Τα υποψήφια τραγούδια

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aenaos11
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας

Re: Eurovision:Αγγλικος Στιχος για Νικη ή Ελληνικος για Πολιτισμ

Δημοσίευση από aenaos11 » Παρ 29 Φεβ 2008, 16:20

ΑρΕλα έγραψε:
aenaos11 έγραψε:Sory αν υπαρχει αναλογο θεμα αλλα τσεκαρα και δεν παρατηρησα κατι τετοιο.

.

Yπάρχει αυτό http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 145&t=3586

αν θες να τα συνενώσω φίλε, δεν έχεις παρά να μου το πεις και η επιθυμία σου θα εκτελεστεί πάραυτα :ups:

Α, και πού είσαι...
σε ό,τι αφορά κι αυτή την τοποθέτησή σου...

:urock: :urock:

Αλλά και με τον τσιλόβιο συμφωνώ.
(συμβαίνει κι αυτό το κουλό ενίοτε- αλλά για σένα ροκατζίδικο πλακάτ δεν έχει ρε :loco: )
Οχι!Εκει ειναι γενικ για σχολιασμο των τραγουδιων αν μας αρεσουν ή οχι!Εγω εδω ρωταω συγκεκριμενα πραγματα!Να στελνουμε γενικα τραγουδια με ελληνικο η αγγλικο στιχο?Να παμε για τον πολιτιμσο ή τη νικη?Υπ[αρχουν περιθωρια αναδειξης πολιτισμου σε τετοιες διοργανωσεις ή στο Καρακιτσαριο χανονται?Ο φιλος chill π.χ πηρε θεση οτι σε τετοιου ειδους διοργανωσεις δεν υπαρχουν τετοια περιθωρια ουτε κατα διανοιαν..Πανω σε αυτη τη βαση εινα ιτο θεμα.Τωρα αν κρινεις οτι πρεπει να συγχωνευτουν οκ! Αλλα να ξερεις οτι θα παιχτει σκληρο ROCK αν συμβει κατι τετοιο! :guitar: λολ
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Salome » Παρ 29 Φεβ 2008, 19:43

Εγώ θα συμφωνήσω με τον τσιλ. Η eurovision είναι παρωδία και γελοιοποίηση της τέχνης. Είναι πλέον αδιάφορο σε ποια γλώσσα θα γράφονται τα τραγούδια, απ' τη στιγμή που δεν έχουν τίποτε απολύτως να προσφέρουν, εκτός από μία ηλίθια νίκη σ' έναν ηλίθιο διαγωνισμό, προορισμένο για άμουσους.

Αλλά εκφράζει απόλυτα την εποχή της. Το πιασάρικο, το μοδάτο του μήνα και μαλακίες στο τετράγωνο. Ουσία, περιεχόμενο, ταλέντο, έμπνευση, μουσικότητα μηδέν.

Σιχαμάρα.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Παρ 29 Φεβ 2008, 23:57

Ο νέος άνθρωπος, ο economicus astopithikus, δηλαδή ο ορισμός του τίποτα, το μόνο που επιζητά απεγνωσμένα είναι τα πανηγύρια.
Παίδες, οι επιλογές μας αντικατοπτρίζουν το επίπεδό μας. Η eurovision είναι ένα μουσικό σκουπιδαριό. Και εσείς βλέπετε ότι οι λάτρεις αυτού του σκουπιδαριού σχηματίζουν λαοθάλασσες, δυστυχώς. Υπάρχουν κι άλλα σκουπιδαριά, πνευματικά, "φιλοσοφικά", ιδεολογικά, κομματικά, πολιτικά, αθλητικά για κάθε κάστας ανθρώπους. Υποβαθμίσαν και εκχυδαΐσαν όλους τους τομείς για να εκμαυλίσουν ηθικώς όλους τους ανθρώπους, ή σχεδόν όλους...
Τέτοιες λαοσυνάξεις να 'χαμε για καίρια θέματα...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 03 Μαρ 2008, 01:38

Eπειδή και εγώ οικτίρω την κατάντια μας, σκέφτηκα το προφανές! Μια απόδοσις του Έργου εις την Ελληνικήν. Πήγα το λεπόν στο πρώτο ονλάιν μεταφραστήρι που βρήκα, και ιδού ---- οι στίχοι του Έπουςςς σε άπταιστον Ελληνικήν!

------------------ Kalomoira Ο μυστικός συνδυασμός μου-------------------------

Μπορείτε να το δείτε; Μπορείτε να το δείτε, πρέπει να με ανακαλύψετε.
Αυτό που πηγαίνει στραβά όταν φωνάζω, ή τι θέλω όταν χαμογελώ.

Μπορείτε να το θεωρήσετε; Μπορείτε να το θεωρήσετε, ότι δεν είμαι μικρό κορίτσι, εσείς είστε παρανόηση ο τρόπος μου, και όλοι οι ρόλοι που επιθυμώ να διαδραματίσω.

Ο μυστικός συνδυασμός μου αυτό είναι ένα μυστήριο για σας χρήση η φαντασία σας που δεν είμαι εύκολος αλλά είμαι αληθινός

Ο μυστικός συνδυασμός μου. Το αγόρι εσείς πρέπει να το δοκιμάσει σκληρά, για να κερδίσει έναν προορισμό, στο κέντρο της καρδιάς μου!

Ένα ανοικτό βιβλίο, ένα ανοικτό βιβλίο, καλά, λυπάμαι, δεν είμαϊ Μερικές φορές ενεργώ όπως μια κυρία, μερικές φορές γυναίκα, μερικές φορές μωρό!
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 03 Μαρ 2008, 05:30

Συγνώμη, οι ιταλοί άφησαν την γιουροβίζιον επειδή έχουν δικό τους σοβαρό θεσμό να στηρίξουν, το Σαν Ρέμο (στο οποίο φέτος βγήκαν κάτι πατάτες νικητές...το ένα ποπάκι για 14χρονα και το άλλο ξεχασμένο τραγούδι του 90)
Οι έλληνες έχουν κάτι σοβαρό να στηρίξουν; Έγινε μια προσπάθεια για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά πήγε στον βρόντο. Ε, αφού δεν έχουν τίποτα να στηρίξουν μια χαρά είναι και η Γιουροβίζιον, δεν αποτελεί πια φεστιβαλ πολιτισμού αλλά είναι ένα ευρωπαικό πάρτυ.
Και εφόσον είναι ένα πάρτυ δεν περιμένω ούτε πολιτισμό, ούτε τίποτα. Περιμένω να περάσω καλά και τέλος. Οπότε μην είστε γκρινιάριδες, χαρακτηριστικό των ελλήνων, και απλά δειτε το σαν μια ευρωπαική γιορτούλα.
Όπως και να έχει εγώ το έλεγα, το λέω και θα το λέω: Κ Α Λ Ο Μ Ο Ι Ρ Α :urock:
Φέτος θα κάνω και εξέδρα, πέρυση ήμουν με την κύπρο :loco:
Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Δευ 03 Μαρ 2008, 10:32

Ρε Σελ γενικα ειμαι πολυ χαλαρος και τρασας και βλεπω ταινιες με Γαρδελη και γουσταρω. Εχω παει και στο Ροκυ Χορορ Σοου (ΜΠΛΙΑΡΧ). Δεν ειμαι τοσο ξενερωτος.
Αλλα δε μπορω να δικαιολογησω μερικα πραγματα:

1. Τον ντορο για τα παρασκηνια της Γουροβιζιον. Ενταξει ειναι γιορτουλα αλλα χεστε με. Καθε μερα στην τηλεοραση τα ιδια και τα ιδια. Ατελειωτες ωρες τηλεοπτικου χρονου για να αναλυθει το τιποτα απο τους πλεον ασχετους γαμημενους κηφηνες των μηντια.
2. Τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ξοδευονται για να καταφερουμε να θεωρηθουμε για αλλη μια φορα, οι κατιμαδες της ευρωπης. Δεν θες να ξερεις ποσα λεφτα ξοδευονται για να χοροπηδανε κατι αδερφες εδω κι εκει... Αν τα λεφτα αυτα ξοδευονταν σε αλλο τομεα, παιζει τωρα να ειχαμε καλυτερη παιδεια, νεους δρομους και να ειχαμε μειωσει το δημοσιο ελλειμα.
3. Την αδικαιολογητη ελλειψη ποιοτητας απο την πλευρα μας. Θυμαστε τοτε που η Τουρκια βγηκε με τους υπεργαματους Ska-rockers, Athena? Μιλαμε για τραγουδι με καυλα, με παλμο, με ταυτοτητα και αρχιδια; Κι εμεις; Παντα στην ξεφτιλα. Το δραμα, η φτηνια και ο πουστης.

Ξερεις παρολο που γενικα κραζω την Ελλαδα το κανω απο αγαπη.
Απο αγαπη θυμωνω καθε χρονια που εκθετουμε τα χεσμενα σωβρακα μας στο ευρωμπουγαδοσχοινο και γελαει μαζι μας κι ο πιο μαλακας.

Φτανει πια... ξερω γω. Αφου δεν το εχουμε. Εχω βαρεθει να νιωθω ντροπη καθε φορα που ακουω την Μποκοτα να λεει "και τωρα η στιγμη της Ελλαδας"...
Ανατριχιλα, αναγουλα και ντροπη!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Μαρ 2008, 11:19

Συμφωνώ και με τον Σελ (σε ό,τι αφορά την παντελή έλλειψη ποιοτικών μουσικών γιορτών στην Ελλάδα) και με τους προλαλήσαντες όμως. (έτσι είμαι εγώ - άλλα αντ'άλλων :Ρ)

Μου'ρθε βέβαια μια ναυτία από τους μεταφρασμένους στίχους του τραγουδιού- :emetos: η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα καν να τους ακούσω. (και καλά έκανα τελικά, τι το'θελες ρε Χρήστο ? :ksylo: )

Με τα πράγματα όπως είχαν, εγώ προτιμούσα να πάει ο Μαρτάκης- γιατί υπάρχει υπερπληθώρα χαζολούλων που θα τον ψήφιζαν παθιασμένα, και γιατί μ'αρέσει καλύτερα σαν παρουσία και το τραγούδι του επίσης περισσότερο. (Πάντα διαλέγω απ'τα υπάρχοντα διαθέσιμα έτσι? )
Ξερεις παρολο που γενικα κραζω την Ελλαδα το κανω απο αγαπη.
Δεν αμφιβάλλουμε ΑΓΑΠΗμένε! :trampolino: :brokenteeth:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Δευ 03 Μαρ 2008, 12:41

chill έγραψε: Θυμαστε τοτε που η Τουρκια βγηκε με τους υπεργαματους Ska-rockers, Athena?
Όντως από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων
chill έγραψε:Ξερεις παρολο που γενικα κραζω την Ελλαδα το κανω απο αγαπη.
:thumb:
chill έγραψε:Φτανει πια... ξερω γω. Αφου δεν το εχουμε. Εχω βαρεθει να νιωθω ντροπη καθε φορα που ακουω την Μποκοτα να λεει "και τωρα η στιγμη της Ελλαδας"...
Ανατριχιλα, αναγουλα και ντροπη!
Μακάρι να ακούγαμε ξανα την Μπόκοτα! Προτιμάς το "Καλή επιτυχία Μακεδονία" των Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου :swear:

Ας υποστηρίξουμε λοιπόν την Ελλάδα (έστω και με αυτό το τραγούδι)

Φέτος μάλιστα δεν θα είμαστε στον ίδιο ημιτελικό με την Κύπρο και δεν θα μπορέσει να ψηφίσει η μία την άλλη. (Μόνο αν περάσουμε στον τελικό)
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 03 Μαρ 2008, 13:00

Δεν θα απορησω αν καποια στιγμη, αν δεν εχουν ηδη βγει, "διεθνολογοι" που θα ομιλουν περι "συμμαχιων" και "ισορροπιων" στα Βαλκανια ή στην Ανατολικη Ευρωπη. Ως εκ τουτου ενας τετοιος διαγωνισμος δεν εστιαζει στο τραγουδι, αλλα "στην παλια μου γειτονια" και στο αν θα δωσει η μια χωρα στην αλλη ten points. Θεωρω οτι το τραγουδι των Λορντι εσπασε καθε προσδοκια εκεινων που περιμεναν και παλι να βγουν οι σαρες και οι μαρες επι σκηνης. Ειχαν τα κοτσια και εδωσαν κατι διαφορετικο στον κοσμο. Και να βγηκαν πρωτοι με διαφορα το οφειλουν οχι βεβαιως στα παιδακια που τους "περασαν" για φιγουρες α λα ποκεμον ή εστω ροκεμον, αλλα γιατι εκεινοι που τους ψηφισαν τους ψηφισαν για τον ιδιο λογο για τον οποιο καποιοι δεν τους ψηφισαν, το σοου. Χωρις αυτο ειναι ενα κλασικο ανεβασιαρικο χαρντ ροκ κομματι, το οποιο, εκεινοι που δεν το ψηφισαν βλεποντας μονο την εμφανιση, ειμαι σιγουρος οτι θα το ψηφιζαν.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 03 Μαρ 2008, 15:34

Δεν θα απορησω αν καποια στιγμη, αν δεν εχουν ηδη βγει, "διεθνολογοι" που θα ομιλουν περι "συμμαχιων" και "ισορροπιων" στα Βαλκανια ή στην Ανατολικη Ευρωπη. Ως εκ τουτου ενας τετοιος διαγωνισμος δεν εστιαζει στο τραγουδι, αλλα "στην παλια μου γειτονια" και στο αν θα δωσει η μια χωρα στην αλλη ten points.
Άλλοι γκρινιάριδες απο εκεί! Λες και εμείς δεν ανταλλάζουμε παραδοσιακά 12ρια με την Κύπρο :loco:
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 04 Μαρ 2008, 02:27

Παιδια πανηγυρακι ειναι απλα. Μα θα μου πεις κατσε ρε φιλε σκοντα.. Τοσα εκατομυρια χαλιοντε, πανηγυρακι το λες? Εδω χαλιοντε στο να πληρωνουμε τα κινητα των βουλευτων, τις βιλες τους, και δεν ξερω σε τι αλλη μλκια, αυτο μας πειραξε?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κανουμε τον χαβαλε μας!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτες τις 3-4 ωρες ποσες ειναι τεσπα του "χαπενινγκ" ξεχναει ο κοσμος (ως επι τω πλειστω και οχι απολυτα) αυτα που τον ταλαιπωρουν και καθεται και παρακολουθει ενα σωου(ενα αρκετα ηλιθιο καρακιτς και πολλες φορες μλκισμενο σωου). Ασχετα με τα ποσα βγαζει ο "κερδισμενος". Το θεμα ειναι οτι μονο σωου ειναι ουτε πολιτισμος ουτε τεχνη. Οποτε μην καθομαστε να σκαμε για τους στιχους και το νοημα των. Χαβαλες γινεται ΕΣΤΩ και αν χαλαμε κανα φραγκο παραπανω. Παρολα αυτα για μενα πολλα τραγουδια που βγαινουν κατα καιρους εκει αξιζουν.
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τρί 04 Μαρ 2008, 11:11

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΕΙΡΙΕ!!!!

οπως φαινεται τα chemtrails εκαναν δουλιτσα και σε σενα!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 04 Μαρ 2008, 12:58

Τι λέει ρε το άτομο... :umm:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τρί 04 Μαρ 2008, 13:10

Eγω ενα ξερω Αρελα. Η νεολαια σημερα πασχει απο ΟΚΝΗΡΙΑ! Κανεις δε θελει να προσπαθησει για κατι καλυτερο. Ολοι κοιτανε τη βολεψη τους. Κι αυτο επεκτεινεται σε πολλους τομεις της κοινωνικης μας συμπεριφορας.
Εχουμε καταντησει μικροαστοι. Ενα σπιτακι, μια δουλιτσα και μια γυναικουλα.

Και πανω απο ολα αυτα.. ενα πανιγυρακι μερικω δισεκατομμυριων. Ε οχι. Αρκετα καθισα με τα χερια σταυρωμενα να παρακολουθω την ΠΤΩΣΙΝ των ΗΘΩΝ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΩΜΕΝ ΚΑΤΙΤΙΣ!

Βαργιεμαι!
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 04 Μαρ 2008, 16:21

Καλα ρε Τσιλ μας τρολαρεις απιστευτα τοσο καιρο :swear: , οποτε μιλαμε για αφυπνιση και ενεργητικοτητα εσυ μας καταπνιγεις το οποιο "επαναστατικο" ενστικτο με Νεοελληνικες ταπες :lol: , και τωρα που σε ακολουθουμε την ειδες Τσε????
Ρε μλκ με εχεις μπερδεψει..... :loco:
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τρί 04 Μαρ 2008, 16:29

S3irios έγραψε: Ρε μλκ με εχεις μπερδεψει..... :loco:
ειναι βρωμικη δουλεια.. αλλα καποιος πρεπει να την κανει...
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 04 Μαρ 2008, 17:33

chill έγραψε:Eγω ενα ξερω Αρελα. Η νεολαια σημερα πασχει απο ΟΚΝΗΡΙΑ!
Αν την φραση την "ελεγες" λιγο πιο αρχαιζοντως θα νομιζα οτι βγαινει απο τα χειλη καποιου δεσποτη απο αμβωνος. Oh Mr. Church-chill!!! :D
chill έγραψε:Κανεις δε θελει να προσπαθησει για κατι καλυτερο.
Μπορεις να κανεις και καλλιτερο τρολλαρισμα. Αρα προσπαθησε για κατι καλλιτερο. :P
chill έγραψε:Ολοι κοιτανε τη βολεψη τους.
Οχι ολοι. Οι ηδη βολ-εμενοι δεν την κοιτανε. Καποιοι δε κοιτανε και να ξε-βολ-ευτουνε.
"Ducunt vol-entem fata, molentem trahunt" (Seneca) - "Η μοιρα οδηγει αυτον που θελει, σερνει ομως εκεινον που ανθισταται". Ταδε εφα Σενεκας. Ωραιος ο παικτης!!
chill έγραψε:Κι αυτο επεκτεινεται σε πολλους τομεις της κοινωνικης μας συμπεριφορας.
Εχουμε καταντησει μικροαστοι. Ενα σπιτακι, μια δουλιτσα και μια γυναικουλα.
Το τριπτυχο σπιτακι, δουλιτσα, γυναικουλα αν το τοποθετησεις σε μια πυραμιδα σαν αυτη του Μασσλοου θα ειχε τις εξης διαστρωματωσεις:

Βαση: δουλιτσα: νο μάνει, νο χάνει
Μεσαίο στρώμα: σπιτάκι: άστεγος εν λέει
κορυφη: γυναικούλα: καποιος πρεπει να διαφεντευει το σπιτι, τα παιδια και ...σενα.

Αν βγαλεις την γυναικουλα απο την πυραμιδα, δεν θα εχεις σπιτακι. Και να εχεις δηλαδη πως θα το εχεις;
Αν βγαλεις το σπιτακι, δεν θα εχεις γυναικουλα.
Αν τωρα βγαλεις και τη δουλιτσα, δεν εχεις τιποτις απο τα αλλα δυο.

Επομενως, το χρημα μεσωι της δουλιτσας κινει τα παντα και ειναι τροπον τινα προυποθεση της ευτυχιας, οχι ομως και η ιδια η ευτυχια.
Ενας μικροαστος ομως ζει ετσι, αλλα δεν ηταν επιλογη του. Υπαρχει και η μικροαστικη αντιληψη που δεν εχει παντα σχεση με την κοινωνικη κατασταση που βρισκεσαι, αλλα ειναι συνειδητη επιλογη σου. Οταν καθεσαι και μιλας για μικροαστους εισαι και συ "μικροαστος".
chill έγραψε:Και πανω απο ολα αυτα.. ενα πανιγυρακι μερικω δισεκατομμυριων.
Ειμαστε για τα πανηγυρια. :thumbsdown:
chill έγραψε:Ε οχι. Αρκετα καθισα με τα χερια σταυρωμενα να παρακολουθω την ΠΤΩΣΙΝ των ΗΘΩΝ.
Ερ. Ποσο χρονο κανουν για να πεσουν στο εδαφος;
Απ. Οσο θα ειμαστε προθυμοι να παρακολουθησουμε την πτωση τους.
chill έγραψε:ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
"Ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυ πάντες γαρ υμείς είς εστέ εν Χριστώ Ιησού"
chill έγραψε:ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΩΜΕΝ ΚΑΤΙΤΙΣ!
"Ακουσον μεν, παταξον δε"
chill έγραψε:Βαργιεμαι!!
Ιδιον ενος βολεμενου μικροαστου :D
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Τα υποψήφια τραγούδια

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Απρ 2008, 16:41

Τα μάθατε? Αν δεν τα μάθατε, μάθετε κι αυτό.

Η Σερβία θα πάει στη ΕV με ένα τραγούδι που θα'χει Σέρβικο αλλά και ελληνικό στίχο!

Και για του λόγου το αληθές...

ενώ εμείς οι ξενολάγνοι κόμπλες, πάμε με αγγλικό KOMΠΙΝΕΖΟΝ! :banghead: . :thumbsdown:

Χρειάζεται να πούμε άλλα?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 14 Απρ 2008, 16:55

Eγώ είχα όλη την καλή διάθεση να δώσω το 12ρι μου στην Κύπρο.
Μέχρι φυσικά που η Ελβετία έστειλε τον Ιταλό Paolo Meneguzzi (και νικητή του προπέρσυνου San Remo αν θυμάμαι καλά) με το τραγούδι Era stupendo.
Κάτι οτι είναι κομματάρα (όπως όλος ο δίσκος του), κάτι η ιταλική μου ψυχή, 12 βαθμούς στην Ελβετία.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 14 Απρ 2008, 21:15

Εμεις θα πάμε με ξένο στιχο να μην χαλάσουμε τη γραικύλικη μας παράδοση.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 14 Απρ 2008, 22:32

Στην eurovision πρεπει να πηγαινουν μονο εθνικοι σταρς..οχι τσουτσεκια!

οπως εδω!

και αν αηδιασατε παντα σας εχουμε εναλακτικες!!!

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Κυρ 04 Μάιος 2008, 01:58

Αυτό μας ταιριάζει καλύτερα πιστεύω ....

Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 04 Μάιος 2008, 13:31

Ποια είναι η Λατόγια; Η νέα βασίλισσα της Ντίσκο;

Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν η αδερφή του Τζάκσον.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Μάιος 2008, 19:08

Εγώ εξακολουθώ να μας θεωρώ πανηλίθιους που στέλνουμε το κομπινεζόν, όταν οι Σέρβοι βρίσκουν αρκετά μελωδική τη γλώσσα μας ώστε να βάλουν το μισό τραγούδι τους ελληνιστί.
Δείτε ρε στίχο στο κομπινεζόν, το'χε βάλει ο Ρεμπεσκές μας το όλο...αριστούργημα ελληνιστί εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 913#p42913 :banghead:
Είμαστε για τα μπάζα και πολύ καλά ξηγιούνται και μας αντιμετωπίζουνε ως τέτοια! :angry:
(αυτά και για όσους εξυπνάκηδες θεωρούν πως χαϊδεύω τη ράτσα μου και την αγιοποιώ)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”