Το πως να βοηθησεις εχει σημασια....

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thanasispn
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 54 φορές
Έλαβε Likes: 9 φορές
Επικοινωνία:

Το πως να βοηθησεις εχει σημασια....

Δημοσίευση από thanasispn » Σάβ 20 Μάιος 2017, 02:56

Καλησπερα Ιδεογραφιτες καιρος να αποκαλυφθω λιγο ακομα περαν της εισαγωγης και καποιων posts που εχω κανει...

πρεπει να επιστρατευσω καποια ζυτηματα που αφορουν γενικα τους ορους ανθρωπος- Πραγματικος εχθρος- και πραγματικη αληθεια...

Εναυσμα αποτελει ενα video που ειδα στο youtube για το survivor.... δεν θα το ανεβασω εδω γιατι δεν ξερω κατα ποσο η πηγη αυτος που το ανεβαζει ειναι αξιοπιστο ον και αξιοπιστο σε αυτα που προσφερει ως πληροφορια...

Θελω να ειστε απολυτα προσεκτικοι

Θελω να εχετε ανοιχτο το μυαλο σας και τους οριζοντες σας και πνευματικους και νοητικους και να προσεχετε τον οποιοδηποτε και οτιδηποτε διαβαζετε η βλεπετε στο διαδυκτιο η ακομα και σε εφημεριδες η βιβλια η οποιοδηποτε αλλο μεσο ενημερωσης και πληροφοριας....

Γνωριζω οτι ο πραγματικος εχθρος ειναι το συστημα της πληροφοριας.. εγω αυτον εδω και πολλα χρονια αντικριζω ως μοναδικο εχθρο και κυριο εχθρο εχω απεναντι μου...

Δεν θελω να σας κανω ουτε τον δασκαλο ουτε τον πνευματικο ουτε το μπαμπα σας... απλα για να σας επιστησω λιγο την προσοχη αλλα και για δικους μου λογους που ειναι κατανοηση του βασικου εχθρου μας και πως να τον νικησουμε... δεν θα πως αλλα πρεπει να νικηθει.... εχουμε την δυναμη αυτο ειναι βεβειο.... ετσι βλεπω εγω ετσι μελετω εγω ετσι παρατηρω εγω....

Το τι πρεπει για εμενα να το κρινετε απο μονοι σας και να βγαλετε τα οποια συμπερασματα :) και ειμαι ανοιχτος σε αποψεις συζητησεις

Δεν ειμαι εδω ουτε και για να πολεμησω κανενας σας απλα να προσεσω παυλα... ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ολοι μας και να κοιταμε τα εξης...

1) αυτος ο ανθρωπος που μιλαω η διαβασω η μελετω τον ξερω?

2) Ειναι εμπιστη και καταλληλη πηγη για εμενα και την διοδο της αληθειας και του φωτος? ΕΙμαι σιγουρος?

3) Μπορει να με βοηθησει σε αυτο που ζηταω και να με εξυπηρετησει στις δικες μου προσωπικες απαιτησεις? π.χ να με κανει καλυτερο ανθρωπο το λεω ετσι γιατι το εχω ως προτυπο καπως.. και γιατι αυτο μου ηρθε πρωτο

Ξερετε γιατι τα λεω αυτα... επειδη ολα γυρνανε σαν ενας τροχος η πληροφορια δυλαδη λογο ενεργειας λογο ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ας τα πω εδω να ξελαμπικαρω να αναπνευσω λιγο.... και μετα ας τραβηξω εαν τραβηξω οτι η οποιον....

ειπα και κατι αλλο πραγματικη αληθεια για μενα ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝ η ΓΝΩΣΗ το ΕΣΥ οποιος εισαι ΕΣΥ...

αυτα προς το παρον δεν θελω να εξηγησω το γιατι τα κανω ολα αυτα απλα πρεπει σαν ανθρωπος που φερνει φως που ελπιζω να ειναι και το αληθινο να βοηθησω... ΕΙμαι εδω για να βοηθησω... :xara:
===============================================
Ποτέ μη δείχνεις πιο σοφός ή πιο μορφωμένος από αυτούς που είναι μαζί σου. Να φοράς τη μόρφωσή σου όπως το ρολόι σου, σε μια εσωτερική τσέπη. Μην τη βγάζεις έξω και μην την επιδεικνύεις, απλώς για να δείξεις ότι έχεις.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γιατί δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν. Δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ξανά. Είναι η μοναδική μέρα που έχουμε.
William Arthur Ward, 1921-1994, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Το πως να βοηθησεις εχει σημασια....

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Μάιος 2017, 10:19

thanasispn έγραψε:Εναυσμα αποτελει ενα video που ειδα στο youtube για το survivor.
δεν ξέρω κατά πόσο βλέπεις τα ενεργά μας θέματα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/searc ... ive_topics (οδηγίες δίνω σ'όλους τους νεοεισερχόμενους να το κάνουν) αλλά αν τα κοίταζες
θα έβλεπες πως έχει ανοιχτεί ήδη θέμα σζήτησης γι'αυτό το (αηδιαστικό κατ'εμέ) παιχνίδι εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... p284177και έχουμε ήδη κάνει κάποιες τοποθετήσεις, οπότε αν εχεις ο,τιδήποτε να πεις γι'αυτό το θεματάκι, εκεί φίλε. :wink:

thanasispn έγραψε:Θελω να εχετε ανοιχτο το μυαλο σας και τους οριζοντες σας και πνευματικους και νοητικους και να προσεχετε τον οποιοδηποτε και οτιδηποτε διαβαζετε η βλεπετε στο διαδυκτιο η ακομα και σε εφημεριδες η βιβλια η οποιοδηποτε αλλο μεσο ενημερωσης και πληροφοριας....
Σωστή η παρότρυνση. :thumb: Πρέπει να ενεργοποιείται το κριτήριο, για να ξεσκαρτάρουμε
την ήρα απο το στάρι, την αλήθεια από την εξαπάτηση, το σωστό από το λάθος.
Βέβαια, το κριτήριο ενισχύεται με γνώση (που στην πορεία και αν την επεξεργαστούμε
γίνεται ΕΠΙΓΝΩΣΗ), και για να αποκτηθεί αυτή η γνώση/επίγνωση, πρέπει να ακούμε και να
διαβάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο από όσο το δυνατόν περισσότερα μετερίζια.
Και όσο περισσότερη η γνώση, τόσο πιο οξυδερκές και το κριτήριο.
thanasispn έγραψε:1) αυτος ο ανθρωπος που μιλαω η διαβασω η μελετω τον ξερω?
Είναι πολλοί αυτοί που δε γνωρίζαμε και γνωρίσαμε μέσα στο νετ.
Τους ακούμε/διαβάζουμε και αν αυτά που επικοινωνούν, αντηχήσουν κάτι θετικό
και σωστό μέσα μας, συνεχίζουμε να ερευνούμε και να μελετάμε τις θέσεις τους
(με προσοχή) γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς πασχίζουν
να μεταδώσουν.
thanasispn έγραψε:2) Ειναι εμπιστη και καταλληλη πηγη για εμενα και την διοδο της αληθειας και του φωτος? ΕΙμαι σιγουρος?
ποτέ δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος κανείς. Ψιλαφεί, αφουγγράζεται και έρχεται
η στιγμή που καταλήγει σε δικά του συμπεράσματα. Κατά τη γνώμη μου αυτά πρέπει να έχουν
οδηγό το δικό του κριτήριο με την ήδη υπάρχουσα γνώση μέσα του, αλλά ταυτόχρονα και
το δικό του ένστικτο- ή καλύτερα να πω, διαίσθηση... (το τι "αντηχεί" μέσα μας, όπως είπα και πριν)
Από εκεί και πέρα, η αλήθεια μπορεί να παίρνει διαφορετικές μορφές, να φοράει
διαφορετικό μανδύα ή περιτύλιγμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια (για κάθε ζήτημα)
είναι μία. Ο τρόπος που την αντιλαμβανόμαστε καθώς εξελισσόμαστε διαφέρει.

Όσο για το Φως... μεγάλη ιστορία και πολυσυζητημένη ειδικά μέσα στον κυβερνοχώρο...
και το τελικό ερώτημα είναι. ΠΟΙΟ Φως? Γιατί υπάρχουν πολλά είδη Φωτός...
Από αυτό του Εωσφόρου, μέχρι αυτό του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη,
του Χριστού... Δεν έχει κάθε φως την ίδια συχνότητα και τον ίδιο κραδασμό, άρα
δεν δρα κάθε φως ευεργετικά πάνω μας, είτε σε οργανικό είτε σε πνευματικό επίπεδο.
ΕΚΕΙ είναι που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 20 Μάιος 2017, 17:17

Μαλλον εννοεις το γνωστό bullshit detector. Ειναι μια ειδηση εγκυρη ή είναι φαντασια καποιου για τα κλικ; αφοδευσαν οι προσφυγες πανω σε εικόνες ή απλα το θηριο του λαϊκισμού και του εθνικισμού ειναι σε οργασμο; εκεινη η ανωνυμη κοπελα βιαστηκε για χιλιοστή φορα στην ομονοια απο πακιστανους ή ειναι παπαριες καποιου εθνικιστη μπλογκερ; τελικα καναμε δημοσιες πιπες στο πράιντ της θεσσαλονικης ή ειναι η ανωμαλη φαντασία καποιου συντηρητικου μπλογκερ. Το διαδίκτυο ειναι απλα ενα μεγαλο κουτσομπολιο αν δεν μπορεις να βρεις το εγκυρο.
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 420 φορές
Έλαβε Likes: 325 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 22 Μάιος 2017, 00:59

1) αυτος ο ανθρωπος που μιλαω η διαβασω η μελετω τον ξερω?
Κατά κανόνα αδιαφορώ για αυτό.

Οι μόνες περιπτώσεις που νοιάζομαι για το αν τον ξέρω, είναι οι περιπτώσεις που πρόκειται για γνωστό άτομο από το οποίο στατιστικώς αποκλείεται να πάρω κάτι χρήσιμο, οπότε επιλέγω να μην τον ακούσω για να μη χάσω χρόνο.

Αλλά όταν ψάχνω πληροφορία και μου βγει κάποιος άγνωστος, θα κρίνω πρώτα την πληροφορία και μετά αυτόν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”