Φυλετισμός

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Φυλετισμός

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 21:08

εκ μεταφοράς (απ'το παλιό μας φόρουμ)

Posted: Wed Aug 09, 2006 12:40 am

------------------

Μέσα στους αιώνες, άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο, η φυλετική διάκριση ήταν κυρίαρχη στη θέαση κυρίως των λευκών σήμερα. (ξεκινησε όμως απ'τα εβραϊκά πρότυπα- μην ξεχνάμε τον καραρατσισμό που εκφράζεται ευθαρσώς στα ιερά τους βιβλία) Από αυτούς (εβραίους και μετά λευκους) μεταλαμπαδεύτηκε περισσότερο ως αμυντική αντίδραση και τελικά κατασταλαγμένο μίσος που συσσωρευόταν αθροιστικά, και στους μαύρους την εποχή που το βολικό και απάνθρωπα συμφεροντολογικό εφεύρημα του λευκού, επιδίωξε και πέτυχε να χαλιναγωγήσει το ελεύθερο κορμί και πνεύμα τους με ατσάλινες αλυσίδες, μπάλες και μαστίγιο, προσδίδοντάς τους το status του "σκλάβου" χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς. Το "φιλοσοφικό" και "πολιτισμένο" ιδεολόγημα (σοφιστεία) του λευκου για να "δικαιολογεί" κατά έναν τρόπο τη βαρβαρότητα της πρακτικής του αυτής, ήταν η φυλετική κατωτερότητα του μαύρου, που του'δινε το δικαίωμα και καλά, να το παίζει Θεός πάνω του, πάνω στη ζωή του...

Nα πούμε και για την αντιμετώπιση του Αγγλοσάξονα στον Ινδιάνο της Αμερικής, ή στον Ινδό της Ινδίας? Δε χρειάζεται. Είναι γνωστή ιστορικά η προσέγγισή του ως... "ανωτέρου"... απέναντι στους... "παρακατιανούς". (Κατά τα άλλα καταδίκαζαν και καταδικάζουν τον Χίτλερ οι υποκριτές...)

Οι ανοησίες περί φυλετικής υπεροχής , (άλλο ένα όπλο των ισχυρών για να διατηρούν τους διχασμους και τις συγκρούσεις στους πληθυσμους) επικράτησαν, έγιναν σχεδόν θρησκεία για ένα τσούρμο κατά κανόνα άξεστων, αμόρφωτων και σίγουρα ακαλλιέργητων ψυχικά ατόμων, που απαρτίζανε την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν). Με την εμφάνιση και του ναζιστικού ιδεολογήματος που προήγαγε ο Χίτλερ, περί Αριας φυλής και της "ανωτερότητάς της", έγινε σχεδόν θεσμός μια νοοτροπία σαθρή και φαύλη, που έγινε αιτία να χυθεί πολύ αθώο αίμα, και που στην τελική στρέφει ανθρώπους εναντίον ανθρώπων, εστιάζοντας επιδερμικά στα σωματικά χαρακτηριστικά, αγνοώντας εντελώς τα όποια ψυχικά και νοητικά χαρίσματα.

Στην επιστήμη της βιολογίας είναι σαφέστατα εδραιωμένο το γεγονός ότι κάθε φυλή έχει τα δυνατά και τα τρωτά σημεία της, αν εστιάσουμε στη φυσιολογία της. Αλλά πόση σημασία μπορεί να έχει η φυσιολογία ενός ανθρώπου στο σύνολό του ως οντότητα? Και με ποια λογική κρίνεται η μια ανώτερη της άλλης? (΄Οσοι φυλετιστές επιχειρήσουν ν'απαντήσουν σ'αυτό το ερώτημα ας εστιάσουν πρώτα στη λέξη-κλειδί εδώ, που είναι η λέξη "λογική" :Ρ)

Είναι γνωστό ότι η πρόσμιξη διαφορετικών στοιχείων -γονιδιακών καταβολών βγάζει και πιο υγιείς και γερούς απογόνους. Μ'αυτό το επιχείρημα ασφαλώς, δεν προσπαθώ να προάγω την επιμειξία των φυλών, απλά καταθέτω μια πραγματικότητα. Τα μπασταρδεμένα σκυλιά είναι πολύ πιο γερά (ισχυροτέρων αντοχών) από τα ράτσας, και οι "μπασταρδεμένοι" άνθρωποι, οι μιγάδες δήλαδή, παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία κάθε φυλής που εμπεριέχουν, ΄συχνά εμφανίζουν κάποια υπεροχή έναντι των "ράτσας", είτε σε ομορφιά, είτε σε ευφυία, είτε σε σωματικές αντοχές.

Τα περί φυσικής ... "ανωτερότητας" της Αριας φυλής, είναι κατ'ουσίαν αβάσιμα στο δικό μου το μυαλό, και θα παραμείνουν τέτοια, μέχρι να μου προβληθούν τεκμήρια που θα στηρίζουν αυτή τη θεωρία.

'Οσο για το ψυχοπνευματικό πεδίο και το δείκτη νοημοσύνης...(σημαντικότερα της φυσιολογίας σε μια προσωπικότητα) καμία εδραιωμένη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μέθοδος αξιολόγησης δεν απέδειξε ότι η λευκή φυλή έχει κάτι ανώτερο να επιδείξει σε νοητικές ικανότητες ή και ψυχισμό. Κι αν έρθει κάποιος να μου πει περί πολιτισμού στον πλανήτη, θα του αντιπροτάξω το γεγονός ότι πέραν της Ελλάδος, έχει και η Κίνα πανάρχαιο πολιτισμό, και η Αίγυπτος, και η Περσία (το σημερινό Ιράν) και η Βαβυλωνία (Ιράκ) - οι λαοί των οποίων σίγουρα δεν μπορούν να λογίζονται ως ...Αριοι. Στον ψυχονοητικό δείκτη, ίσως ο λευκός σε σύγκριση, να υπολείπεται οικτρά των άλλων τελικά, δεδομένου ότι τέτοιες ή παρεμφερείς νοοτροπίες διαχωρισμών (ρατσισμού δηλαδή) κυκλοφορούν και σήμερα ολοένα και ευρύτερα ανάμεσα στους λευκούς, πράγμα που κατά την ταπεινή μου άποψη τους κατατάσσει μάλλον σε θέση χαμηλών (και πάντως επιδερμικών) νοητικών διαδρομών.

Εικόνα
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Φυλετισμός... (από ΑρΕλα)

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2007, 21:09

Posted: Wed Aug 09, 2006 3:46 pm

------------------
Nα πούμε και για την αντιμετώπιση του Αγγλοσάξονα στον Ινδιάνο της Αμερικής, ή στον Ινδό της Ινδίας? Δε χρειάζεται. Είναι γνωστή ιστορικά η προσέγγισή του ως... \"ανωτέρου\"... απέναντι στους... \"παρακατιανούς\". (Κατά τα άλλα καταδίκαζαν και καταδικάζουν τον Χίτλερ οι υποκριτές...)

ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
Οι ανοησίες περί φυλετικής υπεροχής επικράτησαν, έγιναν σχεδόν θρησκεία για ένα τσούρμο κατά κανόνα άξεστων, αμόρφωτων και σίγουρα ακαλλιέργητων ψυχικά ατόμων, που απαρτίζανε την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν). Με την εμφάνιση και του ναζιστικού ιδεολογήματος που προήγαγε ο Χίτλερ, περί Αριας φυλής και της \"ανωτερότητάς της\", έγινε σχεδόν θεσμός μια νοοτροπία σαθρή και φαύλη, που έγινε αιτία να χυθεί πολύ αθώο αίμα, και που στην τελική στρέφει ανθρώπους εναντίον ανθρώπων, εστιάζοντας επιδερμικά στα σωματικά χαρακτηριστικά, αγνοώντας εντελώς τα όποια ψυχικά και νοητικά χαρίσματα.

ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ. Η ΚΚΚ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΚΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
Στην επιστήμη της βιολογίας είναι σαφέστατα εδραιωμένο το γεγονός ότι κάθε φυλή έχει τα δυνατά και τα τρωτά σημεία της, αν εστιάσουμε στη φυσιολογία της. Αλλά πόση σημασία μπορεί να έχει η φυσιολογία ενός ανθρώπου στο σύνολό του ως οντότητα?

ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.
ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ TABOO ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ Ε!
Και με ποια λογική κρίνεται η μια ανώτερη της άλλης?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ?
Είναι γνωστό ότι η πρόσμιξη διαφορετικών στοιχείων -γονιδιακών καταβολών βγάζει και πιο υγιείς και γερούς απογόνους. Μ'αυτό το επιχείρημα ασφαλώς, δεν προσπαθώ να προάγω την επιμειξία των φυλών, απλά καταθέτω μια πραγματικότητα. Τα μπασταρδεμένα σκυλιά είναι πολύ πιο γερά (ισχυροτέρων αντοχών) από τα ράτσας, και οι \"μπασταρδεμένοι\" άνθρωποι, οι μιγάδες δήλαδή, παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία κάθε φυλής που εμπεριέχουν, ΄συχνά εμφανίζουν κάποια υπεροχή έναντι των \"ράτσας\", είτε σε ομορφιά, είτε σε ευφυία, είτε σε σωματικές αντοχές.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΔΟΚΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΠΧ ΣΚΥΛΙΑ ΑΓΩΝΩΝ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΓΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΥΛΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟ.
ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΤΙΧΗΣ. ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΥΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Τα περί φυσικής ... \"ανωτερότητας\" της Αριας φυλής, είναι κατ'ουσίαν αβάσιμα στο δικό μου το μυαλό, και θα παραμείνουν τέτοια, μέχρι να μου προβληθούν τεκμήρια που θα στηρίζουν αυτή τη θεωρία.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΕΓΚΕΦΑΛΟ).
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΧ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
'Οσο για το ψυχοπνευματικό πεδίο και το δείκτη νοημοσύνης...(σημαντικότερα της φυσιολογίας σε μια προσωπικότητα) καμία εδραιωμένη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μέθοδος αξιολόγησης δεν απέδειξε ότι η λευκή φυλή έχει κάτι ανώτερο να επιδείξει σε νοητικές ικανότητες ή και ψυχισμό.

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Κι αν έρθει κάποιος να μου πει περί πολιτισμού στον πλανήτη, θα του αντιπροτάξω το γεγονός ότι πέραν της Ελλάδος, έχει και η Κίνα πανάρχαιο πολιτισμό, και η Αίγυπτος, και η Περσία (το σημερινό Ιράν) και η Βαβυλωνία (Ιράκ) - οι λαοί των οποίων σίγουρα δεν μπορούν να λογίζονται ως ...Αριοι.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΨΠΑΪΚΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΠΑΛΙ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ.

Στον ψυχονοητικό δείκτη, ίσως ο λευκός σε σύγκριση, να υπολείπεται οικτρά των άλλων τελικά, δεδομένου ότι τέτοιες ή παρεμφερείς νοοτροπίες διαχωρισμών (ρατσισμού δηλαδή) κυκλοφορούν και σήμερα ολοένα και ευρύτερα ανάμεσα στους λευκούς, πράγμα που κατά την ταπεινή μου άποψη τους κατατάσσει μάλλον σε θέση χαμηλών (και πάντως επιδερμικών) νοητικών διαδρομών.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ :P
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2007, 21:09

Posted: Wed Aug 09, 2006 3:47 pm

--------------

A ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ?
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 21:10

Posted: Wed Aug 09, 2006 4:16 pm

--------------

'Ηξερα ότι θα "τσιμπήσεις" καλό μου :loco:

Η ΚΚΚ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

Είπα εγώ το αντίθετο? Μάλλον δεν προσέχεις τα γραφόμενά μου. Σε ποια σειρά έγραψα για την ΚΚΚ και τον Χίτλερ?

Είπα:
Οι ανοησίες περί φυλετικής υπεροχής επικράτησαν, έγιναν σχεδόν θρησκεία για ένα τσούρμο κατά κανόνα άξεστων, αμόρφωτων και σίγουρα ακαλλιέργητων ψυχικά ατόμων, που απαρτίζανε την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν).

ΤΕΛΕΙΑ!!

Μετά είπα- άλλη πρόταση:
Με την εμφάνιση και του ναζιστικού ιδεολογήματος που προήγαγε ο Χίτλερ, περί Αριας φυλής ...κλπ

Τονίζω το "και" που πέρασε απαρατήρητο, γιατί αυτό κάνει τη διαφορά και υποδηλώνει ότι εννοούσα το μετά...

Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.

Δεκτό. Και τι να λέει?

ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ TABOO ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ Ε!

Και λοπόν? Οι Αφρικανοί είναι οι μόνοι που κάνουν θυσίες αίματος? Αυτοί τουλάχιστον έχουν και το "ελαφρυντικό" ότι πολιτισμικά δεν αναπτύχθηκαν όπως και όσο εμείς. 'Ενας λόγος παραπάνω που φταίμε εμείς οι "ανεπτυγμένοι" όταν είναι γνωστό (και σίγουρα υπάρχουν καταγραφές σε φωτο ή και φιλμ) των φρικαλεοτήτων που διέπραξαν οι "Αριοι" οι "ανώτεροι" λευκοί και οι "πολιτισμένοι", είτε στο νταχάου, το άουσβιτς, είτε στο γκούλαγκ, είτε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων ΟΛΩΝ των εποχών και των ιδεολογιών, είτε στη Χιροσίμα το Ναγκασάκι...
Ακόμα κι οι σατανιστές- σέκτα των οποίων (δημιουργημένη και εγκαθιδρυμένη από...΄"ανώτερους" λευκούς) κάνει θυσίες ζώων αλλά ΚΑΙ ανθρωποθυσίες για να εξευμενίσει το σατανά! Μη μου λες λοιπόν εμένα για πολιτισμούς, ανωτερότητες και κουραφέξαλα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ?

Η οποιαδήποτε σύγκριση, γίνεται με γνώμονα ένα συγκεκριμένο κριτήριο. Ποιος εγγυάται ότι το δικό σου είναι το σωστότερο? Το θεωρείς εκ προοιμίου δεδομένο αυτό? Δεν το κατάλαβα... _loco_

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΨΠΑΪΚΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΠΑΛΙ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ.

1/ To υπερτονισμένο "πάλι" δεν το κατάλαβα. Μιλήσαμε ποτέ οι δυο μας για ινδοευρωπαϊκές θεωρίες? Αν εσύ μπερδεύεις τα πρόσωπα με τα οποία κονταρομάχησες και αντιπαρατέθηκες επί του συγκεκριμένου, δε φταίω εγώ. Ξαναψαξ'το και όταν απευθύνεσαι σ'εμένα να το κάνεις μ'ευθυκρισία και συγκροτημένα, όχι μπερδεύοντας τη βούρτσα με τη λούτσα _ksylo_

2/ Το "μόνος" δε με βρίσκει σύμφωνη, αλλά δε θα κάτσω να σου αποδείξω ότι οι Αιγύπτιοι δεν είναι 'Αριοι ή _elephant_. Το γεγονός ότι αποδέχεσαι έστω και έναν πολιτισμό εκτός Αρίας (Μαρίας _loco_) φυλής, εμένα μου αρκεί. _dontia_

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

Aσαφλώς και έχει. Εσύ δεν λες και πολλά όταν επικαλείσαι αποσπάσματά της που τα παρουσιάζεις επιλεκτικά. _devil_

A ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ?

'Eτσι απλά ένα σκίτσο υποδηλωτικό διαφορετικών φυλών που μου άρεσε οπτικά να συνοδεύει το ποστ μου. Πού σε χαλάει?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2007, 21:10

Posted: Wed Aug 09, 2006 4:39 pm

----------------
Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.

Δεκτό. Και τι να λέει?

ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Ακόμα κι οι σατανιστές- σέκτα των οποίων (δημιουργημένη και εγκαθιδρυμένη από...΄"ανώτερους" λευκούς) κάνει θυσίες ζώων αλλά ΚΑΙ ανθρωποθυσίες για να εξευμενίσει το σατανά! Μη μου λες λοιπόν εμένα για πολιτισμούς, ανωτερότητες και κουραφέξαλα!

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ).
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Και λοπόν? Οι Αφρικανοί είναι οι μόνοι που κάνουν θυσίες αίματος? Αυτοί τουλάχιστον έχουν και το "ελαφρυντικό" ότι πολιτισμικά δεν αναπτύχθηκαν όπως και όσο εμείς. 'Ενας λόγος παραπάνω που φταίμε εμείς οι "ανεπτυγμένοι" όταν είναι γνωστό (και σίγουρα υπάρχουν καταγραφές σε φωτο ή και φιλμ) των φρικαλεοτήτων που διέπραξαν οι "Αριοι" οι "ανώτεροι" λευκοί και οι "πολιτισμένοι", είτε στο νταχάου, το άουσβιτς, είτε στο γκούλαγκ, είτε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων ΟΛΩΝ των εποχών και των ιδεολογιών, είτε στη Χιροσίμα το Ναγκασάκι...

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ.
ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.
Η οποιαδήποτε σύγκριση, γίνεται με γνώμονα ένα συγκεκριμένο κριτήριο. Ποιος εγγυάται ότι το δικό σου είναι το σωστότερο? Το θεωρείς εκ προοιμίου δεδομένο αυτό? Δεν το κατάλαβα...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ.
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ.
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.
/ To υπερτονισμένο "πάλι" δεν το κατάλαβα. Μιλήσαμε ποτέ οι δυο μας για ινδοευρωπαϊκές θεωρίες? Αν εσύ μπερδεύεις τα πρόσωπα με τα οποία κονταρομάχησες και αντιπαρατέθηκες επί του συγκεκριμένου, δε φταίω εγώ. Ξαναψαξ'το και όταν απευθύνεσαι σ'εμένα να το κάνεις μ'ευθυκρισία και συγκροτημένα, όχι μπερδεύοντας

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ IRC PRIVE. ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΡΙΟΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙΣ.
'Eτσι απλά ένα σκίτσο υποδηλωτικό διαφορετικών φυλών που μου άρεσε οπτικά να συνοδεύει το ποστ μου. Πού σε χαλάει?

ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 21:12

ΑρΕλα

Posted: Thu Aug 10, 2006 12:41 pm

------------------
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ

Δεν παύει να υπάρχει. Και μην ξεχνάς από πού ξεκίνησα για να αναφερθώ στο σατανισμό. Απ'τις θυσίες αίματος κάποιων μαύρων στις οποίες στάθηκες εσύ (και αν αυτό ισχύει, ισχύει επίσης για μια μειοψηφία έναντι των πληθυσμών ολόκληρης της Αφρικανικής ηπείρου). Σου αντιπαράθεσα τα αντίστοιχα κατορθώματα των λευκών, (είτε μειοψιφίας είτε όχι-ΑΣΧΕΤΟ) τους οποίους μάλιστα ΦΥΛΕΤΙΚΑ ορμώμενος υπερασπίζεσαι και θεωρείς εκ προοιμίου ΛΟΓΩ ΦΥΛΗΣ και μόνον πολιτισμένους. Λάθος.

Ο πολιτισμός με τον οποίο φέρεται και άγεται ένας άνθρωπος, είναι θέμα καθαρά ατομικό του καθενός και δεν έχει να κάνει με το φυλετικό του υπόβαθρο, αλλά το ψυχονοητικό που έχει να κάνει με τον ψυχισμό, τη νοημοσύνη, το μορφωτικό του επίπεδο (γνώσεων) και πόσο το έχει "δουλέψει" αυτό μέσα του (επιγνώσεων)

Κι εφ΄όσον ο δεδομένος "ανώτερος" πολιτισμός των λευκών, δεν τους εμποδίζει να πιάνουν τέτοιο πάτο, θαρρώ πως είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να κρίνουμε και να σχολιάζουμε πρακτικές μιας εντελώς διαφορετικής και ουσιαστικά άγνωστης σ'εμάς κουλτούρας, και μάλιστα κάνοντας συγκρίσεις με δικά μας μέτρα και σταθμά. Κι αφού τελοσπάντων κάνεις τέτοιες συγκρίσεις, να μην ξεχνάς τουλάχιστον, τις αντίστοιχες ... :jerk: των φυλετικά... "ανώτερων" (τρομάρα τους/μας).

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ).

Γνωστό αυτό. Αλλά τι θέλεις να μας πεις? 'Οτι άλλες φυλές, άλλοι πολιτισμοί δεν΄εχουν συστήματα αξιές και κώδικες, κανόνες και νόμους τους οποίους αν κάποιος παραβεί θα τιμωρηθεί? Δεν το κατάλαβα αυτό... :tragic:

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Δεν ξέρω- ούτε μ'ενδιέφερε ποτέ να μάθω τους "νόμους" μιας τέτοιας... επίσημης "εκκλησίας" (_emetos_). Ευχαριστούμε πάντως, που μας ενημερώνεις εφ'όσον έχεις εντριφήσει σ'αυτά :loco: αλλά, ξεχνάς ή παραβλέπεις πως υπάρχει σέκτα που προβαίνει ΚΑΙ σε ανθρωποθυσίες. Ρώτα την Κρήτη να σου πει πόσους έχει φάει το μαύρο σκοτάδι :axer: , πόσοι αγνοούνται, και πόσοι σκελετοί ή υπολείματα σκελετών έχουν βρεθεί σε σπήλαια και άλλες ερημικές τοποθεσίες.

Και επαναλαμβάνω: Το γεγονός ότι αυτοχρηζόμαστε "πολιτισμένοι", και παράλληλα κάνουμε τέτοιες ποταπές και επαίσχυντες πράξεις, το γεγονός ότι εμείς οι "πολιτισμένοι" σκοτώνουμε αδίστακτα μικρά παιδιά, (αποκαλώντας "πολιτισμένα" το χαμό αυτό "παράπλευρες απώλειες) το γεγονός ότι γενοκτονούμε και αποδεκατίζουμε κόσμο σαν τις μύγες (βλέπε το πρόσφατο του Λιβάνου- μια τραγωδία που συνεχίζεται ακόμα), το γεγονός με λίγα λόγια ότι η ιστορία της (παπ)Αρίας :loco: φυλής αμαυρώνεται από βιαιότητες και φρικαλεότητες παντός είδους στο όνομα κάποιου "ιερού" - ουσιαστικά συμφεροντολογικού - πολέμου, δε μας κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ πολιτισμένους, πόσο μάλλον ανώτερους! Λυπάμαι που το λέω, γιατί εξ όσων γνωρίζω και βλέπω στον καθρέφτη, ανήκω και εγώ σ'αυτή τη φυλή, αλλά μάλλον την κατωτερότητά μας, φυλετική και μη, προβάλλουν όλα αυτά καταφανέστατα! :toilet:

=====

Aυτά Λυκάκο τα'γραψα εν τάχει, αλλά και εν πλήρη συνειδήσει, για να μη φύγω και σ'αφήσω για τόσες μέρες παραπονεμένο :)

Θα μου λείψουν οι διαλεκτικές μας κόντρες, θα μου λείψεις εσύ και όλα τα παιδιά. :crybaby: . Καλή συνέχεια χωρίς εμένα για λίγο, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, να'στε και να περνάτε καλά...
αλλά (λέω τώρα εγώ η εγωίστρια :brokenteeth: ) και την έλλειψή μου να'χετε όλοι! :makia:

C ya! :bye:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2007, 21:13

Posted: Thu Aug 10, 2006 1:52 pm

---------------------

ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΑΝ ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
Απ'τις θυσίες αίματος κάποιων μαύρων στις οποίες στάθηκες εσύ (και αν αυτό ισχύει, ισχύει επίσης για μια μειοψηφία έναντι των πληθυσμών ολόκληρης της Αφρικανικής ηπείρου). Σου αντιπαράθεσα τα αντίστοιχα κατορθώματα των λευκών, (είτε μειοψιφίας είτε όχι-ΑΣΧΕΤΟ) τους οποίους μάλιστα ΦΥΛΕΤΙΚΑ ορμώμενος υπερασπίζεσαι και θεωρείς εκ προοιμίου ΛΟΓΩ ΦΥΛΗΣ και μόνον πολιτισμένους.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Ο πολιτισμός με τον οποίο φέρεται και άγεται ένας άνθρωπος, είναι θέμα καθαρά ατομικό του καθενός και δεν έχει να κάνει με το φυλετικό του υπόβαθρο, αλλά το ψυχικό!

ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΗΣ.
ΑΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΟ.
Κι εφ΄όσον ο δεδομένος \"ανώτερος\" πολιτισμός των λευκών, δεν τους εμποδίζει να πιάνουν τέτοιο πάτο, θαρρώ πως είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να κρίνουμε και να σχολιάζουμε πρακτικές μιας εντελώς διαφορετικής και ουσιαστικά άγνωστης σ'εμάς κουλτούρας, και μάλιστα κάνοντας συγκρίσεις με δικά μας μέτρα

ΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ.

Γνωστό αυτό. Αλλά τι θέλεις να μας πεις? 'Οτι άλλες φυλές, άλλοι πολιτισμοί δεν΄εχουν συστήματα αξιές και κώδικες, κανόνες και νόμους τους οποίους αν κάποιος παραβεί θα τιμωρηθεί? Δεν το κατάλαβα αυτό...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ.
Δεν ξέρω- ούτε μ'ενδιέφερε ποτέ να μάθω τους \"νόμους\" μιας τέτοιας... επίσημης \"εκκλησίας\"

ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΧΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
Ευχαριστούμε πάντως, που μας ενημερώνεις εφ'όσον έχεις εντριφήσει σ'αυτά

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.
αλλά, ξεχνάς ή παραβλέπεις πως υπάρχει σέκτα που προβαίνει ΚΑΙ σε ανθρωποθυσίες. Ρώτα την Κρήτη να σου πει πόσους έχει φάει το μαύρο σκοτάδι πόσοι αγνοούνται, και πόσοι σκελετοί ή υπολείματα σκελετών έχουν βρεθεί σε σπήλαια και άλλες ερημικές τοποθεσίες.

ΣΕΧΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ 5-10 ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ)
Και επαναλαμβάνω: Το γεγονός ότι αυτοχρηζόμαστε \"πολιτισμένοι\", και παράλληλα κάνουμε τέτοιες ποταπές και επαίσχυντες πράξεις, το γεγονός ότι εμείς οι \"πολιτισμένοι\" σκοτώνουμε αδίστακτα μικρά παιδιά, (αποκαλώντας \"πολιτισμένα\" το χαμό αυτό \"παράπλευρες απώλειες) το γεγονός ότι γενοκτονούμε και αποδεκατίζουμε κόσμο σαν τις μύγες (βλέπε το πρόσφατο του Λιβάνου- μια τραγωδία που συνεχίζεται ακόμα), το γεγονός με λίγα λόγια ότι η ιστορία της (παπ)Αρίας φυλής αμαυρώνεται από βιαιότητες και φρικαλεότητες παντός είδους στο όνομα κάποιου \"ιερού\" - ουσιαστικά συμφεροντολογικού - πολέμου, δε μας κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ πολιτισμένους, πόσο μάλλον ανώτερους!

ΑΣΕ Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
ΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ-ΑΡΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.
ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ (ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ)
(παπ)Αρίας

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΑΝΤΕ ΜΗΝ Γ...ΣΩ ΚΑΝΑ UFO ΠΡΟΪΝΙΑΤΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:01

Posted: Tue Aug 15, 2006 12:54 am

--------------
Απ'τις θυσίες αίματος κάποιων μαύρων στις οποίες στάθηκες εσύ (και αν αυτό ισχύει, ισχύει επίσης για μια μειοψηφία έναντι των πληθυσμών ολόκληρης της Αφρικανικής ηπείρου). Σου αντιπαράθεσα τα αντίστοιχα κατορθώματα των λευκών, (είτε μειοψιφίας είτε όχι-ΑΣΧΕΤΟ) τους οποίους μάλιστα ΦΥΛΕΤΙΚΑ ορμώμενος υπερασπίζεσαι και θεωρείς εκ προοιμίου ΛΟΓΩ ΦΥΛΗΣ και μόνον πολιτισμένους.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ.
:? :? :?
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ .ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ....ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ...
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ 10ΕΤΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ.

:)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:01

Posted: Tue Aug 15, 2006 2:31 am

-----------------------------

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΓΩΔΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΩΝ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ.
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ TABOO ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΓΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΟΝΤΑΝ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
ΤΟ BBC ΕΠΙΣΗΣ EIXE BΓΑΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:02

Posted: Tue Aug 15, 2006 2:45 am
---------------------------

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑBOO ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ...
ΤΟ BBC EXEI KANEI KAI NTOKYMANTEΡ ΜΕ ΠΡΩΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΠΙΑ ....
ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙBΩΣ, Η ΚΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:02

Posted: Tue Aug 15, 2006 5:24 pm

----------------------------

Εγώ πάντως, βλέπω πως φέρονται και οι μαύροι στρατιώτες (αμερικάνοι πια) στους Ιρακινούς. Αυτοί φαίνεται ξέχασαν τα δικά τους μαρτύρια και δεινά. Εν πάση περιπτώσει, όπως βλέπετε όποιος είναι θύμα γίνεται και θύτης και το ακριβώς αντίθετο. Δεν λυπάμαι αυτούς που βασανίζονται γιατί δεν ξέρουμε τι θα κάνουν μελλοντικά οι ίδιοι. Όμως εξοργίζομαι με αυτούς που βασανίζουν αυτούς που δεν λυπάμαι.
Ο μόνος λαός που εκδικείται, βασανίζει και εξαπατά όλους τους λαούς είναι το Ισραήλ. Είναι το μόνο που δεν πέρασε δεινά, η μόνη δικαιολογία τους είναι το Ολοκαύτωμα(αν έγινε και αυτό). Οι Έλληνες τι να πούνε τότε; Οι Παλαιστίνιοι τι να πούνε οι κακόμοιροι; Έλεος ίσως.
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:03

Posted: Tue Aug 15, 2006 9:39 pm

-----------------
Εγώ πάντως, βλέπω πως φέρονται και οι μαύροι στρατιώτες (αμερικάνοι πια) στους Ιρακινούς. Αυτοί φαίνεται ξέχασαν τα δικά τους μαρτύρια και δεινά.

Άμα τους δώσεις εστω και λίγο κάποιο αξίωμα να δεις πως τα ξεχνάνε ολα.Μήν ξεχνάμε και την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ η οποία ειναι μαύρη και εγκληματίας πολέμου (εννοώ στην μέση ανατολή).Μήν γελιόμαστε,οτι καποιος ειναι μαύρος δεν σημαίνει οτι ειναι άγιος και ο λευκός ενας ρατσιστής και κακός.Σε όλες τις φυλές υπάρχουν και οι ρατσιστές και οι αναρχικοί και πολλά άλλα.Υπάρχει ποικιλία στον κόσμο άσχετα αν θέλουν μερικοί να γενικεύουν και να τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:03

Posted: Wed Aug 16, 2006 5:28 pm

-------------------------

Σωστά Υπερβόρειε. Ας υπενθυμίσω ακόμη πως τα πρότυπα τα αμερικάνικα που έχουν περάσει και στη χώρα μας είναι αφρικανοκινούμενα. Τα κλαμπ, η ραπ και οι συμμορίες των λεγόμενων ραπάδων είναι δημιουργίες και εμπνεύσεις μαύρων. Δεν θέλω να δαιμονοποιήσω την αφρικάνικη φυλή, αλλά να βλέπουμε και την άλλη όψη τού νομίσματος.
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:04

Posted: Thu Aug 17, 2006 7:44 pm

----------------

Και αν θέλετε να μιλήσουμε για φυλές, θα σας πω τα εξής: Πρώτον, δεν είναι όλες οι φυλές ίδιες και ίσες. :!:
Αυτό θα το καταλάβετε στο γεγονός ότι μετά από χιλιάδες χρόνια δεν κατόρθωσαν να παραδώσουν στην ανθρωπότητα τίποτε απολύτως, κάποιες φυλές, ούτε μιμήθηκαν από άλλο λαό, όπως οι Δυτικοί τους Έλληνες! Δεύτερον, η ονομασία \\"Αρία\\" φυλή, δεν σηματοδοτεί την Φυλή την Υπερφυσική :mrgreen: , αλλά το ομόαιμο που έχουν οι λαοί της Ευρώπης (εξαιρούνται οι Αλβανοί που είναι Σκυθικό αναμεμειγμένο με το Ιλλυρικό φύλο και οι Βούλγαροι οι οποίοι είναι Καυκάσιοι). Αρία φυλή, είναι ονομασία. Θεωρήθηκε ανώτερη διότι οι φυλές που ανήκουν σε αυτήν έχουν δημιουργήσει τους περισσότερους και μεγαλύτερους πολιτισμούς παγκοσμίως. οι εθνικοσοσιαλιστές, ήθελαν να ενωθούν οι Ευρωπαίοι οι οποίοι κατάγονται από κοινή Ευρωπαϊκή φυλή. Δεν είναι ψυχική αρρώστια, αυτά είναι ταμπέλες των Νικητών και των Εβραίων, ας μην τις υιοθετούμε κι εμείς, σας παρακαλώ. :cry:
Εν τέλει, όλοι μας λίγο πολύ, ασυνείδητα ή συνειδητά, ξεχωρίζουμε τις φυλές σε επίπεδα. Ειδάλλως δεν θα ήμασταν κατά του εκφυλισμού του Γένους μας (!) αν ήταν ίσες οι φυλές. Όμως αποδεικνύεται πως δεν θέλουμε να αναμειχθεί το Αίμα μας με ένα ξένο για να μην αλλοιωθεί, και γιατί να μην αλλοιωθεί; Γιατί πολύ απλά θα πάψει η καθαρότητά του και η ανώτερότητά του :roll: . Όποιος πάλι είναι υπέρ του εκφυλισμού του γένους του, είναι και υπέρ των εκφυλισμένων και ελαφρών ηθών Εθνών (όπως την Αμερική, με Μαύρους, Ευρωπαίους και Ασιάτες, Εύγε). :shock:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:04

Posted: Tue Aug 29, 2006 6:14 am

------------------
Και αν θέλετε να μιλήσουμε για φυλές, θα σας πω τα εξής: Πρώτον, δεν είναι όλες οι φυλές ίδιες και ίσες.

Στο πρώτο σκέλος (το ίδιες) θα συμφωνήσω. Στο δεύτερο (ίσες) δεν ξέρω πώς το εννοείς. 'Ισες στα ανθρώπινα δικαιώματα ή ίσης αξίας? (ισάξιες)?
'Οπως και να το εννοείς το δεύτερο, διαφωνώ. 'Ισοι πρέπει να'ναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι ασχέτως φυλής, και ισάξιοι είναι όλοι, στο βαθμό που κάθε ανθρώπινη ζωή, λογίζεται ίσης αξίας με οποιαδήποτε άλλη. Δεν είναι λιγότερη η ποινή αν σκοτώσεις Κινέζο, μαύρο ή Ινδό απ'ό,τι αν σκοτώσεις λευκό και πολύ σωστά δεν είναι.
:cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:05

Posted: Tue Aug 29, 2006 5:33 pm

-------------------

Τότε να μην είσαι κατά του εκφυλισμού του γένους σου. Απλή λογική. Ίσα ανθρώπινα δικαιώματα; Αυτό ποιος θα το καθορίσει όμως; Έχω την αρμοδιότητα να αποφασίζω τι δικαιώματα θα έχει ο άνθρωπος σε άλλο κράτος; Μόνον εάν υπάρξει παγκόσμιος ηγέτης θα μπορεί να αποφασίσει για όλο το ανθρώπινο γένος. Εγώ είμαι κατά του παγκόσμιου "ηγέτη". Εγώ ενδιαφέρομαι για το δικό μου Έθνος.
XIOYI
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: XIOYI

Δημοσίευση από XIOYI » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:05

XIOYI
(εκ μεταφοράς)

Posted: Thu Aug 31, 2006 12:31 am

--------------

Ο τόπος που ζεί μια φυλή συμβάλει τα μέγιστα στην πολιτισμική της εξέλιξη.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο που οι περισσότεροι πολιτισμοί αναπτύχθηκαν γύρω από την Μεσόγειο.
Το γεγονός πως στις μαύρες φυλές υπήρχαν μέχρι πολύ πρόσφατα έκτροπες ανθρωποθυσίες και άλλες τινά άγριες τελετές είναι όντως σωστό.
Αλλά γιατί σας ενοχλεί τόσο αυτό;Τουλάχιστον τους περισσότερους φανατικούς υπερασπιστές των αρίων και κατήγορων των μαύρων ξεχνάνε την φανατική τους προσήλωση στη ρόκ και την μέταλ μουσική (άτομα που ξέρω εγώ λέω δεν ξέρω για εσάς).Λοιπόν οι μεγαλύτεροι κιθαρίστες και μεταλλάδες έχουνε δηλώσει πως ταξίδεψαν στην Αφρική ώστε να διδαχθούν σωστά τους ήχους και τα ουρλιαχτά των μαύρων γύρω απτις φωτιές.Κάνω τρελό μα τρελό γέλιο όταν βλέπω λοιπόν αυτά τα άτομα να μου αναπτύσσουν θεωρίες για το μέλλον της λευκής φυλής και άλλα τινά ρατσιστικά και μετά όταν τους θυμίζω πως η μουσική που ακούνε έχει τις ρίζες της στην Αφρική (μουσική=πολιτισμός) αλλάζουν θέμα συζήτησης...

Πάει αυτό ξαναγυρνάμε.Ναί οι μαύροι έκαναν διάφορα άσχημα.Αλλά ήταν και αρκετά άτυχοι οι καημένοι.Εμείς είχαμε το γλυκό κλίμα της Μεσογείου αυτοί λάσπη υγρασία ζούγκλες λιοντάρια και άλλα τινά...Βροχές συνέχεια μετά πάλι εξαντλητική ζέστη..

Κατά την συνέχεια ήρθαμε εμείς οι πολιτισμένοι σε επαφή μαζί τους να τους "εξημερώσουμε".Και τι ακριβώς κάναμε;Τους χρησιμοποιήσαμε για τα δικά μας συμφέροντα τους αλυσοδέσαμε τους κάναμε σκλάβους υποτελείς τους δώσαμε τελειότερα όπλα για να σκοτώνονται ευκολότερα μεταξύ τους και είναι γνωστό πως δεν υπάρχει Αφρικανική εμφύλια σύγκρουση που να μην είναι ανακατεμένη μια μυστική υπηρεσία Ηπα Γαλλία Αγγλία ή όποιας άλλης αποικιοκρατικής χώρας.

Αυτή είναι η ανωτερότητά μας; Μου θυμίζει τις "ευλογίες" των Εβραίων στους Χαναναίους και τους Αιγυπτίους...

Βέβαια δεν είμαι ποτέ μονοδιάστατος στις απόψεις μου.Φυσικά και φέραμε πολλά καλά του πολιτισμού μας σε πολλές υποανάπτυκτες μαύρες φυλές.Αλλά συνέβη και το αντίθετο κάποιο το ξεχνάνε όπως είπα νωρίτερα με την ρόκ και την μέταλ μουσική.

Βασικώς εμένα δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω μαύρους κόκινους άσπρους ανθρώπους επί της ουσίας.Πραγματικά με αφήνει αδιάφορο.Για τα χάλια που έχει σήμερα η ανθρωπότητα έχουμε λίγο η πολύ μερίδιο ευθύνης όλοι ανεξαρτήτως φυλής χρώματος θρησκείας και εθνικότητας.

"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΚΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"
Αν δεν κάνω λάθος τους μαύρους δεν πολεμούσε η ΚΚΚ;

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:06

Posted: Thu Aug 31, 2006 9:47 pm

--------------
Αλλά γιατί σας ενοχλεί τόσο αυτό;Τουλάχιστον τους περισσότερους φανατικούς υπερασπιστές των αρίων και κατήγορων των μαύρων ξεχνάνε την φανατική τους προσήλωση στη ρόκ και την μέταλ μουσική (άτομα που ξέρω εγώ λέω δεν ξέρω για εσάς).

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΚ.
Η ΡΟΚ ΕΧΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΙΔΙΩΣ Η BLACK,DEATH,GOTHIC METAL ΚΑΙ NSBM.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Πάει αυτό ξαναγυρνάμε.Ναί οι μαύροι έκαναν διάφορα άσχημα.Αλλά ήταν και αρκετά άτυχοι οι καημένοι.Εμείς είχαμε το γλυκό κλίμα της Μεσογείου αυτοί λάσπη υγρασία ζούγκλες λιοντάρια και άλλα τινά...Βροχές συνέχεια μετά πάλι εξαντλητική ζέστη..

ΝΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ. ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.
Κατά την συνέχεια ήρθαμε εμείς οι πολιτισμένοι σε επαφή μαζί τους να τους \\"εξημερώσουμε\\".Και τι ακριβώς κάναμε;Τους χρησιμοποιήσαμε για τα δικά μας συμφέροντα τους αλυσοδέσαμε τους κάναμε σκλάβους υποτελείς τους δώσαμε τελειότερα όπλα για να σκοτώνονται ευκολότερα μεταξύ τους και είναι γνωστό πως δεν υπάρχει Αφρικανική εμφύλια σύγκρουση που να μην είναι ανακατεμένη μια μυστική υπηρεσία Ηπα Γαλλία Αγγλία ή όποιας άλλης αποικιοκρατικής χώρας.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΩΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΙΝ ΑΠΟΙΚΟΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΠΗΡΟΕΣ.
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΜΕ.

\"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΚΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ\\"
Αν δεν κάνω λάθος τους μαύρους δεν πολεμούσε η ΚΚΚ;

ΜΗ-ΛΕΥΚΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:06

Posted: Fri Sep 01, 2006 12:23 am

-------------
ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΜΕ

Aπ'την άλλη δεν τον χαλάει καθόλου τον φυλετισμό να πηγαίνει σε άλλες χώρες/ηπείρους, να αποικιοκρατεί, να κάθεται στο σβέρκο του ιθαγενή, να το παίζει ανώτερος και να μασάει με πεντακόσιες μασέλες.

Kαθήστε δηλαδή εσείς στην Αφρική ή την Ασία, μην έρχεστε σ'εμάς, αλλά εμείς να'ρχόμαστε και να το παίζουμε άρχοντες στα μέρη σας _banghead_
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
XIOYI

Δημοσίευση από XIOYI » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:07

XIOYI
Επόπτης Δημοσθονίας

Posted: Fri Sep 01, 2006 1:33 am

------------------------

Δεν έχω γνωρίσει έναν μα έναν θιασώτη αυτών των θεωριών που μου περιγράφεις που να μην είναι ρόκ και μεταλλάς.
Χρυσαυγίτες νεοναζιστές ρατιστές φυλετιστές χιτλεριστές στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν το παραπάνω κοινό.
Δεν σημαίνει οτι όποιου του αρέσει αυτή η μουσική είναι έτσι σώνει και καλά αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτούς τους κύκλους.Πάει ξεπάει έτσι είναι.
Γιαυτό και όπως σου είπα κάνω τρελό γέλιο με την πάρτη τους που μου λένε διάφορα για τους μαύρους και μετά πάνε να χτυπηθούνε με την μουσική τους!.
Η ρόκ και η μέταλ μουσική σε γενικές γραμμές συνδέεονται με πολύ ισχυρούς δεσμούς.
Οι κραυγές των τραγουδιστών και στα δύο είδη μουσικής είναι απευθείας αντιγραφή Αφρικανικών εθίμων.
Το ίδιο και τα ντράμς.Είναι γνωστό πόσοι ντραμίστες έχουνε ταξιδέψει στην Αφρική για να μπορέσουν να "μάθουν" την τέχνη.
Τώρα μια στοιχειώδη ιστορία της μουσικής να ανοίξεις ότι βρεθεί μπροστά σου θα δείς αν η μέταλ έχει σχέση ή οχι με την ρόκ μουσική οκ;
http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal_music για παράδειγμα
Heavy metal is a genre of rock music that emerged as a defined musical style in the 1970s, having its roots in hard rock bands which, between 1967 and 1974, mixed blues and rock to create a hybrid

http://www.hardradio.com/framehistory.html
A new type of music, which borrowed heavily from rock and roll and the blues, was gaining influence on the youth of those times, which was slowly getting tired of the stagnant Summer of Love scene.

και άλλα πολλά.
Δικαίωμά σου να διαφωνείς αλλά αυτό που είπα είναι τοις πάσι γνωστό.Η ρόκ και η μέταλ είναι τουλάχιστον ξαδερφάκια.

Η Αίγυπτος καμάρι μου έχει τον Νείλο και γύρω από αυτόν αναπτύχθηκε ο πολιτισμός της Αιγύπτου.Και είναι Μεσόγειακή περιοχή κατά ένα μεγάλο μέρος.Εν πάση περιπτώσει υπάρχουν πολλοί παράγοντες που βοηθησαν ανθρώπινες φυλές σε κάποιες περιοχές να αναπτυχθούν ενώ σε άλλες όχι.Και κατά γενική ομολογία το ήπιο Μεσογειακό κλίμα ήταν ευνοικός παράγοντας.
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:07

Posted: Fri Sep 01, 2006 9:18 am

-----------
Δεν έχω γνωρίσει έναν μα έναν θιασώτη αυτών των θεωριών που μου περιγράφεις που να μην είναι ρόκ και μεταλλάς.
Χρυσαυγίτες νεοναζιστές ρατιστές φυλετιστές χιτλεριστές στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν το παραπάνω κοινό.

Ααααααα για κάνε μας τη χάρη! _loco_ 'Εχεις γνωρίσει εμένα καλό μου, που δεν ανήκω σ'αυτές τις... "κάστες", αλλά είμαι σαφέστατα και ολοκληρωτικά λάτρης της ροκιάς , και αγαπώ επίσης και πολλά μονοπάτια της μέταλ. Σιγά μην παραδώσω αμαχητί την λατρεμένη μου ροκιά στις ναζο-φασιστοειδείς υποκολτούρες!

Θα συμφωνήσω λοιπόν (πράγμα που σπάνια καταφέρνω κι εγώ...)
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ
.

με τον Φώτη στην παραπάνω δήλωσή του. Δε θα συμφωνήσω όμως, μ'αυτό εδώ:
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΚ.
Η ΡΟΚ ΕΧΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΙΔΙΩΣ Η BLACK,DEATH,GOTHIC METAL ΚΑΙ NSBM.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Φίλε, αυτά τα ακούσματα ανέκυψαν και άρχισαν ν'ανθίζουν στη δεκαετία του '80 και είναι σαφές ότι είναι παράγωγα της ροκ, απ'την οποία πήραν τις αρχικές τους βάσεις, άσχετα αν αργότερα άνοιξαν άλλες διαφοροποιημένες, ίσως και πιο εξελιγμένες ατραπούς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:08

Posted: Fri Sep 01, 2006 12:36 pm

--------------

ΑΚΟΥΩ GOTHIC CELTIC PUNK WHITE POWER ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΑ.
ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΜΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
XIOYI

Δημοσίευση από XIOYI » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:08

Posted: Fri Sep 01, 2006 2:20 pm

-------------------
Δεν σημαίνει οτι όποιου του αρέσει αυτή η μουσική είναι έτσι σώνει και καλά αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτούς τους κύκλους.

το είπα δεν το είπα; :P
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:09

Posted: Wed Dec 13, 2006 6:59 pm

---------------

Χαίρετε... θα ήθελα να κάνω μια διατριβή πέρα από πολιτικούς συγκρητισμούς για τον ρατσισμό (φυλετισμό)... ή αναφορές προσωπικού ή ειρωνικού επιπέδου.
Το ορθόν θα ήτο να πούμε από πού εκπορεύεται, γιατί, πώς και τι είναι εν τέλει, φυλετισμός.
Ο φυλετισμός εκπορεύεται από πολλές κάστες ανθρώπων οι οποίες τον χρησιμοποιούν για προσωπικά τους συμφέροντα.
Βεβαίως, όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει και η παραφιλολογία τους, υπάρχει και στον φυλετισμό.
Ο φυλετισμός χρησιμοποιήθηκε πρωτίστως από τους Λευκούς όπως ορθώς αναφέρει η Βασιλική.
Οι Μαύροι υπήρξαν επί αιώνες θύματα αυτής της θεωρίας και ομολογώ πως την ένιωσαν κυριολεκτικώς στο πετσί τους. Έπειτα, με την ανακάλυψιν της ηπείρου της Αμερικής, οι Ινδιάνοι (οι Κόκκινοι) όπως λέγονται εξαλείφθηκαν δια παντός από την Β. Αμερική για να δημιουργήσουν αποικίες οι "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι.
Των οποίων τις σφαγές και τις κτηνωδίες πληρώνουμε εμείς σήμερα.
Ο φυλετισμός, εκπορεύεται και από κάποιους Εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι καθώς πλανημένοι από την προπαγάνδα και την παραφιλολογία νομίζουν πως αυτός είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός.
Επίσης, εκπορεύεται από τους εξουσιαστές οι οποίοι τον χρησιμοποιούν ως απάντησιν για οποιονδήποτε θέλει να πει οτιδήποτε για την φυλή του.
Για αυτό βλέπουμε ανθρώπους να θέλουν να κατηγορήσουν βάσει αποδείξεων τους Εβραίους και να μην το κάνουν επειδή θα χαρακτηρισθούν για αντισημιτισμό.
Ο φυλετισμός έχει πάρει τόσες προεκτάσεις που φυλετιστής θεωρείται και αυτός που θεωρεί κατώτερον όποιον είναι αμόρφωτος και ανήθικος...
Άρα έχει πάρει και ψυχολογικές προεκτάσεις.
Ο φυλετισμός πέρα από την παραφιλολογία οποιασδήποτε πλευράς, είναι η θεωρία που αναγνωρίζει κάποιες φυλές ως ανώτερες και κάποιες ως κατώτερες. Επίσης, προωθεί και την επιβολή των ανωτέρων στους κατώτερους ως αναφαίρετο δικαίωμά τους.
Ρατσισμός είναι ο μη σεβασμός στον ξένο και ο αποτρόπαιος εξοστρακισμός του από τα κράτη.

Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ζει στον τόπο του ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ και να συνεργάζεται με τους υπολοίπους με σεβασμό και κατανόησιν.
Η μετανάστευσις είναι μία τάσις η οποία δεν λύνει πρόβληματα, αλλά τα διογκώνει.
Επίσης, οι μετανάστες που εισάγονται (ως προϊόντα δυστυχώς) στις χώρες εκμεταλλεύονται από τους καπιταλιστές και τους απανταχού βιομηχάνους.
Οι φυλές διαφέρουν εκ γενετής κι αυτό θα πρέπει να το σεβαστούμε και να το αποδεχθούμε.

Φυλετισμός σημαίνει πως απαγορεύεται να συνάπτουμε σχέσεις με ξένους, ότι πρέπει να τους αποφεύγουμε...
Ουδείς άνθρωπος που υποστηρίζει την διαφορετικότητα των λαών σημαίνει απαραιτήτως πως δεν συνάπτει σχέσεις με ξένους ή ότι τους αποφεύγει.

Παραδείγματα πολυφυλετικών κρατών έχουμε δύο: Την Αμερική και την Ολλανδία.
Κράτη στα οποία κυριαρχεί η ανηθικότης, η χυδαιότης, η εγκληματικότης και τα κάθε λογής ανεκδιήγητα φαινόμενα.

Το άνδρο της ασέβειας και του κάθε αφύσικου ευρίσκεται σ' αυτά τα δύο κράτη...
Βλέπουμε πολιτικά κόμματα παιδόφιλων και ομοφυλόφιλων να διακυρήσσουν τις ιδέες του ως δικαίωμα.
Αμερικάνους να εξουσιάζονται από ανόητους ηγέτες τόσο εύκολα.
Έναν λαό 300.000.000 ανθρώπων των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης είναι υπό το μηδέν... με μοναδικές εξαιρέσεις.
Λαό που απαρτίζεται από κίτρινους, μαύρους, λευκούς.
Είναι το πλέον πολυπολιτισμικόν, πολυφυλετικόν και πολυθρησκευτικόν κράτος το οποίον τείνει να γίνει αθρησκευτικόν αφού βλέπουμε εκκλησίες να τις μετατρέπουν σε κλαμπ! Ανθρώπους να χορεύουν και να πίνουν μέσα σε χώρο με εικόνες, ιερά σύμβολα... το μεγαλείον της ασέβειας και της ιεροσυλείας
Η Ολλανδία, δεν ονομάστηκε τυχαίως η Ευρωπαϊκή Αμερική!

Εγώ αμφιβάλλω εάν οι πρόγονοί μας ευαγγελίζονταν έναν τέτοιο κόσμο...
Οτιδήποτε συνθέτει ένα Έθνος θα εξαλειφθεί και αντικατασταθεί από στείρα μορφώματα κοσμοπολίτικων προτύπων.

Πάψαμε να θαυμάζουμε ήρωες και θαυμάζουμε ηθοποιούς και τραγουδιστές διεθνούς φήμης οι οποίοι στην πλειοψηφία τους στο παρελθόν έπαιξαν σε πορνοταινίες, έχουν κάνει αποτοξίνωση ναρκωτικών και κάποιοι παραμένουν φορείς τέτοιων ιδεών!
Θα αναφερόμαστε στην Ελλάδα και θα έρχεται στο μυαλό μας η περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Οτιδήποτε την ξεχώριζε θα αλλοιωθεί και θα χαθεί ανάμεσα σ' αυτά που θα εισαχθούν και θα αφομοιωθούν στους ανθρώπους.
Εμείς ενθυμούμαστε τους παππούδες μας και είμαστε υπερήφανοι... δεν θα ήταν αρμοστό να ενθυμούνται οι απόγονοί μας για προγόνους λευκούς, μαύρους ή ημίμαυρους λόγω επιμειξίας, κίτρινους και κόκκινους...
Δεν θα είμαστε Έλληνες!
Ουδείς συνειδητοποιημένος θεώρησε τους μαύρους και τους οποιουσδήποτε κατώτερους... αλλά διαφορετικούς κι έτσι πρέπει να παραμείνουμε όλοι μας.

Τώρα πια καταντήσαμε ένα ομοιόμορφο πράγμα...
Μου θυμίζει τα λόγια ενός εξαίρετου ανθρώπου:
Δεν πηγαίνω στην Ευρώπη, στην Κίνα και την Αμερική... τι να δω;
Τα σπίτια δεν είναι ίδια; Άντε να έχουν 20 ορόφους περισσότερους...
Λεωφορεία, ταξί, ίσως να έχει περισσότερα μαγαζιά τα οποία είναι ίδιας διακόσμησης με τα δικά μας... ίδιες καφετέριες αλλά και ίδια ενδύματα.
Τι διαφορετικό να αντικρύσω; Ότι δεν έχεις τσίχλες ο δρόμος όπως εμάς και ότι οι άνθρωποι δεν περνούν από τις διαβάσεις εάν δεν γίνει πράσινο το φανάρι;
Δεν δίνω λεφτά για να δω αυτές τις μικροδιαφορές...

Αυτόν τον κόσμο ευαγγελίζονται κάποιοι και συγγνώμη αν θα χαλάσω το όνειρό τους, αλλά αυτός ο κόσμος υπάρχει ήδη! Είναι η παγκοσμιοποίησις!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 01 Μάιος 2007, 01:09

Posted: Thu Dec 14, 2006 2:04 pm

------------------
Ο φυλετισμός, εκπορεύεται και από κάποιους Εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι καθώς πλανημένοι από την προπαγάνδα και την παραφιλολογία νομίζουν πως αυτός είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός.

Υπαρχει διαφορα αναμεσα στον εθνικοσοσιαλιστικο φυλετισμο που θελει την διατηρηση των φυλων στο ζωτικο τους χωρο και στους παλαιοτερους (απαικοιοκρατικους πχ) που θελουν τους αλλους λαους σκλαβους να δουλευουν γι αυτους. αυτον τον φυλετισμο φυσικα και δεν τον θελουμε.
φυσικα και δεν αποκλειουμς τις σχεσεις αναμεσα στους λαους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”