ΠΕΡΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Re: ΠΕΡΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
εγώ πάντως Ρεμπεσκέ έχω απογοητευτεί τα μάλα με την πάρτυ σου! Σε είχα εκεί (ψηλά) και τώρα σ'έχω εκεί (στα τάρταρα).Σταμάτηστε επιτέλους να είστε τόσο αρνητικοί.
Μην γίνεστε αυτόχειρες του Πνευματός σας.
Δαίμονα...σταμάτα να κάνεις προπαγάνδα! Πήγαινε στον πλανήτη απ'όπου ήρθες, ή μπές στο πλοίο σας και κάνε μία κρουαζιέρα να συνέλθεις!
Ο Χριστός σώζει...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εμένα...
δε μου δίνει περιθώρια ούτε καν ν'απογοητευτώ με την πάρτυ του.
Δεν ξέρω πώς να την κρατήσω αυτή την πατάτα (που λέγεται ρεμπεσκές )στα χέρια μου...
χεχ κάποτε ίσως να τον ξαναδώ και να τον πνίξω ή να τον αγκαλιάσω σφιχτά
μάκια Χρήστο
δε μου δίνει περιθώρια ούτε καν ν'απογοητευτώ με την πάρτυ του.
Δεν ξέρω πώς να την κρατήσω αυτή την πατάτα (που λέγεται ρεμπεσκές )στα χέρια μου...
χεχ κάποτε ίσως να τον ξαναδώ και να τον πνίξω ή να τον αγκαλιάσω σφιχτά
μάκια Χρήστο
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
O πολεμος εναντιον της Σαιεντολογιας ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ!
Ηδη καθως γραφω αυτο το μυνημα, το παγκοσμιο δικτυακο σαμποταζ λειτουργει σε πολλα επιπεδα ταυτοχρονα. Οι χακεραδες σπανε passwords απο sites της Σαιεντολογιας και αλλαζουν κειμενα, απειρα φαξ με χιουμοριστικο περιεχομενο στελνονται στα γραφεια τους με σκοπο να τους υπερφορτωσουν τις γραμμες και να τους τελειωσουν τα μελανια (ΧΑΧΑ τι μαλακια). Οι σερβερ τους υποφερουν απο DOS attacks και το bandwidth τους εξαντλειται με το συνεχες κατεβασμα των ολοκληρων των ιστοσελιδων τους μεσω archiving προγραμματων. Αλλοι εχουν επιδοθει στο να διατηρουν στη ζωη τα βιντεο περι Σαιεντολογιας που διαρρεουν κατα καιρους. Οταν ενα βιντεο με αποκαλυπτικο περιεχομενο για την Σαιεντολογια και τις απατες τις, γινεται αντιληπτο απο τους δικηγορους της ΑΠΑΤΗΣ και το κατεβαζουν, εμεις το ανεβαζουμε ΑΜΕΣΩΣ σε αλλο σερβερ.
Oσα προσπαθουν να κρυψουν, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ. Καθε προσπαθεια τους να κρυφτουν θα αποτυχαινει γιατι μπορει στον πραγματικο κοσμο να αποφασιζουν οι δικηγοροι και το χρημα... αλλα το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Ειμαστε οι δικαστες τους και οι μυνητες τους μαζι.
ALL HAIL OUR DARK LORD XENU!
NERDS UNITE!
YOU SHALL NOT PASS!
Ηρθε η ωρα να δρασουμε. Εχουμε τα μεσα, εχουμε την ορεξη και το χρονο να τσακισουμε το τερατουργημα της Σαιεντολογιας. Το ιντερνετ μας παρεχει την ανωνυμια που χρειαζομαστε για να γλυτωσουμε απο τις ορδες δικηγορων της Σαιεντολογιας και τα νταηλικια τους.Project Chanology:
Let our message ring out from the highest e-mountain.
So you want to join Project Chanology eh? Fight the good fight for the Internet? Or perhaps you are a skeptic, doubtful we can do anything? I won't lie to you. I am an /i/nsurgent first, a /b/tard second, and an all around Anonymous, but I know that for a fight against the Beast it will take more then possible even every chan combined could muster. We might be rivals; hell, we might hate each other's guts, but this goes beyond just us. The people of the Internet, Anonymous, the Goons of SA, the YTMNDers, various hacker groups, trolls of the world, the GameFAQs members, the Gaians, the eBaumers; us old time Internet users, and the newest of noobs, the YouTubers and MySpacers, must band together for a fight that transcends our differences and takes us to a level beyond our individual selves. When things happen to Scientology, like that South Park episode or Tom Cruise going insane on Oprah's show, Scientology loses lots of credential. We need to finish that off, or leave it open for the major media to deliver the coup-de-grace.
Ηδη καθως γραφω αυτο το μυνημα, το παγκοσμιο δικτυακο σαμποταζ λειτουργει σε πολλα επιπεδα ταυτοχρονα. Οι χακεραδες σπανε passwords απο sites της Σαιεντολογιας και αλλαζουν κειμενα, απειρα φαξ με χιουμοριστικο περιεχομενο στελνονται στα γραφεια τους με σκοπο να τους υπερφορτωσουν τις γραμμες και να τους τελειωσουν τα μελανια (ΧΑΧΑ τι μαλακια). Οι σερβερ τους υποφερουν απο DOS attacks και το bandwidth τους εξαντλειται με το συνεχες κατεβασμα των ολοκληρων των ιστοσελιδων τους μεσω archiving προγραμματων. Αλλοι εχουν επιδοθει στο να διατηρουν στη ζωη τα βιντεο περι Σαιεντολογιας που διαρρεουν κατα καιρους. Οταν ενα βιντεο με αποκαλυπτικο περιεχομενο για την Σαιεντολογια και τις απατες τις, γινεται αντιληπτο απο τους δικηγορους της ΑΠΑΤΗΣ και το κατεβαζουν, εμεις το ανεβαζουμε ΑΜΕΣΩΣ σε αλλο σερβερ.
Oσα προσπαθουν να κρυψουν, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ. Καθε προσπαθεια τους να κρυφτουν θα αποτυχαινει γιατι μπορει στον πραγματικο κοσμο να αποφασιζουν οι δικηγοροι και το χρημα... αλλα το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Ειμαστε οι δικαστες τους και οι μυνητες τους μαζι.
ALL HAIL OUR DARK LORD XENU!
NERDS UNITE!
YOU SHALL NOT PASS!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
-
Divine Sinner
- Mantam Froufrou

Γιειιιιιι!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!Oσα προσπαθουν να κρυψουν, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ. Καθε προσπαθεια τους να κρυφτουν θα αποτυχαινει γιατι μπορει στον πραγματικο κοσμο να αποφασιζουν οι δικηγοροι και το χρημα... αλλα το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Ειμαστε οι δικαστες τους και οι μυνητες τους μαζι.
Καλά μιλάμε...ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ!
Δώσε σήμα και θα δράσω...είμαι άσχετη με χακερισμούς, αλλά οτιδήποτε άλλο ΜΕΣΑ!
- Apomakros

μιλάμε θα κόψω το golf, θα κόψω το clubbing, θα κόψω to yachting
(και θα το ρίξω στο faxing)
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
chill έγραψε:O πολεμος εναντιον της Σαιεντολογιας ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ!
Θλίβομαι πραγματικά όταν βλέπω πόσο μίσος κρύβετε μερικοί μέσα σας.
Δεν πειράζει όμως, μισήστε μας, βοηθάει να εξωτερικεύσετε τα αρνητικά συναισθήματα πριν σας σπαράξουν εσωτερικά.
Ήμουν και εγώ κάποτε ανήσυχος σαν εσάς, μόνος και αβοήθητος στην άνυδρη έρημια του πνεύματος.. Εως ότου βρήκα την όαση της Σαϊεντολογίας και είμαι ευτυχισμένος.
Μπορείτε να μας χτυπήσετε όσο θέλετε, να χτίσετε Κολοσσαίο και να μας σφάζετε προς ιδίαν τέρψιν... Αλλά η αλήθεια θα λάμψει εις καιρόν.
Παραπλανημένη μου αδερφή, άνοιξε την καρδιά σου στην Σαϊεντολογία και θα δεις το Φως.Δαίμονα...σταμάτα να κάνεις προπαγάνδα! Πήγαινε στον πλανήτη απ'όπου ήρθες, ή μπές στο πλοίο σας και κάνε μία κρουαζιέρα να συνέλθεις!
Ο Χριστός σώζει...
Ο Χριστός ήταν απλά ένας προφήτης που προείπε την άφιξη του απόστολού μας, Τομ Κρουζ.
μιλάμε θα κόψω το golf, θα κόψω το clubbing, θα κόψω to yachting
Είσαι Απόμακρος από τον εαυτό σου γιατί δείχνεις πίστη στα υλικά αγαθά και τα γιώτ.
Η προσωπική περιουσία είναι ένα ψέμα, τέκνον, ένα τίποτα. Έλα στην Σαϊεντολογία να σε απαλλάξουμε από αυτήν, και να ξαναγεννηθείς μέσα στην κοινότητα των πιστών.
Σας αφήνω τώρα, πάω να προσηλυτίσω την παραστρατημένη ψυχή που λέγεται παντα.
- Mantam Froufrou

οκ, αν καταφέρεις αυτό το πράγμα...αδελφέ...θα γίνω κι εγώ τέτοια σαν εσένα! Θα έρθω μόνη μου να με καλωδιώσετε να δείτε πόσο ανώμαλη είμαι! το υπόσχομαι!!!!Σας αφήνω τώρα, πάω να προσηλυτίσω την παραστρατημένη ψυχή που λέγεται παντα
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

The internet is bringing about a change of consciousness that just wasn't possible without it.
Just like in days past before there was any kind of broadcasting the only way people got their information on what "God's" rules were, and who was the enemy and why they were fighting - all that shit was disseminated from the "leaders" on down to the common folk. It was very difficult to get straight what was really going on. Today, no matter what the issue is, whether it's a war, or a cult, or anything else, all you need is time and effort and you can get a pretty good handle on almost any issue.
Cults like scientology just can't survive under that kind of heat.
Religions and cults need confusion and ignorance to flourish.
With these guys releasing their secret indoctrination videos on the net for everyone to gasp at, and then posting for free the super special secret knowledge that costs thousands of dollars to attain - potential future members, even people half out of their head with depression, confusion and an unbearable need to be a part of "something special" are now looking at that information and going, "what the fuck...?"
Their ranks will be limited to the seriously mentally ill, as they should be.
This is a huge moment in human history, and hopefully, a trend of the shifting of power to rational thinking. It's exciting to witness.
The internet is your new god.
WE ARE LEGION.

OΙ "εκκλησιες" της Σαιεντολογιας εχουν ηδη αρχισει να στιγματιζονται με τα flyers της στρατιας των ΑΝΩΝΥΜΩΝ!

Just like in days past before there was any kind of broadcasting the only way people got their information on what "God's" rules were, and who was the enemy and why they were fighting - all that shit was disseminated from the "leaders" on down to the common folk. It was very difficult to get straight what was really going on. Today, no matter what the issue is, whether it's a war, or a cult, or anything else, all you need is time and effort and you can get a pretty good handle on almost any issue.
Cults like scientology just can't survive under that kind of heat.
Religions and cults need confusion and ignorance to flourish.
With these guys releasing their secret indoctrination videos on the net for everyone to gasp at, and then posting for free the super special secret knowledge that costs thousands of dollars to attain - potential future members, even people half out of their head with depression, confusion and an unbearable need to be a part of "something special" are now looking at that information and going, "what the fuck...?"
Their ranks will be limited to the seriously mentally ill, as they should be.
This is a huge moment in human history, and hopefully, a trend of the shifting of power to rational thinking. It's exciting to witness.
The internet is your new god.
WE ARE LEGION.

OΙ "εκκλησιες" της Σαιεντολογιας εχουν ηδη αρχισει να στιγματιζονται με τα flyers της στρατιας των ΑΝΩΝΥΜΩΝ!

“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Mantam Froufrou

η επανάσταση ΑΡΧΙΣΕ!!!!
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Φυσικα καταλαβαινετε οτι εμεις οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ δεν εμαστε παρα μια σταγονα στον ωκεανο.
Απλα ελπιζουμε να γινουμε η σταγονα που θα κανει το ποτηρι να ξεχειλισει.
Το ιντερνετ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ το τελεταιο προπυργιο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΑΝΑΡΧΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Κανεις δε θα καταφερει να μας φιμωσει.
Ειμαστε οι σπασικλες με τον πολυ ελευθερο χρονο.
Ειμαστε τα παιδια που βλεπεις στο δρομο και λυπασαι.
Ειμαστε οι χοντροι, οι σπυριαρηδες, οι μυωπες που δερνατε στο σχολειο.
Δε θα μας βρεις στα κλαμπ να χαριεντιζομαστε στο ορθιο με ηλιθιες γκομενες.
Δε θα μας βρεις στα γυμναστηρια να φουσκωνουμε τα μπρατσα μας.
Δε θα μας βρεις στο κωλονακι να μοστραρουμε το γυαλι και τα κινητα μας.
Δε θα μας βρεις στις πορειες να χαιδευουμε τις συνειδησεις μας.
Ειμαστε εκει που πραγματικα νιωθουμε ελευθεροι να εκφραζομαστε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ χωρις να μας εκβιαζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Και πισω απο την Ανωνυμια μας θα φερουμε την αληθεια στην επιφανεια.
Chill - Mega Troll Supreme Discordian
Απλα ελπιζουμε να γινουμε η σταγονα που θα κανει το ποτηρι να ξεχειλισει.
Το ιντερνετ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ το τελεταιο προπυργιο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΑΝΑΡΧΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Κανεις δε θα καταφερει να μας φιμωσει.
Ειμαστε οι σπασικλες με τον πολυ ελευθερο χρονο.
Ειμαστε τα παιδια που βλεπεις στο δρομο και λυπασαι.
Ειμαστε οι χοντροι, οι σπυριαρηδες, οι μυωπες που δερνατε στο σχολειο.
Δε θα μας βρεις στα κλαμπ να χαριεντιζομαστε στο ορθιο με ηλιθιες γκομενες.
Δε θα μας βρεις στα γυμναστηρια να φουσκωνουμε τα μπρατσα μας.
Δε θα μας βρεις στο κωλονακι να μοστραρουμε το γυαλι και τα κινητα μας.
Δε θα μας βρεις στις πορειες να χαιδευουμε τις συνειδησεις μας.
Ειμαστε εκει που πραγματικα νιωθουμε ελευθεροι να εκφραζομαστε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ χωρις να μας εκβιαζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Και πισω απο την Ανωνυμια μας θα φερουμε την αληθεια στην επιφανεια.
Chill - Mega Troll Supreme Discordian
- Mantam Froufrou

γνωριζόμασταν απο το σχολείο ρε διάολε???Ειμαστε οι χοντροι, οι σπυριαρηδες, οι μυωπες που δερνατε στο σχολειο.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Βασικα στο σχολειο ημουν πολυ φιρμα μιλαμε.
Αλλα σπασικλοποιηθηκα κοινωνικα στο λυκειο οταν αρχισα να αηδιαζω με την ανθρωποτητα.
Αλλα σπασικλοποιηθηκα κοινωνικα στο λυκειο οταν αρχισα να αηδιαζω με την ανθρωποτητα.
- Mantam Froufrou

εγώ ακριβώς τ'αντίθετο :evil:Βασικα στο σχολειο ημουν πολυ φιρμα μιλαμε.
- ANDROMEDA
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του

- Irc ψευδώνυμο: ANDROMEDA_
Αρθρο της Εβδομάδας από 29/1
Επειδή έχω πάρει αμπάριζα την ιστοσελίδα μία μία ενότητα για να δώ τι υπάρχει,έπεσα στο άρθρο που έχεις ανοίξει΄
Καταρχήν να σε ρωτήσω έχεις ασχοληθεί με Σαιεντολογία ή απλά διάβασες ένα άρθρο απο κάποιον ανίδεο και γράφεις κι εσυ με την σειρά σου ακόμη πιο μεγάλες ασυναρτησίες;
Συγνώμη για την έκρηξη μου,δέν υποστηρίζω την Σαιεντολογία,αλλά επειδή έχω διαβάσει αρκετά βιβλία και δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα θα σου πρότεινα να διαβάσεις κι εσύ για να αποκτήσεις μία πιό ουσιαστική ιδέα περί Σαιεντολογίας.....
Δέν μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις για έναν και μόνον λόγο.
Λές αερολογίες για να καλύψεις την άγνοιά σου.
Είδες? εγώ βρήκα ένα επειχήρημα γι αυτά που γράφεις.
Μπορείς κι εσύ να μου δείξεις έστω έναν γι αυτά που υποστηρίζεις?
Δεν διαβάζουμε κάτι και βάζουμε ταμπέλα μετά για όλη την εξελικτική του πορεία....
Ψαχνόμαστε και μετά με επειχηρήματα λέμε την γνώμη μας και κάνουμε διάλογο για τα σύν και τα πλήν της υπόθεσης.
Γι αυτό ας είμαστε προσεκτικοί την επόμενη για το τί γράφουμε.Και δεν θα σταματήσω μόνο σε εσένα.
Το θεωρώ πως η παρατήρηση ισχύει και δια εμέ.
Καταρχήν να σε ρωτήσω έχεις ασχοληθεί με Σαιεντολογία ή απλά διάβασες ένα άρθρο απο κάποιον ανίδεο και γράφεις κι εσυ με την σειρά σου ακόμη πιο μεγάλες ασυναρτησίες;
Συγνώμη για την έκρηξη μου,δέν υποστηρίζω την Σαιεντολογία,αλλά επειδή έχω διαβάσει αρκετά βιβλία και δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα θα σου πρότεινα να διαβάσεις κι εσύ για να αποκτήσεις μία πιό ουσιαστική ιδέα περί Σαιεντολογίας.....
Δέν μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις για έναν και μόνον λόγο.
Λές αερολογίες για να καλύψεις την άγνοιά σου.
Είδες? εγώ βρήκα ένα επειχήρημα γι αυτά που γράφεις.
Μπορείς κι εσύ να μου δείξεις έστω έναν γι αυτά που υποστηρίζεις?
Δεν διαβάζουμε κάτι και βάζουμε ταμπέλα μετά για όλη την εξελικτική του πορεία....
Ψαχνόμαστε και μετά με επειχηρήματα λέμε την γνώμη μας και κάνουμε διάλογο για τα σύν και τα πλήν της υπόθεσης.
Γι αυτό ας είμαστε προσεκτικοί την επόμενη για το τί γράφουμε.Και δεν θα σταματήσω μόνο σε εσένα.
Το θεωρώ πως η παρατήρηση ισχύει και δια εμέ.
Φιλικά Ανδρομέδα
http://www.phpbbserver.com/anexigito/
- ArELa
- Founder-Administrator

Aπέσπασα το ποστ του απ'το "αρθρο της βδομάδας" και το'βαλα εδώ, στο τόπικ που ανήκει.
Στο άρθρο της βδομάδας δεν συζητάμε. Λάθος μου που δεν το είχα κλειδώσει.
Αλλά εκεί έδωσα λινκ για το τόπικ όπου ανήκει το άρθρο. Το έβαλα εδώ λοιπόν Μαράκι.
Αν πας στην πρώτη σελίδα του τόπικ, θα δεις το συγκεκριμενο άρθρο του τσιλ, θα δεις και τον υπόλοιπο διάλογο.
Και άντε βγάλτα εσύ πέρα με τον τσιλ τώρα.
Στο άρθρο της βδομάδας δεν συζητάμε. Λάθος μου που δεν το είχα κλειδώσει.
Αλλά εκεί έδωσα λινκ για το τόπικ όπου ανήκει το άρθρο. Το έβαλα εδώ λοιπόν Μαράκι.
Αν πας στην πρώτη σελίδα του τόπικ, θα δεις το συγκεκριμενο άρθρο του τσιλ, θα δεις και τον υπόλοιπο διάλογο.
Και άντε βγάλτα εσύ πέρα με τον τσιλ τώρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ANDROMEDA

Ε όχι ρε γμτ!!
Και είπα να μην κάνω καμιά γκάφα και την έκανα πάλι.
Είπα να πάρω μία μία τις ενότητες για να μπώ στο πετσί της παρέας και πάλι μπερδεύτηκα...Δέν έχω διαβάσει και το όλο θέμα πως εξελίχτηκε εδώ και ίσως να μην ταιριάζει στην αναφορά που κάνω...Τέλος πάντων chill εν μέρη ισχύουν αυτά που σου ειπά αλλά θέλω να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις σου και των παιδιών και μετά να απαντήσω μιά και καλή..
Με ενδιαφέρει βέβαια η δική σου άποψη και θέλω να τη συζητήσουμε διότι δεν είναι έτσι όπως τα λές.
Για την ώρα χαιρετώ και επανακάμπτω αύριο δριμύτερη.
Περιμένω όμως διάλογο μαζί σου μόλις δω πως έχει εξελιχτεί η συζήτηση.
Είπα να πάρω μία μία τις ενότητες για να μπώ στο πετσί της παρέας και πάλι μπερδεύτηκα...Δέν έχω διαβάσει και το όλο θέμα πως εξελίχτηκε εδώ και ίσως να μην ταιριάζει στην αναφορά που κάνω...Τέλος πάντων chill εν μέρη ισχύουν αυτά που σου ειπά αλλά θέλω να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις σου και των παιδιών και μετά να απαντήσω μιά και καλή..
Με ενδιαφέρει βέβαια η δική σου άποψη και θέλω να τη συζητήσουμε διότι δεν είναι έτσι όπως τα λές.
Για την ώρα χαιρετώ και επανακάμπτω αύριο δριμύτερη.
Περιμένω όμως διάλογο μαζί σου μόλις δω πως έχει εξελιχτεί η συζήτηση.
Φιλικά Ανδρομέδα
- Mantam Froufrou

Αμ δεν θές να το συζητήσεις μαζί του, άκου που σου λέω!!! Εκτός αν είσαι κι εσύ της συνομοταξίας των μαζοχιστώνΜε ενδιαφέρει βέβαια η δική σου άποψη και θέλω να τη συζητήσουμε διότι δεν είναι έτσι όπως τα λές.
Απο την άλλη βέβαια, για να είμαι κι εγώ μέσα στην κουβέντα (λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή???? πριτς) ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛ! Δεν ξέρω τί έχεις διαβάσει, αλλά άλλα τόσα έχω διαβάσει κι εγώ απο ανθρώπους που ήταν μέσα, και είναι όχι έτσι, αλλά ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Επίσης ήξερα κι έναν πιτσιρικά απο το ίντερνετ, μία χαρά παιδάκι, που ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ μετά την επαφή του μαζί τους, και στο τέλος δεν μίλαγε πιά σε κανέναν, ούτε ξέρω τί απόγινε δαύτος... Αυτό εμένα δεν μου κάνει για πνευματική και εσωτερική πρόοδο, και σίγουρα όχι για ελευθερία..
οι τύποι είναι επικίνδυνοι, αν θές την γνώμη μου...αλλά θα ήθελα να δώ τί λένε και οι δικές σου πηγές βέβαια..
αναμένω εναγωνίως
- ArELa
- Founder-Administrator

Eπειδή εγώ ήδη τοποθετήθηκα στην αρχή του τόπικ και συγκεκριμένα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 985#p37985
όποιος θέλει ας πάει να δει τι είπα. Μην επαναλαμβάνομαι (και επαναλαμβάνω και την Πέγκι ταυτόχρονα
)
Θα συνηθίσεις Μαράκι, ακόμα δεν ξέρεις όλο το λειτουργικό εδώ. Χαλαρά βρε
όποιος θέλει ας πάει να δει τι είπα. Μην επαναλαμβάνομαι (και επαναλαμβάνω και την Πέγκι ταυτόχρονα
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμα. Εκεί βάζω μόνο αυτά που ανεβαίνουν πάνω πάνω, στα αφιερώματα και αποτελούν μέρος ενός τόπικ- είναι δηλαδή ένα άρθρο0- όχι ολόκληρο το τόπικ. Στο άρθρο της βδομάδας δίνω πάντα λινκ του τόπικ, οπότε καλύτερα οι τοποθετήσεις να γίνονται εκεί. Όπως προείπα, λάθος δικό μου που δεν το κλείδωσα εκεί.ANDROMEDA έγραψε:Ε όχι ρε γμτ!!
Είπα να πάρω μία μία τις ενότητες για να μπώ στο πετσί της παρέας και πάλι μπερδεύτηκα...Δέν έχω διαβάσει και το όλο θέμα πως εξελίχτηκε εδώ και ίσως να μην ταιριάζει στην αναφορά που κάνω...
Θα συνηθίσεις Μαράκι, ακόμα δεν ξέρεις όλο το λειτουργικό εδώ. Χαλαρά βρε

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ANDROMEDA

Άσε παγώνα..Το ότι ήξερες ένα παιδάκι που μετά μεταλάχτηκε και τα λοιπά δέν έχει καμία σχέση.
Κι εγώ ήξερα ένα παιδάκι που ήταν στους Γνωστικούς και μεταλάχτηκε.
Αυτά για μένα,είναι παιδάκια χωρίς βούληση...
Που την γνώση την ή την ομάδα ή την θρησκεία την βλέπουν αλλιώς.
Είχα μιά φίλη Χ.Ο με όλο το σπίτι της γεμάτο λιβάνια εικόνες κτλπ...
Ε και τί να πώ εδώ πως ο χριστιανισμός δεν είναι σωστός και την μετάλαξε?
Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ (γιατί μόλις ξύπνησα η καημένη κι αν δεν τελειώσω 2 κούπες καφέ δεν λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος)..
Παρ' όλα αυτά είμαι κάθετη σε αυτ΄΄ο που λέω...
Εγώ προσωπικά να σου πώ τι κάνω?
Διαβάζω τα πάντα και μετά κάθομαι και αναλύω στο πόσο ταιριάζουν η στο τι διαφορετικό έχουν απο τα άλλα που διάβασα...
Γενικώς ποτέ δεν θα με δείς να γράφω και να κατηγορώ μία οδός απο 2 (ΛΑΘΗ) μέσα στην εξελικτική του πορεία...
Θα κάτσω να διαβάσω ξανά και ξανά μήπως πίσω απο αυτά τα 2 'λάθη' κρύβεται κάτι άλλο....Τέλος πάντων αυτό είχα να πώ ελπίζω να με κατάλαβες...
Κι εγώ ήξερα ένα παιδάκι που ήταν στους Γνωστικούς και μεταλάχτηκε.
Αυτά για μένα,είναι παιδάκια χωρίς βούληση...
Που την γνώση την ή την ομάδα ή την θρησκεία την βλέπουν αλλιώς.
Είχα μιά φίλη Χ.Ο με όλο το σπίτι της γεμάτο λιβάνια εικόνες κτλπ...
Ε και τί να πώ εδώ πως ο χριστιανισμός δεν είναι σωστός και την μετάλαξε?
Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ (γιατί μόλις ξύπνησα η καημένη κι αν δεν τελειώσω 2 κούπες καφέ δεν λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος)..
Παρ' όλα αυτά είμαι κάθετη σε αυτ΄΄ο που λέω...
Εγώ προσωπικά να σου πώ τι κάνω?
Διαβάζω τα πάντα και μετά κάθομαι και αναλύω στο πόσο ταιριάζουν η στο τι διαφορετικό έχουν απο τα άλλα που διάβασα...
Γενικώς ποτέ δεν θα με δείς να γράφω και να κατηγορώ μία οδός απο 2 (ΛΑΘΗ) μέσα στην εξελικτική του πορεία...
Θα κάτσω να διαβάσω ξανά και ξανά μήπως πίσω απο αυτά τα 2 'λάθη' κρύβεται κάτι άλλο....Τέλος πάντων αυτό είχα να πώ ελπίζω να με κατάλαβες...
Φιλικά Ανδρομέδα
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Aνδρομεδα... διαβασε αυτο.
http://www.xenu.net/
Ειναι το μονο σαιτ που εχει επιζησει και εχει αντεξει τις επιθεσεις των σαιεντολογων. Οτι χρειαζεται να ξερεις θα το βρεις εκει. αποδειξεις, ονοματα, στοιχεια, γεγονοτα, οπτικοακουστικο υλικο, συνεντευξεις, ομολογιες, και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικο της Σαιεντολογιας που εχει διαρευσει.
Εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
Και φυσικα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ με βαση αυτα που ξερω να αναθεωρησω την αποψη μου γι αυτη την τρελα.
Η μπαλα ειναι στα ποδια σου. Η γνωση ειναι στα χερια σου.
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ.
http://www.xenu.net/
Ειναι το μονο σαιτ που εχει επιζησει και εχει αντεξει τις επιθεσεις των σαιεντολογων. Οτι χρειαζεται να ξερεις θα το βρεις εκει. αποδειξεις, ονοματα, στοιχεια, γεγονοτα, οπτικοακουστικο υλικο, συνεντευξεις, ομολογιες, και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ υλικο της Σαιεντολογιας που εχει διαρευσει.
Εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
Και φυσικα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ με βαση αυτα που ξερω να αναθεωρησω την αποψη μου γι αυτη την τρελα.
Η μπαλα ειναι στα ποδια σου. Η γνωση ειναι στα χερια σου.
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ.
- ANDROMEDA

ΩΧ παιδιά ο τσίλ είναι άρρωστος...
Περίμενα μία χυμαρρώδη απάντηση ..να έχει βγεί απο τα ρούχα του κτλπ...
Πάλι καλά...
Ειλικρινά περίμενα αντίδραση.
Ίσως είμαι καινούργια και σου λέει ας την καμιά βδομάδα και μετά τα λέμε
Τέλος πάντων.Και ας έρθουμε στο θέμα μας..Και γιατί αυτή η ιστοσελίδα να μην είναι απο κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη?
Ακόμη δεν είδα βεβαια την ιστοσελίδα,δέν τα πάω πάρα πολύ καλά και με την Αγγλικήν... Αλλά θα τις ρίξω μια ματιά...
Περίμενα μία χυμαρρώδη απάντηση ..να έχει βγεί απο τα ρούχα του κτλπ...
Πάλι καλά...
Ειλικρινά περίμενα αντίδραση.
Ίσως είμαι καινούργια και σου λέει ας την καμιά βδομάδα και μετά τα λέμε
Τέλος πάντων.Και ας έρθουμε στο θέμα μας..Και γιατί αυτή η ιστοσελίδα να μην είναι απο κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη?
Ακόμη δεν είδα βεβαια την ιστοσελίδα,δέν τα πάω πάρα πολύ καλά και με την Αγγλικήν... Αλλά θα τις ρίξω μια ματιά...
Φιλικά Ανδρομέδα
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

για να με βγαλεις απο τα ρουχα μου θα πρεπει να με ερεθισεις πολυ.
Δεν εισαι ετοιμη για κατι τετοιο γιατι ειμαι ο Chill.
Δεν εισαι ετοιμη για κατι τετοιο γιατι ειμαι ο Chill.
- Lionheart
- Founder-Administrator

θα προτιμούσα παίδες να μην το κάνετε προσωπικό. δεν είπα ότι το κάνατε, απλώς καλό θα ήταν να το προλάβουμε τώρα παρά να το διορθώσουμε αργότερα.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.