθώρια για ακόμη καλύτερη παρουσία, αλλά και πάλι ο πενταπλασιασμός των ψήφων δεν είναι και μικρό πράγμα.
Συνοπτικά:
- Μεγάλη επιτυχία στον Δ.Αθηναίων, που ήταν και το κυρίως πιάτο.
- Πολύ καλή παρουσία στην Δυτική Ελλάδα
- Καλή παρουσία στην Πελοπόννησο.
- Αναμενόμενα μέτριο αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη.
Το ΛΑΟΣ απέτυχε παταγωδώς, πλην της υποψηφιότητας Παπανδρέου στην Στερεά Ελλάδα που τα πήγε αρκετά καλά.
Τα καλύτερα όμως έρχονται τώρα για το ΛΑΟΣ με τον Βορίδη που είναι δυσαρεστημένος με τον Καρατζαφέρη, και μάλλον την κάνει για ΝΔ ή Ντόρα. Μάλλον για Ντόρα τον βλέπω, όσο και να προκαλεί εντύπωση..
Περαστικά τους...
Στην Αθήνα ο Ν.Μιχαλολιάκος εκλέγεται με ποσοστό 5,27% με 9.535 ψήφους μέχρι τώρα.
Λογικά θα ξεπεράσει άνετα τις 10.000.
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/in ... id%22:9186}}
Το ότι το ΛΑΟΣ στήριξε τον Κακλαμάνη δεν λέει κάτι, διότι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το ΛΑΟΣ είχε στηρίξει Κακλαμάνη.
Τότε όμως ο υποψήφιος με την Πατριωτική Συμμαχία, Δ.Ζαφειρόπουλος, είχε πάρει μόλις 3.704 ψήφους (1,34%) δηλαδή το 1/3 των ψήφων που πήρε χθες ο Ν.Μιχαλολιάκος.
Στις ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή στην Α' Αθηνών είχε πάρει 2.105 ψήφους, και όχι 7.500 όπως έγραψες.
http://ekloges-prev.singularlogic.eu/e2 ... index.html
Πριν τις εκλογές σε γνωστούς και φίλους είχα πει για ένα ποσοστό γύρω ή λίγο πάνω από 4%. Το 5,3 που πήραμε συνιστά σίγουρα επιτυχία.
Άλλο λίγο ήθελε ο Ν.Μιχαλολιάκος να περάσει την Πορτάλιου του ΣΥΡΙΖΑ... Δεν πειράζει όμως... την άλλη φορά...
Στο εκλογικό τμήμα που ήμουν αντιπρόσωπος τα πήγε πολύ καλά... Πάνω από 6,5%!
Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες:
- Στην Θεσσαλονίκη, ο Βασιλικός παίρνει 1% με 1.229 ψήφους (άντε να τους κάνει 1.250 στην πλήρη καταμέτρηση).
Τα περιθώρια ήταν περιορισμένα με δεδομένο ότι υπήρχε ο Παπαθεμελής που ήταν αναμενόμενο να τα πάει πολύ καλά και με την συμμετοχή του Κουριαννίδη στον συνδυασμό του απέκτησε ισχυρό έρεισμα στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο της πόλης. Επίσης υπήρχε και κομματική υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ.
- Στην Δυτική Ελλάδα, ο Ρήγας παίρνει 1,87% με 7.206 ψήφους (λογικά θα ξεπεράσει τους 7.300).
Είναι εξαιρετική επίδοση, με δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη περιφέρεια (νομοί Αχαίας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας) η Χ.Α. στις εθνικές εκλογές είχε πάρει συνολικά 997 ψήφους. Υπερ-επταπλασίασε την δυναμική της στην περιοχή. Βέβαια άλλο δημοτικές και άλλο εθνικές εκλογές, αλλά το γεγονός παραμένει. Επίσης στην συγκεριμένη περιφέρεια υπήρχε κομματική υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ, ο Χρυσανθακόπουλος.
- Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σαμπαζιώτης παίρνει 1,44% και 5.365 ψήφους μέχρι τώρα (θα ξεπεράσει τις 5.400).
Στις εθνικές εκλογές, η Χ.Α στους συγκεκριμένη περιφέρεια είχε πάρει συνολικά 1.120 ψήφους. Σχεδόν πενταπλασιάστηκε η δύναμή της.
Εδώ το ΛΑΟΣ υποστήριξε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον τρισάθλιο Τατούλη. Λόγω του γεγονότος αυτού ίσως να υπήρχαν περιθώρια για ακόμη καλύτερη παρουσία, αλλά και πάλι ο πενταπλασιασμός των ψήφων δεν είναι και μικρό πράγμα.
Συνοπτικά:
- Μεγάλη επιτυχία στον Δ.Αθηναίων, που ήταν και το κυρίως πιάτο.
- Πολύ καλή παρουσία στην Δυτική Ελλάδα
- Καλή παρουσία στην Πελοπόννησο.
- Αναμενόμενα μέτριο αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη.
Το ΛΑΟΣ απέτυχε παταγωδώς, πλην της υποψηφιότητας Παπανδρέου στην Στερεά Ελλάδα που τα πήγε αρκετά καλά.
Τα καλύτερα όμως έρχονται τώρα για το ΛΑΟΣ με τον Βορίδη που είναι δυσαρεστημένος με τον Καρατζαφέρη, και μάλλον την κάνει για ΝΔ ή Ντόρα. Μάλλον για Ντόρα τον βλέπω, όσο και να προκαλεί εντύπωση..
Περαστικά τους...
- ArELa
- Founder-Administrator
Το "άσχετα αν δεν συμπορεύομαι καθόλου με το φιλοναζιστικό κομμάτι της ιδεολογίας τους." φυσικά, παρέλειψες να το quotάρεις...
Eλκύομαι πάντα από αυτό που θεωρώ σωστό, κι όχι απ'τα μαντριά που επιλέγεις εσύ να βλέπεις. Ο λόγος που θα το επέλεγα, επεξηγήθηκε αναλυτικά πιο κάτω, αλλά φυσικά δεν περίμενα να τον πραγματευτείς. 'Οπως δεν περίμενα να πραγματευτείς την όλη ανάλυσή μου γενικότερα. (Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω μαζί σου όταν κρίνω πως μιλάς σωστά για κάτι, εσύ έχεις τερατώδες πρόβλημα επ'αυτού, γι'αυτό ποτέ δεν επικοινωνείς, απλά μιλάς αυτιστικά ή ταμπελοποιείς- ανάλογα με τις "ανάγκες" αυτού που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως συζήτηση)
Εξυπακούεται πως είναι η μόνη ατάκα μου στην οποία ήμουν βέβαιη ότι θα εστίαζες, αφού αυτή σε βοηθά να διατηρείς και να καλλιεργείς την περιχαρακωμένη, παραταξιοποιημένη και πάντως αμιγώς αρνητική λογική σου, που ποτέ δεν θα σου επιτρέψει να δεις καλοπροαίρετα, σύνθετα και διαπραγματευτικά, οποιαδήποτε συλλογιστική που ξεφεύγει απ'τα δικά σου στεγανά και "θέλω".
Είναι όντως λυπηρή αυτή η μόνιμη μη εξελίξιμη κατάσταση των δικών σου οπτικών, αλλά δικός σου είναι ο σταυρός, δικός σου και ο ώμος. Εγώ είναι σίγουρο πως δε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει, και ακόμα πιο σίγουρο πως δεν θα ψαρώσω μ'αυτές τις εξυπνάδες που έχουν καταντήσει ανιαρά και ανούσια κλισέ σαν πάσαλοι με ταμπελάκια στο φράχτη που'χεις χτίσει.

Eλκύομαι πάντα από αυτό που θεωρώ σωστό, κι όχι απ'τα μαντριά που επιλέγεις εσύ να βλέπεις. Ο λόγος που θα το επέλεγα, επεξηγήθηκε αναλυτικά πιο κάτω, αλλά φυσικά δεν περίμενα να τον πραγματευτείς. 'Οπως δεν περίμενα να πραγματευτείς την όλη ανάλυσή μου γενικότερα. (Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω μαζί σου όταν κρίνω πως μιλάς σωστά για κάτι, εσύ έχεις τερατώδες πρόβλημα επ'αυτού, γι'αυτό ποτέ δεν επικοινωνείς, απλά μιλάς αυτιστικά ή ταμπελοποιείς- ανάλογα με τις "ανάγκες" αυτού που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως συζήτηση)
Εξυπακούεται πως είναι η μόνη ατάκα μου στην οποία ήμουν βέβαιη ότι θα εστίαζες, αφού αυτή σε βοηθά να διατηρείς και να καλλιεργείς την περιχαρακωμένη, παραταξιοποιημένη και πάντως αμιγώς αρνητική λογική σου, που ποτέ δεν θα σου επιτρέψει να δεις καλοπροαίρετα, σύνθετα και διαπραγματευτικά, οποιαδήποτε συλλογιστική που ξεφεύγει απ'τα δικά σου στεγανά και "θέλω".
Είναι όντως λυπηρή αυτή η μόνιμη μη εξελίξιμη κατάσταση των δικών σου οπτικών, αλλά δικός σου είναι ο σταυρός, δικός σου και ο ώμος. Εγώ είναι σίγουρο πως δε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει, και ακόμα πιο σίγουρο πως δεν θα ψαρώσω μ'αυτές τις εξυπνάδες που έχουν καταντήσει ανιαρά και ανούσια κλισέ σαν πάσαλοι με ταμπελάκια στο φράχτη που'χεις χτίσει.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Από τη στιγμή που έχεις αποδεχτεί την φασιστική ιδεολογία ενός ναζιστικού κόμματος και τη νομιμοποιείς, είτε αυτοπροσδιορίζεσαι ως ακροδεξιά, είτε όχι δεν έχει καμιά σημασία. Κάτι που απεχθάνεσαι δεν πρόκειται ποτέ να το υποστηρίξεις και η ουσία είναι ότι δεν απεχθάνεσαι τον φασισμό, αφού όπως ΕΣΥ είπες αν πήγαινες να ψηφίσεις θα το έριχνες στη χρυσή αυγή. Δηλαδή τη θεωρείς τη δεύτερη καλύτερη επιλογή, μετά την αποχή.
Ολα τ' άλλα, τα «δεν είμαι ναζί», τα «δεν συμπορεύομαι με το ναζισμό της» είναι μόνο λόγια για εντυπώσεις, γιατί φοβάσαι να αυτοπροσδιοριστείς ως φασίστρια και όχι για άλλο λόγο. Αν άλλωστε πραγματικά δεν συμφωνούσες με την ιδεολογία της Χ.Α (όχι στα λόγια) τότε γιατί να τη θεωρούσες ως δεύτερη καλύτερη επιλογή; Για τις θέσεις της; Για τη δράση της; Μα αυτά προκύπτουν από την ιδεολογία της και από εκεί εκπορεύονται.
Και σου ξαναλέω τον Χίτλερ δεν τον ψήφισαν μόνο συνειδητοποιημένοι ναζιστές, αλλά κυρίως αυτοί που δήθεν δεν συμπορευόντουσαν με το ναζισμό, αλλά τον θεωρούσαν καλύτερη λύση.
Ολα τ' άλλα, τα «δεν είμαι ναζί», τα «δεν συμπορεύομαι με το ναζισμό της» είναι μόνο λόγια για εντυπώσεις, γιατί φοβάσαι να αυτοπροσδιοριστείς ως φασίστρια και όχι για άλλο λόγο. Αν άλλωστε πραγματικά δεν συμφωνούσες με την ιδεολογία της Χ.Α (όχι στα λόγια) τότε γιατί να τη θεωρούσες ως δεύτερη καλύτερη επιλογή; Για τις θέσεις της; Για τη δράση της; Μα αυτά προκύπτουν από την ιδεολογία της και από εκεί εκπορεύονται.
Και σου ξαναλέω τον Χίτλερ δεν τον ψήφισαν μόνο συνειδητοποιημένοι ναζιστές, αλλά κυρίως αυτοί που δήθεν δεν συμπορευόντουσαν με το ναζισμό, αλλά τον θεωρούσαν καλύτερη λύση.
Δεν θεωρώ σωστή την οπτική σου να στηρίζεσαι ξερά μόνο στους αριθμούς και μάλιστα συγκρίνοντας εθνικές με δημοτικές εκλογές που είναι εντελώς διαφορετικές. Στις δύο περιφέρειες και στη Θεσσαλονίκη η Χ.Α απέτυχε επειδή δεν έβγαλε έδρα. Αυτό είναι το βασικό κριτήριο για δημοτικές εκλογές και εκεί είναι η επιτυχία της Ανταρσύα που κατάφερε και έβγαλε αρκετές έδρες και όχι στο αν τριπλασίασε και βάλε, τις ψήφους που πήρε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές. Συγκεκριμένα στις εθνικές είχε 25.000 ψήφους και τώρα στις 11 περιφέρειες που κατέβασε συνδυασμούς πήγε κάπου 85.000.
συμφωνω με το νικο....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator
theo έγραψε:συμφωνω με το νικο....
Μπράβο αγόρι μου, πιστός στις παραδόσεις!

(αν δεν το'βλεπα αυτό, θ'ανησυχούσα σοβαρά

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Σε αυτό το τόπικ...
Σε άλλο τόπικ...
Clash έγραψε:Δεν θεωρώ σωστή την οπτική σου να στηρίζεσαι ξερά μόνο στους αριθμούς
Σε άλλο τόπικ...
Clash έγραψε:Οι εκλογές δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποτύπωση του συσχετισμού των δυνάμεων στη παρούσα χρονική στιγμή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Η Χ.Α. είναι η μόνη που μιλά αυτή τη στιγμή για την ανάγκη εκδίωξης του συφερτού των μεταναστών χωρίς να γλύφει τους εκάστοτε κυβερνώντες όπως το ΛΑΟΣ. Και αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τις θέσεις της για την οικονομία θα δείτε πως είναι υπέρ των εθνικοποιήσεων και κατά του καπιταλισμού...
Στο θέμα του ΚΚΕ θα συμφωνήσω με την Αρέλα. Δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε όραμα και γι αυτό θα είναι πάντα χαμηλά. Αν σταματούσαν την κασέττα και άρχιζαν να παρουσιάζουν σχέδιο ανάπτυξης της χώρας,εξόδου από το ΔΝΤ και λύσης του μεταναστευτικού (όχι να γίνουν "Έλληνες") τότε ίσως και να είχαν μια ελπίδα...
Στο θέμα του ΚΚΕ θα συμφωνήσω με την Αρέλα. Δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε όραμα και γι αυτό θα είναι πάντα χαμηλά. Αν σταματούσαν την κασέττα και άρχιζαν να παρουσιάζουν σχέδιο ανάπτυξης της χώρας,εξόδου από το ΔΝΤ και λύσης του μεταναστευτικού (όχι να γίνουν "Έλληνες") τότε ίσως και να είχαν μια ελπίδα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ε, εντάξει προφανώς και είναι διαφορετικό πράγμα οι δημοτικές από τις βουλευτικές εκλογές. Το είχα πει άλλωστε παραπάνω.
Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης προκειμένου να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.
Εδώ πέρα πήγαν κάποιοι "ειδικοί" και υπολόγισαν τα πανελλαδικά ποσοστά των κομμάτων βασιζόμενοι στις επιδόσεις των υποψηφίων τους στις περιφέρειες και με κάποιες παραδοχές της πλάκας!!! Μιλάμε για ΤΗΝ μπακαλίστικη λογική...
Έλεος! και αυτοί οι άνθρωποι αυτοπροσδιορίζονται ως επιστήμονες..
http://www.fimes.gr/2010/11/ekloges-201 ... nelladika/
Το γεγονός είναι ότι η Χρυσή Αυγή πολλαπλασίασε την δύναμή της συγκριτικά (όσο επισφαλής και να είναι αυτή η σύγκριση) με τις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Το ίδιο ισχύει και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, ούτε κόπτομαι να μειώσω κανέναν.
Ειδικότερα πάντως για την Χρυσή Αυγή, το μόνο απόλυτο συγκριτικό μέγεθος είναι ο Δ.Αθηναίων όπου συμμετείχε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Έγραψα παραπάνω σχετικά.
Δεν θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή απέτυχε στην Θεσσαλονίκη και στις δύο περιφέρειες, επειδή δεν έβγαλε έδρα. Δεν είχε θέσει ποτέ τέτοιο στόχο.
Μόνο και μόνο το ότι κατέβασε ψηφοδέλτια στους 2 μεγαλύτερους δήμους και σε 2 περιφέρειες συνιστά από μόνο του επιτυχία.
Ας μην παραβλέπουμε επίσης ότι, πέραν της Αθήνας όπου πέτυχε σαφή νίκη, και στην Δυτική Ελλάδα έφτασε πολύ κοντά στο να βγάλει έδρα.
Η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ -μέχρι σήμερα- παράδοση ευρείας συμμετοχής και επιτυχιών στις δημοτικές εκλογές, εν αντιθέσει με τους διάφορους αριστερούς σχηματισμούς (από το ΚΚΕ μέχρι τους εξωκοινοβουλευτικούς) που συνήθως τα πήγαιναν αρκετά καλά.
Γενικότερα πάντως, η σύγκριση μεταξύ Χρυσής Αυγής - ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι λίγο αδόκιμη.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ενιαίο κόμμα. Είναι συνεργασία 10 κομματιδίων (μαοϊκοί, οικολόγοι, τροτσκιστές, "τροτσκίζοντες" κρυφοφιλοπασόκοι, πάσης φύσεως αριστεριστές, πρώην κνίτες και τρέχα γύρευε).
Με δεδομένη την τάση των αριστερών προς διασπάσεις, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως τέτοιοι ανομοιογενείς σχηματισμοί σήμερα υπάρχούν αύριο δεν υπάρχουν.
Αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει ήδη γίνει 2 κομμάτια και πάει να γίνει και τρίτο. Βέβαια η αποτυχία του Αλαβάνου χθες ίσως να τον αποτρέψει από το να ιδρύσει κόμμα όπως έλεγε, αλλά άβυσσος η ψυχή του γιαουρτ-Αλέκου...
Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης προκειμένου να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.
Εδώ πέρα πήγαν κάποιοι "ειδικοί" και υπολόγισαν τα πανελλαδικά ποσοστά των κομμάτων βασιζόμενοι στις επιδόσεις των υποψηφίων τους στις περιφέρειες και με κάποιες παραδοχές της πλάκας!!! Μιλάμε για ΤΗΝ μπακαλίστικη λογική...
http://www.fimes.gr/2010/11/ekloges-201 ... nelladika/
Το γεγονός είναι ότι η Χρυσή Αυγή πολλαπλασίασε την δύναμή της συγκριτικά (όσο επισφαλής και να είναι αυτή η σύγκριση) με τις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Το ίδιο ισχύει και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, ούτε κόπτομαι να μειώσω κανέναν.
Ειδικότερα πάντως για την Χρυσή Αυγή, το μόνο απόλυτο συγκριτικό μέγεθος είναι ο Δ.Αθηναίων όπου συμμετείχε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Έγραψα παραπάνω σχετικά.
Δεν θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή απέτυχε στην Θεσσαλονίκη και στις δύο περιφέρειες, επειδή δεν έβγαλε έδρα. Δεν είχε θέσει ποτέ τέτοιο στόχο.
Μόνο και μόνο το ότι κατέβασε ψηφοδέλτια στους 2 μεγαλύτερους δήμους και σε 2 περιφέρειες συνιστά από μόνο του επιτυχία.
Ας μην παραβλέπουμε επίσης ότι, πέραν της Αθήνας όπου πέτυχε σαφή νίκη, και στην Δυτική Ελλάδα έφτασε πολύ κοντά στο να βγάλει έδρα.
Η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ -μέχρι σήμερα- παράδοση ευρείας συμμετοχής και επιτυχιών στις δημοτικές εκλογές, εν αντιθέσει με τους διάφορους αριστερούς σχηματισμούς (από το ΚΚΕ μέχρι τους εξωκοινοβουλευτικούς) που συνήθως τα πήγαιναν αρκετά καλά.
Γενικότερα πάντως, η σύγκριση μεταξύ Χρυσής Αυγής - ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι λίγο αδόκιμη.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ενιαίο κόμμα. Είναι συνεργασία 10 κομματιδίων (μαοϊκοί, οικολόγοι, τροτσκιστές, "τροτσκίζοντες" κρυφοφιλοπασόκοι, πάσης φύσεως αριστεριστές, πρώην κνίτες και τρέχα γύρευε).
Με δεδομένη την τάση των αριστερών προς διασπάσεις, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως τέτοιοι ανομοιογενείς σχηματισμοί σήμερα υπάρχούν αύριο δεν υπάρχουν.
Αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει ήδη γίνει 2 κομμάτια και πάει να γίνει και τρίτο. Βέβαια η αποτυχία του Αλαβάνου χθες ίσως να τον αποτρέψει από το να ιδρύσει κόμμα όπως έλεγε, αλλά άβυσσος η ψυχή του γιαουρτ-Αλέκου...
Και που είναι η αντίφαση Βασιλική; Η αποτύπωση του συσχετισμού δυνάμεων γίνεται με βάση τα κριτήρια που υπάρχουν σε κάθε εκλογές. Και άλλα είναι μεταξύ εθνικών εκλογών και άλλα μεταξύ περιφερειακών και δημοτικών.
Κατά τ' άλλα λίγο πολύ συμφωνούμε. Η επιτυχία της Χ.Α είναι ότι για πρώτη φορά εκλέχθηκε σε θεσμό και αυτό σίγουρα κάτι δείχνει. Το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει για την Ανταρσύα που επίσης για πρώτη φορά κατέβηκε σε τέτοιες εκλογές και κέρδισε θεσμικό ρόλο σε περιφέρειες και δήμους. Οσον αφορά τη σύνθεσή της τα βασικά κόμματα είναι το ΝΑΡ και το ΣΕΚ, όλα τα άλλα είναι σαν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπως το είπες....αυτοπροσδιορίζονται. Αμα πάρει ποτέ η Ανταρσυα 1,8% σε εθνικές εκλογές θα βγει ξεβράκωτος ο Κωνσταντίνου στο Σύνταγμα και θα πανηγυρίζει.Εδώ πέρα πήγαν κάποιοι "ειδικοί" και υπολόγισαν τα πανελλαδικά ποσοστά των κομμάτων βασιζόμενοι στις επιδόσεις των υποψηφίων τους στις περιφέρειες και με κάποιες παραδοχές της πλάκας!!! Μιλάμε για ΤΗΝ μπακαλίστικη λογική...
Κατά τ' άλλα λίγο πολύ συμφωνούμε. Η επιτυχία της Χ.Α είναι ότι για πρώτη φορά εκλέχθηκε σε θεσμό και αυτό σίγουρα κάτι δείχνει. Το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει για την Ανταρσύα που επίσης για πρώτη φορά κατέβηκε σε τέτοιες εκλογές και κέρδισε θεσμικό ρόλο σε περιφέρειες και δήμους. Οσον αφορά τη σύνθεσή της τα βασικά κόμματα είναι το ΝΑΡ και το ΣΕΚ, όλα τα άλλα είναι σαν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Συμφωνώ και εγώ με το Θεοδόση... 

- ArELa
- Founder-Administrator
Clash έγραψε:Από τη στιγμή που έχεις αποδεχτεί την φασιστική ιδεολογία ενός ναζιστικού κόμματος και τη νομιμοποιείς,
Aυτό δεν ξέρω ποιος στο είπε εσένα, εγώ πάντως μόνο αυτό δεν είπα. Υπερτόνισα το γεγονός πως δεν τη δέχομαι.
Είναι σα να μου λες ότι όσοι ψήφισαν ΚΚΕ χθες, έχουν αποδεχτεί τη σταλινική ιδεολογία και τη δικτατορία του προλεταριάτου. Κούνια που σε κούναγε Νικολάκη.

Οι αυτοπροσδιορισμοί μου έχουν ως εξής, με τη σειρά που θα τους γράψω:είτε αυτοπροσδιορίζεσαι ως ακροδεξιά, είτε όχι δεν έχει καμιά σημασία.
-Ελληνίδα
-Αντινεοταξίτισσα
Αυτό είναι παραπάνω από σαφές.Κάτι που απεχθάνεσαι δεν πρόκειται ποτέ να το υποστηρίξεις
Τα έργα και οι ημέρες μου, η όλη μου πορεία στο νετ, τα γραφόμενά μου εδώ, αποδεικνύουν σαφώς ότι τον απεχθάνομαι.και η ουσία είναι ότι δεν απεχθάνεσαι τον φασισμό
Είπα ότι αν μ'έσερναν με το ζόρι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ είπα με κεφαλαία, θα έριχνα εκεί. ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ γιατι ενστερνίζομαι την ιδεολογία του φασισμού που σιχαίνομαι, αλλά γιατί μπροστά στην άλλη φασιστίλα που βλέπω γύρω μου, (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου παρατάξεως), αυτή θα ήταν η μόνη μου επιλογή στην λογική εκ των πολλών κακών το μη χείρον βέλτιστον. Από αυτή τη συλλογιστική, μέχρι το δικό σου ουγκ που με θέλει ντε και καλά φασιστάκι, υπάρχει τερατώδης απόσταση. Τα'χουμε πει εκατοντάδες φορές αυτά, γιατί δεν το χαλαρώνεις λίγο, παρά επιμένεις να το εξαντλείς μέχρι θανάτου; Εμένα θαρρείς πως απαξιώνει αυτό;, αφού όπως ΕΣΥ είπες αν πήγαινες να ψηφίσεις θα το έριχνες στη χρυσή αυγή. Δηλαδή τη θεωρείς τη δεύτερη καλύτερη επιλογή, μετά την αποχή.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Στα λόγια για εντυπώσεις και ταμπελίτσες, δεν μπορώ ούτε και θα'θελα να σε φτάσω.Ολα τ' άλλα, τα «δεν είμαι ναζί», τα «δεν συμπορεύομαι με το ναζισμό της» είναι μόνο λόγια για εντυπώσεις,
Ποιον να φοβηθώ ρε άνθρωπε; Εσένα; Ας γελάσω κι ελληνικά και γιαπωνέζικαγιατί φοβάσαι να αυτοπροσδιοριστείς ως φασίστρια και όχι για άλλο λόγο.

Γιατί να φοβόμουν να το πω αν το'νιωθα;
Εδώ δε φοβάμαι να δηλώνω ΑΔΙΑΛΗΠΤΩΣ όσο καιρό "μιλάω" στο νετ, αντινεοταξίτισσα, που είναι το χειρότερο "στίγμα" αυτή την εποχή, γιατί είναι τρέχουσα ιδεολογία κι όχι παρελθοντολογίες στις οποίες μόνο εσύ ζεις, και θα φοβόμουν αν δηλώσω φιλοναζί ΑΝ ήμουν; Μην γίνεσαι αστείος. Κι όταν λέω πως είναι πιο επικίνδυνο αυτό που δηλώνω, αρκεί να σου πω ότι δέχομαι απειλές και όχι μόνο μέσω ε-μαιλ. Πάω στοίχημα ότι κανένα ναζιστάκι δεν δέχεται απειλές, γιατί απλά στο σκέλος της ναζιστικής ιδεολογίας που υποστηρίζει (ανοήτως), συγκλίνει σε πλείστα όσα με το δόγμα της νεοταξίλας, είτε το δέχεται αυτό ο φιλοναζί είτε όχι.
Μα είπα ήδη το γιατί, και πιο πάνω σ'αυτό το ποστ, και πιο πάνω σε άλλο ποστ μου, δε φταίω εγώ που δε με προσέχεις. Ο βασικότατος λόγος ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , που θα'παιζε στη σκέψη μου, είναι πως είναι εκτός συστήματος. (ακόμα)Αν άλλωστε πραγματικά δεν συμφωνούσες με την ιδεολογία της Χ.Α (όχι στα λόγια) τότε γιατί να τη θεωρούσες ως δεύτερη καλύτερη επιλογή; Για τις θέσεις της; Για τη δράση της; Μα αυτά προκύπτουν από την ιδεολογία της και από εκεί εκπορεύονται.
Πάω στοίχημα πως αν δήλωνα πως θα ψήφιζα τρεμόπουλο, (και το συνάφι του, παιδιά του Σόρος) μόνο που δε θα με πλάκωνες στα φιλιά. Κατά τα άλλα η ιδεολογία της ΧΑ προσβάλλει την αισθητική σου...
Κι εσύ μπορεί να τον ψήφιζες. Μην το αποκλείεις.Και σου ξαναλέω τον Χίτλερ δεν τον ψήφισαν μόνο συνειδητοποιημένοι ναζιστές, αλλά κυρίως αυτοί που δήθεν δεν συμπορευόντουσαν με το ναζισμό, αλλά τον θεωρούσαν καλύτερη λύση.
Άκου λοιπόν δικό μου σκεπτικό και πώς θα σου μίλαγα ΑΝ έκανα τις δικές σου αναγωγές της πλάκας...
Θα σου'λεγα:
"Πάντως Νικολάκη, έχω αρχίσει να νιώθω πως δε με κοντράρεις γιατί είπα για ΧΑ.
Με κοντράρεις μονίμως και διαρκώς μάλλον επειδή δηλώνω αντινεοταξίτισσα και αντιπαλεύω την παγκοσμοποιητική νεοταξίλα όσο μπορώ. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ούτε μία φορά δεν συμφώνησες ή δεν συμπορεύτηκες έστω και μερικώς σε ό,τι αντινεοταξίτικο έχω ανεβάσει. Τι να πούμε τώρα για αυτό..."

Πώς σου φαίνεται;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εκτός από την έδρα στην Δυτική Ελλάδα που δεν πήραμε για λίγο, στο τσακ χάθηκε και η δεύτερη έδρα στην Αθήνα...
Τι να κάνουμε...
Μία έδρα και 2 παρ'ολίγον έδρες αν μη τι άλλο συνιστούν επιτυχία!
Έπεται συνέχεια!!!

Τι να κάνουμε...
Μία έδρα και 2 παρ'ολίγον έδρες αν μη τι άλλο συνιστούν επιτυχία!
Έπεται συνέχεια!!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Ένας χρήστης μου'στειλε μήνυμα (κοινοποιημένο σε πολλούς) στο Youtube που έλεγε τα εξής:
[box=]Πόσοι κατάλαβαν ότι ο ANT1 στα χτεσινά εκλογικά πάνελς είχε αφαιρέσει το Σταυρό από τη σημαία; Είχε μόνο λευκές και μπλέ γραμμές.[/box]
Ποιος είδε ΑΝΤ1; Αληθεύει αυτό;;
[box=]Πόσοι κατάλαβαν ότι ο ANT1 στα χτεσινά εκλογικά πάνελς είχε αφαιρέσει το Σταυρό από τη σημαία; Είχε μόνο λευκές και μπλέ γραμμές.[/box]
Ποιος είδε ΑΝΤ1; Αληθεύει αυτό;;

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
To KKE έσκισε χθές.
Και αυτό ήταν το πιό καλό μαύρισμα.
Μαύρο σαν καλιακούδα για τον ΓΑΠ.
Και αυτό γιατί η νίκη αυτή δεν θα σταματήσει στην κάλπη.
Θα συνεχιστεί στους δρόμους.
Στις 15 του μηνός θα υποδεχτούμε την Τρόικα όπως της αξίζει.
Θα κοκκινίσει η Αθήνα.
"Στην Αθήνα μες το κέντρο φύτρωσε καινούργιο δέντρο"
Το ΠΑΜΕ μπορεί να πηγαίνει μόνο του αλλά πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι σίγουρο.
Και γιατί όχι δικτατορία του Προλεταριάτου? Λαική εξουσία το λένε τώρα.
Τώρα έχουμε την δικτατορία των τραπεζιτών, των καπιταλιστών και των χρυσών αγοριών και κοριτσιών. Και όντως λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!! Είναι δικά μας, εμείς τα φτιάξαμε αλλά δεν είναι για μας.
Και δεν τα παίρνεις πίσω με τα λουλούδια.
Εκτός αν είσαι ο Βερνανδος με τις γλαδιόλες.
Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε.
Πρέπει να πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει.
Η ζωή είναι δική μας και δεν τους νήκει, ο χρόνος μας, ο πλούτος μας.
Αλλά δεν τα παίρνεις πίσω με διαλογισμό ούτε με καναπέδες.
Ναι δικτατορία του Προλεταριάτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάθε πορεία που γίνεται ανοίγει την όρεξη και σε άλλους λαούς.
Οι άλλοι λαοί της Ευρώπης εξεγείρονται.
Θα συνεχίσουν και άλλοι. Οι Αγγλοι, ακόμα και οι γερμανοί που δεν παίρνουν κανένα μερίδιο από τη ναζιστική ληστεία και το πλιάτσικο στον Ελληνικό λαό.
Αυτό είναι διεθνισμός.
Ο κάθε λαός διατηρεί την ταυτότητά του αλλά η εξεγέρση κάθε λαού γίνεται φωτιά που μεταδίδεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Χρωστάμε σε όλα τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη την κόλαση που μας σερβίρουν
Και αυτό ήταν το πιό καλό μαύρισμα.
Και αυτό γιατί η νίκη αυτή δεν θα σταματήσει στην κάλπη.
Στις 15 του μηνός θα υποδεχτούμε την Τρόικα όπως της αξίζει.
Θα κοκκινίσει η Αθήνα.
Το ΠΑΜΕ μπορεί να πηγαίνει μόνο του αλλά πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι σίγουρο.
Και γιατί όχι δικτατορία του Προλεταριάτου? Λαική εξουσία το λένε τώρα.
Τώρα έχουμε την δικτατορία των τραπεζιτών, των καπιταλιστών και των χρυσών αγοριών και κοριτσιών. Και όντως λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!! Είναι δικά μας, εμείς τα φτιάξαμε αλλά δεν είναι για μας.
Ναι δικτατορία του Προλεταριάτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε πορεία που γίνεται ανοίγει την όρεξη και σε άλλους λαούς.
Θα συνεχίσουν και άλλοι. Οι Αγγλοι, ακόμα και οι γερμανοί που δεν παίρνουν κανένα μερίδιο από τη ναζιστική ληστεία και το πλιάτσικο στον Ελληνικό λαό.
Αυτό είναι διεθνισμός.
Ο κάθε λαός διατηρεί την ταυτότητά του αλλά η εξεγέρση κάθε λαού γίνεται φωτιά που μεταδίδεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Χρωστάμε σε όλα τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη την κόλαση που μας σερβίρουν
- ArELa
- Founder-Administrator
Χαχ σε απολαμβάνω. Ουσιαστικά η αποχή μας σας έκανε μάγκες, γιατί αριθμητικά κρύβε λόγια τώρα. Αριστέρα περιστέρα που έλεγε κι η Κανέλληdoctormarkon έγραψε:To KKE έσκισε χθές.

Δε μου'φτασε για μαύρο... σε γκριζουλί το είδα.Και αυτό ήταν το πιό καλό μαύρισμα.
Μ'αρέσει η πίστη κι η αισιοδοξία σου. Μακάρι.Και αυτό γιατί η νίκη αυτή δεν θα σταματήσει στην κάλπη.
Να πρασινίσει (το δέντρο), να μπλεδίσει (Ελληνικά), να κοκκινίσει αφού το πάτε σαν τους ολυμπιακούς. Αρκεί να την υποδεχτούμε όπως της αξίζει.Στις 15 του μηνός θα υποδεχτούμε την Τρόικα όπως της αξίζει.
Θα κοκκινίσει η Αθήνα.
Για να δούμε...Το ΠΑΜΕ μπορεί να πηγαίνει μόνο του αλλά πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι σίγουρο.
Γιατί η λέξη δικτατορία, (έστω και του προλεταριάτου) δε μου κάνει καθόλου δημοκρατική, και μάλιστα από ανθρώπους που αυτοπροσδιορίζονται ως...δημοκρατικοί. Καλά κάνατε και το αλλάξατε αυτό το τσιτάτο. Αν και η λαϊκή εξουσία, δεν πραγματοποιείται με μονομερή χτυπήματα...θέλει τη συμμετοχή του λαού.Και γιατί όχι δικτατορία του Προλεταριάτου? Λαική εξουσία το λένε τώρα.
Μαζί σου σ'όλα αυτά.Τώρα έχουμε την δικτατορία των τραπεζιτών, των καπιταλιστών και των χρυσών αγοριών και κοριτσιών. Και όντως λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!! Είναι δικά μας, εμείς τα φτιάξαμε αλλά δεν είναι για μας.

Άσε με ρε μάνα μου με τις δικτατορίες. Δηλαδή να φύγουμε απ'την καπιταλιστική για να πάμε στην κόκκινη; Όχι, δε μου γουστάρει λέμε.Ναι δικτατορία του Προλεταριάτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι. Αυτό που είπες, είναι το "προχωράμε κι αγωνιζόμαστε ενωμένοι ασχέτως ιδεολογίας, θρησκείας, χρώματος, γούστων" για το οποίο ξελαρυγγιάζομαι κι εγώ που δεν είμαι ούτε διεθνίστρια ούτε κοκκινη. Ο διεθνισμός είναι άλλο πράγμα... ένα αγκάθι δικό σας στο... λαϊκό πλευρό. Πετάξτε το που να πάει στο διάολο ντε!Κάθε πορεία που γίνεται ανοίγει την όρεξη και σε άλλους λαούς.
Αυτό είναι διεθνισμός.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Nαί αληθεύει κανονικότατα,υπάρχουν ήδη και βίντεο ανεβασμένα για αυτό το θέμα.Να ένα...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν έχει την έννοια της δικτατορίας όπως την ξέρουμε αλλά είναι η δικτατορία των πολλών πάνω στους λίγους.Παράθεση:
Άσε με ρε μάνα μου με τις δικτατορίες. Δηλαδή να φύγουμε απ'την καπιταλιστική για να πάμε στην κόκκινη; Όχι, δε μου γουστάρει λέμε.
Είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί της παγκόσμιας και ντόπιας Ελίτ δεν θα απαρνηθούν τα προνόμια τους ούτε και θα παραχωρήσουν δικαιώματα έτσι εύκολα. Εδώ θέλουν να ελέγχουν τα πάντα ακόμα και πότε κατουράμε.
Τους χρωστάμε την κόλαση που μας σερβίρουν.
Τα σημερινά κινήματα μπορεί να είναι πολυεπίπεδα.
Αλλά κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή.
Τα αυθόρμητα ξεσπάσματα με τις κατσαρόλες είναι καταδικασμένα να ξεθυμάνουν.
Ένα κίνημα πρέπει να έχει συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα για να μπορεί να υπονομεύσει και να ανατρέψει.
Τα κινήματα ενάντι στην Παγκοσμιοποίηση που εμφανίστηκαν στο Σιάτλ το 2000 και στη Γένοβα είχαν κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά.
Ήταν ένα μωσαικό ομάδων, κομμάτων, συλλόγων. Ανάμεσά τους υπήρχαν και ομάδες που μπορεί σε διαφορετικές συνθήκες να βρίσκονταν η μία απέναντι στην άλλη. Όπως θρησκευτικές και εθνικιστικές οργανώσεις δίπλα σε ομοφιλόφιλους και λεσβίες. Δεν ήταν υποχρεωτικό να χωνέψει ο ένας τον άλλο ούτε και να αποδεχθεί ο ένας τον άλλο. Όλοι βλάπτονταν από την Παγκοσμιοποίηση.
Η κάθε ομάδα μπορεί και πρέπει να περιφρουρεί τις πορείες της. Και το ΠΑΜΕ περιφρουρεί. Το να κατεβαίνουν πολλές ομάδες, κόμματα, κινήματα στους δρόμους δεν σημαίνει ότι θα μετατραπούν σε ομογενοποιημένη μάζα.