Φανταριλικι
- Prince Istar
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Φύλο: Άνδρας
Φανταριλικι
Ηρθε η ωρα να παω φανταρος σιγα σιγα κι εγω.Να υπηρετησω τη μαμα πατριδα δηλαδης.Να υπηρετησω τον καθε μονιμο δημοσιουπαλληλισκο και να κανω τα καπριτσια του καθε ηλιθιου που θελοντας και μη θα τον φαω στη μαπα.Να χασω εναν ολοκληρο χρονο απο τη ζωη μου,κοπανοντας μυγες σ'ενα στρατοπεδο.Να υπηρετησω και γω το δημοσιο κοβοντας τις προοπτικες μου στη μεση.
Θα μου πεις,μην πας τοτε.Αμ δε..Μπορει η αποφαση μου να ειναι να μεινω εκτος Ελλαδας αλλα δε ξερεις πως τα φερνει η ζωη.Μπορει για το χ ψ λογο να πρεπει να γυρισω και τοτε θα ειναι μεγαλυτερο το κακο.Θα μου πεις περιμενε μεχρι τα 35 αν θυμαμαι καλα και μετα εξαγορασε τη θητεια σου.Πληρωνοντας 9 χιλιαρικα;Με τιποτα.
Γιατι να παω φανταρος αλλωστε;Δε προκειται να κερδισω τιποτα.Θα μπορουσα βεβαια να ψαχτω ωστε να δηλωσω για μια θεση,ενα σωμα στο οποιο θα κανω κατι σχετικα με το αντικειμενο μου.Μεσο σου λεει ο αλλος..
Και ερωτω,γιατι να μη σου δινεται η δυνατοτητα εναλλακτικης θητειας;Οχι,δε θελω να δωσω αντιρρησιας συνειδησης ασχετως με το οτι δε πιστευω οτι χρειαζεται να προσφερω κατι σε ενα κρατος που δεν εχει προσφερει τιποτα σε μενα.Αλλα,γιατι να μη κανω τη θητεια μου καπου οπου θα κατεχω αυτο που κανω και παραλληλα θα κανω κατι για να βοηθησω εναν οργανισμο,μια επιχειρηση,ολους εσας.Θα μου πεις,δημοσιο ειναι ρε φιλε,και ετσι να ηταν τα πραγματα παλι μυγες θα βαρουσες και μεσο θα επαιζε.Ναι,πιθανα.Τουλαχιστον θα προσπαθουσα ομως.
Τελοσπαντων,ειναι δεδομενο τι θα κανω και δε κλαιγομαι απλα ηθελα να πω 5 πραγματα.Το ζουμι ειναι,οτι ενας χρονος θα φυγει ετσι.Χωρις να κανω τιποτα.Κριμα.Τουλαχιστον,ελπιζω τα "παιδια μου" να μη φανε αυτες τις ανοησιες μεθαυριο.
Αυτα..
Θα μου πεις,μην πας τοτε.Αμ δε..Μπορει η αποφαση μου να ειναι να μεινω εκτος Ελλαδας αλλα δε ξερεις πως τα φερνει η ζωη.Μπορει για το χ ψ λογο να πρεπει να γυρισω και τοτε θα ειναι μεγαλυτερο το κακο.Θα μου πεις περιμενε μεχρι τα 35 αν θυμαμαι καλα και μετα εξαγορασε τη θητεια σου.Πληρωνοντας 9 χιλιαρικα;Με τιποτα.
Γιατι να παω φανταρος αλλωστε;Δε προκειται να κερδισω τιποτα.Θα μπορουσα βεβαια να ψαχτω ωστε να δηλωσω για μια θεση,ενα σωμα στο οποιο θα κανω κατι σχετικα με το αντικειμενο μου.Μεσο σου λεει ο αλλος..
Και ερωτω,γιατι να μη σου δινεται η δυνατοτητα εναλλακτικης θητειας;Οχι,δε θελω να δωσω αντιρρησιας συνειδησης ασχετως με το οτι δε πιστευω οτι χρειαζεται να προσφερω κατι σε ενα κρατος που δεν εχει προσφερει τιποτα σε μενα.Αλλα,γιατι να μη κανω τη θητεια μου καπου οπου θα κατεχω αυτο που κανω και παραλληλα θα κανω κατι για να βοηθησω εναν οργανισμο,μια επιχειρηση,ολους εσας.Θα μου πεις,δημοσιο ειναι ρε φιλε,και ετσι να ηταν τα πραγματα παλι μυγες θα βαρουσες και μεσο θα επαιζε.Ναι,πιθανα.Τουλαχιστον θα προσπαθουσα ομως.
Τελοσπαντων,ειναι δεδομενο τι θα κανω και δε κλαιγομαι απλα ηθελα να πω 5 πραγματα.Το ζουμι ειναι,οτι ενας χρονος θα φυγει ετσι.Χωρις να κανω τιποτα.Κριμα.Τουλαχιστον,ελπιζω τα "παιδια μου" να μη φανε αυτες τις ανοησιες μεθαυριο.
Αυτα..
Every prophet in his house
Re: Φανταριλικι
Θέλεις να μην υπηρετήσεις;
Οδηγός ανυποταξίας
Οδηγός απαλλαγών
Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού
Θέλεις πραγματικά να υπηρετήσεις την πατρίδα;
http://www.ethelontismos.gr/
Οδηγός ανυποταξίας
Οδηγός απαλλαγών
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
όμορφε πρίγκηπα! Αυτός ο χρόνος θα πάει στράφι, μόνο αν έτσι επιλέξεις να γίνει. Αν επιλέξεις να τον δεις αλλιώς, θα σου μείνει ένας χρόνος γεμάτος αναμνήσεις, που μόνο οι άντρες μπορούν να μοιράζονται και να στήνουν πηγαδάκια μετά μεταξύ τους και ν'αναπαράγουν αστεία εντελώς αντρικά, που δεν θα καταλαβαίνουν οι γυναίκες τους! Και πέρα απο τις αναμνήσεις είναι πολύ πιθανό να σου μείνουν και φιλίες παντοτινές, όπως έμειναν στον πατέρα μου (μέχρι και σήμερα), στον αδελφό μου και τον άντρα μου (προς το παρόν τουλάχιστον). Ειδικά ο άντρας μου πήγε σε τμήμα ανεπιθύμητων στην Λέσβο, κι όμως γελάει με όσα έζησε, γιατί τα έζησε μαζί με άλλους οπυ πέρασαν τα ίδια, τα συζητάει που και που με φίλους άπο άλλα στρατά, και μου έχει πει κι εμένα μερικά περιστατικά, που σίγουρα δεν θα ήθελα να έχω ζήσει, αλλά χαι΄ρομαι που τα έζησε αυτός, γιατί φαίνεται οτι τα διαχειρίστηκε έτσι που μόνο καλό του έκαναν και μόνο καλές αναμνήσεις του άφησαν τελικά.Το ζουμι ειναι,οτι ενας χρονος θα φυγει ετσι.Χωρις να κανω τιποτα.Κριμα.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ 'ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!! Αμάν, όλο γκρίνια είστε κι εσείς ;)
ΚΑΛΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ, και καλός πολίτης πρίγκηπα!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Apomakros
Αυτό που λένε ότι εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός, δεν απέχει και πολύ την πραγματικότητα.
Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το στρατό ως επάγγελμα. Μια ζωή στο διατάξτε... Δεν είναι αυτό μια παρήγορη σκέψη;
Άλλη μια παρήγορη σκέψη επίσης είναι ότι η θητεία έχει μειωθεί κατά πολύ σήμερα. Για φαντάσου να έπρεπε να υπηρετήσεις 21 μήνες ή 26, ακόμα και 30 παλιότερα...
Όμως η πιο παρήγορη σκέψη είναι ότι θα σου μείνουν αξέχαστες αναμνήσεις στην τελική και ίσως κάνεις από τις πιο δυνατές φιλίες. Έχει δίκιο σ' αυτά που γράφει η μαντάμ πιο πάνω.
Αντιμετώπισέ το σαν μια πρόκληση, σαν μια εμπειρία. Και πίστέψέ με δεν θα χάσεις...
(21 μήνες τυφεκιοφόρος στο πεζικό, έφαγα τα βουνά με το κουτάλι)
Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το στρατό ως επάγγελμα. Μια ζωή στο διατάξτε... Δεν είναι αυτό μια παρήγορη σκέψη;
Άλλη μια παρήγορη σκέψη επίσης είναι ότι η θητεία έχει μειωθεί κατά πολύ σήμερα. Για φαντάσου να έπρεπε να υπηρετήσεις 21 μήνες ή 26, ακόμα και 30 παλιότερα...
Όμως η πιο παρήγορη σκέψη είναι ότι θα σου μείνουν αξέχαστες αναμνήσεις στην τελική και ίσως κάνεις από τις πιο δυνατές φιλίες. Έχει δίκιο σ' αυτά που γράφει η μαντάμ πιο πάνω.
Αντιμετώπισέ το σαν μια πρόκληση, σαν μια εμπειρία. Και πίστέψέ με δεν θα χάσεις...
(21 μήνες τυφεκιοφόρος στο πεζικό, έφαγα τα βουνά με το κουτάλι)
- Prince Istar
θενξ για τα ινφο..Φαινεται να υπαρχει κι αλλη λυση τελικα.GiaNt έγραψε: Θέλεις να μην υπηρετήσεις;
Οδηγός ανυποταξίας
Οδηγός απαλλαγών
Οσο για τα περι εμπειριας,δε θεωρω σε καμμια περιπτωση εμπειρια το αναγκαστικο κλεισιμο σε μια μαντρα το οποιο συνοδευεται απο μια πληρης απραξια οπως και δημιουργικοτητα του τιποτα.Για εμενα εμπειρια,ειναι να συνεχισω τη δουλεια μου η οποια μου προσφερει τοσα πολλα(και δε μιλω για χρηματα μονο),να μπορεσω να κανω το μεταπτυχιακο που επιθυμω,να συνεχισω το προτζεκτ που δουλευω για διευκολυνση μαθησης για τα ατομα με αυτισμο,να ταξιδεψω να,να,να....
Και ολα αυτα μπορει να κοπουν απο αυτη τη φαιδροτητα.Ευτυχως,ισως υπαρχει εναλλακτικη.Οχι,οπως θα επρεπε να ειναι βεβαια,να εχεις κανονικοτατα το δικαιωμα να επιλεξεις αλλα τι να κανεις..
- karipis
- Επικοινωνία:
Μέϊλ που μου ήρθε μόλις χτες βράδυ -απίστευτη σύμπτωση!!!
Yπάρχουν και χειρότερα !!!!!!!!!!!
Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία
του
στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη
(Κολομβιανή) υπηκοότητα;
1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....
6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επ ιστημών,
Πανεπιστήμιου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας
(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και
Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς
αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα).
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης
του
στη χώρα καταγωγής;
1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του
ολόκληρο το στράτευμα , προχωρεί σε συμφωνίες αγορών
πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα
που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος
του
στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο
τρελό
ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις
αυτοκτονίας;
(Πράγμα που έγινε)
1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης
3.. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος
της Ελλάδος με 80..000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα ,
οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς
χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε
απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε
απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του
έδωσε άδεια για τρίτο!
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν
του
στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;
1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος
Συμβουλή προς τα μέλη: Τον Πρίγκηπα και τα μάτια σας (ποτέ δεν ξέρεις)!!
Υ.Γ. Φίλε Πρίγκηπα ένα έχω να σου πω μόνο' όταν έκανα την θητεία μου και μέσα σε ένα καλοκαίρι διάβασα τουλάχιστον 20-30 βιβλία της σειρά "μπελ". Τώρα που είναι και πιο χαλαρά τα πράγματα και με την τεχνολογία που τρέχει....
Yπάρχουν και χειρότερα !!!!!!!!!!!
του
στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη
(Κολομβιανή) υπηκοότητα;
1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....
6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επ ιστημών,
Πανεπιστήμιου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας
(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και
Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς
αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα).
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης
του
στη χώρα καταγωγής;
1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του
ολόκληρο το στράτευμα , προχωρεί σε συμφωνίες αγορών
πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα
που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.
Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος
του
στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο
τρελό
ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις
αυτοκτονίας;
(Πράγμα που έγινε)
1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης
3.. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος
της Ελλάδος με 80..000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα ,
οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς
χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε
απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε
απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του
έδωσε άδεια για τρίτο!
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν
του
στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;
1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος
Συμβουλή προς τα μέλη: Τον Πρίγκηπα και τα μάτια σας (ποτέ δεν ξέρεις)!!
Υ.Γ. Φίλε Πρίγκηπα ένα έχω να σου πω μόνο' όταν έκανα την θητεία μου και μέσα σε ένα καλοκαίρι διάβασα τουλάχιστον 20-30 βιβλία της σειρά "μπελ". Τώρα που είναι και πιο χαλαρά τα πράγματα και με την τεχνολογία που τρέχει....
Βασικά οι συνέπειες για αστράτευτους και τρελόχαρτους που αναφέρονται στο chain mail δεν ισχύουν.. Ίσως να ίσχυαν παλιότερα.. Τώρα όμως δεν..
- karipis
- Επικοινωνία:
Μπορεί να άλλαξε το νόμισμα Γίγα αλλά πίστεψέ με αυτό είναι η μόνη αλλαγή.
...ρίχτε μια ματιά στα βιογραφικά των 300 και κάποια από αυτά θα σας πείσουν
Για το τρελοχαρτο Ι5 ψυχολογικο δεν υπαρχει καμια απολυτως επιπτωση.
ο λογος που δεν πηγε φανταρος ο καθενας θεωρειτε προσωπικο δεδομενο. εκανε κι ενα καλο η ΑΔΑΕ
ο λογος που δεν πηγε φανταρος ο καθενας θεωρειτε προσωπικο δεδομενο. εκανε κι ενα καλο η ΑΔΑΕ
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αν δεν θέλεις να πας στρατιώτης, τότε μην πας και σαν άντρας στάσου να υποστείς τις συνέπειες της πράξης σου.Πρίγκηψ Ιστάρ έγραψε:Ηρθε η ωρα να παω φανταρος σιγα σιγα κι εγω.Να υπηρετησω τη μαμα πατριδα δηλαδης.Να υπηρετησω τον καθε μονιμο δημοσιουπαλληλισκο και να κανω τα καπριτσια του καθε ηλιθιου που θελοντας και μη θα τον φαω στη μαπα.Να χασω εναν ολοκληρο χρονο απο τη ζωη μου,κοπανοντας μυγες σ'ενα στρατοπεδο.Να υπηρετησω και γω το δημοσιο κοβοντας τις προοπτικες μου στη μεση.
Αυτα..
Αλλιώς πήγαινε και εκπλήρωσε την υποχρέωση σου σύμφωνα με το νόμο και μετά συνέχισε την ζωή σου.
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Δεν έθεσα θέμα αμφιβολίας για τους αστράτευτους. Για τις συνέπειες έθεσα αμφισβήτηση.karipis έγραψε:Μπορεί να άλλαξε το νόμισμα Γίγα αλλά πίστεψέ με αυτό είναι η μόνη αλλαγή.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τελικά ο γιος μου είναι ένα παιδί αλλιώτικο απ'τα άλλα...
Δεν ξέρω αν πρέπει να καμαρώνω γι'αυτό...(το πατριωτικό κομμάτι μου τουλάχιστον που έχω ένα γιο που ΔΕΝ θεωρεί τη θητεία "υποχρέωση" και μάλιστα βαριά, ανούσια, αποκρουστική) ...ή να χτυπιέμαι με το τρελό κόλλημά του, που δεν είναι χθεσινό αλλά το καλλιεργεί κάμποσα χρόνια (χωρίς καμία επιρροή από μένα, πιστέψτε με). Τώρα το κόλλημα βγαίνει σε διακοπή σπουδών, πράγμα για το οποίο δεν είμαι σύμφωνη, αφού πιστεύω πως όταν αρχίζεις κάτι πρέπει να το ολοκληρώνεις.
Έχει πάρει αναβολή ως το 2013, πάει σχολή μηχανικών και έχει τόση λύσσα να υπηρετήσει, που σκέφτεται να διακόψει την αναβολή του τώρα (μόλις τελειώσει το πρώτο έτος) και όταν απολυθεί να συνεχίσει τη σχολή.
Πρέπει να είμαι τελικά απ'τις λίγες μανάδες που προσπαθεί να αποτρέψει το γιο της να κόψει την αναβολή...
Χμ... το σκέφτηκα. Με διαολίζει, με ξεβολεύει, αλλά είμαι περήφανη γι'αυτόν.
Δεν ξέρω αν πρέπει να καμαρώνω γι'αυτό...(το πατριωτικό κομμάτι μου τουλάχιστον που έχω ένα γιο που ΔΕΝ θεωρεί τη θητεία "υποχρέωση" και μάλιστα βαριά, ανούσια, αποκρουστική) ...ή να χτυπιέμαι με το τρελό κόλλημά του, που δεν είναι χθεσινό αλλά το καλλιεργεί κάμποσα χρόνια (χωρίς καμία επιρροή από μένα, πιστέψτε με). Τώρα το κόλλημα βγαίνει σε διακοπή σπουδών, πράγμα για το οποίο δεν είμαι σύμφωνη, αφού πιστεύω πως όταν αρχίζεις κάτι πρέπει να το ολοκληρώνεις.
Έχει πάρει αναβολή ως το 2013, πάει σχολή μηχανικών και έχει τόση λύσσα να υπηρετήσει, που σκέφτεται να διακόψει την αναβολή του τώρα (μόλις τελειώσει το πρώτο έτος) και όταν απολυθεί να συνεχίσει τη σχολή.
Πρέπει να είμαι τελικά απ'τις λίγες μανάδες που προσπαθεί να αποτρέψει το γιο της να κόψει την αναβολή...
Χμ... το σκέφτηκα. Με διαολίζει, με ξεβολεύει, αλλά είμαι περήφανη γι'αυτόν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Η Στράτευση κατά τη γνώμη μου είναι χρήσιμη μόνο στο κομμάτι της διδασκαλίας και εμπειρίας χρήσης όπλων, για την περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. Τίποτε άλλο.
Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα παραπάνω απο εντυπώσεις, ο υποτιθέμενος πατριωτισμός κλπ. Σε ένα ψευδο-''Ελληνικό'' κράτος, ίσως εκείνος που επιλέγει να μην στρατευτεί, να είναι περισσότερο ΕΛΛΗΝ πατριώτης. Αναλόγως σκεπτικού, προσωπικών θεωριών και αιτίου που αποφασίζει κάποιος μη-στράτευση.
Δεν υπηρετεί κάποιος τον Ελληνισμό, αλλά το συγκεκριμένο Κράτος το οποίο είναι ανθ-ελληνικό. Αυτή είναι η προσωπική μου θέσις.
Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα παραπάνω απο εντυπώσεις, ο υποτιθέμενος πατριωτισμός κλπ. Σε ένα ψευδο-''Ελληνικό'' κράτος, ίσως εκείνος που επιλέγει να μην στρατευτεί, να είναι περισσότερο ΕΛΛΗΝ πατριώτης. Αναλόγως σκεπτικού, προσωπικών θεωριών και αιτίου που αποφασίζει κάποιος μη-στράτευση.
Δεν υπηρετεί κάποιος τον Ελληνισμό, αλλά το συγκεκριμένο Κράτος το οποίο είναι ανθ-ελληνικό. Αυτή είναι η προσωπική μου θέσις.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Μπορώ να παω στη θεση σου που το χω αχτι; Παντα ηθελα να παω στον στρατο αλλα όχι μόνιμα, για το κλασσικο 12μηνο
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Mα δεν είπα οτι δεν θα πάω. Την τρέχουσα γνώμη μου είπα. Όταν έρθει η ώρα, θα δούμε.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Kariatida
Δεν ειπα για σενα Ικαρε, για τον Πριγκηψ ειπα ;)
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Prince Istar
Πηγαινε αμα θελεις.Ουτως η αλλως απο μενα μαλλον κενη θα μεινει η θεση..Kariatida έγραψε:Μπορώ να παω στη θεση σου που το χω αχτι; Παντα ηθελα να παω στον στρατο αλλα όχι μόνιμα, για το κλασσικο 12μηνο
- Kariatida
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δεν είναι ανάγκη να αντικαταστήσεις άντρα για να πας. Εθελόντριες δέχονται. Αφού επιλέγεις να γίνεις δούλα του νεο-ελλαδικού ανθελληνικού κράτους, οκ
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Γιατί δεν πας ΕΠΟΠ?Kariatida έγραψε:Μπορώ να παω στη θεση σου που το χω αχτι; Παντα ηθελα να παω στον στρατο αλλα όχι μόνιμα, για το κλασσικο 12μηνο
Δέχονται και γυναίκες.
ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Η Στράτευση κατά τη γνώμη μου είναι χρήσιμη μόνο στο κομμάτι της διδασκαλίας και εμπειρίας χρήσης όπλων, για την περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. Τίποτε άλλο.
Συμφωνώ αν αφαιρεθεί το "τίποτε άλλο".
Απ'τη στιγμή που δεν έχεις πάει (ακόμα) δεν μπορείς να αποκλείεις κάτι άλλο.
Αν πας με το σκεπτικό οτι υπηρετείς το κράτος, έχεις δίκιο.
Αν πας με το σκεπτικό ότι υπηρετείς την Ελλάδα, -κάνοντας-δίνοντας ό,τι μπορείς γι'αυτή την πολύπαθη πατρίδα- αλλάζει το τοπίο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Prince Istar
Υπηρετεις το ελληνικο κρατος.Τωρα,υπαρχουν πολλοι καλυτεροι τροποι να δωσεις πραγματα γι'αυτον τον τοπο απο ξυσιμο και απο το να κανεις τα χατηρια του καθε βλακακου που ειναι καβατζωμενος στη θεση του και τρωει τα φραγκα ολων μας.ΑρΕλα έγραψε:Αν πας με το σκεπτικό οτι υπηρετείς το κράτος, έχεις δίκιο.Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα παραπάνω απο εντυπώσεις, ο υποτιθέμενος πατριωτισμός κλπ. Σε ένα ψευδο-''Ελληνικό'' κράτος, ίσως εκείνος που επιλέγει να μην στρατευτεί, να είναι περισσότερο ΕΛΛΗΝ πατριώτης. Αναλόγως σκεπτικού, προσωπικών θεωριών και αιτίου που αποφασίζει κάποιος μη-στράτευση.
Αν πας με το σκεπτικό ότι υπηρετείς την Ελλάδα, -κάνοντας-δίνοντας ό,τι μπορείς γι'αυτή την πολύπαθη πατρίδα- αλλάζει το τοπίο.
Οσο για τα πολυπαθης πατριδας,αν εβλεπαν αυτοι που ζουσαν εδω πριν 50,100..χρονια, που αγωνιστηκαν για αυτα τα παθη,το τι θεωρουμε εμεις προσφορα,αστα βραστα...
- ArELa
- Founder-Administrator
Όταν είπα "πολύπαθη" εννοούσα αυτήν που έχει πάθει (ρήμα, όχι "πάθη" ουσιαστικό) - ή υποστεί πολλά. Αυτό για να ξέρουμε τι λέμε και να διευκρινίζουμε τη σημασία των λημμάτων.Οσο για τα πολυπαθης πατριδας,αν εβλεπαν αυτοι που ζουσαν εδω πριν 50,100..χρονια, που αγωνιστηκαν για αυτα τα παθη
Για τα υπόλοιπα που λες, ουδέν σχόλιον. Είπες την άποψή σου, είπα τη δική μου, ξαναείπες τη δική σου και μου'γινε σαφές ότι βλέπουμε το θέμα από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπου στη δική σου κυριαρχεί το "εγώ". Ας μείνουμε εκεί.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Prince Istar
Με τη λεξη παθη,εννοουσα οτι και εσυ.Τα βασανα..Και οτι ειχαν τραβηξει γενικως.ΑρΕλα έγραψε:Όταν είπα "πολύπαθη" εννοούσα αυτήν που έχει πάθει (ρήμα, όχι "πάθη" ουσιαστικό) - ή υποστεί πολλά. Αυτό για να ξέρουμε τι λέμε και να διευκρινίζουμε τη σημασία των λημμάτων.Οσο για τα πολυπαθης πατριδας,αν εβλεπαν αυτοι που ζουσαν εδω πριν 50,100..χρονια, που αγωνιστηκαν για αυτα τα παθη
Για τα υπόλοιπα που λες, ουδέν σχόλιον. Είπες την άποψή σου, είπα τη δική μου, ξαναείπες τη δική σου και μου'γινε σαφές ότι βλέπουμε το θέμα από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπου στη δική σου κυριαρχεί το "εγώ". Ας μείνουμε εκεί.
Και δεν κυριαρχει κανενα εγω στην αποψη μου.Απο την αρχη εως και τωρα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ πάλι είδα αρκετά δείγματα ατομικισμού.Και δεν κυριαρχει κανενα εγω στην αποψη μου.Απο την αρχη εως και τωρα.
Χαρακτηριστικό δείγμα εδώ.
Πράγμα το οποίο όντως λες απ'την αρχή έως και τώρα.και απο το να κανεις τα χατηρια του καθε βλακακου που ειναι καβατζωμενος στη θεση του και τρωει τα φραγκα ολων μας.
Αν κατάφερνες να προεκτείνεις τη σκέψη πέρα απ’το τι θα υποστείς εσύ από τους βλακάκους, θα μπορούσαμε ίσως να διαπραγματευτούμε το νόημα και το λόγο ύπαρξης του στρατού, το οποίο βέβαια δεν είναι για να γίνονται καψώνια σε σένα και στ'άλλα παιδιά. Αν απαξίωναν αυτό το λόγο ύπαρξης και το νόημά του, όλοι όσοι γεννήθηκαν και έζησαν πριν από σένα σ’αυτόν τον τόπο, και πολέμησαν γι’αυτόν, αμφιβάλλω αν εσύ και εγώ θα’μασταν τώρα, ή αν ήμασταν δεν ξέρω κατά πόσο θα'χαμε την άνεση να το συζητάμε.
Ίσως θα’πρεπε να κάνεις και μια βόλτα κατά ‘δω http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=73&t=7062, να δεις δείγμα από καταγραφές (χειρόγραφα κι όλας) ενός ανθρώπου που πέρασε κακουχίες και έζησε στο πετσί του τις φλόγες ενός άνισου πολέμου, που σημαίνει ότι δεν υπέστη απλά την «ταλαιπωρία» να δέχεται διαταγές από ανωτέρους που τους νιώθει κατώτερούς του, καλή ώρα όπως εσύ, αλλά έδωσε τη μάχη του σ’έναν αγώνα, παρά το γεγονός ότι σ'αυτόν τον συγκεκριμένο ή ήττα ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένη... Κι αν υπολογίσεις ότι ο ίδιος δεν είχε τη χαρά να γίνει πατέρας στη διάρκεια της ζωής του, μπορούμε εκ του ασφαλούς να πούμε πως πολέμησε και για σένα, στο βαθμό που κι εσύ κι οι γονείς που σ’έφεραν αποτελείτε κομμάτι της πατρίδας.
Βλέπεις, η πατρίδα στην οποία αναφέρομαι εγώ, δεν είναι μια αόριστη ρομαντική ιδέα. Είναι οι άνθρωποί της, οι παραδόσεις της, ο ιστορικός της πλούτος, και όλα όσα συνθέτουν την ταυτότητα του λαού που ζει στο συγκεκριμένο τόπο. Άλλοι διατίθενται να πολεμήσουν γι’αυτά αν χρειαστεί επειδή τα θεωρούν πολύτιμα και τα αγαπούν, άλλοι απλά κοιτούν την πάρτη τους κι αδιαφορούν-απαξιούν ν’ασχοληθούν με τα υπόλοιπα…
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Prince Istar
Ας ρωτησω λοιπον να γινει και λιγο συζητηση: Ποιο ειναι το νοημα του σημερινου στρατου λοιπον και ποιος ο λογος καταταξης σε αυτον; Ποια ειναι η βοηθεια που προσφερεις στους ανθρωπους που ζουνε σε αυτον τον τοπο;
Τωρα,οσον αφορα τι ιδεες, τους ανθρωπους που πολεμησαν, πονεσαν, αγωνιστηκαν, το τι φορο τιμης η ευγνωμοσυνη η σεβασμο δειχνεις κωλοβαροντας ενα χρονακι μη κανοντας κανενα ειδος "αγωνα" δε ξερω..Ξερω ομως πως ενας πολυ κοντινος μου ανθρωπος,ο οποιος περασε απο χιλια κυμματα πριν καποια χρονια σε καποιο πολεμο,αγαλιαζει η ψυχη του οταν καποιος προσφερει κατι πραγματικα στο κοσμο που ζει σε αυτο το κρατος και οχι κανοντας μια χαζοθητεια απραξιας οπου και ενας πολεμος να γινει δε θα σου εχει προσφερει τιποτα κακα τα ψεμματα.Γιατι με δεκα βολες δε μαθαινεις να εισαι μαχιμος ουτε κατα διανοια..
Οσο για τα περι ατομικισμου:
Τωρα,οσον αφορα τι ιδεες, τους ανθρωπους που πολεμησαν, πονεσαν, αγωνιστηκαν, το τι φορο τιμης η ευγνωμοσυνη η σεβασμο δειχνεις κωλοβαροντας ενα χρονακι μη κανοντας κανενα ειδος "αγωνα" δε ξερω..Ξερω ομως πως ενας πολυ κοντινος μου ανθρωπος,ο οποιος περασε απο χιλια κυμματα πριν καποια χρονια σε καποιο πολεμο,αγαλιαζει η ψυχη του οταν καποιος προσφερει κατι πραγματικα στο κοσμο που ζει σε αυτο το κρατος και οχι κανοντας μια χαζοθητεια απραξιας οπου και ενας πολεμος να γινει δε θα σου εχει προσφερει τιποτα κακα τα ψεμματα.Γιατι με δεκα βολες δε μαθαινεις να εισαι μαχιμος ουτε κατα διανοια..
Οσο για τα περι ατομικισμου: