Ωστόσο μου'μεινε το κυνηγητό του ονείρου που υποστήριζες με θέρμη καλέ μου Βίτο. Σ'αυτό είμαι μαζί σου.
Πρόσεξε τώρα τι θα πω στην Πέγκι μας, για να καταλάβεις...
Πέγκι, λατρεύεις να γράφεις και γράφεις εκπληκτικά καλά. Απόδειξη ότι ήδη άρχισες να...εκδίδεσαι!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Η αφεντιά μου είναι γραφόμουτρο ολκής, και κάποια κομμάτια της τα έχεις εκθειάσει, οπότε κάτι καλό έχει κι η δική μου πένα. Ο Κωστής επίσης γράφει, το'δαμε σαφέστατα στο καταγγελτικό του άρθρο και παλιότερα στη συνέντευξη που μου'χε πάρει αν θυμάσαι (Κωστή τη θέλω αυτήν ξανά, αν μπορείς να μου τη βρεις, γιατί μας την "έφαγε" η περσινή πρωτοχρονάτικη καταστροφή εδώ).
Είσαι μανάρα να κυνηγήσουμε οι τρείς μας μια κοινή ονειράκλα ρε (σε βάθος χρόνου έστω)
![all :all:](./images/smilies/all.gif)
να στήσουμε τον δικό μας και πιο τρελό και ασυμβίβαστο εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα; Ή αν όχι εκδοτικό οίκο, κάποιο έντυπο ΑΣΥΝΗΘΟΥΣ ύλης όλο εκπλήξεις στο "σκόρπιο" αλλά τρελά δομημένο στυλ του? Εγώ μόνο στη σκέψη μιας τέτοιας προοπτικής φτιάχνομαι λέμε!
Είναι κρίμα δηλαδή να εκδιδόμαστε από 'δω κι από 'κει!
ΥΓ. και κοίτα, το όταν λέω σε βάθος χρόνου, παίζεται. Κατά προτίμηση δηλαδή, πριν πιάσω και τα 70 ε... Αλλά και τότε αν ζω οκ, τρελή θα'μαι ακόμα κι αν δεν έχει τσακίσει τα δάχτυλά μου η αρθρίτις (φτου φτου!) θα γράφω σαν να μην υπάρχει αύριο!
ΕDIT: Παράλειψη απαράδεκτη! Θα πρέπει να γίνουμε τέσσερεις! Τον Απόμακρο και την εξαίσια πένα του δεν γίνεται να τον αφήσουμε στην απ'έξω.
![no no :no no:](./images/smilies/nono.gif)
Άσε που θα'χουμε τζάμπα νομικό να αντιμετωπίζει τις αγωγάρες που θα τρώμε (αν φτιάξουμε έντυπο) γιατί θα χαλάμε τη ζαχαρένια (ίσως και τον ύπνο) πολλων! χαχαχ!