Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Αύγ 2008, 16:35

Ξερεις ποσα παιδακια μαζεψαν οι ανταρτες και οι ανδρες της φρειδερικης για να τα κανουν οι μεν καλους κομμουνιστες και οι δε καλους αμερικανοπατριωτες κατα τον εμφυλιο;
Αυτο χαρακτηριζει τους Ελληνες ως ανθρωπους;
Οσα μου περιγραφεις ειναι το ψευτοκομμουνιστικο καθεστως οχι οι κινεζοι.
Οπως και για τα οσα κανει η αμερικη φταιει το καθεστως τους κι οχι οι αμερικανοι.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 18 Αύγ 2008, 14:29

Και όσο εντυπωσιακοί και να ήταν οι 2008 αθλητές του tai chi ήταν παράτεροι σε μία γιορτή ειρήνης και εκεχειρίας.
Ξιφομάχε μου??? Το Τάι τσι ΕΙΝΑΙ ό,τι ειρηνικότερο έχει να προβάλλει ο χώρος των...’πολεμικών’ τεχνών! Και για μένα ΚΑΚΩΣ θεωρείται ΠΟΛΕΜΙΚΗ τέχνη, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Πολύ καλά έκαναν και το έβαλαν!

ΙΚΑΡΕ και Σείριε αστήρ, διακρίνω μία ρατσιστική διάθεση? Δεν είναι σχόλια αυτά:
Κομπλεξικά μυρμήγκια του Μάο και των ντεμέκ κινέζικων, δεν πάτε να μαγειρέψετε κανένα σκορπιό στην τουαλέτα του σπιτιού σας λέω εγω......
Κακιασμένα πεκινουά,
Σαν αποτυχημένη απομίμηση ανθρώπου είναι
Και έβαλα τα ευγενικότερα! Τί έγινε ρε παιδιά? Αυτό δηλαδή είναι που έχετε να επιδείξετε ως ‘λαμπροί’ Έλληνες?
Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι, ακούστε που σας λέω, τους ξερω πολύ καλά.
Ξέρεις, πολλοί πολιτισμένοι ονομάζουν απαράδεκτο αυτό που δεν κατανοούν! Αυτό που δεν ‘ταιριάζει’ με τα όσα έχει διδαχθεί από μικρό παιδί. Εύκολα ονομάζουν απαράδεκτο αυτό που δεν μπαίνει στα δικά τους κουτιά κατανόησης. Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι αυτός που κατανοεί και μπορεί να κινηθεί διανοητικά και συναισθηματικά εκτός κουτακίων, επομένως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που μπορεί να κατανοεί και να κινηθεί διανοητικά και συναισθηματικά εκτός κουτακίων. Αυτά που διαβάζω (και πρώτη μέρα η έρμη μετά από διακοπές) εδώ μέσα είναι τουλάχιστον ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ για ανθρώπους που κόπτονται τόσο πιά για το ελληνικό πνεύμα!!!! Άσε που δεν είσαι η μόνη πιά που 'ξέρει καλά' τους Κινέζους! Σιγά δηλαδή, μήπως μεγάλωσες και σε καμμιά φτωχογειτονιά της Κίνας???? Αν 'ξέρεις' έναν λαό απο τους τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ (συγκριτικά με τον πληθυσμό τους) που γνώρισες σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ (πατρίδα), τότε έχω το προνόμιο να λέω οτι ξέρω τους Αλβανούς καλύτερα απο τους αλβανούς! Μα είναι πράγματα αυτά!!!! :banghead:
oi topikoi mikroepixeirhmaties na koitaksoun na riksoun kai kamia timh, pou poulane me asyllhpta megalo perithwrio kerdous

akoma kai oi kinezoi ths elladas poulane akriva yia kinesoi kai ayto epeidh oi ellhnes emporoi pragmatika aisxrokerdoun
νά’σαι καλά άτιμη ξενιτιά που κατανοείς το ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!!! Και ευχαριστώ –δημοσίως και θερμά- τους κινέζους για τα υπέροχα, ανθεκτικά (και πάμφθηνα) παπούτσια τους και τα υπέροχα παντελόνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙΝΑ!!!!! Χωρίς εσάς θα κυκλοφορούσα με σαγιονάρες (των ανταγωνιστών γιαπωνέζων!!!) και ο άντρας μου με το σώβρακο!!!
Και πόσα άλλα έχω να σας πω, αφήστε τα καλύτερα...
Α, μιλάμε για τέτοιο εγκληματία έτσι? Σούβλισε τον σκύλο του γείτονα! Σαν να λέμε έκλεψε ένας δικός μας τα αρνιά του ΑΔΕΛΦΟΥ του και τα πούλησε για σφαγή!
Ρε σείς! Σοβαρά!!!!! Έχω μείνει ΑΝΑΥΔΗ! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Πηγαίνετε τότε στο σπιτι του γείτονα και στα λιμάνια να κλέβετε τα φαγητά τους...
Εμάς μας έχουν ταράξει τα δέντρα οι ‘γείτονες’ και ‘φίλοι’ έλληνες στην Ερέτρεια! Τα φρουτάκια πιάνονται για φαί??? Του αλβανού που μας προσέχει το σπίτι του έχουν κατακλέψει τις κότες ΟΙ ΙΔΙΟΙ (έλληνες είπαμε)...Και μην ξαναπώ για τα αρνιά και τα κατσίκια που κλέβει ο ένας βοσκός απο τον άλλον, και μέχρι μαχαιρώματα έπεσαν (έλληνες αμφότεροι, ευχαριστώ)
Έχω πάθει μιλάμε...
Ασφαλώς και υπάρχουν και καλοί άνθρωποι, κανένας δεν γενίκευσε, αυτό αναφέρθηκε και παραπάνω, εμεις μιλάμε για την σάπια νοοτροπία που τους διακατέχει σαν κοινωνική δομή, και ναι, σαν άνθρωποι είναι για τα μπάζα σε σημαντικό ποσοστό.
Στην ίδια πρόταση λες, «κανείς δεν γενίκευσε» και "σαν άνθρωποι είναι για τα μπάζα σε σημαντικό ποσοστό"!!!! ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΜΕ!
Η εμπάθεια τελικά μόνο για την Ελλάδα υφίσταται εγχωρίως και μη, για άλλους τα στραβά μάτια πάντα...
Αυτό είναι καλή τακτική ΓΕΝΙΚΩΣ για όποιον θέλει να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Να κοιτάς τα δικά σου στραβά ΠΡΩΤΑ και μετά των άλλων! Βρε, το είπε κι ο Χριστός! Κι αν δεν σου κάνει ο Χριστός, το είπαν εμμέσως πλήν σαφώς και οι σοφότατοι αρχαίοι ημών πρόγονοι «γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς»...ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ είπαν, δηλαδή δες και τα στραβά σου, δεν είπαν πουθενά, ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! Κατάλαβες?
Μιλάμε για πολύ εμπάθεια όμως κοπέλα μου! Όντως! Συγκρατήσου λίγο!
Ξερεις ποσα παιδακια μαζεψαν οι ανταρτες και οι ανδρες της φρειδερικης για να τα κανουν οι μεν καλους κομμουνιστες και οι δε καλους αμερικανοπατριωτες κατα τον εμφυλιο;
Αυτο χαρακτηριζει τους Ελληνες ως ανθρωπους;
Οσα μου περιγραφεις ειναι το ψευτοκομμουνιστικο καθεστως οχι οι κινεζοι.
Οπως και για τα οσα κανει η αμερικη φταιει το καθεστως τους κι οχι οι αμερικανοι.
Έγραψες αμαρτωλέ!!! :)

Κατά τ'άλλα συμφωνώ με την Βίκυ ως προς τις τελετές έναρξης, περισσότερο μ'άρεσε της Αθήνας και μετά ο Μισάκος! Η πιο γλυκιά μασκώτ όλων των Ολυμπιάδων!!!! :) Τους κινέζους δεν τους είδα, γιατί ήμουν διακοπές, οπότε επιφυλλάσομαι!
ΥΓ και μπήκα σε 'ανώδυνο' δήθεν τόπικ, γιατί ήθελα να είμαι γλυκιά στο πρώτο μου πόστ!!! Κοίτα τί μου κάνατε πάλι! με συφιλιάσατε ρε σείς! Παλιόπαιδα! Γουστάρετε να με βγάζετε απο τα ρούχα μου εεεεε???!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Alter_Ego
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Wolfi
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Alter_Ego » Δευ 18 Αύγ 2008, 19:46

Και όσο εντυπωσιακοί και να ήταν οι 2008 αθλητές του tai chi ήταν παράτεροι σε μία γιορτή ειρήνης και εκεχειρίας.
Αν ηταν παγκρατιο δεν θα σε πειραζε γιατι ειναι Ελληνικο;
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 18 Αύγ 2008, 20:22

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε: ΙΚΑΡΕ και Σείριε αστήρ, διακρίνω μία ρατσιστική διάθεση? Δεν είναι σχόλια αυτά:
Υπάρχουν φυλές + ράτσες, τις βρήκαμε έτοιμες.

Ελευθερίας έκφρασης ισχυούσης, σχολιάζουμε, κρίνουμε ό,τι μας ενοχλεί. Οπτικά, κοινωνιολογικά.

Δεν μας είναι ευχάριστοι οι κινέζοι.

Δεν θα τους εξολοθρεύσουμε κι όλας...

Εκτός μάχης...
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 18 Αύγ 2008, 21:07

Δεν μας είναι ευχάριστοι οι κινέζοι.

Δεν θα τους εξολοθρεύσουμε κι όλας...

Εκτός μάχης...
έχετε κάθε δικαίωμα να κρίνετε και να κατακρίνετε, ΕΦΟΣΟΝ δεν δηλώνετε (για να μην πω φωνάσκετε άμα τη εμφανίσει του 'φαινομένου') ενοχλημένοι όταν κάνουν το ίδιο εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας!
Μην μου το χαλάς τώρα...άκου εκτός μάχης! ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ! ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ, ΒΑΖΩ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΩ (μη με ξενερώνεις γκαμώτο!!!!) :loco:

ΥΓ άσε που είναι όνειρο θερινής νυκτός η εξολόθρευσή τους δηλαδή...απο αριθμητική υπεροχή και μόνο, την έχουμε βαμμένη έτσι και μας βάλουν στο στόχαστρο! Και ελπίζω να μην δεί κανείς όνειρο με τους 300 και τους Πέρσες, γιατί θα γελάσω ηχηρά!
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 18 Αύγ 2008, 23:46

Δεν εννοούσα ότι θα γίνει μάχη. Γενικώς δεν μας συμφέρει διότι κατέχουν τας πολεμικάς τέχνας εν ω ημείς ουχί.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 19 Αύγ 2008, 09:55

Δεν εννοούσα ότι θα γίνει μάχη. Γενικώς δεν μας συμφέρει διότι κατέχουν τας πολεμικάς τέχνας εν ω ημείς ουχί.
Ίκαρε με συγχωρείς, αλλά έτσι κι αποφασίσουν να κάνουν ντού οι Κινέζοι οπουδήποτε, είμαι σίγουρη οτι δεν θα στείλουν νίντζα γουόριορς και κούνγκ φου μάστερς!!!! τον στρατό τους με ΟΠΛΑ θα στείλουν, και ίσως πρίν απο τον στρατό τους να στείλουν και καμμιά βόμβα. μοντέρνα πράγματα δηλαδής!

...σε παρέσυρα εκτός θέματος?? :loco:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 19 Αύγ 2008, 13:40

Κοίτα, θα το θέσω αλλιώς Φρου Φρου. Εσύ επιδοκιμάζοντας πράγματα που είδες, δεν κρίνεις αυτή την στιγμή και ότι δεν σε βρίσκει σύμφωνη; Και μάλιστα με λίγο πιο προσωπικό τόνο. Κάποιοι μιλάνε για τα δικά μας στραβά ή τα καλά μας, και εμείς μιλάμε για άλλους θετικά ή αρνητικά και συζητάμε περίπου όπως θα μιλούσαμε εαν πίναμε καφέ και τα λέγαμε κατ' ιδίαν. Είπα τι μου άρεσε σε αυτούς, είπα και τι δεν μου άρεσε, απο εκεί και πέρα είναι δικαίωμα το καθενός να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες, και φυσικά μέσα στην συζήτηση αναπτύσσει και ο καθένας την άποψη του. Και για τα δικά μας τα χάλια έχω μιλήσει και εγώ και άλλοι, κανένα πρόβλημα και σε αυτό, λέγεται θετική ή αρνητική κριτική και μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις, Απλά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκνευρίζεσαι, ούτε τίποτα με αυτόν τον τρόπο, και κανένας λόγος επίσης να πάει το θέμα επι προσωπικού. Και άλλα παιδιά διαφώνησαν αλλά δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας και σίγουρα δεν έκαναν έτσι, ρίξε και λίγο τους τόνους, χαλάλι τους δηλαδή των Κινέζων.

Και οσο για τον στρατό τους, πολυάριθμος μεν και οπλισμένος καλά, αλλά πολεμικά αντιμετωπίζεται εύκολα όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Ποτέ δεν ήταν καλοί σε θέματα πολέμου, έχουν νικηθεί πολλές φορες ειδικά απο τους πληθυσμιακά λιγότερους Ιάπωνες.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 19 Αύγ 2008, 13:42

Ουφ! Επιτέλους το πόσταρα το μήνυμα!!! :xara: :ups:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 19 Αύγ 2008, 13:48

Κοίτα, θα το θέσω αλλιώς Φρου Φρου. Εσύ επιδοκιμάζοντας πράγματα που είδες, δεν κρίνεις αυτή την στιγμή και ότι δεν σε βρίσκει σύμφωνη; Και μάλιστα με λίγο πιο προσωπικό τόνο. Κάποιοι μιλάνε για τα δικά μας στραβά ή τα καλά μας, και εμείς μιλάμε για άλλους θετικά ή αρνητικά και συζητάμε περίπου όπως θα μιλούσαμε εαν πίναμε καφέ και τα λέγαμε κατ' ιδίαν. Είπα τι μου άρεσε σε αυτούς, είπα και τι δεν μου άρεσε, απο εκεί και πέρα είναι δικαίωμα το καθενός να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες, και φυσικά μέσα στην συζήτηση αναπτύσσει και ο καθένας την άποψη του. Και για τα δικά μας τα χάλια έχω μιλήσει και εγώ και άλλοι, κανένα πρόβλημα και σε αυτό, λέγεται θετική ή αρνητική κριτική και μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις, Απλά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκνευρίζεσαι, ούτε τίποτα με αυτόν τον τρόπο, και κανένας λόγος επίσης να πάει το θέμα επι προσωπικού. Και άλλα παιδιά διαφώνησαν αλλά δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας και σίγουρα δεν έκαναν έτσι, ρίξε και λίγο τους τόνους, χαλάλι τους δηλαδή των Κινέζων.
Δεν διαφωνώ κάπου, εκτός απο το να 'ρίξω τους τόνους', και τα 'επι προσωπικού', αφού ούτε σε έβρισα, ούτε νευρίασα. Το κακό με το ίντερνετ (καλό για μένα) είναι οτι 'βλέπεις' στα γραπτά των άλλων διαθέσεις που κουβαλάς ο ίδιος... επομένως σε βεβαιώνω πως καμμία 'κακή διάθεση' δεν έχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μαζί σου ή με τον Ικαρο (γι'αυτό άλλωστε του κάνω και πλάκα παρακάτω, όπως κάνω πλάκα ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ), έτσι μιλάω, αν με έχεις διαβάσει μέσα στο φόρουμ, όπως ακριβώς λές κι εσύ, όπως θα μίλαγα αν πείναμε καφεδάκι, τα ίδια πράγματα θα σου έλεγα, και μάλιστα θα σε σκούνταγα και στον ώμο για να σου σπάσω τα νεύρα (για πλάκα). τα σχόλιά σου (και του Ίκαρου) ΕΙΝΑΙ ρατσιστικού τύπου, θές δεν θές, αυτό δεν σημαίνει οτι σε κρίνω προσωπικά, κρίνω τα σχόλιά σου, κι έχει μεγάλη διαφορά!
Και όντως, απλά διαφώνησα με την απαξία σας σ'έναν λαό, εκτός που μου κάνει υποκριτικό (και το είπα κι αυτό με πάσα ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα), να παθαίνετε κρίσεις όταν άλλοι κρίνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες! Μην παθαίνετε κρίσεις λοιπόν, θα δεχτείτε την κριτική των άλλων, όπως είστε έτοιμοι να την δώσετε! Έκρινα τις πρακτικές σας, κι όχι την φυλή σας, αν δεν κάνω λάθος εδώ διάβασα για φυλές (τσουβάλιασμα το λένε στην Πελοπόννησο!).
Διαφωνούμε σ'αυτό?
Μπορώ να συνεχίσω τώρα να έχω την άποψή μου? :loco:
Ευχαριστώ
Και οσο για τον στρατό τους, πολυάριθμος μεν και οπλισμένος καλά, αλλά πολεμικά αντιμετωπίζεται εύκολα όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Ποτέ δεν ήταν καλοί σε θέματα πολέμου, έχουν νικηθεί πολλές φορες ειδικά απο τους πληθυσμιακά λιγότερους Ιάπωνες.
Δεν θέλω να χρειαστεί να μάθουμε απο πρώτο χέρι αν αντέχουμε μία επίθεση απο την Κίνα... Δεν ξέρω για ποιά εποχή των Κινέζων μιλάς, αλλά εδώ μιλάμε για κομμουνιστικό καθεστώς, με ισχυρό οπλικό back up!!! Και με τρομερή εκπαίδευση και ΠΙΣΤΗ των στρατιωτών τους!
και αφήνω τελευταίο το θέμα της αριθμητικής υπεροχής, η οποία απο μόνη της είναι τουλάχιστον τρομακτική! :)
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 19 Αύγ 2008, 13:54

''Προσωπικά'' λέγοντας το οτι εκνευρίστηκες. Δεν υπάρχει λόγος. Το ξέρω οτι δεν έχεις κάτι μαζί μου, ούτε και εγώ με σένα αλοίμονο, γι αυτό καλό θα είναι να το αντιμετωπίζουμε σαν μια χαλαρή συζήτηση. :angel:

Μα άσε να κάνουμε και κανένα global σχολιασμό άλλων επιτέλους! :protest: :sadness:

Ναι, ναι αγαπητή μου, αφου μου επιτρέπετε να έχω άποψη φυσικά μπορείτε και εσείς να έχετε την δική σας. :smoke: :smats:

Ήθελα να θάψω και τον Φέλπς που μάλλον το τσίμπησε το 8ο μεταλλιάκι απο τον Κάβιτς αλλά μου χάλασες τον ειρμό. :banghead:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 19 Αύγ 2008, 13:55

Ήθελα να θάψω και τον Φέλπς που μάλλον το τσίμπησε το 8ο μεταλλιάκι απο τον Κάβιτς αλλά μου χάλασες τον ειρμό
Τώρα θα δείξεις την ανωτερότητά του ελληνικού εγκεφάλου! Ξαναβρές τον (τον ειρμό λέω) :loco:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 19 Αύγ 2008, 14:01

Μα άσε να κάνουμε και κανένα global σχολιασμό άλλων επιτέλους!
Σορρυ για το διπλο πόστ, αλλά αδυνατώ να κάνω edit!
To λοιπόν, σου επιτρέπω να κάνεις και global σχολιασμό (τρομάρα σου, δεν σου φτάνουν τα κακά-στραβά-ανάποδα της Ελλάδας, τέλος πάντων), γιατί κι εγώ έκανα πριν λίγο καιρό global σχολιασμό εναντίον των Σκοπιανών, αλλά μόνο επειδή βρέθηκα εκεί και δεν συνάντησα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να μην με κοιτάξει λές και τους είχα σφάξει την μάνα μαθαίνοντας οτι είμαι Ελληνίς! μα ούτε έναν! Ένας το έκανε, κι άρχισε να μου μιλάει ελληνικά και να μ'αγκαλιάζει (γιατί ήταν έλληνας προφανώς) :P
Με τους κινέζους πάντως τα πάω μία χαρά, γιατί έχουμε φτιάξει όλη την γκαρνταρόμπα μας απο κεί...απο αυτούς και απο τους γύφτους στην Ερέτρεια (νά'ναι καλά) που δουλεύουν στην λαϊκή! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα ευδιάθετοι, και τον σκύλο μου δεν τον σούβλισε κανείς ακόμα (φαντάζομαι θα ήταν λίγο διαφορετικά σε αντίθετη περίπτωση, αλλά μιλάω εκ του ασφαλούς αυτή την στιγμή...μου επιτρέπετε)

ΥΓ μην μου πείς για τον σχολιασμό 'γύφτος' , γιατί έχω καταγωγή, μπορώ να με λέω όπως θέλω!
ΥΓ2 το τσάκισα το θέμα! Για τί μιλάγαμε αλήθεια??? :punch:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 19 Αύγ 2008, 14:02

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Ήθελα να θάψω και τον Φέλπς που μάλλον το τσίμπησε το 8ο μεταλλιάκι απο τον Κάβιτς αλλά μου χάλασες τον ειρμό
Τώρα θα δείξεις την ανωτερότητά του ελληνικού εγκεφάλου! Ξαναβρές τον (τον ειρμό λέω) :loco:
Τέλεια! :ups:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Alter_Ego
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Wolfi

Δημοσίευση από Alter_Ego » Τρί 19 Αύγ 2008, 14:18

Οπως ειπε η καννελη. Σε εργοστασια των ΗΠΑ ειναι παγια τακτικη να φορανε οι εργατες πανες επειδη δεν τους διδεται το διαλειμα για να πανε προς νερου τους.
Οποτε ειναι υποκριτικο να σκιζουμε τις ζαρτιερες μας για την κινα.
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 19 Αύγ 2008, 15:01

Alter_Ego έγραψε:Οπως ειπε η καννελη. Σε εργοστασια των ΗΠΑ ειναι παγια τακτικη να φορανε οι εργατες πανες επειδη δεν τους διδεται το διαλειμα για να πανε προς νερου τους.
Οποτε ειναι υποκριτικο να σκιζουμε τις ζαρτιερες μας για την κινα.
Εαν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προηγούμενα μυνήματα, θα ξέρεις ήδη οτι η κριτική για την Αμερική και στο πως εφαρμόζει πολλά πράγματα, ειναι δεδομένη, όπως και στο γεγονός οτι αυτοι ειδικά είναι οι τελευταίοι που θα πρέπει να κατηγορουν αυτούς στους οποίους πάνε και ανοίγουν τα εργοστάσια τους και που φυσικά είναι εξίσου αυταρχικοί και στους άλλους, οπότε το διευκρινιζω για να μιλάμε συγκεκριμένα.

Καλως ή κακώς όπως οι άλλοι σούρνουν σε εμάς και επικρίνουν τα δικά μας κακώς κείμενα, μπορούμε και εμείς να επικρίνουμε των άλλων. Είμαστε παγκόσμιο χωρίο πλέον, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 20 Αύγ 2008, 16:46

Να ρωτήσω κάτι; Σας άρεσε δηλαδή στην Ελληνική τελετή, ο τύπος με το νταούλι που έπαιζε μαζί με έναν στην γιγαντοοθόνη;
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 20 Αύγ 2008, 19:15

Squall Leonhart έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; Σας άρεσε δηλαδή στην Ελληνική τελετή, ο τύπος με το νταούλι που έπαιζε μαζί με έναν στην γιγαντοοθόνη;
Ναι, είναι η παράδοση μας και στα μάτια των ξένων ήταν εντελώς φολκλόρ, η τελετή έναρξης ήταν μια χαρά, στην τελετή λήξης προς το τέλος ήταν τα χαζά...Επίσης και στην τελετή έναρξης δεν μου άρεσε κάποια στιγμή η σκηνοθεσία, βέβαια ειδικός δεν είμαι, αλλά σε κάποιες φάσεις η σκηνοθεσία νομίζω έχανε σε κάποια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Τετ 20 Αύγ 2008, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 20 Αύγ 2008, 19:28

Μα δεν πρεπει να εισαι ειδικος.
Η σκηνοθεσια για μας εγινε. Αμα δεν μας αρεσει τοτε απετυχε.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 20 Αύγ 2008, 22:25

Να ρωτήσω κάτι; Σας άρεσε δηλαδή στην Ελληνική τελετή, ο τύπος με το νταούλι που έπαιζε μαζί με έναν στην γιγαντοοθόνη;
Υιέ μου, υιέ μου, ήταν απο τα αγαπημένα μου μέρη!!! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????!!!!

:loco:
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 20 Αύγ 2008, 22:26

Ναι δεν έχεις άδικο Divine, όντως.

Βασικά η ακατάσχετη λογοδιάρροια του Κωστάλα μου την έσπασε πολύ. Εντάξει ρε αρχηγέ, άσε μας τους μπαμπουίνους να την δούμε με την ησυχία μας, και μας τα εξηγείς άλλη φορά, δεν είμαστε ηλίθιοι, καταλαβαίνουμε το νοημα όσων βλέπουμε. H Ελληνική τελετή έναρξης ήταν μακραν οτι πιο ουσιώδες και εμπνευσμένο έχει γίνει ποτέ στους ''Ολυμπιακούς'' και είχαμε τον Κωστάλα να μας τρυπάει τον εγκέφαλο. :thumbsdown:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 20 Αύγ 2008, 23:12

θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Παρ 22 Αύγ 2008, 15:59

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Υιέ μου, υιέ μου, ήταν απο τα αγαπημένα μου μέρη!!! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????!!!!

:loco:
E... ξέρεις, πολλοί κάθονται σε έναν καθρέφτη για να δούνε το ύφος τους όταν παίζουν, αλλά το να παίζεις με μία γιγαντοοθόνη είναι κάπως... σαν να βάζεις το λιακό στην τελετή έναρξης να μιλήσει για την προιστορική επίσκεψη των εξωγήινων.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 01 Σεπ 2008, 11:56

κι εμένα μου άρεσε η σκηνή με το νταούλι.. =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 01 Σεπ 2008, 11:58

Ελπιζω να μην ξεχασαν μετα απο τοσες μερες κρεμασμενους τους "εθελοντες" που κρεμονταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”