doctormarkon έγραψε:Τάλως: Αν υπήρχε κρατοαπαγόρευση θα έλεγες το ίδιο?
Εγώ δεν τρώω κρέας και έχω πει τις απόψεις μου περί του θέματος αλλά θα αντιδρούσα το ίδιο και περισσότερο.
Γιατί θα γίνει και αυτό όταν τελειοποιηθεί η κρεατόμαζα.
Στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος θα γίνει και θα ντυθεί με ένα "ιερό" μανδύα.
.
Θα δούμε και μέτρα της Ατζέντας 21 όπως απαγόρευση του να μαζεύεις χόρτα στο βουνό, απαγόρευση του κυνηγίου (οι ζωόφιλοι θα χαρούν αλλά και αυτό στο πλαίσιο του όλου πακέτου βρωμάει) η απαγόρευση να έχεις πηγάδι (ήδη τα καταγράφουν και τα φορολογούν).
Ακόμα θα απαγορευτεί και το να καλλιεργείς μαρούλια στο μπαλκόνι σου.
Ισχυουν ολα αυτα. αλλα δεν ειναι τα παντα μια συνωμοσια που θελει το κακο μας η να μας διαλυσει
αν και πολλες φορες μεσα απο τις απαγορευσεις αυτες εχουμε ζημιες
αλλα αυτο για εκεινους ειναι απλα μια παραμετρος οχι τοσο σημαντικη.
ειναι μια απαντηση πολυ ποιο απλη
Πισω απο τη σκηνη υπαρχει ενα παιχνιδι το οποιο εχει απλα απλα να κανει με εταιριες που θελουν να περασουν το συμφερον τους με σκοπο το κερδος! δεκαδες μελετες πληρωμενες απο εταιριες που θα μας που για
- Τα ωφελη του τσιγαρου
- τα κακα βακτηρια οταν καλλιεργουμε μονοι μας
- το επικινδυνο του να μαζευεις χορτα στο βουνο
- αυτες τις μπουρδες περι μητρικου θηλασμου που προωθουν καποιοι
και τοσα αλλα
ολα εχουν σκοπο η καθε εταιρια να αυξησει το κερδος τις και λαδωνοντας πολιτικους περναει νομους ανευ προηγουμενου .
αυτο δεν συμβαινει 2-3 χρονια τωρα.
το ξερουμε εδω και δεκαετιες
και εμεις τι καναμε για αυτο? μια ζωη τους ιδιους εχουμε και κυβερνανε.
βλεπουμε βραχυπροθεσμα .
Σου ειχα θεσει ενα ερωτημα για τα καθεστωτα και ιδεολογιες .
χρειαζεται ελεγχος του τι μπαινει και βγαινει απο την χωρα. απο προιοντα μεχρι ανθρωπους .
Ο τροπος μορφωσεως τις κοινωνιας επισης!!!!
προσωπικα πιστευω οτι τα φιλελευθερα και κομμουνιστικα καθεστωτα δεν μπορουν να φερουν λυση στο προβλημα.
καθως ποτε δεν θα προασπισουν εθνικα συμφεροντα
και η υγεια τις Ελληνικης κοινωνιας ειναι ενα τετοιο συμφερον
προσωπικα πιστευω πως μονο η εθνικιστικη ιδεολογια μπορει να δωσει λυση στο προβλημα .
(και εννοω τροπο σκεψης της κοινωνιας)
αλλα παρακαλω σε αυτο το διαλογο να μην βαλουμε στην μεση ταμπελες που εβαλαν στον εθνικισμο καποιοι τυποι
ουτε να τον συνδεσουμε με πραξεις βιας ασχετες με αυτον . και προφανως δεν μιλαω για την χρυση αυγη .
αλλα για τον τροπο συμπεριφορας ενος εθνικιστη .