Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 25 Μαρ 2018, 18:00

Σεβαστή και η γνωμη και η εμπειρία σου. :respect:
'Ολα τα λαβαίνω υπ'όψιν, ειδικά όταν τα λες εσύ, γιατί ξέρω πως είσαι δυνατός παίχτης... :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 25 Μαρ 2018, 18:08

Πάντως ο mr συννεφάκης (τον συνεντευξίασε ο λιακό) ακόμα μας φέρνει τις συσκευές ελεύθερης ενέργειας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Iceujin
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Iceujin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Iceujin » Κυρ 25 Μαρ 2018, 18:08

ArELa έγραψε:Σεβαστή και η γνωμη και η εμπειρία σου. :respect:
'Ολα τα λαβαίνω υπ'όψιν, ειδικά όταν τα λες εσύ, γιατί ξέρω πως είσαι δυνατός παίχτης... :wink:
:D :D :D :D Σε ευχαριστω Βασω η γνωμη σου και τα θετικα σου σχολια μου δινουν την δυναμη να πραξω περισσοτερο εργο!!!!
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: B★RS
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 25 Μαρ 2018, 20:40

OTTO έγραψε:Συμφωνώ, και εστιάζω κυρίως στην έλλειψη τεκμηρίων που πολύ σωστά ανέφερες:

αλλά επίσης, ως ΟΤΤΟ, έχω διαχρονικά την άποψη ότι όταν θέλεις να αποκαλύψεις ή να διαδώσεις γνώση που σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με την αφύπνιση της ανθρωπότητας, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ, ούτε κοιτάς να ζήσεις από αυτό. Η αφύπνιση, ειδικά όταν δεν εμπλέκονται πρώτες ύλες που έχουν έξοδα (πχ η πληροφορία δεν έχει έξοδα πρώτων υλών) δεν μπορεί να είναι προϊόν προς πώληση. Θα πρέπει να βγάζεις τα προς το ζην από μια κανονική εργασία ή άλλα νορμάλ εισοδήματα (πχ ενοίκια, σύνταξη κλπ), κι έπειτα να αφιερώνεις ελεύθερο χρόνο στον ιερό αγώνα.

Και αν κάποιος πει ότι το χαρτί και το μελάνι των βιβλίων είναι ύλη που έχει κόστος, η απάντησή μου είναι δωρεάν e-books. Έλεος δλδ.
Δηλαδή, αν μια πληροφορία αναμένεται από αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο, να θεωρηθεί ως γραφική από τους σκεπτικιστές, την αφήνουν να κυκλοφορεί. Αν όμως επηρέαζε τους σκεπτικιστές, δεν θα την άφηναν. Συνεπώς αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο αντιμετωπίζουν τους σκεπτικιστές ως μια κρίσιμη κοινωνική ομάδα;
Αγαπητέ φίλε ΟΤΤΟ νομίζω ότι σφάλεις. Το να μεταφέρεις γνώση σε χιλιάδες Ελλήνων εντός η εκτός Ελλάδας δεν είναι κάτι εύκολο και εν έτη 2000 δεν θα μπορούσε να γίνει με τους τρόπους που αναφέρεις! Είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι ο Κος Λιακοπούλος δεν θα μπορούσε να περιμένει να συνταξιοδοτηθεί η απλά να έχει γεννηθεί πλούσιος και να τα κάνει ΟΛΑ δωρεάν. Άλλωστε η αποδέσμευση του οποιοδήποτε από εμάς από τα αόρατα δεσμά που μας κρατά με το σύστημα για το οποίο προέχει η επιμελής αποχαύνωση μας έχει ένα κόστος. Αυτό είναι πνευματικό και υλικό πρέπει να είναι κάποιος διατεθειμένος να αψηφήσει και τα δυο και να συνεχίσει σε οτιδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να του εξηγήσει από πού προέρχεται αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα (σαν De javu) ότι όλα αυτά που μοιάζουν για άλλους εξωπραγματικά του είναι πολύ οικεία!
OTTO έγραψε:Για να γίνω πιο ακριβής, το να κάνεις αφυπνιστικά βίντεο στο youtube, και να έχεις και μία paypal όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να σε στηρίξουν με 2 ευρώπουλα, έτσι για να σε βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνεις, δεν εμπεριέχει κάτι κακό. Αντιθέτως θυμίζω ότι ο Λιακό είχε κυνηγήσει νομικά κάποιους που ανέβαζαν σκαναρισμένα τα βιβλιά του στο διαδίκτυο. Ναι μεν νομικώς ήταν δικαίωμά του και σωστό, αλλά ηθικώς το βρίσκω τελείως άκυρο καθότι με αυτήν του την πράξη αποδεικνύει ότι δεν είναι αγωνιστής της αλήθειας, αλλά στυγνός επιχειρηματίας. Σου λέει δηλαδή ότι ή θα το πλερώσεις, ή περαστικά σου. Νομικώς λοιπόν ορθώς έπραξε, αλλά για μένα μόνο αφυπνιστής δεν είναι μετά από αυτήν του την πράξη.

ΥΓ δεν έχω καμία σχέση με το ανέβασμα των βιβλίων του.
Ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο είναι ακριβώς ότι τόνισε η Βασούλα μας ότι είναι κακοπροαίρετο να καπηλεύονται την σκληρή σου εργασία χωρίς καν να αναφέρουν την πηγή! Αυτό από μόνο του δικαιολογεί την πράξη του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BRS την Κυρ 25 Μαρ 2018, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 25 Μαρ 2018, 20:44

Μπορεί και να σφάλλω, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό κατανοώ, αυτό επικοινωνώ.

Κατ αρχάς για να πούμε ότι κάτι είναι γνώση, πρέπει να συνοδεύεται από τεκμήρια, διαφορετικά απλώς είναι μυθιστόρημα και τα μυθιστορήματα δεν φημίζονται για τη γνώση που προσφέρουν.

Κι έπειτα επιμένω στο ότι δεν έπρεπε να κυνηγήσει εκείνους που ανέβασαν κάποια βιβλία του.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 25 Μαρ 2018, 21:28

Iceujin έγραψε:Ο λιακοπουλος για οσους γνωριζουν ειναι καθαρα συνεργατης της νεας ταξης... δινει 100 πραγματα και τα 95 θα ειναι αλλοιωμενα η παραποιημενα, αληθειες λεει μεχρι εκει που θελει... και οτι εχει απο γνωσεις τις κοβει στα μετρα του οπως θελει εκεινος η καλυτερα οπως πρεπει.Επισης δεν αφηνει ποτε την ελευθερια λογου οταν καποιος πει περισσοτερα απο οσα πρεπει!!! δεν ειναι απλα γνωμη ειναι και εμπειρια οτι λεω
Σταμάτησα στο ποστ σου και το διάβασα με πολύ προσοχή! Θα συνεχίσω λέγοντας ότι είμαι Λιακοπουλικός αλλά δεν έχω τάσεις να τον υπερασπιστώ αφού δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί από κάποιον σαν έμενα! Ωστόσο μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις ένα από τα παραδείγματα σου για τα οποία πιστεύεις ότι είναι Νεοταξίτης.. Μπαίνω στον πειρασμό να το ζητήσω δεδομένου ότι τον παρακολουθώ με πολύ προσοχή από το 2016 και δεν έχω προσέξει στον παραμικρό βαθμό αυτό που υποστηρίζεις. Θα το εκτιμούσα αν είχα κάποια απάντηση.
Άβαταρ μέλους
Iceujin
Irc ψευδώνυμο: Iceujin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Iceujin » Κυρ 25 Μαρ 2018, 21:48

BRS έγραψε:
Iceujin έγραψε:Ο λιακοπουλος για οσους γνωριζουν ειναι καθαρα συνεργατης της νεας ταξης... δινει 100 πραγματα και τα 95 θα ειναι αλλοιωμενα η παραποιημενα, αληθειες λεει μεχρι εκει που θελει... και οτι εχει απο γνωσεις τις κοβει στα μετρα του οπως θελει εκεινος η καλυτερα οπως πρεπει.Επισης δεν αφηνει ποτε την ελευθερια λογου οταν καποιος πει περισσοτερα απο οσα πρεπει!!! δεν ειναι απλα γνωμη ειναι και εμπειρια οτι λεω
Σταμάτησα στο ποστ σου και το διάβασα με πολύ προσοχή! Θα συνεχίσω λέγοντας ότι είμαι Λιακοπουλικός αλλά δεν έχω τάσεις να τον υπερασπιστώ αφού δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί από κάποιον σαν έμενα! Ωστόσο μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις ένα από τα παραδείγματα σου για τα οποία πιστεύεις ότι είναι Νεοταξίτης.. Μπαίνω στον πειρασμό να το ζητήσω δεδομένου ότι τον παρακολουθώ με πολύ προσοχή από το 2016 και δεν έχω προσέξει στον παραμικρό βαθμό αυτό που υποστηρίζεις. Θα το εκτιμούσα αν είχα κάποια απάντηση.
Αγαπητε μου φιλε ζουσα σε ενα ζοφερο περιβαλον περιτριγυρισμενος απο λαθος ατομα... γνωστα και μη γνωστα υπηρξα και γω φαν μεγαλος οπως και δεν αρνουμαι οτι ειχα αγορασει και παρα πολλα βιβλια του μ αρεσει ο τροπος που το θετεις το ερωτημα σου θα στα πω ολα και μετα κρινεις και πραττεις αναλογως.Οταν και γω υπηρξα καπως αβγαλτος... στα 18 μου χρονια γεματος αναζητηση για γνωση ημουν πολυ κοντα στις εκπομπες του και στα οσα παρουσιαζε, ομως οταν ξεκινησε να αποκαλυπτεται σε σημεια να φασκει και να αντιφασκει, του τυπου την μια να δινει μεγαλη αξια στο κακο και την αλλη να το μειωνει αν το παρατηρησεις θα δεις οτι το κανει συχνα ειδικα τωρα.Σε μενα προσωπικα ειχε γινει πολυ υβριστικος σε μια live εκπομπη του επειδη ειχα αρχισει να λεω αληθειες και αυτο δεν αρεσε μου εσβηνε τις αναρτησεις μου στο site του και το καλυτερο ειχε φροντισει να μου βγαλει το blog μου εκτος κατι που δεν καταφερε. Θα δεις επισης οτι ριχνει αδεια να πιασει γεματα θα ανακατεψει τα θεια οπως και τελυταια το κανει πολυ ειχε αναφερει οτι μπορει Η Παναγια να εκανε με πραξη τον Χριστο αλλα και ετσι να ηταν δεν μας νοιαζει τρελλη προπαγανδα. Τις προαλλες ελεγε τροπους αντιμετωπισης οτι ενας Νεφελιμ μπορει να ηττηθει ενω αμεσως μετα απο λιγο καιρο ειπε μεινετε μακρια ουτε ομαδες 4 και 5 ατομων δεν μπορουν!!! να το κανουν, ειναι αφεντια στο να αντιστρεφει την αληθεια στο αψε σβησε, επισης ενα διαστημα οσο ηταν κοντα του ο Πατερ Σαββας τον χρησιμοποιουσε να ειναι κοντα του για πολλες προβολες αλλα και να πεισει κοσμο οτι διαπραττει Θειο εργο, κοινως ο τυπος μεγας απατεωνας. Επισης ολοι οι κουριερ του εργαζονται δεν ξερω αν δινει τοσα ακομα για 1500 ευρω ανασφαλιστοι καθημερινα και σε αντιξοοες συνθηκες καιρικες η υγειας, στυγνος επιχειρηματιας και οχι μονο καθαρα ολα για το χρημα και ναι τελος θα σου πω επισης οτι εργαζεται και για μυστικη υπηρεσια ασχετα αν δειχνει ενας απλος πωλητης βιβλιων, ενας πωλητης βιβλιων δεν εχει σπιτι σαν βιλα του εσκομπαρ πανακριβα αμαξια και υπηρετικο προσωπικο
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 25 Μαρ 2018, 22:46

Iceujin έγραψε: Αγαπητε μου φιλε ζουσα σε ενα ζοφερο περιβαλον περιτριγυρισμενος απο λαθος ατομα... γνωστα και μη γνωστα υπηρξα και γω φαν μεγαλος οπως και δεν αρνουμαι οτι ειχα αγορασει και παρα πολλα βιβλια του μ αρεσει ο τροπος που το θετεις το ερωτημα σου θα στα πω ολα και μετα κρινεις και πραττεις αναλογως.Οταν και γω υπηρξα καπως αβγαλτος... στα 18 μου χρονια γεματος αναζητηση για γνωση ημουν πολυ κοντα στις εκπομπες του και στα οσα παρουσιαζε, ομως οταν ξεκινησε να αποκαλυπτεται σε σημεια να φασκει και να αντιφασκει, του τυπου την μια να δινει μεγαλη αξια στο κακο και την αλλη να το μειωνει αν το παρατηρησεις θα δεις οτι το κανει συχνα ειδικα τωρα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση και θα μου επιτρέψεις να τοποθετηθώ! Όχι για να θέσω της απόψεις μου ενάντια στης δικές σου αλλά γα να καταλάβω πολλά περισσότερα! Η Παρατήρηση σου για το κακό είναι σωστή! Η αξία που δίνει στο κακό κατ΄εμε γίνετε για προφανείς λόγους και αυτοί δεν είναι άλλοι από να διαπιστώσει το ακροατήριο ότι το κακό δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα η μπορείς να τιθασεύσεις (τουλάχιστον όχι χωρίς τα κατάλληλα όπλα). Το ότι μετά το μειώνει στην συνέχεια γίνετε κατά συνέπεια όταν ο ίδιος έχει πει εκτενέστατα ότι το όπλο μας πρέπει να είναι η πίστη μας και η επικοινωνία μας με τον Χριστό μας. Ώστε έτσι αν όχι να νικηθεί να μπορεί να μην μας αγγίζει.
Iceujin έγραψε:Σε μενα προσωπικα ειχε γινει πολυ υβριστικος σε μια live εκπομπη του επειδη ειχα αρχισει να λεω αληθειες και αυτο δεν αρεσε μου εσβηνε τις αναρτησεις μου στο site του και το καλυτερο ειχε φροντισει να μου βγαλει το blog μου εκτος κατι που δεν καταφερε.
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό δεδομένου ότι δεν ήμουν παρόν στο επεισόδιο.
Iceujin έγραψε:Θα δεις επισης οτι ριχνει αδεια να πιασει γεματα θα ανακατεψει τα θεια οπως και τελυταια το κανει πολυ ειχε αναφερει οτι μπορει Η Παναγια να εκανε με πραξη τον Χριστο αλλα και ετσι να ηταν δεν μας νοιαζει τρελλη προπαγανδα.
Από το 2016 ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ. Στην περίπτωση που γινόταν δεν θα έγραφα καν αυτήν την απάντηση μιας και τρέφω σεβασμό και αγάπη για την Θεοτόκο μας. Μια τέτοια προσβολή από τα χείλη του Κου Λιακοπούλου θα τον έκθετε και θα απομάκρυνε εμένα αλλά και πολλούς ακόμα από το ακροατήριο του. Τα πιεστήρια του ότι υποστηρίζω κάτι τέτοιο είναι ότι καταγράφω ΟΛΕΣ της εκπομπές του.

Iceujin έγραψε:Τις προαλλες ελεγε τροπους αντιμετωπισης οτι ενας Νεφελιμ μπορει να ηττηθει ενω αμεσως μετα απο λιγο καιρο ειπε μεινετε μακρια ουτε ομαδες 4 και 5 ατομων δεν μπορουν!!! να το κανουν, ειναι αφεντια στο να αντιστρεφει την αληθεια στο αψε σβησε,
Ακόμα κάτι που δεν έχει ειπωθεί παρουσία μου. Οι προειδοποιήσεις του για τους Νεφελιμ μένουν στο ότι δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν από καμία και κανέναν (με το υπάρχων βιολογικό μας σώμα). Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που εμπορεύεται το χαλκο - ύφασμα .

Iceujin έγραψε: επισης ενα διαστημα οσο ηταν κοντα του ο Πατερ Σαββας τον χρησιμοποιουσε να ειναι κοντα του για πολλες προβολες αλλα και να πεισει κοσμο οτι διαπραττει Θειο εργο, κοινως ο τυπος μεγας απατεωνας.
Ο Πατήρ Σάββας δεν ηταν κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να πέσει θύμα του οποιοδήποτε Λιακοπούλου. Όχι εκείνος δεδομένου του έργου του των αγώνων του με τον Αρχαίο Εχθρό στο “εξορκιστάδικο” αλλά των αγώνων του νωρίτερα (νεαρός) στα δύσβατα βουνά όταν ήταν μέλος της ΕΟΚΑ. Η βαθειά του πίστη στον Θεό και η αδιάλειπτη επικοινωνία του με την Θεοτόκο ήταν αδιαμφισβήτητα χαρίσματα που κανένας δεν μπορεί να διαψεύσει. Απορώ λοιπόν πως αυτός ο Μαχητής του Χριστού θα γινόταν θύμα μιας πλεκτάνης όταν ο ίδιος με την βοήθεια της Θειας Χάρης ταπείνωνε δαίμονες και τους έτρεπε σε φυγή.
Iceujin έγραψε:Επισης ολοι οι κουριερ του εργαζονται δεν ξερω αν δινει τοσα ακομα για 1500 ευρω ανασφαλιστοι καθημερινα και σε αντιξοοες συνθηκες καιρικες η υγειας, στυγνος επιχειρηματιας και οχι μονο καθαρα ολα για το χρημα και ναι τελος θα σου πω επισης οτι εργαζεται και για μυστικη υπηρεσια ασχετα αν δειχνει ενας απλος πωλητης βιβλιων, ενας πωλητης βιβλιων δεν εχει σπιτι σαν βιλα του εσκομπαρ πανακριβα αμαξια και υπηρετικο προσωπικο
Τέλος για τους Κουριερ ο Κος Λιακοπούλος συνεργάζεται με ιδιώτες και όχι με δικό του προσωπικό. Τουλάχιστον από την στιγμή που πήρα τα πρώτα μου βιβλία έως και σήμερα! Υπονοείς μια μυστική υπηρεσία αλλά δεν λες ποια; Γιατί; Όσο για το σπίτι του η τα αυτοκίνητα του και για το υπηρετικό του προσωπικό ελάχιστα γνωρίζω. Θεωρώ ότι έχεις κάποιες αποδείξεις που τα καταδεικνύουν αυτά έτσι δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BRS την Κυρ 25 Μαρ 2018, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mollisia
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mollisia » Κυρ 25 Μαρ 2018, 23:15

Αρέλα, μιας και το γράφεις δημόσια, να σου ευχηθώ για την περιπέτειά σου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Και μιας και είσαι τόοοσο ψαγμένη και διαβασμένη (και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να αφυπνίσεις τον κόσμο), μήπως βρήκες τίποτα να κρύβεται πίσω απο την ασθένεια αυτή;
Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να πρόκειται για ιό και σκόπιμα δεν μαρτυρούν τον τρόπο θεραπείας.

Όσο για τον Δημοσθένη, τον έχω γνωρίσει από κοντά και πρόσφατα μιλούσαμε μέσω δικτύου, ΔΕΝ βρίσκω κάτι το μεμπτό, ίσα ίσα που διακρίνω φως στην ψυχή του και μεγάλη δύναμη στο πνεύμα του. Και μάλιστα θεωρώ ότι τον βοηθάει ΠΟΛΥ ο Θεός, παρά τα όποια ελαττώματα έχει κι αυτός ως άνθρωπος.
Και σίγουρα κάποιες του κινήσεις δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά ο καθένας έχει την δική του γνώμη για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει...

Ας πω εδώ και κάτι ακόμα, ένα πράγμα που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ γνωρίζει τί εστί ΑΓΙΟΤΗΤΑ. Συζητήσαμε αρκετά και δεν δείχνει ότι μπορεί να καταλάβει για τί πράγμα μιλάμε όσοι την γευτήκαμε.

Παρόλα αυτά, τον παραδέχομαι για τις γνώσεις του (ακόμα και για εκείνες που δεν δίνει πηγές) και τον θαυμάζω πολύ. Τον θεωρώ μάλιστα φαινόμενο της εποχής μας!
"Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, κάτι θα πάει στραβά." Νόμος του Μέρφυ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 25 Μαρ 2018, 23:22

Κατανοητή και σεβαστη η άποψη και η στάση σου Μολισια.
Προσωπικά δεν στέκομαι ούτε ενάντια ούτε και έντονα υπέρ του.
Στο μικρό βαθμό που είχα μια αλληλεπίδραση μαζί του λόγω συνεργασίας, δεν ένιωσα
άσχημα ούτε άβολα ούτε αρνητικά... αλλά ήταν μόνο τηλεφωνική.
Από κοντά δεν τον "γνώρισα". Είπα με καθαρά αντικειμενικό τρόπο και χωρίς
προσωπική χροιά ή προκατάληψη ή πεποίθηση, αυτά που εγώ εισέπραξα
από τον άνθρωπο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τον αγώνα του ή αυτό
για το οποίο ήρθε στον κόσμο, όπως ξέρει και μπορεί.

Βασίλη, σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα.

Να είστε καλά :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 26 Μαρ 2018, 14:30

Λιακόπουλος Βελόπουλος Άδωνης Το τρίγωνο των ακροδεξιών βιβλιοπώληδων.
Και για να μην παρεξηγηθώ το ακροδεξιό δεν είναι κόμμα ή ιδεολογία αλλά και στάση ζωής.

Ο Λιακόπουλος παρ όλο που λέει και κάποια πράγματα που έχουν δόσεις αλήθειες έχει ένα αυταρχικό ύφος.
Επειδή κατά καιρούς μιλάει για τεμπέληδες και αφορίζει τσουβαληδόν ανέργους δημοσίους υπαλλήλους κλπ γι αυτό τον λέω ακροδεξιό για να μην πω φασίστα.
Λίγοι αρχαίοι ένα χριστούλης μία παναγίτσα λίγο από κούφια γη Νεφελίμ Ελοχίμ και έτοιμη η σαλάτα.

Κάποτε τον έβλεπα αφού ήταν ότι καλύτερο σε σχέση με άλλες σκουπιδοεκπομπές.
Μέχρι που έκλεισα την τηλεόραση εντελώς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 26 Μαρ 2018, 14:36

Και μιας και είσαι τόοοσο ψαγμένη και διαβασμένη (και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να αφυπνίσεις τον κόσμο), μήπως βρήκες τίποτα να κρύβεται πίσω απο την ασθένεια αυτή;
Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να πρόκειται για ιό και σκόπιμα δεν μαρτυρούν τον τρόπο θεραπείας.
Εσύ έχεις ψάξει Μολίσια?
Έχεις βρει κάτι?
Έχεις ασχοληθεί με το θέμα?

Υπάρχουν πολλές απόψεις επί του θέματος.

Σχετικά με τη σύγχρονη συμβατική ιατρική.
Έχουμε ανοίξει πολλά νήματα σχετικά και αν ξέρεις κάποια πράγματα η άποψή σου θα είναι πολύ χρήσιμη.
Ή ακόμα και αν δεν ξέρεις αλλά απλώς υποψιάζεσαι.
Επειδή από τις υποψίες και τους συνειρμούς βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.
Πολλοί ξεκινούν από συνειρμούς (π.χ οι γονείς μου) τους οποίους ντρέπονται να εκφράσουν για να μη γίνουν "ρεζίλι"
Τελικά αποδεικνύονται σωστοί.
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Δευ 26 Μαρ 2018, 14:38

doctormarkon έγραψε:Λιακόπουλος Βελόπουλος Άδωνης Το τρίγωνο των ακροδεξιών βιβλιοπώληδων.
Και για να μην παρεξηγηθώ το ακροδεξιό δεν είναι κόμμα ή ιδεολογία αλλά και στάση ζωής.

Ο Λιακόπουλος παρ όλο που λέει και κάποια πράγματα που έχουν δόσεις αλήθειες έχει ένα αυταρχικό ύφος.
Επειδή κατά καιρούς μιλάει για τεμπέληδες και αφορίζει τσουβαληδόν ανέργους δημοσίους υπαλλήλους κλπ γι αυτό τον λέω ακροδεξιό για να μην πω φασίστα.
Λίγοι αρχαίοι ένα χριστούλης μία παναγίτσα λίγο από κούφια γη Νεφελίμ Ελοχίμ και έτοιμη η σαλάτα.

Κάποτε τον έβλεπα αφού ήταν ότι καλύτερο σε σχέση με άλλες σκουπιδοεκπομπές.
Μέχρι που έκλεισα την τηλεόραση εντελώς.
Ο λιακόπουλος για ενα διάστημα προσπαθούσε να "πουλήσει" την Ελληνορθοδοξία. Ελεγε οτι η ορθοδοξια ειναι συνεχεια της αρχαιας θρησκειας.
Αν και δεν συμφωνουσα μάθαινα πεντε καινουρια πράγματα για την αρχαία Ελλάδα και το βυζάντιο.
Ελεγε επισης κάποια πράγματα σε σχεση με την επικαιρότητα που δεν τα άκουγες αλλου (τουλάχιστον στην τηλεόραση).
Ηταν δηλαδη καπως χρήσιμος.
Μεχρι που ανακάλυψε οτι παίζουν φράγκα στα νεφελιμ.
Τον βελοπουλο τον συμπαθω αρκετα. γιατι αναλυει τα πραγματα γεωστρατηγικά και όχι "μεταφυσικά".
Απο τηλεοπτικους μου αρεσε ο "λογοθέτης" πρώην δικαστικος, στο κανάλι της εκκλησίας που έχει τεράστιο αρχειο και έλεγε πράγματα απο την νεοτερη ιστορία.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 26 Μαρ 2018, 16:28

Εχεις ίσως χάσει επεισόδια δόκτορ, αλλά ο Αδωνις έπαψε προ πολλού να φέρει
ακροδεξιά (και πάντως πατριωτική αν όχι ακροδεξιά) ιδεολογία.
Είναι στη νεοταξιδιά πλέον ψυχή τε και σώματι και ο νοών νοείτω.

Οι τρεις για μένα έχουν ένα και μόνο κοινό.
Δε θέλω να το καταγράψω. Σας δίνω μία και μόνο μαντεψιά. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Δευ 26 Μαρ 2018, 16:31

ArELa έγραψε:Εχεις ίσως χάσει επεισόδια δόκτορ, αλλά ο Αδωνις έπαψε προ πολλού να φέρει
ακροδεξιά (και πάντως πατριωτική αν όχι ακροδεξιά) ιδεολογία.
Είναι στη νεοταξιδιά πλέον ψυχή τε και σώματι και ο νοών νοείτω.

Οι τρεις για μένα έχουν ένα και μόνο κοινό.
Aστο να είναι μυστήριο μην φάμε και μηνύσεις. :lol:
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 26 Μαρ 2018, 16:37

_Divine_Sinner_ έγραψε:Aστο να είναι μυστήριο μην φάμε και μηνύσεις.
η ελευθερία έκφρασης που λέγαμε... :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mollisia
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mollisia » Δευ 26 Μαρ 2018, 17:27

ArELa έγραψε: Οι τρεις για μένα έχουν ένα και μόνο κοινό.
Έχει σχέση με το κόμμα ΛΑΟΣ μήπως;
Ο Δημοσθένης είχε κουμπαρέψει με τον Καρατζαφέρη πάντως.
"Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, κάτι θα πάει στραβά." Νόμος του Μέρφυ
Άβαταρ μέλους
Mollisia
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mollisia » Δευ 26 Μαρ 2018, 17:44

doctormarkon έγραψε:
Εσύ έχεις ψάξει Μολίσια?
Έχεις βρει κάτι?
Έχεις ασχοληθεί με το θέμα?

Υπάρχουν πολλές απόψεις επί του θέματος.
Υπήρξαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα από το κοντινό μου περιβάλλον που απεδήμησαν εξαιτίας της αρρώστιας αυτής και έψαξα να βρώ κάτι εδώ κι εκεί, μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο όμως. ΚΑΙ αυτό το θέμα το συνδέω με τον Θεό (λέω δηλ ότι για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ το δίνει αυτό στον άνθρωπο και φυσικά είναι για καλό, με συγχωρείτε αν είναι κάπως απλοϊκή η σκέψη μου, αλλά έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα).

Διάβασα λοιπόν ότι ο οργανισμός που παθαίνει καρκίνο για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουν ακόμα οι γιατροί, σοκάρεται. Παθαίνει δηλ ένα ψυχοσωματικό σοκ. Ίσως από κάτι έχει κουραστεί πολύ ο άνθρωπος και ξεσπά έτσι ας το πούμε.
Επίσης, διάβασα ότι οι χημειοθεραπείες στην ουσία τσακίζουν τον οργανισμό και αντί να του δίνουν δύναμη τον αποδυναμώνουν σε βαθμό που μπορεί να λεχθεί ότι τον σκοτώνουν πριν την ώρα του τον ασθενή!
Είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να προτιμήσει ο ασθενής να το ξεπεράσει με πολλή υγιεινή διατροφή, ήπια άσκηση και προσευχή (ή διαλογισμό) παρά να καταφύγει στην χημεία, που είναι πάντοτε ύποπτη λόγω συμφέροντος των φαρμακευτικών εταιρειών.
Τέλος, κάπου αλλού πέτυχα το εξής: ο καρκίνος είναι ένας απλός ιός, αλλά ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν φανερώνουν τον τρόπο ίασης για τους γνωστούς λόγους.

Από τον ξάδερφό μου ξέρω ότι στο Ισραήλ πρωτοπορούν όσον αφορά την θεραπεία του και μάλιστα (ας το πω κι αυτό) κάποτε άκουσα ότι η συγχωρεμένη Άννα Συνοδινού που έπασχε πήγε εκεί στους ισραηλινούς και μέσα στα άλλα την συμβούλεψαν και την προέτρεψαν, όταν επιστρέψει στην πατρίδα της (ελλάδα) να επιδιώκει να κοινωνεί τακτικά!
Μου έκανε εντύπωση (ΑΝ αληθεύει βέβαια, είναι εντυπωσιακό)

Αυτά γι αυτό το θέμα, για το άλλο που λες για την "ακροδεξιά τριάδα" θα σου απαντήσω αργότερα.
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 26 Μαρ 2018, 23:18

Στην δική μου οπτική η άποψη της Βασούλας με βρίσκει αρκετά σύμφωνο για τον Λιακόπουλο (και όχι μόνο).
Εξάλου μην ξαχνάμε την κάρτα των Ιλουμινατι που λέει TV Preachers και δείχνει έναν να κρατάει ένα βιβλίο στο ένα χέρι και στο άλλο να πετάει λεφτά.
Δεν καταδικάζω κανέναν γιατί αν το πάμε έτσι δεν θα πρέπει να βλέπουμε και να πιστεύουμε κανέναν, αλλά ας τα έχουμε όλα υπόψην μας !
Kαι απο Βελόπουλο και απο Λιακόπουλο έχω πάρει πράγματα που θεωρώ σωστά και βοηθούν στο να αμφισβητήσει κανείς κάποια πράγματα,αλλά
δεν έχουν τα αλάθητο και πολλές φορές οι ανακρίβιες/φαντασία ή κάτι που δεν είναι αλήθεια μπορούν να μπερδέψουν. Εκεί είναι το κακό/παγίδα στα πάντα !!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 26 Μαρ 2018, 23:37

Mollisia έγραψε:Έχει σχέση με το κόμμα ΛΑΟΣ μήπως;
Ο Δημοσθένης είχε κουμπαρέψει με τον Καρατζαφέρη πάντως.

Μολίσια είπα ήδη αρκετά... ολόκληρο κατεβατό
όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 27 Μαρ 2018, 09:50

Εγώ το έφερα και θα ήταν καλύτερα να το συζητήσουμε στο συγκεκριμένο τόπικ και έχουμε πολλά σχετικά με θέματα υγείας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Μαρ 2018, 15:31

Διέσπασα τα δυο ποστς περί καρκίνου (του Σίνερ και το δικό μου)
εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 36#p297536
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Φεβ 2020, 22:10

Κατά τη γνώμη μου, δε βλάπτει να ακούμε και τις εκπομπές του
στο γιουτουμποκάναλό του...

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”