Η αυστηρή ανωνυμία στο net...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Η αυστηρή ανωνυμία στο net...

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 22 Μάιος 2014, 21:33

Το τόπικ αυτό άνοιξε πέρσι αλλά απ ότι είδα έχω χάσει επεισόδια.

Είμαι υπέρ της ανωνυμίας. Ιδιαίτερα στο......."μουτροβίβλιο"
Το θεωρώ ρουφιανομηχανή και κάτι που γράφω επώνυμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάποτε εις βάρος μου.

Με τους περισσότερους από εδώ γνωριζόμαστε και προσωπικά. Τα ιδεογραφήματα διαφέρουν από το μουτροβίβλιο έτη φωτός όπως και κάθε φόρουμ του είδους.
Είμαστε κλειστοί σε επισκέπτες τουλάχιστον σε θέματα που θα μπορούσαν να μας βλάψουν και να βρούμε κανένα μπελά. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ψευδώνυμα και μας γνωρίζουν από τις απόψεις μας και όχι από τη φάτσα μας.

Στο μουτροβίβλιο προτιμώ να είμαι στο "περίπου" και στο "ανάμεσα" με το επώνυμο του .......συζύγου (πάω με το παλιό ημερολόγιο :lol: ) Φάτσα του swift μου αντί για τη φάτσα μου και κάτι φωτογραφίες από την εποχή της Άννας της Κομνηνής :loco: για όποιον επιθυμεί να ψάξει.

Όταν ανάμεσα στους φίλους μου είναι και συνάδελφοι από τη δουλειά θέλω να παίρνουν κάποια μηνύματα να τα βλέπουν και οι φίλοι των φίλων επίσης συνάδελφοι αλλά ας τους να αναρρωτιούνται ποια είναι αυτή που γράφει.
Κάποιος συνάδελφος που μπαίνει με τα κανονικά του στοιχεία και φωτογραφία βλέπει κάποιους να τον διαγράφουν ξαφνικά και αυτοί οι κάποιοι να γίνονται προϊστάμενοι με "ανάθεση" και για να το παίξουν καλά παιδιά στους διευθυντάδες και στους πάτρωνες τους κόβουν κάθε σχέση με "κομμουνιστοσυμμορίτες".

Εγώ προσωπικά δεν έχω κρατήσει λογαριασμό ποιος με διαγράφει. Ποιος φεύγει και γιατί φεύγει. Αλλά αυτό που συνέβη στο συνάδελφο και συμβαίνει συνέχεια είναι μία ένδειξη ότι κάποιοι παρακολουθούν το "μουτροβίβλιο" τουλάχιστον μέσα από τη δουλειά μας που είναι ένα περιβάλλον άκρως συντηρητικό. Μέχρι σχόλια και λαικ φοβούνται να κάνουν κάποιοι για να μην κακοχαρακτηριστούν και φακελωθούν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Η αυστηρή ανωνυμία στο net...

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 22 Μάιος 2014, 22:38

Συνέβη κάτι σε σχέση με το "μουτροβίβλιο" πριν 3 μήνες που δείχνει πως κάτι που προσωπικό που γράφεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου.

Βάλαμε υποψηφιότητα για τις εκλογές του συλλόγου στη δουλειά.
Στο συνδυασμό είμαστε 3 άτομα και στις προηγούμενες εκλογές είχαμε πάει πολύ καλά.

Ο συνάδελφος στο συνδυασμό πήγε στο νοσοκομείο πριν τις εκλογές.
Μίλησε στο "μουτροβίβλιο" για να συμπτώματα που είχε και ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο. Έπεσε χαλασμένο τηλέφωνο ότι έχει κάτι πολύ σοβαρό.
Από στόμα σε στόμα τον έβγαλαν........ετοιμοθάνατο και ότι θα πήγαινε χαμένη η ψήφος στο συνδυασμό μας. Ότι και αν έλεγα εγώ ότι είναι μια χαρά, επειδή κουβαλάω μεγάλη τρέλα και λόγω της γνωστής κριτικής στο "σύστημα υγείας" στις φαρμακευτικές κλπ δεν με πίστευε κανείς. Το αποτέλεσμα: Πατώσαμε.

Το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί το "οτιδήποτε" εις βάρος σου δεν μπορείς να φανταστείς. Από το πιό απλό μέχρι το πιό σοβαρό.

Από κουτσομπολιό υψηλής τεχνολογίας, μέχρι να σου μπουν στο σπίτι κλέφτες όταν γράφεις Γειά σας πάω διακοπές. Να εδώ είμαι στη Μύκονο στη θάλασσα και απλώνω την κορμάρα μου. Όλη η οικογένεια με τα παιδάκια μας. Αν έχεις 1000 φίλους κάποιος θα το πει στο φίλο του έστω και με καλή πρόθεση και ο άλλος θα βρει ευκαιρία.

Αν ανεβάζεις θέματα που "ενοχλούν" το συστηματάκι και ταυτόχρονα ανεβάζεις φωτογραφίες των παιδιών σου αλλά και τις κινήσεις σου μαζί με τα παιδιά αυτόματα βάζεις τα παιδιά σου σε κίνδυνο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”