25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: 25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 29 Μαρ 2010, 00:23

Επειδή όλα αυτά τα βλέπω εδώ και πολλά χρόνια που ασχολούμαι, η έκρηξη σου αυτή συνέβη σε εμένα εδώ και καιρό. Κατά συνέπεια, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να χάνω τον χρόνο μου με τον οποιονδήποτε γραφικό που ζει στην κοσμάρα του, πετάει τις παπαριές του και νομίζει ότι κάνει αντίσταση. Συζήτηση μόνο με όσους είναι σοβαροί.

Πάντως, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση εκεί στη Θράκη τα χειρότερα έρχονται. Πρέπει να ξεριζώσουμε το καρκίνωμα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 29 Μαρ 2010, 04:11

Ας σβηστεί...
Merlinus Sum, Qui, Me Tangit Turbat Mundum

Aut Viam Inveniam Aut Faciam
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Μαρ 2010, 08:18

mittenwald έγραψε:Ας σβηστεί...
Ποιος/τι καλό μου;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 29 Μαρ 2010, 08:28

Ενα σχολιο που ειχε κανει. το σβησα ηδη.
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 29 Μαρ 2010, 14:13

Divine Sinner έγραψε:Ενα σχολιο που ειχε κανει. το σβησα ηδη.
Μα δεν εννοούσα το προηγούμενο...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Μαρ 2010, 14:28

Σχόλιο που ειχε κάνει ποιος;

Ποιο να σβηστεί;

Με μπερδεύετε λέμε ωρέ :nuts:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 29 Μαρ 2010, 14:37

Παρεξήγησις.

Είχα γράψει ένα σχόλιο αλλά επειδή γράφτηκε 2 φορές,
ζήτησα να σβηστεί το 2ο.

Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 01 Απρ 2010, 16:42

Το βρήκα στο: http://filotimia.blogspot.com/
Μου φάνηκε καλό και επιπλέον αγγίζει ένα άλλο κομμάτι της ιστορίας με τα ΟΥΚ.

Η λαϊκή θυμοσοφία μας λέει: «δουλειά δεν είχε ο διάβολος ……… τα παιδιά του. Εγώ δεν ξέρω τι κάνει ο διάβολος, ξέρω όμως πόσο αρμόζει η έκφραση αυτή, στην περίπτωση του κ. Χρυσοχοΐδη. Ευρισκόμενος σε αδυναμία να εμπνεύσει τον σεβασμό προς στα σώματα ασφαλείας, εξ αιτίας της αρρωστημένης ιδεοληψίας του και της ανάπηρης τακτικής του ως προς την πάταξη της εγκληματικότητας, το έγκλημα γνωρίζει μεγάλες δόξες και οι εγκληματίες βρίσκονται σε διαρκές πάρτυ. Έτσι ό εξ Ημαθίας δικηγόρος απεφάσισε ότι προκειμένου να επιδείξει έργο και συλλήψεις εστράφη κατά των παιδιών του, των ανδρών και γυναικών των σωμάτων ασφαλείας. Αυτή την φορά τα έβαλε με το Λιμενικό Σώμα. Τους φασίστες, τους ανεγκέφαλους, τους ρατσιστές που φυλάνε τα θαλάσσια σύνορά μας. Η περιορισμένη ικανότητα του κ. Χρυσοχοΐδη να επικοινωνεί με τα σώματα ασφαλείας, τον οδήγησε για μία φορά ακόμη σε αξιοθρήνητους παραλογισμούς. Με δημόσιες δηλώσεις τους καταδίκασε τα Ο.Υ.Κ. του Λιμενικού Σώματος, χωρίς καν να γνωρίζει τα γεγονότα και τα πραγματικά περιστατικά. Επειδή έτσι ήθελε η κατ΄ ευφημισμόν ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αλλά και οι γνωστές παρεούλες της εθνικής μειοδοσίας. Στην πυρά λοιπόν χωρίς δίκη τα Ο.Υ.Κ. Αλλά επειδή οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια διαβάστε ποιοι είναι οι κατά Χρυσοχοΐδη «ανεγκέφαλοι» : (πηγή ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, από http://www.adiakritos.gr/)
Κάποιοι νεοέλληνες, προοδευτικοί κατά τα άλλα, καραδοκούν τελικά να δουν επί ξύλου κρεμάμενους όσους Ελληνες σε καθημερινή βάση «μάχονται» για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας μας. Ξεχνώντας την πρόσφατη ιστορία τους, οι ίδιοι αυτοί νεοέλληνες με την πρώτη ευκαιρία δεν διστάζουν να λιθοβολήσουν ακόμη και τους πλέον μάχιμους υπερασπιστές της πατρίδας τους. Δεν σταματούν όμως εκεί. Σταυρώνουν αξιωματικούς και μια ολόκληρη ομάδα, η οποία στέκεται άγρυπνος φρουρός, σε Ιόνιο και Αιγαίο, ώστε όλοι εμείς να κάνουμε τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας… φιγούρες.
Ποιοι είναι όμως αυτοί που προτάσσουν ως καθήκον και ως συνείδηση την ασφάλεια της χώρας πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον -πράγμα σπάνιο για την κοινωνία μας- και πολεμούν με κίνδυνο ακόμη και τη ζωής τους;
Ο λόγος για τους καταδρομείς του Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα τα μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Ένα άξιο μέλος αυτής της μονάδας, το οποίο μάλιστα έχει παρασημοφορηθεί, είναι και ο Ανθυποπλοίαρχος που μόλις πρόσφατα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με αφορμή τα όσα ατυχή έγιναν αλλά και επακολούθησαν της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετών του «ΑΤ», είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει το Λιμενικό και ο ελληνικός στρατός. Μεταξύ άλλων έχει:
• Λάβει μετάλλιο ανδρείας μετά την επιτυχή επιχείρηση στην οποία ηγείτο τον Ιούλιο του 2000, όταν ένας πάνοπλος Τσέχος κακοποιός κατέλαβε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 Ελβετοί και ένας Έλληνας.
• «Οργώσει» με τους άξιους συναδέλφους του, το Ιόνιο και το Αιγαίο συλλαμβάνοντας εμπόρους ναρκωτικών και διασώζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
• Βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» το βράδυ των Ιμίων, πραγματοποιώντας περιπολίες σε απόσταση 50 μέτρων από την βραχονησίδα.
• Παλέψει για τη διάσωση επιβατών του «Σάμινα» και ναυτικών του «Δύστος».
• Ήταν στην ίδια επιχείρηση -Μεγάλη Τετάρτη του 1996- ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, στη Θεσπρωτία, όταν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που επέβαιναν σε φουσκωτό, άνοιξαν πυρ στο ελληνικό σκάφος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 25χρονος Λιμενικός Μαρίνος Ζαμπάτης.
Οι επιχειρήσεις στις οποίες τόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός όσο και οι συνάδελφοί του έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι εκατοντάδες. Και το πράττουν δίχως ανταλλάγματα και μίζες, αλλά με μοναδικό τους στόχο την ασφάλεια και τη διατήρηση της ακεραιότητας της χώρας…
Αυτοί είναι οι καθημερινοί μας ήρωες, που αθόρυβα, νύχτα και μέρα, μάχονται για την πατρίδα. Και αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι έτσι, τότε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”.
Τα σχόλια περιττεύουν

Ε. Κοέν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”