Τί θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο;
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Τί θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο;
Ο υιος της νονάς μου, πάει τετάρτη δημοτικού. Ο δάσκαλος τους έβαλε ως άσκηση στο μάθημα της ιστορίας την εξής ερώτηση: "αν ήσασταν δημοσιογράφος της εποχής, τί θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο".
Ο μικρός δυσκολεύτηκε, το ίδιο και η μητέρα του και με πήρε τηλέφωνο μιας που ξέρει την τρέλα μου και το επαγγελμα που σπούδασα. Στην αρχή δυσκολευτηκα πολύ... και μετά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της ερώτησης... τί θα ρωτούσες τον Μ. Αλέξανδρο, αν ειχες την ευκαιρία; Έδωσα μερικές ερωτήσεις για την άσκηση και από τότε το σκέφτομαι πολύ.
Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο αν είχατε την ευκαιρία.
Ο μικρός δυσκολεύτηκε, το ίδιο και η μητέρα του και με πήρε τηλέφωνο μιας που ξέρει την τρέλα μου και το επαγγελμα που σπούδασα. Στην αρχή δυσκολευτηκα πολύ... και μετά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της ερώτησης... τί θα ρωτούσες τον Μ. Αλέξανδρο, αν ειχες την ευκαιρία; Έδωσα μερικές ερωτήσεις για την άσκηση και από τότε το σκέφτομαι πολύ.
Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο αν είχατε την ευκαιρία.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Τί θα ρωτούσατε τον Μ. Αλέξανδρο;
Κατ'αρχάς αν είχα την ευκαιρία να τον έχω ζωντανό μπροστά μου, θα'τρωγα μια τρελοκόμπλα αρχικά και θα πάθαινα τον απόλυτο γλωσσοδέτη, ναι εγώ! Στη συνέχεια θα πάθαινα τον απόλυτο έρωτα παρά το γεγονός ότι σήμερα λέω πως τα'χω υπερβεί αυτά τα καψουρέματα προ πολλού.
Όταν τέλος πάντων θα συνερχόμουν αρκετά για να μπορώ να σκεφτώ στοιχειωδώς η ξανθιά, θα τον ρωτούσα τα εξής:
-Πώς ένιωθε μετά από κάθε νίκη του
-πώς ένιωθε όταν διαπίστωνε προδοσία
-ποιων τα διδάγματα θεωρεί πως συνέβαλαν καταλυτικά στο να γίνει τόσο καλός στρατηλάτης
-πόσο τον πονούσε η μοναξιά που αναγκαστικά βίωνε ως ξεχωριστό πλάσμα που εξέπεμπε μεγαλείο...
-από τι και πώς πέθανε
-πού στον κόρακα τον έχουν θάψει
και άλλα πολλά.
(αν ήθελες μόνο μια ερώτηση, ατύχησες. Σιγά μην περιοριζόμουν εγώ μόνο σε μια ερώτηση )
Όταν τέλος πάντων θα συνερχόμουν αρκετά για να μπορώ να σκεφτώ στοιχειωδώς η ξανθιά, θα τον ρωτούσα τα εξής:
-Πώς ένιωθε μετά από κάθε νίκη του
-πώς ένιωθε όταν διαπίστωνε προδοσία
-ποιων τα διδάγματα θεωρεί πως συνέβαλαν καταλυτικά στο να γίνει τόσο καλός στρατηλάτης
-πόσο τον πονούσε η μοναξιά που αναγκαστικά βίωνε ως ξεχωριστό πλάσμα που εξέπεμπε μεγαλείο...
-από τι και πώς πέθανε
-πού στον κόρακα τον έχουν θάψει
και άλλα πολλά.
(αν ήθελες μόνο μια ερώτηση, ατύχησες. Σιγά μην περιοριζόμουν εγώ μόνο σε μια ερώτηση )
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spirit oF Fire
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
σαφώς και δεν θέλω μία ερώτηση... έχω σκεφτει δεκάδες =) και μ αρεσει που επικεντρώνεσαι στο συναισθηματικό κομμάτι =).
Τις δικές μου ερωτήσεις θα τις παραθέσω στο τέλος =Ρ
Τις δικές μου ερωτήσεις θα τις παραθέσω στο τέλος =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- KaNt
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KaNt
Σίγουρα θα ρωτούσα αν έχει σχέση
Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Πολύ ωραίο θέμα.
Θα τον ρωτούσα τους πραγματικούς λόγους και κίνητρα των φιλοδοξιών και των σχεδίων που έχει να φτάσει στην άκρη του κόσμου. Όχι οτι πιστεύω πως θα μου απαντούσε άμεσα βέβαια. Το τι είχε μέσα σε αυτό το θαυματουργό μυαλό, μονο εκείνος το ήξερε.
Επίσης θα τον ρωτούσα, πως νιώθει που είναι αυτός που είναι, ένας Έλληνας ηγέτης και ιδιοφυής στρατηγός που επιχειρεί ένα δύσκολο κατόρθωμα και μία δύσκολη και αμφίβολη πορεία, με τόσους ανθρώπους και τόσα κίνητρα κάτω απο την ηγεσία του.
Επίσης θα τον ρωτούσα τι γνώμη έχει για τους Έλληνες.
Όλα αυτά αν έβρισκα δηλαδή την δύναμη να ανοίξω το στόμα μου να του μιλήσω, και δεν είχα λιποθυμήσει πρώτα.
Θα τον ρωτούσα τους πραγματικούς λόγους και κίνητρα των φιλοδοξιών και των σχεδίων που έχει να φτάσει στην άκρη του κόσμου. Όχι οτι πιστεύω πως θα μου απαντούσε άμεσα βέβαια. Το τι είχε μέσα σε αυτό το θαυματουργό μυαλό, μονο εκείνος το ήξερε.
Επίσης θα τον ρωτούσα, πως νιώθει που είναι αυτός που είναι, ένας Έλληνας ηγέτης και ιδιοφυής στρατηγός που επιχειρεί ένα δύσκολο κατόρθωμα και μία δύσκολη και αμφίβολη πορεία, με τόσους ανθρώπους και τόσα κίνητρα κάτω απο την ηγεσία του.
Επίσης θα τον ρωτούσα τι γνώμη έχει για τους Έλληνες.
Όλα αυτά αν έβρισκα δηλαδή την δύναμη να ανοίξω το στόμα μου να του μιλήσω, και δεν είχα λιποθυμήσει πρώτα.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
εγώ θα έπαιρνα αγκαζέ την Καντ και θα την άφηνα να κάνειΣίγουρα θα ρωτούσα αν έχει σχέση
αυτή τις ερωτήσεις, γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα, τελικά!
:ppppp
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
και δεν μου λες αλεξανδρε...... εσυ που εχεις 10 κωλοπετσομενους απο το πολεμο στρατηγους,εσυ που εχεις εναν στρατο που δεν χαμπαριαζει το κ.λο του,εσυ που πηγες στην ανατολη και εχεις τρελαθει στο πιωμα και στις παρτουζες,
δεν μου λες
ποτε θα παμε σπιτι;
δεν μου λες
ποτε θα παμε σπιτι;
την...ακούσαμε για τα καλά
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
theo38 έγραψε:και δεν μου λες αλεξανδρε...... εσυ που εχεις 10 κωλοπετσομενους απο το πολεμο στρατηγους,εσυ που εχεις εναν στρατο που δεν χαμπαριαζει το κ.λο του,εσυ που πηγες στην ανατολη και εχεις τρελαθει στο πιωμα και στις παρτουζες,
δεν μου λες
ποτε θα παμε σπιτι;
Δεν παίζεσαι ρε τρελέ ώρες ώρες...
Εγώ ξέρω βασιλικό μου κάποιους απ'τους λόγους.Θα τον ρωτούσα τους πραγματικούς λόγους και κίνητρα των φιλοδοξιών και των σχεδίων που έχει να φτάσει στην άκρη του κόσμου.
Μου τους είπε ο Λιακό
Ελπίζω όχι τους σημερινούς, έτσι?Επίσης θα τον ρωτούσα τι γνώμη έχει για τους Έλληνες.
Αν, λέω ΑΝ ποτέ τύχει να τον δεις μπροστά σου, μην τον ρωτήσεις για τους σημερινούς. Θα τον πονέσεις κι εκείνον κι εμάς.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Kαι βέβαια είναι μια ωραία ερώτηση. Με το ίδιο σκεπτικό πραγματοποίησα τις συνεντεύξεις με Σωκράτη, Αριστοτέλη, Πλάτωνα. Νιώθεις έχοντας την ευκαιρία να τους ερωτήσεις ότι είναι δίπλα σου, ότι υπάρχουν ακόμα και στο τώρα.
Έτσι που το σκέφτομαι, πραγματικά ίσως να μην με ένοιαζε το περιεχόμενο της ερώτησης τόσο, όσο η διατύπωση η ίδια στην γλώσσα των προγόνων μας. Και βεβαίως ύστερα θα ήταν μια πραγματική πρόκληση η απάντηση που θα έπαιρνα διατυπωμένη κι αυτή στα αρχαία.
-Τεύταμος:Τίς δ' άν άλλος δύναιτο των Ελλήνων άρξαι απάντων πλην σου;
-Αλέξανδρος: Λακεδαιμόνιοι μέν ποτε μόνοι ηρξαν, εμου δέ βασιλεύσαντος άπαντες οι ΄
Ελληνες εστρατεύσαμεν επί τούς Πέρσας πλήν Λακεδαιμονίων.
(Τ: Ποιος άλλος θα μπορούσε να γίνει αρχηγός όλων μαζί των Ελλήνων εκτός από σένα;
Α: Οι Λακεδαιμόνιοι κάποτε ήταν μοναδικοί αρχηγοί, όταν όμως εγώ έγινα βασιλιάς όλοι μαζί οι Έλληνες κάναμε εκστρατεία κατά των Περσών πλήν Λακεδαιμονίων).
Έτσι που το σκέφτομαι, πραγματικά ίσως να μην με ένοιαζε το περιεχόμενο της ερώτησης τόσο, όσο η διατύπωση η ίδια στην γλώσσα των προγόνων μας. Και βεβαίως ύστερα θα ήταν μια πραγματική πρόκληση η απάντηση που θα έπαιρνα διατυπωμένη κι αυτή στα αρχαία.
-Αλέξανδρος: Λακεδαιμόνιοι μέν ποτε μόνοι ηρξαν, εμου δέ βασιλεύσαντος άπαντες οι ΄
(Τ: Ποιος άλλος θα μπορούσε να γίνει αρχηγός όλων μαζί των Ελλήνων εκτός από σένα;
Α: Οι Λακεδαιμόνιοι κάποτε ήταν μοναδικοί αρχηγοί, όταν όμως εγώ έγινα βασιλιάς όλοι μαζί οι Έλληνες κάναμε εκστρατεία κατά των Περσών πλήν Λακεδαιμονίων).
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Δεν θα τον ρωτούσα απολύτως τίποτα. Ό,τι έκανε και δεν έκανε τα εχει γραψει η ιστορία. Το τι του άρεσε και δεν του άρεσε επίσης. Το να τον ρωτήσω κατι για οσα εκανε, πιστευω θα ειναι προσβολλή στη νοημοσύνη μου και τη δική του.
Ίσως απλα του ζητουσα να με αφησει να "κοιταξω" γυρω του ωστε να παρω όσες απαντησεις τυχον δεν μου εχει δωσει η ιστορια. Αυτά.
Ίσως απλα του ζητουσα να με αφησει να "κοιταξω" γυρω του ωστε να παρω όσες απαντησεις τυχον δεν μου εχει δωσει η ιστορια. Αυτά.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
Πώς παν τα κέφια;
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή
Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Ερμητική Αρχή
Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
- karipis
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
α) Βασιλιά, πόσοι από τους συντρόφους σ' έχουν προδώσει ως τώρα;
β) Πόσοι είναι σε σκευωρία τώρα που μιλάμε;
γ) πόσοι/ποιοί πιστεύεις θα το κάνουν στο μέλλον;
δ) Τους "300'' τους είδες??
β) Πόσοι είναι σε σκευωρία τώρα που μιλάμε;
γ) πόσοι/ποιοί πιστεύεις θα το κάνουν στο μέλλον;
δ) Τους "300'' τους είδες??
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
ΣείριοΑστρο έγραψε:Θα τον ρωτούσα τους πραγματικούς λόγους και κίνητρα των φιλοδοξιών και των σχεδίων που έχει να φτάσει στην άκρη του κόσμου.
Πολλά έχουν ειπωθεί και όχι μόνο απο τον Λιακό. Την πραγματική αλήθεια μόνο εκείνος υποθέτω την γνώριζε.ΑρΕλα έγραψε:Εγώ ξέρω βασιλικό μου κάποιους απ'τους λόγους.
Μου τους είπε ο Λιακό
ΣείριοΑστρο έγραψε:Επίσης θα τον ρωτούσα τι γνώμη έχει για τους Έλληνες.
Για την κατάντια μας δεν ξέρω εαν θα τον ενημέρωνα και αν θα του έλεγα την αλήθεια, υποθέτω πως αν με ρωτούσε θα του την έλεγα. Περισσότερο θα με ενδιέφερε η άποψη του για τους τότε Έλληνες, που δυστυχώς ούτε τότε είχαν έλλειψη απο σημάδια σήψης και διαφθοράς στην συμπεριφορά τους.ΑρΕλα έγραψε:Ελπίζω όχι τους σημερινούς, έτσι?
Αν, λέω ΑΝ ποτέ τύχει να τον δεις μπροστά σου, μην τον ρωτήσεις για τους σημερινούς. Θα τον πονέσεις κι εκείνον κι εμάς.
TEUTAMOS έγραψε:Kαι βέβαια είναι μια ωραία ερώτηση. Με το ίδιο σκεπτικό πραγματοποίησα τις συνεντεύξεις με Σωκράτη, Αριστοτέλη, Πλάτωνα. Νιώθεις έχοντας την ευκαιρία να τους ερωτήσεις ότι είναι δίπλα σου, ότι υπάρχουν ακόμα και στο τώρα.
Αυτό θα ήταν πραγματική ευλογία, δεν ξέρω όμως αν θα ήμασταν έτοιμοι να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια την πραγματικότητα, την οποία στην ιστορία πάντα έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε στο μυαλό μας. Υποθέτω πως η πραγματικότητα θα μας άνοιγε τα μάτια για πολλά, θα ήταν ένα πραγματικό θαύμα να είχαμε μία τέτοια δυνατότητα.Kariatida έγραψε: Ίσως απλα του ζητουσα να με αφησει να "κοιταξω" γυρω του ωστε να παρω όσες απαντησεις τυχον δεν μου εχει δωσει η ιστορια. Αυτά.
- KaNt
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KaNt
[
ή ξέρουμε να μπαίνουμε κατευθείαν στην ουσία του πράγματος ή όχι
αμ πως!Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:εγώ θα έπαιρνα αγκαζέ την Καντ και θα την άφηνα να κάνειΣίγουρα θα ρωτούσα αν έχει σχέση
αυτή τις ερωτήσεις, γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα, τελικά!
:ppppp
ή ξέρουμε να μπαίνουμε κατευθείαν στην ουσία του πράγματος ή όχι
Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
- karipis
- Επικοινωνία:
Casandra έγραψε:Ποιον Ομηρικό ήρωα είχες ως πρώτυπο;
Σ' αυτήν την ερώτηση έχει απαντήσει.
Στον Αχιλλέα που ήταν και πρόγονός του (από την μητέρα του Ολυμπιάδα).
Υ.Γ. Άσχετο αλλά... εσύ με το όνομα που φέρεις νομίζω πως δεν θα έπρεπε να ρωτάς.
Θα του λεγα σε ποιο στεκι πινω μπυρα για να ρθει να με βρει αυτος.
οσοι πιστοι προσελθετε. εξαιρεσεις δεν κανω.
οσοι πιστοι προσελθετε. εξαιρεσεις δεν κανω.
Δεν παύει όμως να είναι ερώτηση. Και βεβαίως δεν έχει απαντήσει ο ίδιος ο Αλέξανδρος, σ' αυτήν την ερώτηση αλλά ο βιογράφος του Αρριανός. Γενικά θα προτιμούσα να το άκουγα από στόματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, ότι έχει ως πρότυπο τον Αχιλλέα, στον βωμό του οποίου στην Τροία θυσίασε κιόλας.karipis έγραψε:Σ' αυτήν την ερώτηση έχει απαντήσει.
Στον Αχιλλέα που ήταν και πρόγονός του (από την μητέρα του Ολυμπιάδα).
Τότε και οι ερωτήσεις των προλαλησάντων δεν θα έπρεπε να τεθούν, αφού οι απαντήσεις είναι ήδη γνωστές. Εδώ δεν ενδιαφέρει αναγκαστικά η ίδια ερώτηση, την απάντηση της οποίας μπορεί και να την ξέρουμε, αλλά η ψυχολογία που δημιουργείται έχοντας την τυχη να βρεθούμε ενώπιον του μεγαλου στρατηλάτου. Το όνομα βέβαια Κασσάνδρα νομίζω ότι δικαιολογεί το γεγονός ότι έπρεπε να ερωτήσει καθ'ότι έζησε την εποχή των Τρωικών (12ος αι. π.Χ.) και όχι την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου (4ος αι. π.Χ.).karipis έγραψε:Υ.Γ. Άσχετο αλλά... εσύ με το όνομα που φέρεις νομίζω πως δεν θα έπρεπε να ρωτάς.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Χωρις να θελω να γινω κυνικη ή κακια, σκεφτομαι οτι....αν μπορουσα να κανω μια ευχη, δεν θα συμπεριλαμβανα μια συνομιλια με τον Μ.Αλεξανδρο, χωρις να σημαινει οτι δεν τον σεβομαι.
Καλως ή κακως ανηκει στον κοσμο των ψυχων που μας εμπνεουν να μεγαλουργησουμε. Ηρθε εδω, εκανε ενα εργο και καλουμαστε εμεις να προχωρησουμε. Όμως ειναι νεκρος...και οι νεκροι εμπνεουν, σε μεταφυσικο επιπεδο αναλαμβανουν καποιες αποστολες, ομως δεν ειναι εδω με την εννοια που ειμαστε εμεις. Αυτοι το εργο τους στη ζωη το επιτελεσαν. Εμεις τι κανουμε;
Καλως ή κακως ανηκει στον κοσμο των ψυχων που μας εμπνεουν να μεγαλουργησουμε. Ηρθε εδω, εκανε ενα εργο και καλουμαστε εμεις να προχωρησουμε. Όμως ειναι νεκρος...και οι νεκροι εμπνεουν, σε μεταφυσικο επιπεδο αναλαμβανουν καποιες αποστολες, ομως δεν ειναι εδω με την εννοια που ειμαστε εμεις. Αυτοι το εργο τους στη ζωη το επιτελεσαν. Εμεις τι κανουμε;
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- karipis
- Επικοινωνία:
Στο πρώτο σκέλος, και από δημοσιογραφικής πλευράς, έχεις δίκαιο φίλε Tεύταμε. Στο δεύτερο αστειεύτηκα φυσικά, "παίζοντας" με το χάρισμα που είχε η αρχαία Κασσάνδρα αλλά και με την δυνατή άμμεση σχέση της με τον πρόγονο του Αλεξάνδρου.
- Τάλως
Καπου κοντα στον Φωτη ειμαι και εγω...
"Αλεξανδρε εχεις χρονο να παμε για ενα καλο κρασι?"
Ε τοσο παραξενος που θα του φαινομουνα με τα ρουχα του σημερα θα ερχονταν σηγουρα... και εκει θα μαθαινα τα υπολοιπα :p
"Αλεξανδρε εχεις χρονο να παμε για ενα καλο κρασι?"
Ε τοσο παραξενος που θα του φαινομουνα με τα ρουχα του σημερα θα ερχονταν σηγουρα... και εκει θα μαθαινα τα υπολοιπα :p
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- Casandra
- Σχεδιαστής
- Irc ψευδώνυμο: Casandra
Σε ευχαριστώ Καριπι που σχολίασες την ερώτησή μου, έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω μια δεύτερη ερώτηση στον Μέγα στρατηλάτη.
Θα τον ρωτούσα με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό του, αν θα μου έδινε την άδεια να ανατύπωνα τις Βασίλειες Εφημερίδες για να γίνουν γνωστά στον ελληνικό κόσμο τα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα των ημερών κατά τις εκστρατείες του.
Θα τον ρωτούσα με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό του, αν θα μου έδινε την άδεια να ανατύπωνα τις Βασίλειες Εφημερίδες για να γίνουν γνωστά στον ελληνικό κόσμο τα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα των ημερών κατά τις εκστρατείες του.
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Νομίζω δεν θα ρωτούσα τίποτα, καθαρά από σεβασμό..
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- Mantam Froufrou
το θέμα θυμίζει λίγο τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ, ο οποίος συναντά κάποια στιγμή έναν ιστορικό, που καλεί τις ψυχές των μεγάλων της ιστορίας, για να μάθει απευθείας απ'το στόμα τους την αλήθεια, και να την καταγράψει... λέει πολλά γι'αυτόν τον 'ιστορικό κι επιστήμονα', πολλά ενδιάφεροντα, οπυ αντικατοπτρίζουν την άποψη του συγγραφέα για τους επιστήμονες της εποχής...Χωρις να θελω να γινω κυνικη ή κακια, σκεφτομαι οτι....αν μπορουσα να κανω μια ευχη, δεν θα συμπεριλαμβανα μια συνομιλια με τον Μ.Αλεξανδρο, χωρις να σημαινει οτι δεν τον σεβομαι.
Ο γκιούλιβερ του την φέρνει στο τέλος, όταν μαθαίνει τα ξόρκια που χρησιμοποιεί για να τους φέρει πίσω, και τους καλεί όλους μαζί Μ.Αλέξανδρο, Αννίβα, Αντώνιο και χίλιους δύο...και γίνεται της μουρλής στο ...εργαστήριο
άσχετο, αλλά σχετικό με την παρατήρησή σου, έτσι; ;)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/