ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: Μετά τους ντιντήδες σειρά οι παιδόφιλοι

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 05 Μαρ 2011, 23:57

Η "πολιτικώς ορθή" διαμορφωθείσα γνώμη των τελευταίων ετών για την ομοφυλοφιλία αποτελεί ένα ακόμη σύμπτωμα του βαθύτατου εκφυλισμού των δυτικών κοινωνιών. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει Φωτεινή. Δεν έγραψα ότι η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την παιδοφιλία. Αυτό που έγραψα είναι ότι η καθιέρωση της ομοφυλοφιλίας και η με νόμο υποχρέωση αποδοχής της αποτελεί ένα από τα σκαλοπάτια της παρακμής. Ένα από τα επόμενα είναι η παιδοφιλία. Ακολουθούν, όπως ήδη ανέφερα, η νεκροφιλία, η κοπρολαγνεία, η κτηνοβασία και οι υπόλοιποι εκφυλισμοί.

Αυτή είναι η βήμα βήμα λογική κατάληξη των αποσαθρωμένων και αποδομημένων δυτικών κοινωνιών της σήψης και της σαπίλας. Είτε το αποδέχεστε είτε όχι κρυπτόμενοι πίσω από κίβδηλα επιστημονικά φληναφήματα, αυτή είναι η αλήθεια.

Το τι έχει ακούσει κάποιος ή το τι υποστηρίζεται δήθεν από τους ψυχολόγους δεν σημαίνει ότι είναι και θέσφατο ( και εγώ έχω ακούσει ότι όσοι είναι πολύ ψυχοπονιάρηδες έχουν το κουσούρι :) ). Αλήθεια Φωτεινή πολύ θα ήθελα να δω την έκφραση του προσώπου σου αν ερχόταν μια μέρα ο γιος σου και σου έφερνε για αγαπητικό τον Βάγγο τον υδραυλικό (στην πραγματικότητα δεν στο εύχομαι καθόλου, αλλά πολλές φορές μιλάμε για πολλά και διάφορα δίχως να σκεφτούμε ότι μπορεί κάποια στιγμή να μας τύχει αυτό για το οποίο συζητούμε).

Αλλά επί του θέματος της παιδοφιλίας δεν βλέπω να γράφετε. Φροντίζετε να είστε λαλίστατοι μόνον σε ότι αφορά τις λουλούδες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 06 Μαρ 2011, 01:16

Iwn Rwmanos έγραψε:Αλλά επί του θέματος της παιδοφιλίας δεν βλέπω να γράφετε. Φροντίζετε να είστε λαλίστατοι μόνον σε ότι αφορά τις λουλούδες.
Μα τι να πω στο τόπικ αυτό; Τα'χω πει επανειλημμένα, έχω εξαντλήσει κάθε τοποθέτησή μου επί του θέματος. Είπα υπάρχει τόπικ, και όχι απλά τόπικ αλλά σε στίκι για να'ναι ψηλά πάντα, στο οποίο έχουν μπει φοβερές καταθέσεις για το θέμα. Η δική μου η πιο πρόσφατη στην οποία αναφέρομαι και στην απόπειρά τους να νομιμοποιηθούν, να γίνουν και κόμμα στην Ολλανδία, βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 83#p107083

φρονώ ότι το θέμα σου θα πρέπει να επικολληθεί εκεί, Ιωνα.

Για τους δε ομοφυλόφιλους, πάλι έχω εξαντλήσει το φόρουμ σε τοποθετήσεις μου στα σχετικά τόπικς που είναι κάμποσα όπως προανέφερα, σε συγκεκριμένη ενότητα. Δεν εννοείτε να πάτε μόνοι σας, σας κακόμαθα, οπότε πάρτε τα λινκς:

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ περί ομοφυλοφίλων εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=306#p306 (20 σελίδες παρακαλώ)

Gay παρέλαση - στην οποία φυσικά επεκταθήκαμε πάλι στους ομοφυλοφίλους εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=315#p315 (14 σελίδες παρακαλώ)

Ομοφυλοφιλία: (απο 2009) : εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 179#p76179 (8 σελίδες)

Gayomenter (που βγήκα 37% γκέι η ρουφιάνα :lol: ) εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 449#p43449 (2 σελιδούλες μόνο)

Περί γάμων ομοφυλοφίλων, περνάτε από εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 163#p44163 (27 σελίδες παρακαλώ)

Θέλετε κι άλλα; Τούτο το νήμα... Αλλά έλεος, μην επεκταθούμε ΚΑΙ εδώ για τους γκέι. Δηλαδή έχουμε συνολικά 71 σελίδες στο φόρουμ γι'αυτούς! Νισάφιιιιιι :help: :help: Όρεξη και ματάκια να'χετε να διαβάζετε. Το να συνεχίσω να επανατοποθετούμαι ΚΑΙ εδώ, δε θα'ταν μόνο πλεονασμός, αλλά και μαζοχισμός και μαλακία. Δεν είναι παράξενα φρικιά της φύσης τα άτομα. Είναι ατομική τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογή και στο φινάλε δε μας πέφτει λόγος.

Αυτά από μένα. :P
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 06 Μαρ 2011, 10:39

Iwn Rwmanos έγραψε:Η "πολιτικώς ορθή" διαμορφωθείσα γνώμη των τελευταίων ετών για την ομοφυλοφιλία αποτελεί ένα ακόμη σύμπτωμα του βαθύτατου εκφυλισμού των δυτικών κοινωνιών. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει Φωτεινή. Δεν έγραψα ότι η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την παιδοφιλία. Αυτό που έγραψα είναι ότι η καθιέρωση της ομοφυλοφιλίας και η με νόμο υποχρέωση αποδοχής της αποτελεί ένα από τα σκαλοπάτια της παρακμής. Ένα από τα επόμενα είναι η παιδοφιλία. Ακολουθούν, όπως ήδη ανέφερα, η νεκροφιλία, η κοπρολαγνεία, η κτηνοβασία και οι υπόλοιποι εκφυλισμοί.

Αυτή είναι η βήμα βήμα λογική κατάληξη των αποσαθρωμένων και αποδομημένων δυτικών κοινωνιών της σήψης και της σαπίλας. Είτε το αποδέχεστε είτε όχι κρυπτόμενοι πίσω από κίβδηλα επιστημονικά φληναφήματα, αυτή είναι η αλήθεια.
Aυτή δεν είναι η αλήθεια, είναι η δική σου άποψη. Δεν πρόκειται κανείς να δεχτεί την παιδοφιλία επειδή οι ενήλικες είναι ελεύθεροι να αποφασίζουν για το αν θα ερωτεύονται και θα συζούν με άτομα του αντίθετου ή του ίδιου φύλου και αποκτούν και νομικά δικαιώματα...

Στις Ισλαμικές χώρες η ομοφυλοφιλία επιφέρει την ποινή θανάτου αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό να παντρεύονται 10χρονα κοριτσάκια...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 06 Μαρ 2011, 16:18

Γιατί ποιος είπε ότι το Ισλάμ έχει σώας τας φρένας. Πρώτος εγώ έχω γράψει για την ισλαμική παιδοφιλία. Η ουσία είναι ότι και τα δύο αποτελούν ανώμαλη σεξουαλική εξαίρεση η οποία απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα. Απλώς η ομοφυλοφιλία "κατάφερε" να "καθιερωθεί", ενώ η παιδοφιλία ανιχνεύει το έδαφος ώστε να βρεθεί η κατάλληλη νομική και ιατρική φόρρμουλα στο εγγύς μέλλον για να "αποκατασταθεί" και αυτή. Όταν το επιτύχει, παίρνουν σειρά και οι επόμενες σεξουαλικές διαστροφές. Αυτό γράφω από την αρχή και οι εξελίξεις με δικαιώνουν.

Τέλος, το γεγονός ότι θεωρώ τους ομοφυλοφίλους απλώς π....ες, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τη σκέψη να τους εκτελούν. Άλλο πράγμα η διαφωνία και η εναντίωση στην επιβεβλημένη άνωθεν αποδοχή και άλλο οι ακρότητες του μεσαιωνικού ισλάμ. Αυτό που κατακρίνω είναι η παντελής έλλειψη του μέτρου (κοινώς έχουμε χάσει το μέτρο εντελώς) και όχι η μετακίνηση στο άλλο άκρο. Ειδικά εσύ Φωτεινή που συμφωνείς με τις πατριωτικές αντιλήψεις θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεσαι καλλίτερα.

Υ.Γ Λένε επίσης ότι και το μουστάκι είναι ο φερετζές του π....η. Αυτό τι σημαίνει; Ότι όλοι οι μυστακοφόροι είναι εν δυνάμει ή ήδη που...ες; :P

Συνένωσέ τα Βίκυ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 06 Μαρ 2011, 16:56

Iwn Rwmanos έγραψε:Η "πολιτικώς ορθή" διαμορφωθείσα γνώμη των τελευταίων ετών για την ομοφυλοφιλία αποτελεί ένα ακόμη σύμπτωμα του βαθύτατου εκφυλισμού των δυτικών κοινωνιών. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει Φωτεινή. Δεν έγραψα ότι η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την παιδοφιλία. Αυτό που έγραψα είναι ότι η καθιέρωση της ομοφυλοφιλίας και η με νόμο υποχρέωση αποδοχής της αποτελεί ένα από τα σκαλοπάτια της παρακμής. Ένα από τα επόμενα είναι η παιδοφιλία. Ακολουθούν, όπως ήδη ανέφερα, η νεκροφιλία, η κοπρολαγνεία, η κτηνοβασία και οι υπόλοιποι εκφυλισμοί.

Πάλι τα ίδια λέμε; Ας κάνουμε ένα μικρό λεξικό.

Ομοφυλοφιλία: 2 ενήλικες που με κοινή συνέναιση κάνουν οτι θέλουν. Ενοχλούν κανέναν; Οχι
Παιδοφιλία: Ενας ενήλικος και ενας/μια ανήλικη χωρίς συναίνεση (και συναίσθηση). Κοινώς εγκληματίες
Νεκροφιλία: Ένας ενήλικος και ενας νεκρός. Σίγουρα δεν έχει την συναίνεση του νεκρού ;Ρ Έγκλημα.
Κοπρολαγνεία: Ενας ενήλικος και τα σκατά του. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, δεν ενοχλούν κανέναν.
Κτηνοβασία: Το αγαπημένο σπορ στα χωριά. Ενας ενήλικας και ένα ζώο που φυσικά δεν έχει δώσει συναίνεση, πολλές φορές ψοφάνε κι'όλας. Εγκλημα λοιπόν.
Στοματικό σεξ: Και το στόμα είναι για να τρώμε και να μιλάμε αλλά μια χαρά τον βάζεις τον π@@@ σου μέσα. Γι'αυτό άσε τους ηθικισμούς και τις φιλοσοφίες και χρησιμοποίησε το νιονιό που σου έδωσε ο θεούλης για να καταλαβαίνεις την διαφορά των πραγμάτων.

Don't be a drag, just be a queen
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:13

seliniasmenos έγραψε:Κτηνοβασία: Το αγαπημένο σπορ στα χωριά.
:shock:

Ναι μωρέ έτσι κάνουμε εδώ στα χωριά....αλλά δεν φταίει ότι μας αρέσουν παραπάνω τα ζώα..απλώς δεν υπάρχουν πρόχειροι gay πάντα... :cool:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 06 Μαρ 2011, 18:00

Κι εγω εχω ακουσει για κτηνοβατες στο χωριό μου. μαλιστα καποιες αστειες αηδιαστικες ιστορίες.
Αλλα χαλαρώστε. κι εγω απο χωριό ειμαι.
Αν ενας στα χιλια ατομα πηδηξε μια κατσικα δεν παει να πει οτι το κάναν όλοι.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 06 Μαρ 2011, 19:08

Απ'όλα όσα έγραψα το θέμα κόλλησε στο σπορ στα χωριά;
Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 06 Μαρ 2011, 19:23

Λογικο ειναι αν καποιος ειναι απο χωριο να παρεξηγηθει με την γενικευση.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Κυρ 06 Μαρ 2011, 20:02

Divine Sinner έγραψε:Κι εγω εχω ακουσει για κτηνοβατες στο χωριό μου. μαλιστα καποιες αστειες αηδιαστικες ιστορίες.
Αλλα χαλαρώστε. κι εγω απο χωριό ειμαι.
Αν ενας στα χιλια ατομα πηδηξε μια κατσικα δεν παει να πει οτι το κάναν όλοι.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:37

Σε κάθειρξη εννέα ετών καταδικάστηκε ένας πρώην μουσικός στη Γερμανία επειδή κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες ανήλικα κορίτσια στην Ταϊλάνδη ενώ γνώριζε ότι ήταν φορέας του ιού HIV αλλά δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη για να μην κολλήσει τα παιδιά.
Σε βάρος του 65χρονου, που είναι πρώην μέλος του συγκροτήματος Godewind, εκκρεμούσαν 403 κατηγορίες περί κακοποίησης ανήλικων παιδιών. Επειδή είναι φορέας του HIV, κάτι που δεν αποκάλυπτε στις ανήλικες κοπέλες με τις οποίες ερχόταν σε σεξουαλική επαφή, είχε κατηγορηθεί επίσης ότι επιχείρησε να μολύνει τα θύματά του.
Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τα περισσότερα από τα αδικήματα που φέρεται να έγιναν από το 2005 έως το 2009 στο θέρετρο Πατάγια της Ταϊλάνδης.
Από το 1993 τα γερμανικά δικαστήρια επιτρέπεται να δικάζουν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, όπου και αν έχουν διαπραχθεί.
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελίας να κρατηθεί ο 65χρονος προληπτικά αφού εκτίσει το σύνολο της ποινής του ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο ανθρώπους εφόσον αφεθεί ελεύθερος.

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =100377157

Πηγή: ΑΠΕ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 07 Μαρ 2011, 01:00

Μία είδηση που ενδιαφέρει. Παρατίθεται με επιφύλαξη:

Η Μαντλίν απήχθει από παιδόφιλους και βρίσκεται στις Η.Π.Α

Στις ΗΠΑ φαίνεται ότι βρίσκεται η μικρή Μαντλίν Μακ Καν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία σύμφωνα με πληροφορίες ιδιωτικού ντέτεκτιβ, της οικογένειάς της.

Εκπρόσωπος των γονιών, της Κέιτ και του Τζέρι Μακ Καν που ποτέ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το κοριτσάκι, ενημέρωσε για τις νέες εξελίξεις και πρόσθεσε ότι ο ντέτεκτιβ έχει ήδη δώσει τις πληροφορίες του στην αστυνομία.

Ο ερευνητής ονόματι Μαρσελίνο Ιταλιάνο, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία το παιδί έπεσε θύμα απαγωγής από κύκλωμα παιδοφίλων που είχε αρπάξει αρκετά ακόμη παιδιά. “Ξέρω ότι ήταν αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται και μου είπαν οτι η Μαντλίν είναι τώρα πιθανώς στην Αμερική”, αναφέρει.

“Γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρω ότι πήραν τη Μάντι. Δεν μπορώ να ξέρω πως, αλλά μου είπαν ότι άρπαξαν πάνω από δέκα ακόμη παιδιά από την Πορτογαλία και την Ισπανία” λέει ο Ιταλιάνο.

Όπως σημειώνει ο 36χρονος ντέτεκτιβ στη σπείρα συμμετέχουν πορτογάλοι επιχειρηματίες και δικηγόροι με διεθνείς επαφές – και στη Μ. Βρετανία. Το κύκλωμα φέρεται να έχει αρπάξει παιδιά και από ορφανοτροφείο της πορτογαλικής περιοχής, στην οποία εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Πράια δα Λουζ στης Πορτογαλίας το Μάιο του 2007. Παρά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δεν βρέθηκε τίποτα για την τύχη της. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο τον Ιούλιο του 2008. Οι γονείς συνεχίζουν να ψάχνουν μέσω ιδιωτικών ντετέκτιβ.

Πηγή: newsit.gr

Ο Ντιτρού δείχνει τον δρόμο. Άντε με το "καλό" σε λίγα χρονάκια και η νομιμοποίηση για τους "σεξουαλικά αποκλίνοντες" παιδοφίλους. Μετά θα πάρουν σειρά και οι γητευτές των κατσικών. :)

Όσο για το θέμα με τις λουλούκες τις αλανιάρες όπου gay γάμος και χαρά οι υπερασπιστές πρώτοι. :D

Πολύ σουξέ έχει ο μπάμπης η μικρή λουλού. Φέρτε και τους τσιούνη και βλάμη (όνομα και πράμα) να μας "διαφωτίσουν" :cool:

Α, και που΄σαι. Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι όσοι επιδίδονται σε στοματικό σεξ έχουν αυξημένες πιθανότητες για καρκίνο του οισοφάγου.

Συνεχίστε να υποστηρίζετε μλκιες. :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Μαρ 2011, 09:57

seliniasmenos έγραψε:Σε κάθειρξη εννέα ετών καταδικάστηκε ένας πρώην μουσικός στη Γερμανία επειδή κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες ανήλικα κορίτσια στην Ταϊλάνδη ενώ γνώριζε ότι ήταν φορέας του ιού HIV αλλά δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη για να μην κολλήσει τα παιδιά.
Η ποινή που επιβλήθηκε στην εκγληματικότατη παραβατικότητα του "κυρίου" είναι ενδεικτική της ανυπαρξίας δικαιοσύνης σε παγκόσμιο επίπεδο, και μιας ανοχής στην οποία είμαστε συνυπεύθυνοι και όλοι εμείς που εκφραζόμαστε λαύροι κατά των πρακτικών βιασμού/ασέλγειας πάνω στα παιδιά ειδικά, όταν δεν κάνουμε τεράστιο σαματά μπροστά σε τέτοιες "αποφάσεις".
Iwn Rwmanos έγραψε:Μία είδηση που ενδιαφέρει. Παρατίθεται με επιφύλαξη:

Η Μαντλίν απήχθει από παιδόφιλους και βρίσκεται στις Η.Π.Α
η υποθεση της Μαντλίν βρωμάει και ζέχνει. Σίγουρα παίζει το παιδοφιλικό σύνδρομο σ'αυτή την ιστορία. Μπορεί και κυκλώματα της κάλτας με πολύ μεγάλα "τζάκια". Μην ξεχνάμε ότι τα ιλουμινατο-κινούμε-τα-νήματα-στον-πλανήτη-λαμόγια, επιδίδονται σε σατανιστικά τελετουργικά με όργια, ανθρωποθυσίες και η παιδοφιλία γι'αυτούς τους κύκλους είναι το απαραίτητο "ορεκτικό", που έχει να κάνει με την διαρκή ανάγκη τους για πρόσληψη "καθαρής ενέργειας" όπως τη λένε...Δε νοείται να ανήκεις σ'αυτή την κάστα και να μην βιάζεις παιδάκια.

Για να μην ξεφεύγουμε απ'το παρόν τόπικ, γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό για να χαλαστεί, θα "πάρω" κάποιες τοποθετήσεις που έπεσαν εδώ και θα τις αναλυσω εκτενέστερα σε κάποιο από τα τόπικς στα οποία "ανήκει"

Ξαναδίνω τα σχετικά λινκς των τόπικς, για όποιον θέλει να κάνει το ίδιο μ'εμένα: Να σχολιάσει δηλ τα περί ομοφυλοφιλίας για παράδειγμα, σ'ένα από αυτά τα τόπικς.
ArELa έγραψε:
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ περί ομοφυλοφίλων εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=306#p306 (20 σελίδες παρακαλώ)

Gay παρέλαση - στην οποία φυσικά επεκταθήκαμε πάλι στους ομοφυλοφίλους εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=315#p315 (14 σελίδες παρακαλώ)

Ομοφυλοφιλία: (απο 2009) : εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 179#p76179 (8 σελίδες)

Gayomenter (που βγήκα 37% γκέι η ρουφιάνα :lol: ) εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 449#p43449 (2 σελιδούλες μόνο)

Περί γάμων ομοφυλοφίλων, περνάτε από εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 163#p44163 (27 σελίδες παρακαλώ)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Μαρ 2011, 21:02

Βίασε μέχρι θανάτου την 18 μηνών κόρη του

Στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου αναμένεται να οδηγηθεί ο 24χρονος πα-ΤΕΡΑΣ που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μέχρι θανάτου το μόλις 18 μηνών βρέφος του, στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία, που εξαρχής τον είχε θεωρήσει ύποπτο για την αποτρόπαια πράξη, ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην σύλληψή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την πολύωρη ανάκριση ο νεαρός έσπασε και ομολόγησε.

Το κακοποιημένο κοριτσάκι βρήκε η μητέρα του σε λιπόθυμη κατάσταση. Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ αλλά το μωράκι δεν άντεξε και εξέπνευσε. Κακοποίηση είχε δεχτεί και η οκτάχρονη κόρη του ζεύγους, που έφερε τραύματα στο κεφάλι, χωρίς να υπάρχουν ωστόσο επάνω της σεξουαλικές κακώσεις. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, ενώ προσήλθε και ιατροδικαστής, η οποία διέκρινε μακροσκοπικά στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης στο βρέφος.

«Ημουν πολύ εκνευρισμένος γιατί είχε χυθεί στο πάτωμα μια μικρή ποσότητα ηρωίνης που ήθελα για τη δόση μου και έτσι δεν ήξερα τι έκανα...», φέρεται να δικαιολογήθηκε ο 24χρονος για την αποτρόπαια πράξη του, που θα τον φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμέτωπο με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/85575/

=========

Λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν φονικά ένστικτα.
Μόλις διαπίστωσα ότι έχω κι εγώ τέτοια... :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Παρ 25 Μαρ 2011, 22:14

:crybaby: Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νούς μου. Μιλάμε για ένα πλασματάκι ανυπεράσπιστο. Εκεί βρήκε να "ξεσπάσει" τα νεύρα του ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 26 Μαρ 2011, 12:19

Δεν μπορει. σε λαθος πλανητη με στειλανε οι θεοι να γενηθω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Μαρ 2011, 12:54

΄Η στον καταλληλότερο να δωσεις μάχες... (όταν θα είσαι έτοιμος) :wink:

[ Αν δεχτούμε-νιώσουμε ότι εμείς προ-αποφασίζουμε -πριν τη γέννησή μας- να έρθουμε εδώ, τότε θα γίνουν όλα πιο απλά στη σκέψη μας... ]
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 14 Απρ 2011, 16:26

Η Θανατική ποινή πιστεύω θα μειώσει σημαντικά το φαινόμενο της παιδοφιλίας, δεν λέω ότι θα το εξαλλείψει διότι ανώμαλοι παντα θα υπάρχουν.
Κάτω απο 15-16 είναι έγκλημα, δεν μπορεί να υπαρχουν τερατα που να βιάζουν 8χρονα παιδάκια!
Απο την άλλη όταν μιά κοπέλα είναι 15 ετων με σουπερ ανάπτυξη, αλανιάρα και προκαλεί μεγάλους, το πράγμα θέλει μεγαλη προσοχη μη εκτελουνται θυματα τελικά, των ορμων της εφηβειας.
Για να μην είμεθα αυστηροί, φρονώ ότι ,Ενα πλαίσιο νομου πχ. απο 0-12 ετων = εκτελεση και απο 12-14 = 20 χρόνια φυλακή, θα ηταν ανθρωπιστικό, πιστευω και πιο δικαιο.Αλλα δυστυχως δεν βλέπω θέληση για κάθαρση σε αυτη τη χώρα σε τίποτα.
Ας είναι καλα οι βίλες του Τζοχατζόπουλου!!!
Και οι φόροι που πληρώνουμε εμεις οι μακάκες..στην 'δημοκρατία' τους.
Άβαταρ μέλους
GeorgeGreekTrucker
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από GeorgeGreekTrucker » Πέμ 02 Ιουν 2011, 15:44

Για να μην κυνηγάτε μαγισσες και καταριέστε τη μοιρα σας
να σας πω οτι με γραπτα (στα λόγια απο πολυ παλιότερα)
απο τις αρχες του 20ου αιώνα εχουν ξεκινήσει τεράστιες προσπάθειες
για την χαλάρωση των ηθων για την κατάργηση των νομων περι
παιδοφιλίας και για την μετονομασία της σε ερωτα μεταξύ
διαφορετικών γενεών
(η οπως αλλιώς μεταφράζεται το intergenerational sex).

http://www.ipce.info/ipceweb/Library/nelson.htm

Δεν ειναι ομως η πρωτη φορα που η ανθρωπότητα βρίσκεται στο
στόχαστρο των ολιγαρχών και βάλλεται κατ'αυτον τον τροπο.
Πορνογραφικές ζωγραφιές θα βρουμε και στην Σουμερία πριν 6000 χρόνια
και φυσικά στην αρχαία Ελλάδα πριν απο 2500 χρόνια, και αλλού,
(συγκρίνετε το με το σημερινό πορνο στο διαδύκτιο).

Αυτο που φαίνεται να συμβαίνη ειναι πως μολις ο κοσμάκης αρχίζει να
ξυπνάη τοτε οι ολιγάρχες τον ισοπεδώνουν με "οπλα" που εχουν εξελίξει
απο τα βαθη των αιώνων.

Για παράδειγμα, ξερουν οι πονηρολόγοι πως αν ο αντρας δεν εχει οικογένεια δεν
θα αντισταθεί σε οσα συμβαίνουν γυρω του, η τουλάχιστον η αντίσταση του δεν
θα'ναι οσο σθεναρή θα ηταν αν ειχε.
Γι'αυτο βλέπετε τοσα προγράμμτα στα ΜΜΕ, που ολα βέβαια τους ανήκουν, να
εκθιάζουν το διαζύγιο την δηθεν απελευθέρωση των γυναικών και κυρίως τον
ελεύθερο έρωτα απο ολο και μικρότερες ηλικίες, γιατί αν το άτομο εχει πολλους
συντρόφους τοτε δεν μπορεί να σχηματίση βαθείς και δυνατούς δεσμους στην ζωη του.

Ξερω κι'αλλα επι του θέματος, αν υπάρχει ενδιαφέρον να σας τα μεταφέρω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιουν 2011, 16:36

GeorgeGreekTrucker έγραψε:Δεν ειναι ομως η πρωτη φορα που η ανθρωπότητα βρίσκεται στο
στόχαστρο των ολιγαρχών και βάλλεται κατ'αυτον τον τροπο.
Αυτή η ιστορία είναι τόσο παλιά όσο και τα ολιγαρχικά αυτα σόγια.
Ειδικά αυτά τα σκοτεινά σούργελα, έχουν την παιδεραστία MUST (και τις παιδοθυσίες- κι ανθρωποθυσίες γενικότερα)στα τελετουργικά τους σατανολατρικά τριπάκια. 'Εχει να κάνει με "καθαρές" ενέργειες που θέλουν να απομυζούν και ένα σωρό άλλα τέτοια κέρατα, που με φρικάρουν και μόνο που τα σκέφτομαι, όχι γιατί είμαι μυξοπαρθένα, αλλά γιατί οργίζομαι και δε θέλω να οργίζομαι και να "πέφτω" στα τάρταρα μαζί τους.

Θα μου πεις δεν είναι μόνο αυτοί, είναι ένα κάρο ανώμαλοι στον πλανήτη. ΣΑΦΩΣ και είναι. Υπάρχουν ένα σωρό διαστροφές στον ανθρώπινο ψυχισμό, μια από τις εγκληματικότερες είναι αυτή.

GeorgeGreekTrucker έγραψε:Γι'αυτο βλέπετε τοσα προγράμμτα στα ΜΜΕ, που ολα βέβαια τους ανήκουν, να
εκθιάζουν το διαζύγιο την δηθεν απελευθέρωση των γυναικών και κυρίως τον
ελεύθερο έρωτα απο ολο και μικρότερες ηλικίες, γιατί αν το άτομο εχει πολλους
συντρόφους τοτε δεν μπορεί να σχηματίση βαθείς και δυνατούς δεσμους στην ζωη του.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκφυλίζεται γενικότερα η έννοια του έρωτα στη σκέψη τους και μπαίνουν πιο άνετα σε σκοτεινότερα τριπάκια.
Επίσης σιγά σιγά κάνουν τα πρώτα δειλά μεν, ηχηρά δε, βήματα προς τη νομιμοποίηση των παιδοφίλων. Η εφεύρεση της "πολιτικώς ορθής" λέξης, είναι στα πλαίσια αυτής της προπαγάνδας. Με τις νέες "αξίες" που μεταδίδουν διαρκώς, τα λαμόγια θα γίνουν ηθικά παράγωνα και οι εγκληματίες ήρωες.

GeorgeGreekTrucker έγραψε:Ξερω κι'αλλα επι του θέματος, αν υπάρχει ενδιαφέρον να σας τα μεταφέρω.
Ρίχτα Γιώργη μου. Υπάρχει ενδιαφέρον. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 02 Ιουν 2011, 16:37

Oκ παιδια αλλο η παιδοφιλια αλλο αυτο.
Ο νομος οριζει την αποπλανηση αν το ενα απο τα δυο ή και τα δυο πρόσωπα που εμπλεκονται στην σεξουαλικη πραξη ειναι κατω των 15 ετων
αν δηλαδη ενας 14ρης παει με μια 14ρα, αυτο νομικα ειναι ποινικα κολάσιμο (παράδειγμα του ποσο πρόχειρα νομοθετεί ο νομοθέτης οταν δεν εχει και τιποτα καλυτερο να κανει και στα γρηγορα).
Για μενα ο νομος ως εχει ειναι σωστος (οσον αφορα την ηλικια).
Οκ να μην ειναι και παιδι αλλα οχι να εχει και συνταξιοδοτηθει απο το ΙΚΑ για να κανει σεξ.
Το να παει ενας 20ρης με μια δεκαεξαρα δεν το θεωρω παιδοφιλια (μην τρελαθουμε) και νομιζω
πως η δεκαεξαρα ξερει πολυ καλα τι θελει και δεν παιζει μηλα στην παιδική χαρά :)
Την χαλάρωση των ηθων δεν το βλεπω ως μερος μιας συνομωσιας. ειναι απλα κατι που συμβαινει
ποτε μια εποχη δεν εχει τα ιδια ηθη με μια αλλη εποχη.
Αλλες εποχες ειναι ποιο συντηρητικες, αλλες τοσο συντηρητικες που θυμιζουν μουχλα, και αλλες πολυ ελευθεριακες.
Τα ηθη επισης ακομα κι οταν ηταν συντηρητικα ηταν βολικα συντηρητικα.
Τελος ολοι μιλαμε για την εκμεταλευση ανηλικων. Αλλα πριν μερικα χρονια που ανθουσαν τα κωλομπαρα.
πολλες απο τις κοπέλες ηταν ανηλικες. τοτε ομως δεν μιλησε κανεις. αν η ανηλικη δουλευει σε κωλομπαρο και δεν την εκμεταλευεται
καποιος σε μια υπογεια παραγκα ειναι λιγοτερο ανηλικη προφανως...
Επισης πανω στο θεμα των ποινων εχω μια απορια.
Εχω ακουσει εκατομυρια φορες οτι οι ποινικοι κρατουμενοι εχουν δικους τους νομους και μισουν τους εγκληματιες που τα
εγκληματα τους ειχαν σχέση με ανήλικα (επειδη τους επιασε το ηθικο τους).
Αλλα τι θα γινονταν αν κλεινανε μια 14-χρονη στο ιδιο κελι με δεκα ισοβιτες(που τα εγκληματα τους δεν ειχαν σχεση με ανηλικα) για δυο μερες;
Θα εβγαινε παρθενα απο το κελι;
Οχι η απορια μου δεν ειναι υποθετικη. Στην βραζιλια μια δεκατετραχνονη την βιαζανε για εναν μηνα οι κρατουμενη σε μικτο κρατητιριο.
(αυτοι με τον κωδικα ηθικης που δεν σηκωνει τα σεξουαλικα εγληματα)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιουν 2011, 16:47

Divine Sinner έγραψε:Oκ παιδια αλλο η παιδοφιλια αλλο αυτο.
άλλο ποιο;
Ο νομος οριζει την αποπλανηση αν το ενα απο τα δυο ή και τα δυο πρόσωπα που εμπλεκονται στην σεξουαλικη πραξη ειναι κατω των 15 ετων
Αν και δε χρειαζόμαστε κανένα νόμο για να νιώσουμε τι ακριβώς είναι η παιδοφιλία, εδώ μιλάμε για ΠΑΙΔΑΚΙΑ ουτε καν εφήβους... 7χρονα, 5χρονα... και ΜΩΡΑ! Ή μήπως σου διέφυγε η φωτό μωρού νεκρού από το βιασμό;

Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ξέφυγες, γιατί δε μιλούσαμε καθόλου για ηλικίες.
Επ'αυτών των τελετουργικών που αναφέρθηκα εγώ πάντως, εστίαζα σε πολύ παιδιά. Σε ηλικίες που προανέφερα. Για το εφηβικό και προεφηβικό στάδιο, (πάλι εγκληματικό για μένα) μπορούμε να επεκταθούμε σε άλλη φάση αν θες, αλλά εδώ νομίζω πως καταλάβαμε όλοι ότι μιλούσαμε για κάτι πολύ χειρότερο (ηλικιακά).
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 02 Ιουν 2011, 16:57

Οκ λαθος μου που δεν διευκρινισα το ποιο ειναι το "αυτο". λογικο ειναι οτι δεν ηξερες που απαντω, δεν εκανα και quote. απλα βιαζομαι λιγο.

Απανταω βασικα στον Greektrucker που ελεγε για intergeneration σχεσεις κλπ.
οτι ειναι ασχετο με την παιδοφιλια ακριβως το ιδιο λεμε βασικα. απλα εσυ θεωρεις οτι η απαντηση μου ειναι ασχετη, ενω εγω
οτι η αναρτηση στην οποια απαντω. ειναι ασχετη με το νημα.
Γιατι σχεση αναμεσα σε διαφορετικες γενιες ειναι κι ενας πορνογερος που παει με μια 20ρα.
αλλα αυτο δεν ειναι παιδοφιλια.
Αυτο θελω να τονισω. οτι αλλο οι σχεσεις αναμεσα σε διαφορετικες γενιες και αλλο αυτο που συζηταμε.
Για τα παιδια δεν διαφωνει κανεις οτι ειναι εγκλημα.
Αλλα αν δεν διευκρινισουμε ποια ειναι τα ορια του εγκληματος τοτε μπορει πχ με το προσχημα την παιδοφιλιας
να μας πιασει παιδοϋστερια, δηλαδη να συνδεουμε το οτιδηποτε με τον φοβο οτι ο απεναντι μας μπορει να εχει ως κινητρο να
βλαψει το παιδι μας.
Πολλα μπορουμε να κανουμε αν εχουμε τον πανικο για συμβουλο.
Πχ το να ποινικοποιησουμε την σχεση ενος 20ρη με μια δεκαεφταρα. σε μια ακραια περίπτωση.
θα μου πεις. μιλαμε για παιδια. ναι αλλα με προσχημα τα παιδια (και οχι μονο τα παιδια αλλα και την ασφαλια τις κλοπες τα ναρκωτικ κλπ)
πολλα μπορουν να νομοθετηθουν, και η πανικοβλημενη κοινωνια
θα κανει και ηρωα αυτον που θα τα "θεσμοθετησει" για τους δικους του υποχθονιους σκοπους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιουν 2011, 17:07

Και από πού συμπεραίνεις πως όταν μιλάνε για intergeneration σχέσεις αναφέρονται μόνο σε 12-13-14χρονα κι επάνω;

Το intergeneration είναι απροσδιόριστη έννοια και μια έξυπνη επινόηση για κάτι λίαν ΑΝΟΜΟ.
και το νεογνό είναι κάποιας γενιάς (generation) όταν λοιπόν βάζουν το ΙΝΤΕR μπροστά που σημαίνει διά..., (σα να λέμε δια-πλανητικά, δια-γαλαξιακά, κλπ) που σημαίνει σάρωση σε όλα τα επίπεδα, δεν σταματάει πουθενά. Ξεκινάει από το νεογνό, και φτάνει μέχρι το 15χρονο (που είναι το νόμιμο όπως λες). Εμείς δε θα λέγαμε "δια-γενεϊκά" θα λέγαμε όμως, "απασών των γενεών". 'ΟΟΟΟΟΟλες οι γεννεές περιλαμβάνουν ΚΑΙ τα νεογνά, και τα 2χρονα, 3χρονα, 4χρονα κλπ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Ιουν 2011, 17:09

Κι επειδή χάθηκε λίγο ο ειρμός, ΚΑΙ αλλάξαμε και σελίδα, ενώ είχαμε ξεκινήσει κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, Γιώργη, στην τοποθέτησή σου, απάντησα εδώ φίλε http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 38#p140438

Και αναμένω με ενδιαφέρον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”