Μία σταγόνα από τα μαύρα χάλια της Ελληνικής νομοθεσίας

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 183 φορές
Έλαβε Likes: 237 φορές

Μία σταγόνα από τα μαύρα χάλια της Ελληνικής νομοθεσίας

Δημοσίευση από dim » Πέμ 29 Μάιος 2025, 20:35

Για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη δια παντός επιθυμώ να κάνω χρήση το δικαίωμα της <<μετοικεσίας>> όπου δικαιούμαι
να φέρω το αυτοκίνητό μου χωρίς να φάω την επιβάρυνση των 3.000 ευρώ για εκτελωνισμό..
Εχουμε και λέμε.. 1) Χαρτιά ότι είναι στην κατοχή μου τουλάχιστον τους τελευταίους έξι μήνες, 2) να είναι κλάσης EURO 4 και πάνω,
3)Να έχω απόδειξη συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας,4) Πιστοποιητικό διαμονής από τον Δήμο ότι μένω αδειάλειπτα εκεί τα τελευταία δύο χρόνια..
5) Αντίγραφο συμβολαίου εκμίσθωσης του σπιτιού μου στην Ολλανδία, 6) Λογαριασμό πληρωμής εταιρίας ρεύματος φρέσκο (τον τελευταίο μήνα)
7) Να έχω ανεβοκατέβει 1386 σκαλιά της Παναγίας της Τήνου με τα γόνατα, να έχω επισκευτεί τουλάχιστον δύο φορές τις κορυφές του Ολύμπου μήνα Ιανουάριο,
8) Να έχω κατουρήσει σε πισίνα από πεντάστερο ξενοδοχείο.. :banghead:

Ρε δε γ@@*μιέστε λεω εγώ...Κηφήνες..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Μία σταγόνα από τα μαύρα χάλια της Ελληνικής νομοθεσίας

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 30 Μάιος 2025, 09:25

Καλώς ήρθες.
Ναι γραφειοκρατία απίστευτη.
Και κάποιοι μαλάκες πιστεύουν ότι αν απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και όλα γίνονται μέσω πλατφόρμας θα είναι όλα καλά.
Με την πλατφόρμα ο έλεγχος ακόμα μεγαλύτερος και σε πετάει έξω.
Αντε να βρεις να σου εξηγήσουν.
Τώρα άνοιξαν ιδιωτικά ΚΕΠ.
Τα λογιστικά γραφεία ονομάζονται έτσι γιατί κάνουν δουλειά με πλατφόρμες διάφορες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 220 φορές
Έλαβε Likes: 474 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Σάβ 31 Μάιος 2025, 13:10

Αφού δεν σου ζητησαν να το ξανααγοράσεις, πάλι καλά να λες. :loco:

Εντωμεταξύ και στο ΚΤΕΟ θα σου ζητήσουν τόμους χαρτιών, μιας και σε αυτό τον τομέα η μπανανία μας πρωτοπορεί με το παλαιολιθικό σύστημα ελέγχου.
Καλή υπομονή φίλε, και καλώς να έρθεις στην πατρίδα.

Την ίδια ώρα, περνούν τα σύνορα με κλεμμένα οχήματα διαφοροι λαθροδιακινητές, Τούρκοι πράκτορες με οπλισμό που πυροβολούν δικούς μας της ΕΥΠ, εγκληματίες ρομά, και κάθε καρυδιάς λάθρο, και η κυβέρνηση μόνο δωρεάν σέρβις που δεν κάνει στα οχήματα τους.
Κάτσε όμως να ξεζουμίσουμε τον πατριωτη Έλληνα που επιστρέφει.
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 183 φορές
Έλαβε Likes: 237 φορές

Δημοσίευση από dim » Σάβ 31 Μάιος 2025, 19:33

Aquila έγραψε:
Σάβ 31 Μάιος 2025, 13:10
Εντωμεταξύ και στο ΚΤΕΟ θα σου ζητήσουν τόμους χαρτιών, μιας και σε αυτό τον τομέα η μπανανία μας πρωτοπορεί με το παλαιολιθικό σύστημα ελέγχου.
Καλή υπομονή φίλε, και καλώς να έρθεις στην πατρίδα.
Φίλε Aquila, ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές! :ty: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψες και σε διαβάζουμε πιό συχνα εδώ μέσα, πολύ θα ήθελα να το συνεχίσεις.. Οσο για το χάλι της μπανανίας, ναι είμαι συνειδητοποιημένος και γνωρίζω καλά που έρχομαι. Εχουν αλλάξει πολλά από τότε που έφυγα και θα χρειαστεί σίγουρα μια σχετική προσαρμογή ειδικά στις συνθήκες που έχω επιλέξει (με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας). Πάντως, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς γιατί μία μεγάλη μερίδα της κοινωνίας προσπαθεί να βρει πατέντες (και καλά κάνει) και ισοδύναμα απέναντι σε ένα ληστρικό κράτος που ο μόνος του στόχος είναι να σε φτωχοποιήσει και να σε έχει μονίμως σε καθεστώς ομηρίας είτε μέσα από άδικους φόρους :bananafuck: (ΕΝΦΙΑ κλπ), είτε μέσα απο αντισυνταγματικούς νόμους και <<ανεξάρτητες αρχές>> φραγκεστάιν :bananafuck: (ΑΑΔΕ κλπ).. Ομως, είναι η πατρίδα μου και την αγαπώ ας θλίβομαι που την κατάντησαν χώρο αντί για χώρα.Σε αυτό πρέπει να γίνουμε πιο σοφοί όταν ψηφίζουμε ανθέλληνες πρωθυπουργούς σκουπίδια :emetos: με ψυχιατρικά προβλήματα..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
Fallen
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 69 φορές
Έλαβε Likes: 83 φορές

Δημοσίευση από Fallen » Σάβ 31 Μάιος 2025, 19:58

dim έγραψε:
Σάβ 31 Μάιος 2025, 19:33
Σε αυτό πρέπει να γίνουμε πιο σοφοί όταν ψηφίζουμε ανθέλληνες πρωθυπουργούς σκουπίδια :emetos: με ψυχιατρικά προβλήματα..[/b]
ενας τρελος θα μας σωσει...
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”