ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MaXhTiC
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δημοσίευση από MaXhTiC » Τρί 17 Απρ 2007, 11:32

ΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ:
Posted: Fri Jul 07, 2006 10:09 am

από Arela:

Μεταφέρω εδώ το νήμα ΔΟΛΟΦΟΝΙΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, που άνοιξε στο παλιό μας κλαμπ ο Μαχητής:

από MaXiTiC
Ημ/νία: 29-06-2006
Ώρα: 20:52

Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση παλεύει για την ζωή του
Το βράδυ της 28ης Ιουνίου και ώρα περίπου 8.30 στην οδό Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι 3 ανήλικοι δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από ομάδα κρανοφόρων, οι οποίοι κρατούσαν σιδερολοστούς, σφυριά, πριόνια αλλά και αφίσσες. Ο λόγος; Κάποιος από αυτούς φορούσε μπλουζάκι με την ελληνική σημαία!

Η ομάδα των κρανοφόρων κρατούσε στα χέρια της αφίσες του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου» και έδρασαν με την μέθοδο του λυντσαρίσματος, τον οποίο χρησιμοποιούν οι «γνωστοί - άγνωστοι». Όπως περίπου είδαμε και από τις τηλεοπτικές κάμερες το Σάββατο 17 Ιουνίου να πράττουν στην Θεσσαλονίκη κατά περαστικών από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Όπως βλέπουμε καθημερινά τους ίδιους να καίνε και να λεηλατούν περιουσίες και να πυροβολούν κατά αστυνομικών και περαστικών.

Ο ένας από τους τρεις έχει δεχθεί συντριπτικά πλήγματα στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εντατική, όπου παλεύει για την ζωή του. Ο δεύτερος επίσης έχει δεχθεί σοβαρότατα τραύματα και βρίσκεται στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία.

Η αστυνομία θα εξακολουθήσει να αδιαφορεί για τέτοια περιστατικά; Παρά τις υποδείξεις των παθόντων για επικολλημένες αφίσες του ακροαριστερού χώρου, οι οποίες βρίσκονταν στην περιοχή, προς την αστυνομία αυτή για μια ακόμη φορά επέδειξε αδιαφορία για την διεξαγωγή έρευνας και θέλει να στείλει την υπόθεση στο αρχείο.
Επιτέλους ποιος κυβερνά αυτόν εδώ τον τόπο;

http://www.symmaxia.gr

από AXIOYI
Ώρα: 21:14

Φίλε μου μαχητή οι ακρότητες φέρνουν ακρότητες.
Φρίττω με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας και την προσβολή της πατρίδας μας αλλά απο την άλλη να μπερδεύουμε τον Χίτλερ με τον ελληνισμό είναι πράγμα ασύμβατο και εξοργιστικό.
Με είχανε ρωτήσει κάποτε κάποιοι που με γνώριζαν μα καλά δεν το ευχαριστιέσαι που οι χρυσαυγίτες και άλλοι νενοναζί περιποιούνται τα αναρχοκουμμούνια.
Συναισθηματικά αυθορμήτως μπορεί να απαντήσω ναί αλλά όμως η ώριμη σκέψη μου με κάνει να τοποθετούμαι διαφορετικά.
Όπως οι αναρχικοί είναι η αφορμή η εξουσία να δυσφημίζει και να αιματοκυλίζει τις πορείες και διαμαρτυρίες των εργαζομένων έτσι και οι νεοναζί είναι η αφορμή για να χτυπάνε τον πατριωτισμό και την αγάπη προς την πατρίδα.
Για εμέ και τα δύο τελικά κάνουν εξίσου κακό και έτσι δεν μπορώ να πάρω θέση ούτε υπέρ του ενός φυσικά αλλά ούτε και υπέρ του άλλου..
Δεν πιστεύω πως το ελληνικό πνεύμα έχει ουδεμία σχέση με τον ναζισμό και τον Χιτλερισμό.Αυτές οι απόψεις προσβάλουν το αίμα του παππού μου στην Πίνδο και όλων των παππούδων μας που πολέμησαν.
ο Χίτλερ που εισέβαλε στην Ελλάδα κατέστρεψε υπέστειλε την Ελληνική σημαία παρέδωσε την Μακεδονία στους Βουλγάρους (για να μη μιλήσουμε για τον Α΄ΠΠ τι ενορχηστρώσανε οι Γερμανοί στην Τουρκία με τους Νεότουρκους Αμελέ Ταμπουρού κλπ)
Τώρα να ξαναγυρίσω στο θέμα σου.Όποιος Έλληνας δεν σέβεται την σημαία του πρώτον δεν είναι Έλληνας δεύτερον δεν του αξίζει να μένει σε μια γή ποτισμένη με αίμα ηρώων.Είναι προτιμότερο να πάει στην Αλβανία και να μας αδειάσει την γωνιά.

Πρώτα Έλληνες και μετά Έλληνες.Και στο τέλος πάλι Έλληνες.Δεν χωράει κατεμέ ο Χίτλερ ούτε στην αρχή ούτε στη μέση ούτε στο τέλος.

===========

από the_saboteur
Ώρα: 23:00

και ο Ιωαννης μεταξας με παρεμφερη φυλετιστικη ιδεολογια ηταν ανθελληνας δηλαδη?
ο μεταξας απο οσο ξερω συμφωνουσε με την ιδεολογια του Εθνικοσοσιαλισμου με την διαφορα οτι πιστευε πως ο Ηγετης του δεν ειχε πια αγνα κινητρα και ειχε γινει το ιδιο ιμπεριαλιστης με τους Αγγλους.
ως γνωστων ο Μεταξας δεν προσεφερε βοηθεια στην Αγγλια πριν μας επιτεθουν οι ιταλοι. (σημειωση οι ιταλοι πηραν πρωτοβουλια και μας επιτεθηκαν).
ειναι αστειο να λεμε οτι η μια ή η αλλη πολιτικη ιδεολογια δεν συναδουν με τον Ελληνισμο.

The Hellenic ideal of culture should also remain preserved for us in its exemplary beauty. We must not allow the greater racial community to be torn asunder by the differences of the individual peoples. The struggle that rages today is for very great aims. A culture combining millenniums and embracing Hellenism and Germanism is fighting for its existence.
(Hitler mein kampf)

============

από MaXiTiC
Ημ/νία: 30-06-2006
Ώρα: 11:30

Kαλά, ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ;;;;

Το παιδί φορούσε φανέλα με την ελληνική σημαία, τον λίτσαραν και τώρα χαροπαλεύει και εσύ μας κάνεις κήρυγμα περί Χίτλερ;;

===============

από AXIOYI
Ώρα: 12:42

Καταρχάς εγώ δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν αγόρι μου την άποψή μου λέω.
Κατά δεύτερον δεν αναφερόμουν προσωπικά σε εσένα αλλά έκανα γενική τοποθέτηση γιατί το θέμα παίζει και αλλού στο φόρουμ και βρήκα την ευκαιρία.
Όπως βλέπεις και από την απάντηση του σαμποτέρ υπάρχει ενδιαφέρον να κουβεντιάσουμε το θέμα.Εσύ γιατί εξάπτεσαι έτσι;
Υπερασπίστηκα εγώ αυτούς που επιτέθηκαν στο παιδί;Διάβασες τι έγραψα;;;!

==============

pros saboteur από AXIOYI
Ώρα: 12:54

Το θέμα για τον Ιωάννη Μεταξά το ψάχνω ακόμα δεν έχω διαβάσει αρκετά πράγματα ώστε να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.Δέχομαι όσα λές θα κάνω όμως τις παρατηρήσεις μου.
1ον Ο Μεταξάς όπως είπες πίστευε πως ο ηγέτης του Εθνικοσοσιαλισμού δεν είχε αγνά κίνητρα και είχε γίνει το ίδιο ιμπεριαλιστής με τους Άγγλους.
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οτι σαφώς και ο Χίτλερ δεν είχε αγνά κίνητρα.
2ον Ο Μεταξάς είπες δεν προσέφερε βοήθεια στους Άγγλους μέχρι που μας επιτέθηκαν οι Ιταλοί.Αυτό φανερώνει λοιπόν πως πάνω από τις ιδεολογίες του ο Μεταξάς έβασε την ελευθερία και την κυριαρχία της πατρίδος.Και αυτό μου φτάνει.Όταν αυτή απειλήθηκε ακόμα και από τους "ιδεολογικά συναγωνιστές και ομοτράπεζους" του Μεταξά(δεν τον υιοθετώ τον χαρακτηρισμό τον λέω χάριν συζητήσεως) αυτός είπε ΟΧΙ.Άρα για μένα ήταν πρώτα Έλληνας πατριώτης και μετά Εθνικοσοσιαλιστής αν πρέπει να του αποδώσουμε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό γιατί αν ήταν το αντίθετο θα έλεγε ΝΑΙ.
Έν πάση περιπτώσει είναι θέμα προσωπικών θεάσεων δεν λέω.Αλλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πρέπει να σεβόμαστε το αίμα των προγόνων μας έτσι δεν είναι;Το να τιμούμε αυτούς που υπέστειλαν την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη νομίζω είναι έξω από κάθε λογική.

===========

από the_saboteur
Ώρα: 14:15

Σαφως ο Ελληνας Εθνικοσοσιαλιστης ειναι Πρωτα Ελληνας, ο Σουηδος πρωτα σουηδος κλπ.
καθε πραγματικος εθνικοσοσιαλιστης στη θεση του μεταξα θα επαναλαμβανε το ΟΧΙ.
τιμουμε ιδεες οχι ανθρωπους.
ειδικα οταν αυτες οι ιδεες ξεκινησαν απο την αρχαια Ελλαδα.
αλλο Ελληνας εθνικοσοσιαλιστης αλλο γερμανοκαυλος φετιχιστης.
επισης οι λιγο ψαγμενοι γνωριζουν οτι ο εθνικοσοσιαλισμος δεν ξεκινησε απο τον χιτλερ αλλα απο τη thule society.

===========

από AXIOYI
Ώρα: 16:30

Κρατάω το "γερμανόκαυλος φετιχιστής"
για τα υπόλοιπα θα έχουμε καιρό να τα πούμε.
Το οτι πάντως ο εθνικοσοσιαλισμός παγκοσμίως έχει ταυτιστεί σε ένα μεγάλο ποσοστό με τον Χιτλερισμό είναι γεγονός άσχετα αν διαφωνείς.Μηδέ εξαιρουμένου και εδώ στην Ελλάδα.Εκτός όλων των άλλων είναι μάλλον γραφικό να μιλά για αρεία φυλή και ξανθα ψηλά δυνατά παλικάρια ένας κοντός μελαχροινός με μουστάκι ....
Αν μπορείς κάνε τον κόπο να διορθώνεις τον τίτλο και να γράφεις όταν απαντάς σε κάποιον το νίκ του...δεν είναι δύσκολο.

==========

από MaXiTiC
Ημ/νία: 01-07-2006
Ώρα: 10:14

Δεν έχω πρόβλημα να κουβεντιάσουμε το θέμα σε άλλο thread ειδικά για την χρυσή αυγή και πατρι.ς. Μίλησες για ακραίες καταστάσεις. Είναι ακραία κατάσταση να φοράς φανέλα με ελληνική σημαία; Και ο Χίτλερ που κολλά;

===========
Συγκίνηση και Οργή έξω από τον Ευαγγελισμό από MaXiTiC
Ημ/νία: 01-07-2006
Ώρα: 10:22

Αρκετές εκατοντάδες Εθνικιστών παρευρέθησαν σήμερα το απόγευμα στην είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για να συμπαρασταθούν στον νεαρό Πατριώτη που βρίσκεται νοσηλευόμενος από την Τετάρτη και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και το συναίσθημα οργής έντονο ανάμεσα στον κόσμο. Από τις 7.00, τοιχοκολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσσες στην περιοχή ενώ έγινε και διανομή προκηρύξεων σε χιλιάδες περαστικούς από τον χώρο του νοσοκομείου και τους γύρω από το Μετρό δρόμους. Για ακόμα μία φορά βρέθηκε τηλεοπτικός σταθμός που πήρε δηλώσεις και πλάνα αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτε για αυτή την εγκληματική ενέργεια μιας συμμορίας αναρχικών. Φαίνεται ότι η προστασία των εγκληματιών αυτών φτάνει πολύ ψηλά...Το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε έντονο και αρκετοί απορρούσαν πως δεν έχει πάρει διαστάσεις από τα ΜΜΕ μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Γύρω στις 8:30 έγινε αποκλεισμός του δρόμου μπροστά από την είσοδο, επιτρέποντας την είσοδο μόνο σε ασθενοφόρα

Οι φλόγες των κεριών μαζί με τις ευχές για την υγεία του νεαρού συνόδεψαν τις σκέψεις όλων προς τον Θεό της Ελλάδας για να βγεί Νικητής ο μικρός Συναγωνιστής και από αυτή την μάχη. Εμείς υποσχόμαστε πως ότι και να γίνει, η υπόθεση δεν θα περάσει στα "ψιλά". Έχουμε Καθήκον απέναντι στην οικογένεια, τους φίλους και Συναγωνιστές του παιδιού να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Όσο και αν κοπιάζουν οι τύραννοι της ενημέρωσης για να σκεπάσουν αυτή την απόπειρα ανθρωποκτονίας, Εμείς θα είμαστε παντού για να τους το θυμίζουμε...
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

http://www.symmaxia.gr

======

από rebeskes
Ημ/νία: 02-07-2006
Ώρα: 21:51

Μίσος στο μίσος.

Γι' αυτό θα αποτύχετε, αναρχοφασισταράδες.

======

από XRHSTOS_HELLAS
Ώρα: 23:34

Δηλαδή εσύ φίλε rempeske,επικροτείς την επίθεση κατά των τριών εθνικιστών,όπου ο ένας μάλιστα βρίσκεται σε πολύ κρίσημη κατάσταση;

=========

από rebeskes
Ημ/νία: 03-07-2006
Ώρα: 00:33

Re xrhsto, 8umasai prin 5 xronakia, pou eixan afhsei sxedon paraluto ena foithth ths KNE mia parea apo e8nikistes me kadronia?

Ti psaxneis dhladh, poios einai o megaluteros egklhmatias?

An diakrineis anamesa sta duo, tote exeis anagkh na episkepf8eis enan of8almiatro, gia allagh optikhs gwnias.

======

από XRHSTOS_HELLAS
Ημ/νία: 03-07-2006
Ώρα: 00:35

Εάν ο φοιτητής της ΚΝΕ,είχε χτυπηθεί από εθνικιστές,ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για τις απόψεις του,τότε,καταδικάζω το περιστατικό!

=========

από XRHSTOS_HELLAS
Ώρα: 23:32

Το θέμα φίλε και συναγωνιστή Γιώργο (Axioyi),δεν είναι αν ήτναε ή δεν ήτναε ναζί.Το θέμα είναι ότι τρεις εθνικιστές τραυματίστικαν από αναρχοάπλυτους,επειδή ο ένας φορούσε ελληνική σημαία!

Τώρα,σε ότι αφορά τους εθνικοσιαλιστές,άσχετα ενα συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς ιδεολογικά μαζί τους,δεν παύουν να είναι άτομα,γεμα΄τα Ελλάδα μέσα τους,έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους ακόμη για αυτήν.
Προσωπικά,τους θεωρώ συναγωνιστές μου.

Και συμφωνώ απόλυτα με τη διευκρίνηση του Saboteur! Άλλο Έλληνας εθνικοσοσιαλιστής και άλλο γερμανόκαυλος φετιχιστής!

=====

από AXIOYI
Ημ/νία: 04-07-2006
Ώρα: 01:14

Καταρχάς μετά συγχωρήσεως αλλά δεν με λένε Γιώργο αλλά Παναγιώτη:PPP
Κατά δεύτερον.Φυσικά και δεν χάρηκα καθόλου ρε Χρήστο και εννοείται πως δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας που να δέχεται κάτι τέτοιο είναι αισχρό.Το γεγονός πως μέρη της ΑΘήνας είναι απαγορευμένη περιοχή για την σημαία μας και όχι μόνο είναι ελεεινό!
Δεν έχω τίποτα και αγαπώ ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι γεμάτα Ελλάδα αλλά δεν έχω κανένα κέφι να συμπλέω με άτομα που αποδίδουν τιμές σε αυτούς που υπέστειλαν την σημαία της πατρίδος μου και σκότωναν συμπατριώτες μου.Τόσο απλό είναι.Δεν έχω καμία όρεξη να συμπλέω με τον ναζισμό και τον φασισμό.Μου φτάνει ο πατριωτισμός και ο ελληνισμός.Αυτά.

=========
από APOLLONN
Ημ/νία: 06-07-2006
Ώρα: 03:56

Αναρωτιεμαι παρεμβη κανεις περιοικος οταν οι κρανοφοροι επετεθησαν στα παιδια;

Ρωτησα αυτην την ερωτηση και στο παρελθον αλλα ο Παθ δεν την φανερωσε. Και μου εμεινε απωθημενο.

========

από the_saboteur
Ημ/νία: 06-07-2006
Ώρα: 21:49

Aπολωνν δεν νομιζω
ποιος αοπλος περιοικος παει να επεμβει οταν εμφανιζονται ατομα με λοστους και αλυσιδες?
θελω να δωσω και μια αλλη διασταση στο θεμα.
οσες φορες εχουν τραυματιστει διαφορει ΚΝιτες και διαφοροι αλλοι απο τα ατομα του χωρου ή και προβοκατορες(πραγμα το οποιο καταδικαζω ασχετα με το οτι γνωριζουμε τις μεθοδους της ΚΝΕ: παρε φυλλαδιο και αν δεν παρεις στη καλυτερη περιπτωση θα σε βρισουμε στη χειροτερη θα φας ξυλο) τα ΜΜΕ το κανανε πρωτο θεμα.
οταν τραυματιζονται εθνικιστες ή και εθνικοσοσιαλιστες κανενα καναλι δεν ασχολειτε.
σημειο δευτερο:ειναι εμφανες το ποιοι ειναι με το συστημα και ποιοι το πολεμανε.
ειναι γνωστο οτι ο ιστορικος dawid irving (εθνικοσοσιαλιστης) εχει δικαστει στην αυστρια για την προτοφανη εγκληματικη πραξη της αρνησης του ολοκαυτωματος. φυσικα δηλωσε ενοχος με τιμη.

ειναι γνωστη η περιπτωση του Ελληνα φοιτητη που διωχθηκε απο το πανεπιστημιο της πατρας με την κατηγορια της φασιστικης δρασης (ασυλο? ελευθερη διακινηση ιδεων? αυτα ειναι για τους αριστερους,τους μαφιοζους και τους political correct. οσους δηλαδη βολευουν το συστημα).
επισης ενα στοιχειο που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το ξερουν ειναι οτι η αλεξανδρα μουσολινι κατεθεσε ερωτητηση στην ιταλικη βουλη για τον τραυματισμο του Ελληνα. φυσικα τα καναλια στην Ελλαδα δεν κανανε λογο.
ολα αυτα δειχνουν μια προσπαθεια συγκαλυψης και μια ομερτα απο μεριας του συστηματος.

=============

ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ... ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ postreply Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Β+
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elia την Τρί 17 Απρ 2007, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα κτίσω μια φωλιά στον ουρανό .. θα κατεβαινω μονο οταν θελω να γελασω
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:34

Posted: Fri Jul 07, 2006 3:31 pm

από The_Saboteur:

Εκτός όλων των άλλων είναι μάλλον γραφικό να μιλά για αρεία φυλή και ξανθα ψηλά δυνατά παλικάρια ένας κοντός μελαχροινός με μουστάκι ....

θελω να πω πως το στερεοτυπο του ξανθου αρειου ειναι το ποιο χαζο δημιουργημα των νικητων.
δεν υπαρχει καμια αναφορα στην Ε/Σ ιδεολογια για κατι τετοιο.
η αρεια (ινδοευρωπαϊκη) φυλη ειναι ενιαια.
μην ξεχνουμε οτι ο ιδιος ο Χιτλερ ηταν μελαχρινος με μαυρα ματια.
επισης οτι ο Rudolf hess ηταν Ελληνας απο τη μερια της μητερας του.
η Savitri Devi μια απο τις μεγαλυτερες θεωρητικους του Εθνικοσοσιαλιστικου ινδουισμου ειχε καταγωγη απο ιταλια ινδια κι Ελλαδα.
δεν υπαρχει κανενα τετοιο στερεοτυπο στο Ε/Σ πολιτευμα.

===========

Posted: Fri Jul 07, 2006 8:56 pm

από The_Saboteur:

Γραπτή επερώτηση Από την Αλεσάντρα Μουσολίνι, Ευρωβουλευτή:

"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 116 του κανονισμού του, λαμβάνοντας υπ' όψιν :
- Τις προηγούμενες ημέρες δύο νεαροί αντικομμουνιστές, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς και σφυριά από μία ομάδα αναρχικών. Ένας από αυτούς τους νεαρούς ο Η.Β. βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
- Τους τελευταίους μήνες, γραφεία ενός πολιτικού κόμματος, της "Πατριωτικής Συμμαχίας" έχουν δεχθεί βομβιστικές ενέργειες
- Οι Αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν προβεί σε καμία σύλληψη
- Ούτε τα ΜΜΕ έχουν δώσει την ορθή διάσταση σε αυτά τα πολύ σοβαρά περιστατικά.
Καλεί την επιτροπή να πάρει πρωτοβουλίες, προς την ελληνική κυβέρνηση για να εμποδίσει την διατήρηση ενός κλίματος βίας. Και αναθέτει στον πρόεδρό της να μεταφέρει την παρούσα ανακοίνωση στον Έλληνα πρωθυπουργό και στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου"
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:35

Posted: Fri Jul 07, 2006 11:25 pm

από rempeskes:

Να προσθέσω... Μη ψηφίσει κανείς Πατριωτική Συμμαχία!!
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:36

Posted: Sat Jul 08, 2006 12:57 pm

από lloynasa:

....δεν καταλαβαινω τιποτα, ειμαι και ξανθια....

για τον νεο τροπο επικοινωνιας....και μονοοοοο....χεχεχε...

arela...θελω χρονο για να μαθωωωωωω...-

Καλο καλοκαιρι σε ολους....

ΥΓ Eαν εμφανιστει το μηνυμα-
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:37

Posted: Sat Jul 08, 2006 1:48 pm

από Arela:

Καλορίζικο το πρώτο σου ποστ lloynasaκι μου, μια χαρά το έβαλες για ξανθιά Και μη μασάς, εμείς οι ξανθιές τους έχουμε βάλει στη μέγγενη

Θα μάθεις, είναι εύκολο, κι εγώ θα σε βοηθήσω όπως και όποτε θέλεις

Καλή συνέχεια στα ταξίδια μας εδώ γλυκιά μου. Χαίρομαι πολύ που σ'έχουμε κι εδώ, πανέμορφο τρυφερό κομμάτι της παρέας μας.
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:38

Posted: Mon Jul 10, 2006 12:22 pm

από _XRHSTOS_:
rempeskes wrote:
Να προσθέσω... Μη ψηφίσει κανείς Πατριωτική Συμμαχία!!

Με αυτή τη "λογική":
Να προσθέσω κι εγώ!
Μην ψηφίσει κανείς........ΚΚΕ,Συνασπισμό,ΚΚΕ (μ-λ),ΚΚΕ (λ-μ),Ο.Α.Κ.Κ.Ε.,ΕΑΑΚ,ΝΑΡ,Μ.Ε.Ρ.Α.,Ν.Υ.Χ.Τ.Α.,οικολόγους-πράσινους (εξαιρείται ο Βεργής και το κόμμα του! ) κλπ αριστερά,ακροαριστερά κόμματα!

Πάντα σύμφωνα με τη αυτού του είδους τη "λογική" αγαπητέ ρεμπεσκέ!

Δεν ψήφισα Πατριωτική Συμμαχία [αν και το σκέφτομαι για τις επόμενες εκλογές (εξαρτάται από τις πράξεις του προέδρου του κόμματος που υποστηρίζω)].

Πάντως,η προτροπή σου,έτσι ιδεολογικοχωροφυλακικά και μόνο,να μην ψηφίσουμε Πατριωτική Συμμαχία,αποτελεί έναν λόγο για να ψηφίσω Πατριωτική Συμμαχία!
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:39

Posted: Mon Jul 10, 2006 3:45 pm

από Ωρωπιων:

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΑΤΟΧΙΚΗΣ.ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ.ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΦΗΒΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΦΑΕΙ.ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ.ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΣΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.
1.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
2.ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:40

Posted: Mon Jul 10, 2006 7:01 pm

από The_Saboteur:
1.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
2.ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

εγω θα συνεστηνα απο την αλλη
μακρια απο καθε χλιαρη και "political correct" νεοταξικη καπιταλιστικη κεντρο-συγκαταβατικη ιδεολογια.
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:41

Posted: Wed Jul 12, 2006 12:44 pm

από Arela:
..ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
2.ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
.

εγω θα συνεστηνα απο την αλλη
μακρια απο καθε χλιαρη και "political correct" νεοταξικη καπιταλιστικη κεντρο-συγκαταβατικη ιδεολογια.

Το "απόλυτο" στην πολιτικοϊδεολογική οπτική, είναι και ιστορικά (και υστερικά :Ρ) ένα καθ'όλα αποτυχημένο σενάριο.

Το να απέχεις από ακρότητες (άρα και απολυτότητες και περιχαρακώσεις- ΦΡΑΧΤΕΣ στα μυαλά και στις οπτικές) δε σημαίνει ότι είσαι ξενέρωτος ή πεθαμένος Φώτη, ούτε σημαίνει ότι στέκεσαι απαθής και απονευρωμένος να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα. Συνεπώς, ενώ συμπλέω στο "όχι" σου για τα νεοταξικά (παγκοσμιοποιητικά) "politically correct" -πολιτικώς ορθά δηλαδή- σε καμία περίπτωση δε θα μπω σε ακραίες λογικές αντίθεσης. 'Αλλο ένας αγώνας με πίστη και πάθος και ιδανικά, κι άλλο ο ακραία φανατικός, που γίνεται και βάναυσος και βάρβαρος και στην τελική ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, με αποτέλεσμα να χάνει το δίκιο του ο όποιος σκοπός του.
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:42

Posted: Wed Jul 12, 2006 12:48 pm

από The_Saboteur:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:43

Posted: Wed Jul 12, 2006 1:07 pm

από Arela:

Βάζω τη ζωντανή κουβέντα μου με τον Φώτη μετά απ'αυτό το ποστ του, για να μην ρίχνουμε ένα σωρό ποστς

The_Last_White_Man> apanthsa
<The_Last_White_Man> ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
<The_Last_White_Man> ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.
<The_Last_White_Man> :p
<Arela> όχι
<Arela> θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν σωστότεροι τρόποι πάταξης μιας ακραίας κατάστασης
<Arela> όταν σου επιτίθεται ένα ζώο
<Arela> δεν αντεπιτίθεσαι με τον ίδιο τρόπο
<Arela> εκτός αν είσαι κι εσύ ζώο<Arela> δεν αντεπιτίθεσαι με τον ίδιο τρόπο
<Arela> εκτός αν είσαι κι εσύ ζώο
<Arela> ως άνθρωπος
<The_Last_White_Man> oxi antepitithese me allo tropo
<Arela> θα αμυνθείς ίσως με όπλο- όχι με νύχια και δόντια
<Arela> ;Ρ
<Arela> ακριβώς
<Arela> όχι λοιπόν με ακρότητα- γιατί τότε δείχνεις να ενστερνίζεσαι το "καλό" παράδειγμα του ακραίου
<The_Last_White_Man> apo oso kserw
<The_Last_White_Man> zoume sthn diktatoria tou mh-akraiou
<Arela> στη δικτατορία της αποχαύνωσης ζούμε
<Arela> μπορούμε ν'αντισταθούμε σ'αυτή
<Arela> με το να βάζουμε ανθρώπους να σκέφτονται - ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ
<The_Last_White_Man> apenanti sthn apoxaynwsh antitasoume ta ellhnika idanika
<Arela> να αντιδρούν επί της ουσίας
<The_Last_White_Man> pou otan apaithte
<The_Last_White_Man> einai KAI akraia
<Arela> ποτέ ακραία
<Arela> παθιασμένα ναι
<Arela> ΓΕΝΝΑΙΑ, ναι
<Arela> ΜΑΧΗΤΙΚΑ , ναι
<Arela> ΑΚΡΑΙΑ με την έννοια της τυφλής βίας/κτηνωδίας, ΟΧΙ
<Arela>
<The_Last_White_Man> ola ayta shmera onomazontai me mia leksi
<The_Last_White_Man> akraia
<Arela> όχι
<Arela> για μένα η λέξη ακραία
<Arela> σου είπα τι εμπεριέχει
<The_Last_White_Man> gia sena
<Arela> τυφλή βία, ανεγκέφαλο φανατισμό, κτηνωδία
<The_Last_White_Man> alla
<The_Last_White_Man> gia to systhma kai thn koinh gnwmh
<Arela> Για όλους έτσι πρέπει να στέκεται η έννοια στο μυαλό τους- η έννοια "ακραία"
<The_Last_White_Man> yparxei synxish
<The_Last_White_Man> anamesa
<The_Last_White_Man> sto akraio kai to polemiko
<Arela> (θα βάλω αυτό το κομμάτι του λογκ μέσα)
<Arela> :ρ
<Arela> στο ίδιο νήμα
<The_Last_White_Man> ok
<The_Last_White_Man> thn kathomiloymenh
<The_Last_White_Man> ayto pou onomazete akraio
<The_Last_White_Man> einai kai to anagkaio
<Arela> όχι
<Arela> το μαχόμενο για το ανθρωπίνως ορθό (χέστηκα για το πολιτικώς ορθό), είναι αναγκαίο.
<Arela>
<Arela> τις μάχες σου μπορείς να τις δώσεις και διαλεκτικά
<Arela> με επιχείρημα συντριπτικό που δε μπορεί κανείς να διαψεύσει
<The_Last_White_Man> kales oi maxes oi dialextikes
<Arela> ΑΥΤΟ μας ξεχωρίζει απ'τα ζώα
<Arela> όχι η ακρότητα κι η βία
<The_Last_White_Man> arela me tous perses
<The_Last_White_Man> den to poly syzhthsame
<The_Last_White_Man> twra an o katakthths einai o ploutokraths kai o siwnismos
<Arela> διαλεκτικά λέγοντας, ναι8 ΜΑΧΗΤΙΚΑ και στην πράξη, αλλά ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ αήττητο, που θα "στέκει" για όλους αδιαμφισβήτητα
<The_Last_White_Man> den tha piasoume koyventa mazi tous
<Arela> όχι
<The_Last_White_Man> kai ayto einai to anthropinos or8o
<Arela> θα προβάλλουμε το επιχείρημα στο ΣΥΝΟΛΟ
<Arela> καθιστώντας ΑΥΤΟΥΣ απόβλητα
<The_Last_White_Man> den nomizw na theleis h korh sou na parei syntaksi sta 75
<Arela> ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ- όχι μαχαίρι, φωτιά, βόμβα
<Arela> εγώ θα'χω πεθάνει σε 30 χρόνια...
<The_Last_White_Man> oxi vevaia
<Arela> :Ρ

The_Last_White_Man> den tha kapsoume ta ergostasia
<Arela> οπότε σύνταξη δε θα δω
<Arela> αχαχ
<The_Last_White_Man> ta theloume gia na ta apalotriosoume
The_Last_White_Man> gia mena akraio den einai na vgeis me to ropalo
<The_Last_White_Man> kai na xtypiseis mia mercedes
<The_Last_White_Man> h kapoion anthellhna
<The_Last_White_Man> gia mena akraio einai oti kosmos peinaei
<The_Last_White_Man> oti eimaste sklavoi
<The_Last_White_Man> oti amfisvitounte fysikes aksies
<The_Last_White_Man> oti gia na pas mprosta prepei na ton pareis h na ton dwseis
<The_Last_White_Man> ola ayta einai akraia
<The_Last_White_Man> kai ola ayta einai toso epeigonta
<The_Last_White_Man> pou prepei na lithoyn twra
<The_Last_White_Man> xwris polles kouventes
<The_Last_White_Man> kai as ta syzhthsoyme meta emeis oi oi apogonoi mas
<The_Last_White_Man> an kaname kala h oxi

<Arela> Συμφωνώ κατ'ουσίαν
<Arela> απλά ακραίο δεν το θεωρώ αυτό
<Arela> σου είπα παραπάνω τι θεωρώ ακραίο.

--------

αυτάααααααααα 8)
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:43

Posted: Sat Jul 15, 2006 7:58 pm

από ΧΙΟΥΙ:

Η σοφία της αρχίας ελληνικής σκέψης μας διδάσκει πως το μεγαλύτερο όπλο δεν είναι να κρατάς έναν λοστό στο χέρι αλλά η γνώση.Η γνώση είναι η μεγαλύτερη δύναμη γιαυτό και έχουν καταστρέψει την παιδεία μας ειδικά εδώ στην Ελλάδα.
Το αιματοκύλισμα της οικουμένης προς χάριν της ανθρωπότητας είναι ένα ανέκδοτο που το έχουμε δεί πολλές φορές να συμβαίνει.
Σημασία δεν έχει απλά να κάνουμε μια επανάσταση όπως λέει ο φίλος white man αλλά να είμαστε έτοιμοι και καλλιεργημένοι να δεχθούμε την θέση εξουσίας όταν αυτή μας δοθεί.Διαβάστε την ιστορία δύο πόλεων του Ντίκενς που οι "αγωνιστές της ελευθερίας" γίνανε χειρότεροι και από τους χειρότερους φεουδάρχες..
Και αυτό μόνο μέσω της γνώσης είναι δυνατόν να επιτευχθεί.
Θυμίζω επίσης την πασίγνωστη ρήση "καλύτερα σφάζεις κάποιον με το μπαμπάκι παρά με το μαχαίρι".
Το μπαμπάκι για μένα είναι η γνώση.
ειρήνη και αγάπη
αυτά!
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:45

Posted: Sun Jul 16, 2006 4:08 pm

από Arela:

Εδώ αρμόζει να κολλήσω ένα παλιό κατά δικό μου "γνωμικό" που λέει :

Η γνώση είναι δύναμη. Ανίσχυρο όπλο όμως, χωρίς την επίγνωση

Β+

Posted: Tue Jul 18, 2006 9:55 am

από ΧΙΟΥΙ:

Βίκυ :) :) :)
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:46

Posted: Wed Jul 19, 2006 1:04 pm

από Akraios_Ellhnas:

Twra to an o allos 8a sevete, h oxi kapoia pania, pisteuw pws einai prosopiki tou epilogh

Για αυτά τα "πανιά" όπως τα αποκαλείς, έχουν σκοτωθεί εκατομμύρια πατριώτες Giant, που είσαι οτιδήποτε εκτός Γίγαντας. Αυτά τα "πανιά", συμβολίζουν ένα ολόκληρο έθνος, όπου οι αναρχικοί σαν κι εσένα δεν σέβονται και δεν κατανοούν μισώντας αυτό και τους ανθρώπους που το προασπίζουν.
Επικίνδυνοι είναι αυτοί που είναι εναντίον των Εθνών, εναντίον των Αξιών που δημιούργησε ο άνθρωπος, εναντίον της Σημαίας των Ελλήνων, η οποία ανήκει στους Έλληνες και μόνον στους Έλληνες.
Δεν δικαιολογείσαι να την ονομάζεις "πανί", όπως "κομμάτι βαμμένο πανί" την ονόμασαν οι αναρχικοί που την έκαψαν!
Γιατί η ελευθερία τής έκφρασης δίνεται απλόχερα σε αυτούς που δεν έχουν ελευθερία τής σκέψης;
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τρί 17 Απρ 2007, 11:47

Posted: Wed Jul 19, 2006 6:11 pm

από ΧΙΟΥΙ:

Εάν δεν σου αρέσει μην βάζεις σημαία στο σπίτι σου. Το να θέλεις να σκοτώσεις όμως αυτόν που του αρέσει αυτό είναι φασισμός. Από τη μια το παίζουν κάποιοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων του λαού κατά της εξουσίας κλπ και από την άλλη φέρονται φασιστικότερα των αρχόντων του φασισμού...τι να πεί κανείς.
Λ.Πιραντέλλο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”