Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Φύλο: Άνδρας

Re: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008

Δημοσίευση από Lionheart » Σάβ 09 Αύγ 2008, 21:16

xifomaxos έγραψε:Aντιγραφή της τελετής της Αθήνας ήταν και μάλιστα όχι και τόσο καλή.
Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπερηφανεύονται για την ανακάλυψη της πυρίτιδας που μόνο κακό προκάλεσε στον άνθρωπο. Θα ήταν σαν να παρουσιάζαμε εμείς το υγρό πυρ στην τελετή του 2004. Και όσο εντυπωσιακοί και να ήταν οι 2008 αθλητές του tai chi ήταν παράτεροι σε μία γιορτή ειρήνης και εκεχειρίας.
Υποκριτικό και το μήνυμα της αρμονίας φύσης και ανθρώπου στην πόλη με την υψηλότερη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Παρατηρήσατε τους θεατές; Δεν το διασκέδαζαν καθόλου, ήταν λες και βρίσκονταν σε υπηρεσία
Συγνώμη;
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Αύγ 2008, 21:34

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Να κάνουν παγκόσμιους αγώνες αθλητικούς και να αφησουν τους Ολυμπιακούς αγώνες ήσυχους τότε, γιατί Ολυμπιακοί Αγωνες εκεχειρία, ευγενή άμιλλα και ευ αγωνίζεσθε δεν υπάρχει. Μιλάμε για φθορά των αξιών και όχι, δεν μπορεί ο δολοφόνος να έχει την τιμή τέτοιων αγόνων. Και δεν πιστεύω πως ο Ολυμπισμός και το Ολυμπιακό Πνεύμα έχει να κάνει με την Κοκα Κόλα.. σόρρυζ κιόλας ε; =Ρ

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά μήπως θυμάσαι τι είπε ο Ρουσόπουλος όταν μετά τους διθυράμβους που γράφτηκαν παγκοσμίως για μας, ένας δημοσιογράφος ΕΥΛΟΓΑ του είπε πως τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσουμε παγκοσμίως την ιδέα να γίνονται μόνιμα εδώ; Εγώ θυμάμαι... Μην προτρέχουμε λέει και να'μαστε συγκρατημένοι.

Συγκρατημένοι σε τι ρε άνθρωπε; Οι εγκαταστάσεις είναι ήδη έτοιμες. Έχουμε την υποδομή την οποία θα ξεπληρώνουν και τα εγγόνια μας. ΓΙΑΤΙ να μην είχαμε κάνει την εκστρατεία προώθησης αυτής της ιδέας τότε; Οι εφημερίδες που λίγους μήνες πριν μας έκραζαν, τώρα υποκλίνονταν και κάποιιος μάλιστα "έγκριτος" έγραψε πως δε θα τον χάλαγε η ιδέα να γίνονται μόνιμα οι Ολυμπιακοί στην Ελλάδα. Ούτε εμάς θα μας χάλαγε η προβολή της χώρας και η εισροή συναλλάγματος κάθε τετραετία... Τους κυρίους...εθνομειοδότες μας όμως, τους χάλαγε.... :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Σάβ 09 Αύγ 2008, 21:36

Κατι που ανεφερες για τον Μπους τις δημοκρατιες και τον Μπλαιρ..θα σου πω πως παλι δειχνει πολιτικα ασυναρτητη κι αυτο γιατι συγκρινεις τον Μπους με τον Μπλαιρ..Το οτι βρεθηκαν με κοινους σκοπους ,κινητρα και πολιτικη σε πολλα θεματα δεν τους κανει ιδιους σαν πολιτικες προσωπικοτητες οπως δεν ηταν ιδιοι οι Τσοτσιλ,Ρουσβελτ,και Σταλιν που βρεθηκα συμμαχοι καποτε και καναααν..πολλα μαζι..

Ο Μπους ειναι γονος πρωθυπουργου και ανηκει σε αυτο που αναφερεις..Ο Μπλαιρ ανεγερθηκε απο τα χαμηλα στρωμματα
με καμια γονικη βοηθεια και κανενα υποβαθρο προηγουμενο.Ατυχης συμπτωση διοτι μιλαμε με το πως πετυχαινει καποιος στην πολιτικη του ανεγερση!

Τώρα μάλιστα. Η επιχειρηματάρα της δεκάρας των ίδιων των πολιτικάντηδων.
μα ειτε το θες ειτε ετσι σωστο ειναι..εκτος και αν πειραξαν τους υπολογιστες οι εψιλον κατι που λεει ο Φουρακης και μου σηκωνετε η τριχα καγκελο..Διοτι αν φτασουμε στο σημειο να πιστεψουμε κι αυτα..Τοτε δεν ξεχωριζουμε απο τον σκοταδιστη ανθρωπο του 500 μ.χ

Δεν συνυπολόγισε η άπειρη ευφυία σου βέβαια, μεταξύ ποίων έχει να διαλέξει ο λαός. Στους γκαβούς λογικό να υπερισχύσει ο μονόφθαλμος. Καναν ανοιχτομάτη με 20-20 όραση να δω πότε θα εκλέξει.
Μανα εισαι..μαζι με τις αλλες ελληνιδες μανες βγαλε αξιους,εξυπνους και ικανοτατους πολιτες να αλλαξουν το κατεστημενο .Ολα απο κει ξεκιναν...Ποιος ηατν ο μεσος πολιτης ελληνας το 60;;Τι ατομα ηθελες να βγαλει;
Επίσης θα'πρεπε πριν δώσει αυτή την αστεία επιχειρηματάρα η ιδιοφυία σου, να'χε συνυπολογίσει και μια άλλη τόση δούλα λεπτομέρεια. Το ποσοστό του λαού που εκλέγει αυτά τα ******** (αυτολογοκρινομαι) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Τι να κανουμε τωρα να αλλαξουμε το Συνταγμα;Πως να βγαινει αυτος που θα κυβερνα με κληρο;
Παντως και μειοψηφια δεν θα τους ελεγες..

Αναπτύχθηκα νωρίτερα επ'αυτών. Δε διαφωνούμε επί της ουσίας εδώ.
Δεν παύω να καταφχαριστήθηκα όμως, όχι παιδί μου γιατί έδειξε αυτόν- αλλά γιατί τον έδειξε αντί για τα άλλα μούτρα που μας "εκπροσωπούν" και μας έχουν κάνει εθνικούς καραγκιόζηδες παγκοσμίως.

Γιατι εχεις την εντυπωση πως τοτε παλια ειμασταν εθνικοι ηρωες;
Σου απαντησα πιο πανω αλωστε..

Ο Μίσα με συγκίνησε και γενικά μου άρεσε πολύ, όπως και τους περισσότερους της ΤΟΤΕ εποχής :Ρ

Ξερεις βεβαια γιατι εκλαψε ο Μισα;Γνωριζεις;Λογω του μποικοταζ αφοτ στην διοργανωση δεν πηγαν οι χωρες προσκυμμενες στην Δυση ,η Αμερικη και οι αλλες..Και το αντιθετο εγινε στο Λος Αντζελες το 1984!Αυτο γιατι ελεγε οτι ειναι καλα τα καθεστωτα αυτα για τετοιες χωρες..η πιο συντηρητικη και απλοικη μπαρουφα που εχω ακουσει μεσα σε αυτο το φορουμ!

litsa''never'' έγραψε: :rose: Εμενα μου αρεσε η δικη μας καλυτερα!Τραγουδια ηταν αυτααααα?Πεφταμε ενας ενας στο τραπεζι...ημουν και στη δουλεια,μου ερχοτανε να ανεβω επανω και να κανω...γιογκα!!! Απο θεμα τεχνολογιας ομως και συντονισμου...σκισανε!! :rose:

Όντως Λιτσάκι η μουσική με "κοίμισε" κι εμένα. :xaxas:
[/quote]

Ολυμπιαδα που κοιμιζει δεν ειναι καλη!
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Σάβ 09 Αύγ 2008, 21:38

ΑρΕλα έγραψε:
Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Να κάνουν παγκόσμιους αγώνες αθλητικούς και να αφησουν τους Ολυμπιακούς αγώνες ήσυχους τότε, γιατί Ολυμπιακοί Αγωνες εκεχειρία, ευγενή άμιλλα και ευ αγωνίζεσθε δεν υπάρχει. Μιλάμε για φθορά των αξιών και όχι, δεν μπορεί ο δολοφόνος να έχει την τιμή τέτοιων αγόνων. Και δεν πιστεύω πως ο Ολυμπισμός και το Ολυμπιακό Πνεύμα έχει να κάνει με την Κοκα Κόλα.. σόρρυζ κιόλας ε; =Ρ

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά μήπως θυμάσαι τι είπε ο Ρουσόπουλος όταν μετά τους διθυράμβους που γράφτηκαν παγκοσμίως για μας, ένας δημοσιογράφος ΕΥΛΟΓΑ του είπε πως τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσουμε παγκοσμίως την ιδέα να γίνονται μόνιμα εδώ; Εγώ θυμάμαι... Μην προτρέχουμε λέει και να'μαστε συγκρατημένοι.

Συγκρατημένοι σε τι ρε άνθρωπε; Οι εγκαταστάσεις είναι ήδη έτοιμες. Έχουμε την υποδομή την οποία θα ξεπληρώνουν και τα εγγόνια μας. ΓΙΑΤΙ να μην είχαμε κάνει την εκστρατεία προώθησης αυτής της ιδέας τότε; Οι εφημερίδες που λίγους μήνες πριν μας έκραζαν, τώρα υποκλίνονταν και κάποιιος μάλιστα "έγκριτος" έγραψε πως δε θα τον χάλαγε η ιδέα να γίνονται μόνιμα οι Ολυμπιακοί στην Ελλάδα. Ούτε εμάς θα μας χάλαγε η προβολή της χώρας και η εισροή συναλλάγματος κάθε τετραετία... Τους κυρίους...εθνομειοδότες μας όμως, τους χάλαγε.... :swear:

γινονται Παγκοσμιοι αγωνες πολυ συχνα..αλλα οι Ολυμπιακοι..
εχουν και ενα φοκλορ πλεον τονο οι Ολυμπιακοι.εμενα μαρεσει που υπαρχουν περα απο αντιξοοτητες που υπαρχουν..Με αυτη την αποψη δεν πρεπει να κανουμε και αλλα πολλα επειδη υπαρχει η βια..Οταν τελουνταν οι Ολυμπιακοι στην αρχαια ελλαδα πιστευει καποιος οτι εξαλειφονταν τα παραπανω;Οχι..τοτε;
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Σάβ 09 Αύγ 2008, 21:40

κατι εκανα λαθος αρελα και δεν σου απαντησα στα πρωτα quote
μαλλον τα σβησα κατα λαθος θα επανελθω αλλη φορα!
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 09 Αύγ 2008, 22:03

Και στην τελική δεν αξίζει σε μια χώρα που η πολιτισμική της ιστορία είναι μεγαλη και η πλησιέστερη της δικής μας σε μέγεθος, διαφώτιση και δυναμική, να την απαξιώνουμε τόσο εύκολα, επηρεασμένοι από μηνύματα που ως ένα βαθμό μπορεί να εμπεριέχουν αλήθειες, αλλά διογκώνονται για προπαγανδιστικούς σκοπούς.
Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό... ποιος ειναι ο Κινέζικος πολιτισμός; Κάποτε έλεγα πως τον εκτιμώ κι εγώ.. αλλά το μόνο που ξέρω είναι τα πανέμορφα Κινέζικα Βάζα και πορσελάνες επίσης κομμάτια της Κινέζικες μυθολογίας με τους δράκους. Αν θέλετε ανοίξτε ένα άλλο τόπικ να το συζητήσουμε. Τί είναι ποια αυτός ο πολιτισμός; Για εμένα ο πιο κοντινός πολιτισμός σε εμάς είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ινδιάνοι.. τους Κινέζους δεν τους γνωρίζω.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 09 Αύγ 2008, 22:50

Πνεύμα wrote:
Κάποτε έλεγα πως τον εκτιμώ κι εγώ…
τους Κινέζους δεν τους γνωρίζω.
απαξιώνοντας όσα τώρα κατηγορείς
δείχνει ότι ακόμα το πολεμάς μέσα σου

(καλύτερα να αποδέχεσαι)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 09 Αύγ 2008, 22:56

Oτι ειναι κοντινοτερο σε μας ειναι αξιοσεβαστο λιζαα;
Ο κινεζικος πολιτισμος ειναι ανωτερος με εναν διαφορετικο τροπο.
Εχει περιπλοκη φιλοσοφια κλπ.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Σάβ 09 Αύγ 2008, 23:00

O Κινέζικος πολιτισμός είναι από τους αρχαιότερους και τελειότερους. Μοιάζει σχεδόν σπαρτιατικός, μόνο που στην πολιτική τους είχαν τις μηχανοραφίες των ρωμαίων. Αλλά αν δείτε τις πολεμικές τέχνες και τέτοια, είναι πολύ παρόμοιος με το Σπαρτιατικό σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Αύγ 2008, 23:43

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε: Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό... ποιος ειναι ο Κινέζικος πολιτισμός; Κάποτε έλεγα πως τον εκτιμώ κι εγώ.. αλλά το μόνο που ξέρω είναι τα πανέμορφα Κινέζικα Βάζα και πορσελάνες επίσης κομμάτια της Κινέζικες μυθολογίας με τους δράκους. Αν θέλετε ανοίξτε ένα άλλο τόπικ να το συζητήσουμε. Τί είναι ποια αυτός ο πολιτισμός; Για εμένα ο πιο κοντινός πολιτισμός σε εμάς είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ινδιάνοι.. τους Κινέζους δεν τους γνωρίζω.
Δεν έχει κοινά με τον δικό μας. Κι αν έχει θα'ναι ελάχιστα... Ίσως να'ναι κυρίαρχα αυτό που με γοητεύει περισσότερο.
Όταν είπα πλησιέστερο στο δικό μας, εννοώ σε βαθμό επιρροής και μετάδοσης κάποιων γνώσεων στον πλανήτη.

Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να ανοίξω εγώ τουλάχιστον κανένα τόπικ. Για να μην κάνω ολόκληρο λογίδριο εδώ, θα περιοριστώ στη λακωνική περιεκτική και σωστή φράση που δίνει η βίκυ(παίδεια) για Κίνα.

Ο όρος Κίνα αναφέρεται σε ένα σύνολο κρατών και πολιτισμών τα οποία έχουν ύπάρξει στην Ανατολική Ασία για τα τελευταία 3,500 χρόνια.

Από κει και πέρα, δεν είμαι εγώ αυτή που θα κάνει το δάσκαλο ή υποδείξεις στα φιλαράκια μου.
Έχεις τα εργαλεία και τους τρόπους να κάνεις αναζητήσεις για να μάθεις περισσότερα για τον Κινεζικό πολιτισμό που είναι και υπαρκτός και σπουδαίος. (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) Αν σου δόθηκε και η σπίθα που θα ανάψει το ενδιαφέρον σου, είσαι έτοιμη για εξερευνήσεις. :D

Μια καλή αρχή είναι από 'δω http://www.nea-acropoli-heraklio.gr/art ... =gr&pg=214 σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία και την ηθική...

Μπορείς να αναζητήσεις επίσης πηγές πληροφόρησης

Για τη φιλοσοφία (κομφούκιος)
Για την αρχιτεκτονική θα βρεις, θα έχεις ήδη δει
για τις τέχνες και τις τεχνικές επίσης
για τη μουσική
το θέατρο - και κουκλοθέατρο...
όλο και κάτι θα έχεις "προσλάβει" έστω και απο φευγαλέα κομμάτια ντοκυμαντέρ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Σάβ 09 Αύγ 2008, 23:53

Ενοούσα Βίκυ ότι εκείνοι χρησιμοποιούσαν τις πολεμικές τέχνες, την τέχνη του πολέμου αν θέλεις, για πνευματική και σωματική ανακάλυψη.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 10 Αύγ 2008, 00:20

παιδιά, δεν απαξειώνω κάτι. Απλά δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είναι τέλειος ο πολιτισμός τους αλλά δεν τον γνωρίζω. Μιλάω για τον αρχαίο, γιατι γνωρίζω περί πολεμικών τεχνών, περί κινηματογράφου, περί της Κινέζικης Όπερας και περί του Μάο (εργασία στις Πολιτικές Επιστήμες ήταν αυτή).
Αξιοσέβαστο δεν είναι ό,τι είναι κοντυνότερο σε μας. Αξιοσέβαστο είναι το οτιδήποτε απλά και μόνο επειδή υπάρχει. Το θέμα είναι αν είναι αξιέπαινο. Δεν γνωρίζω αν είναι, γι αυτό ζήτησα τόπικ γι αυτό ;).
Το να λες ότι εκτιμάς κάτι που δεν γνωρίζεις, εξ αιτίας μία γενικής παραδοχής ότι είναι "μεγάλο", "υπέρλαμπρο" είναι παιδιάστικο. Δεν γνωρίζω κάτι, το λέω. Δεν το θαυμάζω στα τυφλά.
Όσον αφορά ένα τόπικ για την Κίνα, δεν θα πείραζε αν κάποιος από εσάς που κατέχετε το θέμα, κάνατε ένα τόπικ για τον Κινέζικο πολιτισμό ;)

Ευχαριστώ το λυκάκι για μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που είχε την καλοσύνη να μου δώσει επί του θέματος ;) :rose:
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Κυρ 10 Αύγ 2008, 00:23

Μιλάμε για τη χώρα και τον πολιτισμό που έβγαλε αυτόν τον τύπο:

Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Κυρ 10 Αύγ 2008, 00:58

Divine Sinner έγραψε:Ο κινεζικος πολιτισμος ειναι ανωτερος με εναν διαφορετικο τροπο.
Εχει περιπλοκη φιλοσοφια κλπ.
Η περιπλοκότητα δεν σημαίνει απαραιτήτως + υγιή ιδιοφυϊα. Για παράδειγμα οι περισσότεροι σχιζοφρενείς σκέπτονται πολύπλοκα σε βαθμό εντυπωσιασμού ''τρίτων'', όμως το όλο σκεπτικό τους εδράζεται σε παράλογα θεμέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Κυρ 10 Αύγ 2008, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:11

Αυτό ισχύει για όλους. Και τι πιο περίπλοκο από την ελληνική γλώσσα;
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:12

...έβαλα + 1 ''απαραιτήτως'' :loco:
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:15

Τώρα κάηκες :loco:
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:30

Η περιπλοκότητα δεν σημαίνει απαραιτήτως + υγιή ιδιοφυϊα.
Σωστά.

Το περίπλοκο είναι κάτι σαν ...τη γυναικεία ψυχή που κάποιες φορές σε οδηγεί στην άβυσσο.

Ή είναι κάτι σαν ...το μπαρ το «Περίπλοκο». Άλλες φορές μπαίνεις «στην καλή χαρά» και φεύγεις «λιώμα» κι άλλοτε μπαίνεις «φτιαγμένος» και φεύγεις «ξενέρωτος».

:lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Αύγ 2008, 11:25

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:παιδιά, δεν απαξειώνω κάτι. Απλά δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είναι τέλειος ο πολιτισμός τους αλλά δεν τον γνωρίζω. Μιλάω για τον αρχαίο, γιατι γνωρίζω περί πολεμικών τεχνών, περί κινηματογράφου, περί της Κινέζικης Όπερας και περί του Μάο (εργασία στις Πολιτικές Επιστήμες ήταν αυτή).

Οι πολεμικές τέχνες είναι κι αυτές μέρος του παραδοσιακού παλιότερου (δε θα πω αρχαίου) πολιτισμού της Κίνας με ολόκληρο σύστημα αξιών από πίσω τους. (Τάι Τσι- Γουντανγκουαν)

Κανένας πολιτισμός δεν είναι τέλειος. Κάποιοι δείχνουν πως πασχίζουν να αγγίξουν την τελειότητα ίσως, περισσότερο από άλλους...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ΟΛΟΙ (ακόμα και οι φαινομενικά υποδεέστεροι) πολιτισμοί έχουν την αξία τους και συνεισφέρουν σημαντικά στο όμορφο και συναρπαστικό τοπίο που σχηματίζει το πολυποίκιλο πολιτισμικό πάνθεον του πλανήτη μας.

Αξιοσέβαστο δεν είναι ό,τι είναι κοντυνότερο σε μας. Αξιοσέβαστο είναι το οτιδήποτε απλά και μόνο επειδή υπάρχει. Το θέμα είναι αν είναι αξιέπαινο. Δεν γνωρίζω αν είναι, γι αυτό ζήτησα τόπικ γι αυτό ;).
Ήδη έχεις μια βάση γνώσεων από τις πολιτικές επιστήμες :wink:
Το να λες ότι εκτιμάς κάτι που δεν γνωρίζεις, εξ αιτίας μία γενικής παραδοχής ότι είναι "μεγάλο", "υπέρλαμπρο" είναι παιδιάστικο. Δεν γνωρίζω κάτι, το λέω. Δεν το θαυμάζω στα τυφλά.
Και πολύ καλά κάνεις. Συμφωνώ μ'αυτό το σκεπτικό. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 10 Αύγ 2008, 15:24

Η περιπλοκότητα δεν σημαίνει απαραιτήτως + υγιή ιδιοφυϊα. Για παράδειγμα οι περισσότεροι σχιζοφρενείς σκέπτονται πολύπλοκα σε βαθμό εντυπωσιαμού ''τρίτων'', όμως το όλο σκεπτικό τους εδράζεται σε παράλογα θεμέλια.
Iσως εμεις τους ονομασαμε σχιζοφρενεις. Πολλοι πιστευουν οτι ενας σχιζοφρενεις απλα εχει ανοιξει μια πυλη στις αλλες διαστασεις. Αυτος που μπορει να ελεγξει και να βαλει σε μια λογικη σειρα αυτο που βλεπει λεγεται μαντης μεντιουμ κλπ.
Αυτος που δεν ειναι αρκετος να χειριστει την κατασταση τρελενετε με τα γνωστα αποτελεμστα.
Παντως οι περισσοτεροι σχιζοφρενεις εχουν υψηλο επιπεδο διανοιας.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Κυρ 10 Αύγ 2008, 15:52

Εξαρτάται + από το σε ποιες μη-υλικές συχνότητες συνδέονται. Ψεύδους ή Αληθείας.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Κυρ 10 Αύγ 2008, 20:15

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:....Για εμένα ο πιο κοντινός πολιτισμός σε εμάς είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ινδιάνοι.. τους Κινέζους δεν τους γνωρίζω.
Για τον Αιγυπτικό πολιτισμό δεν έχω αντίρρηση αλλά για τον Ινδιάνικο πολιτισμό;!!!!!

Οι πιο ανεπτυγμένοι Ινδιάνικοι πολιτισμοί (αυτοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής) βρίσκονταν στο μεταίχμιο της εποχής του λίθου και του χαλκού περίπου τον 16ο αιώνα μ.χ όταν τους ξεθεμελίωσαν οι κονκισταδόρες!
Οσο για τους Βορειοαμερικανούς Ινδιάνους αυτοί ποτέ δεν ξεπέρασαν το στάδιο της νεολιθικής εποχής!

Ο Αρχαιος Ελληνικός πολιτισμός και ο Αιγυπτιακός πολιτισμός δεν παρέμειναν ουτε στη λίθινη εποχή ούτε στην εποχή του χαλκού και μάλλον η σύγκριση σου των δύο αυτών πολίτισμών με το πολιτισμό των Ινδιάνων είναι μάλλον ατυχής καθώς επίσης και η περιφρόνηση σου για τον Κινέζικο πολιτισμό!!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 11 Αύγ 2008, 09:10

Ο Αρχαιος Ελληνικός πολιτισμός και ο Αιγυπτιακός πολιτισμός δεν παρέμειναν ουτε στη λίθινη εποχή ούτε στην εποχή του χαλκού και μάλλον η σύγκριση σου των δύο αυτών πολίτισμών με το πολιτισμό των Ινδιάνων είναι μάλλον ατυχής καθώς επίσης και η περιφρόνηση σου για τον Κινέζικο πολιτισμό!!!
Δεν περιφρονώ κάτι, απλά δεν το γνωρίζω γι αυτό ζήτησα πληροφορίες. Δεν το παίζω ξερόλας, εσείς που ξέρετε γιατί δεν κάνετε τον κόπο να ανοίξετε ένα τόπικ για να μάθω κι εγώ; Όσο για τους Ινδιάνους, είναι προσωπική άποψη βασισμένη σε προσωπικές γνώσεις, ένστικτο και έρευνα. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την περιφρόνηση προς τον Ινδιάνικο πολιτισμό!!!
:loco:
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 11 Αύγ 2008, 10:44

Τι εφιαλτικοί τύποι αυτοί οι κινέζοι... Ίδιοι κακοί νάνοι είναι... :loco: Ίβιλ νανοξωτικά :loco:
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Δευ 11 Αύγ 2008, 15:33

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε: Όσο για τους Ινδιάνους, είναι προσωπική άποψη βασισμένη σε προσωπικές γνώσεις, ένστικτο και έρευνα. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την περιφρόνηση προς τον Ινδιάνικο πολιτισμό!!!
:loco:
Απλώς ανέφερα το επίπεδο στο οποίο έφτασαν οι Ινδιάνικοι πολιτισμοί, δεν περιφρόνησα κανέναν πολιτισμό!
Επίσης κατά τη γνώμη μου σου είπα ότι είναι ατυχής η σύγκριση του πολιτισμού των Ινδιάνων με τον αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό.
Το γεγονώς οτι έχουν αρκέτα παρόμοια στοιχεία οι πολιτισμοί των Ινδιάνων της Κεντρικής Αμερικής με τον αιγυπτιακό (πυραμίδες, ιερογλυφικά κλπ) δεν του κάνει συγκρίσιμους καθ'οτι υπάρχει μέγαλη χρονολογική διαφορά μεταξύ τους.
Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός προηγήθηκε χιλιάδες χρόνων των Ινδιάνικων πολιτισμών.
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”