Φυσική θηλυκή ομορφιά
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Φυσική θηλυκή ομορφιά
Έχω την αίσθηση πως τείνει να χαθεί...
Πως είναι προς εξαφάνιση...από τη μια τα φαγητά σκουπίδια ,από την άλλη οι πλαστικές , η σιλικόνη και το έντονο βάψιμο που με τα χρόνια καταστρέφουν τη γυναικεία επιδερμίδα.Ακόμα και το άγχος παίζει ρόλο.Έχω πολλά χρόνια να δω γυναίκα και να μείνω άγαλμα,ακόμα και όταν δούλευα σε πισίνες, σε μπαρ ,σε κλαμπ και ξενοδοχεία με ξένες επισκέπτριες έβλεπα ελάχιστες, και αν υπάρχουν λίγες κι' αυτές, είναι άνω των σαράντα και δυστυχώς παντρεμένες.Οι νέες γυναίκες δεν προσέχουν καθόλου το σώμα τους,ειδικά μάλιστα αφού παντρευτούν το αφήνουν και όπου πάει.Ως λάτρης του ωραίου αυτό με ενοχλεί, το φλερτ μου έχει μειωθεί αισθητά,σχεδόν ανύπαρκτο,διότι η φύση και η ψυχοσύνθεση μου είναι συνδεδεμένη με τη φυσική ομορφιά.
Πως είναι προς εξαφάνιση...από τη μια τα φαγητά σκουπίδια ,από την άλλη οι πλαστικές , η σιλικόνη και το έντονο βάψιμο που με τα χρόνια καταστρέφουν τη γυναικεία επιδερμίδα.Ακόμα και το άγχος παίζει ρόλο.Έχω πολλά χρόνια να δω γυναίκα και να μείνω άγαλμα,ακόμα και όταν δούλευα σε πισίνες, σε μπαρ ,σε κλαμπ και ξενοδοχεία με ξένες επισκέπτριες έβλεπα ελάχιστες, και αν υπάρχουν λίγες κι' αυτές, είναι άνω των σαράντα και δυστυχώς παντρεμένες.Οι νέες γυναίκες δεν προσέχουν καθόλου το σώμα τους,ειδικά μάλιστα αφού παντρευτούν το αφήνουν και όπου πάει.Ως λάτρης του ωραίου αυτό με ενοχλεί, το φλερτ μου έχει μειωθεί αισθητά,σχεδόν ανύπαρκτο,διότι η φύση και η ψυχοσύνθεση μου είναι συνδεδεμένη με τη φυσική ομορφιά.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Re: Φυσική θηλυκή ομορφιά
Εγώ νιώθω το αντίθετο.
Βλέπω να αντανακλάται η εσωτερική ομορφιά και προς τα έξω, προσδίδοντας ομορφιά στο σύνολο.
Αυτό είναι ότι καλύτερο. Να βλέπεις ανθρώπους όμορφους, ψαγμένους και ισορροπημένους.
Το επίπεδο έχει ανέβει. Όχι μόνο σαρκικά, αλλά το κυριότερο, ψυχικά.
Βλέπω να αντανακλάται η εσωτερική ομορφιά και προς τα έξω, προσδίδοντας ομορφιά στο σύνολο.
Αυτό είναι ότι καλύτερο. Να βλέπεις ανθρώπους όμορφους, ψαγμένους και ισορροπημένους.
Το επίπεδο έχει ανέβει. Όχι μόνο σαρκικά, αλλά το κυριότερο, ψυχικά.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 322 φορές
Συμφωνώ με αλκίνοο. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (ξενύχτια, καφέδες αβέρτα, ποτά, τόνοι μακιγιάζ) έχουν κάνει το δέρμα όχι όλων αλλά των περισσότερων γυναικών χάλια. Πόσες 25 άρες με 30άρες έχουν κάτι ρυτίδες σαν να έχουν 20+ χρόνια στην πλάτη τους.
Αντιθέτως βλέπεις μεγαλύτερες σε ηλικία που προφανώς επειδή είχαν διαφορετικές συνήθειες, το δέρμα τους είναι πολύ καλύτερο.
Άσε που ξεκινούν με τόνους μακιγιάζ για περισσότερη ομορφιά, και καταλήγουν σε τόνους μακιγιάζ, όχι απά για ομορφιά, αλλά για να καλύψουν τις ατέλειες που πλέον έχουν δημιουργηθεί.
ΥΓ. Μιλώ για τάση που παρατήρησα. Όχι για όλες τις γυναίκες.
Υ.Γ. γι αυτό μου αρέσουν αυτές που δεν βάφονται παρά ελάχιστα
Αντιθέτως βλέπεις μεγαλύτερες σε ηλικία που προφανώς επειδή είχαν διαφορετικές συνήθειες, το δέρμα τους είναι πολύ καλύτερο.
Άσε που ξεκινούν με τόνους μακιγιάζ για περισσότερη ομορφιά, και καταλήγουν σε τόνους μακιγιάζ, όχι απά για ομορφιά, αλλά για να καλύψουν τις ατέλειες που πλέον έχουν δημιουργηθεί.
ΥΓ. Μιλώ για τάση που παρατήρησα. Όχι για όλες τις γυναίκες.
Αφού δεν πρόλαβαν ακόμα να καταστρέψουν το δέρμα τους.kyniko katharma έγραψε:οι 18ρες το χουν ακομα ^_^
Υ.Γ. γι αυτό μου αρέσουν αυτές που δεν βάφονται παρά ελάχιστα
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Σας έχω καλά και κακά νέα.
Τα καλά νέα είναι οτι υπάρχει πάντα η επιλογή των αντρών. Τα κακά νέα είναι οτι και αυτοί πια φροντίζουν τον εαυτό τους.
(οκ, καφρικη απάντηση σε σοβαρό θέμα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ! Προσπάθησα όμως! )
Τα καλά νέα είναι οτι υπάρχει πάντα η επιλογή των αντρών. Τα κακά νέα είναι οτι και αυτοί πια φροντίζουν τον εαυτό τους.
(οκ, καφρικη απάντηση σε σοβαρό θέμα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ! Προσπάθησα όμως! )
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Sel αλλο καποια να φροντιζει τον εαυτο της αλλο να βαζει μισο κιλο σπατουλαριστο λες και ειναι οικοδομη.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 322 φορές
Έτσι. Τότε δεν φιλάς αυτήν αλλά τις μπογιές...kyniko katharma έγραψε:Sel αλλο καποια να φροντιζει τον εαυτο της αλλο να βαζει μισο κιλο σπατουλαριστο λες και ειναι οικοδομη.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
seliniasmenos έγραψε:Σας έχω καλά και κακά νέα.

"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Να, σημερα είδα μια φωτογραφία μιας κοπελιάς βαμμένη μέχρι αηδίας ενώ στην πραγματικότητα άβαφτη είναι πολύ πιο ωραία.kyniko katharma έγραψε:Sel αλλο καποια να φροντιζει τον εαυτο της αλλο να βαζει μισο κιλο σπατουλαριστο λες και ειναι οικοδομη.
Εκανα να της πω: Ρε κοπελιά, μια χαρά ομορφη είσαι, τι θες και βάφεσαι σαν τον κλοουν που σε χαλα;
Αλλά αντιστάθηκα!
(εκεί τα κατάφερα!)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
Αγόρια σας διαβάζω και γέλασα πολύ με όσα γράφετε
Έχετε δίκιο σε ένα μεγάλος μέρος απ όσα λέτε.
Από τη δική σας πλευρά, που είναι αυτό που εισπράττετε, έχετε απόλυτο δίκιο.
Γιατί να πρέπει να τρώτε στη μάπα τόσο σοβά? Ασταρωμένη μούρη, το Β48 της Βερνιλακ στα χείλη και το G562 της Βιβεχρώμ στα βλέφαρα?
Ασε που δεν ξέρετε και τι κρύβεται από πίσω...είναι καλύτερο ή χειρότερο?
Τώρα, μιλώντας σαν γυναίκα, μπορώ να πώ ότι θεωρούμε ότι γινόμαστε πιό όμορφές έτσι αλλά με αποδέκτες αυτής της ομορφιάς όχι εσάς πρωτίστως.
Πρώτος αποδέκτης είμαστε εμείς μέσω του καθρέφτη.
Το θέμα είναι να αρέσει σε εμάς αυτό που βλέπουμε στο είδωλό μας κυρίως και μετά στους υπόλοιπους.
Δεύτερος αποδέκτης είναι οι άλλες γυναίκες.
Διότι μόνο μία γυναίκα θα σου πεί «τι ωραίο βάψιμο είναι αυτό?" και «τι μάσκαρα ή σκιά ή κραγιόν έχεις βάλει?»
Και αφού θεωρούμε ότι έχουμε πάρει το οκ απο τον καθρέφτη και από τις φίλες, είμαστε σίγουρες ότι θα αρέσουμε και στο τρίτο αποδέκτη, σε εσάς!
Το θέμα όμως είναι πώς το κάνεις και γιατί το κάνεις ολο αυτό.
Έχω φίλη που το να βαφτεί είναι το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει. Δεν πάει ούτε στο περίπτερο άβαφτη.
Είναι μία χαρά κοπέλα αλλά θεωρεί ότι άβαφτη είναι χάλια.
Θέμα αυτοπεποίθησης λοιπόν.
Μία μάσκα αυτοπεποίθησης..
Σαφως και είναι και μιμητισμός διότι αφού το κάνουν όλες....αλλά και αυτό θέμα αυτοπεποίθησης είναι.
Παρ όλα αυτά εγω δεν είμαι κατά του βαψίματος.
Όπως είπα είναι θέμα πως το κάνεις και γιατί το κάνεις.
Αν το κάνεις καταναγκαστικά και γιατί θεωρείς τον ευατό σου ελλιπή και πρέπει να βάλεις μία μάσκα για να γίνεις αποδεκτή (και όσο περισσότερο τόσο καλύτερα)...όχι.
Είναι αυτό που μας πλασάρουν τόσα χρόνια...το να παριστάνουμε αυτό που δεν είμαστε.. Και να μη μας αρέσει αυτό που είμαστε.
Και όσον αφορά το πως το κάνεις (το βάψιμο), πρέπει πρώτα να έχεις ξεκαθαρίσει το γιατί.
Διότι αν το κάνεις απο ευχαρίστηση...έτσι επειδή γουστάρεις..θα τονίσεις (θα ζωγραφίσεις) μέσα από αυτό την διάθεσή σου της συγκεκριμένης στιγμής χωρις να γίνεσαι καρικατούρα.
Για μένα προσωπικά, το βάψιμο (μαζί με το ντύσιμο) είναι ρόλος.
Θα βαφτώ μόνο και ανάλογα με το που έχω να πάω.
Και αυτή η ιεροτελεστία είναι διασκέδαση και δημιουργία. Δεν είναι τρόπος ζωής.
Στον καφέ είναι του καφέ..απλό
Στο μπαρ είναι..του μπαρ
Στο μπουζούκι...είναι μπουζούκι..(και εδω το διασκεδάζω αφάνταστα και το ντύσιμο και το βάψιμο
)
Βέβαια τα δύο τελευταία σε παλιότερες εποχές..πιό εύφορες οικονομικά
Χρησιμοποιώ εγώ τη μάσκα του ρόλου που θέλω, όχι αυτή εμένα.
ΥΓ. Και εσείς οι άντρες έχετε τις δικές σας μάσκες...και αυτές είναι οι τρίχες
Και δεν μιλάω γιά τωρα τελευταία που όλοι κυκλοφορούν σαν τους ΖΖ Τop και τον Άρη Βελουχιώτη όλα σε ένα, αλλά και από πιό παλιά.
Μιά τα μαλλιά, μιά τα μουστάκια, μιά τα μούσια, μιά όλα μαζί, είχατε και εσείς το δικό σας προσωπείο να επιδείξετε.
Και σκέψου ότι εδω δεν υπάρχουν τρείς αποδέκτες αλλά δύο.
Πρώτος και κύριος το είδωλό τους στον καθρέφτη να γίνει αποδεκτό από τους ίδιους.
Και δεύτερος οι άλλοι άντρες.
Τρίτος δεν υπάρχει. Πιό άμεσα τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν

Έχετε δίκιο σε ένα μεγάλος μέρος απ όσα λέτε.
Από τη δική σας πλευρά, που είναι αυτό που εισπράττετε, έχετε απόλυτο δίκιο.
Γιατί να πρέπει να τρώτε στη μάπα τόσο σοβά? Ασταρωμένη μούρη, το Β48 της Βερνιλακ στα χείλη και το G562 της Βιβεχρώμ στα βλέφαρα?
Ασε που δεν ξέρετε και τι κρύβεται από πίσω...είναι καλύτερο ή χειρότερο?
Τώρα, μιλώντας σαν γυναίκα, μπορώ να πώ ότι θεωρούμε ότι γινόμαστε πιό όμορφές έτσι αλλά με αποδέκτες αυτής της ομορφιάς όχι εσάς πρωτίστως.
Πρώτος αποδέκτης είμαστε εμείς μέσω του καθρέφτη.
Το θέμα είναι να αρέσει σε εμάς αυτό που βλέπουμε στο είδωλό μας κυρίως και μετά στους υπόλοιπους.
Δεύτερος αποδέκτης είναι οι άλλες γυναίκες.
Διότι μόνο μία γυναίκα θα σου πεί «τι ωραίο βάψιμο είναι αυτό?" και «τι μάσκαρα ή σκιά ή κραγιόν έχεις βάλει?»
Και αφού θεωρούμε ότι έχουμε πάρει το οκ απο τον καθρέφτη και από τις φίλες, είμαστε σίγουρες ότι θα αρέσουμε και στο τρίτο αποδέκτη, σε εσάς!
Το θέμα όμως είναι πώς το κάνεις και γιατί το κάνεις ολο αυτό.
Έχω φίλη που το να βαφτεί είναι το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει. Δεν πάει ούτε στο περίπτερο άβαφτη.
Είναι μία χαρά κοπέλα αλλά θεωρεί ότι άβαφτη είναι χάλια.
Θέμα αυτοπεποίθησης λοιπόν.
Μία μάσκα αυτοπεποίθησης..
Σαφως και είναι και μιμητισμός διότι αφού το κάνουν όλες....αλλά και αυτό θέμα αυτοπεποίθησης είναι.
Παρ όλα αυτά εγω δεν είμαι κατά του βαψίματος.
Όπως είπα είναι θέμα πως το κάνεις και γιατί το κάνεις.
Αν το κάνεις καταναγκαστικά και γιατί θεωρείς τον ευατό σου ελλιπή και πρέπει να βάλεις μία μάσκα για να γίνεις αποδεκτή (και όσο περισσότερο τόσο καλύτερα)...όχι.
Είναι αυτό που μας πλασάρουν τόσα χρόνια...το να παριστάνουμε αυτό που δεν είμαστε.. Και να μη μας αρέσει αυτό που είμαστε.
Και όσον αφορά το πως το κάνεις (το βάψιμο), πρέπει πρώτα να έχεις ξεκαθαρίσει το γιατί.
Διότι αν το κάνεις απο ευχαρίστηση...έτσι επειδή γουστάρεις..θα τονίσεις (θα ζωγραφίσεις) μέσα από αυτό την διάθεσή σου της συγκεκριμένης στιγμής χωρις να γίνεσαι καρικατούρα.
Για μένα προσωπικά, το βάψιμο (μαζί με το ντύσιμο) είναι ρόλος.
Θα βαφτώ μόνο και ανάλογα με το που έχω να πάω.
Και αυτή η ιεροτελεστία είναι διασκέδαση και δημιουργία. Δεν είναι τρόπος ζωής.
Στον καφέ είναι του καφέ..απλό
Στο μπαρ είναι..του μπαρ
Στο μπουζούκι...είναι μπουζούκι..(και εδω το διασκεδάζω αφάνταστα και το ντύσιμο και το βάψιμο

Βέβαια τα δύο τελευταία σε παλιότερες εποχές..πιό εύφορες οικονομικά

Χρησιμοποιώ εγώ τη μάσκα του ρόλου που θέλω, όχι αυτή εμένα.
ΥΓ. Και εσείς οι άντρες έχετε τις δικές σας μάσκες...και αυτές είναι οι τρίχες

Και δεν μιλάω γιά τωρα τελευταία που όλοι κυκλοφορούν σαν τους ΖΖ Τop και τον Άρη Βελουχιώτη όλα σε ένα, αλλά και από πιό παλιά.
Μιά τα μαλλιά, μιά τα μουστάκια, μιά τα μούσια, μιά όλα μαζί, είχατε και εσείς το δικό σας προσωπείο να επιδείξετε.
Και τον παραφροντίζουν θα έλεγαseliniasmenos έγραψε:Σας έχω καλά και κακά νέα.

Και σκέψου ότι εδω δεν υπάρχουν τρείς αποδέκτες αλλά δύο.
Πρώτος και κύριος το είδωλό τους στον καθρέφτη να γίνει αποδεκτό από τους ίδιους.
Και δεύτερος οι άλλοι άντρες.
Τρίτος δεν υπάρχει. Πιό άμεσα τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν

L'état, c'est moi