
Σημείωση Διόδοτου ('κόπρανα και Αδάμαντες'):
Ένας Αδάμας δημιούργησε την επόμενη ημέρα μερικούς ακόμη... Έτσι θα αρχίσει το ξήλωμα του σκοτεινού πέπλου πάνω από την χώρα -του ολιγαρχισμού και των προδοτών του «κυνοβουλίου»...
Η παράφραση «κυνοβούλιο» βέβαια, προσβάλλει τα σκυλιά, γιατί η ελληνική βουλή είναι στην πραγματικότητα ένας τόπος κοπράνων.
Το ζητούμενο όμως εδώ...είναι οι νέοι Αδάμαντες! Μαθητές Λυκείου που μακάρι να δημιουργήσουν ρεύμα...και
να τους αντιγράψουν ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!... όσων τουλάχιστο..η μόλυνση από ιό στον σκληρό τους δίσκο - την νόηση - που έχουν εισάγει οι ανθέλληνες εκπαιδευτικοί της μεταπολίτευσης... δεν έχει φτάσει στην Ελληνική τους Ψυχή.
Οι συμμαθητές του νεαρού βρήκαν ένα συμβολικό τρόπο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους
Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό στο Λύκειο του Γαζίου, όπου ένας μαθητής απεβλήθη από το σχολείο επειδή το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε σε στύλο την ελληνική σημαία, κάτι που δεν είχε γίνει από το Λύκειο τα τελευταία 4 χρόνια, παρά το ότι το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.
Σήμερα, μαθητές του Λυκείου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους αλλά και σε μια συμβολική πράξη κράτησαν ο καθένας στα χέρια του μια μικρή σημαία και "ύψωσαν" και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία.
Παράλληλα, πριν την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
Οι συμμαθητές του παιδιού που τιμωρήθηκε με το επιχείρημα ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε στον στύλο για να ανεβάσει τη σημαία, πρωτοτύπησαν και αντί να μετατρέψουν το Λύκειο σε ένα ακόμη σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, βρήκαν ένα διαφορετικό, πιο αιχμηρό τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη διεύθυνση του σχολείου.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο μαθητής που προχώρησε σε αυτή την πράξη είναι φιλήσυχος και καλός μαθητής.
Πηγή: Flashnews.gr
Το ειδα απο εδώ http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/28.html
και μπράβο στο μπλογκ Διόδοτος για την αναμετάδοση.
Προσωπικά δεν το γνώριζα γιατί ΦΥΣΙΚΑ και δεν ακούστηκε πουθενά.
στο συγκεκριμένο μπλογκ σχολίασα:
Mε γέμισαν περηφάνεια αυτά τα ελληνόπουλα. Μπράβο τους!
Ευχαριστώ για αυτή τη δημοσίευση, (που θα την αναφέρω
σε επόμενο βίντεό μου). Είναι μια είδηση που δεν
ακούγεται πουθενά, ίσως διότι δινει εμφατικά την αίσθηση
ότι τα νιάτα της πατρίδας μας δεν έχουν χάσει ούτε τη σκέψη,
ούτε τα ιδανικά, ούτε την ψυχή τους...Κι αυτό φυσικά
δεν χαροποιεί κανέναν από τους απάτριδες που επιδιώκουν
την ολοκληρωτική απώλεια της μνήμης της ιστορίας μας,
του πολιτισμού και φυσικά εθνικής μας ταυτότητας.






