'Ολα τα λαβαίνω υπ'όψιν, ειδικά όταν τα λες εσύ, γιατί ξέρω πως είσαι δυνατός παίχτης...

ArELa έγραψε:Σεβαστή και η γνωμη και η εμπειρία σου.![]()
'Ολα τα λαβαίνω υπ'όψιν, ειδικά όταν τα λες εσύ, γιατί ξέρω πως είσαι δυνατός παίχτης...
Αγαπητέ φίλε ΟΤΤΟ νομίζω ότι σφάλεις. Το να μεταφέρεις γνώση σε χιλιάδες Ελλήνων εντός η εκτός Ελλάδας δεν είναι κάτι εύκολο και εν έτη 2000 δεν θα μπορούσε να γίνει με τους τρόπους που αναφέρεις! Είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι ο Κος Λιακοπούλος δεν θα μπορούσε να περιμένει να συνταξιοδοτηθεί η απλά να έχει γεννηθεί πλούσιος και να τα κάνει ΟΛΑ δωρεάν. Άλλωστε η αποδέσμευση του οποιοδήποτε από εμάς από τα αόρατα δεσμά που μας κρατά με το σύστημα για το οποίο προέχει η επιμελής αποχαύνωση μας έχει ένα κόστος. Αυτό είναι πνευματικό και υλικό πρέπει να είναι κάποιος διατεθειμένος να αψηφήσει και τα δυο και να συνεχίσει σε οτιδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να του εξηγήσει από πού προέρχεται αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα (σαν De javu) ότι όλα αυτά που μοιάζουν για άλλους εξωπραγματικά του είναι πολύ οικεία!OTTO έγραψε:Συμφωνώ, και εστιάζω κυρίως στην έλλειψη τεκμηρίων που πολύ σωστά ανέφερες:
αλλά επίσης, ως ΟΤΤΟ, έχω διαχρονικά την άποψη ότι όταν θέλεις να αποκαλύψεις ή να διαδώσεις γνώση που σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με την αφύπνιση της ανθρωπότητας, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ, ούτε κοιτάς να ζήσεις από αυτό. Η αφύπνιση, ειδικά όταν δεν εμπλέκονται πρώτες ύλες που έχουν έξοδα (πχ η πληροφορία δεν έχει έξοδα πρώτων υλών) δεν μπορεί να είναι προϊόν προς πώληση. Θα πρέπει να βγάζεις τα προς το ζην από μια κανονική εργασία ή άλλα νορμάλ εισοδήματα (πχ ενοίκια, σύνταξη κλπ), κι έπειτα να αφιερώνεις ελεύθερο χρόνο στον ιερό αγώνα.
Και αν κάποιος πει ότι το χαρτί και το μελάνι των βιβλίων είναι ύλη που έχει κόστος, η απάντησή μου είναι δωρεάν e-books. Έλεος δλδ.
Δηλαδή, αν μια πληροφορία αναμένεται από αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο, να θεωρηθεί ως γραφική από τους σκεπτικιστές, την αφήνουν να κυκλοφορεί. Αν όμως επηρέαζε τους σκεπτικιστές, δεν θα την άφηναν. Συνεπώς αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο αντιμετωπίζουν τους σκεπτικιστές ως μια κρίσιμη κοινωνική ομάδα;
Ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο είναι ακριβώς ότι τόνισε η Βασούλα μας ότι είναι κακοπροαίρετο να καπηλεύονται την σκληρή σου εργασία χωρίς καν να αναφέρουν την πηγή! Αυτό από μόνο του δικαιολογεί την πράξη του!OTTO έγραψε:Για να γίνω πιο ακριβής, το να κάνεις αφυπνιστικά βίντεο στο youtube, και να έχεις και μία paypal όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να σε στηρίξουν με 2 ευρώπουλα, έτσι για να σε βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνεις, δεν εμπεριέχει κάτι κακό. Αντιθέτως θυμίζω ότι ο Λιακό είχε κυνηγήσει νομικά κάποιους που ανέβαζαν σκαναρισμένα τα βιβλιά του στο διαδίκτυο. Ναι μεν νομικώς ήταν δικαίωμά του και σωστό, αλλά ηθικώς το βρίσκω τελείως άκυρο καθότι με αυτήν του την πράξη αποδεικνύει ότι δεν είναι αγωνιστής της αλήθειας, αλλά στυγνός επιχειρηματίας. Σου λέει δηλαδή ότι ή θα το πλερώσεις, ή περαστικά σου. Νομικώς λοιπόν ορθώς έπραξε, αλλά για μένα μόνο αφυπνιστής δεν είναι μετά από αυτήν του την πράξη.
ΥΓ δεν έχω καμία σχέση με το ανέβασμα των βιβλίων του.
Σταμάτησα στο ποστ σου και το διάβασα με πολύ προσοχή! Θα συνεχίσω λέγοντας ότι είμαι Λιακοπουλικός αλλά δεν έχω τάσεις να τον υπερασπιστώ αφού δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί από κάποιον σαν έμενα! Ωστόσο μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις ένα από τα παραδείγματα σου για τα οποία πιστεύεις ότι είναι Νεοταξίτης.. Μπαίνω στον πειρασμό να το ζητήσω δεδομένου ότι τον παρακολουθώ με πολύ προσοχή από το 2016 και δεν έχω προσέξει στον παραμικρό βαθμό αυτό που υποστηρίζεις. Θα το εκτιμούσα αν είχα κάποια απάντηση.Iceujin έγραψε:Ο λιακοπουλος για οσους γνωριζουν ειναι καθαρα συνεργατης της νεας ταξης... δινει 100 πραγματα και τα 95 θα ειναι αλλοιωμενα η παραποιημενα, αληθειες λεει μεχρι εκει που θελει... και οτι εχει απο γνωσεις τις κοβει στα μετρα του οπως θελει εκεινος η καλυτερα οπως πρεπει.Επισης δεν αφηνει ποτε την ελευθερια λογου οταν καποιος πει περισσοτερα απο οσα πρεπει!!! δεν ειναι απλα γνωμη ειναι και εμπειρια οτι λεω
Αγαπητε μου φιλε ζουσα σε ενα ζοφερο περιβαλον περιτριγυρισμενος απο λαθος ατομα... γνωστα και μη γνωστα υπηρξα και γω φαν μεγαλος οπως και δεν αρνουμαι οτι ειχα αγορασει και παρα πολλα βιβλια του μ αρεσει ο τροπος που το θετεις το ερωτημα σου θα στα πω ολα και μετα κρινεις και πραττεις αναλογως.Οταν και γω υπηρξα καπως αβγαλτος... στα 18 μου χρονια γεματος αναζητηση για γνωση ημουν πολυ κοντα στις εκπομπες του και στα οσα παρουσιαζε, ομως οταν ξεκινησε να αποκαλυπτεται σε σημεια να φασκει και να αντιφασκει, του τυπου την μια να δινει μεγαλη αξια στο κακο και την αλλη να το μειωνει αν το παρατηρησεις θα δεις οτι το κανει συχνα ειδικα τωρα.Σε μενα προσωπικα ειχε γινει πολυ υβριστικος σε μια live εκπομπη του επειδη ειχα αρχισει να λεω αληθειες και αυτο δεν αρεσε μου εσβηνε τις αναρτησεις μου στο site του και το καλυτερο ειχε φροντισει να μου βγαλει το blog μου εκτος κατι που δεν καταφερε. Θα δεις επισης οτι ριχνει αδεια να πιασει γεματα θα ανακατεψει τα θεια οπως και τελυταια το κανει πολυ ειχε αναφερει οτι μπορει Η Παναγια να εκανε με πραξη τον Χριστο αλλα και ετσι να ηταν δεν μας νοιαζει τρελλη προπαγανδα. Τις προαλλες ελεγε τροπους αντιμετωπισης οτι ενας Νεφελιμ μπορει να ηττηθει ενω αμεσως μετα απο λιγο καιρο ειπε μεινετε μακρια ουτε ομαδες 4 και 5 ατομων δεν μπορουν!!! να το κανουν, ειναι αφεντια στο να αντιστρεφει την αληθεια στο αψε σβησε, επισης ενα διαστημα οσο ηταν κοντα του ο Πατερ Σαββας τον χρησιμοποιουσε να ειναι κοντα του για πολλες προβολες αλλα και να πεισει κοσμο οτι διαπραττει Θειο εργο, κοινως ο τυπος μεγας απατεωνας. Επισης ολοι οι κουριερ του εργαζονται δεν ξερω αν δινει τοσα ακομα για 1500 ευρω ανασφαλιστοι καθημερινα και σε αντιξοοες συνθηκες καιρικες η υγειας, στυγνος επιχειρηματιας και οχι μονο καθαρα ολα για το χρημα και ναι τελος θα σου πω επισης οτι εργαζεται και για μυστικη υπηρεσια ασχετα αν δειχνει ενας απλος πωλητης βιβλιων, ενας πωλητης βιβλιων δεν εχει σπιτι σαν βιλα του εσκομπαρ πανακριβα αμαξια και υπηρετικο προσωπικοBRS έγραψε:Σταμάτησα στο ποστ σου και το διάβασα με πολύ προσοχή! Θα συνεχίσω λέγοντας ότι είμαι Λιακοπουλικός αλλά δεν έχω τάσεις να τον υπερασπιστώ αφού δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί από κάποιον σαν έμενα! Ωστόσο μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις ένα από τα παραδείγματα σου για τα οποία πιστεύεις ότι είναι Νεοταξίτης.. Μπαίνω στον πειρασμό να το ζητήσω δεδομένου ότι τον παρακολουθώ με πολύ προσοχή από το 2016 και δεν έχω προσέξει στον παραμικρό βαθμό αυτό που υποστηρίζεις. Θα το εκτιμούσα αν είχα κάποια απάντηση.Iceujin έγραψε:Ο λιακοπουλος για οσους γνωριζουν ειναι καθαρα συνεργατης της νεας ταξης... δινει 100 πραγματα και τα 95 θα ειναι αλλοιωμενα η παραποιημενα, αληθειες λεει μεχρι εκει που θελει... και οτι εχει απο γνωσεις τις κοβει στα μετρα του οπως θελει εκεινος η καλυτερα οπως πρεπει.Επισης δεν αφηνει ποτε την ελευθερια λογου οταν καποιος πει περισσοτερα απο οσα πρεπει!!! δεν ειναι απλα γνωμη ειναι και εμπειρια οτι λεω
Σε ευχαριστώ για την απάντηση και θα μου επιτρέψεις να τοποθετηθώ! Όχι για να θέσω της απόψεις μου ενάντια στης δικές σου αλλά γα να καταλάβω πολλά περισσότερα! Η Παρατήρηση σου για το κακό είναι σωστή! Η αξία που δίνει στο κακό κατ΄εμε γίνετε για προφανείς λόγους και αυτοί δεν είναι άλλοι από να διαπιστώσει το ακροατήριο ότι το κακό δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα η μπορείς να τιθασεύσεις (τουλάχιστον όχι χωρίς τα κατάλληλα όπλα). Το ότι μετά το μειώνει στην συνέχεια γίνετε κατά συνέπεια όταν ο ίδιος έχει πει εκτενέστατα ότι το όπλο μας πρέπει να είναι η πίστη μας και η επικοινωνία μας με τον Χριστό μας. Ώστε έτσι αν όχι να νικηθεί να μπορεί να μην μας αγγίζει.Iceujin έγραψε: Αγαπητε μου φιλε ζουσα σε ενα ζοφερο περιβαλον περιτριγυρισμενος απο λαθος ατομα... γνωστα και μη γνωστα υπηρξα και γω φαν μεγαλος οπως και δεν αρνουμαι οτι ειχα αγορασει και παρα πολλα βιβλια του μ αρεσει ο τροπος που το θετεις το ερωτημα σου θα στα πω ολα και μετα κρινεις και πραττεις αναλογως.Οταν και γω υπηρξα καπως αβγαλτος... στα 18 μου χρονια γεματος αναζητηση για γνωση ημουν πολυ κοντα στις εκπομπες του και στα οσα παρουσιαζε, ομως οταν ξεκινησε να αποκαλυπτεται σε σημεια να φασκει και να αντιφασκει, του τυπου την μια να δινει μεγαλη αξια στο κακο και την αλλη να το μειωνει αν το παρατηρησεις θα δεις οτι το κανει συχνα ειδικα τωρα.
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό δεδομένου ότι δεν ήμουν παρόν στο επεισόδιο.Iceujin έγραψε:Σε μενα προσωπικα ειχε γινει πολυ υβριστικος σε μια live εκπομπη του επειδη ειχα αρχισει να λεω αληθειες και αυτο δεν αρεσε μου εσβηνε τις αναρτησεις μου στο site του και το καλυτερο ειχε φροντισει να μου βγαλει το blog μου εκτος κατι που δεν καταφερε.
Από το 2016 ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ. Στην περίπτωση που γινόταν δεν θα έγραφα καν αυτήν την απάντηση μιας και τρέφω σεβασμό και αγάπη για την Θεοτόκο μας. Μια τέτοια προσβολή από τα χείλη του Κου Λιακοπούλου θα τον έκθετε και θα απομάκρυνε εμένα αλλά και πολλούς ακόμα από το ακροατήριο του. Τα πιεστήρια του ότι υποστηρίζω κάτι τέτοιο είναι ότι καταγράφω ΟΛΕΣ της εκπομπές του.Iceujin έγραψε:Θα δεις επισης οτι ριχνει αδεια να πιασει γεματα θα ανακατεψει τα θεια οπως και τελυταια το κανει πολυ ειχε αναφερει οτι μπορει Η Παναγια να εκανε με πραξη τον Χριστο αλλα και ετσι να ηταν δεν μας νοιαζει τρελλη προπαγανδα.
Ακόμα κάτι που δεν έχει ειπωθεί παρουσία μου. Οι προειδοποιήσεις του για τους Νεφελιμ μένουν στο ότι δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν από καμία και κανέναν (με το υπάρχων βιολογικό μας σώμα). Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που εμπορεύεται το χαλκο - ύφασμα .Iceujin έγραψε:Τις προαλλες ελεγε τροπους αντιμετωπισης οτι ενας Νεφελιμ μπορει να ηττηθει ενω αμεσως μετα απο λιγο καιρο ειπε μεινετε μακρια ουτε ομαδες 4 και 5 ατομων δεν μπορουν!!! να το κανουν, ειναι αφεντια στο να αντιστρεφει την αληθεια στο αψε σβησε,
Ο Πατήρ Σάββας δεν ηταν κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να πέσει θύμα του οποιοδήποτε Λιακοπούλου. Όχι εκείνος δεδομένου του έργου του των αγώνων του με τον Αρχαίο Εχθρό στο “εξορκιστάδικο” αλλά των αγώνων του νωρίτερα (νεαρός) στα δύσβατα βουνά όταν ήταν μέλος της ΕΟΚΑ. Η βαθειά του πίστη στον Θεό και η αδιάλειπτη επικοινωνία του με την Θεοτόκο ήταν αδιαμφισβήτητα χαρίσματα που κανένας δεν μπορεί να διαψεύσει. Απορώ λοιπόν πως αυτός ο Μαχητής του Χριστού θα γινόταν θύμα μιας πλεκτάνης όταν ο ίδιος με την βοήθεια της Θειας Χάρης ταπείνωνε δαίμονες και τους έτρεπε σε φυγή.Iceujin έγραψε: επισης ενα διαστημα οσο ηταν κοντα του ο Πατερ Σαββας τον χρησιμοποιουσε να ειναι κοντα του για πολλες προβολες αλλα και να πεισει κοσμο οτι διαπραττει Θειο εργο, κοινως ο τυπος μεγας απατεωνας.
Τέλος για τους Κουριερ ο Κος Λιακοπούλος συνεργάζεται με ιδιώτες και όχι με δικό του προσωπικό. Τουλάχιστον από την στιγμή που πήρα τα πρώτα μου βιβλία έως και σήμερα! Υπονοείς μια μυστική υπηρεσία αλλά δεν λες ποια; Γιατί; Όσο για το σπίτι του η τα αυτοκίνητα του και για το υπηρετικό του προσωπικό ελάχιστα γνωρίζω. Θεωρώ ότι έχεις κάποιες αποδείξεις που τα καταδεικνύουν αυτά έτσι δεν είναι;Iceujin έγραψε:Επισης ολοι οι κουριερ του εργαζονται δεν ξερω αν δινει τοσα ακομα για 1500 ευρω ανασφαλιστοι καθημερινα και σε αντιξοοες συνθηκες καιρικες η υγειας, στυγνος επιχειρηματιας και οχι μονο καθαρα ολα για το χρημα και ναι τελος θα σου πω επισης οτι εργαζεται και για μυστικη υπηρεσια ασχετα αν δειχνει ενας απλος πωλητης βιβλιων, ενας πωλητης βιβλιων δεν εχει σπιτι σαν βιλα του εσκομπαρ πανακριβα αμαξια και υπηρετικο προσωπικο
Εσύ έχεις ψάξει Μολίσια?Και μιας και είσαι τόοοσο ψαγμένη και διαβασμένη (και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να αφυπνίσεις τον κόσμο), μήπως βρήκες τίποτα να κρύβεται πίσω απο την ασθένεια αυτή;
Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να πρόκειται για ιό και σκόπιμα δεν μαρτυρούν τον τρόπο θεραπείας.
Ο λιακόπουλος για ενα διάστημα προσπαθούσε να "πουλήσει" την Ελληνορθοδοξία. Ελεγε οτι η ορθοδοξια ειναι συνεχεια της αρχαιας θρησκειας.doctormarkon έγραψε:Λιακόπουλος Βελόπουλος Άδωνης Το τρίγωνο των ακροδεξιών βιβλιοπώληδων.
Και για να μην παρεξηγηθώ το ακροδεξιό δεν είναι κόμμα ή ιδεολογία αλλά και στάση ζωής.
Ο Λιακόπουλος παρ όλο που λέει και κάποια πράγματα που έχουν δόσεις αλήθειες έχει ένα αυταρχικό ύφος.
Επειδή κατά καιρούς μιλάει για τεμπέληδες και αφορίζει τσουβαληδόν ανέργους δημοσίους υπαλλήλους κλπ γι αυτό τον λέω ακροδεξιό για να μην πω φασίστα.
Λίγοι αρχαίοι ένα χριστούλης μία παναγίτσα λίγο από κούφια γη Νεφελίμ Ελοχίμ και έτοιμη η σαλάτα.
Κάποτε τον έβλεπα αφού ήταν ότι καλύτερο σε σχέση με άλλες σκουπιδοεκπομπές.
Μέχρι που έκλεισα την τηλεόραση εντελώς.
Aστο να είναι μυστήριο μην φάμε και μηνύσεις.ArELa έγραψε:Εχεις ίσως χάσει επεισόδια δόκτορ, αλλά ο Αδωνις έπαψε προ πολλού να φέρει
ακροδεξιά (και πάντως πατριωτική αν όχι ακροδεξιά) ιδεολογία.
Είναι στη νεοταξιδιά πλέον ψυχή τε και σώματι και ο νοών νοείτω.
Οι τρεις για μένα έχουν ένα και μόνο κοινό.
Δε θέλω να το καταγράψω. Σας δίνω μία και μόνο μαντεψιά.
η ελευθερία έκφρασης που λέγαμε..._Divine_Sinner_ έγραψε:Aστο να είναι μυστήριο μην φάμε και μηνύσεις.
Έχει σχέση με το κόμμα ΛΑΟΣ μήπως;ArELa έγραψε: Οι τρεις για μένα έχουν ένα και μόνο κοινό.
Δε θέλω να το καταγράψω. Σας δίνω μία και μόνο μαντεψιά.
Υπήρξαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα από το κοντινό μου περιβάλλον που απεδήμησαν εξαιτίας της αρρώστιας αυτής και έψαξα να βρώ κάτι εδώ κι εκεί, μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο όμως. ΚΑΙ αυτό το θέμα το συνδέω με τον Θεό (λέω δηλ ότι για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ το δίνει αυτό στον άνθρωπο και φυσικά είναι για καλό, με συγχωρείτε αν είναι κάπως απλοϊκή η σκέψη μου, αλλά έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα).doctormarkon έγραψε:Εσύ έχεις ψάξει Μολίσια?Και μιας και είσαι τόοοσο ψαγμένη και διαβασμένη (και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να αφυπνίσεις τον κόσμο), μήπως βρήκες τίποτα να κρύβεται πίσω απο την ασθένεια αυτή;
Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να πρόκειται για ιό και σκόπιμα δεν μαρτυρούν τον τρόπο θεραπείας.
Έχεις βρει κάτι?
Έχεις ασχοληθεί με το θέμα?
Υπάρχουν πολλές απόψεις επί του θέματος.
Mollisia έγραψε:Έχει σχέση με το κόμμα ΛΑΟΣ μήπως;
Ο Δημοσθένης είχε κουμπαρέψει με τον Καρατζαφέρη πάντως.