Κώστας Χατζηδάκης (όχι ο γνωστός)
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Κώστας Χατζηδάκης (όχι ο γνωστός)
Ήρθε καιρός να ανοίξω ένα νήμα για τον καθηγητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας που πήγαινα κάποτε.
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα και λέγεται Κέντρο Κουλτούρας Αθηνών.
Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη ΓΑΔΑ και δίπλα στο σινεμά Νιρβάνα σε ένα υπογειάκι.
Πάνε πολλά χρόνια που πήγαινα εκεί.
Τα τελευταία χρόνια τον συνάντησα αρκετές φορές στο κέντρο της Αθήνας.
Αλλά κι εκείνος μου έστειλε μήνυμα γιατί του άρεσαν κάποια άρθρα στο Στοχασμός Πολιτική και στο Ξυπνήστε ρε χωρίς να ξέρει ότι η παλιά του μαθήτρια σκάει μύτη στο διαδίκτυο ως ντοκρορέσα
Παρουσιάζω λοιπόν το κανάλι του στο youtube
https://www.youtube.com/channel/UCoNopI ... o9Q_GgSYFw
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα και λέγεται Κέντρο Κουλτούρας Αθηνών.
Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη ΓΑΔΑ και δίπλα στο σινεμά Νιρβάνα σε ένα υπογειάκι.
Πάνε πολλά χρόνια που πήγαινα εκεί.
Τα τελευταία χρόνια τον συνάντησα αρκετές φορές στο κέντρο της Αθήνας.
Αλλά κι εκείνος μου έστειλε μήνυμα γιατί του άρεσαν κάποια άρθρα στο Στοχασμός Πολιτική και στο Ξυπνήστε ρε χωρίς να ξέρει ότι η παλιά του μαθήτρια σκάει μύτη στο διαδίκτυο ως ντοκρορέσα
Παρουσιάζω λοιπόν το κανάλι του στο youtube
https://www.youtube.com/channel/UCoNopI ... o9Q_GgSYFw
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Re: Κώστας Χατζηδάκης (όχι ο γνωστός)
Δεν συμφωνώ καθόλου με τις πολιτικές απόψεις του και στη σχολή είχαμε μεγάλες κόντρες.
Η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο κανάλι Τηλε Τώρα γνωστό βασιλο-κάναλο της εποχής και είναι κάποιες στιγμές που δεν θέλω να θυμάμαι.
Μόλις μπήκα και είδα τη φωτογραφία της Φρειδερίκης παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό και ευτυχώς που ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία και άντεξα.
Με ρώτησε τι ζόρι τραβάω με τους βασιλιάδες και γιατί μισώ τη βασιλεία σαν πολίτευμα.
Του απάντησα ότι του βασιλιά τα παιδιά και χαζά να είναι θα γίνουν βασιλιάδες και ότι δεν γουστάρω την κληρονομική διαδοχή σε θέσεις εξουσίας.
Τότε μου αράδειασε μία λίστα από "χαζά" παιδιά όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά σε κάθε καλή θέση.
Του τραγουδιστή το παιδί και χαζό να είναι τραγουδιστής θα γίνει και ας κράζει σαν κόρακας.
Όλοι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης είναι γόνοι κάποιων άλλων διασήμων και ισχυρών και δεν αξίζουν δεκάρα.
Και τώρα στα βίντεο με τις ομιλίες του λέει για πολλούς από αυτούς.
Αν δεν είσαι λέει παιδί κάποιου βασιλιά έστω και μικρού πρίγκηπα ή παρατρεχάμενου όλες οι πόρτες είναι κλειστές.
Δεν με έκανε να συμπαθώ τους βασιλιάδες αλλά να συνειδητοποιήσω ότι οι βασιλιάδες υπάρχουν παντού και μάλιστα με κληρονομική διαδοχή.
Για τα παιδιά των πολυτελείας υπάρχει πάντα κάποιος "θρόνος" να τα περιμένει και χαζά να είναι.
Αργότερα έβγαλα μια δική μου φράση για όλους αυτούς παρμένη από το φούρνο της γειτονιάς
Εκείνοι είναι οι "πολυτελείας" όπως ψωμί πολυτελείας και οι υπόλοιποι εμείς όλου είμαστε "ολικής". Υπάρχει και η Ζέα αλλά θα μου χαλάσει την ορολογία μου.
Σε αυτό το βίντεο λέει και για την Τρέμη που έχει τικ........................................
Μεγάλο κόλλημα με την ορθοφωνία.
Κάναμε μαθήματα αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον αέρα μου και δεν είναι και πολύ εύκολη δουλειά.
Διαφραγματική αναπνοή λέγεται.
Όπως και με τη συμπύκνωση ενός κειμένου ώστε να πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.
Ο χώρος που κάναμε μαθήματα παραμένει ο ίδιος σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο κανάλι Τηλε Τώρα γνωστό βασιλο-κάναλο της εποχής και είναι κάποιες στιγμές που δεν θέλω να θυμάμαι.
Μόλις μπήκα και είδα τη φωτογραφία της Φρειδερίκης παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό και ευτυχώς που ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία και άντεξα.
Με ρώτησε τι ζόρι τραβάω με τους βασιλιάδες και γιατί μισώ τη βασιλεία σαν πολίτευμα.
Του απάντησα ότι του βασιλιά τα παιδιά και χαζά να είναι θα γίνουν βασιλιάδες και ότι δεν γουστάρω την κληρονομική διαδοχή σε θέσεις εξουσίας.
Τότε μου αράδειασε μία λίστα από "χαζά" παιδιά όχι μόνο στην Κυβέρνηση αλλά σε κάθε καλή θέση.
Του τραγουδιστή το παιδί και χαζό να είναι τραγουδιστής θα γίνει και ας κράζει σαν κόρακας.
Όλοι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης είναι γόνοι κάποιων άλλων διασήμων και ισχυρών και δεν αξίζουν δεκάρα.
Και τώρα στα βίντεο με τις ομιλίες του λέει για πολλούς από αυτούς.
Αν δεν είσαι λέει παιδί κάποιου βασιλιά έστω και μικρού πρίγκηπα ή παρατρεχάμενου όλες οι πόρτες είναι κλειστές.
Δεν με έκανε να συμπαθώ τους βασιλιάδες αλλά να συνειδητοποιήσω ότι οι βασιλιάδες υπάρχουν παντού και μάλιστα με κληρονομική διαδοχή.
Για τα παιδιά των πολυτελείας υπάρχει πάντα κάποιος "θρόνος" να τα περιμένει και χαζά να είναι.
Αργότερα έβγαλα μια δική μου φράση για όλους αυτούς παρμένη από το φούρνο της γειτονιάς
Εκείνοι είναι οι "πολυτελείας" όπως ψωμί πολυτελείας και οι υπόλοιποι εμείς όλου είμαστε "ολικής". Υπάρχει και η Ζέα αλλά θα μου χαλάσει την ορολογία μου.
Σε αυτό το βίντεο λέει και για την Τρέμη που έχει τικ........................................
Μεγάλο κόλλημα με την ορθοφωνία.
Κάναμε μαθήματα αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον αέρα μου και δεν είναι και πολύ εύκολη δουλειά.
Διαφραγματική αναπνοή λέγεται.
Όπως και με τη συμπύκνωση ενός κειμένου ώστε να πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.
Ο χώρος που κάναμε μαθήματα παραμένει ο ίδιος σαν να μην πέρασε μια μέρα.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Πέρα από τις πολιτικές απόψεις που όπως λέγαμε κλείνουν ανθρώπους σε κουτάκια υπάρχουν και κάποια άλλα κουτάκια.
Μπορώ να συμπαθήσω κάποιον με διαμετρικά αντίθετες πολιτικές απόψεις αν είναι αυθεντικός και αυτά που λέει είναι δικές του απόψεις.
Οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές της τηλεόρασης λένε τα ίδια και τα ίδια
Μπορώ να συμπαθήσω κάποιον με διαμετρικά αντίθετες πολιτικές απόψεις αν είναι αυθεντικός και αυτά που λέει είναι δικές του απόψεις.
Οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές της τηλεόρασης λένε τα ίδια και τα ίδια
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 4 φορές
Εχω παρακολουθησει πολλες εκπομπες του, κατα καιρους. Κουραστικος και φλυαρος. Ο απολυτος ορισμος του the man who likes the sound of his own voice. Και το γλειψιμο προς τον καναλαρχη, τον γνωστο Γρηγορη Μιχαλοπουλο, πηγαινε συννεφο. Μεχρι και μια εκπομπη με παρουσιαση βιβλιων που ειχε, κουραστικη την καταντουσε, απο την ατελειωτη φλυαρια του. Δεν μου ελειψε, οταν εκλεισε το καναλι.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ναι ο Μιχαλόπουλος.
Όταν μας κάλεσε να μιλήσουμε στο κανάλι έγινε χαμός.
Ο Μιχαλόπουλος τραβούσε τις.......κοτσίδες του.
Από βασιλοχουντικό το κανάλι του λίγο έλειψε να γίνει αναρχοαυτόνομο.
Ήμουν εγώ και ένας φίλος παλαιστίνιος.
Βάζαμε τις βιντεοκασέτες και βλέπαμε τις αφεντομουτσουνάρες μας και γελούσαμε μέχρι δακρύων.
Εκείνον τον κάλεσε τρείς φορές μία για να μιλήσει και τις άλλες δύο για να τα μπαλώσει.
Είχε καλέσει έναν Έλληνα που ζούσε στην Τουρκία και Παλαιστίνιο που ζούσε στην Ελλάδα.
Αυτά που είπε εκείνος που ζούσε στην Τουρκία για την Ελληνική αστική τάξη σε σχέση με την τούρκικη δεν άρεσαν στο Μιχαλόπουλο και έγινε φασαρία.
Κάλεσε σε άλλη εκπομπή τον Παλαιστίνιο να μιλήσει κατά των Τούρκων γενικά.
Η διακοπή του ομιλητή και η φλυαρία του παρουσιαστή είναι ένα τέχνασμα για να μην βγαίνουν στον αέρα ανεπιθύμητα μηνύματα.
Δοκίμασα την τύχη μου στη δημοσιογραφία τελείως ερασιτεχνικά αλλά δεν ήταν κάτι που μου πήγαινε.
Ο χώρος γενικά πάσχει.
Οι συμμαθητές της σχολής είχαν δουλέψει ήδη σε εφημερίδα.
Όταν μου είπαν λεπτομέρειες έπαθα πλάκα.
Δεν ήξερα ότι οι νέοι φιλόδοξοι δημοσιογράφοι είναι χρόνια χωρίς δεκάρα τσακιστή.
Ούτε ότι τρέχουν όλη μέρα και δεν μπαίνει καν το όνομά τους στη στήλη αλλά το όνομα του φτασμένου δημοσιογράφου.
Συν ότι ακούνε όλη μέρα προσβολές και βρισιές.
Οι σχολές δημοσιογραφίας έχουν 30πλάσια τιμή σε σχέση με τα σεμινάρια στη σχολή του Χατζηδάκη.
Το ποσόν που πληρώναμε ήταν συμβολικό. Ήταν λίγες ώρες και έλειπαν τα μαθήματα όπως συνταγματικό δίκαιο διεθνείς σχέσεις οικονομία με καθηγητές από το πανεπιστήμιο για δεύτερη δουλειά.
Ήταν τα βασικά ζητήματα δημοσιογραφίας.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα τα μαθήματα.
Όταν μας κάλεσε να μιλήσουμε στο κανάλι έγινε χαμός.
Ο Μιχαλόπουλος τραβούσε τις.......κοτσίδες του.
Από βασιλοχουντικό το κανάλι του λίγο έλειψε να γίνει αναρχοαυτόνομο.
Ήμουν εγώ και ένας φίλος παλαιστίνιος.
Βάζαμε τις βιντεοκασέτες και βλέπαμε τις αφεντομουτσουνάρες μας και γελούσαμε μέχρι δακρύων.
Εκείνον τον κάλεσε τρείς φορές μία για να μιλήσει και τις άλλες δύο για να τα μπαλώσει.
Είχε καλέσει έναν Έλληνα που ζούσε στην Τουρκία και Παλαιστίνιο που ζούσε στην Ελλάδα.
Αυτά που είπε εκείνος που ζούσε στην Τουρκία για την Ελληνική αστική τάξη σε σχέση με την τούρκικη δεν άρεσαν στο Μιχαλόπουλο και έγινε φασαρία.
Κάλεσε σε άλλη εκπομπή τον Παλαιστίνιο να μιλήσει κατά των Τούρκων γενικά.
Η διακοπή του ομιλητή και η φλυαρία του παρουσιαστή είναι ένα τέχνασμα για να μην βγαίνουν στον αέρα ανεπιθύμητα μηνύματα.
Δοκίμασα την τύχη μου στη δημοσιογραφία τελείως ερασιτεχνικά αλλά δεν ήταν κάτι που μου πήγαινε.
Ο χώρος γενικά πάσχει.
Οι συμμαθητές της σχολής είχαν δουλέψει ήδη σε εφημερίδα.
Όταν μου είπαν λεπτομέρειες έπαθα πλάκα.
Δεν ήξερα ότι οι νέοι φιλόδοξοι δημοσιογράφοι είναι χρόνια χωρίς δεκάρα τσακιστή.
Ούτε ότι τρέχουν όλη μέρα και δεν μπαίνει καν το όνομά τους στη στήλη αλλά το όνομα του φτασμένου δημοσιογράφου.
Συν ότι ακούνε όλη μέρα προσβολές και βρισιές.
Οι σχολές δημοσιογραφίας έχουν 30πλάσια τιμή σε σχέση με τα σεμινάρια στη σχολή του Χατζηδάκη.
Το ποσόν που πληρώναμε ήταν συμβολικό. Ήταν λίγες ώρες και έλειπαν τα μαθήματα όπως συνταγματικό δίκαιο διεθνείς σχέσεις οικονομία με καθηγητές από το πανεπιστήμιο για δεύτερη δουλειά.
Ήταν τα βασικά ζητήματα δημοσιογραφίας.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα τα μαθήματα.