Επείγον! S.O.S.

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΙΝΤΙΓΚΟ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Γυναίκα

Επείγον! S.O.S.

Δημοσίευση από ΙΝΤΙΓΚΟ » Παρ 19 Δεκ 2008, 18:32

Επείγον! S.O.S.

Υπάρχει ένα παλικάρι28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: ΜερισιώτηςΒαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Προωθείστε το όπου μπορείτε, ακόμα και στα φόρουμ σας. Ευχαριστώ

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθειά σας για την ζωή ενός φίλου μου. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα

αποκλειστικά ομάδας 'Ο αρνητικό'.

Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες. Μπορεί κάποιος/α από εσάς να έχει αίμα 'Ο αρνητικό' και να του σώσει τη ζωή. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,

Σας Ευχαριστώ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΤΗΛ 26210-35638

ΚΙΝ 6944 434 559
Όταν έδειχνα σε κάποιους τα αστέρια, εκείνοι κοιτούσαν το δάχτυλό μου.
Άβαταρ μέλους
ΙΝΤΙΓΚΟ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: Επείγον! S.O.S.

Δημοσίευση από ΙΝΤΙΓΚΟ » Παρ 19 Δεκ 2008, 18:45

Το παραπάνω μήνυμα μου στάλθηκε στο email μου εχθές.

Εγώ η μικρή Ιντιγκούλα έχω ομάδα αίματος Α θετικό ακατάλληλη για να προσφέρω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εσύ;

Μα πάντα υπάρχουν άτομα που θα εκτιμούσαν αληθινά την προσφορά μας ως αιμοδότες, οποιαδήποτε ομάδος αίματος και αν είμαστε. Κάνει καλό και στην υγεία του αιμοδότη η προσφορά αίματος κάθε έξι μήνες νομίζω. Να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν μπορείτε να δώσετε αίμα. (Ας πούμε εγώ δεν μπορώ λόγω μικρής αναιμίας που έχω.) Όμως προσφέρω έστω έτσι και λίγο. Με το να αναρτίσω αυτό το μηνυματάκι στο φόρουμ μας.

Παιδιά! Διαδώστε το. Αναρτίστε το όπου μπορείτε! Μπείτε σε κάθε φόρουμ που γνωρίζετε. Βοηθήστε έστω κι έτσι, εάν δεν μπορείτε αλλιώς. Ευλογημένο και αυτό.

Παιδιά! Δώστε ζωή στο παλικαράκι που μετράει ημέρες. Και όλα τα καλά του κόσμου σε όλους σας.

Ευχαριστώ την φίλη ΑρΕλα που μου έδειξε πού μπορώ να σας το αναρτίσω ως θέμα, έτσι ώστε να το δείτε όλοι σας.

Προσευχή στείλτε και μια ευχούλα από καρδιάς.

Και αν μπορείτε δώστε λίγο αίμα... σας περισσεύει.

Να είστε όλοι πάντα καλά (μαζί σας κι εγώ).
Όταν έδειχνα σε κάποιους τα αστέρια, εκείνοι κοιτούσαν το δάχτυλό μου.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 19 Δεκ 2008, 22:32

Έκανες πολύ καλά και ανέβασες αυτό το μήνυμα. Υπάρχει και σχετικό θέμα περί αιμοδοσίας στο οποίο προτρέπω τα μέλη να γράφουν πληροφορίες σχετικά με όποιον έχει ανάγκη από αίμα. Εγώ έχω 0+ και δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί έδωσα αίμα τέλη Οκτωβρίου και πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 με 4 μήνες για να ξαναδώσεις. Μακάρι να γίνει καλά το παιδί.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Σάβ 20 Δεκ 2008, 13:26

Σβήστε το ρε παιδιά.. Δεν ισχύει...
Έλεος μη φέρεστε ανεύθυνα..

Πριν αναδημοσιεύσετε κάτι επιβεβαιώστε..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”