Posted: Fri Nov 24, 2006 4:56 am Post subject: Ελλάδα Κίνδυνος
--------------------------------------------------------------------------------
από Acid{R.F.E}:
Πάμε από το κακό στο χειρότερο σαν λαός,και αυτό λόγο αλοδαπών.
Δεν είμαι ρατσιστής εκεί που δεν πρέπει,αλλά θα δείτε και εσείς τον λόγο
που σκέφτομαι έτσι.
Πλέον η Ελλάδα κάνει ρεκόρ Guiness σε ληστείες,που παλιά ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο,ας μήν ξεχνάμε την συμμορία των τεσσάρων που έχουν αδιάσει τις τράπεζες της Ελλάδος,κάθε μέρα ληστεία ακούμε.
Ληστείες αυτοκινήτων,γέμισε η Αλβανία ελληνικό αυτοκίνητο,
τα κλέβουν και τα πάνε αλβανία και τα πουλάνε,αλάζουν αριθμούς μηχανής και λοιπά.
Ναρκωτικά παλιά για να βρείς χασίς η ναρκωτικά,έπρεπε να έχεις κονέ,και να έχεις και μία ηλικία,τώρα ποιό δύσκολο είναι να πάρεις έναν γύρο παρά να βρείς χασίς ,η χαπάκια,η και πρέζα που εντάξει δεν είναι και τόσο εύκολο αλλα δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Δολοφονίες παλιά ήταν κάτι που ενα 1% το έκανε,έδεινες 500 χιλιάδες σε μπράβους και ποιό λίγο αναλόγως και η των άφηναν ανάπηρο,η του σπαγαν χέρια πόδια,τώρα ποιό φτηνά τα πράγματα και ποιό "Ποιοτικά",δίνει 2000 ευρώ η τρείς και "τρώνε" όποιο άτομο θές,όσο ποιό σημαντικό είναι τόσο ποιό πολύ,για να μήν πω οτι άμα είναι γνωστός σου σε πέρνει ούτε τα μισά.Χαμός προτοφανή πράγματα για την Ελλάδα.
Βιασμοί γέμισε ο τόπος,όπως είπε και κάποιος εδώ στο φόρουμ που έπιασαν ένα παλικάρη και τον έδεσαν και βίασαν την κοπέλα του μπροστά του.
Κυκλοφορία την νύχτα παλιά οι άνθρωποι κοιμότανε στα μπαλκόνια τα καλοκαίρια,τώρα όχι μόνο φοβούνται να κοιμηθούν έξω αλλά κάνουν τα σπίτια τους φρούρια,και πάλι τους κλέβουν και τους βιάζουν,παλιά έβγενες έξω το βράδυ και δεν είχες τίποτα να φοβηθείς,μόνο κάνα αθώω πρεζόνι που το μόνο που μπορεί να σε κάνει είναι αέρας,τώρα αν βγείς μόνος σου έξω απο ξύλο που είναι το ποιό ''Άκακο"΄,μπορεί να σε βιάσουν,και τέλος να σε σκοτώσουν.Σε τι διαφέρει απο την χούντα αυτό;,είναι ένα είδος χούντας,που καλύτερα χούντα δεν θα υπήρχε τόση διαφθορά και εγκληματικότητα.Αυτά ιχυούν ποιό πολύ για την Αθήνα γιατί εδώ που είμαι εγώ κάνει ο καθένας ότι τραβάει η ψυχή του αν και έχουμε αλοδαπούς,αλλά οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά,έχω κυκλοφορήσει πάρα πολλές φορές μόνος μου και ξημερώματα και ότι ώρα θές,ούτε μια φορά δεν με πείραξαν,ούτε καν να με κοιτάξουν,δεν υπάρχουν τέτοια,και ας μήν ξέρεις άτομα,εδώ βγαίνουν έξω τα σαββατοκύριακα σε καφετέριες και κλάμπ 12χρονα κοριτσάκια και αγοράκια.
και ξέρετε είναι ακόμα η αρχή,δεν φαντάζεστε πώς θα γίνουν οι μεγαλούπολεις,ξεχάστε την Αθήνα όπως ήταν,πάει έφυγε το τρένο,
κατ'αρχας το κουμάντο στην Αθήνα το κάνουν οι αλβανοί,το ξέρω πολύ καλά αυτό,ναρκωτικά,αστυνομίες,φόνους,ληστείες αυτοί είναι τα Big Boss πλέον.
Ξέρετε με πόση ευκολία φέρνουν από αλβανία είτε γυναίκες,είτε όπλα,έιτε ναρκωτικά,όσο εύκολο είναι να πάρει κανείς το μετρό.
Μέχρι και εγώ ξέρω απο πού έρχονται,απο ένα συγκεκριμένο μέρος,και δεν λέω οτι όλοι οι αλβανοί είναι εγκληματίες,απλώς αυτοί που ήρθαν εδώ είναι αυτοί που ήταν στις φυλακές που άνοιξε ο Μπερίσα,και οι δικοί μας οι έξυπνοι άνοιξαν τα σύνορα.
Υπάρχουν αλβανοί και μουσουλμάνοι,και χριστιανοί,και καθολικοί στην χώραμας που είναι φιλότιμοι ανθρώποι,εγώ ξέρω μερικούς που είναι ποιό φιλότιμοι και απο μερικούς Έλληνες,μεροκαματιάριδες άνθρωποι που ζούνε την οικογένεια τους απο τις οικοδομές,αυτούς τους δίνω μπράβο,και τούς χαίρομαι,και νιώθω πολύ καλά που τους βοηθάμε σαν χώρα.
Αλλά και οι Έλληνες δεν πάνε πίσω στην φτώχεια,πάμε κατά διαόλου σαν λαός,θα ζήσουμε πολλά άσχημα πράγματα,και αυτά γιατί οι Πολιτικοί που στην κυριολεξία,αντί να μας δίνουν προσοχή και να μας ρωτάνε για κάθε κίνηση τους,μας γράφουν,και κάνουν ότι γουστάρουν αυτοί.
Αλλά πού θα πάει ξέρετε τι θα γίνει όταν κάποιοι θα βαρεθούνε να πέρνουν ψιλά,θα πάνε στα χοντρά και θα τους κάνουν την ζωή μαύρη.
Αυτά και πιστεύω οτί κάτι πρέπει να γίνει,γιατί κατρακυλάμε,και αν δεν κάνουμε τίποτα,θα πέσουμε στα σκατά(Που αυτό βλέπω να γίνεται).
- Πόρταλ Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Ελεύθεροι Διάλογοι Γενικα-Ελεύθερο βήμα
- Αναζήτηση
-
- Τώρα είναι Κυρ 05 Ιαν 2025, 09:46
- Όλοι οι χρόνοι είναι UTC+02:00
Ελλάδα Κίνδυνος (από Acid{R.F.E})
Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
προσώπων και πραγμάτων
Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”
Μετάβαση σε
- ↳ Προεξέχοντα
- ↳ Ηλιακή Δραστηριότητα
- ↳ Για τους νεοεισερχόμενους
- Ιδεογραφήματα
- ↳ Το Στίγμα μας - Οδηγίες
- ↳ Ερωτήσεις-Διευκρινίσεις
- ↳ Ρυθμίσεις--Προβλήματα
- ↳ Ιδεογραφήματα ανακοινώσεις
- ↳ Το Ημερολόγιο ενός Ηρωα
- ↳ Youtube, Facebook και άλλα δίκτυα
- Ελεύθεροι Διάλογοι
- ↳ Γενικα-Ελεύθερο βήμα
- ↳ Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα
- ↳ Oικονομία
- ↳ Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη
- ↳ Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)
- Πολλά και διάφορα
- ↳ Αθλητισμός
- ↳ Υγεία-Διατροφή
- ↳ ΙΔΕΟμαγειρέματα
- ↳ Ομορφιά-Σπίτι - Κήπος
- ↳ Υπολογιστές και Διαδίκτυο
- ↳ Ηλεκτρονικά Παιχνίδια
- ↳ English speaking IDEOforum
- IΔΕΟμορφα-Εργαστήρι ΙΔΕΩΝ
- ↳ Στα ΙΔΕΟ γελάμε!
- ↳ Συζητήσεις στο νετ
- ↳ Παιχνιδογραφήματα
- ↳ Φωτογραφία-Οδοιπορικά
- Πολιτισμός
- ↳ Αρχαίοι, Μεσαιωνικοί και Νεώτεροι Πολιτισμοί
- ↳ Λαογραφία
- ↳ Αρχαία Ελληνική Γραμματεία
- ↳ Βυζαντινή Γραμματεία
- ↳ Νεα Ελληνική Γραμματεία
- ↳ Ελληνική Γλώσσα- Γλωσσολογία
- ↳ Αρχαιολογία
- ↳ Ιστορία
- ↳ Μυθολογία
- ↳ Προϊστορία
- ↳ Αρχαία Ελληνική Ιστορία
- ↳ Βυζαντινή Ιστορία
- ↳ Νεότερη Ελληνική Ιστορία
- ↳ Ευρωπαϊκή Ιστορία
- ↳ Παγκόσμια Ιστορία
- ↳ Φιλοσοφία
- ↳ Ελληνική Φιλοσοφία
- ↳ Ευρωπαϊκή-Παγκόσμια Φιλοσοφία
- ↳ Τέχνες
- ↳ Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)
- ↳ Τραγούδια-Μουσική
- ↳ Ποίηση-Λογοτεχνία
- Διάφορα
- ↳ Βιβλίο Επισκεπτών