AnonymosEreynhths έγραψε:Υπάρχει συνεναιση-αδιαφορία διότι μας έχουν φουσκώσει αλλά προβλήματα για να ασχολούμαστε.
Πχ να πληρώσεις λογαριασμούς όταν οι μισθοί μειώνονται και τα αγαθα αυξάνονται (οι τιμές τους ).
Οπότε κόβουν κ8βουν ο καθένας λέει εμένα μου έκοψαν εκεινο εμένα το άλλο και παραδίπλα στα τέτοια μας οπότε αδυνατούμε να δούμε τι γίνεται συνολικά.
Εύκολοι λοιπόν να περνούν νόμους περιορίζοντας τις όποιες δήθεν ελευθερίες μας.
Δεν βαριέσαι καλα να είμαστε.Αντε και καλο μας ψόφο.
Δεν είναι μόνο αυτό γιατί δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Ο κυριότερος λόγος που επιτρέπουμε τον περιορισμό των ελευθεριών μας είναι
οι ευκολίες και η "ασφάλεια" μας απο την τρομοκρατία. Οι ευκολίες είναι π.χ οι
πιστωτικές κάρτες και οι ηλεκτρονικές αγορές.Με αυτούς τους τρόπους αυτόματα
παραχωρούμε άπειρα στοιχεία των καταναλωτικών συνηθειών μας,διατροφικές συνήθειες,
φάρμακα,οικονομική και κοινωνική τάξη κ.α.Φυσικά κάποια πράγματα έχω αγοράσει και εγώ
από το ίντερνετ κινητό,λαπτοπ κ.α αλλά είναι άλλο να αγοράζεις μια ζωή με πιστωτικές και παντός
είδους αγορές απο το ίντερνετ και άλλο αυτό.Φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν οι ασφαλιστικές αν έχουν
πρόσβαση σε προσωπικά μας δεδομένα όπως θέματα υγεία μας διατροφικές συνήθειες.Το ίδιο και για τα ίχνη μας
στο ίντερνετ πως μπορούν να τα χρησιμοποιούν. Όπως πχ κοιτάμε ένα τρυπάνι στο ιντερνετ και μετά μας "πετάγονται" διαφημίσεις
με τρυπάνια.Για το καλό μας...και παντού τα μάτια(κάμερες) του μεγάλου αδερφού σαν την Αγγλία την Ολλανδία της ΗΠΑ κ.α για την "ασφάλεια" μας.
Για τα πάντα υπάρχει τρόπος !! Αλλά αν δεν θέλουμε ένα οργουελικό κράτος θα πρέπει να χρησιμοποιούμε που και που τον εγκέφαλο μας.Αλλιώς καλά να πάθουμε..
Να που φταίμε !!