Και εγώ το ίδιο.Δεν σας κρύβω οτι μου φαίνεται λίγο...κάπως να ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για 450 ευρώ που θα πληρώσουν.Εγώ τα δίνω κάθε μήνα..Βέβαια, δεν έχω δίκιο να σκέφτομαι έτσι, γιατί όλοι αυτοί έχουν ήδη πληρώσει το σπίτι που μένουν ( και χρυσοπληρώσει, μη σου πω..)Divine Sinner έγραψε:Εγω δυστηχως νοικιαζω οπότε κατα κάποιο τρόπο δεν με αφορά το θέμα σε προσωπικο επίπεδο.
η σπιτονοικοκυρα θα πληρώσει.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/11/11...)
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/11/11...)
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν έχεις το "δικαίωμα" να σκέφτεσαι έτσι για τους λόγους που προανέφερες όντως, αλλά αυτοί είναι το λιγότερο. Το κυριότερο είναι πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλοί, μα ΠΑΡΑ πολλοί, που πραγματικά δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και ταυτόχρονα να επιβιώσουν... Να πληρώσουν χαράτσι που προέκυψε από το πουθενά, που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άνομο, που δεν το χρωστάμε ρε αδερφέ, και που σου το χώνει με τη δαμόκλειο σπάθη της διακοπής του ρεύματος, πράγμα που είναι ΠΡΩΤΗ ανάγκη για όλα τα σπίτια, και ειδικά για αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας. Παραβιάζεται ΚΑΤΑΦΟΡΑ κάθε έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τονεκβιασμό του ή θα πληρώσεις, ή διακόπτεται η τροφοδοσία μιας "γραμμής ζωής" (κυριολεκτικά) για τους έχοντες σοβαρό πρόβλημα υγείας, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώσουν. Τι γίνεται μ'αυτούς; Θα πεθάνουν επειδή δεν έχουν να τους σκάσουν τον μπεζαχτα για τα τραπεζικά λαμόγια, στα οποία δέσμευσαν ακόμα και τα οπίσθιά τους; Και καλά να δεσμεύσουν την ίδια τους την υπόσταση. Με ποιο δικαίωμα δεσμεύουν εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν; Το ξέρεις ότι υπέγραψαν παράδοση όχι μόνο της κρατικής περιουσίας, αλλά και της ιδιωτικής προκειμένου να πάρουν την 6η δόση, που όπως γίνεται με τα πρεζόνια, έτσι και με τη χώρα, θα αφήσει χειρότερα στερητικά (για περισσότερες δόσεις) αλλά και περισσότερα χρέη;kat_woman έγραψε:Δεν σας κρύβω οτι μου φαίνεται λίγο...κάπως να ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για 450 ευρώ που θα πληρώσουν.Εγώ τα δίνω κάθε μήνα..Βέβαια, δεν έχω δίκιο να σκέφτομαι έτσι, γιατί όλοι αυτοί έχουν ήδη πληρώσει το σπίτι που μένουν ( και χρυσοπληρώσει, μη σου πω..)
Ζούσα στο νοίκι όλη μου τη ζωή, Κατερινάκι, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία χρόνια που καταφέραμε να πάρουμε ένα καλύβι. Για να το καταφέρουμε αυτό, ο καλός μου δούλευε μια δουλειά που με τις αναθυμιάσεις του φαρμάκου (καθαριστηρίου) εξέθετε καθημερινά τον εαυτό του σε κίνδυνο, ξεσκιζόταν στη δουλειά, εγώ υπέστην τρελές στερήσεις, δούλεψα σαν το σκυλί ακόμα και μεταμεσονύκτια. Δεν τα βρήκαμε έτοιμα, δε μας τα χάρισε κανείς, και όλα αυτά σε μια εποχή που είχα και δύο μικρά παιδιά με τις ανάγκες τους, οι οποίες προείχαν των δικών μας αναγκών, και άρα ο καλός μου κυκλοφορούσε με φθαρμένα παπούτσια και μπουφάν κι εγώ έμενα συχνά ακόμα και χωρίς καλσόν ... φτάνει να μη λείψει σ'εκείνα τίποτα και να υλοποιήσουμε ταυτόχρονα ένα απλό όνειρο... το όνειρο "ενός κεραμυδιού πάνω απ'την κεφάλα μας". ΠΛΗΡΩΣΑ τους φόρους μου, πλήρωσα τα κέρατα μου τα τράγια και τελικά το απέκτησα. Πρέπει να απολογηθώ γι'αυτό στον κάθε κερατά που ξυπνάει μια μέρα, και το θεωρεί λογικό και δημοκρατικό και πάνω απ'όλα "ανθρώπινο", να επιβάλλει ΤΕΤΟΙΑ εκβιαστικά χαράτσια για να πληρώσει τις κωλοτράπεζες; Να πήγαιναν τουλάχιστον σε μισθούς/συντάξεις, να πω πάει στο διάολο, θα στερηθώ για τον συνάνθρωπο. Αλλά να υποφέρω και να μετράω και το ευρώ ακόμα και για το φαγητό μας, για να τα μαζεύουν οι τράπεζες; Ε όχι, ρε Κατερίνα... Δεν είναι μόνο ο Θεός που δεν το θέλει αυτό...Κάτι μου λέει πως ακόμα και ο διάβολος θα νιώθει λίγος στις αδικίες και τα δεινά που έχει πασάρει στους ανθρώπους από καταβολής κόσμου!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ΟΛΑ ΟΣΑ λες , γι αυτό και διευκρίνησα οτι δεν είναι σωστό να σκέφτομαι έτσι.Ίσως και να μην εκφράστηκα σωστά.Βλέπεις, καλώς ή κακώς, στον κύκλο μου γνωρίζω αρκετά άτομα που - αντίθετα από εσένα, αλλά και πολλούς άλλους- δεν απέκτησαν το κεραμίδι τους με στερήσεις και κόπους αλλά επειδή το βρήκανε έτοιμο από τον μπαμπα.. Ε, το τι γκρίνια ακούω από αυτά τα άτομα για το χαράτσι, δεν λέγεται..Και μου φαίνεται γελοίο, τη στιγμή που έχουν ακόμα και τη δουλίτσα τους και το βόλεμά τους και εμένα μου βγαίνει ο πάτος για το ενοίκιο κάθε μήνα , χώρια την τσαλαπάτημένη αξιοπρέπειά μου που με βάζουν και ζητάω μείωση ενοικίου από την σπιτονοικοκυρά μου( δεν ξέρω βρε παιδιά, νιώθω σαν τη ζητιάνα..) και από πάνω να την έχω να μου κάνει και τη δύσκολη και ούτε λίγο ούτε πολύ να μου λέει οτι ο δρόμος είναι ανοιχτός να μετακομίσω..
Ξέρω οτι ούτε και για αυτά τα άτομα- τα βολεμένα- δεν πρέπει να μιλάω μιας και αυτό το χαράτσι είναι εντελώς αδικαιολόγητο, όπως και να το δεις! Ακόμα και ...για την τσαλαπατημένη αξιοπρέπειά μου δεν πρέπει να μιλάω...Τι να μου πει τότε ο άνεργος? Ο συνταξιούχος παππούς? Αλλά ο καθένας βιώνει την κρίση ανάλογα αυτές τις μέρες..
Ξέρω οτι ούτε και για αυτά τα άτομα- τα βολεμένα- δεν πρέπει να μιλάω μιας και αυτό το χαράτσι είναι εντελώς αδικαιολόγητο, όπως και να το δεις! Ακόμα και ...για την τσαλαπατημένη αξιοπρέπειά μου δεν πρέπει να μιλάω...Τι να μου πει τότε ο άνεργος? Ο συνταξιούχος παππούς? Αλλά ο καθένας βιώνει την κρίση ανάλογα αυτές τις μέρες..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
και φυσικά υπάρχει και η παράμετρος του δανείου όπου κανείς τους δεν την βάζει φυσικά στο τραπέζι ...
Οσοί από εμάς δεν μας άφησε κάποιος γονέας σπίτι ... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πληρώνουμε νοίκι
για όλη μας την ζωή .Με αυτό το σκεπτικό πήρα δάνειο ... όπου και να τα δίνω ... τα δίνω απλά σκέφτηκα
ότι όταν ψοφήσω κάτι θα έχει το παιδί μου ...¨ομως ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης ...στην καλύτερη είμαι
συνιδιοκτήτης με την τράπεζα .Δεν θα βάλω στο τραπέζι καν την κουβέντα του ποσοστού συνιδιοκτησίας .....
θα δεχτώ ότι είναι μισό μισό (που δεν είναι .....)
Δεν θα έπρεπε λοιπόν να μοιραστώ το τέλος με την πολυαγαπημένη τους τράπεζα ;
Οσοί από εμάς δεν μας άφησε κάποιος γονέας σπίτι ... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πληρώνουμε νοίκι
για όλη μας την ζωή .Με αυτό το σκεπτικό πήρα δάνειο ... όπου και να τα δίνω ... τα δίνω απλά σκέφτηκα
ότι όταν ψοφήσω κάτι θα έχει το παιδί μου ...¨ομως ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης ...στην καλύτερη είμαι
συνιδιοκτήτης με την τράπεζα .Δεν θα βάλω στο τραπέζι καν την κουβέντα του ποσοστού συνιδιοκτησίας .....
θα δεχτώ ότι είναι μισό μισό (που δεν είναι .....)
Δεν θα έπρεπε λοιπόν να μοιραστώ το τέλος με την πολυαγαπημένη τους τράπεζα ;
Mornie utúlië
- kat_woman
- Site Admin
Καλά, άστο αυτό δεν το συζητώ..Για ένα φεγγάρι είχα κάνει και εγώ τη σκέψη που έκανε τόσος και τόσος κοσμάκης.Είπα "δεν παίρνω ένα δάνειο, εκεί που τα σκάω στα ενοίκια τουλάχιστον θα μου μείνει μετά από χρόνια το σπίτι.." Ευτυχώς που είμαι και δύσκολη και δεν βρήκα σπίτι της αρεσκείας μου..Τι να έβρισκα δηλαδή που το βαλάντιό μου μου επέτρεπε μόνο παλιό σπίτι που ήθελες άλλα τόσα για να το φτιάξεις..
Τεσπά η ΔΕΗ επιμένει.Δείτε εδώ http://www.fimes.gr/2011/11/genop-dei-a ... -akiniton/
Τεσπά η ΔΕΗ επιμένει.Δείτε εδώ http://www.fimes.gr/2011/11/genop-dei-a ... -akiniton/
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Όχι βέβαια.....enigma έγραψε:Δεν θα έπρεπε λοιπόν να μοιραστώ το τέλος με την πολυαγαπημένη τους τράπεζα ;
Τα δικά τους δικά τους, και τα δικά μας δικά τους.
Οι τράπεζες για να είναι εξασφαλισμένες απ' όλες τις μεριές, μόλις σου "κάνουν την τιμή" να σου εγκρίνουν το ληστρικό κατ' εμέ στεγαστικό δάνειο, περιλαμβάνουν στην δανειακή σύμβαση όλες τις "προφυλάξεις" για τις ίδιες.
Σε υποχρεώνουν να κάνεις ασφάλεια πυρός, ζωής, σεισμού, ώστε αν τινάξεις τα πέταλα, αν καεί το σύμπαν, ή αν γίνει η συντέλεια, αυτές θα πάρουν τα λεφτά τους.
Αν δεν πληρώσεις, πάλι θα πάρουν τα λεφτά τους (κρατάνε ότι έχουν πάρει, σου παίρνουν το σπίτι, και μην τον είδατε τον Παναή...).
Τώρα , αν και συνιδιοκτήτες (γιατί είναι), δεν συμμετέχουν στα οποιαδήποτε έξοδα του σπιτιού.
Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς την διαφορά από την φεουδαρχία του μεσαίωνα ??? Γιατί εμένα ίδια μου μοιάζουν.
Στον άρχοντα ανήκουν σπίτια και κτήματα, και οι φτωχοί πληρώνουν την διαμονή και καλλιέργεια τους, και δίνουν και στον άρχοντα ότι αυτός γουστάρει.
Απλά τώρα, που είμαστε "πολιτισμένοι", αντί να στέλνει τους στρατιώτες και να σε πετάνε έξω, το κάνει με τον νέο στρατό. Τους φόρους.
Όμως εδώ είναι η διαφορά.
Τον στρατιώτη, αν μπορείς και θές τον αντιμετωπίζεις.
Τον φόρο ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Η ΓΕΝΟΠ δείχνει σωστό πρόσωπο.
Ακόμα δεν πλήρωσα τα χαράτσια (έχω 2 εγώ και για το καλύβι στον κάλαμο)
Δείτε λίγο εδώ σ'αυτά που έχωσε ο καμμένος στο ράδιο 9 http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 04#p156004
παρά το γεγονός ότι οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ επιδίωξαν να εστιάσουν στην κομματίλα/παραταξίλα κλπ, ο καμμένος τους γλύστρησε σαν το χέλι.
Για μένα ειναι πολύ σημαντικό αυτό που ανέφερε, ότι μέσα σ'αυτή τη συμφωνία τη διεπόμενη από το Αγγλικό δίκαιο (σε αντίθεση με τις προηγούμενες), προσυπέγραψαν αδίστακτα όχι μονο την κρατική περιουσία, αλλά και την ιδιωτική. Για σταθείτε λίγο σε αυτό, γιατί θα μουρλαθούμε... Αυτό καταλαβαίνετε τι συνεπάγεται; Όχι απλά επιστροφή στις κομουνιστοκαθεστωτικοσταλινικές λογικές, αλλά το χώσιμό μας κανονικά στα γκούλαγκς!
Ακόμα δεν πλήρωσα τα χαράτσια (έχω 2 εγώ και για το καλύβι στον κάλαμο)
Δείτε λίγο εδώ σ'αυτά που έχωσε ο καμμένος στο ράδιο 9 http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 04#p156004
παρά το γεγονός ότι οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ επιδίωξαν να εστιάσουν στην κομματίλα/παραταξίλα κλπ, ο καμμένος τους γλύστρησε σαν το χέλι.
Για μένα ειναι πολύ σημαντικό αυτό που ανέφερε, ότι μέσα σ'αυτή τη συμφωνία τη διεπόμενη από το Αγγλικό δίκαιο (σε αντίθεση με τις προηγούμενες), προσυπέγραψαν αδίστακτα όχι μονο την κρατική περιουσία, αλλά και την ιδιωτική. Για σταθείτε λίγο σε αυτό, γιατί θα μουρλαθούμε... Αυτό καταλαβαίνετε τι συνεπάγεται; Όχι απλά επιστροφή στις κομουνιστοκαθεστωτικοσταλινικές λογικές, αλλά το χώσιμό μας κανονικά στα γκούλαγκς!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
με το ευρό είχαμε μια ιδιόμορφη κολοφαρδία στο θέμα των δανείων ...ArELa έγραψε: αυτό που ανέφερε, ότι μέσα σ'αυτή τη συμφωνία τη διεπόμενη από το Αγγλικό δίκαιο (σε αντίθεση με τις προηγούμενες),
όσα δάνεια είναι στο εθνικό νόμισμα χαρακτηρίζονται εσωτερικά και διέπονται από την εγχώρια νομοθεσία
τα υπόλοιπά ανάλογα με το νόμισμα ...είναι ανάλογη και η νομοθεσία ....
όταν μπήκαμε στο ευρό το 95% των δανείων μας μετατράπηκαν σε ευρό ...στο εθνικό μας νόμισμα !!!!
όμως ο φίλος μας ο ΓΑΠ πήρε δάνεια για να αποπληρώσει τα δάνεια !!!το δντ έχει δικό του νόμισμα ...από ότι ξέρω...
άρα ανταλλάξαμε εσωτερικό δάνειο με εξωτερικό ...πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό δανείου μας είναι με ...τους νόμους
ξένων χωρών .....μας έδωσε στο πιάτο ....
αν αναλογιστούμε και μόνο ποιά είναι η στάση του Ελληνικού δίκαιου στα πανωτόκια (που αυτά πληρώνουμε )
θα μπορούσαμε να δούμε τις δυνατότητες !!!!
Φίλε dread γιατί πασα μου λες τις τράπεζες κλέφτες ;;; Εγώ με δόση 730 τον μήνα εδώ και τρία χρόνια έχω αποπλήρωσει
3000 ΟΛΌΚΛΗΡΑ χιλιάρικα ... μια χαρά μαθηματικά ...
Mornie utúlië
- Dread
Είναι κβαντικά μαθηματικά...enigma έγραψε:Φίλε dread γιατί πασα μου λες τις τράπεζες κλέφτες ;;; Εγώ με δόση 730 τον μήνα εδώ και τρία χρόνια έχω αποπλήρωσει
3000 ΟΛΌΚΛΗΡΑ χιλιάρικα ... μια χαρά μαθηματικά ...
Όταν ο πατέρας μου πριν από χρόνια αποφάσισε να πάρει ένα σπίτι για κείνον και την οικογένεια του, πήγε σε μία περιοχή της Αθήνας απλή και ανάλογη της τσέπης του, (ούτε Πατήσια που τότε ήταν το χαϊλίκι της εποχής ούτε τίποτα εξωφρενικό) και αγόρασε ενα σπίτι ήδη παλιό.
Με τα χρόνια, η περιοχή αφέθηκε επίτηδες και έγινε χειρότερη από την τρούμπα.
Όμως εμείς συνεχίζαμε να μένουμε εκεί γιατί ήταν το σπίτι μας.
Μετά, τα ενδιαφερόμενα συμφέροντα αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν για να την εκμεταλλευτούν ανάλογα και να στεγάσουν τους δικούς τους και των φίλων τους.
Και μεις συνεχίσαμε να μένουμε, το σπίτι ήταν το ίδιο παλιό και με τις ίδια ανάγκες συντήρησης, αλλά τώρα θεωρούμαστε «αναβαθμισμένοι».
Ο πατέρας μου πέθανε, ο φόρος κληρονομιάς τεράστιος γιατί το τετραγωνικό το είχαν φτάσει στο θεό, τον οποίο ακόμα πληρώνω.
Πληρώνω τον ετήσιο, τον κληρονομιάς, τα ΕΤΑΠ και ότι άλλο ζητάνε τόσα χρόνια και εχω φτύσει αίμα. Στην ουσία είναι σαν να εχω συνιδιοκτήτη πάνω από το 50% το κράτος. Και όλα αυτά επειδή αποφάσισαν για δικό τους συμφέρον να αναβαθμίσουν την περιοχή.
Και τώρα έρχονται και βάζουν την Εκτακτη αυτή εισφορα, που θα πρέπει να πληρώνουμε, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ η οποια ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Όλα μου τα χρόνια ήμουν σωστή απέναντι στις υποχρεώσεις μου στο κράτος.
Ε λοιπόν τώρα δεν θα τους κάνω τη χάρη.
Είναι το πατρικό μου, είναι η ρίζα μου, εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Εφτυσα αίμα για να το κράτήσω..
Δεν θα έρθει να το πάρει ο οποιοσδήποτε Γερμανός για να πίνει μπύρα και να κλάνει αγναντεύοντας την Ακρόπολη.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.
Με τα χρόνια, η περιοχή αφέθηκε επίτηδες και έγινε χειρότερη από την τρούμπα.
Όμως εμείς συνεχίζαμε να μένουμε εκεί γιατί ήταν το σπίτι μας.
Μετά, τα ενδιαφερόμενα συμφέροντα αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν για να την εκμεταλλευτούν ανάλογα και να στεγάσουν τους δικούς τους και των φίλων τους.
Και μεις συνεχίσαμε να μένουμε, το σπίτι ήταν το ίδιο παλιό και με τις ίδια ανάγκες συντήρησης, αλλά τώρα θεωρούμαστε «αναβαθμισμένοι».
Ο πατέρας μου πέθανε, ο φόρος κληρονομιάς τεράστιος γιατί το τετραγωνικό το είχαν φτάσει στο θεό, τον οποίο ακόμα πληρώνω.
Πληρώνω τον ετήσιο, τον κληρονομιάς, τα ΕΤΑΠ και ότι άλλο ζητάνε τόσα χρόνια και εχω φτύσει αίμα. Στην ουσία είναι σαν να εχω συνιδιοκτήτη πάνω από το 50% το κράτος. Και όλα αυτά επειδή αποφάσισαν για δικό τους συμφέρον να αναβαθμίσουν την περιοχή.
Και τώρα έρχονται και βάζουν την Εκτακτη αυτή εισφορα, που θα πρέπει να πληρώνουμε, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ η οποια ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Όλα μου τα χρόνια ήμουν σωστή απέναντι στις υποχρεώσεις μου στο κράτος.
Ε λοιπόν τώρα δεν θα τους κάνω τη χάρη.
Είναι το πατρικό μου, είναι η ρίζα μου, εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Εφτυσα αίμα για να το κράτήσω..
Δεν θα έρθει να το πάρει ο οποιοσδήποτε Γερμανός για να πίνει μπύρα και να κλάνει αγναντεύοντας την Ακρόπολη.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.
L'état, c'est moi
Η δανειακη συμβαση ειναι παρανομη. ακομα και το μνημονιο να ειχε ψηφιστει κανονικα. οι υπουργοι μας δεν υπογράφουν μονο το μνημονιο που ειναι γενικόλογο αλλα την δανειακη συμβαση, αυτα τα δυο ειναι δυο διαφορετικά πράγματα. η δανειακη συμβαση συγκεκριμενοποιει το μνημόνιο και ποτε δεν ψηφιστικε ουτε απο μισό βουλευτή
- ArELa
- Founder-Administrator
Χαρά
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
Joy έγραψε:Δεν θα έρθει να το πάρει ο οποιοσδήποτε Γερμανός για να πίνει μπύρα και να κλάνει αγναντεύοντας την Ακρόπολη.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.
Πέσ' τα........
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Ανάμεσα σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σ' ετούτη τη χώρα ας προσέξουμε & ένα ακόμα. Υπάρχει μια νέα μόδα πέρα από τον Ατλαντικό & ως συνήθως οι μόδες δεν γνωρίζουν σύνορα, ούτε μήκη & πλάτη στον χάρτη. Για μια ακόμα φορά καλούμαστε να προστατέψουμε τα παιδιά μας. Μέσα από το χάος που έχει δημιουργηθεί ίσως να αισθάνονται παραμελημένα & να προσπαθήσουν μέσα από τέτοιες ανόητες πράξεις να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας ή να δείξουν την απογοήτευση που νιώθουν & τα ίδια για το σήμερα.
Μια νέα, περίεργη μόδα έχει εμφανιστεί μεταξύ των νέων στην Αμερική.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/26 ... -me-tabon/
Μια νέα, περίεργη μόδα έχει εμφανιστεί μεταξύ των νέων στην Αμερική.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/26 ... -me-tabon/
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πέρα από το αν μας αφορά ή όχι το χαράτσι της ΔΕΗ υ6πάρχει και ένα άλλο θέμα.
Μία ιδιωτική εταιρεία γίνεται φοροεισπράκτορας εκβιάζοντας με τη διακοπή ενός κοινωνικού αγαθού.
Αν πετύχει τότε ακόμα και οι εφορείες θα γίνουν ιδιωτικές. Ακόμα και το ίδιο το κράτος θα γίνει Ελλάς Α.Ε.
Με τις οικονομικές ζώνες προσπαθούν να επιβάλλουν μία νεο-φεουδαρχία.
Καμμία σχέση με τον κομμουνισμό.
Κομμουνισμός σημαίνει ότι το κράτος σου εξασφαλίζει σπίτι, δουλειά εισόδημα υγεία παιδεία.
Αυτά είναι δεδομένα αλλά δεν μπορείς να πλουτίσεις.
Εδώ πρόκειται για φεουδαρχικό καθεστώς.
Πολύ σωστά το είχε θέσει ο Φώτης σαν ερώτηση στον Μαχ Κάιζερ.
Τα Γκούλακ θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτες τις οικονομικές ζώνες.
Έχουν τείχη και φυλάσσονται από ιδιωτικό στρατό.
Εκεί δουλεύουν για 200 ευρώ στιβαγμένοι σε μικρά δωματιάκια φυλακές..
Μία ιδιωτική εταιρεία γίνεται φοροεισπράκτορας εκβιάζοντας με τη διακοπή ενός κοινωνικού αγαθού.
Αν πετύχει τότε ακόμα και οι εφορείες θα γίνουν ιδιωτικές. Ακόμα και το ίδιο το κράτος θα γίνει Ελλάς Α.Ε.
Με τις οικονομικές ζώνες προσπαθούν να επιβάλλουν μία νεο-φεουδαρχία.
Καμμία σχέση με τον κομμουνισμό.
Κομμουνισμός σημαίνει ότι το κράτος σου εξασφαλίζει σπίτι, δουλειά εισόδημα υγεία παιδεία.
Αυτά είναι δεδομένα αλλά δεν μπορείς να πλουτίσεις.
Εδώ πρόκειται για φεουδαρχικό καθεστώς.
Πολύ σωστά το είχε θέσει ο Φώτης σαν ερώτηση στον Μαχ Κάιζερ.
Τα Γκούλακ θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτες τις οικονομικές ζώνες.
Έχουν τείχη και φυλάσσονται από ιδιωτικό στρατό.
Εκεί δουλεύουν για 200 ευρώ στιβαγμένοι σε μικρά δωματιάκια φυλακές..
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα γίνουν ποτέ εκλογές.
Αυτός ο Τύπος από την Τριμερή Επιτροπή ήρθε για να μείνει.
Τα λέει βελούδινα και σφάζει με το μπαμπάκι.
Ακόμα χειρότερος από το ΓΑΠ που ήταν κραγμένος και αναξιόπιστος.
Ο γαπ έστρωσε έδαφος και ο "βελούδινος" θα το καλλιεργήσει "βελούδινα" χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς.
Σήμερα είχε στάση εργασίας. ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ.
Δεν ήταν πολύς κόσμος. Στην ΑΔΕΔΥ 3 και ο κούκος. Ήταν από δίπλα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Σύριζα και η πορεία απέκτησε κάποιο κόσμο.
Ούτε από το ΠΑΜΕ είμασταν πολλοί όπως άλλες φορές.
Θα σφάξει βελούδινα και με "νάρκωση" και αυτό είναι ανησυχητικό.
Υπάρχουν πολλοί που ακόμα στηρίζουν τις ελπίδες τους σε αυτόν.
Δεν υπάρχει πιά αγανάκτηση και αυτό είναι κακό σημάδι.
Περιμένουν εκλογές μήπως?
Κακώς περιμένουν γιατί δεν θα γίνουν. Ούτε το Φεβρουάριο ούτε σε δύο χρόνια ούτε σε 10 χρόνια.
Αυτός ο Τύπος από την Τριμερή Επιτροπή ήρθε για να μείνει.
Τα λέει βελούδινα και σφάζει με το μπαμπάκι.
Ακόμα χειρότερος από το ΓΑΠ που ήταν κραγμένος και αναξιόπιστος.
Ο γαπ έστρωσε έδαφος και ο "βελούδινος" θα το καλλιεργήσει "βελούδινα" χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς.
Σήμερα είχε στάση εργασίας. ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ.
Δεν ήταν πολύς κόσμος. Στην ΑΔΕΔΥ 3 και ο κούκος. Ήταν από δίπλα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Σύριζα και η πορεία απέκτησε κάποιο κόσμο.
Ούτε από το ΠΑΜΕ είμασταν πολλοί όπως άλλες φορές.
Θα σφάξει βελούδινα και με "νάρκωση" και αυτό είναι ανησυχητικό.
Υπάρχουν πολλοί που ακόμα στηρίζουν τις ελπίδες τους σε αυτόν.
Δεν υπάρχει πιά αγανάκτηση και αυτό είναι κακό σημάδι.
Περιμένουν εκλογές μήπως?
Κακώς περιμένουν γιατί δεν θα γίνουν. Ούτε το Φεβρουάριο ούτε σε δύο χρόνια ούτε σε 10 χρόνια.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου. Γιατί να μην προχωρήσουν και σ'αυτό, άλλωστε; Τι, ποιος τους εμποδίζει;;;doctormarkon έγραψε:Πολύ φοβάμαι πως δεν θα γίνουν ποτέ εκλογές.
Δε θα μιλήσω για τις προηγούμενες χρονιές, ήταν σαφής η αντίστροφη μέτρηση που άρχισε για την πρακτική εφαρμογή της σχεδιάρας εξόντωσής μας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, από την πτώση των διδύμων και μετά. Είναι χιλιοειπωμένα εδώ μέσα αυτά, άλλωστε...
Θα σταθώ στη φάση "μεταρρυθμίσεων" κι "αλλαγών", σ'αυτόν τον ιστορικό "σταθμό" στον οποίο ανέλαβε ο ΓΑΠ το άχαρο έργο να μας εισάγει, από το 2009 και μετά...
Τότε που άρχισαν να πριονίζουν-εξαλείφουν συστηματικά και κυρίως ΟΡΑΤΑ πλέον στον κάθε πικραμένο, τα ανθρώπινα- και στοιχειώδους διαβίωσης- δικαιώματά μας... Δωρα χριστουγέννων και πάσχα, είναι πια ουτοπίες μιας άλλης εποχής. Κι όμως, πριν μερικά χρόνια τα θεωρούσαμε δεδομένα.
Η προστασία του εργαζόμενου από την στιγνή εκμετάλλευση, υπήρχε, έστω και σε ελλειμματική μορφή. Σήμερα προωθείται η στιγνή εκμετάλλευση.
Στέρηση απαραίτητης ηλεκτρικής ενέργειας, αν δεν πληρώσουμε αυτό που επιβαλλουν, έχουμε δεν έχουμε, λέει... Εδώ πια παίζει το απώγειο της ΕΜΦΑΝΟΥΣ επιδίωξης να μας εξοντώσουν. Τίνος είναι η ενέργεια για να τη στερούν; Δική τους; Προφανώς αυτό νομίζουμε... Τίνος είναι οι υδάτινοι πόροι κι ο αμέτρητος ορυκτός και φυσικός πλούτος που παραδίδεται στους βαρβάρους; Δικά τους κι αυτά; Μάλλον έτσι νομίζουμε, αφού επιτρέπουμε να τα παραδίδουν...
Με ποιο δικαίωμα εξαθλιώνουν ανθρώπους; Με το δικαίωμα που τους δώσαμε ΕΜΕΙΣ. Κακά τα ψέματα, ας μη γελιόμαστε... Αν ήμασταν απόλυτοι, ανένδοτοι, αποφασισμένοι, αδιαπραγμάτευτοι, δε θα στερούσαν ποτέ τόσα ΖΩΤΙΚΗΣ φύσης δικαιώματα... Αυτά που θεωρούσαμε και κεκτημένα και αναφαίρετα. Ε, να που αφαιρέθηκαν... ένα ένα και ένας ένας πέφτουμε στο τέλμα της μιζέριας...
Οι αντιδράσεις μας δεν ήταν αρκετές. Δεν είναι ποτέ αρκετή μια μεσοβεζικη γκρινιάρικη αντίδραση, όταν καταπατώνται τα στοιχειώδη, που δεν τους ανήκουν για να μας δώσουν, (και δε μας τα'δωσαν αυτοί, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ με αυτά) ή να μας τα πάρουν. ΕΜΕΙΣ τους δώσαμε το δικαίωμα να θεωρούν ότι είναι δικά τους να μας τα δινουν και δικά τους να μας τα παίρνουν πίσω.
ΕΚΕΙ έγκειται το τραγικό λάθος στη νοοτροπία μας- μια νοοτροπία που μας φυτεύτηκε μεν, αλλά κι εμείς δεν κάναμε και πολλά για να την αποβάλλουμε ως το νοητικό καρκίνωμα που ήταν! Σ'ΑΥΤΟ στηρίχτηκαν και προχώρησαν/ΚΑΙ προχωρούν/ όχι πλέον αργά, αλλά σταθερά και ανεμπόδιστα.
Το κύκνειο άσμα της ανθρώπινης διαβίωσής μας, ακούγεται ηχηρά τώρα...
Το κύκνειο άσμα όποιου απομειναριού δημοκρατίας θεωρούσαμε υπαρκτό και κατοχυρωμένο, άρχισε να ακούγεται ξεκάθαρα και με σαφήνεια, μέσα από τις αντιδράσεις υστερίας και τα ουρλιαχτά των "δημοκρατικών" βουλευτών που εκλέξαμε εμείς, σε συγχορδία με την απαξία/περιφρονητική επίπληξη των ευρωφασιστών που μας κατσίκωσαν στο σβέρκο αυτοί...Όλα αυτά, όταν αποφάσισε (για τους δικούς του λόγους) ο ΓΑΠ να θέσει θέμα δημοψηφίσματος. Το να μην ξαναγίνουν εκλογές, είναι το επόμενο βήμα, ως φυσικό επακόλουθο της νοσηρής αυτής κατάστασης.
Ας το πάρουμε απόφαση. Ή διεκδικούμε τα δικαιώματά μας όπως μας πρέπει, ή παίρνουμε πίσω τα μυαλά και τη ζωή μας, που καταθέσαμε αβλεπί στα χέρια 300 μπάσταρδων και 50.000 ευρωμπάσταρδων γραφειοκρατών/τεχνοκρατών και πάντα νεοταξιτών, με το αμετάκλητο επιφώνημα "ελευθερία ή θάνατος", με την πανελλαδική αποφασιστικότητα της πλήρους ανυπακοής, ή κάνουμε τη γλώσσα μας παπιγιόν, λουφάζουμε, και περιμένουμε σαν κότες την επόμενη επίθεση, παρακαλώντας και κλάνοντας μέντες, να μας αφήσουν να επιβιώνουμε όπως όπως, με ό,τι ψίχουλο ζωής απέμεινε, με τα δηλητήρια που μας ταϊζουν, μας ποτίζουν, μας ψεκάζουν κλπ, μέχρι να ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ σωματικά, κανονικά και ηττημένοι (σε καμία περίπτωση τιμημένοι) για να μην τρέφουμε τουλάχιστον αυταπάτες πως όλον αυτόν τον καιρό ήμασταν ζωντανοί.
Συγνώμη που μιλώ σκληρά, αλλά έτσι νιώθω.
Καλημέρα σας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
Τώρα που έρχονται τα σοβαρά (συζητήσεις για την ανταλλαγή ομολόγων), αρχίζουν τα δύσκολα.
Δεν θέλουν την εθελοντική ανταλλαγή, και κινδυνεύει να τιναχτεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου στον αέρα (όχι οτι εμείς τουλάχιστον εδώ στα ΙΔΕΟ δεν το περιμέναμε).....
Και γι αυτόν τον λόγο έρχεται ο Νταλάρα εκτάκτως, για να......... τραγουδήσει παρέα με τον "διορισμένο" πρωθυπουργό Παπαδήμο...
Πηγή : http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Δεν θέλουν την εθελοντική ανταλλαγή, και κινδυνεύει να τιναχτεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου στον αέρα (όχι οτι εμείς τουλάχιστον εδώ στα ΙΔΕΟ δεν το περιμέναμε).....
Και γι αυτόν τον λόγο έρχεται ο Νταλάρα εκτάκτως, για να......... τραγουδήσει παρέα με τον "διορισμένο" πρωθυπουργό Παπαδήμο...
Πηγή : http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Διατηρούμε ελπίδες ακόμα, εφόσον οι εθνοπατέρες μας είναι τόσο υπάκουοι στις διαταγές των Μερκοζί θα περιμένουμε από αλλού τη λύτρωση.
Το ωραίο είναι πως οι αγορές προτιμούν να χρεωκοπήσουμε για να εισπράξουν τα CDS παρά να έχουμε τη δυνατότητα
να τους αποπληρώσουμε το χρέος γιατί έτσι θα πλήξουν το ευρώ και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στο χορό.
Το ωραίο είναι πως οι αγορές προτιμούν να χρεωκοπήσουμε για να εισπράξουν τα CDS παρά να έχουμε τη δυνατότητα
να τους αποπληρώσουμε το χρέος γιατί έτσι θα πλήξουν το ευρώ και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στο χορό.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Μόλις τώρα ακουσα τον πρωθυπουργό που δεν εκλέξαμε, να μας το φέρνει μαγκιώρικα (τώρα μιλάει στη βουλή) για την "ανάγκη οικονομικής διακυβέρνησης" (της Ευρώπης) "για να σωθεί η Ευρωζώνη".... Είπατε τίποτα;
Καλώς τα δεχτήκαμε.
Ήξερα πως αυτός ήταν ο στόχος... όλα εξελίσσονται ραγδαία για να μας φορέσουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" πριν καν το συνειδητοποιήσουμε.
Καλώς τα δεχτήκαμε.
Ήξερα πως αυτός ήταν ο στόχος... όλα εξελίσσονται ραγδαία για να μας φορέσουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" πριν καν το συνειδητοποιήσουμε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
ε φυσικά μόλις εγκατασταθούν και οι υπόλοιποι της παρέας στις πρωθυπουργικές καρέκλες των χωρών που απομένουν
θα πάρουν την κοινή απόφαση.
Οταν οι μη εκλεγμένοι κυβερνούν...
θα πάρουν την κοινή απόφαση.
Οταν οι μη εκλεγμένοι κυβερνούν...
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12% !!!
Κοφτερή και χωρίς στεγανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στην βουλή. Δεν δίστασε να εκθειάσει τον δήμαρχο Πειραιά παρά τις παραταξιακές αντιθέσεις που τους χωρίζουν, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολιτευση.
Aπό το olympia
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε όσα έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει, για την Goldman, για την Δανειακή, για το Αγγλικό δίκαιο, για την εκχώρηση Εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο επίλογος του:
“Εμείς όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ανατείλει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας που αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα ηνία αυτής της χώρας και δεν θα αναγνωρίσει συμφωνίες και συμβάσεις που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης και είναι εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων… και εφ’ όσον καταλαβαίνω δεν είναι μόνο από τον χόρο της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν στην εκχώρηση κυριαρχίας…” κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.
Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12%. Είναι ο μόνος που χωρίς αοριστολογίες κατονομάζει ενόχους, συγκρούεται με τους νταβατζήδες και κάνει διακομματικά ανοίγματα σε όσους μάχονται για την διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι “γκρεμίζουν” κομματικά στεγανά για να μοιραστούν τις αγκαλιές της διαπλοκής που ζητά μειοδοσία.
http://listonplace.blogspot.com/2011/11/12-video.html
Κοφτερή και χωρίς στεγανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα απόψε στην βουλή. Δεν δίστασε να εκθειάσει τον δήμαρχο Πειραιά παρά τις παραταξιακές αντιθέσεις που τους χωρίζουν, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μεταπολιτευση.
Aπό το olympia
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε όσα έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει, για την Goldman, για την Δανειακή, για το Αγγλικό δίκαιο, για την εκχώρηση Εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο επίλογος του:
“Εμείς όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ανατείλει ένας νέος συνασπισμός εξουσίας που αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα ηνία αυτής της χώρας και δεν θα αναγνωρίσει συμφωνίες και συμβάσεις που στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης και είναι εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων… και εφ’ όσον καταλαβαίνω δεν είναι μόνο από τον χόρο της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν στην εκχώρηση κυριαρχίας…” κατέληξε, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο.
Μην απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα χωρίς Αλαβανοκουβέληδες εκτινάχθηκε στο 12%. Είναι ο μόνος που χωρίς αοριστολογίες κατονομάζει ενόχους, συγκρούεται με τους νταβατζήδες και κάνει διακομματικά ανοίγματα σε όσους μάχονται για την διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι “γκρεμίζουν” κομματικά στεγανά για να μοιραστούν τις αγκαλιές της διαπλοκής που ζητά μειοδοσία.
http://listonplace.blogspot.com/2011/11/12-video.html
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Καζάκης καλεί Καμμένο
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μην συστρατευθεί ο Καμμένος στο ίδιο στρατόπεδον με εμάς; Η Επιλογή είναι ανάμεσα σε Πατριώτες και δοσίλογους. Ο Καμμένος ήδη έχει επιλέξει να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου!" Αυτά δήλωσε ο Δ.Καζάκης πριν λίγο στο ράδιο 9
http://www.axortagos.gr/kazakis-kammeno ... rnisi.html
Και επειδή τα όνειρα είναι τσάμπα..μπορώ να ονειρευτώ ένα συνασπισμό με Καζακη, Αντωνίου, Κασιμάτη, Τσίπρα, Καμμένο, Χαραλαμπίδη, Καλεντερίδη, Δελαστικ και άλλους που δεν θυμάμαι τα ονοματά τους αυτη τη στιγμή..
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μην συστρατευθεί ο Καμμένος στο ίδιο στρατόπεδον με εμάς; Η Επιλογή είναι ανάμεσα σε Πατριώτες και δοσίλογους. Ο Καμμένος ήδη έχει επιλέξει να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου!" Αυτά δήλωσε ο Δ.Καζάκης πριν λίγο στο ράδιο 9
http://www.axortagos.gr/kazakis-kammeno ... rnisi.html
Και επειδή τα όνειρα είναι τσάμπα..μπορώ να ονειρευτώ ένα συνασπισμό με Καζακη, Αντωνίου, Κασιμάτη, Τσίπρα, Καμμένο, Χαραλαμπίδη, Καλεντερίδη, Δελαστικ και άλλους που δεν θυμάμαι τα ονοματά τους αυτη τη στιγμή..
L'état, c'est moi
Γάλλοι αγανακτισμένοι χορεύουν συρτάκι μπροστά στις τράπεζες!
(Νόμίζω ότι λιγα μαθηματακια τα θέλουν )
(Νόμίζω ότι λιγα μαθηματακια τα θέλουν )
L'état, c'est moi