ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 18:30

Και για να μην το εξαντλουμε οπως λες

οδηγος και ελεγκτης ειναι ΑΘΩΟΙ(για το φονο) μεχρι αποδειξεως του εναντιου .

Ευτυχως εμειναν σε αυτο το συνταγμα καποιοι σωστοι νομοι ακομα

δεν θα το κανουμε τωρα εδω περα Γερμανια του 40 και σοβιετικη ενωση
για να ικανοποιησουμε την εκδικητικη μανια καποιων

Δεν εχουν προλαβει να διαλυσουν καθε πτυχη του συνταγματος ακομα
και μαλλον αυτο θελετε να γινουμε τελειως μπανανια η αραβια οσοι ειστε υπερμαχοι των δικαστηριων αυτων .
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 18:36

Τάλως έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Γινονται επισοδεια, κινδυνευεις να σε προσαγαγουν 3 ωρες μετα τα επισοδεια και σε ψιλοασχετο μερος χωρις να υπαρχει κατι που να σε συνδεει με αυτα.
Αλλα καλως δεν σε πηραν μεσα ενω υπαρχει ΠΤΩΜΑ και εισαι ο τελευταιος που ηρθε σε επαφη μαζι του ενω ηταν ζωντανος.
Φωτη
χαθηκε ενας ανθρωπος και καταστραφηκε μια οικογενεια

και ζητας να βαλουμε εναν ανθρωπο μεσα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Η ΟΧΙ (αν τον εσπρωξε)
και να καταστρεψουμε αλλη μια .

αν δεν μπορεις να το κατανοησεις αυτο τι θες να κανω ?
το οτι δεν εχεις συναισθηση τι αποτελεσματα εχει η ρετσινια απο τετοιες καταστασεις
σε μια οικογενεια δεν θα πει πως πρεπει να φυλακιζουμε ετσι αδιακριτα . ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
γιατι η ρετσινια ειναι πολυ χειροτερη .

Γιατι αν φυλακιστει και παψει να πληρωνεται και τελικα ειναι αθωος
μεχρι να γινουν οι δικες μια αλλη οικογενεια θα πειναει ενω θα ειναι αθωος και προφανως θα διαλυθει.

απο την αρχη του ποστ σε βλεπω και μιλας και αγνοεις τους νομους
και δεν μιλαω τους νομους που σκοπο εχουν να μας τα παρουν απο την τσεπη
αλλα τους νομους για την στοιχειωδη προστασια του πολιτη που μπορει και να μην φταιει για κατι
και μπορει να την πληρωωσει χωρις να φταιει
αν θελεις κατσε να τους διαβασεις .
ακομα και σημερα προστατευουν καποια βασικα μας δικαιωματα
οπως το δικαιωμα το να εισαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μεχρι να αποδειχθει η ενοχη σου

Υ.Γ και αν τελικα αποδειχθει περιτρανα οτι δεν τον εσπρωξε
τι θα καναμε αν τον ειχαμε βαλει μεσα
θα ειχε χασει τον μισθο του (γιατι μπαινουν σε διαθεσημοτητα και μετα μεχρι να αρθει θελει επιτροπες και τετοια)
και τι θα ειχαμε κερδισει ? θα καναμε κακο σε εναν ανθρωπο για κατι που δεν εκανε

ενω αν αποδειχθει πως το εκανε μπορει κατοπιν μια χαρα να παει φυλακη
κατ αρχην θα απαντησω σε αυτα που δεν quot-αρισα.
κι εγω ειμαι κατα των λαϊκων δικαστηριων. και για να στο θεσω αλλιως εχει γινει λαϊκο δικαστηριο εις βαρος μου παλαιοτερα απο δημοσιοκαφρους με την μονη δικλιδα οτι δεν δημοσιοποιηθηκε το ονομα μου. ομως ολοι οσοι ηταν στον κοινωνικο μου περιγυρο γνωριζαν περι ποιου ατομου προκειται. οταν εληξε το θεμα κατάφερα σε εναν μεγαλο βαθμο να γυρισω την γνωμη του περιγυρου μου αντιθετα απο αυτην που ειχε σχηματιστει απο τα καναλια. το οτι ημουν ελευθερος αποτελουσε αποδειξη απο μονο του.

Για να δικαστει καποιος για ενα εγκλημα δεν χρειαζεται ατρανταχτη αποδειξη οτι το εκανε. χρειαζονται αποχρωσες ενδειξεις.
Σου λεει δηλαδη ο εισαγελεας. συντρεχουν αποχρωσες ενδειξεις και θα πρεπει να περασει το θεμα απο την βασανο του δικαστηριου.
Σε ρωτω. ειχαμε αρκετες αποχρωσες ενδειξεις για να υπαρξει συλληψη;;;
επισης.

Post Posted: Fri Aug 16, 2013 5:28 pm
Ως τωρα η εκθεση της πραγματογνωμοσυνης αθωωνει τον ελεγκτη στο αν εσπρωξε η οχι τον νεαρο .

Ομως τον επιασε απο την μπλουζα οταν εκεινος πηγε να φυγει
οποτε εδω προφανως και πρεπει να ελεγθει η πραξη του ελεγκτη το να πιασει δηλα δη τον νεαρο απο τη μπλουζα
ενω εφευγε χωρις να καθησει να βεβαιωθει το προστιμο .

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr που επικαλείται δικαστικές πληροφορίες στο πόρισμα των ελεγκτών μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρεται πως «ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε». Παράλληλα, από την εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το τραγικό περιστατικό.
Κατ αρχην εγω δεν ειπα ποτε οτι τον εσπρωξε. εγω ειπα οτι ενηργησε σαν μπραβος και αυτο ειχε αποτελεσμα να πεθανει ενας νεαρος.
Γιατι ενηργησε σαν μπραβος;; γιατι απλουστατα. δεν διαπληκτιζεσαι δεν κλεινεις την εισοδο, δεν εμποδιζεις την αποβιβαση δεν πιανεις απο την μπλουζα του κανεναν. γραφεις προστιμα. κι εκει τελειωνει η δουλεια σου.
Ο ελεγκτης λοιπον εδειξε υπερβαλοντα ζηλο για την δουλεια του με αποτελεσμα να εχουμε εναν νεκρο.

αδηγος και ελεγκτης ειναι ΑΘΩΟΙ μεχρι αποδειξεως του εναντιου .
και ξανα σου λεω οτι αρκουν αποχρωσες ενδειξεις για να συλληφθει κανεις.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 18:58

Divine Sinner έγραψε: κατ αρχην θα απαντησω σε αυτα που δεν quot-αρισα.
κι εγω ειμαι κατα των λαϊκων δικαστηριων. και για να στο θεσω αλλιως εχει γινει λαϊκο δικαστηριο εις βαρος μου παλαιοτερα απο δημοσιοκαφρους με την μονη δικλιδα οτι δεν δημοσιοποιηθηκε το ονομα μου. ομως ολοι οσοι ηταν στον κοινωνικο μου περιγυρο γνωριζαν περι ποιου ατομου προκειται. οταν εληξε το θεμα κατάφερα σε εναν μεγαλο βαθμο να γυρισω την γνωμη του περιγυρου μου αντιθετα απο αυτην που ειχε σχηματιστει απο τα καναλια. το οτι ημουν ελευθερος αποτελουσε αποδειξη απο μονο του.
Για να δικαστει καποιος για ενα εγκλημα δεν χρειαζεται ατρανταχτη αποδειξη οτι το εκανε. χρειαζονται αποχρωσες ενδειξεις.
Σου λεει δηλαδη ο εισαγελεας. συντρεχουν αποχρωσες ενδειξεις και θα πρεπει να περασει το θεμα απο την βασανο του δικαστηριου.
Σε ρωτω. ειχαμε αρκετες αποχρωσες ενδειξεις για να υπαρξει συλληψη;;;
Επειδη εχω και εγω περασει κατι παρομοιο για αυτο με βλεπεις και στεκομαι ετσι . (οχι βεβαια κατι τοσο σοβαρο οσο ο φονος)
εχει λοιπον που λες διαφορα γιατι ο φονος ειναι πολυ βαρυ .
προσεξε τωρα
αλλο η προσαγωγη των 2 "ενοχων" και μαρτυρων για μια συντομη ανακριση για να δουν τι πρεπει να κανουν
αλλο το αυτοφωρο οπου καθεσαι μεσα λες και σε εχουν πιασει επαυτοφωρω την ωρα που το κανεις δεν δεν χωραει αμφιβολια οτι
το εκανες .
αλλα εδω απο οτι εχεις δει εχουμε αντικρουομενες μαρτυριες .
οι μεν να λενε οτι πατησε το κουμπι ο νεαρος
οι αλλοι οτι το πατησε ο ελεγκτης
αλλοι οτι τον εσπρωξε
οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ξεκαθαρο το τι εγινε για αυτο και δεν μπορουν να περασουν απο αυτοφωρο

Ουτως η αλλως βαση νομου οταν υπαρχει θανατος παει ΠΑΝΤΑ δικαστικα ΠΑΝΤΑ .
ακομα και 100 ατομα να πουν οτι εισαι αθωος αν εχεις συμετοχη στο περιστατικο περνας απο δικη .

και η διαφωνια μου ειναι οτι δεν μπορει να γινει συλληψη να παει φυλακη
μεχρι να γινει η δικη ασχετα αν ειναι αθωος η ενοχος γιατι δεν υπαρχουν ξεκαθαρες μαρτυριες .

και αφου υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αθωοι και βαση του χρονου που θελουμε ωστε να γινουν ολες οι ερευνες / ανακρισεις / ιατροδικαστικες εξετασεις και λοιπα δεν μπορει να τον εχεις τοσες μερες φυλακη και να σου βγει αθωος

αυτο ειναι ασχημο πραγμα
οποτε κανεις προσαγωγη και αν προκυψει φανερα ευθυνη κανεις συλληψη
αλλιως αναλαμβανουν οι δικιγοροι και παει σε δικη
αν καταδικαστει φυλακιζεται

δεν καταλαβαινω για αυτο ειναι κακο οπως γινεται

γιατι και μια στις δεκα να ειναι καποιος αθωος δεν ειναι κριμα να τον χωνεις μεσα ? εστω και για 10-20 μερες ?
ο θανατος δεν αλλαζει . οτι κι αν κανεις
αλλα προσπαθεις να προλαβεις την πιθανοτητα να εχεις κλεισμενο μεσα εναν αθωο

αυτο λεω

Στο ερωτημα σου ? για μενα οχι δεν επρεπε να γινει συλληψη
μια χαρα εγινε η προσαγωγη και απο την στιγμη που δεν προεκυψαν στοιχεια δεν εγινε συλληψη ορθα κατ εμε ,

τωρα στη δικη αν παρουσιαστουν στοιχεια και δειχθει οτι τον εσπρωξε ας υποστει τις συνεπειες οπως πρεπει .

Κατ αρχην εγω δεν ειπα ποτε οτι τον εσπρωξε. εγω ειπα οτι ενηργησε σαν μπραβος και αυτο ειχε αποτελεσμα να πεθανει ενας νεαρος.
Γιατι ενηργησε σαν μπραβος;; γιατι απλουστατα. δεν διαπληκτιζεσαι δεν κλεινεις την εισοδο, δεν εμποδιζεις την αποβιβαση δεν πιανεις απο την μπλουζα του κανεναν. γραφεις προστιμα. κι εκει τελειωνει η δουλεια σου.
Ο ελεγκτης λοιπον εδειξε υπερβαλοντα ζηλο για την δουλεια του
εδω ναι πρεπει να ελεγθει αν οντως ειναι οπως τα λες και να εχει συνεπειες αναλογες της παραβασης του

ΑΛΛΑ
με αποτελεσμα να εχουμε εναν νεκρο.
αυτο δεν ισχυει σαναποτελεσμα
το ειπα και πριν . οτι καποιος σου μιλαει ασχημα
δεν θα πει πως ειναι υπεθυνος επειδη εσυ πηρες φορα να πηδηξεις απο την ταρατσα

ο νεκρος υπαρχει αλλα δεν ειναι εξ αιτιας του διαπληκτισμου
αλλα ειναι
α) η ανοιξε ο παιδι την πορτα και πηγε να πηδηξει εξω για να αποφυγει το προστιμο
β) την ανοιξε ο ελεγκτης και πεταξε εξω το παιδι ενω το τρολευ ειναι εν κινησει
στο (β) ο ελεγκτης παει για φονο στο (α) οχι

Υ.Γ
συλλληψη θα πει οτι πας μεσα μεχρι να γινει η δικη
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 19:05

Σωστα. ηθικα ομως το συστημα σκοτωνει παιδια.
Ακομα κι αν ηταν εμμεσο αποτελεσμα αν ο τυπος εκανε σωστα την δουλεια του δεν θα ειχε συμβει.
Γιατι ομως δεν εκανε σωστα την δουλεια του; Γιατι το συστημα ειναι δομημενο καθ αυτον τον τροπο.
αρκει μια αισθηση εξουσιας για να πορωθει καποιος. οσο ασημαντη κι αν ειναι.
και αν η αποτελεσματικοτητα συνδεεται με ποσοστα επι των προστιμων τοτε ο ελεγκτης (οι περισσοτεροι) ειναι ετοιμος να παραβιασει τα δικαιωματα του συμπολητη του και να το παιξει μπατσος χωρις να εχει τετοια αρμοδιοτητα.
και αν συνεβαινε το αντιθετο ο νεαρος θα ηταν ηδη με χειροπεδες και θα ηταν ο τσαμπατζης που σκοτωσε καποιον που πηγε να κανει την δουλεια του.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 19:26

Divine Sinner έγραψε: Γιατι ομως δεν εκανε σωστα την δουλεια του; Γιατι το συστημα ειναι δομημενο καθ αυτον τον τροπο.
αρκει μια αισθηση εξουσιας για να πορωθει καποιος. οσο ασημαντη κι αν ειναι.
και αν η αποτελεσματικοτητα συνδεεται με ποσοστα επι των προστιμων τοτε ο ελεγκτης (οι περισσοτεροι) ειναι ετοιμος να παραβιασει τα δικαιωματα του συμπολητη του και να το παιξει μπατσος χωρις να εχει τετοια αρμοδιοτητα.
Φανταζομαι θα ειδες διαφορες αναφορες και στο φορουμ και εκτος
απο ανθρωπους να μιλανε οτι εχουν δει σε αυτο το ποστο καθε ειδους ανθρωπο

αυτο συμβαινει σε καθε ελεγκτικη υπηρεσια (γενικα παντου καποιοι κανουν σωστα τη δουλεια τους αλλοι οχι)
ομως το οτι αυτος μπορει να υπερεβαλε δεν θα πει οτι πρεπει να μισουμε καθε ελεγκτη
γιατι ο τιτλος που εβαλες αυτο λεει .

Οταν βλεπουμε καποιον να κανει κατι περαν της αρμοδιοτητας του το καταγγελουμε και το σωστο ειναι να απομακρυνθει .
βεβαια θα ειδες φανταζομαι την ανακοινωση την υπηρεσιας ?
"Εργαζόμενοι ΗΣΑΠ: Έχουν μετατρέψει την διαδικασία ελέγχου εισιτηρίων σε “κυνήγι κεφαλών”
Ωστόσο, οφείλουμε να καταγγείλουμε, για άλλη μια φορά, με το πιο κατηγορηματικό τρόπο, τις πολιτικές των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών και τις πρακτικές των εταιρειών των αστικών συγκοινωνιών, που έχουν μετατρέψει την διαδικασία του ελέγχου εισιτηρίων σε “κυνήγι κεφαλών”.

Οι εταιρείες οφείλουν όπως άλλωστε έχουμε στο παρελθόν επισημάνει πολλές φορές, για τη σωστή εκπαίδευση εργαζομένων, στην τόσο ευαίσθητη και δύσκολη δουλειά του ελέγχου κομίστρου.

Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια σοβαρή και ουσιαστική εκπαίδευση για τον έλεγχο εισιτηρίων, έτσι ώστε να διενεργείται πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό και την αξιοπρεπή συμπεριφορά προς τον επιβάτη.

Οι εργαζόμενοι με δική τους πρωτοβουλία καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να αναπληρώνουν την έλλειψη εκπαίδευσης και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη επαγγελματική επάρκεια."
Και στο κατω κατω
αμα καποιος μου φερθει ετσι δεν θα παω να πηδηξω απο το λεωφορειο η το τρολευ .
απλα δεν υπογραφω το προστιμο δεν δινω στοιχεια αφου μου φερεται ετσι και κανω καταγγελια .
αλλως τε για αυτο ειχε μαρτυρες για την φραστικη επιθεση η το οτι τον τραβαγε δια της βιας .

οτι και να λεμε και σωστα λες πως οι ελεγχοι εχουν κανονες
δεν μπορει να θεωρουμε μια λογομαχια ικανη να θεσει εναν ανθρωπο υπολογο επειδη ο αλλος πηδηξε εξω απο το τρολευ με τον τροπο που εγινε (αν τελικα δεν αλλαξει η πραγματογνωμοσυνη )

Υ.Γ το προβλημα ειναι οτι οχι μονο εχουμε υπαλληλους που δεν ξερουν πως να κανουν τη δουλεια τους
αλλα εχουμε και πολιτες που δεν ξερουν τα δικαιωματα τους και κανουν κινησεις πανικου

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 19:35

Ο τιτλος συμφωνω οτι ηταν γενικευτικος.
Αλλα εγω θα ερθω στα λογια σου. ειχες πει για τους δημοσιους υπαλληλους.
οταν βλεπουν τον συναδελφο τους να κανει λαμογιες φταινε οι ιδιοι που δεν το καταγελλουν. ειναι συνενοχοι ειπες.
Γιατι ομως δεν τον κατηγειλαν;
Εγω θα σου πω οτι τον συγκεκριμενο ελεγκτη δεν τον θεωρω δολοφονο. ΡΟΥΦΙΑΝΟ ομως τον θεωρω οπως και τους υπολοιπους.
Και οταν καποιος ειναι ρουφιανος του αξιζει ψοφος.
Κυνηγουν εν μεσω κρισης φτωχο κοσμακη και οι περισσοτεροι το κανουν με εναν ζηλο που θυμιζει ιαβερη. τουλαχιστον ο ιαβερης εκανε και μια καλη πραξη στο τελος τελος γιατι ειχε ανδροπρεπεια. οι περισσοτεροι εξ αυτων δεν ειναι τιποτε αλλο παρα τιποτενια τσιρακια.
η εξουσια που εχουν ειναι η μονη που θα εχουν γιατι ως ανθρωποι δεν εχουν καμια ηγετικη ποιοτητα πανω τους. ειναι δουλικα ερπετα.
Εξαιρω εναν δυο που απλα κανουν την δουλεια τους. οι περισσοτεροι ειναι αθλιοι. και φυσικα δεν εγιναν ελεγκτες επειδη ετυχε να βρουν αυτη τη δουλεια. εγιναν ελεγκτες γιατι αυτη ειναι η ποιοτητα αυτων των ανθρωπων.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 19:44

Divine Sinner έγραψε:Ο τιτλος συμφωνω οτι ηταν γενικευτικος.
Αλλα εγω θα ερθω στα λογια σου. ειχες πει για τους δημοσιους υπαλληλους.
οταν βλεπουν τον συναδελφο τους να κανει λαμογιες φταινε οι ιδιοι που δεν το καταγελλουν. ειναι συνενοχοι ειπες.
Γιατι ομως δεν τον κατηγειλαν;
Ναι και δεν το παιρνω πισω.
οποιος κανει συγκαλυψη ειναι και εκεινος υπευθυνος
στο γιατι δεν κατηγγειλαν ? αφου μονος του πηγε να κανει ελεγχο . πως να τον δουν να τον καταγγειλουν?

ΟΜΩΣ το εκαναν οι πολιτες που ηταν εκει μεσα . και πρεπει να ελεγθει οπως ειπα και πριν για την συμπεριφορα του
(αν ειχαν παει 2-3 ελεγκτες και κανεις δεν ελεγε τιποτα ενω ειχαμε καταγγελειες τοτε θα ηταν και οι 3 υπευθυνοι )
Εγω θα σου πω οτι τον συγκεκριμενο ελεγκτη δεν τον θεωρω δολοφονο. ΡΟΥΦΙΑΝΟ ομως τον θεωρω οπως και τους υπολοιπους.
Και οταν καποιος ειναι ρουφιανος του αξιζει ψοφος.
Κυνηγουν εν μεσω κρισης φτωχο κοσμακη και οι περισσοτεροι το κανουν με εναν ζηλο που θυμιζει ιαβερη. τουλαχιστον ο ιαβερης εκανε και μια καλη πραξη στο τελος τελος γιατι ειχε ανδροπρεπεια. οι περισσοτεροι εξ αυτων δεν ειναι τιποτε αλλο παρα τιποτενια τσιρακια.
η εξουσια που εχουν ειναι η μονη που θα εχουν γιατι ως ανθρωποι δεν εχουν καμια ηγετικη ποιοτητα πανω τους. ειναι δουλικα ερπετα.
Εξαιρω εναν δυο που απλα κανουν την δουλεια τους. οι περισσοτεροι ειναι αθλιοι. και φυσικα δεν εγιναν ελεγκτες επειδη ετυχε να βρουν αυτη τη δουλεια. εγιναν ελεγκτες γιατι αυτη ειναι η ποιοτητα αυτων των ανθρωπων.
Εδω τωρα παλι ανοιγεις νεο θεμα που νομιζω ειχαμε κανει καποτε κουβεντα
για το ποιος ειναι ρουφιανος και ποιος οχι .

παντως δεν πιστευω οτι η λυση ειναι ελεγχω η δεν ελεγχω επειδη εχουμε κριση .

σε γενικες γραμμες θα ηθελα οι ανεργοι να εχουν δωρεαν εισοδο σε ενα μεσο μεταφορας
και οι ελεγχοι να γινοται κανονικα

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 19:56

Να γιατι λεω οτι τα λαικα δικαστηρια και οι μαζες δεν ειναι σωστη λυση
========================================
Οργή για το χαμό του 19χρονου: «Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει» φώναζαν στην κηδεία

Στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Περιστερίου συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι τον 19χρονο Θανάση το απόγευμα της Παρασκευής. Περίπου 500 άτομα υποδέχθηκαν τη σορό του με χειροκροτήματα ενών μετά την εξόδιο ακολουθία ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του οδηγού του τρόλει και του ελεγκτή. Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση στο Περιστέρι όταν κατά τη διάρκεια πορείας οι συμμετέχοντες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά λεωφορείου γεμάτου με επιβάτες.

«Αθάνατος» και «το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει» ήταν δυο από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε έξω από την πόρτα του τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε ότον ο ελεγκτής τον εντόπισε να μην διαθέτει εισιτήριο.

«Το παρόν» στην κηδεία έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα είχε ξεκινήσει πορεία περίπου 300 ατόμων, από την λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, όπου σκοτώθηκε ο νεαρός Θανάσης, με προορισμό το νεκροταφείο όπου θα γίνει η ταφή.

Κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, ένα τέταρτο πριν την κηδεία επκράτησε ένταση όταν επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά ενώς λεωφορείου γεμάτο με κόσμο.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια άγνωστοι το έσπασαν και έγραψαν πάνω του συνθήματα όπως «δολοφόνοι».

http://www.iefimerida.gr/node/118478#ixzz2c9UBfgGv

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 22:01

Ένα πολύ ωραίο άρθρο πάνω στο θέμα.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _2815.html

Για όποιον βαριέται να το διαβάσει απομονώνω κάποια κομμάτια που μου άρεσαν και αξίζουν σχολιασμό.

Επειδή μου αρέσουν οι συσχετισμοί φαινομενικά άσχετων θεμάτων που έχουν όμως ένα κοινό παρονομαστή συνδέει το γεγονός του θανάτου του Θανάση με τον θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα.
Λίγους μήνες πριν, δύο σπουδαστές στη Λάρισα πέθαναν από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε το αυτοσχέδιο μαγκάλι με το οποίο προσπάθησαν να ζεσταθούν.
Τότε ανέλαβαν άλλοι να εκπροσωπήσουν τη φωνή της εξυπνάδας και της λογικής. Μα καλά, είναι δυνατόν να μην ξέρουν ότι οι αναθυμιάσεις προκαλούν κακό στην υγεία; Νέα, μορφωμένα παιδιά, να κάνουν τέτοια χαζομάρα; Δεν έχει πολιτική, κοινωνική σημασία το γεγονός, είναι ένα ατυχές περιστατικό, που βασίζεται στην προσωπική άγνοια.

Το διαβάσαμε από το: Ας πεθαίνουν οι φτωχοί… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z2c9rSui00
Σε ένα άλλο σημείο λέει.
Αν δεν είσαι με τους «πάνω», αν είσαι στους καταπιεζόμενους και αδύναμους, αν στέκεσαι πλάι στην εργατική τάξη, τότε αντιλαμβάνεται ότι οι προσωπικές τραγωδίες, δεν είναι καθόλου προσωπικές. Αντιθέτως, είναι τα συγκεκριμένα εξατομικευμένα αποτελέσματα των ευρύτερων κοινωνικών διεργασιών και πολιτικών. Και αυτές δεν είναι βέβαια μόνο οι επιλογές των κυβερνητικών κομμάτων, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Αυτοί θέλουν να ρημάξουν την κοινωνία ολοσχερώς. Και για να το κάνουν αυτό βρίσκουν πρόθυμους συμμάχους, πειθήνια μαντρόσκυλα, σκουλήκια της εξουσίας, που για να βγάλουν το μεροκάματο, αλλά κυρίως για να ασκήσουν λίγη εξουσία και να πουλήσουν εκδούλευση στα αφεντικά τους, γίνονται ακόμα πιο αδίστακτοι, ακόμα πιο αιμοβόροι. Είναι σίγουρο ότι την ώρα της εκδίκησης τέτοιοι ελεγκτές, όπως και άλλοι που «κάνουν τη δουλειά τους» θα αντιμετωπίσουν τη δίκαιη οργή.
Δε γνωρίζουν ίσως ότι κατά την Παρισινή Κομμούνα του 1871 αυτοί που πρώτοι θεωρήθηκαν εχθροί, πέρα από τους κυβερνώντες, ήταν οι ελεγκτές της καθημερινής ζωής, αυτοί που παραλάμβαναν τα νοίκια και τους φόρους, οι αστυνόμοι του δρόμου, οι τοκογλύφοι κ.α.

Το διαβάσαμε από το: Ας πεθαίνουν οι φτωχοί… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... z2c9zG4PWr
Αυτοί που "κάνουν τη δουλειά τους" με υπερβάλλοντα ζήλο δεν είναι κάποιοι από εμάς.
Έχουν διαλέξει στρατόπεδο.
Είναι τσιράκια των από πάνω
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 22:09

Και οδηγίες για την κακιά την ώρα.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _8390.html

Έχω πρόσβαση σε αρχεία νόμων (λόγω δουλειάς).
Θα τα ψάξω καλύτερα για να έχω άποψη από πρώτο χέρι.

Κόβω εισιτήριο αλλά καμιά φορά δεν ξέρει κανείς τι γίνεται
Ίσως βρεθώ σε καμιά σκηνή παρόμοια με την προχθεσινή και να χρειαστεί να πάρω θέση.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 22:21

Είχαμε συζήτηση με συναδέλφους που την πάτησαν και μπήκε ελεγκτής.

Οι συνάδελφοι είναι απόλυτα νομοταγής αλλά παρ όλα αυτά την πάτησαν.

Η μία έβγαζε κάρτα απεριορίστων αλλά εκείνη τη μέρα είχε αλλάξει τσάντα και είχε ξεχάσει να βάλει μέσα την κάρτα.
Ευτυχώς δεν έπεσε σε τραμπούκο και πλήρωσε τελικά το πρόστιμο και όλα καλά.

Μία άλλη μιλούσε στο κινητό όταν ήρθε το τρόλεϋ. Ανέβηκε και μέχρι να κλείσει το κινητό και χτυπήσει το εισιτήριο είχε μπεί ο ελεγκτής είχαν μπλοκάρει τα ακυρωτικά. Δεν ξέρω τίποτα θα σου κόψω πρόστιμο.

Η δεύτερη περίπτωση μου έχει τύχει είχε προλάβει να χτυπήσω αλλά πολλοί δεν πρόλαβαν.

Το ακυρωτικό στη μέση δεν λειτουργούσε και είχα την τύχη να μπω από την πίσω πόρτα.
Δεν θα ποδοπατηθούμε για να χτυπήσουμε εισιτήριο.
Χτυπάω αλλά το κάνω με το.....πάσο μου.
Για μένα προσωπικά το 1.40 δεν μου φαίνεται μεγάλο ποσό αλλά ξέρω ότι για πολλούς άλλους είναι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 16 Αύγ 2013, 22:33

Τάλως έγραψε:
OTTON έγραψε: Δεν νομίζω...

Διάβασα επί λέξη:
Τάλως έγραψε:απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους
1) Δηλαδή με πιο ουσιαστικό θα περιέγραφες αυτούς που δεν έχουν να φάνε;;;
2) Γιατί, εκείνοι που έχουν με τα βίας ένα πιάτο να φάνε, θα κάνουν τη διαφορά;;; :lol: :lol:
Αυτο λεω πως εκανες. ποιο περα δεν πηγες
Απίστευτη απάντηση στα ερωτήματά μου. Την σκεφτόσουν πολλή ώρα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 22:56

Παίρνουν λέει 10% επί των προστίμων.
Επομένως δεν κάνουν τη δουλειά τους απλά αλλά είναι φραγκοφονιάδες.
72 Ευρώ είναι το πρόστιμο. Για 7,2 ευρώ το κεφάλι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μαζέψουν.

Το να δίνουν οικονομικό κίνητρο είναι ένα θέμα απ όπου αρχίζουν όλα.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όταν μπουν οι ελεγκτές μαζί σου κλείνουν τα ακυρωτικά και δεν προλαβαίνεις να χτυπήσεις και ούτε περιμένουν τον κόσμο να χτυπήσει εισιτήριο.

Αν μπει μέσα κάποια γριά με μπαστούνι ή Πι που συνήθως δίνει σε άλλους να της το χτυπήσουν αφού πρώτα καθήσει στο κάθισμα να μη σκοτωθεί θα είναι μεζεδάκι του κάθε μαλάκα ελεγκτή που εκεί ποντάρει.

Εκτός αν δεν πρέπει να κυκλοφορούν οι γριές με ΠΙ και τρίποδα μπαστούνια ή μήπως δεν πρέπει να ζουν καν?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 00:35

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 17 Αύγ 2013, 07:42

doctormarkon έγραψε:Παίρνουν λέει 10% επί των προστίμων.
Επομένως δεν κάνουν τη δουλειά τους απλά αλλά είναι φραγκοφονιάδες.
72 Ευρώ είναι το πρόστιμο. Για 7,2 ευρώ το κεφάλι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μαζέψουν.
Βεβαιωμενο αυτο το 10% ?

γιατι αν τους εδωσαν κατι τετοιο εχουν κανει λαθος σοβαρο

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 17 Αύγ 2013, 07:58

Αυτο ειδα σημερα το πρωι σε μια ειδηση που σχολιαζει διαφορες καταγγελειες που εχουν γινει

(τραγικο αν οντως ειναι ετσι )

Σε κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.

Σε κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.
Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;

Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.

Επίσης δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου σαν επί πλέον αμοιβή αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολο τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 17 Αύγ 2013, 08:27

Αυτό με το 25% των κανονικών αποδοχών ίσχυε από την εποχή των επιδομάτων και των υπερωριών αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Γι αυτό και ήσουν λάθος όταν έλεγες για δημοσίους υπαλλήλους Το σωστό θα ήταν να λέει ο κόσμος τι είδους δημόσιο θέλει και τι είδους δημοσίους υπαλλήλους σαν προφίλ και ήθος.
Και προπαντός εις όφελος ποιου να λειτουργούν και να "κάνουν τη δουλειά τους"?

Και για όσους μιλάνε για δείκτες "παραγωγικότητας". Όπου το ακούω βγάζω σπυριά.
Εις όφελος ποίου θα μπουν αυτοί οι δείκτες?

Έστω ότι βάζουν δείκτες στους αστυνομικούς της τροχαίας.
Αν οι δείκτες είναι πόσα πρόστιμα και κλίσεις κόβει ο καθένας αλλιώς θα απολύεται τότε θα γίνει χαμός.

Ήδη έχουμε ένα κακό παράδειγμα.

Βάζουν ρανταρ για υπερβολική ταχύτητα π.χ στη στροφή στις "τρύπες του Καραμανλή"
Επικίνδυνη στροφή που αν την πάρει κάποιος με ταχύτητα και δεν ξέρει θα βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα ή στα βράχια ή στη θάλασσα.

Η τροχαία όταν λειτουργεί εις όφελος του κοινωνικού συνόλου θα πρέπει να τη στήνει μπροστά από τη στροφή και να βλέπουν για να κόβουν ταχύτητα.
Τη στήνει πίσω από τη στροφή. Αν ζήσεις και δεν συμβεί ατύχημα τότε σε γράφει. Ασε που όταν τους δεις μπορεί να τρομάξεις και να βρεθείς στα βράχια.

Πίσω από τη στροφή σημαίνει ότι θέλουν να κόψουν πρόστιμο και όχι να προλάβουν ένα ατύχημα.

Οι δείκτες όταν είναι εισπρακτικοί κάνουν το δημόσιο υπάλληλο και κατ επέκταση το Κράτος εχθρικό προς τον πολίτη.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 17 Αύγ 2013, 09:14

doctormarkon έγραψε: Γι αυτό και ήσουν λάθος όταν έλεγες για δημοσίους υπαλλήλους .
αυτο που λες ειναι πολυ γενικο . λαθος δεν θεωρω πως ημουν σε οτι τους αφορα
ειδικα για τον λογο οτι ΠΟΤΕ δεν ειπα κατι κακο μιλωντας για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιους υπαλληλους.

οσες φορες εχω πει κατι κακο ημουν συγκεκριμενος σε ποια ομαδα απευθυνομαι

Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 17 Αύγ 2013, 10:58

http://www.katohika.gr/2013/06/stranger ... s.html?m=1

εντυπωση μου εκανε αυτο το προ διμηνου παλιο αρθρο
του Στρεηντζερ στο οποιο κανει ξεκαθαρες νυξεις οτι
επικειται νασυμβει προκλητος θανατος εφηβου στην Αθηνα
που θα μοιαζει με κεινον του Αλεξη το 2008.
Ειτε υπερβολες ειτε οχι, σε κατι σκεψεις σε βαζει.
Εμενα ναι.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 17 Αύγ 2013, 12:11

Εμενα μου αρεσει πως για τους καθως πρεπει Ελληνοκεντρικους οταν ερχεται σε θεματα καταστολης υποχρεωσεων, ανελευθεριας κλπ, οι μεχρι πριν λιγο βελανιδοφαγοι και βαρβαροι κατα τα λεγομενα τους δυτικοι γινονται παραδειγματα προς μιμηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 12:49

Eva Luna έγραψε:http://www.katohika.gr/2013/06/stranger ... s.html?m=1

εντυπωση μου εκανε αυτο το προ διμηνου παλιο αρθρο
του Στρεηντζερ στο οποιο κανει ξεκαθαρες νυξεις οτι
επικειται νασυμβει προκλητος θανατος εφηβου στην Αθηνα
που θα μοιαζει με κεινον του Αλεξη το 2008.
Ειτε υπερβολες ειτε οχι, σε κατι σκεψεις σε βαζει.
Εμενα ναι.

κι εμένα...
Divine Sinner έγραψε:Εμενα μου αρεσει πως για τους καθως πρεπει Ελληνοκεντρικους οταν ερχεται σε θεματα καταστολης υποχρεωσεων, ανελευθεριας κλπ, οι μεχρι πριν λιγο βελενιδοφαγοι και βαρβαροι κατα τα λεγομενα τους δυτικοι γινονται παραδειγματα προς μιμηση
:thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 17 Αύγ 2013, 13:55

Όπως είναι φυσικό το σώμα των ελεγκτών δεν είναι αρκετό και για την συγκέντρωση ενός ποσού και φυσικά και πάταξη της λαθρεπιβίβασης, συνεπικουρείται από άλλα 200 άτομα, οι οποίοι είναι οι λεγόμενοι «εθελοντές ελεγκτές».
Ως κίνητρο στα συγκεκριμένα άτομα, έχει θεσμοθετηθεί η είσπραξη του 50% επί των προστίμων που πληρώθηκαν, ήτοι από 100 έως και 300 ευρώ μηνιαίως για όσους «το κυνηγάνε», ενώ μηνιαίως, κόβονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από 6.000 έως 8.000 πρόστιμα σε λεωφορεία και τρόλεϊ.
Οι ελεγκτές των Οδικών Συγκοινωνιών, σύμφωνα με εργαζομένους, έχουν δυσκολότερο έργο, σε σχέση με τους αντίστοιχους των Σταθερών Συγκοινωνιών (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Στο μετρό και τον ηλεκτρικό το σύστημα είναι "κλειστό" εξαιτίας της ύπαρξης αποβαθρών, ενώ επίσης τα μέσα των Σταθερών Συγκοινωνιών αστυνομεύονται περισσότερο.
Σε μια προσπάθεια πάταξης του φαινομένου της λαθρεπιβίβασης, το υπουργείο Μεταφορών διπλασίασε τους ελεγκτές κομίστρου.
Έτσι, οι ελεγκτές έφτασαν τα 85-90 άτομα συνολικά, έναντι 58 πριν μερικούς μήνες στις Σταθερές Συγκοινωνίες και τα 230 άτομα στις Οδικές Συγκοινωνίες.
Πάταξη του φαινομένου αναμένεται με την τοποθέτηση μπαρών, έπειτα από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου. Οι πρώτες μπάρες, πάντως, θα τοποθετηθούν σε μετρό και ηλεκτρικό σε ενάμισι έτος.
Ταλε κι αυτοι την δουλεια τους κανουν;; γιατι εμεις καπως αλλιως τους λεγαμε τους εθελοντες τετοιου τυπου καποτε.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 17 Αύγ 2013, 14:09

Divine Sinner έγραψε:
Πάταξη του φαινομένου αναμένεται με την τοποθέτηση μπαρών, έπειτα από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου. Οι πρώτες μπάρες, πάντως, θα τοποθετηθούν σε μετρό και ηλεκτρικό σε ενάμισι έτος.
Ταλε κι αυτοι την δουλεια τους κανουν;; γιατι εμεις καπως αλλιως τους λεγαμε τους εθελοντες τετοιου τυπου καποτε.
Θελεις να πεις κατι με αυτο ?
γιατι ειναι ασχετο με αυτα που ειπα εγω
γιατι δεν νομιζω να ειπα κατι καλο για τα ποσοστα . η θελεις να υπονοησεις οτι το ειπα καπου ?

και μια και δεν ειπα κατι καλο δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε εμενα συγκεκριμενα .
οι θεσεις μου ηταν σαφεστατες - το αν θελεις να μου προσαψεις πραγματα που δεν ειπα η δεν υπονοησα ειναι αλλο θεμα .

παντως οταν μπουν μπαρες οντως δεν θα υπαρχει αναγκη για τοσους ελεγκτες

Υ.Γ πανω σε αυτα που ειπα και πηρα θεση αν εχεις κατι να με ρωτησεις πολυ ευχαριστως να σου απαντησω

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 17 Αύγ 2013, 15:18

Εγω απλα σε ρωτησα αν και αυτοι οι «εθελοντές ελεγκτές» συμπεριλαμβανονται στους ανθρωπους που απλα κανουν την δουλεια τους.
Δεν ειπα οτι το ειπες. σε ρωτησα να δω πως το βλεπεις.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 17 Αύγ 2013, 16:40

Όταν παίρνουν ποσοστό από τα πρόστιμα ή όταν από τα πρόστιμα μετράει η αποδοτικότητά τους σαν υπάλληλοι δεν κάνουν τη "δουλειά" τους αλλά μετατρέπονται σε κυνηγούς κεφαλών.

Συζητάω και μετράω και άλλες περιπτώσεις που μπήκαν μαζί με τον ελεγκτή στο τρόλευ και το ακυρωτικό μπλόκαρε πριν προλάβουν να χτυπήσουν.

Ή που μπαίνουν όταν είναι όλοι στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες.
Για να ακυρώσεις αμέσως πρέπει να σπρώξεις κόσμο ή να πατήσεις.

Στο τρένο ακυρώνεις πριν και δεν γίνονται τέτοιες ταχυδακτυλουργίες και κουτοπονηριές εκ μέρους των ελεγκτών.

Έχω τύχει σε ελέγχους στο μετρό και στον ηλεκτρικό και όλοι είχαν εισιτήριο.

Στα τρόλευ γίνονται πολλά π@ύστικα.

Αυτό που λες Εύα για τον κατοχικό το είχα διαβάσει.
Ελπίζω να μπει η Νικολέττα στο νήμα αυτό που είναι ειδική στο να συνδέει γεγονότα. Μήπως έχει και καμιά σχέση με την Μυρτώ της Πάρου?

Παραμονές 15αύγουστου ήταν.

Γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα γίνεται και ένας φόνος?

Τελετουργική ανθρωποθυσία?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”