ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ..ητρελα παει βουνο!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ..ητρελα παει βουνο!

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 24 Ιαν 2010, 20:16

Η χρυσοθηρια ειναι ενα ας το πουμε χομπυ μου εδω και 4-5 χρονια.
Ανοιγω εδω ενα τοπικ μπας και βρω κανενα παλαβο ακομη να του πω τον πονο μου,και να μου πει τον δικο του :bye:
Συνηθως οι χρυσοθηρες ψαχνουν λιρες ανταρτικες η κομιτατζιδικες,αλλες φορες τουρκικα λεφτα αν και αυτα δεν βρισκονται ευκολα γιατι ειναι θαμμενα απο ιδιοτες.
Το 90% αυτων των χρηματων που ψαχνονται δεν υπαρχουν καν,και απο το υπολοιπο 10% τα περισοτερα απο αυτα ειναι παρμενα απο αυτον που τα εβαλε :(
Τζαμπα κοπος δηλαδη αλλα αν δεν ετρεχα στα βουνα για λιρες δεν θα εβλεπα ποτε τα μερη που εχω δει,και τα αγρια ζωα στο περιβαλον τους (αγριογαλους,ζαρκαδια αλεπου που την ταισαμε με το χερι και αλλα πολλα).Αυριο εχει σκαψιμο και εχει ενα κρυοοοο,που αμφιβαλω αν κανουμε οτιδηποτε αλλα αν δεν παει η τρελα στα βουνα...που θα παει !!!
Περιμενω λοιπον κανενα συναδελφο η ερωτησεις απο κανεναν που εχει περιεργεια!

Και για να προλαβω την κλασικη ερωτηση,ΟΧΙ δεν βρηκα τιποτα αξιολογο ως τωρα,κανουμε κοντρα με την ελπιδα ποιος θα πεθανει πρωτος :loco:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ..ητρελα παει βουνο!

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 24 Ιαν 2010, 23:23

To βρισκω ωραιο hobbie.
Kοιτα να δεις τι γινεται σχετικα με το αντάρτικο.
Πες οτι κατα τον εμφύλιο υπήρχε μια αντάρτικη ομάδα που έχανε.
αποφασίζουν πριν εξοριστούν να θάψουν τις λύρες με την ελπίδα οτι θα επανέλθουν σε βάθος χρόνου και θα ελευθερώσουν την Ελλάδα απο την κακιά δεξια.
ναι αλλα τι γινεται. πχ αν 10 ατομα γνωρίζουν που είναι ο θησαυρος εκ των οποιων οι 5 εχουν εξοριστεί.
απο τους αλλους 5 ΟΛΟ και καποιος θα χει μπεί στον πειρασμό να παεί να τα πάρει.
ειδικα οταν πια έχουν αλλάξει οι συνθήκες, το κκε είναι νόμιμο κόμμα και δεν χρειάζονται τα λεφτα για την αγορά όπλων.
Οποτε γιατι να κάθονται αυτες οι λύρες στο βουνό; καλύτερο τόπο θα βρήσκαν στην τζέπη κάποιου αντάρτη.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 25 Ιαν 2010, 18:33

Αγαπημενο χρυσοθηρικο ημερολογιο,τα χερια μου μακρηναν καμια 10αρια ποντους παλι σημερα :( απο το σκαψιμο
το αποτελεσμα γνωστο,τζιφος :loco: σε λαβι που λενε και οι φραγκοι!
Παντως ειδα χιονι και βουνο που ουτε στο καιμακτσαλαν δεν βλεπεις,ως συνηθως ημουν παλι ανοργανωτος,πηγα σε χιονισμενο βουνο με αθλητικα παπουτσια :jerk:
οχ μανουλα μου τα δαχτυλια μου!!!

Τα καλα της ημερας παντως υπηρξαν και παλι σαν εμπιρειες και ειναι 2.
Το πρωτο ειναι οτι ειδα πρωτη φορα πατηματα λυκου,οχι το λυκο βεβαια γιατι ως γνωστον ειδες λυκο σε ειδε πρωτος!!
Το δευτερο ειναι μια παρομοιωση που εκανε καποιος για το χρυσοθηρικο σκαψιμο,το χρυσοθηρικο σκαψιμο λεει ειναι σαν τη ΔΕΗ,ενας σκαβει και εφτα κοιτανε,προσυπογραφω και κλεινω εδω.

Α,και κατι ακομα,μονο ο κασμας λεει την αληθεια :D
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 25 Ιαν 2010, 18:49

exw 2 theseis sigoures.an exeis mixanima................steile pm.
kai oxi toti den tha anatinaksoume kapoia agia trapeza.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Πέμ 28 Ιαν 2010, 19:39

ΙΣΩΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ..... :cool: :cool:

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:15

Καλο μου καλενταρι,οι ανακαλυψεις συνεχιζονται,σημερα ανακαλυψα οτι η υγρασια μπορει να φτασει σε μερη που μονο γιατρος επιτρεπετε να δει,ακομη και αν φορας επανω σου ολοκληρη τεντα.Αυτη θα τρυπωσει ετσι και αλλιως.Επισης ειδα και τα κακακια του λυκου,ελπιζω καποια στιγμη να βγει απο εκει που μας βλεπει και ξεκαρδιζεται μπας και τον δω!

Υπο το μηδεν θερμοκρασια-Μεγαλη υγρασια 0-1,πολυ χαλαρα..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:45

Πολλά φιλάκια γι' αυτό το υπέροχο χομπάκι σου... Πόσοι είστε; (δεν πιστεύω να βγαίνεις μόνος σου στο βουνό;!) Πάτε συχνά;

Έχω ακούσει κυνηγούς να εκφράζονται με το μεγαλύτερο λυρισμό για τις εμπειρίες τους από την επαφή με τη φύση και με σηκώθηκε κ τρίχα κάγκελο, πολύ το χάρηκα που υπάρχει κόσμος που μπορεί να περιπατήσει εις το δάσος (όταν τα κακάκια του λύκου είναι εκεί) χωρίς να χρειάζεται να κατασφάξει ό,τι κινείται!

Άντε και με την καλή την μπάζα (τι λένε; υπάρχει ειδική ευχή; )
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:55

KELAINO έγραψε:Πολλά φιλάκια γι' αυτό το υπέροχο χομπάκι σου... Πόσοι είστε; (δεν πιστεύω να βγαίνεις μόνος σου στο βουνό;!) Πάτε συχνά;

Έχω ακούσει κυνηγούς να εκφράζονται με το μεγαλύτερο λυρισμό για τις εμπειρίες τους από την επαφή με τη φύση και με σηκώθηκε κ τρίχα κάγκελο, πολύ το χάρηκα που υπάρχει κόσμος που μπορεί να περιπατήσει εις το δάσος (όταν τα κακάκια του λύκου είναι εκεί) χωρίς να χρειάζεται να κατασφάξει ό,τι κινείται!

Άντε και με την καλή την μπάζα (τι λένε; υπάρχει ειδική ευχή; )
Kελαιδω μου μερσυ,ναι αυτη τη φορα ειμαστε αρκετοι γιατι ετσι χρειαζετε αυτη η συγκεκριμενη δουλεια,να φανταστεις πρως το παρον στην τρυπα χωραει μισο αμαξι,και επεται συνεχεια!!Μπα δεν ειμαι κυνηγος και δεν τρελενομαι για το κυνηγι :thumbsdown: αλλα η επαφη με τη φυση ειναι οντως υπεροχη :xara: οσο για τον λυκακο δεν ειναι τοσο παλαβος ωστε να πλησιασει τοσο κοσμο,λυκος ειναι οχι τυρανοσαυρος χαχαχα,βρε συ αν δεν ειμασταν τοσα ατομα θα πηγαινα σε τοσο ψηλα μερη μονος τετοια εποχη..ειμαι και ζουμπουρλουδικος...οτι πρεπει για αντικαταστατης της γιαγιας της κοκκινοσκουφιτσας :yummy: :yummy: :yummy:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
AI8HR
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από AI8HR » Πέμ 11 Φεβ 2010, 23:05

Έχω ένα ερώτημα οταν βρεις μια καλή πληροφορία πως μπορείς να την διασταυρώσης χωρίς να γίνεις το κέντρο του κόμου και όλοι η χρυσοθήρες να μην πέσουν απάνω σου;
Ρωτώ γιάτι εδώ πιστεύω γνώμη μου δηλ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.
ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”