συμφωνώ πως στο τέλος μπορείς να αξιολογήσεις ένα βιβλίο. Είναι αλήθεια ότι συχνά βιαζόμαστε, και διαβάζοντας τις πρώτες αράδες, βγάλαμε και συμπέρασμα. Αυτό είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα που έχει κοστίσει πολλά σε πολλούς...stranger έγραψε:Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ..στο τελος ξερεις αν ενα βιβλιο ειναι καλο η οχι ... ειναι 4 το πρωι.. ειμαι απο τις 7 στο ποδι...καθε μερα ..καθε μερα εδω και 5 χρονια ... καθε μερα εχω εκαντονταδες να με ρωτουν η να με κρινουν με βαση την δικη τους επιφανεια πληροφοριας...
Κοιμήθηκα 5 το πρωί, ξύπνησα 9, κοντεύει 1 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά ακόμα βαστάω και τώρα που ήρθα εδώ και γράφω,
εγώ ξεκουράζομαι και χαλαρώνω σε αντίθεση μ'εσένα που τσακίζεσαι...
με τιμάει αυτό που λες.stranger έγραψε:Δεν γραφω σε κανενα αλλο φορουμ ..μονο εδω .. ισως επειδη νοιωθω την βασουλα σαν συμμαχο και φιλη ..παρα απο οτι ειδα την εφαγε και αυτη την ροπαλια της απο την υπεροντοτητα ....
![:ty: :ty:](./images/smilies/1thank_you.gif)
σε ό,τι αφορά την υπερανάλυση και τη σχολαστικότητα) δε θα με χάλαγε μια διευκρινισούλα (όταν και ΑΝ θα'χεις τη διάθεση)
να μου διευκρινίσεις δυο πραγματάκια.
α/ πώς την εννοείς τη ροπαλιά της υπεροντότητας και σε ποιο σημείο ή επίπεδο θεωρείς πως την έφαγα εγώ,
β/ αν πιστεύεις πως εσύ είσαι στο απυρόβλητο απέναντι στην εν λόγω κυρία (την υπεροντότητα) και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αγγίξει/επηρεάσει/ροπαλιάσει ποτέ και σε καμία περίπτωση...
κατά τα λοιπά, μπορεί να μην καταλαβαίνω επακριβώς τα αίτια του εκνευρισμού σου, μπορεί να μην καταλαβαίνω το Χριστό μου
για τα περί ψηφιακού νομίσματος, αλλά νιώθω πως οι κσταθέσεις σου (που τις θεωρώ καταθέσεις ψυχής) εδώ, είναι ατόφιες και ειλικρινείς και δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου.
promitheas14 έγραψε:Σήμερα, μετά ἀπό ὅλες τις ἐνδείξεις πού ἀνέφερα, καί ἀρκετές ἄλλες, βλέπω μία μεταστροφή τοῦ Κατοχικοῦ πού συνοψίζεται στό: "θά σᾶς φάει ἡ γκρίνια, ἐνῶ ἔπρεπε νά χαίρεστε μέ τίς προσπάθειες πού γίνονται".
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
κι εγώ κάπως έτσι το εισέπραξα- κάτι τέτοιο κατάλαβα απ'το γραπτό, (που το τριπλοδιάβασα για να βεβαιωθω)
αλλά επειδή μου φαίνεται αδιανόητο κάτι τέτοιο, ειδικά από το Νίκο, θα τον παρακαλέσω να διευκρινίσει...
καταλάβαμε λάθος ? (αν ναι, ή στραβά σε διαβάσαμε ή λάθος διατύπωσες) ή καταλάβαμε σωστά???