ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ;

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AI8HR
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ;

Δημοσίευση από AI8HR » Τρί 02 Μαρ 2010, 09:33

Kάποιος στο ΥΤ μου έστειλε αυτό το μύνημα αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει, απ'οτι είδα στο κανάλι του είναι εβραίος, σας παρακαλώ μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια μετάφραση θα το εκτιμούσα πολύ.

ShalomGerusalemme
and as every Christian I am also jew.
RidingV0nV7heVEdge SAID: "if that temple is built ww 3 becomes reality if not there is a much grater chance of the war never hapening, stop being sow negativistic & fatalistic -ANESWER-> You're a Mason?You know the proverb: "There is no 2 without 3" you will die in 2013,if the Jewish Temple will not be built tonight (01-03-10) in my group of charismatic prayer: the Lord has spoken clearly: Geremia 46,28 + Giobbe 36,5.You do not see the Holy Temple? So, be prepared: shelters, weapons, supplies. You have a house in the country? @LutherStorms--> right now: I am seated in heavenly places on the throne of my glory. I am the Metaphysical King of Israel. If Israel loses me, as has already lost the Messiah? then with the whole world he will have to go to nuclear WW3! but on earth I'm Italian: Catholic exorcist biblical fundamentalist
ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ;

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Μαρ 2010, 13:35

Θα προσπαθήσω να το μεταφράσω λέξη-λέξη, κι αν μπορείς, βγάλε άκρη.
Εγώ δεν μπόρεσα

ShalomGerusalemme
ΣαλομΙερουσαλήμ
and as every Christian I am also jew.
Και όπως κάθε Χριστιανός, είμαι επίσης εβραίος.
RidingV0nV7heVEdge SAID: "if that temple is built ww 3 becomes reality if not there is a much grater chance of the war never hapening, stop being sow negativistic & fatalistic
Ο RidingV0nV7heVEdge ΕΙΠΕ: "αν αυτός ο ναός χτιστεί, ο 3ος παγκόσμιος γίνεται πραγματικότητα, αν όχι είναι πολύ πιο πιθανό να μη γίνει ποτέ ο πόλεμος, πάψε να είσαι τόσο αρνητικός και μοιρολάτρης
-ANESWER-> You're a Mason?You know the proverb: "There is no 2 without 3" you will die in 2013,if the Jewish Temple will not be built tonight (01-03-10) in my group of charismatic prayer:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ-> Είσαι Μασόνος; Ξέρεις τη ρήση "Δεν υπάρχει δεύτερος χωρίς τρίτο", θα πεθάνεις το 2013 αν ο εβραϊκός ναός δεν χτιστεί απόψε (01-03-10 ) στην ομάδα μου χαρισματικής προσευχής:

the Lord has spoken clearly: Geremia 46,28 + Giobbe 36,5.You do not see the Holy Temple? So, be prepared: shelters, weapons, supplies. You have a house in the country?
Ο Κύριος μίλησε ξεκάθαρα: Ιερεμία 46,28 + Γιώβ 36,5 . Δεν βλέπεις τον Ιερό Ναό; Οπότε ετοιμάσου: Καταλύμματα, οπλα, προμήθειες. Εχεις σπίτι στην εξοχή;

@LutherStorms--> right now: I am seated in heavenly places on the throne of my glory. I am the Metaphysical King of Israel. If Israel loses me, as has already lost the Messiah? then with the whole world he will have to go to nuclear WW3! but on earth I'm Italian: Catholic exorcist biblical fundamentalist
@LutherStorms--> αυτή τη στιγμή: Κάθομαι σε ουράνια μέρη, στον θρόνο της δόξας μου. Είμαι ο Μεταφυσικός βασιλιάς του Ισραήλ. Αν με χάσει το Ισραήλ, όπως έχασε το Μεσία του, τότε ολος ο κόσμος θα πρέπει να πάει στον τρίτο πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο. Αλλά στη γη είμαι Ιταλός: Καθολικός εξορκιστής, βιβλικός φουνταμενταλιστής.

με τις υγείες σου :beer: :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 02 Μαρ 2010, 15:29

Αγκιναρα στο κατωφλι,γαιδαρος στα κεραμμυδια,να σε δαγκανα στο σβερκο....καντο μια μεταφραση και στειλτου το,να δουμε αυτος τι θα καταλαβει..ακου Ιταλος εξορκιστης :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
AI8HR

Δημοσίευση από AI8HR » Τρί 02 Μαρ 2010, 16:42

Από τι καταλάβαινω είναι συνομιλία ShalomGerusalemme, RidingV0nV7heVEdge, @LutherStorms αυτόν το τριών αλλά και πάλι εγώ που κολλάω; οτι να 'ναι δουλειά δεν έχει ο άνθρωπος, τελοςπάντων, τι να πω ο Θεός είναι μεγάλος, σε ευχαριστώ πολύ Βασσούλα για το κόπο που έκανες :rose:
ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”