κατοχικός...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: κατοχικός...

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 01:04

Συνεχίζω από εκεί που έμεινα...
stranger έγραψε:Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ..στο τελος ξερεις αν ενα βιβλιο ειναι καλο η οχι ... ειναι 4 το πρωι.. ειμαι απο τις 7 στο ποδι...καθε μερα ..καθε μερα εδω και 5 χρονια ... καθε μερα εχω εκαντονταδες να με ρωτουν η να με κρινουν με βαση την δικη τους επιφανεια πληροφοριας...
συμφωνώ πως στο τέλος μπορείς να αξιολογήσεις ένα βιβλίο. Είναι αλήθεια ότι συχνά βιαζόμαστε, και διαβάζοντας τις πρώτες αράδες, βγάλαμε και συμπέρασμα. Αυτό είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα που έχει κοστίσει πολλά σε πολλούς...
Κοιμήθηκα 5 το πρωί, ξύπνησα 9, κοντεύει 1 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά ακόμα βαστάω και τώρα που ήρθα εδώ και γράφω,
εγώ ξεκουράζομαι και χαλαρώνω σε αντίθεση μ'εσένα που τσακίζεσαι...
stranger έγραψε:Δεν γραφω σε κανενα αλλο φορουμ ..μονο εδω .. ισως επειδη νοιωθω την βασουλα σαν συμμαχο και φιλη ..παρα απο οτι ειδα την εφαγε και αυτη την ροπαλια της απο την υπεροντοτητα ....
με τιμάει αυτό που λες. :ty: Αν και έχω ασκήσει κι εγώ κριτική σε σένα, εξακολουθώ να σε εκτιμώ. Δεν σε διαβάζω με εκ προοιμίου αρνητική διάθεση, ΠΟΤΕ. Αλλά επειδή είμαι κι εγώ λίγο σαν τον ΟΤΤΟ (λίγο το υπερτονίζω, εκείνος μ'έχει κάνει σκόνη
σε ό,τι αφορά την υπερανάλυση και τη σχολαστικότητα) δε θα με χάλαγε μια διευκρινισούλα (όταν και ΑΝ θα'χεις τη διάθεση)
να μου διευκρινίσεις δυο πραγματάκια.
α/ πώς την εννοείς τη ροπαλιά της υπεροντότητας και σε ποιο σημείο ή επίπεδο θεωρείς πως την έφαγα εγώ,
β/ αν πιστεύεις πως εσύ είσαι στο απυρόβλητο απέναντι στην εν λόγω κυρία (την υπεροντότητα) και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αγγίξει/επηρεάσει/ροπαλιάσει ποτέ και σε καμία περίπτωση...

κατά τα λοιπά, μπορεί να μην καταλαβαίνω επακριβώς τα αίτια του εκνευρισμού σου, μπορεί να μην καταλαβαίνω το Χριστό μου
για τα περί ψηφιακού νομίσματος, αλλά νιώθω πως οι κσταθέσεις σου (που τις θεωρώ καταθέσεις ψυχής) εδώ, είναι ατόφιες και ειλικρινείς και δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου.

promitheas14 έγραψε:Σήμερα, μετά ἀπό ὅλες τις ἐνδείξεις πού ἀνέφερα, καί ἀρκετές ἄλλες, βλέπω μία μεταστροφή τοῦ Κατοχικοῦ πού συνοψίζεται στό: "θά σᾶς φάει ἡ γκρίνια, ἐνῶ ἔπρεπε νά χαίρεστε μέ τίς προσπάθειες πού γίνονται".
:shock: :shock:

κι εγώ κάπως έτσι το εισέπραξα- κάτι τέτοιο κατάλαβα απ'το γραπτό, (που το τριπλοδιάβασα για να βεβαιωθω)
αλλά επειδή μου φαίνεται αδιανόητο κάτι τέτοιο, ειδικά από το Νίκο, θα τον παρακαλέσω να διευκρινίσει...
καταλάβαμε λάθος ? (αν ναι, ή στραβά σε διαβάσαμε ή λάθος διατύπωσες) ή καταλάβαμε σωστά???
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 02 Μαρ 2015, 02:22

Το έκανα κοινοποίηση και στον Καζάκη
με την σημείωση "Όταν σε παινεύει ο εχθρός, ψάξε να βρεις το λάθος σου "
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 9253547008
Κοιτάτε τι μου απάντησε ο Καζάκης στο Twitter

Όταν ψηφίζει τις πολιτικές σου επιλογές ο υποτιθέμενος εχθρός σου, τι πρέπει να κάνεις;

Τουμπεκί ψιλοκομμένο και να ρίχνεις λάσπη σ' όσους δεν κάνουν κωλοτούμπες.

"Καληνύχτα Κεμάλ. Ο κόσμος δεν θ' αλλάξει ποτέ με τέτοια ρεμάλια της αριστεράς."

Όταν του απάντησα πραγματικά σοκαρισμένος

Καληνύχτα και κρίμα είμασταν κάποτε συναγωνιστές !!

Μου απάντησε

Ποτέ δεν ήμασταν. Ήρθες για την βόλτα, αλλά βρήκες το μαντρί και βολεύτηκες. Καληνύχτα

https://twitter.com/Dimitriskazaki/stat ... 8389979136

Καληνύχτα Δημήτρη ελπίζω το μονοπάτι ............. :crybaby:
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 03:11

αυτά μπορεί να τα σχολίαζα αν ήταν στο νήμα του καζάκη.
και λέω "μπορεί" γιατί ουσιαστικά δε μ'αφορά η αλληλεπίδρασή σου μ'εκείνον.
είναι καθαρά ατομικό σου θέμα.

Εμένα μ'ενδιαφέρει η θέση του stranger εν προκειμένω, γιατί ακόμα δεν εμπέδωσα
αυτό που έγραψε...

Τη θέση του Καζάκη την ξέρω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 02 Μαρ 2015, 06:58

axinosp έγραψε:εκπληκτικό άρθρο στα Κατοχικά
Τα συγχαρητήριά μου...
http://www.katohika.gr/2015/03/ta-sigxaritiria-mu.html
Ἔχεις τήν καλωσύνη καί τήν διάθεση νά ὑποστηρίξης ποῦ βασίζεις τό "ἐκπληκτικό";
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 02 Μαρ 2015, 07:04

Για να λέμε και τα καλά.
Τα κατοχικά έχουν πολλά ωραία άρθρα.

Διαφορετικά δεν θα μπαίναμε στον κόπο να διαβάζουμε τα άρθρα να μπαίνουμε στα κατοχικά και να σχολιάζουμε.
Ακόμα και εκείνα που είναι μεταφορά από άλλα blogs είναι πολύ καλές επιλογές.

Όταν σχολιάζεις σημαίνει ότι διάβασες.
Οπότε προς τι τα νεύρα και η μανούρα?

Θα προτιμούσες να μη διάβαζε κανείς το blog?
Η να διάβαζε στα πεταχτά και να προσπερνούσε?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 02 Μαρ 2015, 13:34

ArELa έγραψε:αυτά μπορεί να τα σχολίαζα αν ήταν στο νήμα του καζάκη.
και λέω "μπορεί" γιατί ουσιαστικά δε μ'αφορά η αλληλεπίδρασή σου μ'εκείνον.
είναι καθαρά ατομικό σου θέμα.

Εμένα μ'ενδιαφέρει η θέση του stranger εν προκειμένω, γιατί ακόμα δεν εμπέδωσα
αυτό που έγραψε...

Τη θέση του Καζάκη την ξέρω.
Έχω αποχωρήσει σιωπηλά από το ΕΠΑΜ από το καλοκαίρι του 2013,
μαζί με δεκάδες συναγωνιστές αρνούμενοι να δεχθούμε το αλάθητο του Πάπα - Καζάκη
αλλά κυρίως την μετατροπή του Μετώπου σε καθαρά προσωποπαγές μέτωπο,
όπου όποιος κάνει κριτική και μάλιστα επώνυμη,
οι τζιχαντιστές οπαδοί ζητούν την διαγραφή σου.

Όλο αυτό το καιρό δεν μίλησα και δεν έκανα κριτική,
σκεπτόμενος και το δικό μου μερίδιο ευθύνης που άφησα, να γίνει το ΕΠΑΜ αυτό που είναι σήμερα,
μια σέχτα θαυμαστών του ΚΑΖΑΚΗ.

Δυστυχώς το πράμα όμως παρατράβηξε όταν μετά την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
και την στιγμή που για πρώτη φορά ο κόσμος είναι με την κυβέρνηση όχι γιατί ξαφνικά έγινε ΣΥΡΙΖΑ ,
αλλά γιατί βλέπει κάτι να γίνεται, κάτι να αλλάζει και τα σκυλιά ΝΔ_ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ έχουν λουφάξει
με την παγκόσμια προβολή που άρχισε να παίρνει η Ελλάδα,
έρχεται η διαπραγμάτευση στην οποία πήγαμε ξυπόλητοι χωρίς τίποτα και καταφέραμε
τουλάχιστον ένα 4μηνο αναβολής και κάποια μέτρα για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που όλοι την βιώνουμε .

Αμέσως άρχισαν όλοι οι καθαροί οι και καλά Κομμουνιστές ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-ΚΑΖΑΚΗΣ οι έξω από το χορό,
να κατηγορούν την Κυβέρνηση για πισωγύρισμα για προδοσία
για ότι αρχιδιά μπορείς να φανταστείς .

Φυσικά το πήραν αμέσως τα λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άρχισαν και αυτά την επίθεση
επικουρούμενα από τα ΜΜΕ που ξέρουν ότι πλησιάζει η ώρα τους.

Φτάσαμε σε σημείο να μας απειλεί ξεκάθαρα η Τουρκία,
νιώθοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ολομέτωπη επίθεση από εξωτερικό και εσωτερικό
και αυτοί οι παπάρες της Αριστεράς εκεί το χαβά τους !!

Η συμφωνία που έγινε στο Euro-group θα μου πεις είναι καλή,
όχι θα σου απαντήσω και μάλιστα περίμενα και χειρότερη,
αλλά δεν μας νοιάζει στα Παπάρια μας κανονικά,
γιατί τέλος Μαΐου γίνεται πραγματικότητα το νέο εναλλακτικό τραπεζικό σύστημα των BRICS,
που θα στείλει στο Διάολο μια για πάντα το Παγκόσμιο Αγγλοσαξονικό τραπεζικό σύστημα των Ρότσιλντ !!

Φυσικά η Ελλάδα είναι μόνη χώρα από την ΕΕ που πριν καλά καλά σχηματιστεί η τράπεζα αυτή
έχει πίστωση 10 δις, την ίδια στιγμή που θα καταρρέει Ευρώ και Δολάριο !!

Καταλάβαμε τώρα γιατί πρέπει να κρατηθούμε πάση θυσία μέχρι τον Ιούνιο,γιατί μετά αντίο Ευρώ και δολάριο !!

YΓ. σας το έχω νομίζω δώσει και με τις προβλέψεις του WEBBOT
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 14:18

εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις σ'αυτό το νήμα αυτά.
και προσωπικό νήμα έχεις και νήμα του... "πάπα-καζάκη" (δε σου αρμόζουν οι χαρακτηρισμοί, εσένα ειδικά) υπάρχει.
Απάντησες στην απορία του προμηθέα με όλα αυτά? Αν ναι, οκ... πάω πάσο.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να περιμένω τη θέση του stranger εδώ. (τη δική σου θέση τη γνωρίζουμε επίσης Αχινέ...)

Καταλάβαμε (ο προμηθεας κι εγώ) καλά Νίκο, ότι με το άρθρο σου Τα συγχαρητήριά μου
υποστηρίζεις τις κινήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ??? Ναι ή μήπως η ροπαλιά που μου'ριξε η υπεροντότης, μ'έκανε να μην καταλαβαίνω καν ελληνικά?

Ζήτησα κι άλλες διευκρινίσεις στη ροή του διαλόγου, για τις οποίες απάντηση δεν πήρα.
Αν όχι τις άλλες, τουλάχιστον σ'αυτό το ερώτημα θα έχω μια απάντηση? ή ζητάω πολλά?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 14:56

αλλα μέχρι να'ρθει η απάντηση του Νίκου, κι αφού τα κατέθεσες εδώ θα αντιπροτάξω κι εγώ τις δικές μου σκέψεις..
axinosp έγραψε:και την στιγμή που για πρώτη φορά ο κόσμος είναι με την κυβέρνηση όχι γιατί ξαφνικά έγινε ΣΥΡΙΖΑ ,
αλλά γιατί βλέπει κάτι να γίνεται, κάτι να αλλάζει και τα σκυλιά ΝΔ_ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ έχουν λουφάξει
τι ακριβώς βλέπει ΤΩΡΑ να γίνεται, Αχινέ? Μήπως οι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ/ΚΚΕ κ.ά δε λούφαξαν, αλλά
αράζουν χαλαρά γουργουρίζοντας σα γάτες, γιατί βλέπουν ότι και τα "αριστερά" παιδιά, συνεχίζουν
από εκεί που σταμάτησαν οι σαμαροβενιζέλοι? λέω εγώ τώρα... μήπως?

η παγκόσμια προβολή ΑΡΧΙΚΑ και με την εκλογή της κυβέρνησης ήταν ό,τι θετικότερο με κόσμο να βγαίνει στους δρόμους
σε όλη την ευρώπη (και αλλού), όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για να εκφράσει γενικότερα έναν ευρωσκεπτικισμό.
Αυτό δεν το άντεχαν οι ευρωκράτες. Και φρόντισαν όχι απλά να καπελώσουν την Ελλάδα στο eurogroup για να κερδίσουν
τις εντυπώσεις, αλλά να πάρουν ΑΚΟΜΑ περισσότερα απ'όσαν έδιναν οι άλλοι που ξέραμε έτσι κι αλλιώς ότι ήταν
υποτακτικοί τους. Κι έτσι, το momentum κόπηκε απότομα και σήμερα καθόμαστε και βλέπουμε (ορισμένοι τουλάχιστον,
εσύ σίγουρα όχι) πως ο πάτος είναι ακόμα πιο κάτω, κι όχι εκεί που νομίζαμε.
axinosp έγραψε:έρχεται η διαπραγμάτευση στην οποία πήγαμε ξυπόλητοι χωρίς τίποτα και καταφέραμε
τουλάχιστον ένα 4μηνο αναβολής και κάποια μέτρα για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που όλοι την βιώνουμε .
το ότι έλεγαν άλλα προεκλογικά και έκαναν εντελώς άλλα μετεκλογικά, δεν σε αφορά καθόλου προφανώς.
Είσαι κι εσύ ένας απ'αυτούς που το θεωρούν "φυσιολογικό" και αυτονόητο να μην τηρούνται προεκλογικές
(αλλά ΚΑΙ μετεκλογικές στην περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ) εξαγγελίες...
έπρεπε λοιπόν να λέμε (ο καζάκης, εγώ κι όσοι άλλοι προσγειωθήκαμε νωρίς) ότι πήγαν ξυπόλητοι στα αγγούρια
και "πάλι καλά" που πήραμε 4μηνη παράταση... λες και μ'αυτήν το χρέος θα πάψει να στέκεται δαμόκλεια σπάθη
πάνω απ'τα κεφάλια μας... λες και μετά, θα μπορέσουν να κάνουν τη διαπραγμάτευση που δεν έκαναν τώρα
που ΕΙΧΑΝ τρελό momentum και εκατομμύρια κόσμου (εντός κι εκτος Ελλάδος) να τους παρακολουθεί, να τους
στηρίζει και κάμποσοι να τους θαυμάζουν κι όλας...

axinosp έγραψε:αλλά δεν μας νοιάζει στα Παπάρια μας κανονικά,
γιατί τέλος Μαΐου γίνεται πραγματικότητα το νέο εναλλακτικό τραπεζικό σύστημα των BRICS,
που θα στείλει στο Διάολο μια για πάντα το Παγκόσμιο Αγγλοσαξονικό τραπεζικό σύστημα των Ρότσιλντ !!

Φυσικά η Ελλάδα είναι μόνη χώρα από την ΕΕ που πριν καλά καλά σχηματιστεί η τράπεζα αυτή

Καταλάβαμε τώρα γιατί πρέπει να κρατηθούμε πάση θυσία μέχρι τον Ιούνιο,γιατί μετά αντίο Ευρώ και δολάριο !!

εγώ ως γνωστόν είμαι ξανθιά και δεν καταλαβαίνω πώς πρέπει να κρατιέμαι, βασισμένη σε προβλέψεις θεωρητικότατες
που φαντάζουν και ευσεβείς πόθοι (όλων όχι μόνο δικοί σου) ...
είμαι επίσης αλλόκοτη και δεν περιμένω σωτηρία από ΚΑΝΕΝΑΝ πολλώ δε μάλλον από τους τρέχοντες κυβερνητικούς
που τελικά, (πέρα από τις "δημιουργικές ασάφειες" και τα λαχούρια του μπαρουφάκη) επί της ουσίας και επί
του πρακτέου, είναι "μια απ'τα ίδια" (και χειρότερα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 02 Μαρ 2015, 15:09

Γράφω σε αυτό το νήμα γιατί όλη η μανούρα με τον Καζάκη
ξεκίνησε και στο Twitter με το άρθρο των Κατοχικών
Τα συγχαρητήριά μου...
http://www.katohika.gr/2015/03/ta-sigxaritiria-mu.html

Φυσικά εγώ δικαιούμαι ειδικά κάποια παραπάνω λογάκια,
αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος
να ξεμπροστιάσω το Ίνδαλμα σου
και σε πληροφορώ έχω μάθει πολλά !!

Ένα μόνο να προσθέσω για το ότι ισχύει ακόμη μία φορά,
το ρητό "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες"

Δείτε τι έγραψε λίγο μετά το βρισίδι που έφαγα εγώ,
για τον Stranger των Κατοχικών
Δημήτρης Καζάκης ‏@Dimitriskazaki 11 ώρεςΠριν από 11 ώρες

@axinosp1 @GKriezotis @Imperator_Lex "Κατοχικά Νέα" στην υπηρεσία της σύγχρονης κομαντατούρ και της χυδαιότητας μια ολόκληρη ζωή.
Και να φανταστείτε ο Stranger χωρίς να το ξέρει αμέσως μετά το άρθρο
"Τα συγχαρητήριά μου...", ανέβασε βίντεο του ΕΠΑΜ με τον Καζακη !!!!
http://www.katohika.gr/2015/03/to-idio-violi.h
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 413 φορές
Έλαβε Likes: 317 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 02 Μαρ 2015, 15:52

ArELa έγραψε:συμφωνώ πως στο τέλος μπορείς να αξιολογήσεις ένα βιβλίο. Είναι αλήθεια ότι συχνά βιαζόμαστε, και διαβάζοντας τις πρώτες αράδες, βγάλαμε και συμπέρασμα. Αυτό είναι ένα ανθρώπινο ελάττωμα που έχει κοστίσει πολλά σε πολλούς...
Πάντως εγώ δεν αξιολόγησα κανένα βιβλίο. Δεν είπα ότι το ελληνικό κρυπτονόμισμα θα αποτύχει, ή κάτι σχετικό. Είπα ότι δεν το εμπιστεύομαι προσωπικά, για συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους ανέπτυξα πριν μήνες, έθεσα και συγκεκριμένα ερωτήματα πριν μήνες, και δεν πήρα καμία απάντηση.

Αν τώρα ο streinger θεωρεί ότι το να εκφράζω την προσωπική μου άποψη είναι το ίδιο με το να παροτρύνω άλλους να μην ασχοληθούν με το κρυπτονόμισμα, τότε είναι σαν να μου λέει να αυτολογοκριθώ, να κρατάω την προσωπική μου άποψη και τα ερωτήματά μου για τον εαυτό μου και να μην την πω σε κανέναν, ώστε να μην προβληματίσω και αποθαρρύνω μελλοντικούς εξορύχους κρυπτονομίσματος. Έλεος.

Επίσης, έστω και τώρα είμαι ανοιχτός σε ενημέρωση για το κρυπτονόμισμα, να μάθω αυτά που δεν ξέρω (κατά τον streinger). Δεν μπορείς να λες "θα έπρεπε να είσαστε υπερήφανοι για αυτήν την ελληνική προσπάθεια", και αμέσως μετά να λες "αν δεν το ξέρετε σε βάθος να μην μιλάτε", διότι είναι σαν να μας καλείς να νιώσουμε υπερηφάνεια για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε σε βάθος.
α/ πώς την εννοείς τη ροπαλιά της υπεροντότητας και σε ποιο σημείο ή επίπεδο θεωρείς πως την έφαγα εγώ,
β/ αν πιστεύεις πως εσύ είσαι στο απυρόβλητο απέναντι στην εν λόγω κυρία (την υπεροντότητα) και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αγγίξει/επηρεάσει/ροπαλιάσει ποτέ και σε καμία περίπτωση...
Εξαιρετικά ερωτήματα. Προσωπικά θεωρώ ότι ροπαλιές του συστήματος, ή της "υπεροντότητας", έχουμε όλοι μας φάει λίγο πολύ. Ο streinger δεν έχει φάει; Και δεδομένου ότι γνωρίζει ότι τρώμε ροπαλιές από το σύστημα, γιατί αυτό δεν το δέχεται ως ένα δεδομένο το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει με άλλους τρόπους και όχι με επιθέσεις επί προσωπικού και χαρακτηρισμούς, λες και είναι αποκλειστική ευθύνη του καθενός αν θα δεχτεί χτύπημα από την υπεροντότητα; Είναι σαν να μου λες ότι σε περιστατικό bulling, φταίει ο αδύνατος που τις έφαγε από τους δυνατότερους. Έτσι είναι;

Τέλος, για να μην ξεφύγει το θέμα, καλό είναι να μένουμε στα του streinger κυρίως, ασχέτως αν κάποιο άλλο θέμα έχει κάποια μικρή σχέση με τον steinger.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 16:01

axinosp έγραψε:να ξεμπροστιάσω το Ίνδαλμα σου
και σε πληροφορώ έχω μάθει πολλά !!
κάποιο ζόρι τραβάς αγόραρε, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς... :P Σου έχω πει, όσο θα παραθέτει στοιχεία και επιχείρημα που το δικό μου μυαλό
(θες ηλιθιο? πες το ηλιθιο) κατανοεί και συμβαδίζει με τη λογική του, θα παρακολουθώ τον άνθρωπο και θα τον στηρίζω. Από εκεί και πέρα,
τα "ινδάλματα" θα άρμοζαν αν μιλουσες για κανα ροκ σταρ ή αν απευθυνόσουν σε κανα groopie του (εν λόγω σταρ), που θα τον έβλεπε
και θα ούρλιαζε υστερικά...

Ο καζάκης ούτε είναι ούτε το παίζει σταρ κι εγώ δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ γκρούπι κανενός!
Είναι πολίτης που έχει μια ενεργή δράση στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας και εκτός αν πιστεύεις στο φασιστιλίκι, θα'πρεπε να του αναγνωρίζεις
το δικαίωμα να το κάνει, και δε θα'πρεπε να σε ενοχλεί αυτό, παρ'όλο που για τους δικούς σου λόγους, απεχώρησες απ'το ΕΠΑΜ...
Σε κάθε περίπτωση, εγώ σου είμαι ευγνώμων που μου "γνώρισες" αυτό το κίνημα, παρ'ολο που τώρα εσύ ακολουθείς άλλα μονοπάτια
(αναφαίρετο δικαίωμά σου- εγώ δεν σε κατηγορώ γι'αυτό, κι εσύ δε θα'πρεπε να με ειρωνεύεσαι με λέξεις όπως "το ίνδαλμά σου")

Δικαίωμά σου να διαφωνείς, αλλά το να λασπολογείς ή να κρατάς μεμψιμοιρίες και αρνητισμούς, δεν σε τιμά ούτε σε ωφελεί σε τίποτα.

Αν έχεις ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ σ'αυτά που παραθέτει, αν μπορείς να αποδείξεις πως καπου έχει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ λάθος,μι
παρακαλώ να το προτάξεις
, να ξυπνήσω κι εγώ η προφανώς (για σένα) υπνωτισμένη που ουρλιάζει μπροστά σε ινδάλματα... .
Στο έχω ζητήσει άλλωστε προ καιρού, αλλά ατύχησα... και με σένα και με άλλους που αναφέρονται σ'αυτόν με περισσή ..
αγάπη... αλλά για την ταμπακιέρα, μούγκα στη στρούγκα...
αν δεν έχεις τέτοιο έρεισμα να προτάξεις, προσωπικά δε μ'ενδιαφέρουν τα όποια "ξεμπροστιάσματα", διότι αφού δεν εστιάζουν
στα προτάγματα που επικοινωνεί, (προτάγματα που αφορούν την Ελλάδα και το λαό της, κι όχι μεμονωμένα τον ιδιο) σημαίνει
πως εστιάζουν στα όποια θεματάκια θες να πεις "επί προσωπικού" γι'αυτόν. Αυτά προσωπικά ξαναλέω, ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ
(δεν θα τον παντρευτώ) και στο βαθμό που το πιθανότερο είναι να ενέχουν κουτσομπολιά και εικοτολογίες,
δεν πρόκειται να με επηρεάσουν στο παραμικρό.

axinosp έγραψε:Δείτε τι έγραψε λίγο μετά το βρισίδι που έφαγα εγώ,
για τον Stranger των Κατοχικών
Δημήτρης Καζάκης ‏@Dimitriskazaki 11 ώρεςΠριν από 11 ώρες

@axinosp1 @GKriezotis @Imperator_Lex "Κατοχικά Νέα" στην υπηρεσία της σύγχρονης κομαντατούρ και της χυδαιότητας μια ολόκληρη ζωή.
Αφου έφυγες, αφού δεν τον αναγνωρίζεις ως δόκιμο στα προτάγματά του, δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι αφ'ενός, να πηγαίνεις και να τον τσιγκλάς αφ'ετέρου. Άστον στο δρόμο του και τράβα τον δικό σου.
Αφού πήγες και τον τσίγκλησες , γνωρίζοντας πως δε μασάει τα λόγια του... έπρεπε να περιμένεις πως μ'αυτά που του πέταξες στη μούρη, δε θα έλεγε κάτι άλλο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 02 Μαρ 2015, 17:37

επειδή γυρίσαμε σελίδα, επαναλαμβάνω:
ArELa έγραψε:
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να περιμένω τη θέση του stranger εδώ.

Καταλάβαμε (ο προμηθεας κι εγώ) καλά Νίκο, ότι με το άρθρο σου Τα συγχαρητήριά μου
υποστηρίζεις τις κινήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ??? Ναι ή μήπως η ροπαλιά που μου'ριξε η υπεροντότης, μ'έκανε να μην καταλαβαίνω καν ελληνικά?

Ζήτησα κι άλλες διευκρινίσεις στη ροή του διαλόγου, για τις οποίες απάντηση δεν πήρα.
Αν όχι τις άλλες, τουλάχιστον σ'αυτό το ερώτημα θα έχω μια απάντηση? ή ζητάω πολλά?
OTTO έγραψε:
Εξαιρετικά ερωτήματα. Προσωπικά θεωρώ ότι ροπαλιές του συστήματος, ή της "υπεροντότητας", έχουμε όλοι μας φάει λίγο πολύ.
είναι μια από τις άλλες διευκρινίσεις που του ζήτησα, αλλά ή δεν επανέκαμψε ακόμα,
ή απλά δε θέλει να συζητάει σε φόρα, κι αυτό το σέβομαι, αλλά όταν έρχεται και θέτει
τα δικά του (κι αυτά απολύτως σεβαστα) νομίζω πως είναι δόκιμο και σωστό να απαντάει
σ'αυτά που επισημαίνοντας απ'τα δικά του λεγόμενα, ζητάμε αυτονόητες διευκρινίσεις.
Ελπίζω λοιπόν όταν επανακάμψει, να μας τιμήσει με μερικές απλές απαντήσεις.... :wink:
Τέλος, για να μην ξεφύγει το θέμα, καλό είναι να μένουμε στα του streinger κυρίως, ασχέτως αν κάποιο άλλο θέμα έχει κάποια μικρή σχέση με τον steinger.
συμφωνώ απολύτως. :thumb: Το θέμα μας εδώ είναι εκείνος και όχι ο καζάκης, ή ο αχινός ή εγώ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 02 Μαρ 2015, 19:40

axinosp έγραψε: Η συμφωνία που έγινε στο Euro-group θα μου πεις είναι καλή,

Καλά στο διάολο δεν θα το στείλει, το πιθανότερο είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα σε γεωπολιτικό επίπεδο (Ε.Ε).

Από κει και πέρα έπρεπε να είχαμε βγει από το Ευρώ όταν βγήκε ο ΓΑΠ! Τώρα αν βγούμε είτε πέρα το καλοκαίρι θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 02 Μαρ 2015, 19:45

axinosp έγραψε: Δυστυχώς το πράμα όμως παρατράβηξε όταν μετά την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
και την στιγμή που για πρώτη φορά ο κόσμος είναι με την κυβέρνηση όχι γιατί ξαφνικά έγινε ΣΥΡΙΖΑ ,
έρχεται η διαπραγμάτευση στην οποία πήγαμε ξυπόλητοι χωρίς τίποτα και καταφέραμε

Η συμφωνία που έγινε στο Euro-group θα μου πεις είναι καλή,
που θα στείλει στο Διάολο μια για πάντα το Παγκόσμιο Αγγλοσαξονικό τραπεζικό σύστημα των Ρότσιλντ
!!

έχει πίστωση 10 δις,
την ίδια στιγμή που θα καταρρέει Ευρώ και Δολάριο !!

YΓ. σας το έχω νομίζω δώσει και με τις προβλέψεις του WEBBOT
Δυστυχῶς ὑποχρεοῦμαι νά ἀπαντήσω στό νῆμα πού διαβάζω τίς θέσεις, παρ' ὅλο πού δέν ἀφοροῦν στόν Κατοχικό.
Δέν βλέπουμε νά γίνεται κάτι στήν πράξη, ἐκτός ἀπό λόγια αἰσιοδοξίας. Δέν μέ ἐνδιαφέρει ἡ χώρα μου νά βρίσκεται στό προσκήνιο τῶν διεθνῶν συζητήσεων, (καί ἡ Συρία μέ τήν Οὐκρανία βρίσκονται, ἀλλά αὐτό δέν λέει τίποτε) ἀλλά νά ξεφορτωθῶ τίς βδέλλες.
Ἠ θέσπιση ἑνός νέου Τραπεζικοῦ Συστήματος εἶναι καλοδεχούμενη καί εὐκτέα. Ἡ συζήτηση μέ Ρωσία καί Κίνα θά μποροῦσε νά ἦταν μία μικρή ἔνδειξη. Βεβαίως δέν εἶναι ὁ καλύτερος τρόπος νά μᾶς ἐνημερώνης ἐπ' αὐτοῦ διά τῶν "μέντιουμ" καί τῶν "ἀνώτερων ἐπικοινωνιῶν"!!!
Δηλαδή μᾶς λές ὅτι ἡ χώρα πάει νά φύγη ἀπό τό σύστημα καί ἡ μόνη πληροφορία πού μᾶς δίνεις εἶναι φύσεως "ἀστρολογικῶν προβλέψεων". Οὔτε γιά συζητήσεις ἐπιτελείων οὔτε γιά τήν οὐσία καί τήν φύση τοῦ νέου συστήματος, τίποτε! Γιατί νά τό πιστέψουμε; Εὐπρόσδεκτο ἀλλά νεφελῶδες. Μέχρι τότε, τό προφανές τῆς ὑπόθεσης εἶναι ὅτι ἡ κυβέρνηση ἔκανε κωλοτούμπα καί πλυντήρια τά μνημόνια.
Γιά νά εἶμαι δίκαιος καί ἀναλυτικός, μία ἄλλη ἔνδειξη περί αὐτοῦ πού ἰσχυρίζεσαι (ἀλλά ἔχει διπλή ἀνάγνωση) εἶναι τό γεγονός ὅτι δέν θά φέρη πρός κύρωση τήν συμφωνία. Ἠ μία (ἡ προφανής) ἀνάγνωση εἶναι πώς δέν ἐπιθυμεῖ νά ψηφιστῆ ἡ συμφωνία ἀπό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ὥστε νά μήν φανῆ στόν κόσμο ἡ κωλοτούμπα καί τό πλυντήριο, ὥστε νά ἔχη χρόνο νά ὁλοκληρώση τήν καταστροφή, καί ἡ ἄλλη ἀνάγνωση (πού συνηγορεῖ σέ αὐτό πού λές) εἶναι ὅτι δέν θέλει νά νομιμοποιήση τό ὑπάρχον καθεστώς Μνημονίων, ἀλλά νά κερδίση χρόνο μέ σκοπό αὐτό πού ἰσχυρίζεσαι.

Ἐν πάσει περιπτώσει ὡς πολίτης θέλω στοιχεῖα γιά νά κρίνω καί ὄχι λόγια "καφετζούδων".
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 02 Μαρ 2015, 19:47

Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο ταβερνάκι στην Πλάκα που μας το έλεγες.

Το Μάη θα γίνει χαμός.
Γιατί άραγε.

Ούτε εσύ αχινέ δεν μας τα έκανες λιανά.
Εκτός αν εγώ είμαι τόοοοοοσο γκαγκα και δεν καταλαβαίνω.

Δεν καταλαβαίνω όντως
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 413 φορές
Έλαβε Likes: 317 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 02 Μαρ 2015, 19:53

promitheas14 έγραψε:δέν ἐπιθυμεῖ νά ψηφιστῆ ἡ συμφωνία ἀπό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ὥστε νά μήν φανῆ στόν κόσμο ἡ κωλοτούμπα καί τό πλυντήριο
Να μην φανεί το πασιφανές;

Με άλλα λόγια, υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να δει το πασιφανές, το γνωρίζουν, και ακολουθούν τακτικές ώστε πράγματι να μην το δει;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 02 Μαρ 2015, 20:28

OTTO έγραψε:
promitheas14 έγραψε:δέν ἐπιθυμεῖ νά ψηφιστῆ ἡ συμφωνία ἀπό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ὥστε νά μήν φανῆ στόν κόσμο ἡ κωλοτούμπα καί τό πλυντήριο
Να μην φανεί το πασιφανές;

Με άλλα λόγια, υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να δει το πασιφανές, το γνωρίζουν, και ακολουθούν τακτικές ώστε πράγματι να μην το δει;
Ναί, ὁ κόσμος εἶναι μπερδεμένος. Θέλει νά ἐλπίζει, ἀλλά δέν βλέπει φῶς. Πιθανότατα ἡ κυβέρνηση - ἐάν δέν παίζει τό σενάριο καί ἡ σκοπιμότητα πού ἀναφέρει ὁ αχινός- προσπαθεῖ νά ἀποφύγη νά γίνη σαφής ἡ κωλοτούμπα. Ἄν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τήν συμφωνία, δέν θά ταυτιζόταν ὁ ΣΥΡΙΖΑ μέ τήν ΝΔ στά μάτια τῶν πολιτῶν;
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 02 Μαρ 2015, 20:36

doctormarkon έγραψε:Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο ταβερνάκι στην Πλάκα που μας το έλεγες.
Το Μάη θα γίνει χαμός.
Γιατί άραγε.
Τήν συνωμοσία τοῦ Κατιλίνα μοῦ θυμίζει ἡ ὑπόθεση. Ἐλπίζω νά μήν ἔχη τήν κατάληξή της...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 02 Μαρ 2015, 23:15

doctormarkon έγραψε:Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο ταβερνάκι στην Πλάκα που μας το έλεγες.

Το Μάη θα γίνει χαμός.
Γιατί άραγε.

Εκτός αν εγώ είμαι τόοοοοοσο γκαγκα και δεν καταλαβαίνω.

Δεν καταλαβαίνω όντως
Η Ελλάδα προστατεύεται αν δεν καταλαβαίνεται τι είναι αυτό ρωτήστε τη συντρόφισα Λάνα των Ιδεό
Για σένα doctormarkon" μου θα σου έλεγα σαν κομουνίστρια Ρότσιλντ τέλος !!
γίνεται το εναλλακτικό τραπεζικό σύστημα που θα διαλύσει αυτό το Μάτριχ που ζούμε !!
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%BD-brics
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τρί 03 Μαρ 2015, 01:02

axinosp έγραψε: γίνεται το εναλλακτικό τραπεζικό σύστημα που θα διαλύσει αυτό το Μάτριχ που ζούμε !!
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%BD-brics
Ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκε μῦν!
Περί αὐτοῦ πρόκειται; Καλά κρασά!
Γιά νά ξέρουμε τί λέμε, καί τί γράφουμε, ἄλλο "ἐναλλακτικό τραπεζικό σύστημα" καί ἄλλο ἐναλλακτικό ταμεῖο, ὅπως ἀναφέρει τό ἄρθρο. Κάτσε νά τό δοῦμε πρῶτα. Καί ἀπό ποῦ ὡς ποῦ αὐτά τά 100δις γιά τήν Ἑλλάδα ἀποκλειστικά;
Δέν λέω, καλή προσπάθεια νά δημιουργηθῆ μία ἐναλλακτική πηγή δανεισμοῦ στό παγκόσμιο σύστημα, ἀλλά ἀπό αὐτό μέχρι νά ἀλλάξη τό τραπεζικό σύστημα ἔχει διαφορά.
Ὅμως, σύμφωνα μέ τά μνημόνια πού νομιμοποιεῖ ὁ ΣΥΡΙΖΑ, δέν ἔχουμε τό δικαίωμα νά δανειστοῦμε ἀπό κανέναν ἄλλο γιά νά ξεπληρώσουμε τούς δανειστές. Θά μᾶς τραβᾶνε στά δικαστήρια ἄν τά νομιμοποιήσουμε. Τό καταλάβατε; Δέν συζητοῦμε περί τῆς πιθανότητας ἐξεύρεσης ἄλλης πηγῆς δανεισμοῦ. Αὐτό ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Ὁπότε ἤ τά καταγγέλουμε ἤ συνεχίζουμε ἔτσι.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 03 Μαρ 2015, 11:31

Κράτα μικρό καλάθι αχινέ.

Σε ένα πράγμα μοιάζεις με τον κατοχικό.

Μαζέψτε τρόφιμα μαζέψτε τρόφιμα. Και εγώ μάζεψα τρόφιμα αλλά μετά από καιρό μάζεψα και μαμούνια.
Πήρα ένα τσουβάλι αλεύρι. Βρε τι τυροπιτάκια έφτιαξα τι κουλούρια, τι κρακεράκια, τι κέικ.
Τι φύλλα ατελείωτα άνοιξα.
Και ύστερα ήρθαν τα μαμούνια.
Ατέλείωτα βαζάκια μαρμελάδα έφτιαξα ακόμα και μαρμελάδα καρότο.
Μετά άρχισα να τα μοιράζω και να τα χαρίζω για να καταναλωθούνε.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 03 Μαρ 2015, 11:44

Καμιά συνομωσία Κατιλλίνα Προμηθέα.
Απλώς όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης ζούμε περιμένοντας μία καταστροφή.
Είναι Αύγουστος την τοποθετούμε για Οκτώβρη.
Έρχεται ο Οκτώβρης και δεν γίνεται τίποτα α έρχεται έ-ε-έρχεται στο τέλος της χρονιάς Στις 21-12-2012 θα κοπεί ρεύμα νερό τηλέφωνο ταυτόχρονα.
Εκείνο το βράδυ έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και είχε διακοπή ρεύματος η ΔΕΗ.
Ααααααααα φλας του ήλιου!!!!!!!!!!!! Πήγα αμέσως να ανοίξω τη βρύση μια χαρά έτρεχε.
Το τηλέφωνο λειτουργούσε.
Παίρνω τη Βασούλα. Είδε τον πανικό που με είχε πιάσει και γελούσε.
Τι μπορεί να κάνει μια τυχαία διακοπή ρεύματος αν είναι στις 21-12-2012!!!!!!!!

Κάθε φορά περιμένουμε κάτι και αυτό το κάτι όλο μας στήνει.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 03 Μαρ 2015, 20:07

doctormarkon έγραψε: Κάθε φορά περιμένουμε κάτι και αυτό το κάτι όλο μας στήνει.
Όχι,δεν σε στήνει ! Την προηγούμενη δεκαχιλιετηρίδα έγιναν πράγματι πολλά γεγονότα (και κοσμικά). Ο τρόπος που μετράμε πια τον "χρόνο" είναι διαφορετικός απ'ότι τον μετρούσαν τότε,επιπλέον έχει αλλάξει ο χάρτης στον ουράνιο θόλο,τρέχουμε ως σύστημα ,μαζί και η Γη.Θα συμβεί <<κάτι>> μεγάλο και συνταρακτικό,το πότε κανείς δεν γνωρίζει.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
stranger
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από stranger » Πέμ 05 Μαρ 2015, 11:50

Παιδια ...ξανα λεω ..η πληροφορια ειναι μονοδιαστατη και ο καθενας μπορει να εξαγει οποιο συμπερασμα θελει ...με βαση την δικη του δογματικη αληθεια... Το αρθρο συγχαρητηρια δεν ειναι δικη μας θεση ..η δικες μας θεσεις εχουν απο κατω ειτε το stranger ειτε το κατοχικα νεα...το συγκεκριμενο αρθρο ειναι αναγνωστη απο εμαιλ... Εμεις φερνουμε ολη την πληροφορηση και αποψη με μονο σκοπο οι ερευνητες που αγαπουν την αληθεια να ξεσκαρταρουν τι ειναι σωστο και τι λαθος...τι αποδεκτο και τι οχι !

Τωρα να απαντησω στο φιλο οτι δεν δεχομαι οτι εκανα λαθος να επιτιθομαι στο σφυριζα ...και τα αποτελεσματα με δικαιωνουν...να θυμηθουμε οτι επιτεθηκα στο σφυριζα οταν το μεγαλυτερο ποσσοστο πιστευε οτι ειναι οι σωτηρες ...δεν θεωρω λοιπον λαθος αν γνωριζω πιο βαθια μερικα γεγονοτα να τα ξεμπροστιαζω πριν κανουν την αποστολη τους...ισως και ετσι να εμποδιζω σεναρια να συμβουν!!!

Ξανα λεω οτι οι θεσεις μου δεν εχουν αλλαξει χιλιοστο απο την μερα που αποφασισα να εκτεθω... τωρα αν στην πορεια εσεις αποφασιζετε να μπερδευεστε με αναρτησεις ... αν δεν μπορειτε να δεχτειτε τους απλους κανονες μη δογματος ...αν δεν μπορειτε να θυμηθειτε οτι ειμαστε υπευθηνοι για τις αποψεις μας που ειναι υπογεγραμανες απο εμας και οχι για αναδημοσιευσης προς ερευνα...τοτε θα συνεχιστει μια ζωη ολο αυτο...καποιος να μην κατανοει λογο υπεροντοτητας πληροοφοριας...να εκφραζει απορια η αποψη λανθασμενη ... και να δημιουργει το ντομινο των παρεξηγησεων...

Δηλαδη εγω τωρα τι να κανω με τον καζακη... να παω να του πω να μαθει να κοιταει και να εμβαθυνει... που να προλαβει και αυτος να εμβαθυνει ... σας λεω ασχοληθειτε λιγο να κατνοησετε τι εννοω με την υπεροντοτητα πληροφοριας ...μην το περνατε ντουκου και θα δειτε οτι πολλες φορες την υπηρετουμε αθελα μας ..μερικοι πολυ καλα και θελημενα μιας και ειναι η δουλεια τους ...

Εγω να φανταστειτε αυτη την στιγμη δεν προλαβαινω να διαβασω ολα οσα εχουν γραφτει εδω... δεν προλαβαινω ειλικρινα ...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Μαρ 2015, 13:16

stranger έγραψε:Τωρα να απαντησω στο φιλο οτι δεν δεχομαι οτι εκανα λαθος να επιτιθομαι στο σφυριζα ...
παρανόηση. Απ'αυτά που διάβασε ο φίλτατος συμφορουμίτης Προμηθεύς, εξήγαγε το συμπέρασμα πως ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ τον σύριζα...

Εγώ ρώτησα αν ισχύει γιατί μου φαινόταν αδιανόητο.
Αν δεν ισχύει, απλά ξανακοίτα πώς συνέταξες το "συγχαρητήρια", γιατί αυτή την εντύπωση δίνει σε πολλούς...

Κατά τα λοιπά δέχομαι πολλά από αυτά που λες. Για την υπεροντότητα, για το πώς μας "φυτεύονται"
αντιλήψεις, λογικές, και απόψεις, για το πώς πειθόμαστε να αλλάζει ακόμα και το σύστημα αξιών μας,
έγραψα ήδη κάτι εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 99#p250999 (λινκ που σου έδωσα ήδη)

καλημέρες :rose:

ΥΓ- με τον καζάκη και τον κάθε καζάκη, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. ο καθένας το παλεύει
όπως ξέρει και μπορεί. Άλλοτε συμφωνούμε με τους αγωνιζόμενους, άλλοτε όχι.
Το κόλπο του αποπροσανατολισμού με το να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, είναι παλιό.
Ας μην ενδώσουμε σε αυτό κι ας εστιάσουμε επιτέλους στον ΚΟΙΝΟ εχθρό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”