Για ένα "σπάνιο" POKEMON
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Για ένα "σπάνιο" POKEMON
Μια μέρα περπατούσα με ένα συνάδελφο στους δρόμους των Εξαρχείων.
Εκεί υπάρχουν πολλά έξυπνα γραμμένα και κολλημένα στους τοίχους.
Υπήρχε και μία κόλα χαρτί σε μια κολόνα που έγραφε "ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ" όποιος το βρει να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο 944....... και θα πάρει αμοιβή 300 ευρω.
Από κάτω η φωτογραφία του Πίκατσου.
Είχαμε ξεραθεί στο γέλιο.
Σκεφτήκαμε να πάρουμε τηλέφωνο και να πούμε ότι βρήκαμε το χαμένο πόκεμον.
Την άλλη μέρα του έκανα πλάκα. Βρήκα ένα Πόκεμον!!!!!! Πάρε τον άνθρωπο τηλέφωνο.
Και στο δημοτικό όταν πήγαινε ο γιος μου είχε τσακωθεί με ένα καλό φίλο του.
Έπιασα το φίλο του να μάθω τι του έκανε. "Μου έκλεψε ένα σπάνιο Πόκεμον" ήταν η απάντηση και το παιδάκι είχε πλαντάξει στο κλάμα. Ήταν τα παιδιά 8 χρονών τότε.
Και που να ξέραμε ότι όλα αυτά που μας έκαναν κάποτε να γελάμε θα γίνουν πραγματικότητα και θα κυνηγάνε πόκεμον όλοι μέχρι θανάτου.
Να και το πρώτο θύμα.
http://www.e-radio.gr/post/61391/o-prwt ... pokemon-go
Να και τροχαίο στην Κρήτη
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1336267
Χτυπάει και την Ελλάδα
http://www.tanea.gr/news/science-techno ... hn-ellada/
Ότι ήταν αστείο πριν λίγους μήνες ή αφορούσε παιδάκια δημοτικού σήμερα έγινε σοβαρό.
Τι άλλο θα δούμε.
Μπορεί να δούμε κάποιον να πηγαίνει στην αστυνομία και να σας κατηγορεί ότι του κλέψατε ένα σπάνιο πόκεμον.
Η να χτυπάει την πόρτα και να λεέι ότι μέσα στο σπίτι σας είναι ένας πίκατσου και να μπει να τον τσακώσει
Εκεί υπάρχουν πολλά έξυπνα γραμμένα και κολλημένα στους τοίχους.
Υπήρχε και μία κόλα χαρτί σε μια κολόνα που έγραφε "ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΚΕΜΟΝ" όποιος το βρει να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο 944....... και θα πάρει αμοιβή 300 ευρω.
Από κάτω η φωτογραφία του Πίκατσου.
Είχαμε ξεραθεί στο γέλιο.
Σκεφτήκαμε να πάρουμε τηλέφωνο και να πούμε ότι βρήκαμε το χαμένο πόκεμον.
Την άλλη μέρα του έκανα πλάκα. Βρήκα ένα Πόκεμον!!!!!! Πάρε τον άνθρωπο τηλέφωνο.
Και στο δημοτικό όταν πήγαινε ο γιος μου είχε τσακωθεί με ένα καλό φίλο του.
Έπιασα το φίλο του να μάθω τι του έκανε. "Μου έκλεψε ένα σπάνιο Πόκεμον" ήταν η απάντηση και το παιδάκι είχε πλαντάξει στο κλάμα. Ήταν τα παιδιά 8 χρονών τότε.
Και που να ξέραμε ότι όλα αυτά που μας έκαναν κάποτε να γελάμε θα γίνουν πραγματικότητα και θα κυνηγάνε πόκεμον όλοι μέχρι θανάτου.
Να και το πρώτο θύμα.
http://www.e-radio.gr/post/61391/o-prwt ... pokemon-go
Να και τροχαίο στην Κρήτη
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1336267
Χτυπάει και την Ελλάδα
http://www.tanea.gr/news/science-techno ... hn-ellada/
Ότι ήταν αστείο πριν λίγους μήνες ή αφορούσε παιδάκια δημοτικού σήμερα έγινε σοβαρό.
Τι άλλο θα δούμε.
Μπορεί να δούμε κάποιον να πηγαίνει στην αστυνομία και να σας κατηγορεί ότι του κλέψατε ένα σπάνιο πόκεμον.
Η να χτυπάει την πόρτα και να λεέι ότι μέσα στο σπίτι σας είναι ένας πίκατσου και να μπει να τον τσακώσει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Re: Για ένα "σπάνιο" POKEMON
Πέρα από την πλάκα μπορεί να γίνει η παρακολούθηση μόδα με το πρόσχημα των πόκεμον.
Αν βλέπαμε έναν πριν μήνες να ψάχνει για ανύπαρκτα πλάσματα θα τον λέγαμε τρελό.
Αυτό που ήταν χθες τρελό σήμερα είναι μόδα.
Αν βλέπαμε έναν πριν μήνες να ψάχνει για ανύπαρκτα πλάσματα θα τον λέγαμε τρελό.
Αυτό που ήταν χθες τρελό σήμερα είναι μόδα.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Kαι πριν 15 χρονια αν βλεπαμε εναν τυπο να μιλαει μονος του θα τον λεγαμε τρελο,τωρα εχει hands free.
-
- Marion Shadow
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Όταν διάβασα το πόστ και κατόπιν είδα τις παραπομπές στον ιστό, σκέφτηκα πως όλα αυτά είναι μερικοί απ' τους καλύτερους τρόπους να μας αποχαυνώνουν και να αποσπούν με μαεστρία την προσοχή μας απ' όσα συμβαίνουν. Ύστερα ένιωσα ταπεινωμένη σαν άνθρωπος. Θα μου πεις, γιατί? Γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να κυνηγά ένα δίποδο με νου και βούληση ανύπαρκτα "ζωάκια" ενώ απ' την άλλη είναι έτοιμος να εξορκίσει ανά πάσα στιγμή σαν φαντασιοπληξίες τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που του παρουσιάζουν οι εκάστοτε ερευνητές και αφυπνιστές και λαμβάνουν χώρα αυτή εδώ τη στιγμή γύρω του.
Δε φτάνει όμως μέχρι εδώ η βλακεία. Έχει κι άσχημες επιπτώσεις απ' όσα είδα τουλάχιστο...Θέλω να πιστεύω πως αύριο-μεθαύριο δε θα ορμήσει κάποιος μπάτσος στο σπίτι μου με τη δικαιολογία πως είναι φανατικός του POKEMON GO.
Βέβαια, το πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει κανείς το χρόνο του αντί να τον σπαταλάει άδικα ψάχνοντας ανύπαρκτα όντα είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία και σίγουρα έχει να κάνει με την ελεύθερη βούληση του ατόμου.
Απλώς μετά από κάτι τέτοια αναρωτιέμαι αν τελικά έχει να κάνει με την ανεγκέφαλη βούληση του ατόμου κι όχι με την ελεύθερη, τελικα...
![conf :conf:](./images/smilies/conf.gif)
Δε φτάνει όμως μέχρι εδώ η βλακεία. Έχει κι άσχημες επιπτώσεις απ' όσα είδα τουλάχιστο...Θέλω να πιστεύω πως αύριο-μεθαύριο δε θα ορμήσει κάποιος μπάτσος στο σπίτι μου με τη δικαιολογία πως είναι φανατικός του POKEMON GO.
Βέβαια, το πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει κανείς το χρόνο του αντί να τον σπαταλάει άδικα ψάχνοντας ανύπαρκτα όντα είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία και σίγουρα έχει να κάνει με την ελεύθερη βούληση του ατόμου.
Απλώς μετά από κάτι τέτοια αναρωτιέμαι αν τελικά έχει να κάνει με την ανεγκέφαλη βούληση του ατόμου κι όχι με την ελεύθερη, τελικα...
![conf :conf:](./images/smilies/conf.gif)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Marion Shadow έγραψε:Γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να κυνηγά ένα δίποδο με νου και βούληση ανύπαρκτα "ζωάκια" ενώ απ' την άλλη είναι έτοιμος να εξορκίσει ανά πάσα στιγμή σαν φαντασιοπληξίες τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που του παρουσιάζουν οι εκάστοτε ερευνητές και αφυπνιστές και λαμβάνουν χώρα αυτή εδώ τη στιγμή γύρω του.
![urock :urock:](./images/smilies/yourock.gif)
![clap :clap:](./images/smilies/clap.gif)
Έχω μιλήσει βέβαια με άτομα που ασχολούνται, και λένε κάποια "υπέρ" που δεν μπορώ να αντικρούσω.
Ότι είναι ένα παιχνίδι κατά το οποίο δεν κάθεσαι στο σπίτι σου μπροστά από έναν υπολογιστή.
Περπατάς, διασκεδάζεις, γνωρίζεις και άλλους ανθρώπους που έχουν μπει στο τριπάκι..
αυτό ίσως να το βάλουμε και στα θετικά του... φτάνει να μη γίνει εμμονή και τόσο κόλλημα,
που να προκαλούνται τρελά ατυχήματα όπως ήδη είδαμε να συμβαίνει...
Τώρα για τα "ανύπαρκτα ζωάκια"... έχω και τα συνωμοσιολογικά μου να καταθέσω.
Υπάρχει μέθοδος στην τρέλα τους...(αυτών που το έβγαλαν και το προήγαγαν με τρόπο
που διαδόθηκε σαν φωτιά σε δάσος)
1/ με το ΣΕΡΝ που μπλέξαμε και με τα παράξενα που ήδη μας προϊδεάζουν πως θα
προκύψουν απ'αυτό, με το μπλέξιμο διαστάσεων-τη συγχώνευση παράλληλων συμπάντων κλπ,
δεν αποκλείται να δουν τα μάτια μας σε χειροπιαστή πραγματικότητα- real life που λένε- πραγματικότητα που δε θα μπορούμε να αποδώσουμε στο "φανταστικό",
πάμπολλα υπαρκτά που ως τώρα τα θεωρούσαμε ανύπαρκτα...
Γιατί έχουμε αυτό το ελάττωμα. Να θεωρούμε ανύπαρκτο αυτό που δε βλέπουμε
δεν ακούμε, δεν αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις μας.. Ε, όχι, υπάρχουν πολλά υπαρκτά
που ως "ορθολογιστές νοήμενες" σήμερα θεωρούμε ανύπαρκτα, επειδή δεν τα αντιλαμβανόμαστε.
Η δήλωση του Μπερτολούτσι (διευθυντή του ΣΕΡΝ) για δημιουργία Πύλης, στην οποία
ή από την οποία δεν ξέρουμε τι θα μπει ή τη θα βγει, είναι ΠΟΛΥ σημαντική
και δεν πρέπει ούτε να την παραβλέπουμε, ούτε να την ξεχνάμε βολικά...
Για να μη σαλτάρει κόσμος και ντουνιάς, στην περίπτωση που θα δούμε και θα ζήσουμε
αυτά που σήμερα θεωρούμε ανύπαρκτα, φανταστικά ή αδιανόητα,
σκέφτηκαν τα καλόπαιδα να μας "βάλουν στο κλίμα", να μας προϊδεάσουν
όπως κάνουν πάντα άλλωστε, (όχι για το καλό μας, αλλά γιατί κάτι
τους υποχρεώνει να το κάνουν) και με αυτό το παιχνίδι σύνδεσαν
τα "ανύπαρκτα" με κάτι διασκεδαστικό και ουδόλως τρομακτικό...
Αν και όπως είπα δεν το κάνουν γιατί κόπτονται για το καλό μας,
έχει και τα καλά του αυτός ο "προγραμματισμός", στο βαθμό που ότι
μέλλει προκύψει, δε θα τρομοκρατήσει τόσο ώστε να παίξουν ανακοπές,
κατατονίες, ψυχοτραυματισμοί που θα προκαλέσουν ψυχώσεις κλπ...
τα όχι και τόσο καλά του, παίζουν στην πιθανότητα να "αγκαλιάσουμε" οντότητες που θα
εμφανιστούν μέσω του ΣΕΡΝ, θεωρώντας τις αθώες ή καλές, ενώ μόνο αθώες και καλές δε θα'ναι...
2/ είναι πολύ πιθανό αυτό το παιχνίδι να είναι άλλο ένα εργελείο παρακολούθησης και ελέγχου
των μαζών σε διάφορα επίπεδα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Marion Shadow
Πάντως, όπως και να έχει δεδομένου ότι τέτοιου είδους εφαρμογές περισσότερο μας ¨στραβώνουν" τον ορίζοντα παρά μας τον ανοίγουν νομίζω πως είναι αδιαμφησβήτιτο. Το αν μας προετοιμάζουν έτσι για να υποδεχθούμε σα χαζοχαρούμενοι ΑΥΤΑ που θέλουν να εισάγουν από άλλες πραγματικότητες, δε θέλω ούτε να το σκεφτώ ακόμα κι αν το γνωρίζω. Ελπίζω να έχω ταξιδέψει εις Κύριον πριν εξελιχθούν με σάρκα και οστά αυτές οι καταστάσεις μες το σπίτι μας(τον πλανήτη και τη διάστασή μας, εννοώ).
- ArELa
- Founder-Administrator
πολύ φοβάμαι πως είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε (και ποιος θα το'θελε δηλαδή... μόνο αυτοί οι ψυχάκηδες...) θα προκύψει... όλα τα στοιχεία είναι εκεί που δείχνουν πως θα προκύψει...Marion Shadow έγραψε:Το αν μας προετοιμάζουν έτσι για να υποδεχθούμε σα χαζοχαρούμενοι ΑΥΤΑ που θέλουν να εισάγουν από άλλες πραγματικότητες, δε θέλω ούτε να το σκεφτώ ακόμα κι αν το γνωρίζω
αλλιώς δε θα δαπανούσαν απίστευτα ποσά για ... "προετοιμασίες".
Το σατανοτελετουργικό για τα εγκαίνια της μεγαλύτερης σήραγγας στον κόσμο, προετοιμασία ήταν.
Το ίδιο και το "σόου" που στήθηκε παλιότερα για το ΣΕΡΝ... με τις "καλλιτεχνικές απόψεις" και εκεί.
Αν μάθουμε να διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές τους, ειναι κάτι παραπάνω από βέβαιο
πως θα τα δούμε στο δικό μας κύκλο ζωής... όπως είναι γενικότερα κάτι παραπάνω από βέβαιο
πως ζούμε απίστευτους καιρούς, δύσκολους έως και βασανιστικούς, αλλά και συναρπαστικούς συνάμα...
καιρούς που αν μου έλεγε κανείς ότι θα ζήσω πριν 20 χρόνια ας πούμε, θα σκεφτόμουν σοβαρά
θα βρω τρόπο να τον πάω σε ψυχιατρική κλινική για να τον συνεφέρουν...
Η πραγματικότητά μας αλλάζει με τρελούς ρυθμούς... ακόμα και ο τρόπος που αντλαμβανόμαστε
το χρόνο αλλάζει τόσο, που συχνά μας προκαλεί σύγχυση...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Ενας φίλος στο φατσοβιβλίο έγραψε τα εξής για το θέμα:
Για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, ωστόσο για το πόκεμον «Vaporeon» χιλιάδες έσπευσαν στο Central Park της Νέας Υόρκης.
Πολλοί ψάχνουν ακόμα και σε νεκροταφεία ή ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βρουν πόκεμον.
Η παράνοια συνεχίζεται και ο κόσμος εισάγεται στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, ένα μάτριξ μέσα στο μάτριξ στο οποίο ήδη ζούμε..
Επιπλέον οι υπνωτισμένοι πολίτες ίσως να μην γνωρίζουν πως μέσω της έγκρισης που δίνουν στους όρους χρήσης του παιχνιδιού, δίνουν εξουσία στον κατασκευαστή να δίνει στις κρατικές Αρχές προσωπικά στοιχεία του καθενός.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα netzpolitik.org, οι κατασκευαστές του παιχνιδιού αποκτούν το δικαίωμα να δίνουν προσωπικές πληροφορίες δήθεν για λόγους ασφαλείας.
Η Nintendo και η εταιρεία της Google «Niantic» τις μοιράζονται με κυβερνήσεις, υπηρεσίες πληροφοριών (πχ. CIA) και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές Αρχές ή πρόσωπα.
Επίσης οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να μοιραστούν πλήρη στοιχεία για τα παιδιά τους, εφόσον είναι κάτω των 13 ετών.
Όλοι «φακελώνονται« αυτοβούλως και ανυπερθέτως.
Είναι απίστευτο το πως εύκολα κατευθύνει το σύστημα τις υπνωτισμένες μάζες.
Στην Ρωσία, ο Πούτιν είναι έτοιμος να απαγορεύει το «Pokemon GO» στην Ρωσία, μετά από έρευνα του Κρεμλίνου που αποκάλυψε πως το εν λόγω παιχνίδι έχει απευθείας links στην CIA.
Όπως τονίζουν πηγές από την Μόσχα οι νέοι άνθρωποι ξεγελιούνται και παίζοντας, δίνουν τα στοιχεία τους ανυποψίαστα σε μυστικές υπηρεσίες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Marion Shadow
E,τότε ΔΕ μιλάμε για παιχνίδι και κουραφέξαλα. Μιλάμε για ένα ευχάριστο και με τη θέλησή μας "δώσιμο" που λαμβάνει χώρα μέσα στις ζωές μας μ' ένα πολύ ευφυές πρόσχημα. Είναι...ΠΑΙΧΝΙΔΙ που γνωρίζει τα πάντα για μας και μας μεταφέρει φακελωμένους εκεί που πρέπει. Μήπως αυτός που κυνηγιέται δεν είναι ο ΡΟΚΕΜΟΝ αλλά εμείς?
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Σύντομα η επαυξημένη πραγματικότητα
θα είναι η μόνη μας πραγματικότητα
και η εικονική πραγματικότητα θα είναι
το δεύτερο άσυλο μετά το σπίτι μας.
θα είναι η μόνη μας πραγματικότητα
και η εικονική πραγματικότητα θα είναι
το δεύτερο άσυλο μετά το σπίτι μας.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Η συζήτηση μοιάζει λίγο με την κινδυνολογία των παλιότερων ετών. Τύπου ή ττηλεόραση θα σας αποξενωσει, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια θα σε κάνουν δολοφόνο , τα πορνό βιαστή κλπ.
Είναι παιχνίδι , έχει περπάτημα και είναι ωραίο.
Κανείς δεν θεωρεί ότι κυνηγά πραγματικά ποκεμον, όπως κανείς δεν θεωρεί πως ο πυροβολισμός σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι
Αληθινός , ή ότι η νταμα μπαστούνι είναι πραγματική γκομενα.
Κανείς δεν θεωρεί ότι κυνηγά πραγματικά ποκεμον, όπως κανείς δεν θεωρεί πως ο πυροβολισμός σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι
-
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια δεν σε κάνουν δολοφόνο. Αλλά η "κοινωνικότητα" έγινε cyber ως ένα βαθμό. Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικότητα.
Όταν βλέπεις 30αρη να κυνηγάει πόκεμον...κλάφτα...Χαράλαμπε.
Όταν βλέπεις 30αρη να κυνηγάει πόκεμον...κλάφτα...Χαράλαμπε.
- Marion Shadow
Two-Spirited έγραψε:Η συζήτηση μοιάζει λίγο με την κινδυνολογία των παλιότερων ετών. Τύπου ή ττηλεόραση θα σας αποξενωσει, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια θα σε κάνουν δολοφόνο , τα πορνό βιαστή κλπ.
Δε διαφωνώ απλώς τα τροχαία και τα δυστυχήματα που συμβαίνουν εξαιτίας του, είναι...αληθινά!!! Όχι εικονικά αλλά αληθινά αίματα και τραύματα. Τώρα αν συνωμοσιολογικά το τραβάμε πολύ πέρα...θα δείξει το σύντομο μέλλον.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Τα τροχαία προφανώς δεν είναι συνωμοσιολογία. Αλλά μια επικύνδυνη πραγματικότητα-απόδειξη της αποβλάκωσης που κυριαρχεί.
Συνωμοσιολογία και γελοιότητα είναι ότι στον κώδικα του pokemon go κρύβεται ο ''σκοτεινός'' κώδικας που λέει 666, σιξ, σιξ,σιξ μπαρν δε τσερτσ και άλλα τέτοια που έβγαλαν τώρα τελευταία.
Για όποιον γνωρίζει λίγα πράγματα από κώδικα....τα βλέπει αυτά και κατουριέται από τα γέλια.
Συνωμοσιολογία και γελοιότητα είναι ότι στον κώδικα του pokemon go κρύβεται ο ''σκοτεινός'' κώδικας που λέει 666, σιξ, σιξ,σιξ μπαρν δε τσερτσ και άλλα τέτοια που έβγαλαν τώρα τελευταία.
Για όποιον γνωρίζει λίγα πράγματα από κώδικα....τα βλέπει αυτά και κατουριέται από τα γέλια.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
Γενικότερα το θέμα της εικονικής πραγματικότητας εμπεριέχει πολλούς κινδύνους, με αποκορύφωμα ίσως το γεγονός ότι αναμιγνύεται με την πραγματικότητα. Πχ μπορεί να φοράς γυαλιά VR και να σου δείχνουν ότι βρίσκεσαι στο πεζοδρόμιο και ότι μπορείς να προχωρήσεις μπροστά σου, ενώ στην πραγματικότητα έχεις έναν γκρεμό μπροστά σου.
Μπορεί να σου δείξει ένα πόκεμον στο ύψος 7ου ορόφου, πέρα από το μπαλκόνι κι εσύ να ψάχνεις να κάνεις ακροβατικά για να το φτάσεις και τελικά να πέσεις και να σκοτωθείς. Να σου βγάλει πόκεμον στη μέση δρόμου κλπ κλπ...
Στα μάτια μου, το μόνο που πετυχαίνει αυτό το παιχνίδι είναι να καταδεικνύει την ηλιθιότητα και την επικινδυνότητα των συνανθρώπων μας. Επικινδυνότητα διότι αν πεταχτεί ένας μπροστά σου την ώρα που οδηγάς... ή αν πέσει κάποιος άλλος από τον 7ο όροφο ... στο κεφάλι σου... Πρόκειται για επικίνδυνα άτομα που πρέπει είτε να τα μαζέψουμε, είτε να απαγορευτεί το παιχνίδι. Για τους αυτονόητους λόγους ασφαλείας φυσικά που μόνο ένας τυφλός δεν μπορεί να δει.
Το ένα δεν μπορεί να γίνει... πάντα συμβιώναμε "αρμονικά" με επικίνδυνα ηλίθιους. Οπότε προσβλέπω στην απαγόρευση του παιχνιδιού.
Μπορεί να σου δείξει ένα πόκεμον στο ύψος 7ου ορόφου, πέρα από το μπαλκόνι κι εσύ να ψάχνεις να κάνεις ακροβατικά για να το φτάσεις και τελικά να πέσεις και να σκοτωθείς. Να σου βγάλει πόκεμον στη μέση δρόμου κλπ κλπ...
Στα μάτια μου, το μόνο που πετυχαίνει αυτό το παιχνίδι είναι να καταδεικνύει την ηλιθιότητα και την επικινδυνότητα των συνανθρώπων μας. Επικινδυνότητα διότι αν πεταχτεί ένας μπροστά σου την ώρα που οδηγάς... ή αν πέσει κάποιος άλλος από τον 7ο όροφο ... στο κεφάλι σου... Πρόκειται για επικίνδυνα άτομα που πρέπει είτε να τα μαζέψουμε, είτε να απαγορευτεί το παιχνίδι. Για τους αυτονόητους λόγους ασφαλείας φυσικά που μόνο ένας τυφλός δεν μπορεί να δει.
Το ένα δεν μπορεί να γίνει... πάντα συμβιώναμε "αρμονικά" με επικίνδυνα ηλίθιους. Οπότε προσβλέπω στην απαγόρευση του παιχνιδιού.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι εγώ στη συγκεκριμένη συζήτηση ήμουν η λιγότερο "αφοριστική"Two-Spirited έγραψε:Η συζήτηση μοιάζει λίγο με την κινδυνολογία των παλιότερων ετών.
ενώ θα περίμενε κανείς να σηκώνω παντού κόκκινες σημαίες...
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Λάθος οττο. Αν κάποιος παίζει με μη χρηστο τρόπο ένα παιχνίδι δεν φταίει το παιχνίδΙ ούτε όσοι παίζουν σωστά. Με αυτήν την έννοια θα καταργοθσαμε το αλκοόλ ή τα αμάξια για τι υπάρχουν βλάκες οδηγοί. Καλό είναι να μην καταργούμε τις βασικές αρχές των δυτικών κρατών. Να μην αντιμετωπίζουμε τον πολίτη ως παιδί και να επιμεριζουμε την ευθύνη ατομικά.
-
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
ομολογώ πως ήταν ευχάριστη έκπληξηArELa έγραψε:Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι εγώ στη συγκεκριμένη συζήτηση ήμουν η λιγότερο "αφοριστική"Two-Spirited έγραψε:Η συζήτηση μοιάζει λίγο με την κινδυνολογία των παλιότερων ετών.
ενώ θα περίμενε κανείς να σηκώνω παντού κόκκινες σημαίες...
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί...
- ArELa
- Founder-Administrator
οι παροτρύνσεις μου στον επίλογο του βίντεο "υπέρβαση" (να μην εστιάζουμε πολύHlios έγραψε:ομολογώ πως ήταν ευχάριστη έκπληξη
στα τεκταινόμενα) δεν ήταν λόγια του αέρα.
Δε θα παρότρυνα για κάτι που δεν κάνω η ίδια.. Με πιάνεις?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Κι εμένα με ενέπνευσε το βίντεο. Αν και η υπέρβαση μου ξεκίνησε εδώ και κάνα δίμηνο που κατάλαβα ότι η πολιτική ορθότητα που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να με προστατεύει ως μειονότητα , οδηγεί στην τυραννία. Όταν ζητάς προστασία δινεις κάτι από την ελευθερία σου.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Ναι ινδιάνε μου, γιατί σου αφαιρεί δικαιώματα /ελευθερίες με το ΠΡΟΣΧΗΜΑ της προστασίας σου.
Κοινή λογική και όντας καλοί μελετητές της ψυχολογίας του οχλου, έχουν καταφέρει (μέχρι σήμερα)
πολλά. Κατά πόσο θα συνεχίσουν να αποκομίζουν οφέλη απ'αυτό, είναι άλλη ιστορία...
Κοινή λογική και όντας καλοί μελετητές της ψυχολογίας του οχλου, έχουν καταφέρει (μέχρι σήμερα)
πολλά. Κατά πόσο θα συνεχίσουν να αποκομίζουν οφέλη απ'αυτό, είναι άλλη ιστορία...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Γενικά ο ελεύθερος νους θα πρέπει να επαγρυπνει για να μην εκχωρεί δικαιώματα σε κράτη μεγάλες ομάδες και οργανισμούς Η ατομικοτητα που την θεωρούμε δεδομένη εύκολα χάνεται
-
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
Well, πρέπει να σου θυμήσω ότι για τους πιωμένους που οδηγούν υπάρχει νομοθεσία. Άρα ή προτείνεις να φτιαχτεί νομοθεσία για τα πόκεμον (με συγκεκριμένες απαγορεύσεις πχ οποιος κυνηγά πόκεμον στο δρόμο 100000000* ευρώ πρόστιμο), ώστε να προστατευτεί στοιχειωδώς η ασφάλεια των πολιτών, ή θα αναγκαστείς να συμφωνήσεις με το προηγούμενό μου ποστ. Διάλεξε.Two-Spirited έγραψε:Λάθος οττο. Αν κάποιος παίζει με μη χρηστο τρόπο ένα παιχνίδι δεν φταίει το παιχνίδΙ ούτε όσοι παίζουν σωστά. Με αυτήν την έννοια θα καταργοθσαμε το αλκοόλ ή τα αμάξια για τι υπάρχουν βλάκες οδηγοί. Καλό είναι να μην καταργούμε τις βασικές αρχές των δυτικών κρατών. Να μην αντιμετωπίζουμε τον πολίτη ως παιδί και να επιμεριζουμε την ευθύνη ατομικά.
* ενδεικτικό ποσό
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Μακάρι να κυνηγούσαμε με τον ίδιο ζήλο αυτούς που καταστρέφουν το μέλλον μας. Αλλά που τέτοια τύχη. Χρειάζεται σκέψη.Καλύτερα τα ποκεμον.Πικατσουυυυυ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Θα μπορούσαν τα πόκεμον να είναι όπλο ενάντια σε αυτούς που κατασκεύασαν το παιχνίδι για να αποβλακώσουν το πόπολο.
Άρχισα το νήμα με το χαρτί που είχα βρει κολλημένο σε μία κολόνα στα Εξάρχεια και έγραφε "χαθηκε πόκεμον". Πολλά χρόνια πριν βγει το παιχνίδι.
Επιλεκτική τρέλα και κοινωνικό σαμποτάζ.
Αλλά δεν θα το φθάσει κανείς μέχρι εκεί.
Βρήκα ένα συλλεκτικό παιχνίδι πολύ απλό που είχε δημιουργήσει πολύ σαματά τον καιρό που βγήκε με αποτέλεσμα να απαγορευτεί αμέσως. Δεν θυμάμαι. Δύο μπαλάκια ήταν και λεγόταν τάκα τάκα.
![Εικόνα](https://img0.etsystatic.com/122/0/9385133/il_340x270.963132602_dou0.jpg)
Αν κανείς ξέρει περισσότερα για το παρασκήνιο του παιχνιδιού ας μας πει.
Αν απαγορεύτηκε πράγματι για λόγους διατάραξης κοινής ησυχίας ή για κάποιους άλλους λόγους.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BA%CE%B1
Άρχισα το νήμα με το χαρτί που είχα βρει κολλημένο σε μία κολόνα στα Εξάρχεια και έγραφε "χαθηκε πόκεμον". Πολλά χρόνια πριν βγει το παιχνίδι.
Επιλεκτική τρέλα και κοινωνικό σαμποτάζ.
Αλλά δεν θα το φθάσει κανείς μέχρι εκεί.
Βρήκα ένα συλλεκτικό παιχνίδι πολύ απλό που είχε δημιουργήσει πολύ σαματά τον καιρό που βγήκε με αποτέλεσμα να απαγορευτεί αμέσως. Δεν θυμάμαι. Δύο μπαλάκια ήταν και λεγόταν τάκα τάκα.
![Εικόνα](https://img0.etsystatic.com/122/0/9385133/il_340x270.963132602_dou0.jpg)
Αν κανείς ξέρει περισσότερα για το παρασκήνιο του παιχνιδιού ας μας πει.
Αν απαγορεύτηκε πράγματι για λόγους διατάραξης κοινής ησυχίας ή για κάποιους άλλους λόγους.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BA%CE%B1