Posted: Fri Dec 01, 2006 12:10 pm
--------------------------------------------------------------------------------
από
Nemesis:
Παγώνα έγραψες
Mammy μου κι εμείς το ίδιο θέλουμε και για σένα...
εγώ θέλω να ζητήσω από τον άγιο Βασίλη να μην πεθάνει ποτέ το παιδί μέσα μας, αυτό μας κάνει να χαμογελάμε και να ελπίζουμε. Στον Σελάκο μου θέλω το ονειρό του να γίνει πραγματικότητα (εάν γίνεις ιππότης είπαμε εεεε εγώ πριγκιπησσα)... σε όσους έχουν ή περιμένουν παιδάκια να είναι γερά και δυνατά (για τον borias μας

), σε όλους γενικότερα λιγότερες πίκρες και περισσότερες χαρές (δυστυχώς το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο)....
επίσης θέλω η mammy μου να κοιμηθεί για κανα δύο μέρες γιατί κάθε φορά την βλέπω όλα και πιο κουρασμένη... τα αδερφάκια μου να ζούνε στο έπακρω την ηλικία που έχουν (και τα τρία νόμιμα και μη) γιατί μία φορά θα την έχουν στον daddy μου υγεία και ευτυχία...
Στον άλλο μου daddy να κάνει διακοπές επιτέλους αλλά να μην πάμε Χριστούγεννα στο χωριό
και να σε έχει εσένα ο Θεός καλά να μας κάνεις δώρα κάθε χρόνια κι ας μήν μας αρέσουν εμάς.
Και τέλος σε έναν άνθρωπο που έχω δίπλα μου να καταλάβει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την μικραίνουμε ακόμα περισσότερο και να σκοτώνουμε τις λίγες χαρές ευτυχίας που μπορεί να έχουμε με δάκρυα... εύχομαι επιτέλους μία φορά είναι απόλυτα χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος και χαμογελαστός έστω για μία μέρα...
αυτά... εάν ξέχασα κάτι καλέ μου Αι βασίλη θα σου στείλω υστερόγραφο σε επόμενο Post μου...