Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 15 Ιουν 2011, 21:27

Βλέπω στο ζούγκλα την πλατεία και χαίρομαι πραγματικά πολύ.
Είναι σαν να ξαναβγήκε ο Ήλιος μετά από καταιγίδα.

Φαίνεται και βουλή από πίσω ολόφωτη
και δεν μπορώ να σκεφτώ τι εφιαλτικές στιγμές περνούν τώρα εκεί μέσα
που δεν τους βγήκε η πασιέντζα σήμερα.
Πραγματικά όταν άκουσα ότι μετά τα γεγονότα τα παιδιά της πλατείας
την έπλυναν και την καθάρισαν και σιγά σιγά ξαναγύρισαν ένοιωσα πολύ αισιόδοξη.
Αναμένουμε και διάγγελμα του πρωθυπουργού?
Άραγε ποιός θα τον ακούσει?
Όλοι πάνε πλατεία. :P
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τετ 15 Ιουν 2011, 22:25

Επειδη εγω χωρις μουσική υποκρουση δεν μπορω να αποδίδω καλα..."bigger than the devil"
Ελπιζω να σας αρεσει η κλασικη μουσική... :lol:
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 15 Ιουν 2011, 22:39

Μόνο εγώ πιστεύω ότι μετά το σημερινό το κίνημα των αγανακτισμένων θα αρχίσει να εξαφανίζεται λόγω απογοήτευσης και θέρους;;
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 15 Ιουν 2011, 22:57

Πας καλά blue ice?
Αυτοί πάει, ριζώσανε στην πλατεία.
Από εκεί θα ξεκινήσει ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης των κρατών,
όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλων.
Ο κόσμος αλλάζει και είναι πλέον εμφανές σε πολλά επίπεδα.
Και στο πολιτικό.
Τώρα είναι η ώρα.
Η Πιο Μεγάλη Ώρα. :P
Αφού το πλήθος παρέμεινε και καθάρισε, ξεσκόνισε και σφουγγάρισε,
δεν έχουνε να φοβηθούν τίποτα. :urock:
Οι τραμπούκοι και οι προβοκάτορες σήμερα πέθαναν.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 15 Ιουν 2011, 23:03

Η γνωστή δράση των πρακτόρων του σκόρος και του εκ δολιανών προερχόμενου δολίου πάλαι ποτέ θείου βρέφους που επιχείρησαν να καταστρέψουν τις συγκεντρώσεις. Το ότι το κατάφεραν για λίγες ώρες (και όχι για ένα έτος, όπως πέρισυ στη Μαρφίν), σημαίνει μία πρόοδο. Αλλά την επόμενη φορά θα πρέπει ο κόσμος να τους κάνει ένα με τον δρόμο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 15 Ιουν 2011, 23:06

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι πράκτορες του Σκόρος ούτε του θείου βρέφους.
Αυτό που έγινε για άλλη μια φορά αφορά τραμπούκους
με την ανοχή και την συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας.
Είναι λυπηρό και απογοητευτικά αλλά και αληθινό.
Ενα χαρακτηριστικό σημερινό βίντεο

Μήπως όλοι κρατούσαν αυτά τα στυλιάρια?
Στα σακίδια πλάτης πάντως δεν χωρούσαν.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 15 Ιουν 2011, 23:12

Blue Ice έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω ότι μετά το σημερινό το κίνημα των αγανακτισμένων θα αρχίσει να εξαφανίζεται λόγω απογοήτευσης και θέρους;;
Ξερεις κατι, αν μου ελεγες πριν απο ενα χρονο οτι ο κοσμος που παει ( ο απλος κοσμος που δεν εχει ξαναβρεθει σε τετοιες καταστασεις ) στο Συνταγμα θα φαει δακρυγονα , θα σου ελεγα οτι θα αδειασουν την πλατεια οσο πιο γρηγορα μπορουν και δεν θα ξαναπατησουν σε αναλογη φαση , ε λοιπον σημερα πολλοι απο αυτους εμειναν και καταλαβαν οτι δεν μπορουν να τους φοβισουν με αυτα , κι αν θελεις δεν ξερω κατα ποσο θα το πιστεψεις αλλα ολη αυτη η μαζωξη δημιουργει θετικη ενεργεια στον κοσμο , το νιωθεις , στο σημειο νιωθεις οτι θελουν να επικοινωνησουν μεταξυ τους , χαμογελανε , μιλανε αγνωστοι με αγνωστους , δεν εχει καμια σχεση με την μουνταδα της καθημερινοτητας στην πολη , εκαναν ενα τεραστιο λαθος να υποτιμησουν τον κοσμο θεωρωντας πως θα βαρεθει και θα φυγει και περιμεναν τοσες μερες για να χρησιμοποιησουν και αλλα μεσα ... τωρα ειναι αργα , ακομα και αν κοψει λιγο η πολυ δεν εχει σημασια , μπορει να ξαναφουντωσει πολυ ευκολα .. γιατι ο κοσμος καταλαβε οτι μπορει και θελει....
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 15 Ιουν 2011, 23:27

Ακόμη και η αστυνομία πασοκοκρατείται π.χ ΠΟΑΣΥ (γενικά όπου υπάρχει συνδικαλισμός όλο και κάποιος πασοκος θα βρίσκεται). Είναι απολύτως λογικό λοιπόν η αγαστή συνεργασία.

Η ουσία πάντως είναι ότι τα γνωστά "καλόπαιδα" είναι οι επαναστάτες της τρύπιας πεντάρας.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Danae84
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Danae84 » Τετ 15 Ιουν 2011, 23:42

Blue Ice έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω ότι μετά το σημερινό το κίνημα των αγανακτισμένων θα αρχίσει να εξαφανίζεται λόγω απογοήτευσης και θέρους;;
μετα την σημερινη του τουμπα πιστευω οτι θα γινουν ακομα περισσοτεροι......δεν εκτεθηκε μονο ο ιδιος αλλα και ολο το πολιτικο σκηνικο της χωρας.......απο εδω και περα θα αρχισουν τα πραγματικα οργανα..... :)
περιμενε και θα δεις.....
[box=]I know, St. Peter won't call my name[/box]
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Ιουν 2011, 08:44

Μακάρι να είναι όπως τα λέτε παιδιά :D Γιατί μεταξύ μας είναι περίεργες ώρες. Οι έξω έχουν τρομάξει βλέποντας τον κόσμο να αποδοκιμάζει συνολικά το μνημόνιο και να αντιδρά. Είμαι σίγουρη πως δεν το περίμεναν. Ανησυχώ λοιπόν μήπως οι έξωθεν αντιλαμβανόμενοι πως χάνουν την δυνατότητα να έχουν "εκλεγμένη κυβέρνηση" που να ακολουθεί τις εντολές τους παίξουν το τελευταίο τους χαρτί και γίνει κόλαση στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 16 Ιουν 2011, 09:21

Ουδείς δύναται να προβλέψει μετ' ασφαλείας, ακόμη και για το τι θα συμβεί εντός των επομένων ωρών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει για τη νεώτερη Ελλάδα ως το ισοδύναμο της φαυλότητας το πασοκ. Όπου φαυλότης=πασοκ για τα λεξικά του μέλλοντος.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Ιουν 2011, 09:42

Και όμως σήμερα μίλησα με ανθρώπους που ακόμα υποστηρίζουν τον GAP :freak: :freak: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 16 Ιουν 2011, 10:48

υποστηριζουν τον?γκαπ? :banghead:
μαηντ δε γκαπ :wink:

δεν μπορω να μην χαλλλαρωσω το κλιμα πλεον μετα απο τα ψεσινα τουρλουμπουκια μας στες πλατειες :thumb:

πολλοι πιστεφκουν πως θα μας πιασει το θ-ερως και θα παμε παραλιες και θα αφησουμε την πλατεια....

σκεφτομαι διαφορα ακτιβιστικα: πριν κατι μηνες ειχαν κανει την πλατεια ομονοιας σαν παραλια με αμμους
ομπρελες κτλ κτλ για διαφημισεις ορ σαμθινγκ

λοιπον επειδη βλεπω να μην παιζουν φραγκα για χαβαη φετο :loco: τον ιουλιο που θα μας υπελογιζαν αποντες....
βλεπω να πηγαινουμε διακοπες παραλια συνταγμα, οθωνος μπητς, καβο φιλελληνων...
οι πιτσιρικαδες ακτιβιστες θα φερουν ρακετες ομπρελες σεζλονγκ....και καποιοι θα μας χαρακτηρισουν φεστιβαλικους χαβαλεδες...
διακοπες στο συνταγμαααα τουτο το καλοκαιριιιιιιιιιιιι :loco:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Ιουν 2011, 10:59

Iwn Rwmanos έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει για τη νεώτερη Ελλάδα ως το ισοδύναμο της φαυλότητας το πασοκ. Όπου φαυλότης=πασοκ για τα λεξικά του μέλλοντος.
Είναι λάθος να εστιάζουμε στα κομματικοϊδεολογικά εδώ, και να το περιορίζουμε σε ένα κόμμα μόνον... Η φαυλότητα παίζει σε ολάκερο το σύστημα και σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς ταγούς που έδωσαν όρκο (υποτίθεται) να προασπίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας και να προστατεύουν το λαό μέσα από τον οποίο ανδρώθηκαν (οι περισσότεροι).

Ο αντικειμενικός και ευρύνοος ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει επίσης και το μεγαλείο ενός λαού...:

που κατάφερε να σκεφτεί αυτόνομα (παρά τις ανελέητες προπαγανδιστικές κρούσεις που χειραγωγούν μυαλά)

που έκανε μια πρωτοφανή έξοδο από τα "μαντριά" που το ίδιο το σύστημα του επέβαλε και στάθηκε απεξαρτημένος από αυτά, αψηφώντας τα

που στέκεται ενωμένος και με ομοψυχία επιτέλους, αμυνόμενος στην απίστευτη επίθεση που υπέστη...

που επιδεικνύει απίστευτο πολιτισμό στη συνολική στάση και συμπεριφορά του

που ξέρει και μέσα στη χειρότερη απελπισία του να τραγουδάει και να χορεύει

που συγκρατεί τα ποταπά και βίαια ένστικτα παρά το γεγονός ότι το βρώμικο σύστημα, παλεύει να του τα βγάλει στην επιφάνεια

που δείχνει ατρόμητος μπροστά στις απειλές και τους απίστευτους (συχνά ψευδέστατους) εκφοβισμούς, μαζί με την... "ανθρώπινη" πολιτική σοκ και δέους που του προτάσσεται

που στέκει ανθεκτικός και αποφασισμένος να συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα του, με τρόπο που έχει προκαλέσει πανικό, αμηχανία, νευρικότητα και σπασμωδικές αντιδράσεις των ανδρίκελων που καταχρώνται την εξουσία που τους έδωσε...

και για άλλα πολλά που θα τα γράψουμε εν ευθέτω χρόνω.

Είμαι περήφανη για τον Ελληνισμό που βλέπω αυτές τις μέρες :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Ιουν 2011, 11:05

Mηδενα προ του τελους μακαριζε... Κάτσε να δούμε πως θα τελειώσει η όλη ιστορία...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Ιουν 2011, 11:10

Όπως και να τελειώσει, αυτά που είδα μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απλά δεν αναιρούνται. Κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει να τα παραβλέπουμε, γιατί είναι πολύ πιο σημαντικά από ό,τι εκ πρώτης όψεως μπορεί να νομίζουμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 16 Ιουν 2011, 11:55

Παρατήρησα ότι υπέστην λογοκρισία επειδή αναπαρήγαγα ένα σύνθημα που ακούγεται κατα κόρον από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο στο Σύνταγμα και παντού.

Επίσης, οι θέσεις που εκφράζω αφορούν εμένα και όχι τα ΙΔΕΟ.
Συνεπώς η λογοκρισία καθίσταται εξ'ορισμού άκυρη, και παρακαλώ να αρθεί και να μην επαναληφθεί.
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.

Όσον αφορά τα χθεσινά, ήμουν το πρωί στο Συνταγμα, επί της Αμαλίας. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάτσω πολύ, και δεν πρόλαβα τα επεισόδια.
Είχε πολύ κόσμο, ανοργάνωτο και ακομμάτιστο. Πολλές ελληνικές σημαίες, αλλά δεν υπήρχε σαφής και ορατή παρουσία εθνικιστών.
Έφυγα κατά τις 12 και μετά είδα τα επεισόδια απ΄την τηλεόραση ταϊζοντας τον μπέμπη..
Το πιο θετικό μήνυμα της χθεσινής μέρας ήταν το οριστικό ξεμπρόστιασμα των αναρχικών. Ο ρόλος τους πλέον είναι τόσο προκλητικά παρακρατικός και προβοκατόρικος που ακόμα και οι τυφλοί το είδαν.
Η αντίδραση του κόσμου της "πάνω πλατείας", που ήταν απλός κόσμος και όχι ακροδεξιοί όπως κάποια ελεεινά ΜΜΕ είπαν αναληθώς, ήταν υγιέστατη και φυσικά είχε -έστω και εν αγνοία τους- πολιτικό περιεχόμενο αφού στράφηκε κατά ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Όλα καλά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Αύριο, Παρασκευή 17/06/2011 στις 8 το απόγευμα έχει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή στην πλ.Κοραή στον Πειραιά κατά του ΔΝΤ.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:10

συμφωνω με τη θραυση των κοσμοειδωλων...με την απαξιωση αξιακων συστηματων...με την καυση νεκρων ιδεων....και αποτεφρωση νοσηρης νοοτροπιας

ολα αυτα ζιπαρονται στο ανωθεν κατωθι...

να καει να καει το μπουρδελο η ...βολη :giverose:

:wink:

οπππ να και τα ευχαριστα, παντα καλοτυχον κι ευλοημενον το κασσανδρακι :rose:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:18

Ανάρτηση από μαρτυρία ενός ξένου δημοσιογραφου που αξίζει να σχολιαστεί γιατί περιγράφει τη χθεσινή κατάσταση στην πλατεία και στους γύρω δρόμους. Αφού ήμουν εκεί δεν ήμουν σε θέση να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι γινόταν στους γύρω δρόμους. Ακουγα ότι οι γύρω δρόμοι από το πεδίο του Αρεως μέχρι πλατεία Βάθης Κανιγκος Ομόνοια Σταδίου Πανεπιστημίου Αμαλίας είχαν φρακάρει κανονικά.

Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερος κόσμος από την προ-περασμένη Κυριακή. Υπολογίζεται πάνω από 600.000 ίσως και 1.000.000

Το άρθρο υπάρχει και στο ξυπνήστε ρε
Παντού γύρω μου ακούω φωνές να κραυγάζουν «Ελλάδα, Ελλάδα…».
Share

Είναι δηλαδή ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ της Ελλάδας, και του υπόλοιπου κόσμου....

Ανταπόκριση του Paul Mason για το BBC
«Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι». Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο μέτωπο των διαδηλώσεων, και μιας και....
είμαι ο μόνος δημοσιογράφος στο σημείο, μάλλον με αφορά.
Οι διαδηλωτές κάνουν διάλειμμα από την εκτόξευση προσβολών εναντίον των ΜΑΤ, και μια γυναίκα τραβάει το χέρι μου φωνάζοντας: «Φύγε από εδώ…».
Ο στόχος των διαδηλωτών στη πλατεία Συντάγματος είναι τα ΜΜΕ. Για δύο λόγους:
Πρώτον, επειδή ο λαός πιστεύει πως τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν πάρει το μέρος του μεγάλου κεφαλαίου.
Δεύτερον, επειδή μας βλέπουν ως μεσάζοντες. Αυτοί που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, στις Βρυξέλλες και στη Φρανκφούρτη δεν τολμούν να εμφανιστούν εδώ. Και από ότι καταλαβαίνω, αυτοί που αποφασίζουν στην ΕΕ, μάλλον δεν έχουν αίσθηση του μεγέθους της κοινωνικής οργής εδώ στην Ελλάδα....
Αυτή τη στιγμή, η κομμουνιστική συνδικαλιστική οργάνωση ΠΑΜΕ πλησιάζει στη πλατεία, και όπως εκτιμώ, πρόκειται για τουλάχιστον 200.000 άτομα. Περιβάλλονται από σκληρούς άνδρες, που κρατάνε στα χέρια τους ψηλά κοντάρια με κόκκινες σημαίες. Αυτό γίνεται ως περιφρούρηση, για να αποκρούσουν τυχόν αναρχικούς, που μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η πλατεία είναι κατειλημμένη εδώ και 22 μέρες από τους αποκαλούμενους ως αγανακτισμένους, χιλιάδες δηλαδή νέους που έχουν οργανωθεί στα πρότυπα των Ισπανών indignados.
Η γυναίκα συνεχίζει να τραβάει το χέρι μου φωνάζοντας «Δεν θέλουμε δημοσιογραφική κάλυψη. Είμαστε εδώ 22 μέρες, και τώρα αυτό είναι το τέλος. Αρκετά ανεχθήκαμε…».
Ένας ηλικιωμένος ναυτικός μου λέει: «Δεν θέλουμε άλλες διασώσεις από την ΕΕ, καλύτερα φτωχοί και χρεοκοπημένοι…».
Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τη δεξιά και την αριστερή ιδεολογία. Για τους νέους της χώρας, την επονομαζόμενη γενιά του Facebook, τους πτυχιούχους χωρίς μέλλον, η κατάσταση δεν είναι πλέον ταξική.
Παντού γύρω μου ακούω φωνές να κραυγάζουν «Ελλάδα, Ελλάδα…». Είναι δηλαδή ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ της Ελλάδας, και του υπόλοιπου κόσμου.
Το να βρίσκομαι εδώ, στη πρώτη γραμμή των οργισμένων διαδηλωτών που αψιμαχεί με τα ΜΑΤ, τα οποία υπερασπίζονται το κοινοβούλιο, μου δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση. Σκέφτομαι πως βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή της μάχης του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, οι παγκόσμιοι ηγέτες φοβούνται για μια νέα περίπτωση Lehman.

http://anaxfiles.blogspot.com/
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:33

Είναι παγκοίνως γνωστό και ομολογημένο Βίκυ ότι το φαύλος=πασοκ.

Η ιστορία της φαύλης μεταπολιτεύσεως σημαδεύτηκε από το άθλιο πασοκικό παραλήρημα (andrewpapandrew, σημίτη-βεντούρα-αβουρί, geoffrey) της ρεμούλας, της μίζας και της αρπαχτής, με το απαραίτητο πασπάλισμα της ψοφοδεούς ελαφροδεξιάς του ψευτο-εθνάρχη τριανταφυλλίδη, του αποστάτη και του κωστάκη (με τα γαλλικά και το πιάνο) που αρκέσθηκε στον γνωστό πράσινο κακεκτυπικό μιμιτισμό.

Εάν ρίξεις μία ματιά στο κεφάλαιο παπανδρέου, στο βιβλίο που σου έδωσα, θα το διαπιστώσεις.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:41

νισαφι πια με το συναφι τους

το πιο ζιπαρισμενο που ακουσα ψες :loco:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:42

Iwn Rwmanos έγραψε:Είναι παγκοίνως γνωστό και ομολογημένο Βίκυ ότι το φαύλος=πασοκ.

Η ιστορία της φαύλης μεταπολιτεύσεως σημαδεύτηκε από το άθλιο πασοκικό παραλήρημα (andrewpapandrew, σημίτη-βεντούρα-αβουρί, geoffrey) της ρεμούλας, της μίζας και της αρπαχτής, με το απαραίτητο πασπάλισμα της ψοφοδεούς ελαφροδεξιάς του ψευτο-εθνάρχη τριανταφυλλίδη, του αποστάτη και του κωστάκη (με τα γαλλικά και το πιάνο) που αρκέσθηκε στον γνωστό πράσινο κακεκτυπικό μιμιτισμό.

Εάν ρίξεις μία ματιά στο κεφάλαιο παπανδρέου, στο βιβλίο που σου έδωσα, θα το διαπιστώσεις.
Δεν έχω αντίρρηση Δημήτρη, απλά δε θέλω να στεκόμαστε μυωπικά μόνον σε ένα μέρος... φαυλότητα θα βρεις σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις παρατάξεις. Δεκτό, αλλού λιγότερη, αλλού περισσότερη, αλλά σε ΟΛΕΣ. Αυτό υπήρξε και το δράμα της πατρίδας μας, από καταβολής νεοελληνικού κράτους.

Το όλο σύστημα είναι σάπιο-φαύλο. Το ότι συνέβαλε τα μέγιστα το πασόκ σ'αυτή την αποσάθρωσή του, είναι ηλίου φαεινότερο. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι για σωστότερη-δικαιότερη πολιτεία, πρέπει να ανατραπεί πλήρως αυτό το σύστημα και να δημιουργηθεί νέο, υγιέστερο που θα στηρίζει μια πραγματικά ευνομούμενη πολιτεία. Με το να ανατραπεί μονάχα το πασοκ, δε γίνεται απολύτως τίποτα, όπως δε σώζεται ο ασθενής, αν σε περίπτωση γάγγραινας, κόψεις μόνο ένα δαχτυλάκι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 16 Ιουν 2011, 13:05

Παντού γύρω μου ακούω φωνές να κραυγάζουν «Ελλάδα, Ελλάδα…». Είναι δηλαδή ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ της Ελλάδας, και του υπόλοιπου κόσμου.
Το να βρίσκομαι εδώ, στη πρώτη γραμμή των οργισμένων διαδηλωτών που αψιμαχεί με τα ΜΑΤ, τα οποία υπερασπίζονται το κοινοβούλιο, μου δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση. Σκέφτομαι πως βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή της μάχης του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, οι παγκόσμιοι ηγέτες φοβούνται για μια νέα περίπτωση Lehman.
Θα ήθελα σχόλια πάνω σε αυτό ειδικά.

Αν σκεφτούμε απλοικά θα πούμε ότι η Ελλαδίτσα είναι μια κουτσουλιά χώρα στο χάρτη. Είτε καταρρεύσει είτε όχι οι κλυδωνισμοί θα ήταν ανεπαίσθητοι (θα σκεφτεί ένα κουτό μυαλό). Αλλά απ ότι φαίνεται οποιαδήποτε αλλαγή στην κατάσταση της Ελλάδας προκαλεί κλυδωνισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ετσι εξηγείται ότι όταν ο ΓΑΠ κλάνει ανεβαίνουν τα spreeds και τρίζει το Σύμπαν
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Ιουν 2011, 13:06

doctormarkon έγραψε:
Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τη δεξιά και την αριστερή ιδεολογία. Για τους νέους της χώρας, την επονομαζόμενη γενιά του Facebook, τους πτυχιούχους χωρίς μέλλον, η κατάσταση δεν είναι πλέον ταξική.
http://anaxfiles.blogspot.com/
Yeah Baby!!!!! :D Την παγκοσμιοποίηση θα την τελειώσουν οι Έλληνες!!!!

Όπως είχα πει μήνες πριν, αν περάσουν από την Ελλάδα τότε όλος ο κόσμος θα υποκύψει. Γι αυτό άρχισαν από εμάς και νόμιζαν πως κέρδισαν επειδή για ένα χρόνο φαινόμασταν αδρανείς. Αλλά τελικά δεν μας ξέρουν καλά.

Έχεις δίκιο Αρέλα, ζούμε μεγάλες στιγμές!!! :ups: :ups:

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 16 Ιουν 2011, 13:22

Ετσι είναι Φωτεινή.

Πολύ απαισιοδοξία είχες και κακώς την είχες.

Τις μεγάλες στιγμές τις δημιουργήσαμε εμείς με αγώνες

Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Ελπίζω να αναθεωρήσουν κάποιοι τις απόψεις τους για το πολιτικό σύστημα.

Γιατί ειδικά σε αυτό φταίξαμε και μεις. Όχι γιατί τους ψηφίζαμε. Αλλά γιατί ευχόμασταν αυτοδύναμες Κυβερνήσεις με ισχυρή πλειοψηφία.

Για να κυβερνηθεί ο τόπος.

Και είδαμε πόσο κυβερνήθηκε.

Θα έπρεπε να λέγαμε: Για να πουληθεί αυτός ο τόπος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”