http://katohika.gr/ellada/theloun-na-ek ... es-agores/
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
Η ατζέντα 21
Πες αλεύρι
Η ατζέντα 21 σε γυρεύει.
Η "αριστερά" την εφαρμόζει ολοταχώς.
Αφού οι λαϊκές είναι που πουλάν τρόφιμα μη τυποποιημένα,
Κάτι είχαμε γράψει για πατάτες του Βασιλόπουλου που έγραφαν πίσω ότι δεν είναι για φύτεμα.
Κάτι είχαμε γράψει πριν χρόνια για κάτι μπαχαρικά από Σούπερ Μάρκετ που έγραφε πίσω το βαζάκι "ακτινοβολημένο προϊόν"
Κάτι είχα γράψει κι εγώ για σπόρους ζέας σιταριού και κριθαριού που τα έβαλα στο νερό για να φουσκώσουν και να κάνουν φύτρο και ήταν τζούφιοι?
Είχαν copyright και πνευματικά δικαιώματα σαν τα τραγούδια,
Οι σπόροι δηλαδή φυτρώνουν και τους γεννά η κουρούπα κάποιου πλουτοκράτη επικυρίαρχου!!!!!!!!!!!!
Αν ήμουν δασκάλα (ευτυχώς που δεν είμαι δηλαδή) και μου έγραφε κάποιο παιδί ότι οι σπόροι γεννιούνται από την κουρούπα κάποιου ερπετού που λέγεται Ροκφέλερ θα έβαζα άριστα, ή αν έγραφε ότι τα ψάρια είναι ορθογώνια δεν έχουν κόκαλα και από πάνω έχουν γαλέτα και ζουν μέσα σε ένα κουτί στην κατάψυξη του Βερόπουλου πάλι άριστα θα έβαζα και θα το έκανα και συζήτηση.
Η ατζέντα 21 μισεί το χύμα Και σε ανθρώπους και σε συμπεριφορές και σε προϊόντα.
Όλα τακτοποιημένα στο σελοφαν.
Ελεγμένα από κάποιους στους οποίους ο καταναλωτής δεν μπορεί να ασκήσει κανέναν έλεγχο.
Λίγο πριν τα είχαν βάλει με τα περίπτερα.
Για να δώσουν τη χαριστική βολή αφού τα περίπτερα το ένα μετά το άλλο κλείνουν και ξηλώνονται.
Εδώ και δύο χρόνια έχουν κλείσει τα μισά περίπτερα του κέντρου.
Όπου ακούς απελευθέρωση είναι απαλλοτρίωση,
Κλειστό επάγγελμα ήταν ναι!!!!!!!
Να και η ιστορία του
http://news247.gr/eidiseis/weekend-edit ... 24473.html
Και αυτό ανήκει στην κατηγορία των "χύμα" της αμεσότητας όπως και τα μικρομάγαζα που επίσης κυνηγάνε.
Για να κάνουμε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ με πιστωτική κάρτα Να γράφουμε στη λίστα τι θέλουμε να πάρουμε και να ξυπνάμε το πρωί σαν να πηγαίνουμε εκδρομή ή στο μουσείο να πηγαίνουμε οικογένεια χωραφά στο Σούπερ Μάρκετ Να πηγαίνουμε στον τελευταίο όροφο για πρωινό σε προσφορά με μαργαρίνη και μαρμελάδα και κρουασάν Το μεσημέρι να τρώμε στο εστιατόριο του Σούπερ Μάρκετ Καυτό Σκύλο με σως για να γλιστράει και άλλες αμερικανιές και να γυρίζουμε το βράδυ σπίτι με προμήθειες για ένα μήνα.
Τακτοποιημένα ψώνια τακτοποιημένη ζωή στο σελοφάν τακτοποιημένα στρατιωτάκια στις ουρές εν δυο εν δυο
Και τα φαρμακεία?
Δε λέγαμε κάτι για τον αλιμεντάριους και τα συμπληρώματα?
Το πήρανε χαμπάρι ότι πολύς κόσμος καταφεύγει σε αυτά ή ακόμα και σε συμβατικά φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού αλλά φαρμακοποιού.
Τον τελευταίο καιρό γίνεται και κατάχρηση διαγνωστικών εξετάσεων.
Έχεις συνάχι και πας στο γιατρό και είναι υποχρεωμένος να σε παραπέμψει για αξονική μαγνητική και δε συμμαζεύεται Και αν κατεβάσουν τους δείκτες και τους πήχες θα σου βρουν κιόλας κάτι ύποπτο. (το συνάχι βέβαια είναι υπερβολή αλλά ο μαραθώνιος των διαγνωστικών για ψύλλου πήδημα όχι)
Έτσι πάνε και τα φαρμακεία.
Ευτυχώς οι φαρμακοποιοί αντιστέκονται,
Και τα τρία "μαγαζιά" που θέλουν να κλείσουν ή να τα "απελευθερώσουν" επειδή είναι κλειστά επαγγέλματα τάχα.
Η "ΑΡΙΣΤΕΡΆ" που ήρθε εφαρμόζει ταχύτατα την ατζέντα 21
Δε θα μείνει τίποτα όρθιο