Εξέγερση μεταναστών Αμυγδαλέζα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: Εξέγερση μεταναστών Αμυγδαλέζα

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 14 Αύγ 2013, 08:22

Divine Sinner έγραψε: θα κατηγορησω
Α) αυτους που τον φεραν στο σημειο να πειναει (τους οποιους συνηθως εμεις οι δυτικοι τους εχουμε σε υπολειψη και εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με εμας).
και
Β) αυτους που τους επιτρεπουν να βρισκονται στην χωρα μου.
Το να στρεφει κανεις το μενος του σε αυτον που εχει αναγκη κι οχι σε αυτον που την χρησιμοποιει για να πλουτησει ειναι κοντοφθαλμο.
κανενα μενος Φωτη δεν το καταλαβες αυτο σωστα.
δεν ειναι μενος οτι δεν μπορει να ζηταει aircontition ενας παρανομος οταν πολλοι Ελληνες δεν το εχουν

ειναι ξεφτυλα απλα . να φερομαστε ποιο καλα στους παρανομους απο τους ημεδαπους
οταν η χωρα δεν εχει φροντισει τα παιδια της ολα τα αλλα ειναι απλα κινησεις με σκοπο και τιποτα παραπανω .

τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε?
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 14 Αύγ 2013, 09:47

Τάλως έγραψε:
Divine Sinner έγραψε: θα κατηγορησω
Α) αυτους που τον φεραν στο σημειο να πειναει (τους οποιους συνηθως εμεις οι δυτικοι τους εχουμε σε υπολειψη και εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με εμας).
και
Β) αυτους που τους επιτρεπουν να βρισκονται στην χωρα μου.
Το να στρεφει κανεις το μενος του σε αυτον που εχει αναγκη κι οχι σε αυτον που την χρησιμοποιει για να πλουτησει ειναι κοντοφθαλμο.
κανενα μενος Φωτη δεν το καταλαβες αυτο σωστα.
δεν ειναι μενος οτι δεν μπορει να ζηταει aircontition ενας παρανομος οταν πολλοι Ελληνες δεν το εχουν

ειναι ξεφτυλα απλα . να φερομαστε ποιο καλα στους παρανομους απο τους ημεδαπους
οταν η χωρα δεν εχει φροντισει τα παιδια της ολα τα αλλα ειναι απλα κινησεις με σκοπο και τιποτα παραπανω .

τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε?
Kι εγω ειναι φορες που αναρωτιεμαι.
Τοτε γιατι η αστυνομια κυνηγαει, διωχνει ή συλλαμβανει τους (συνηθως) μαυρους που πουλανε
τις μαιμουδες τσαντες Λουί Βιτόν και Μπέρμπερυ αντί απλώς να κάνει μια καταγραφη, να αναζητησει
τον τροφοδοτη και αρχικο κατασκευαστη και διακινητη των μαιμου προϊοντων και να ανακοψει
την φόρα τους απο την αρχη;

Το ιδιο και για τους λαθροεισερχομενους:
εφοσον εχουν εντοπιστει τα σημεια εισοδου σε ξηρα και σε θαλασσα γιατι δεν εστιαζουν εκει και μονο
εκει με ολες τους τις δυναμεις οι αρχες, παρα κανουν σκηνικα "σκουπας" κι εναποθεσης οσων συλλεξουν εκει
στα κοντεϊνερς;

Γιατι δεν επιλυουν το ζητημα σε επιπεδο πρεσβειών ή ακομα και κυβερνησεων;
Εφοσον το Μπαγλαντες και το Πακισταν εχουν ενα καθολου ευκαταφρονητο ποσοστο πολιτων τους
εντος της ελληνικης επικρατειας, βεβαια οχι με την ιδιοτητα του τουριστα αλλα με εκεινη του φυγά;

Αν μια μερα αποφασιζε η μιση Τουρκια να μεταναστευσει στην Ευρωπη μεσω Ελλαδας, κρυφα
και χωρις καμμια νομιμοτητα, και παλι θα την αφηναν;

Αν ο Ινδος/Κογκολεζος/Μπαγλαντεσι/οτιδηποτε πεινασμενος και κατατρεγμενος με δει στον δρομο,
λιμπιστει την τσαντα μου και το βλεμμα μου, νομιμοποιειται να με ακολουθησει, δει πού μενω
και οπου ηθελε προκυψει δια της βιας;
Τοτε γιατι η δικαιοσυνη θα κυνηγουσε να δικασει και να σωφρονησει αυτον που ειναι απλως
ενα οργανο αντί του τρυπιου συστηματος που του επετρεψε να βρισκεται σε μια κοινωνια
φυτευτος κι ουρανοκατεβατος;
Ο παραβατης θα μπει φυλακη ετσι; Γιατι ; Αφου εκεινος απλώς πεινουσε (απο πεινα για τροφη αλλα ισως κι απο
σεξουαλικη πεινα).
Γιατι να δικαστει αυτος (που λες οτι δεν φταιει που ηρθε εδω κι εφτασε να κλεψει) κι οχι ο δουλεμπορος του
για το εγκλημα οχι μονο της δουλεμποριας αλλα και για κεινο που διεπραξε ο λαθροεισερχομενος;
Γιατι οχι η μια και η αλλη κυβερνητικη αρχη που με τις αστοχιες τους συνεβαλαν στην καταληξη αυτη;

Τις πολιτικες και τους πολιτικους τους κατηγορουμε καθε μερα και με καθε ευκαιρια.
Φτανει αυτο, μια μιρλα και μια γκρινια για να λυθει αυτο που βιωνουμε και βιωνουν;
Γιατι καταλαβαινω οτι ουτε κι εκεινοι θα προτιμουσαν να καταληξουν φυλακισμενοι,
μιας και στα κοντέινερς φυλακισμενοι ειναι, στην πραξη.
Δεν εχω καμμια λυση αλλα μια απλη κι αοριστη δηλωση οτι δεν φταινε τα "πιονια"
αλλα ο "στρατηγος" εμενα δεν με καλυπτει, γιατι εγω ως γυναικα της Δυσης ειμαι
πιο προσιτο θυμα του ανδρα της Σαρια εν συγκρισει με σενα ή τον Ταλως ή οποιονδηποτε
δυτικο ανδρα.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 10:05

Eva Luna έγραψε: Kι εγω ειναι φορες που αναρωτιεμαι.
Τοτε γιατι η αστυνομια κυνηγαει, διωχνει ή συλλαμβανει τους (συνηθως) μαυρους που πουλανε
τις μαιμουδες τσαντες Λουί Βιτόν και Μπέρμπερυ αντί απλώς να κάνει μια καταγραφη, να αναζητησει
τον τροφοδοτη και αρχικο κατασκευαστη και διακινητη των μαιμου προϊοντων και να ανακοψει

εφοσον εχουν εντοπιστει τα σημεια εισοδου σε ξηρα και σε θαλασσα γιατι δεν εστιαζουν εκει και μονο
εκει με ολες τους τις δυναμεις οι αρχες, παρα κανουν σκηνικα "σκουπας" κι εναποθεσης οσων συλλεξουν εκει
στα κοντεϊνερς;

Εφοσον το Μπαγλαντες και το Πακισταν εχουν ενα καθολου ευκαταφρονητο ποσοστο πολιτων τους
εντος της ελληνικης επικρατειας, βεβαια οχι με την ιδιοτητα του τουριστα αλλα με εκεινη του φυγά;
Αναρωτιέσαι ? Τι αναρωτιέσαι ?

Το όλο θέμα συντηρείται εσκεμμένα χρόνια τώρα...
Για εσωτερική, αλλά και εξωτερική κατανάλωση.....

Βόλευε, βολεύει και θα βολέψει πολλούς, και πολλές καταστάσεις....

Υ.Γ. Και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό.... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 14 Αύγ 2013, 10:32

Eva Luna έγραψε:Να το παλι το χαρισμα το προφητικο! :shock:
(το οποιο ειχαμε πει εκει που ειχαμε πει, οτι ειναι συνδυασμος διαισθησης και διορατικοτητας)
Ο,τι και να ειναι, ιδού, δεν αφηνει αμφιβολιες!
Και πριν προτρεξουμε να παρατηρησουμε πως δεν αφορα εμας εφοσον αποροι δεν ειμαστε,
μ' αυτο το πλευρο να κοιμομαστε.
Δεν έχω κανένα προφητικό χάρισμα ούτε διορατικότητα.
Χάνομαι στη μετάφραση των γεγονότων και τι κρύβουν πίσω τους.

Ένα νέο άσχετο θέμα κολλάει καλά με το θέμα που εξετάζουμε και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αμυγδαλέζα.

Κυνηγούν λέει τους κατασκηνωτές που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ και τους βάζουν πρόστιμο 300 ευρώ.

Χάνεις το σπίτι σου και δεν έχεις λεφτά για νοίκι.
Ο δρόμος δεν είναι δημόσιος ούτε και οι "αλάνες"
Ήδη κάποιοι κάνουν κάμπινγκ στην πόλη επειδή δεν έχουν χρήματα για να νοικιάσουν σπίτι.

Απαγορεύουν το κάμπινγκ στην εξοχή βγάζοντας από τη ναφθαλίνη κάποιο νόμο του 70 περί αλητοτουρισμού.
Αλλά για την πόλη χτυπά η καμπάνα.
Να σου πάρουν το σπίτι.
Να σε κυνηγάνε αν στήσεις σκηνή δίπλα στο αμάξι σε κάποια αλάνα και να σε στέλνουν στην Αμυγδαλέζα που θα μετατραπεί σε ένα είδος "πτωχοκομείου".
Το "θολωμένο μου μυαλό" (Αθανατε Άκη Πάνου) φαντάζεται και εμπόριο οργάνων με διατίμηση ανάλογα με το τι χρωστάει ποιός. Χρωστάς 1500 Ευρώ? Κατάσχεση νεφρού και μπλα μπλα μπλα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 14 Αύγ 2013, 10:37

Dread έγραψε:

στα κοντεϊνερς;

Αναρωτιέσαι ? Τι αναρωτιέσαι ?

Το όλο θέμα συντηρείται εσκεμμένα χρόνια τώρα...
Για εσωτερική, αλλά και εξωτερική κατανάλωση.....

Βόλευε, βολεύει και θα βολέψει πολλούς, και πολλές καταστάσεις....

Υ.Γ. Και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό.... :wink:
Βολευει, σαφως.
Κι επειδη βολευει εκεινους -τους οποιους εκεινους- εγω θα πρεπει να το δεχτω άβουλα;
Δεν συναινω κι ας μην εχω κατι χειροπιαστο να κανω.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 14 Αύγ 2013, 10:43

Βολεύει και πολύ μάλιστα.
Οι μετανάστες είναι μπαλαντέρ για κάθε χρήση.
Κάτι σαν τον μαϊντανό το αλάτι και το πιπέρι
Σαν την κόκα κολα που πάει με όλα.

Θέλουν μπαμπούλες τους χρησιμοποιούν για μπαμπούλες.
Θέλουν δολοφόνους? Χρησιμοποιούν κάποιους για "συμβόλαια θανάτου"

Θέλουν Χρυσαύγουλα? Οι μετανάστες έγιναν καλό άλλοθι για να γιγαντωθεί η Χ.Α.

Θέλουν τσιπάκια? από τους μετανάστες θα αρχίσουν.
Θέλουν πτωχοκομεία και Αμυγδαλέζες? Μετανάστες θα βάλουν μέσα.

Θέλουν Μανωλάδες και χαμηλά μεροκάματα τους μετανάστες θα βαρέσουν με το όπλο.

Μετανάστες=πειραματόζωα. Απορροφούν τους κραδασμούς και σου λέει μετά ο άλλος: Μετανάστες βαράνε καλά τους κάνουν να έμεναν στην πατρίδα τους.

Αυτοί έχουν μια πατρίδα καβάτζα εμείς τι έχουμε?

Με τις προφητείες έχω ένα θέμα.
Μία απέχθεια θα έλεγα.
Ο γούγλης προχθές είχε αφιέρωμα στο Σρέντιγκερ και τη γάτα του τη νεκροζώντανη.

Εγώ τα λέω. Αν επαληθευτούν είναι αποτυχία γιατί θα σημαίνει ότι δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ για να μην επαληθευτούν.
Σε ένα κβαντικό Σύμπαν οι προφητείες λέγονται για να ΜΗΝ επαληθεύονται.

Για να δούμε θα γίνει το κβαντικό άλμα έτσι ώστε η Αμυγδαλέζα πτωχοκομείο να περάσει σε ένα παράλληλο Σύμπαν?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 10:45

Καλημερα Μαρια, στην Β Ευβοια μια Κυριακη πρωι,η τουριστικη Αστυνομια μας την ''εκανε''
την παραβαση.Ηταν το 2003.Περασα δικαστηριο μετα απο,δεν θυμαμαι, 1-2 χρονια.
Εκεινη τη μερα ,ηταν ολοι,για το ιδιο θεμα.Ανεβαιναμε στο ειδωλιο,τα λεγαμε λιγο,ακουγαμε
το προστιμο.Ο αστυνομος μας κραταγε,μαζευομασταν 4-5 διπλα απο το ειδωλειο και μας πηγαινε
σε ενα γραφειο ,ολους μαζι,να πληρωσουμε.Ωραιο μαγαζι ,το γραφειο,φραγκα και αγιος ο θεος...
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 14 Αύγ 2013, 12:54

Πολυ ωραιο ερωτημα
για τον ιδιο λογο που εχουμε υπουργειο δημοσιας ταξεως
για να μπορει ο καθε δουλεμπορος πρεζομπορος να λαδωνει ποιο ευκολα
και να εχει τα χερια της αστυνομιας δεμενα

αν και για εμενα μια απλη καταγραφη δεν αρκει .
και αυτους που τα πουλανε πρεπει να συλαβουν και τους δουλεμπορους .
και ο καθε ενας στο σπιτι του(μεταναστες). η στη φυλακη που του πρεπει(δουλεμποροι) .
στα κοντεϊνερς;
Τωρα δηθεν εχουν κανει μια προσπαθεια και εκλεισαν τα συνορα στον Εβρο και λενε πως ολοι τωρα εχουν μαζευτει και κανουν
προσπαθειες απο το Αιγαιο. ιδωμεν!

Αν μια μερα αποφασιζε η μιση Τουρκια να μεταναστευσει στην Ευρωπη μεσω Ελλαδας, κρυφα
και χωρις καμμια νομιμοτητα, και παλι θα την αφηναν;
ειναι η μιζα του υπουργου
ειναι και στο δουλεμποριο μεγαλο το κεφαλαιο που μοιραζονται
Τις πολιτικες και τους πολιτικους τους κατηγορουμε καθε μερα και με καθε ευκαιρια.
Φτανει αυτο, μια μιρλα και μια γκρινια για να λυθει αυτο που βιωνουμε και βιωνουν;
Γιατι καταλαβαινω οτι ουτε κι εκεινοι θα προτιμουσαν να καταληξουν φυλακισμενοι,
μιας και στα κοντέινερς φυλακισμενοι ειναι, στην πραξη.
Δεν εχω καμμια λυση αλλα μια απλη κι αοριστη δηλωση οτι δεν φταινε τα "πιονια"
αλλα ο "στρατηγος" εμενα δεν με καλυπτει, γιατι εγω ως γυναικα της Δυσης ειμαι
πιο προσιτο θυμα του ανδρα της Σαρια εν συγκρισει με σενα ή τον Ταλως ή οποιονδηποτε
δυτικο ανδρα.
συμφωνω

αλλα γενικα το προβλημα με τον στρατο μας και την αστυνομια μας που ειναι και αυτοι με δεμενα χερια ειναι οτι δυστιχως κανουν κουμαντο οι υπουργοι
τα υπουργεια δημοσιας ταξεως και αμυνης υπαρχουν μονο για μιζες απο δουλεμποριο, πρεζεμποριο και εξοπλισμων του στρατου
και κακως υπαρχουν .

Αντι για τον υπουργο δημοσιας ταξεως μεσα στη βουλη αρκει να μπει ο αρχηγος της αστυνομιας
ο οποιος θα ειναι υπολογος στην κυβερνηση και δεν θα εχει ασυλο οταν κανει μαλακιες η βρεθει να παιρνει μιζες.
Και στη θεση του υπουργου εθνικης αμυνας θα ειναι ο αρχηγος του στρατου μεσα στη βουλη.
οι οποιοι ουτε ασυλια θα εχουν ουτε τιποτα και ετσι γλυτωνεις πολλα δυσλειτουργικα προβληματα η προβληματα απο μιζες εξοπλισμων .

γιατι σημερα αμα γινει πολεμος θα μας σωσει η φοφη που εχει πειρα στο στρατο και στο μετωπο :jerk:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”