Εβραιόπουλα αφανείς ήρωες
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εβραιόπουλα αφανείς ήρωες
Γιατί δεν είναι όλοι οι Εβραίοι αρωγοί του νέου ολοκαυτώματος που οι συμπατριώτες τους προκαλούν αδίστακτα, ενώ θα έπρεπε να'ναι οι τελευταίοι που θα σκόρπιζαν την αγωνία και τη φρίκη, όταν διατυμπανίζουν τη θυματοποίησή τους από το ναζιστικό ολοκαύτωμα.
Γιατί αυτά τα παιδιά, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να μπουν στον Ισραηλινό στρατό και να συμμετάσχουν σ'αυτή τη φρικαλέα σφαγή που πάλι η κοινή γνώμη παρακολουθεί απαθής, φυλακίστηκαν και βρίσκονται σε συνθήκες αυστηρής απομόνωσης!
Στηρίξτε τους έστω και μ'ένα μήνυμα, κλικάροντας απλά εδώ http://december18th.org/
Και το βίντεο αυτών των αντιρρησιών συνείδησης
Γιατί αυτά τα παιδιά, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να μπουν στον Ισραηλινό στρατό και να συμμετάσχουν σ'αυτή τη φρικαλέα σφαγή που πάλι η κοινή γνώμη παρακολουθεί απαθής, φυλακίστηκαν και βρίσκονται σε συνθήκες αυστηρής απομόνωσης!
Στηρίξτε τους έστω και μ'ένα μήνυμα, κλικάροντας απλά εδώ http://december18th.org/
Και το βίντεο αυτών των αντιρρησιών συνείδησης
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: Εβραιόπουλα αφανείς ήρωες
Λυπάμαι πολύ Αρέλα αλλά κάποτε ένας κηνυγός είχε πιάσει ένα λυκάκι το οποίο το ανάθρεψε στο σπίτι του σαν κουταβάκι και έπαιζε μαζί του.
Στους έξη μήνες, αγρίεψε, πρώτα το μάτι του και ύστερα άλλαξε άρδην ηυ συμπεριφορά του. Αλλο Ελληνας άνθρωπος και άλλο Εβραίος σπέρμα δράκοντος. Αν αυτό είναι ρατσισμός, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Την πονηρειά τους δεν μπορούμε ούτε να την νενστερνισθούμε ούτε να την εννοήσουμε.
Στους έξη μήνες, αγρίεψε, πρώτα το μάτι του και ύστερα άλλαξε άρδην ηυ συμπεριφορά του. Αλλο Ελληνας άνθρωπος και άλλο Εβραίος σπέρμα δράκοντος. Αν αυτό είναι ρατσισμός, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Την πονηρειά τους δεν μπορούμε ούτε να την νενστερνισθούμε ούτε να την εννοήσουμε.
Οταν φερνουμε παραδειγματα να ειναι και πραγματικα. οι σκυλοι ειναι απογονοι εξημερωμενων λυκων. και ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου. οι γενετικες μεταλαξεις που οδηγησαν στις διαφορες ρατσες σκυλων προήλθαν απο την προσαρμογη τους στις ανθρωπινες κοινωνιες.Λυπάμαι πολύ Αρέλα αλλά κάποτε ένας κηνυγός είχε πιάσει ένα λυκάκι το οποίο το ανάθρεψε στο σπίτι του σαν κουταβάκι και έπαιζε μαζί του.
Στους έξη μήνες, αγρίεψε, πρώτα το μάτι του και ύστερα άλλαξε άρδην ηυ συμπεριφορά του.
Οσων αφορα τους Ελληνες τους αραβες τους εβραιους ολοι ειμαστε ανθρωποι (δεν υπαρχουν σπερματα θεων ξωτικων και δρακοντων παρα μονο στα παραμυθια).
Ο σιωνισμος ειναι τροπος σκεψης κι οποιος Εβραιος τον αποριπτει ειναι συμμαχος.
ο εχθρος ειναι ο σιωνισμος οχι ο εβραϊκος λαος.
Το παράδειγμα είναι πραγματικό. Ο σκύλος πέρασε πολλά στάδια εξέλιξης. Μια ματιά σε μια εγκυκλοπαίδεια θα σε πείσει.
Οσο για τους Εβραίους και Σιωνιστές. Μάθε τι έχουν κάνει στο παρελθόν, μάθε και τις πρόσφατες προσπάθεις που έχουν κάνει για αυτονόμηση της Κρήτης, μάθε και ότι άλλο σχεδιάζουν εις βάρος μας και μετά έχοτας αυτές τις γνώσεις ελα να συζητήσουμε για την προσέγγιση και την φιλία των λαών.
Οσο για τους Εβραίους και Σιωνιστές. Μάθε τι έχουν κάνει στο παρελθόν, μάθε και τις πρόσφατες προσπάθεις που έχουν κάνει για αυτονόμηση της Κρήτης, μάθε και ότι άλλο σχεδιάζουν εις βάρος μας και μετά έχοτας αυτές τις γνώσεις ελα να συζητήσουμε για την προσέγγιση και την φιλία των λαών.
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
συγχαρητήρια για το βιντεο, για την πρωτοβουλία των παιδιών, για αυτά που λένε... συγχαρητήρια...
Αστερίωνα αυτό που έχω να πω είναι πως όλοι είναι καλοί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Κι εγώ αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά δεν θα κατηγορήσω τους Εβραίους για την κατάντια της χώρας μου. Το συνάντησα εδώ και πολλά χρόνια αυτό. Το να κατηγορεί ο κόσμος τους άλλους για την δική μας κατάντια... αυτό που κατάλαβα είναι πως σε έναν καυγά δεν φταίει μόνο ο ένας... ό,τι σχέδιο κι αν έχει ο οποιοσδήποτε, φταίμε κι εμείς, φταις κι εσύ και εγώ που αφήνουμε τους άλλους να μας ανακατεύουν.... και δεν θα αποποιηθώ τις ευθύνες μου, επειδή οι εβραίοι είναι σπέρματα δρακόντων.
Επίσης μπορώ να σου δώσω παραδείγματα για λιοντάρια που εξημερώθηκαν, για γεράκια και αετούς.. και έζησαν ευγόνομες μαζί με τους σωτήρες τους ή που όταν τους επισκέπτονταν οι σωτήρες τους, αυτά ηρεμούσαν και έπαιζαν μαζί τους.... υπάρχουν επιχειρήματα για όλες τις απόψεις.... το θέμα βέβαια είναι.. να εξυπηρετούν αυτά που εμείς θέλουμε.
Δεν με νοιάζει τι έκανε ένας λύκος ή ένας κυνηγός, με νοιάζει τι κάνω εγώ, τι κάνεις εσύ, τι κάνει ο Φώτης και όλοι οι άνθρωποι... και αυτά τα παιδιά, που αποκαλέσαμε πιο πάνω "σπέρματα δρακόντων" έκαναν κάτι αξιέπαινο. Ας τους συγχαρούμε και ας γκρινιάξουμε σε άλλο τόπικ =)
Ευτυχισμένο το νέο έτος
Αστερίωνα αυτό που έχω να πω είναι πως όλοι είναι καλοί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Κι εγώ αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά δεν θα κατηγορήσω τους Εβραίους για την κατάντια της χώρας μου. Το συνάντησα εδώ και πολλά χρόνια αυτό. Το να κατηγορεί ο κόσμος τους άλλους για την δική μας κατάντια... αυτό που κατάλαβα είναι πως σε έναν καυγά δεν φταίει μόνο ο ένας... ό,τι σχέδιο κι αν έχει ο οποιοσδήποτε, φταίμε κι εμείς, φταις κι εσύ και εγώ που αφήνουμε τους άλλους να μας ανακατεύουν.... και δεν θα αποποιηθώ τις ευθύνες μου, επειδή οι εβραίοι είναι σπέρματα δρακόντων.
Επίσης μπορώ να σου δώσω παραδείγματα για λιοντάρια που εξημερώθηκαν, για γεράκια και αετούς.. και έζησαν ευγόνομες μαζί με τους σωτήρες τους ή που όταν τους επισκέπτονταν οι σωτήρες τους, αυτά ηρεμούσαν και έπαιζαν μαζί τους.... υπάρχουν επιχειρήματα για όλες τις απόψεις.... το θέμα βέβαια είναι.. να εξυπηρετούν αυτά που εμείς θέλουμε.
Δεν με νοιάζει τι έκανε ένας λύκος ή ένας κυνηγός, με νοιάζει τι κάνω εγώ, τι κάνεις εσύ, τι κάνει ο Φώτης και όλοι οι άνθρωποι... και αυτά τα παιδιά, που αποκαλέσαμε πιο πάνω "σπέρματα δρακόντων" έκαναν κάτι αξιέπαινο. Ας τους συγχαρούμε και ας γκρινιάξουμε σε άλλο τόπικ =)
Ευτυχισμένο το νέο έτος
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
κανενα ον δεν ειναι κακο απο τη φυση του.
το καλο και το κακο ειναι επιλογες.
ο Ελληνικος κι ο σιωνιστικος τροπος σκεψης ειναι επιλογες.
Προς Divine sinner κια πνεύμα φωτιάς
μην πιάνεστε και εξειδικεύεται καταστάσεις. Ο μέσος Εβραίος μπορεί να μην έχει σχέδια εναντίον μας, αλλά μόλις του ζητηθεί θα τα εφαρμόσει εναντίον μας. Είχα την τύχη να ζήσω σε κάποια νησιά ακραία. Ερχόντουσαν τα τάχα αλιευτικά τους (κατασκοπικά)και πιάνανε λιμάνι. Επέβαιναν νεαροί άνδρες τότε (1975) το τι έλεγαν τα μάτια τους και τέτοια ιταμή συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί. Οσο για τα ημερεύομενα άγρια ζώα είναι εξαιρέσεις του κανόνα. Μην νομίσετε ανάλογα με τα πιστεύω σας ότι όλοι είναι Δανιήλ στον λάκκο των Λεόντων. Και πιστέψτε με, τα διάφορα τεχνητά παλαιωμένα αντικείμενα που θαύουν στην χώρα μας και ποντίζουν στις θάλασσες μας δεν γίνεται από κορυφαίους Σιωνιστές. Φυσικά βέβαια δεν γίνονται με καλούς σκοπούς. Η συμμαχία τους με την Τουρκία δεν είναι από καλωσύνη. Μην παρασύρεστε όπως παρασύρονται οι ηγέτες μας και έχουν δημιουργήσει το μπάχαλο (εκ του εμφανούς δεν φταίνε οι Σιωνιστές για το κατάντημά μας). Είναι όμως οι ηθικοί αυτουργοί. Βρείτε και κάποια διαφορετική γωνία θέασης των πραγμάτων. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!
μην πιάνεστε και εξειδικεύεται καταστάσεις. Ο μέσος Εβραίος μπορεί να μην έχει σχέδια εναντίον μας, αλλά μόλις του ζητηθεί θα τα εφαρμόσει εναντίον μας. Είχα την τύχη να ζήσω σε κάποια νησιά ακραία. Ερχόντουσαν τα τάχα αλιευτικά τους (κατασκοπικά)και πιάνανε λιμάνι. Επέβαιναν νεαροί άνδρες τότε (1975) το τι έλεγαν τα μάτια τους και τέτοια ιταμή συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί. Οσο για τα ημερεύομενα άγρια ζώα είναι εξαιρέσεις του κανόνα. Μην νομίσετε ανάλογα με τα πιστεύω σας ότι όλοι είναι Δανιήλ στον λάκκο των Λεόντων. Και πιστέψτε με, τα διάφορα τεχνητά παλαιωμένα αντικείμενα που θαύουν στην χώρα μας και ποντίζουν στις θάλασσες μας δεν γίνεται από κορυφαίους Σιωνιστές. Φυσικά βέβαια δεν γίνονται με καλούς σκοπούς. Η συμμαχία τους με την Τουρκία δεν είναι από καλωσύνη. Μην παρασύρεστε όπως παρασύρονται οι ηγέτες μας και έχουν δημιουργήσει το μπάχαλο (εκ του εμφανούς δεν φταίνε οι Σιωνιστές για το κατάντημά μας). Είναι όμως οι ηθικοί αυτουργοί. Βρείτε και κάποια διαφορετική γωνία θέασης των πραγμάτων. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!
Πρόκειται για τους γνωστούς αντιρρησίες συνείδησης του Ισραήλ, τους Shministim. Φυσικά στην πατρίδα τους οι εκεί «πατριώτες», οι Ισραηλιταράδες κατά το αντίστοιχο Ελληναράδες, προδότες τους ανεβάζουν, προδότες τους κατεβάζουν. Φυσικά το ίδιο θα λέγατε και εσείς, αν ήταν το ελληνικό κράτος στη θέση του Ισραήλ θα θεωρούσατε υποχρεώση σας να στηρίξετε τις σφαγές των άλλων για τα συμφέροντα της «πατρίδας», αλλιώς δεν θα είσασταν «πατριώτες» και μάλιστα εθνικιστές όπως διαλαλείτε. Το χε πει ο Τσιλ ο εθνικισμός είναι σαν την κλανιά, βρωμάει μόνο των άλλων.
Επίσης υπάρχουν αναρχικές οργανώσεις στο Ισραήλ που έχουν προχωρήσει σε ένα σωρό κινήσεις, όπως αλληλεγγυή στον αγώνα των Παλεστινίων και ενάντια στο τείχος της ντροπής που έχτισαν οι εκεί πατριώτες. Και αυτοί από τον Σόρος τα παίρνουνε, συνομοσιολάγνοι;
Επίσης υπάρχουν αναρχικές οργανώσεις στο Ισραήλ που έχουν προχωρήσει σε ένα σωρό κινήσεις, όπως αλληλεγγυή στον αγώνα των Παλεστινίων και ενάντια στο τείχος της ντροπής που έχτισαν οι εκεί πατριώτες. Και αυτοί από τον Σόρος τα παίρνουνε, συνομοσιολάγνοι;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ακριβώς.Iφικράτης έγραψε:Πρόκειται για τους γνωστούς αντιρρησίες συνείδησης του Ισραήλ, τους Shministim.
Άλλο οι Έλληνες πατριώτες, άλλο οι ετσιθελιστές νταήδες που πήραν κάτι εδάφη το 48 με ευλογίες Αγγλίας και ΗΠΑ και τα'πανε δικά τους με τσαμπουκά.Φυσικά στην πατρίδα τους οι εκεί «πατριώτες», οι Ισραηλιταράδες κατά το αντίστοιχο Ελληναράδες, προδότες τους ανεβάζουν, προδότες τους κατεβάζουν.
Δεν τα συγχέεις στο μυαλό σου βέβαια αυτά, αλλά με τις...ενάρετες προθέσεις σου, είπες να'ρθεις να σπείρεις σύγχυση εδώ. Δε θα σου βγαίνει όσο θα'χεις κι εμένα στο ίδιο διαλεκτικό μετερίζι.
Το Ελληνικό κράτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δε θα'ταν ποτέ στη θέση του Ισραήλ. Μπορείς να το κατηγορήσεις για πολλά, αλλά όχι για τέτοια. Μάλλον το άκρως αντίθετο (από μαλθακό μέχρι σφουγγοκωλαρικό) είναι σε επιθετικές κινήσεις εναντίον μας, πάντως το στυλάκι του Ισραήλ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ το υιοθέτησε.Φυσικά το ίδιο θα λέγατε και εσείς, αν ήταν το ελληνικό κράτος στη θέση του Ισραήλ θα θεωρούσατε υποχρεώση σας να στηρίξετε τις σφαγές των άλλων για τα συμφέροντα της «πατρίδας», αλλιώς δεν θα είσασταν «πατριώτες» και μάλιστα εθνικιστές όπως διαλαλείτε. Το χε πει ο Τσιλ ο εθνικισμός είναι σαν την κλανιά, βρωμάει μόνο των άλλων.
Οι πατριώτες παλεύουν για κάποια εθνικά δίκια και πασχίζουν να διαφυλαχτούν εθνικά κεκτημένα, δεδομένα και συμφέροντα, ΧΩΡΙΣ επιθετικές διαθέσεις.
Οπότε οι συσχετισμοί σου εδώ είναι τρία πουλάκια κάθονται.
Πρέπει να πάψεις καποια στιγμή να τσουβαλιάζεις, γιατί αυτό μόνο νοητική δυσχέρεια και περιχαράκωση δείχνει με προθέσεις καθαρά διασπαστικές. Εσύ διασπάστηκες, με γεια σου με χαρά σου. Αν σου βρωμάνε οι αγώνες ή προσπάθειες ή απλά σκέψεις όσων αγαπούν την πατρίδα τους, είσαι ελεύθερος να πάρεις δρόμο απ'την Ελλάδα και να μυρίζεις τη μπόχα των αναρχικών του Ισραήλ. Όσο γρηγορότερα το κάνεις μάλιστα, τόσο το καλύτερο. Κι εδώ που είσαι, δεν προσφέρεις τίποτα παρά απαξία και διασπαστική κακεντρέχεια του όψιμου "δημοκραταρά" ανάρχα, ή ό,τι νομίζεις ότι είσαι τέλος πάντων.
Ξέρω, σε χαλάω που δε σου βγαίνει και πατριώτισσα εγώ και να ανοίγω τέτοια τόπκς. Αν ήταν άλλος φίλος ή συντρόφι σου ο ανοίξας το τόπικ, θα τον επικροτούσες, δε θα'ρχόσουν να του το μπαχαλέψεις. Ίσως σε χάλασα που επικρότησα και την αριστερά ως τις μόνες φωνές διαμαρτυρίας στην Ελλάδα κατά του Ισραήλ. Συγνώμη, δε φταίω εγώ που δε σου βγαίνει. Φταίει η ανόητη μονομερής σου λογική που θέλει όλους τους πατριώτες να κλάνουν με απαίσια μπόχα, ενώ τις κλανιές των αναρχοφασιστόμουτρων-βάνδαλων-δήθεν δημοκρατικών και του κ.. αντιεξουσιαστών φίλων σου, τις θέλεις να μυρίζουνε βιολέτες.
Δε μας χΕρετάς ρε Νίκο πρωτοχρονιάτικα.
Αν είναι δυνατόν ρε! Αυτό το ποστ ήταν ανάγκη να δω πρώτο στη νέα χρονια? έλεος!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
δεν θα απαντήσω γιατί δεν μ' αρέσει το ύφος σου =) Καλά να περνάς, καλή χρονιά Νίκο.
Καλή χρονιά σε όλους =)
Καλή χρονιά σε όλους =)
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Κατάλαβα. Ο ενδοτισμός σε όλη την μεγαλοπρέπεια και οι μεγαλοστομίες και προπαντώς οι ταμπέλες, που πρέπει να κρεμάσουμε στους άλλους , ποτέ στον εαυτό μας.
Οσον αφορά.....κάποιους που έχουν μια θολή ιδέα για τα συμβαίνοντα δεν είναι δύσκολο να διαβάσουν αφού δεν έχουν την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά καταστάσεις με Εβραίους, όπως ζούν και βιώνουν οι Θεσσαλονικείς επί παραδείγματι. Οσο για το Ελληναράς είναι άλλη μια ταμπέλα για τους υπερπατριώτες. Ας υπάρχουν και αυτοί. Είναι το αντιστάθμισμα των ενδοτικών Διεθνιστούληδων, που είναι τουλάχιστον σε οποιαδήποτε φάση της ιστορίας μας προδότες..
Οσον αφορά.....κάποιους που έχουν μια θολή ιδέα για τα συμβαίνοντα δεν είναι δύσκολο να διαβάσουν αφού δεν έχουν την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά καταστάσεις με Εβραίους, όπως ζούν και βιώνουν οι Θεσσαλονικείς επί παραδείγματι. Οσο για το Ελληναράς είναι άλλη μια ταμπέλα για τους υπερπατριώτες. Ας υπάρχουν και αυτοί. Είναι το αντιστάθμισμα των ενδοτικών Διεθνιστούληδων, που είναι τουλάχιστον σε οποιαδήποτε φάση της ιστορίας μας προδότες..
Μάλλον εσένα δεν σου βγαίνει Αρέλα. Τα συνθήματα των «πατριωτών» ...στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια ή, το πρωτεύουσα μας η Κωνσταντινούλη, δείχνουν επιθετική διάθεση ή, όχι; Οσον αφορά το ελληνικό κράτος κάποτε και αυτό έκανε ότι κάνει τώρα το Ισραήλ, βέβαια όχι σε αυτή την έκταση επειδή δεν είχε την δυνατότητα. Οπότε για άλλους λαλούνε τα τρία πουλάκια σε πατριωτικούς σκοπούς.
Καλύτερα η μπόχα των Ισραηλινών αναρχικών, παρά το ελληνικό «πατριωτικό» σκουπιδαριό. Αλλωστε το τι σόι «πατριώτες» είναι, το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.Αν σου βρωμάνε οι αγώνες ή προσπάθειες ή απλά σκέψεις όσων αγαπούν την πατρίδα τους, είσαι ελεύθερος να πάρεις δρόμο απ'την Ελλάδα και να μυρίζεις τη μπόχα των αναρχικών του Ισραήλ
Σου έκανα ποδαρικόΑν είναι δυνατόν ρε! Αυτό το ποστ ήταν ανάγκη να δω πρώτο στη νέα χρονια? έλεος!
- ArELa
- Founder-Administrator
Μπερδεύεις τους πατριώτες με τους εθνικιστές.Μάλλον εσένα δεν σου βγαίνει Αρέλα. Τα συνθήματα των «πατριωτών» ...στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια ή, το πρωτεύουσα μας η Κωνσταντινούλη, δείχνουν επιθετική διάθεση ή, όχι;
Κάποια στιγμή πρέπει να τακτοποιήσεις τις έννοιες στο μυαλό σου.
Τη μέρα που θα καβαλήσεις τ'αεροπλάνο ή το κονβόι για το Ισραήλ, να'σαι βέβαιος ότι θα'μαι η πρώτη που θα'ρθω να σε ξεπροβοδίσω κουνώντας σου το μαντήλι με τις μύριες ευχές μου για καλύτερη ζωή μέσα σ'αυτή τη μπόχα. Αμην και πότε δηλαδή!Καλύτερα η μπόχα των Ισραηλινών αναρχικών, παρά το ελληνικό «πατριωτικό» σκουπιδαριό. Αλλωστε το τι σόι «πατριώτες» είναι, το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Καθόλου. Εσύ τους μπερδεύεις. Γιατί αυτοί που εμφανίζονται εδώ ως πατριώτες είναι εθνικιστές και ως καλοί εθνικιστές θαυμάζουν τους δοσίλογους. Γι' αυτό και τους γράφω εντός εισαγωγικών, επειδή δεν είναι πατριώτες.Μπερδεύεις τους πατριώτες με τους εθνικιστές.
- ArELa
- Founder-Administrator
Τώρα είναι που τα'κανες σαλάτα. Πρώτον, τίποτα δεν αποκλείει το πατριωτικό συναίσθημα και στον εθνικιστή, ενώ παράλληλα μπορεί να'ναι κανείς πατριώτης χωρίς να'ναι και εθνικιστής.Iφικράτης έγραψε:Καθόλου. Εσύ τους μπερδεύεις. Γιατί αυτοί που εμφανίζονται εδώ ως πατριώτες είναι εθνικιστές και ως καλοί εθνικιστές θαυμάζουν τους δοσίλογους. Γι' αυτό και τους γράφω εντός εισαγωγικών, επειδή δεν είναι πατριώτες.Μπερδεύεις τους πατριώτες με τους εθνικιστές.
Δεύτερον, ο εθνικιστής δεν είναι απαραίτητο να'ναι και λάτρης του ναζισμού, χιτλερισμού και δε συμμαζεύεται.
Τρίτον, ένας ναζί δεν σημαίνει πως είναι και πατριώτης απαραίτητα. Ο ναζί είναι ναζί -σκέτο νέτο- ήτοι λάτρης του χιτλερικού "ιδεώδους" και όχι του ελληνικού. Επιτέλους να ξέρουμε τι λέμε! Στο βαθμό που το χιτλερικό ιδεώδες δεν συνάδει σε όλες τις εκφάνσεις του με τον πραγματικό πατριωτισμό, αλλά μάλλον τον αναιρεί, εμένα μη μου προτάσσεις όλα τα δεινά (ναζισμοί, ακραίοι τυφλοί εθνικισμοί, ρατσισμοί και δε συμμαζεύεται), συσχετίζοντάς τα με τον πατρωτισμό, που στην αγνή και ατόφια του μορφή αγαπητέ ΔΕΝ είναι ούτε για φτύσιμο, ούτε για ευτελιστικές αντιμετωπίσεις.
Όπως προείπα, πρέπει να τα βάλεις όλα σε μια σειρά, να τα διαχωρίσεις/ξεχωρίσεις/ξεσκαρτάρεις/ξεκαθαρίσεις και να μην τα αχταρμοποιείς. Όταν και ΑΝ το θελήσεις και το καταφέρεις αυτό, τότε έλα να το συζητήσουμε. Μέχρι τότε άσε τα άτοπα παραληρήματα. Δεν σε τιμούν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κάνεις κωλοτούμπες Βίκη. Ενώ αρχικά δεχόσουν ότι πατριώτης και εθνικιστής είναι διαφορετικά πράγματα, τώρα λες ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Λάθος. Αλλο πράγμα είναι ο πατριώτης, ο πραγματικός πατριώτης και όχι τα φασιστοειδή που νομίζεις εσύ για πατριώτες και άλλο ο εθνικιστής που είναι όντως τα φασιστοειδή. Ο ένας κρίνει με βάση το δίκιο και ο άλλος με βάση το συμφέρον και όπως όλοι γνωρίζουν δίκαιο και συμφέρον είναι διαφορετικές έννοιες.
Και που 'σε ξέχασα να σου πω. Δεν θα πάω εγώ στο Ισραήλ, αλλά οι Ισραηλινοί σύντροφοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να εγκατασταθούν στη Μακεδονία και να την ονομάσουν Νέα Χαναάν. Μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει και αυτό το σενάριο «πατριωτικής» συνομοσιολαγνείας; (Εννοείται πως θα την αποσπάσουν από το ελληνικό κράτος, όπως τα Ιόνια, την Κρήτη, την Θράκη, τις Κυκλάδες και όποια άλλη περιοχή θέλεις)
Και που 'σε ξέχασα να σου πω. Δεν θα πάω εγώ στο Ισραήλ, αλλά οι Ισραηλινοί σύντροφοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να εγκατασταθούν στη Μακεδονία και να την ονομάσουν Νέα Χαναάν. Μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει και αυτό το σενάριο «πατριωτικής» συνομοσιολαγνείας; (Εννοείται πως θα την αποσπάσουν από το ελληνικό κράτος, όπως τα Ιόνια, την Κρήτη, την Θράκη, τις Κυκλάδες και όποια άλλη περιοχή θέλεις)
- ArELa
- Founder-Administrator
Iφικράτης έγραψε:Κάνεις κωλοτούμπες Βίκη. Ενώ αρχικά δεχόσουν ότι πατριώτης και εθνικιστής είναι διαφορετικά πράγματα, τώρα λες ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Λάθος.
Σωστό. Άλλο πατριώτης, άλλο εθνικιστής, αλλά μπορεί κάποιος να κουβαλάει και τα δυο μέσα του. Αυτό λέω εγώ. Αν δεν το δέχεσαι αυτό, θα πρέπει με την ίδια λογική να μη δέχεσαι επ'ουδενί κι έναν κουμουνιστή να φέρει πατριωτισμό μέσα του. Εγώ πάλι έχω δει και αριστερούς να'ναι πατριώτες, όσο οξύμωρο κι αν φαίνεται αυτό σε εθνικιστή.
Το'παμε αυτό.Αλλο πράγμα είναι ο πατριώτης, ο πραγματικός πατριώτης
και όχι τα φασιστοειδή που νομίζεις εσύ για πατριώτες και άλλο ο εθνικιστής που είναι όντως τα φασιστοειδή. Ο ένας κρίνει με βάση το δίκιο και ο άλλος με βάση το συμφέρον και όπως όλοι γνωρίζουν δίκαιο και συμφέρον είναι διαφορετικές έννοιες.
Πρώτον, αφού επιμένεις σε χαρακτηρισμούς θα επιμείνω κι εγώ στο εξής. Όσο φασιστοειδή είναι οι εθνικιστές στα μάτια σου, άλλο τόσο είναι και οι αναρχοαριστεριστές στα δικά μου, έστω και σε εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογικές πορείες. Βλέπεις ο φασισμός δεν έχει ιδεολογία. Προσβάλλει και τις καλύτερες οικογένειες.
Δεύτερον, το δίκαιο και το συμφέρον (το εθνικό) είναι συχνά έννοιες αλληλένδετες. Αν αγνοείς κάποια απ'αυτές, η κρίση και οι διαδρομές σου είναι ελλειπείς.
Επιμένω στην παρότρυνσή μου να πας εσύ και το συνάφι σου στο Ισραήλ, να ησυχάσουμε κι εμείς, να βρείτε κι εσείς τη γενιά σας να αγαλιάσει η καρδιά σας.Και που 'σε ξέχασα να σου πω. Δεν θα πάω εγώ στο Ισραήλ, αλλά οι Ισραηλινοί σύντροφοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να εγκατασταθούν στη Μακεδονία και να την ονομάσουν Νέα Χαναάν. Μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει και αυτό το σενάριο «πατριωτικής» συνομοσιολαγνείας; (Εννοείται πως θα την αποσπάσουν από το ελληνικό κράτος, όπως τα Ιόνια, την Κρήτη, την Θράκη, τις Κυκλάδες και όποια άλλη περιοχή θέλεις)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Όντως έκανες και μάλιστα με σιωνιστολαγνεία.Iφικράτης έγραψε:
Σου έκανα ποδαρικό
Πάει το Ιδεό.
Σείριο Αστρο που εξαφανίστηκες; ΑΙΣΧΟΣ!!!
Με έχεις αφήσει να παίζω με κάτι βαρετούς άσχετους, ενώ εσύ είσαι η αγαπημένη μου πατριώτισα. Ελα να μου αναπτύξεις μερικά πατριωτικά σενάρια υψηλού κινδύνου. Τα Ιόνια τα έχουμε ακόμη ή, μας τα πήρανε; Οχι τίποτα άλλο, επειδή σχεδιάζω τον άλλο μήνα να πάω στην Κέρκυρα, να ξέρω αν θα χρειαστεί να πάρω μαζί μου το διαβατήριο
Αρέλα έγραψε:
Με έχεις αφήσει να παίζω με κάτι βαρετούς άσχετους, ενώ εσύ είσαι η αγαπημένη μου πατριώτισα. Ελα να μου αναπτύξεις μερικά πατριωτικά σενάρια υψηλού κινδύνου. Τα Ιόνια τα έχουμε ακόμη ή, μας τα πήρανε; Οχι τίποτα άλλο, επειδή σχεδιάζω τον άλλο μήνα να πάω στην Κέρκυρα, να ξέρω αν θα χρειαστεί να πάρω μαζί μου το διαβατήριο
Αρέλα έγραψε:
Αρέλα μην επιμένεις καθόλου. Δεν ακούω κουβέντα. Οι σύντροφοι από το Ισραήλ θα έρθουν εδώ.Επιμένω στην παρότρυνσή μου να πας εσύ και το συνάφι σου στο Ισραήλ, να ησυχάσουμε κι εμείς, να βρείτε κι εσείς τη γενιά σας να αγαλιάσει η καρδιά σας.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Αυτά που ξέρεις να τα αφήσεις. Δεν φτάνει που δεν είπες ούτε ένα χρόνια πολλά χρονιάρες μέρες (εγώ τουλάχιστον σου είπα για την γιορτή σου μίζερε και μικρόψυχε άνθρωπε). Κοίτα, και εμένα μου έλειψες, αλλά μην ανησυχείς, αν και λόγο περιορισμένου χρόνου (κάτι που ονομάζεται δουλειά ) θα επανέλθω με πολλά ενδιαφέροντα νέα.Iφικράτης έγραψε:Σείριο Αστρο που εξαφανίστηκες; ΑΙΣΧΟΣ!!!
Μπορείς να ταξιδέψεις άνετα, προς το παρόν δεν θα γίνει κάτι παραπάνω εκτός απο το ''πραξικόπημα'' που θέλει να επιβάλει η CIA στην Ελλάδα με αφορμή τις πρόσφατες ταραχές. Καλά, άστους να έρθουν αφού ονειρεύονται ''πραξικοπήματα'', αέρα θα μας κάνουν. Αυτό για αρχή, θα επανέλθω δριμύτερη.
CIA Preparing To Install Military Government In Greece
Hθελα να ξερα πως τα βρίσκεις κάτι τέτοια θέματα. Αν βέβαια έβρισκες αυτή την είδηση από κάποια μεγάλη αμερικάνικη εφημερίδα δεν θα ήταν και τόσο αστεία, αλλά σε αυτήν την baltische-rundschau.... φιδάκι μου φαίνεται.
Χαιρετίζω, πάντως, την επιστροφή σου και περιμένω με ανυπομονησία αυτά τα ...«πολλά ενδιαφέροντα νέα».
Χαιρετίζω, πάντως, την επιστροφή σου και περιμένω με ανυπομονησία αυτά τα ...«πολλά ενδιαφέροντα νέα».
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Iφικράτης έγραψε:Hθελα να ξερα πως τα βρίσκεις κάτι τέτοια θέματα. Αν βέβαια έβρισκες αυτή την είδηση από κάποια μεγάλη αμερικάνικη εφημερίδα δεν θα ήταν και τόσο αστεία, αλλά σε αυτήν την baltische-rundschau.... φιδάκι μου φαίνεται.
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Καλά ρε Ίφι,εδώ η ΑΚ ζητά απο την εβραϊκή συναγωγή του Βόλου να απολογηθεί για τα εγκλήματα που κάνει το κράτος του Ισραήλ κι εσύ συμφωνείς μαζί της. Μετά τί έρχεσαι και μου κατηγορείς όποιον δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ Εβραίων και Σιωνιστών;
Γεια σας