πρεπει να επιστρατευσω καποια ζυτηματα που αφορουν γενικα τους ορους ανθρωπος- Πραγματικος εχθρος- και πραγματικη αληθεια...
Εναυσμα αποτελει ενα video που ειδα στο youtube για το survivor.... δεν θα το ανεβασω εδω γιατι δεν ξερω κατα ποσο η πηγη αυτος που το ανεβαζει ειναι αξιοπιστο ον και αξιοπιστο σε αυτα που προσφερει ως πληροφορια...
Θελω να ειστε απολυτα προσεκτικοι
Θελω να εχετε ανοιχτο το μυαλο σας και τους οριζοντες σας και πνευματικους και νοητικους και να προσεχετε τον οποιοδηποτε και οτιδηποτε διαβαζετε η βλεπετε στο διαδυκτιο η ακομα και σε εφημεριδες η βιβλια η οποιοδηποτε αλλο μεσο ενημερωσης και πληροφοριας....
Γνωριζω οτι ο πραγματικος εχθρος ειναι το συστημα της πληροφοριας.. εγω αυτον εδω και πολλα χρονια αντικριζω ως μοναδικο εχθρο και κυριο εχθρο εχω απεναντι μου...
Δεν θελω να σας κανω ουτε τον δασκαλο ουτε τον πνευματικο ουτε το μπαμπα σας... απλα για να σας επιστησω λιγο την προσοχη αλλα και για δικους μου λογους που ειναι κατανοηση του βασικου εχθρου μας και πως να τον νικησουμε... δεν θα πως αλλα πρεπει να νικηθει.... εχουμε την δυναμη αυτο ειναι βεβειο.... ετσι βλεπω εγω ετσι μελετω εγω ετσι παρατηρω εγω....
Το τι πρεπει για εμενα να το κρινετε απο μονοι σας και να βγαλετε τα οποια συμπερασματα
Δεν ειμαι εδω ουτε και για να πολεμησω κανενας σας απλα να προσεσω παυλα... ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ολοι μας και να κοιταμε τα εξης...
1) αυτος ο ανθρωπος που μιλαω η διαβασω η μελετω τον ξερω?
2) Ειναι εμπιστη και καταλληλη πηγη για εμενα και την διοδο της αληθειας και του φωτος? ΕΙμαι σιγουρος?
3) Μπορει να με βοηθησει σε αυτο που ζηταω και να με εξυπηρετησει στις δικες μου προσωπικες απαιτησεις? π.χ να με κανει καλυτερο ανθρωπο το λεω ετσι γιατι το εχω ως προτυπο καπως.. και γιατι αυτο μου ηρθε πρωτο
Ξερετε γιατι τα λεω αυτα... επειδη ολα γυρνανε σαν ενας τροχος η πληροφορια δυλαδη λογο ενεργειας λογο ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ας τα πω εδω να ξελαμπικαρω να αναπνευσω λιγο.... και μετα ας τραβηξω εαν τραβηξω οτι η οποιον....
ειπα και κατι αλλο πραγματικη αληθεια για μενα ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝ η ΓΝΩΣΗ το ΕΣΥ οποιος εισαι ΕΣΥ...
αυτα προς το παρον δεν θελω να εξηγησω το γιατι τα κανω ολα αυτα απλα πρεπει σαν ανθρωπος που φερνει φως που ελπιζω να ειναι και το αληθινο να βοηθησω... ΕΙμαι εδω για να βοηθησω...