Παρουσίαση του βιβλίου μας
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Παρουσίαση του βιβλίου μας
Έγινε η καλή αρχή. 'Ανοιξε η όρεξη. Μόλις έγραψα ένα τρομου. Πολύ τρόμου και φρίκης.
Με υλικό από τα ιδεο.
Ερπετόπουλα χα χα χα χα.
Περίληψη.
Ένας νεαρός επιστήμονας δουλεύει στο πλευρό του διάσημου ερευνητή Φενιξ φον Κένιχ
Μια μέρα ο καθηγητής του ζήτησε να μείνουν για αρκετό καιρό μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στη βίλα του στο Λαγονήσι για να αρχειοθετήσουν τη βιβλιοθήκη. Τα περισσότερα δωμάτια στη βίλα ήταν κλεισωμένα και μια απαισια οσμή αναδυόταν από μέσα όπως και παράξενα γρυλίσματα.
Ο καθηγητής έκανε γενετικά πειράματα. Κατασκεύαζε homonculus με κοπριά αλόγου και χειμερες διασταύρωση ανθρώπων με ζώα.
Όταν μπήκε το ζευγάρι στα κλειστά δωμάτια και ανακάλυψε το μυστικό παρουσιάστηκε ο δόκτορας μπροστά τους και άρχισε να μεταμορφώνεται σε ερπετό..........
Με υλικό από τα ιδεο.
Ερπετόπουλα χα χα χα χα.
Περίληψη.
Ένας νεαρός επιστήμονας δουλεύει στο πλευρό του διάσημου ερευνητή Φενιξ φον Κένιχ
Μια μέρα ο καθηγητής του ζήτησε να μείνουν για αρκετό καιρό μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στη βίλα του στο Λαγονήσι για να αρχειοθετήσουν τη βιβλιοθήκη. Τα περισσότερα δωμάτια στη βίλα ήταν κλεισωμένα και μια απαισια οσμή αναδυόταν από μέσα όπως και παράξενα γρυλίσματα.
Ο καθηγητής έκανε γενετικά πειράματα. Κατασκεύαζε homonculus με κοπριά αλόγου και χειμερες διασταύρωση ανθρώπων με ζώα.
Όταν μπήκε το ζευγάρι στα κλειστά δωμάτια και ανακάλυψε το μυστικό παρουσιάστηκε ο δόκτορας μπροστά τους και άρχισε να μεταμορφώνεται σε ερπετό..........
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
doctormarkon έγραψε: ↑Τετ 22 Μάιος 2019, 13:33Έγινε η καλή αρχή. 'Ανοιξε η όρεξη. Μόλις έγραψα ένα τρομου. Πολύ τρόμου και φρίκης.
Με υλικό από τα ιδεο.
Ερπετόπουλα χα χα χα χα.
Περίληψη.
καλά με έβαλες στην πρίζα τώρα, το ξέρεις...
Επείγομαι γι'αυτο
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Τον τελευταίο καιρό γράφω αρκετά για λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Να πω λίγα για το τελευταίο μυθιστόρημα που μάλλον θα καταλήξει να είναι νουβέλα.
Είναι το μεγαλύτερο που έχω γράψει και πάει σφαίρα.
Θα κάνω μία περίληψη και θέλω γνώμες.
Η ιστορία παίζει κάπου στη δεκ 90 (χωρίς κινητά και ίντερνετ όλα τα άλλα ως έχουν) καλοκαιρι στο κέντρο της Αθήνας.
Πρώτη σκηνή σε στέκι στα Εξαρχεια που ονομάζεται το αυτοσχεδιο και συχνάζουν εκεί τύποι που αγαπούν την κουλτούρα το διάβασμα και τις φιλοσοφικές συζητήσεις.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ετοιμάζεται για τη γιορτή του κλείδωνα και καλεί έναν Κρητικό φίλο του με την ομάδα του να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και να τραγουδήσουν μαντινάδες.
Η πρωταγωνίστρια τα φτιάχνει με ένα από τους χορευτές που χορεύουν κρητικά. (Ζωγράφος της σχολής καλών τεχνών)
Όταν βγαίνουν διαπιστώνει ότι ο νεαρός φοβάται μη συναντήσει κάποιο γνωστό του και όταν αυτό κάποτε συμβαίνει τρέχει να κρυφτεί.
Κρύβει κάποιο μυστικό.
Μια μέρα η πρωταγωνίστρια πάει στο Πρώτο με μια φίλη της γλύπτρια και ενώ χάζευαν τα αγάλματα στους τάφους το μάτι της πέφτει σε έναν τάφο με το όνομα του νεαρού που γνώρισε και τη φωτογραφία του.
Τι έχει συμβεί????????
Εχει πεθάνει στ αλήθεια και έκανε γνωριμία με βαμπίρ? .........Παραφορέθηκαν οι βρυκόλακες όχι δεν είναι αυτό αν και στην αρχή εκεί πάει ο νους της.
Σκηνοθέτησε το θάνατό του ο νέος και δεν έχει πεθάνει στ αλήθεια. Ούτε αυτό
Έχει δίδυμο αδερφό? Ούτε
Κάτι άλλο είναι και πάνω κει πλέκεται η συνέχεια της ιστορίας με τίτλο "ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ"
Ερωτικό θρίλερ μια και ο έρωτας είναι το θέμα του διαγωνισμού.
Το είχα στείλει σε πολύ μικρό διηγημα στο MARIE CLAIRΕ ΤΟ 1996 και ήρθε στα 10 πρωτα.
Παραλίγο να κερδίσω ταξείδι στα Γκαλαμπάγκος.
Τώρα η μορφή είναι πιο έντεχνη με τεχνικές γραφής και χτίσιμο αγωνίας.
Να πω λίγα για το τελευταίο μυθιστόρημα που μάλλον θα καταλήξει να είναι νουβέλα.
Είναι το μεγαλύτερο που έχω γράψει και πάει σφαίρα.
Θα κάνω μία περίληψη και θέλω γνώμες.
Η ιστορία παίζει κάπου στη δεκ 90 (χωρίς κινητά και ίντερνετ όλα τα άλλα ως έχουν) καλοκαιρι στο κέντρο της Αθήνας.
Πρώτη σκηνή σε στέκι στα Εξαρχεια που ονομάζεται το αυτοσχεδιο και συχνάζουν εκεί τύποι που αγαπούν την κουλτούρα το διάβασμα και τις φιλοσοφικές συζητήσεις.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ετοιμάζεται για τη γιορτή του κλείδωνα και καλεί έναν Κρητικό φίλο του με την ομάδα του να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και να τραγουδήσουν μαντινάδες.
Η πρωταγωνίστρια τα φτιάχνει με ένα από τους χορευτές που χορεύουν κρητικά. (Ζωγράφος της σχολής καλών τεχνών)
Όταν βγαίνουν διαπιστώνει ότι ο νεαρός φοβάται μη συναντήσει κάποιο γνωστό του και όταν αυτό κάποτε συμβαίνει τρέχει να κρυφτεί.
Κρύβει κάποιο μυστικό.
Μια μέρα η πρωταγωνίστρια πάει στο Πρώτο με μια φίλη της γλύπτρια και ενώ χάζευαν τα αγάλματα στους τάφους το μάτι της πέφτει σε έναν τάφο με το όνομα του νεαρού που γνώρισε και τη φωτογραφία του.
Τι έχει συμβεί????????
Εχει πεθάνει στ αλήθεια και έκανε γνωριμία με βαμπίρ? .........Παραφορέθηκαν οι βρυκόλακες όχι δεν είναι αυτό αν και στην αρχή εκεί πάει ο νους της.
Σκηνοθέτησε το θάνατό του ο νέος και δεν έχει πεθάνει στ αλήθεια. Ούτε αυτό
Έχει δίδυμο αδερφό? Ούτε
Κάτι άλλο είναι και πάνω κει πλέκεται η συνέχεια της ιστορίας με τίτλο "ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ"
Ερωτικό θρίλερ μια και ο έρωτας είναι το θέμα του διαγωνισμού.
Το είχα στείλει σε πολύ μικρό διηγημα στο MARIE CLAIRΕ ΤΟ 1996 και ήρθε στα 10 πρωτα.
Παραλίγο να κερδίσω ταξείδι στα Γκαλαμπάγκος.
Τώρα η μορφή είναι πιο έντεχνη με τεχνικές γραφής και χτίσιμο αγωνίας.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ηδη μ'έβαλες σε αγωνία...
Προβλέπεται συναρπαστικό.
Λατρεύω τις ιδέες που κατεβάζεις και τις καταστάσεις που "πλέκεις"

Προβλέπεται συναρπαστικό.
Λατρεύω τις ιδέες που κατεβάζεις και τις καταστάσεις που "πλέκεις"

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Δεν πρόκειται ουτε για Μαντέλα ουτε για παραλληλο συμπαν.
Αλλα για μεταναστοπουλο που έμοιαζε με το μακαρίτη καταπληκτικά και η οικογένεια του μακαριτη τον πηρε σπίτι.
Έτσι απο θρίλερ που μοιάζει μετατρέπεται σε κοινωνικο με το προσφιλές μου θέμα.
Αλλο διήγημα εχει σχεση με ενα γερο ρολογα που επισκευάζει ενα ρολόι που του εδωσε ενας περίεργος τυπος που τον επισκέφτηκε. Το ρολόι γυρίζει πισω καθε βράδυ και ο ρολογας επιστρέφει σε νεανικη ηλικια. Τον ψαχνουν αι κολλάνε αφισες με εξαφάνιση Αλλα δεν μπορεί να εμφανιστεί γιατί εχει γινει πιο νεος απο τα εγγονια του. Τίτλος silver alert Αν δεν παρει διάκριση θα το μεγαλωσω για μυθιστόρημα.
Αλλο θεμα παλι με χρονο και ρολογια και ονειρικο περιβάλλον ειναι με μια γυναικα που μεφαλωσε με πειθαρχία χρονου. Στο ονειρο βρίσκεται σε ενα πυργο με ενα τεραστιο ρολοι Αν σκοτώσει το ρολοι αλλάζει τα δεδομένα του χρονου στην πραγματικοτητα.
Το αλλο με τιτλο πεντε κυριοι με κοστούμι είναι σχετικο με μασωνική τελετη σε άλσος και φαρμακο που προκαλεί παρενέργειες αλλα το προτεινουν σε όλους.
Εγραψα ενα για διαγωνισμό ζωοφιλιας ανάλαφρο και ενα με τρένο
Για να δω τι ψαρια θα πιασω.
Αλλα για μεταναστοπουλο που έμοιαζε με το μακαρίτη καταπληκτικά και η οικογένεια του μακαριτη τον πηρε σπίτι.
Έτσι απο θρίλερ που μοιάζει μετατρέπεται σε κοινωνικο με το προσφιλές μου θέμα.
Αλλο διήγημα εχει σχεση με ενα γερο ρολογα που επισκευάζει ενα ρολόι που του εδωσε ενας περίεργος τυπος που τον επισκέφτηκε. Το ρολόι γυρίζει πισω καθε βράδυ και ο ρολογας επιστρέφει σε νεανικη ηλικια. Τον ψαχνουν αι κολλάνε αφισες με εξαφάνιση Αλλα δεν μπορεί να εμφανιστεί γιατί εχει γινει πιο νεος απο τα εγγονια του. Τίτλος silver alert Αν δεν παρει διάκριση θα το μεγαλωσω για μυθιστόρημα.
Αλλο θεμα παλι με χρονο και ρολογια και ονειρικο περιβάλλον ειναι με μια γυναικα που μεφαλωσε με πειθαρχία χρονου. Στο ονειρο βρίσκεται σε ενα πυργο με ενα τεραστιο ρολοι Αν σκοτώσει το ρολοι αλλάζει τα δεδομένα του χρονου στην πραγματικοτητα.
Το αλλο με τιτλο πεντε κυριοι με κοστούμι είναι σχετικο με μασωνική τελετη σε άλσος και φαρμακο που προκαλεί παρενέργειες αλλα το προτεινουν σε όλους.
Εγραψα ενα για διαγωνισμό ζωοφιλιας ανάλαφρο και ενα με τρένο
Για να δω τι ψαρια θα πιασω.
- ArELa
- Founder-Administrator

φοβερή ιδέαdoctormarkon έγραψε: ↑Τετ 24 Ιούλ 2019, 06:11Αλλο διήγημα εχει σχεση με ενα γερο ρολογα που επισκευάζει ενα ρολόι που του εδωσε ενας περίεργος τυπος που τον επισκέφτηκε. Το ρολόι γυρίζει πισω καθε βράδυ και ο ρολογας επιστρέφει σε νεανικη ηλικια. Τον ψαχνουν αι κολλάνε αφισες με εξαφάνιση Αλλα δεν μπορεί να εμφανιστεί γιατί εχει γινει πιο νεος απο τα εγγονια του. Τίτλος silver alert Αν δεν παρει διάκριση θα το μεγαλωσω για μυθιστόρημα.
ΑΞΙΖΕΙ για μυθιστόρημα...Τώρα σκέφηκα κάτι...
Χθες που ήμασταν βόλτα στον Ωρωπό, έβλεπα ανθρώπους να περπατάνε...
τους ασπρομάλληδες (άνω των 55) τους έβλεπα όπως τους έβλεπα
τότε στα 13 ή 15 μου... μακρυνούς... άλλη ράτσα...
και μετά έφαγα τη χαστούκα της συνειδητοποίησης...πολλοί ήταν
στη γενιά μου... κι εγώ ΔΕΝ ΤΟ'ΒΛΕΠΑ ρε φίλε!
Τους έβλεπα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τότε που ήμουν εφηβάκι...τρομάρα μου
Είναι σοβαρό και επικίνδυνο το πρόβλημα γιατρέ μου?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble