Ειδήσεις απο τις κινητοποιήσεις της 5ης Μάη
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
- Φύλο: Άνδρας
Re: Ειδήσεις απο τις κινητοποιήσεις της 5ης Μάη
ακριβώς έτσι..τα παιδιά των υπουργών θα πρέπει να ψηθούν μέσα στον "μόχθο" και στην αλητεία για να βγουν άξιοι κληρονόμοι των υπουργικών θόκων...ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά και οι γονείς τους...αυτό που δεν ξέρουν είναι τι θα γίνει όταν τα πάρουμε στο κρανίο.....
τότε θα ψάχνουν την κοίλη γη να κρυφτούν...
αίολε μην μας αφήνεις σε αγωνία...λεγε μας περισσότερα....
τότε θα ψάχνουν την κοίλη γη να κρυφτούν...
αίολε μην μας αφήνεις σε αγωνία...λεγε μας περισσότερα....
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Βίκυ σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;; Οι Αμερικάνοι είπαν, εάν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, δημιούργησαν μιά τόσο μεγάλη αντίδραση, τότε θα πρέπει το ίδιο να περιμένουμε κι απο Πορτογαλία κτλ. Μήπως ήρθε η ώρα, ή μετά το σημερινό συμβάν, η σε επόμενο, να ετοιμάζονται οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολείς, με τις ευλογίες των κουκουλοφόρων;;; Πιστεύω ότι στο άμμεσο μέλλον, θα μας τους φέρουν, και μιλάμε για δυνάμεις καταστολής έ, όχι κοιλαράδες ή φιλότιμους Έλληνες.ArELa έγραψε:τι μπορεί να πει κανείς σε 58 δεύτερα...
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ο Θρύλος καλά το είπε στο βιντεάκι του, την ίδια ιδέα εξέφρασα σε άλλο τόπικ, θέλω να πω κι άλλα σχετικά αλλά συγκρατιέμαι για να μην φανώ γραφικός, Βίκυ τελικά καλά τα λέει ο Άλεξ, γιατί αν θυμάμαι καλά είπε περί δυνάμεων καταστολής.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αν...
Η ΕΡΤ, άντρο κομματικού φασισμού, αναξιοκρατίας και προοδευτικής ρεμούλας, χρηματοδοτούμενο με τα λεφτά του άγρια φορολογούμενου Έλληνα πολίτη, θα φρουρείται απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!
του Σάββα Καλεντερίδη
Ο ελληνικός λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Παπανδρέου, περιμέντας καλύτερη διαχείρηση της τύχης της χώρας.
Τα πράγματα σήμερα θα ήταν διαφορετικά
-Αν ο Παπανδρέου την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την εξουσία άλλαζε το νόμο περί ευθύνης υπουργών
-Αν οδηγούσε με συνοπτικές διαδικασίες σε άμεση διαλεύκανση όλων των σκανδάλων από το 1981
-Αν διέγραφε από το ΠΑΣΟΚ όλους όσους είχαν σχέσεις με τον Χριστοφοράκο
-Αν διέγραφε άμεσα τους μιζαδόρους των υποβρυχίων
-Αν διέγραφε άμεσα τους μιζαδόρους του C4I
-Aν δεν καταργούσε το υπουργείο ναυτιλίας και το υπουργείο τουρισμού, που είναι τα μόνα που φέρνουν πλούτο στη χώρα και μειώνουν την εξάρτηση της χώρας
-Αν δεν καταργούσε το υπουργείο Αιγαίου και του υπουργείο Μακεδονίας, που απειλούνται από Τουρκία και Σκόπια
-Αν δεν τοποθετούσε στο υπουργείο παιδείας την γνωστή Άννα Διαμαντοπούλου και την επίσης γνωστή κ. Δραγώνα
-Αν δεν τοποθετούσε στο υπουργείο εξωτερικών ένα εξαιρετικά αμφολεγόμενο άτομο
-Αν δήλωνε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να συνεχίσει να δέχεται την προκλητική επιθετικότητα της Τουρκίας σε Κύπρο-Αιγαίο-Θράκη
-Αν δήλωνε ξεκάθαρα ότι θα προστατέψει τα ελληνικά σύνορα από το εμπόριο ανθρώπινης σάρκας που ενορχηστρώνει η Τουρκία
-Αν δεν έφερνε άμεσα το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες, λες και πρώτη προτεραιότητα της χώρας ήταν το ζήτημα αυτό
-Αν με έρευνες μόλις ολίγων ημερών στους λογαρισμούς τραπεζών απεκάλυπτε στον ελληνικό λαό εκείνους που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα
-Αν με έρευνες μόλις ολίγων ημερών στους λογαρισμούς τραπεζών απεκάλυπτε στον ελληνικό λαό εκείνους που χρόνια τώρα φοροδιαφεύγουν συστηματικά, με την κάλυψη πολιτκών και κρατικών παραγόντων
-Αν καταργούσε άμεσα τον 13ο και 14ο μισθό των υπαλλήλων της βουλής
-Αν καταργούσε άμεσα τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών
-Αν εξίσωνε συνταξιοδοτικά τους βουλευτές με όλους τους άλλους Έλληνες εργαζόμενους
-Αν καταργούσε οριστικά και αμετάκλητα την σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κομμάτων-κέντρων συναλλαγής και διαφθοράς με λεφτά του άγρια φορολογούμενου πολίτη
-Αν καταργούσε άμεσα τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής
-Αν καταργούσε άμεσα τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών που βούλιαξαν τη χώρα
-Αν καταργούσε κάθε σπατάλη του διεφθαρμένου ελληνικού κράτους
-Αν δεν συνέχισε να διορίζει άθλιους και αποτυχημένους κομματικούς παράγοντες σε θέσεις του δημοσίου όπου ήδη γίνεται έλα να δεις
-Αν δεν μετέτρεπε την πολλά υποσχόμενη δημόσια διαβούλευση σε διαδούλευση του ελληνικού λαού
-Αν τηρούσε την ελάχιστη σοβαρότητα και δεν έκανε ό,τι ακριβώς επέβαλαν οι καταστάσεις για να καταστήσει την προσφυγή στο ΔΝΤ ως τη μόνη λύση
-Αν έκανε όλα αυτά και στη συνέχεια ζητούσε από τον ελληνικό λαό να πληρώσει για να βγούμε από το τραγικό οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα, σήμερα στους δρόμους δεν θα ήταν ούτε οι περιθωριακοί και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα στήριζε με φιλότιμο και πατριωτισμό το σχέδιο της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση.
Επειδή δεν έγιναν όλα αυτά, επειδή ο ελληνικός λαός σας θεωρεί ενεργούμενα των ξένων κύκλων που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή, θρηνούμε θύματα και αυξάνονται λέει οι φρουρές των βουλευτών, για να τους προστατέψουν από την οργή του λαού.
Αν ο πρωθυπουργός έκανε όλα αυτά, οι υπουργοί και οι βουλευτές δεν θα χρειάζονταν καμία προστασία, γιατί προστασία του βουλευτού είναι, πρέπει να είναι ο ίδιος ο λαός.
Τώρα έχετε χρεωκοπήσει κύριοι και έχετε ήδη χάσει τη στήριξη του ελληνικού λαού.
Ήδη πρέπει να επεξεργάζεστε τα σχέδια της διαφυγής σας.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... st_44.html
Η ΕΡΤ, άντρο κομματικού φασισμού, αναξιοκρατίας και προοδευτικής ρεμούλας, χρηματοδοτούμενο με τα λεφτά του άγρια φορολογούμενου Έλληνα πολίτη, θα φρουρείται απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!
του Σάββα Καλεντερίδη
Ο ελληνικός λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Παπανδρέου, περιμέντας καλύτερη διαχείρηση της τύχης της χώρας.
Τα πράγματα σήμερα θα ήταν διαφορετικά
-Αν ο Παπανδρέου την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την εξουσία άλλαζε το νόμο περί ευθύνης υπουργών
-Αν οδηγούσε με συνοπτικές διαδικασίες σε άμεση διαλεύκανση όλων των σκανδάλων από το 1981
-Αν διέγραφε από το ΠΑΣΟΚ όλους όσους είχαν σχέσεις με τον Χριστοφοράκο
-Αν διέγραφε άμεσα τους μιζαδόρους των υποβρυχίων
-Αν διέγραφε άμεσα τους μιζαδόρους του C4I
-Aν δεν καταργούσε το υπουργείο ναυτιλίας και το υπουργείο τουρισμού, που είναι τα μόνα που φέρνουν πλούτο στη χώρα και μειώνουν την εξάρτηση της χώρας
-Αν δεν καταργούσε το υπουργείο Αιγαίου και του υπουργείο Μακεδονίας, που απειλούνται από Τουρκία και Σκόπια
-Αν δεν τοποθετούσε στο υπουργείο παιδείας την γνωστή Άννα Διαμαντοπούλου και την επίσης γνωστή κ. Δραγώνα
-Αν δεν τοποθετούσε στο υπουργείο εξωτερικών ένα εξαιρετικά αμφολεγόμενο άτομο
-Αν δήλωνε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να συνεχίσει να δέχεται την προκλητική επιθετικότητα της Τουρκίας σε Κύπρο-Αιγαίο-Θράκη
-Αν δήλωνε ξεκάθαρα ότι θα προστατέψει τα ελληνικά σύνορα από το εμπόριο ανθρώπινης σάρκας που ενορχηστρώνει η Τουρκία
-Αν δεν έφερνε άμεσα το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες, λες και πρώτη προτεραιότητα της χώρας ήταν το ζήτημα αυτό
-Αν με έρευνες μόλις ολίγων ημερών στους λογαρισμούς τραπεζών απεκάλυπτε στον ελληνικό λαό εκείνους που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα
-Αν με έρευνες μόλις ολίγων ημερών στους λογαρισμούς τραπεζών απεκάλυπτε στον ελληνικό λαό εκείνους που χρόνια τώρα φοροδιαφεύγουν συστηματικά, με την κάλυψη πολιτκών και κρατικών παραγόντων
-Αν καταργούσε άμεσα τον 13ο και 14ο μισθό των υπαλλήλων της βουλής
-Αν καταργούσε άμεσα τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών
-Αν εξίσωνε συνταξιοδοτικά τους βουλευτές με όλους τους άλλους Έλληνες εργαζόμενους
-Αν καταργούσε οριστικά και αμετάκλητα την σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κομμάτων-κέντρων συναλλαγής και διαφθοράς με λεφτά του άγρια φορολογούμενου πολίτη
-Αν καταργούσε άμεσα τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής
-Αν καταργούσε άμεσα τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών που βούλιαξαν τη χώρα
-Αν καταργούσε κάθε σπατάλη του διεφθαρμένου ελληνικού κράτους
-Αν δεν συνέχισε να διορίζει άθλιους και αποτυχημένους κομματικούς παράγοντες σε θέσεις του δημοσίου όπου ήδη γίνεται έλα να δεις
-Αν δεν μετέτρεπε την πολλά υποσχόμενη δημόσια διαβούλευση σε διαδούλευση του ελληνικού λαού
-Αν τηρούσε την ελάχιστη σοβαρότητα και δεν έκανε ό,τι ακριβώς επέβαλαν οι καταστάσεις για να καταστήσει την προσφυγή στο ΔΝΤ ως τη μόνη λύση
-Αν έκανε όλα αυτά και στη συνέχεια ζητούσε από τον ελληνικό λαό να πληρώσει για να βγούμε από το τραγικό οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα, σήμερα στους δρόμους δεν θα ήταν ούτε οι περιθωριακοί και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα στήριζε με φιλότιμο και πατριωτισμό το σχέδιο της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση.
Επειδή δεν έγιναν όλα αυτά, επειδή ο ελληνικός λαός σας θεωρεί ενεργούμενα των ξένων κύκλων που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή, θρηνούμε θύματα και αυξάνονται λέει οι φρουρές των βουλευτών, για να τους προστατέψουν από την οργή του λαού.
Αν ο πρωθυπουργός έκανε όλα αυτά, οι υπουργοί και οι βουλευτές δεν θα χρειάζονταν καμία προστασία, γιατί προστασία του βουλευτού είναι, πρέπει να είναι ο ίδιος ο λαός.
Τώρα έχετε χρεωκοπήσει κύριοι και έχετε ήδη χάσει τη στήριξη του ελληνικού λαού.
Ήδη πρέπει να επεξεργάζεστε τα σχέδια της διαφυγής σας.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... st_44.html
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Αμφίσημο αυτό Ίωνα, όπως το έχεις γράψει.Iwn Rwmanos έγραψε:Όμως, όπως ήδη έχω γράψει τα γεγονότα τρέχουν. Το ζήτημα με τους "γείτονες" και την επίσκεψη Ερντογάν που είναι κομβική είναι πολύ σημαντικό. Εάν δεν συμβεί κάτι τότε τα σπουδαία μετατίθονται για το φθινόπωρο...
Τακτικά, νομίζω πως είναι βασικό είναι να ΜΗΝ υπογραφεί/προχωρήσει ο,τιδήποτε με τους τούρκους τώρα... ώστε να μην αναληφθεί καμία δέσμευση από τη χώρα (και διάβασα ότι η Παπαρήγα είπε κάτι τέτοιο σήμερα, να της το αναγνωρίσουμε)... στον GAP δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη τι υπογράφει.
Αν μπορούσε και να αναβληθεί (λόγω ταραχών ας πούμε;) η επίσκεψη Ερdogαν, ακόμα καλύτερα.
Μου μπαίνουν ιδέες!
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Όσο θα ασχολείστε με το τι έγινε στη διαδήλωση ή το τι θα γίνει στο μέλλον τόσο βολεύετε την άρχουσα τάξη ώστε να περάσει νόμους, τροπολογίες, κ.α κάτω από την μύτη μας.
Αν δεν καταλάβετε ότι οι διαδηλώσεις είναι φιάσκο και ότι οι τρεις νεκροί που σκάρωσαν, για να σας έχουν και εσάς νεκρούς το παιχνίδι θα είναι μια ζωή δικό τους.
Δεν φτάνει να βγάζετε τα άπλυτά τους στην φόρα αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία
Γιατί κινδυνεύετε χωρίς να το καταλάβετε να γίνετε σαν τους συνδικαλιστές των διάφορων σωματείων που διοργανώνουν τις διαδηλώσεις.
Τι διαφορά έχετε αν είστε έξω και διαδηλώνετε ή αν είστε μέσα σε ένα δωμάτιο και βγάζετε τα άπλυτα του κάθε πουλημένου και φτιάχνετε βίντεο.
Αν δεν βρείτε τρόπο να δώσετε στον Λαό να καταλάβει ότι οι νόμοι είναι με το μέρος του και ότι οι νόμοι φτιάχτηκαν εικονικά, αλλά οι πολιτικοί δεν τους εφαρμόζουν, αν δεν τους δώσετε να καταλάβουν ότι μη αγοράζοντας προϊόντα από πολυεθνικές ξένων συμφερόντων όχι για μια μέρα αλλά για πολλούς μήνες , αν δεν πληρώσουνε την εφορία, το ΙΚΑ τον Ο.Α.Ε.Ε και άλλα, τότε οι δυνατοί θα χάσουν την κυριαρχία τους, και θα πληρώσουνε το εικονικό χρέος τους.
Κατά την άποψή μου αν δεν το κάνετε θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα είστε πιο πολύ δούλοι από ότι είστε σήμερα αλλά θα είναι πλέον αργά.
Αν δεν καταλάβετε ότι οι διαδηλώσεις είναι φιάσκο και ότι οι τρεις νεκροί που σκάρωσαν, για να σας έχουν και εσάς νεκρούς το παιχνίδι θα είναι μια ζωή δικό τους.
Γιατί κινδυνεύετε χωρίς να το καταλάβετε να γίνετε σαν τους συνδικαλιστές των διάφορων σωματείων που διοργανώνουν τις διαδηλώσεις.
Τι διαφορά έχετε αν είστε έξω και διαδηλώνετε ή αν είστε μέσα σε ένα δωμάτιο και βγάζετε τα άπλυτα του κάθε πουλημένου και φτιάχνετε βίντεο.
Αν δεν βρείτε τρόπο να δώσετε στον Λαό να καταλάβει ότι οι νόμοι είναι με το μέρος του και ότι οι νόμοι φτιάχτηκαν εικονικά, αλλά οι πολιτικοί δεν τους εφαρμόζουν, αν δεν τους δώσετε να καταλάβουν ότι μη αγοράζοντας προϊόντα από πολυεθνικές ξένων συμφερόντων όχι για μια μέρα αλλά για πολλούς μήνες , αν δεν πληρώσουνε την εφορία, το ΙΚΑ τον Ο.Α.Ε.Ε και άλλα, τότε οι δυνατοί θα χάσουν την κυριαρχία τους, και θα πληρώσουνε το εικονικό χρέος τους.
Κατά την άποψή μου αν δεν το κάνετε θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα είστε πιο πολύ δούλοι από ότι είστε σήμερα αλλά θα είναι πλέον αργά.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Συμφωνώ απολύτως με τον Γιάννη και παραπέμπω και εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 25#p108125
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Astrea
Και σήμερα… αλλού ο Συριζα πορεία, αλλού το ΠΑΜΕ, αλλού οι αναρχικοί, αλλού η ΧΑ… και πείτε μου αυτοί ΟΛΟΙ αγαπάνε την χώρα μου?
Οταν στα μαθητικα μου χρόνια ακουγα Γενια του Χάους...
"Υψωνουμε γυρω μας την μαυρη σημαία, αφήστε υσηχη ήσυχη την νεολαία, μέσα από τα κόμματα κ τις παρατάξεις ο ρατσισμός το μόνο που έχεις να διδάξεις… ΑΙΣΧΟΣ’ με έκφραζε αλλά δεν ήξερα το γιατί.
Όλοι μας βάζουν σε ένα δίλημμα….
Ο Καρατζαφιρέρ να πρεσβεύει πατριωτισμό και την ορθοδοξία (μην αφοδεύσω δηλαδή) που είμαι πατριώτης αλλά μην αναλύσω την ακρότητα του…
Η Παπαρήγα να πρεσβεύει τα δικαιώματα του προλεταριάτου αλλά να καταρρίπτει την θρησκεία, να μην δείχνει ανοιχτα τους χρηματοδότες του κόμματος της και να βλέπω την ακρότητα της
Ο Σύριζα.. είναι εκτός συναγωνισμού βλακείας
Και ο κόσμος να βρίσκεται στο δίλημμα το τι μπορεί να πρεσβεύει καλύτερα την ιδεολογία του
ΚΑΝΕΙΣ από όλες αυτές τις τραγελαφικές μαριονέτες!!!!
Όταν σήμερα το πρωί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα βίντεο να καταγράφει ακροδεξιούς που φώναζαν «Κάψτε, κάψτε την πουτανα την Βουλη» και να παρακινουν το κοσμο να μπουκαρει… (υποσημείωση: θα ήθελα αυτό το βίντεο που έδειξαν στην εκπομπή του Καμπουρακη, όπου είχαν κ τον Πλευρη που έλεγε ότι στο σαιτ του τον λένε προδότη επειδή δεν ασπάζεται αυτές τις απόψεις) …
Ποιος μπορεί να έρθει να μου πει ότι δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι, μη ουσιαστικά πατριώτες της ακροδεξιάς?
Όταν οι μεν (δεξια) κατηγορούν τους δεν(αναρχικους/αριστερους)… και το μόνο που τους διαχωρίζει είναι η ταμπέλα του πατριωτισμού, πώς να μην πολώνεται ο λαός.. μετά πας να παιξεις κέντρο..δεν έχεις άλλη επιλογή... απλα ΠΩΣ?
Από την άλλη οι αναρχικοί… που όπως είχε πει και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου δεν είναι αυτοί πίσω από όλα αυτά…
Και ναι, έχει σημασία να ασχολούμαστε με το τι έγινε
Για να αποφύγουμε την επανάληψη
Ο τρόπος της διαμαρτυρίας … ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ της επιτυχίας .. κ προς αυτό θα κινηθώ
Εάν όπως έχω ξαναπεί.. κατεβαίναμε όλοι ντυμένοι κλόουν με μπαλονάκια… μετά μουσικής…
Δεν θα διαχωρίζονταν αυτά τα ‘ακραία’ στοιχεία? Μα και βέβαια.. θα ήταν ορατά
Ονειρεύομαι τους Έλληνες να παύουν να δηλώνουν ότι είναι κάτι… και να σταματήσουν να πολώνονται και να σκεφτούν πόσο συμβάλλουν στο παιχνίδι τους
Δηλώνω ανοιχτα… ότι αυτό είναι πλέον υπόσχεση και θα το παλέψω να γίνει
Και μην ξανακουσω ακροτητες … ΕΛΕΟΣ πια … Αντε να ΞΥΠΝΑΜΕ!!!
Οταν στα μαθητικα μου χρόνια ακουγα Γενια του Χάους...
"Υψωνουμε γυρω μας την μαυρη σημαία, αφήστε υσηχη ήσυχη την νεολαία, μέσα από τα κόμματα κ τις παρατάξεις ο ρατσισμός το μόνο που έχεις να διδάξεις… ΑΙΣΧΟΣ’ με έκφραζε αλλά δεν ήξερα το γιατί.
Όλοι μας βάζουν σε ένα δίλημμα….
Ο Καρατζαφιρέρ να πρεσβεύει πατριωτισμό και την ορθοδοξία (μην αφοδεύσω δηλαδή) που είμαι πατριώτης αλλά μην αναλύσω την ακρότητα του…
Η Παπαρήγα να πρεσβεύει τα δικαιώματα του προλεταριάτου αλλά να καταρρίπτει την θρησκεία, να μην δείχνει ανοιχτα τους χρηματοδότες του κόμματος της και να βλέπω την ακρότητα της
Ο Σύριζα.. είναι εκτός συναγωνισμού βλακείας
Και ο κόσμος να βρίσκεται στο δίλημμα το τι μπορεί να πρεσβεύει καλύτερα την ιδεολογία του
ΚΑΝΕΙΣ από όλες αυτές τις τραγελαφικές μαριονέτες!!!!
Όταν σήμερα το πρωί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα βίντεο να καταγράφει ακροδεξιούς που φώναζαν «Κάψτε, κάψτε την πουτανα την Βουλη» και να παρακινουν το κοσμο να μπουκαρει… (υποσημείωση: θα ήθελα αυτό το βίντεο που έδειξαν στην εκπομπή του Καμπουρακη, όπου είχαν κ τον Πλευρη που έλεγε ότι στο σαιτ του τον λένε προδότη επειδή δεν ασπάζεται αυτές τις απόψεις) …
Ποιος μπορεί να έρθει να μου πει ότι δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι, μη ουσιαστικά πατριώτες της ακροδεξιάς?
Όταν οι μεν (δεξια) κατηγορούν τους δεν(αναρχικους/αριστερους)… και το μόνο που τους διαχωρίζει είναι η ταμπέλα του πατριωτισμού, πώς να μην πολώνεται ο λαός.. μετά πας να παιξεις κέντρο..δεν έχεις άλλη επιλογή... απλα ΠΩΣ?
Από την άλλη οι αναρχικοί… που όπως είχε πει και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου δεν είναι αυτοί πίσω από όλα αυτά…
Και ναι, έχει σημασία να ασχολούμαστε με το τι έγινε
Για να αποφύγουμε την επανάληψη
Ο τρόπος της διαμαρτυρίας … ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ της επιτυχίας .. κ προς αυτό θα κινηθώ
Εάν όπως έχω ξαναπεί.. κατεβαίναμε όλοι ντυμένοι κλόουν με μπαλονάκια… μετά μουσικής…
Δεν θα διαχωρίζονταν αυτά τα ‘ακραία’ στοιχεία? Μα και βέβαια.. θα ήταν ορατά
Ονειρεύομαι τους Έλληνες να παύουν να δηλώνουν ότι είναι κάτι… και να σταματήσουν να πολώνονται και να σκεφτούν πόσο συμβάλλουν στο παιχνίδι τους
Δηλώνω ανοιχτα… ότι αυτό είναι πλέον υπόσχεση και θα το παλέψω να γίνει
Και μην ξανακουσω ακροτητες … ΕΛΕΟΣ πια … Αντε να ΞΥΠΝΑΜΕ!!!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- ArELa
- Founder-Administrator
Γαζέλα μου εσύ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ; -> http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 45&t=10792
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ;
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
Διορθώθηκε η αθέλητη βλακεία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
Ολοι θελοντας και μη προωθουν το σχεδιον του Θεού...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Εσείς απλώς ελεγξτε τον ΝΟΥ σας... και να είστε ψυχραιμοι
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεχομαστε ΜΕΓΑΛΕΣ επιθεσεις haarp ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
με υποσυνείδητα μηνύματα ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ
ΣΚΟΠΟΣ: ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ
ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Εσείς απλώς ελεγξτε τον ΝΟΥ σας... και να είστε ψυχραιμοι
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεχομαστε ΜΕΓΑΛΕΣ επιθεσεις haarp ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
ΣΚΟΠΟΣ: ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ
ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ
[img]http://i4.ytimg.com/i/O1f7d02MZzT2kfQBP ... g?v=bb6d50[/img]
N E M E S I S
http://www.youtube.com/GreekTerminator
- ArELa
- Founder-Administrator
Ωρες ώρες μ'αρέσεις Φώτη, και η μεταφυσική ποστάρα σου, σ'αυτό το νήμα είναι μια ανάσα δροσιάς.
Λέω να του ξηγηθώ μια αναλυσούλα.
Μιλάμε για απίστευτους ψεκασμούς αυτές τις μέρες... Απ'την κυριακή που επέστρεφα από Κάλαμο και έβλεπα 10 σκάφη να ψεκάζουν ταυτόχρονα (πρώτη φορά είδα τέτοιον καταιγισμό) μέχρι και σήμερα που κορυφώθηκαν οι ψεκασμοί, θόλωσε ο ΞΑΣΤΕΡΟΣ ουρανός και δεν αμφιβάλλω ότι παλεύουν απελπισμένα να θολώσουν και τα μυαλά μας. Τι κρίμα που δεν τα καταφέρνουν... και πόσο εμφανές ότι τα ερπετώδη λαμόγια φοβούνται πάνω απ'όλα το ανθρώπινο πνεύμα...
Για το αν παίζουν και τα HAARP σ'αυτή την ιστορία, δεν μπορώ να βάλω χέρια στη φωτιά ή σε Ευαγγέλια, όπως δεν μπορώ και να το αποκλείσω ασφαλώς. Δεν έχουν ενδοιασμούς και είναι για ΟΛΑ ικανοί προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τους.
Μπορεί να σκοτώσουν το σαρκίο μας. Το πνεύμα μας ποτέ. Και μας ΑΝΗΚΕΙ. Μένει να το συνειδητοποιήσουν αυτό, κι εκείνοι που ακόμα το έχουν παραδώσει αμαχητί στους ΨΕΥΤΕΣ!
Η μέρα εκείνη δε θ'αργήσει...
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
Λέω να του ξηγηθώ μια αναλυσούλα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέδιο. Πολλοί το λένε, αλλά αν όντως υπάρχει, μου φαίνεται μάταιος ο λόγος ύπαρξης όλων μας, αφού θα σήμαινε πως υπάρχουμε σ'αυτό το χωροχρόνο μόνο για να εξυπηρετηθεί κάποιο σχέδιο. Μου κάνει ζοφερό αυτό με το μικρό μου το μυαλό.GreekTERMINATOR έγραψε:Ολοι θελοντας και μη προωθουν το σχεδιον του Θεού...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Πολύ σωστό, γι'αυτό και το υπερμεγεθύνω αυτό.Εσείς απλώς ελεγξτε τον ΝΟΥ σας...
Κι αυτό πάνσωστο. Η απώλεια ψυχραιμίας σημαίνει και απώλεια κρίσης, ή στρέβλωσή της...και να είστε ψυχραιμοι
Η ορατή και εμφανής επίθεση που δεχόμαστε, φαίνεται ξεκάθαρα στον ουρανό.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεχομαστε ΜΕΓΑΛΕΣ επιθεσεις haarp ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Μιλάμε για απίστευτους ψεκασμούς αυτές τις μέρες... Απ'την κυριακή που επέστρεφα από Κάλαμο και έβλεπα 10 σκάφη να ψεκάζουν ταυτόχρονα (πρώτη φορά είδα τέτοιον καταιγισμό) μέχρι και σήμερα που κορυφώθηκαν οι ψεκασμοί, θόλωσε ο ΞΑΣΤΕΡΟΣ ουρανός και δεν αμφιβάλλω ότι παλεύουν απελπισμένα να θολώσουν και τα μυαλά μας. Τι κρίμα που δεν τα καταφέρνουν... και πόσο εμφανές ότι τα ερπετώδη λαμόγια φοβούνται πάνω απ'όλα το ανθρώπινο πνεύμα...
Για το αν παίζουν και τα HAARP σ'αυτή την ιστορία, δεν μπορώ να βάλω χέρια στη φωτιά ή σε Ευαγγέλια, όπως δεν μπορώ και να το αποκλείσω ασφαλώς. Δεν έχουν ενδοιασμούς και είναι για ΟΛΑ ικανοί προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τους.
Το καταφέρνουν ακόμα, αλλά όχι τόσο εύκολα όσο παλιά. Οι πολιτικοί λεχρίτες το παλεύουν να μας ξαναβάλουν στο τριπάκι διχασμών... Δεν τους βγαίνει τόσο καλά. Και όσο περνάει ο καιρός κι αυξάνεται (ραγδαία πια) η αφύπνιση/επίγνωση αυτών που οι κύριοι "θεοί" αποκαλούν "μάζες", τόσο χειρότερα θα τους βγαίνει αυτό το σενάριο. Γιατί το ανθρώπινο πνεύμα σαν αντρειώσει, είναι σαν ένας γίγαντας που ξυπνάει και τότε δεν θα χαμπαριάζει από έξυπνες τεχνικές αποχαύνωσης και προπαγάνδες.ΣΚΟΠΟΣ: ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
Και πάντα κάτι τους ξεφεύγει...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ
Μπορεί να σκοτώσουν το σαρκίο μας. Το πνεύμα μας ποτέ. Και μας ΑΝΗΚΕΙ. Μένει να το συνειδητοποιήσουν αυτό, κι εκείνοι που ακόμα το έχουν παραδώσει αμαχητί στους ΨΕΥΤΕΣ!
Η μέρα εκείνη δε θ'αργήσει...
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Σωστα , οι συνηθισμενοι τροποι και αναμενομενοι ειναι και ξερουν πως να τους αντιμετωπισουν και να διαβρωσουν τη δραση τους , δεν υπονοω οτι δεν εχουν νοημα σαν δρασεις αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος , εχουν μαλλον πιο πολυ ψυχολογικο νοημα , να δει ο κοσμος οτι δεν ειναι μονος του , απο κει και υστερα και αυτο ειναι το δυσκολο πρεπει να καταλαβει ο κοσμος τι συμβαινει , αυτο που τονισα στο ποστ σου ( και το εγραψα κι εγω καπου αλλου πριν μερες , ξεροντας βεβαια οτι μονο στην πλακα θα το παρουν ) θα τους εκοβε τα γονατα , αν γινοταν απο μεγαλη μεριδα του πλυθυσμου.antignwsh έγραψε:Όσο θα ασχολείστε με το τι έγινε στη διαδήλωση ή το τι θα γίνει στο μέλλον τόσο βολεύετε την άρχουσα τάξη ώστε να περάσει νόμους, τροπολογίες, κ.α κάτω από την μύτη μας.
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Αυτό που θα τους έκοβε τα γόνατα.. είναι για καμία εβδομαδούλα να μην πάταγε κανείς στην εργασία του!!
Ιδιωτικο κ δημόσιο σύσσωμο!!!
Δεν τίθεται θέμα πληρωμής απο ισχυρούς πάντως.. αυτό είναι εκτός πραγματικότητας. Το κράτος πληρώνει τα άμεσα απο τα άμεσα.. χωρίς μελλοντικό προγραμματισμό, απο εκεί βγάινουν κ καλά τα χρωστούμενα, γιατί καποιοι τρώνε, κάνουν ξένα κεφάλαια τα δημόσια κ αχρείαστα για μας έργα κοκ. Και λαουτζίκος χρεώνεται ολο κ πιο πολύ γιατί αυτός είναι ο στόχος.. να μην μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός απο την επιβιωσή του.. να είναι παντελώς ανελέυθερος δηλαδή... κ όταν αυτός ο βρασμός ψυχής θα έχει φτασει στο ναδίρ.. ενας πόλεμος ετσι ώστε μετά απο αυτόν να χαλαρώσουν τα πνευματα.
Και τοτε πάλι ο κόσμος θα έχει ξεχασει οτι κάποιος τους έβαλε σε αυτόν τον φαυλο κύκλο...
Ιδιωτικο κ δημόσιο σύσσωμο!!!
Δεν τίθεται θέμα πληρωμής απο ισχυρούς πάντως.. αυτό είναι εκτός πραγματικότητας. Το κράτος πληρώνει τα άμεσα απο τα άμεσα.. χωρίς μελλοντικό προγραμματισμό, απο εκεί βγάινουν κ καλά τα χρωστούμενα, γιατί καποιοι τρώνε, κάνουν ξένα κεφάλαια τα δημόσια κ αχρείαστα για μας έργα κοκ. Και λαουτζίκος χρεώνεται ολο κ πιο πολύ γιατί αυτός είναι ο στόχος.. να μην μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός απο την επιβιωσή του.. να είναι παντελώς ανελέυθερος δηλαδή... κ όταν αυτός ο βρασμός ψυχής θα έχει φτασει στο ναδίρ.. ενας πόλεμος ετσι ώστε μετά απο αυτόν να χαλαρώσουν τα πνευματα.
Και τοτε πάλι ο κόσμος θα έχει ξεχασει οτι κάποιος τους έβαλε σε αυτόν τον φαυλο κύκλο...
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
Nα ευχαριστήσω την αγαπημένη Βίκυ για τις παρατηρήσεις της
και να κανω καποιες διασαφηνήσεις προκειμένου να μην παρεξηγηθώ.
1) Τα Chemtrails δημιουργουν ανακλαστήρα (κάτοπτρο) στο haarp και ετσι αντανακλα στο έδαφος
την απαιτούμενη συχνοτηταα ηλεκτρομαγνητικων κυμματων - το είδος των συχνοτητων που φτανει στους εγκέφαλους μας
είναι αντίστοιχο με το είδος του "μηνύματος"
2) ΚΑΘΕ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΟΛΟΝ ΦΩΣ)
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ
Κατ αυτην την έννοια ειμαστε μικρα μερη αυτου
Απλώς κάποιοι (βλεπε τζέφρυ) "χαθηκαν" στον δρόμο...
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΙΩΝΙΑ
Επίκτητος
και να κανω καποιες διασαφηνήσεις προκειμένου να μην παρεξηγηθώ.
1) Τα Chemtrails δημιουργουν ανακλαστήρα (κάτοπτρο) στο haarp και ετσι αντανακλα στο έδαφος
την απαιτούμενη συχνοτηταα ηλεκτρομαγνητικων κυμματων - το είδος των συχνοτητων που φτανει στους εγκέφαλους μας
είναι αντίστοιχο με το είδος του "μηνύματος"
2) ΚΑΘΕ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΟΛΟΝ ΦΩΣ)
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ
Κατ αυτην την έννοια ειμαστε μικρα μερη αυτου
Απλώς κάποιοι (βλεπε τζέφρυ) "χαθηκαν" στον δρόμο...
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΙΩΝΙΑ
Επίκτητος
[img]http://i4.ytimg.com/i/O1f7d02MZzT2kfQBP ... g?v=bb6d50[/img]
N E M E S I S
http://www.youtube.com/GreekTerminator
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Τερμινατορ.
Κάτι πολύ ενδιαφέρον άρχισες να λες και το αφήσαμε στη μέση.
Αλλά επειδή είναι τόσο ενδιαφέρον για όλους καλό θα ήταν ένα αρθράκι ή ένα βιντεάκι πάνω σε αυτό.
Το πνεύμα είναι κτήμα μας αιώνια.
Όσο ζούμε?
Ή και μετά?
Αλλά πως γίνεται αυτό.
Αν κάποιος σ χτυπήσει στο πνεύμα με μέσα αποβλάκωσης ορατά και αόρατα?
Πως μπορείς να το αποφύγεις?
Εχουν οι άνθρωποι συναίσθηση της δύναμης του πνεύματος?
Και πως μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.
Σίγουρα σε αυτό το θέμα ξερεις πολλά ενδιαφέροντα κάποια από αυτά εμφανίζονται και στο κανάλι σου στο youtube.
Κάτι πολύ ενδιαφέρον άρχισες να λες και το αφήσαμε στη μέση.
Αλλά επειδή είναι τόσο ενδιαφέρον για όλους καλό θα ήταν ένα αρθράκι ή ένα βιντεάκι πάνω σε αυτό.
Το πνεύμα είναι κτήμα μας αιώνια.
Όσο ζούμε?
Ή και μετά?
Αλλά πως γίνεται αυτό.
Αν κάποιος σ χτυπήσει στο πνεύμα με μέσα αποβλάκωσης ορατά και αόρατα?
Πως μπορείς να το αποφύγεις?
Εχουν οι άνθρωποι συναίσθηση της δύναμης του πνεύματος?
Και πως μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.
Σίγουρα σε αυτό το θέμα ξερεις πολλά ενδιαφέροντα κάποια από αυτά εμφανίζονται και στο κανάλι σου στο youtube.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Φώτη μου, σε ό,τι αφορά τους ψεκασμούς, σου απάντησα ήδη στο ομώνυμο τόπικ, και συγκεκριμένα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 61#p108161 για να μην συζητάμε εκτός θέματος σ'αυτό το νήμα.
Στα υπόλοιπα που διευκρινίζεις, δεν διαφωνώ.
Στα υπόλοιπα που διευκρινίζεις, δεν διαφωνώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ο Νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Πιάνει μόνο μικρά έντομα. ΣόλωνAstrea έγραψε:Δεν τίθεται θέμα πληρωμής απο ισχυρούς πάντως.. αυτό είναι εκτός πραγματικότητας.
Εγώ μόνο να σημειώσω ότι και η φορολογία μέρος του νομικού πλαισίου είναι. (έχω βαρεθεί να το λέω αυτό τελευταία... καταντώ μονότονος)
Επίσης, να υπομνήσω ότι κατά τον Αριστοτέλη για να λειτουργήσει η δημοκρατία απαιτείται να μην υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Τα πες όλα σε 3 προτάσειςexiled έγραψε:Ο Νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Πιάνει μόνο μικρά έντομα. ΣόλωνAstrea έγραψε:Δεν τίθεται θέμα πληρωμής απο ισχυρούς πάντως.. αυτό είναι εκτός πραγματικότητας.
Εγώ μόνο να σημειώσω ότι και η φορολογία μέρος του νομικού πλαισίου είναι. (έχω βαρεθεί να το λέω αυτό τελευταία... καταντώ μονότονος)
Επίσης, να υπομνήσω ότι κατά τον Αριστοτέλη για να λειτουργήσει η δημοκρατία απαιτείται να μην υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί.
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Μόλις διάβασα το νήμα, θα ήθελα να πω ότι είναι ανόητο να μιλάμε για ηθικούς αυτουργούς για τις δολοφονίες της Τετάρτης. Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είναι οι εμπρηστές και κανένας άλλος. Ας μην καταχραζόμαστε νομικούς όρους.
Τώρα, ποιοί ακριβώς ήταν, σιγά μη μάθουμε ποτέ.
Επίσης, 150.000 κόσμος να μην μπορεί να ξεκουκουλώσει πέντε - δέκα, άντε πενήντα, κουκουλοφόρους; Πώς μπορούν να κινούνται με τόση άνεση μέσα στα πλήθη;
Τώρα, ποιοί ακριβώς ήταν, σιγά μη μάθουμε ποτέ.
Επίσης, 150.000 κόσμος να μην μπορεί να ξεκουκουλώσει πέντε - δέκα, άντε πενήντα, κουκουλοφόρους; Πώς μπορούν να κινούνται με τόση άνεση μέσα στα πλήθη;
Just close your eyes and smell the seagulls
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Πηγή:http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1164311
Από τους εργαζόμενους που ήταν στο μπλοκ του ΥΠΠΟ Σταδίου και Πεσματζόγλου όταν εδέησε να έρθει η πυροσβεστική.
Εμείς, οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού που βρεθήκαμε σήμερα στο δρόμο σε μια πρωτοφανούς μαζικότητας παλλαϊκή διαδήλωση ενάντια στα «μέτρα» της κυβέρνησης, ακούσαμε με έκπληξη και αποτροπιασμό στα
δελτία των 8 ένα σωρό ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν 3 εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο της Marfin Bank στην οδό Σταδίου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλωτές δεν άφησαν τα οχήματα της πυροσβεστικής να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο.
Επειδή το μπλοκ των εργαζόμενων του Υπουργείου Πολιτισμού, ανάμεσα σε άλλα μπλοκ εργαζομένων, βρέθηκε στην οδό Σταδίου, ακριβώς πριν το σημείο της πυρκαγιάς, θα αναφέρουμε τα πραγματικά περιστατικά των
οποίων ήμασταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.
Συγκεκριμένα, στις 2:10 μ.μ., ενώ από το κτίριο της τράπεζας Marfin έβγαιναν πυκνοί καπνοί για περίπου 15 λεπτά, και ενώ το μπλοκ μας διαδήλωνε στην οδό Σταδίου, είδαμε δύο πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν στην οδό Πεσματζόγλου και να σταματούν στην γωνία. Αμέσως, οι διαδηλωτές από όλα τα μπλοκ που βρίσκονταν από την Πεσματζόγλου ως τη Σταδίου 23 άνοιξαν τον δρόμο για να μπορέσουν τα πυροσβεστικά οχήματα να περάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όχι μόνο τα πυροσβεστικά οχήματα δεν «απειλήθηκαν» ή «παρεμποδίστηκαν» από τους διαδηλωτές, όπως ψευδώς αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, αλλά επιπλέον πολλοί από τους διαδηλωτές προσπαθούσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Με έκπληξή μας είδαμε, αντί για τα πυροσβεστικά οχήματα, να εμφανίζονται
ξαφνικά μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίες επιχείρησαν να περάσουν μέσα στην πορεία από τον χώρο τον οποίο είχαμε ανοίξει για την Πυροσβεστική. Προσπάθησαν δηλαδή να εκμεταλλευτούν την
τραγική κατάσταση για να επιτεθούν στην πορεία! Η επιχείρηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ ανακόπηκε από εμάς και άλλους διαδηλωτές, που μπήκαμε μπροστά, διαμαρτυρηθήκαμε και διώξαμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ προκειμένου να περάσει η Πυροσβεστική. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όπως επίσης και ότι όταν περάσαμε μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας MARFIN διαπιστώσαμε ότι δύο διμοιρίες ήταν παραταγμένες έξω από το κτίριο και οι διαδηλωτές άρχισαν να τους φωνάζουν γιατί κάθονταν άπρακτοι και δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της Marfin που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα μπαλκόνια!
Προφανώς καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον ή τους ανεγκέφαλους που προέβησαν σε δολοφονική ενέργεια πετώντας μολότοφ μέσα σε χώρο εργασίας –προβοκάτορες ή όχι, δεν είχαν καμία σχέση ούτε
με τους διαδηλωτές ούτε με τα αιτήματα και τις πρακτικές των απεργών.
Όμως, σχετικά με την τραγική κατάληξη, υπάρχουν επιπλέον μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση και η ιδιοκτησία της MARFIN, όπως:
· Γιατί οι εργαζόμενοι αυτοί δούλευαν σε ένα κτίριο με την πόρτα κλειδωμένη (την οποία προσπάθησαν, χωρίς αποτέλεσμα, να ανοίξουν οι διαδηλωτές για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους).
· Το κτίριο δεν διέθετε ούτε σύστημα πυρόσβεσης, ως όφειλε με βάση τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας, ούτε διέξοδο κινδύνου; Εν έτει 2010 σε τι συνθήκες δουλεύουν οι εργαζόμενοι της Marfin bank
και ποιος επιβλέπει την υγιεινή και την ασφάλειά τους;
· Γιατί η Πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο, αφού εμείς οι διαδηλωτές κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε την απρόσκοπτη πρόσβασή της;
· Ποιος ήταν ο ρόλος της αστυνομίας στο περιστατικό;
Η κυβέρνηση, που έχει τα χέρια της λερωμένα με αίμα, ας απαντήσει αυτά τα ερωτήματα, αντί να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θάνατο τριών εργαζόμενων για να «νομιμοποιήσει» τα μέτρα που θα οδηγήσουν στην
φτώχεια και τον αποκλεισμό εκατομμύρια εργαζόμενους αυτής της χώρας.
Εργαζόμενοι-ες ΥΠΠΟΤ
5/5/2010
Από τους εργαζόμενους που ήταν στο μπλοκ του ΥΠΠΟ Σταδίου και Πεσματζόγλου όταν εδέησε να έρθει η πυροσβεστική.
Εμείς, οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού που βρεθήκαμε σήμερα στο δρόμο σε μια πρωτοφανούς μαζικότητας παλλαϊκή διαδήλωση ενάντια στα «μέτρα» της κυβέρνησης, ακούσαμε με έκπληξη και αποτροπιασμό στα
δελτία των 8 ένα σωρό ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν 3 εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο της Marfin Bank στην οδό Σταδίου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλωτές δεν άφησαν τα οχήματα της πυροσβεστικής να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο.
Επειδή το μπλοκ των εργαζόμενων του Υπουργείου Πολιτισμού, ανάμεσα σε άλλα μπλοκ εργαζομένων, βρέθηκε στην οδό Σταδίου, ακριβώς πριν το σημείο της πυρκαγιάς, θα αναφέρουμε τα πραγματικά περιστατικά των
οποίων ήμασταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.
Συγκεκριμένα, στις 2:10 μ.μ., ενώ από το κτίριο της τράπεζας Marfin έβγαιναν πυκνοί καπνοί για περίπου 15 λεπτά, και ενώ το μπλοκ μας διαδήλωνε στην οδό Σταδίου, είδαμε δύο πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν στην οδό Πεσματζόγλου και να σταματούν στην γωνία. Αμέσως, οι διαδηλωτές από όλα τα μπλοκ που βρίσκονταν από την Πεσματζόγλου ως τη Σταδίου 23 άνοιξαν τον δρόμο για να μπορέσουν τα πυροσβεστικά οχήματα να περάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όχι μόνο τα πυροσβεστικά οχήματα δεν «απειλήθηκαν» ή «παρεμποδίστηκαν» από τους διαδηλωτές, όπως ψευδώς αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, αλλά επιπλέον πολλοί από τους διαδηλωτές προσπαθούσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Με έκπληξή μας είδαμε, αντί για τα πυροσβεστικά οχήματα, να εμφανίζονται
ξαφνικά μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίες επιχείρησαν να περάσουν μέσα στην πορεία από τον χώρο τον οποίο είχαμε ανοίξει για την Πυροσβεστική. Προσπάθησαν δηλαδή να εκμεταλλευτούν την
τραγική κατάσταση για να επιτεθούν στην πορεία! Η επιχείρηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ ανακόπηκε από εμάς και άλλους διαδηλωτές, που μπήκαμε μπροστά, διαμαρτυρηθήκαμε και διώξαμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ προκειμένου να περάσει η Πυροσβεστική. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όπως επίσης και ότι όταν περάσαμε μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας MARFIN διαπιστώσαμε ότι δύο διμοιρίες ήταν παραταγμένες έξω από το κτίριο και οι διαδηλωτές άρχισαν να τους φωνάζουν γιατί κάθονταν άπρακτοι και δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της Marfin που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα μπαλκόνια!
Προφανώς καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον ή τους ανεγκέφαλους που προέβησαν σε δολοφονική ενέργεια πετώντας μολότοφ μέσα σε χώρο εργασίας –προβοκάτορες ή όχι, δεν είχαν καμία σχέση ούτε
με τους διαδηλωτές ούτε με τα αιτήματα και τις πρακτικές των απεργών.
Όμως, σχετικά με την τραγική κατάληξη, υπάρχουν επιπλέον μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση και η ιδιοκτησία της MARFIN, όπως:
· Γιατί οι εργαζόμενοι αυτοί δούλευαν σε ένα κτίριο με την πόρτα κλειδωμένη (την οποία προσπάθησαν, χωρίς αποτέλεσμα, να ανοίξουν οι διαδηλωτές για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους).
· Το κτίριο δεν διέθετε ούτε σύστημα πυρόσβεσης, ως όφειλε με βάση τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας, ούτε διέξοδο κινδύνου; Εν έτει 2010 σε τι συνθήκες δουλεύουν οι εργαζόμενοι της Marfin bank
και ποιος επιβλέπει την υγιεινή και την ασφάλειά τους;
· Γιατί η Πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο, αφού εμείς οι διαδηλωτές κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε την απρόσκοπτη πρόσβασή της;
· Ποιος ήταν ο ρόλος της αστυνομίας στο περιστατικό;
Η κυβέρνηση, που έχει τα χέρια της λερωμένα με αίμα, ας απαντήσει αυτά τα ερωτήματα, αντί να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θάνατο τριών εργαζόμενων για να «νομιμοποιήσει» τα μέτρα που θα οδηγήσουν στην
φτώχεια και τον αποκλεισμό εκατομμύρια εργαζόμενους αυτής της χώρας.
Εργαζόμενοι-ες ΥΠΠΟΤ
5/5/2010
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Και ο νοών νοήτο!!!
Επανάληψη της ιστορίας μπορεί να μοιάζει σε πολλούς η χθεσινή τραγωδία στην Τράπεζα Marfin, η οποία έχει κοινά σημεία με τα δραματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στις 10 Ιανουαρίου του 1991, μια μέρα μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Την επαύριο της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα για τη δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου καθηγητή από τον Ι. Καλαμπόκα, κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις νέων με τα ΜΑΤ. Ένα από τα εκατοντάδες δακρυγόνα που ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στη διασταύρωση της οδού Θεμιστοκλέους με την Πανεπιστημίου, στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα η οποία εξαπλώθηκε στο κτίριο του «Κ. Μαρούση». Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δέχονται εξίσου επίθεση με χημικά και αναγκάζονται να υποχωρήσουν.
Όταν η πυρκαγιά σβήσει μετά τα μεσάνυχτα θα ανασυρθούν νεκροί από ασφυξία ο 32χρονος επιχειρηματίας Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος δικηγόρος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος χρυσοχόος Ιωάννης Νεμετζίδης κι ένα -αγνώστων στοιχείων μέχρι σήμερα- νεαρό άτομο. Οι πορείες διαμαρτυρίας, καταλήψεις και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής θα συνεχιστούν για τα επόμενα 24ωρα έως ότου ο τότε υπουργός Παιδείας Γιώργος Σουφλιάς θα ανακοινώσει ότι αποσύρονται τα νομοσχέδια που είχαν προκαλέσει εξαρχής την αντίδραση του κόσμου.
Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πλήθος επώνυμες καταθέσεις για την άνευ ορίου εκτόξευση χημικών από τις δυνάμεις καταστολής που προκάλεσε την πυρκαγιά, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε την υπόθεση κάνοντας λόγο για «εμπρησμό του κτιρίου από αναρχικούς». Αργότερα, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (3418/1997), η πυρκαγιά χαρακτηρίστηκε βομβιστική ενέργεια και αποδόθηκε είτε σε ρίψη βόμβας μολότοφ από τους αναρχικούς είτε σε ρίψη δακρυγόνων με ειδικά τουφέκια από τους αστυνομικούς.
Πηγη >>>tvxs η-τραγωδία-στο-κ-μαρούση-δυο-δεκατίες-νωρίτερα
Επανάληψη της ιστορίας μπορεί να μοιάζει σε πολλούς η χθεσινή τραγωδία στην Τράπεζα Marfin, η οποία έχει κοινά σημεία με τα δραματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στις 10 Ιανουαρίου του 1991, μια μέρα μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Την επαύριο της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα για τη δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου καθηγητή από τον Ι. Καλαμπόκα, κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις νέων με τα ΜΑΤ. Ένα από τα εκατοντάδες δακρυγόνα που ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στη διασταύρωση της οδού Θεμιστοκλέους με την Πανεπιστημίου, στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα η οποία εξαπλώθηκε στο κτίριο του «Κ. Μαρούση». Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δέχονται εξίσου επίθεση με χημικά και αναγκάζονται να υποχωρήσουν.
Όταν η πυρκαγιά σβήσει μετά τα μεσάνυχτα θα ανασυρθούν νεκροί από ασφυξία ο 32χρονος επιχειρηματίας Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος δικηγόρος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος χρυσοχόος Ιωάννης Νεμετζίδης κι ένα -αγνώστων στοιχείων μέχρι σήμερα- νεαρό άτομο. Οι πορείες διαμαρτυρίας, καταλήψεις και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής θα συνεχιστούν για τα επόμενα 24ωρα έως ότου ο τότε υπουργός Παιδείας Γιώργος Σουφλιάς θα ανακοινώσει ότι αποσύρονται τα νομοσχέδια που είχαν προκαλέσει εξαρχής την αντίδραση του κόσμου.
Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πλήθος επώνυμες καταθέσεις για την άνευ ορίου εκτόξευση χημικών από τις δυνάμεις καταστολής που προκάλεσε την πυρκαγιά, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε την υπόθεση κάνοντας λόγο για «εμπρησμό του κτιρίου από αναρχικούς». Αργότερα, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (3418/1997), η πυρκαγιά χαρακτηρίστηκε βομβιστική ενέργεια και αποδόθηκε είτε σε ρίψη βόμβας μολότοφ από τους αναρχικούς είτε σε ρίψη δακρυγόνων με ειδικά τουφέκια από τους αστυνομικούς.
Πηγη >>>tvxs η-τραγωδία-στο-κ-μαρούση-δυο-δεκατίες-νωρίτερα
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Μπράβο ρε Αστρέα, με πρόλαβες (και με έβγαλες κι απ' τον κόπο)
Just close your eyes and smell the seagulls
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
KELAINO έγραψε:Μπράβο ρε Αστρέα, με πρόλαβες (και με έβγαλες κι απ' τον κόπο)
... καλό είναι να συσσωρεύουμε ολη την πληροφορία, γιατί όπως πάνε τα πράγματα, έχουμε χάσει τον μπούσουλα
Rachel Corrie
Rachel Corrie