Απρέπεια ο δημόσιος θηλασμός!!!!!!!!!!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Re: Απρέπεια ο δημόσιος θηλασμός!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από Irene3006 » Παρ 15 Μαρ 2013, 19:33

Ε και πάλι.... Είναι βλακώδες να θεωρήσεις ότι προκαλεί η γυναίκα που θηλάζει το μωρό της δημόσια...
Είναι μωρό και χρειάζεται την τροφή του.... Έλεος δηλαδή.... Δεν χρειάζεται να δει κάποιος την μάνα
για να φτιαχτεί.... Λίγο παραδίπλα να κοιτάξει, όλο και κάτι θα βρει, δεν μπορεί.... Άλλα κι άλλα δεν
μας πειράζουν, ο θηλασμός μας πείραξε.... Δεν πάμε καλά....
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 15 Μαρ 2013, 23:15

Πρώτα από όλα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι επικρατούν πολλές απόψεις. Αυτοί που το προωθούν γνωρίζουν ότι είναι αμφιλεγόμενο και το προωθούν για να μας διαιρέσουν κι να μας αποπροσανατολίσουν από τα βασικά των ημερών μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσετε τις μητρικές σας ευαισθησίες για το πού θα θηλάσετε και να ασχοληθείτε με το αν και σε τι κόσμο θα μεγαλώσετε το παιδί σας. Τόσα που γίνονται αυτή τη στιγμή, αυτό σας έθιξε; Θα πρέπει να είστε και πολύ "εκ του ασφαλούς" για να σας ενοχλεί αυτό τούτη την ώρα.

Από κει και πέρα, επειδή έχω ασχοληθεί και έχω ανεβάσει βιντεο σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής προπαγάνδας των σιωνιστών, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε διάφορα πράγματα που ενώ ίσως για μας να μην είναι προκλητικά, για άλλους ίσως να θεωρηθούν. Ας έχουν τα παιδιά να φάνε (κι εσείς να έχετε γάλα να τους δίνετε) κι αφήστε τα που και πως. Δεν είναι η ώρα.

Οι "αποπροσανατολιστές" ας έκαναν εκπομπές για τη σημασία του μητρικού γάλακτος στην υγεία του παιδιού, κι ας άφηναν τα περιττά.
butterfly έγραψε:Με την λογικη οτι το στηθος ειναι γεννητικο οργανο και σκανδαλιζει η δημοσια θεα του θηλαζοντος βρεφους, ας απαγορευσουμε και την δημοσια θεα του στοματος. Πολλα πονηρα μυαλα δεν σκεφτονται "αμαν κατι χειλαρες για φιφα" , στην θεα ομορφων γυναικειων χειλιων; Μπουργκα, να μη σκανδαλιζουν!
Εγώ πάντως, αφού γνωρίζω τη σεξουαλική προπαγάνδα που έφαγε ο κόσμος επί δεκαετίες, και κατά συνέπεια το γεγονός ότι υπάρχουν πλανεμένα - διεστραμμένα μυαλά ανάμεσά μας, δε θα άφηνα τη γυναίκα μου να θηλάζει δημοσίως. Τόσο δύσκολο είναι να θηλάσει σπίτι; Οι υπόλοιπες οικογένειες ας κάνουν ό,τι θέλουν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Μαρ 2013, 23:41

Aμάν! Όλοι όσοι θέλω να "δω" πάνε και ποστάρουν σ'αυτό το νήμα.
Μέχρι κι ο ΟΤΤΟ μας που είχε τόσο καιρό να έρθει...
Ε, γινόταν να μην το ξανανοίξω;
Καλώς μας επανέκαμψες φίλε, κι εύχομαι να σε βλέπουμε πιο συχνά πλέον.

OTTON έγραψε:Αυτοί που το προωθούν γνωρίζουν ότι είναι αμφιλεγόμενο και το προωθούν για να μας διαιρέσουν κι να μας αποπροσανατολίσουν από τα βασικά των ημερών μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσετε τις μητρικές σας ευαισθησίες για το πού θα θηλάσετε και να ασχοληθείτε με το αν και σε τι κόσμο θα μεγαλώσετε το παιδί σας. Τόσα που γίνονται αυτή τη στιγμή, αυτό σας έθιξε; Θα πρέπει να είστε και πολύ "εκ του ασφαλούς" για να σας ενοχλεί αυτό τούτη την ώρα.
Πες τα! :clap:
OTTON έγραψε:Από κει και πέρα, επειδή έχω ασχοληθεί και έχω ανεβάσει βιντεο σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής προπαγάνδας των σιωνιστών,
Το ξέρουνε το ξέρουνε :wink:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 32#p200932
OTTON έγραψε:Ας έχουν τα παιδιά να φάνε (κι εσείς να έχετε γάλα να τους δίνετε) κι αφήστε τα που και πως. Δεν είναι η ώρα.
Έτσι! :thumb: Ένα απ'τα ελαττώματα της ράτσας μας είναι ότι το χάνει λίγο (έως πολύ) στις προτεραιότητες. Δυσκολεύεται πολυ να τις βάζει. Ίσως κι εγώ να'μουν ακριβώς έτσι αν είχα μεγαλώσει εν Ελλάδι, που τα λαμόγια φρόντιζαν να ενισχύσουν αυτό το γονιδιακό μας ελάττωμα, από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Πάνω σ'αυτό θα παραπέμψω στον Άικ που σε κάποια ομιλία του είπε
proteraiothtes.png
Πω πω πω η Τζάνετ Τζάκσον, έβγαλε τα στήθια της έξω στο superbowl!
Αυτό πρόσβαλε/εξόργισε την ηθική τους.
Χωρίζουν τα μυαλά τους σε κουτάκια και δεν βλέπουν την αντίφαση ανάμεσα στην επίδειξη της Τζάκσον και σ'ένα παιδί που διαμελίζεται από βόμβα...

Kι εδώ εμείς τι κάναμε, ολόκληρο θέμα για μια κοπελιά που της έκατσε στραβά μ'έναν ΚΟΠΑΝΟ φρουρό, και δεν μας απασχολεί όπως μας απασχόλησε αυτό, το γεγονός ότι παιδιά λυποθυμούν από την πείνα στο σχολείο...

Αν κάποιος το'φερε αυτό εδώ http://www.katohika.gr/2013/03/mathitis ... peina.html και το'βαλε κάπου και δεν το είδα, ζητώ συγνώμη... αλλά για να μην το δω, ή δεν αναφέρθηκε καθόλου, ή απλά ειπώθηκε με ένα ποστ και πάντως δυο προς τρεις σελίδες τόπικ, δεν έπιασε!

I rest my case.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 16 Μαρ 2013, 23:02

Οι μισοι κυκλοφορουν με τα στοιχειωδη ρουχα

και μας πειραζει μια μανα που δινει ζωη

:jerk:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Μαρ 2013, 00:46

Τάλως έγραψε:Οι μισοι κυκλοφορουν με τα στοιχειωδη ρουχα

και μας πειραζει μια μανα που δινει ζωη

:jerk:
Κανέναν δεν πειράζει, μα ΚΑΝΕΝΑΝ ομως, πλην ενός κόπανου σεκιουριτά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 11 Μάιος 2013, 13:18

@FB

Εικόνα

Παρατηρήστε την ιστορική εξέλιξη της πουριτανικής κοινωνίας μέσω μιας ετικέτας.
Μήπως κάποτε αγαπούσαμε περισσότερο την ουσία και τη ζωή,
και μήπως τώρα βαδίζουμε προς ένα νέο μεσαίωνα;
Όπως λέει και το Mavro Karoto "Γάλατα υπάρχουν πολλά, Νουνού όμως δύο."

http://www.gatalexiko.gr/verbsDetailsmk.asp?id=77

Ο λόγος μου κόντρα στον διαφημιστικό λόγο, σ΄ένα σλόγκαν που διέδιδε ψευδώς πως Γάλατα υπάρχουν πολλά, Νουνού όμως ένα!. Για την ακρίβεια, τo Γάλατα υπάρχουν πολλά, Νουνού όµως δύο ... ήταν ο τίτλος ενός εκτεταµένου σχολίου µου στις σελίδες "Πλίνθοι και Κέραµοι»*. Το σχόλιο κατά λέξη: "ο λόγος για ένα σκουριασµένο, παραµορφωµένο, κονσερβοκούτι γνωστής πολυεθνικής του γάλακτος. Ένα Νουνού king size, συγκεκριµένα. Το ανακόλυψα εντελώς τυχαία, σ' ένα πρόσφατο ταξίδι µου µέσα στο χρόνο' µόλις πριν από δύο εβδοµάδες, για την ακρίβεια, κι ενώ προσπαθούσα να βάλω σε κάποια τάξη - µαζί µε τις σκόρπιες σκέψεις µου - το ερµητικά κλειστό (για πολλά χρόνια) "εξοχικό» που µου κληροδότησε η καλή µου η γιαγιά η Ελένη. Βρισκόταν (το εν λόγω κονσερβικό) µέσα σ' ένα παλαιού τύπου ξύλινο ντουλάπι κουζίνας, ανάµεσα σε διάφορα άλλα τυποποιηµένα αναλώσιµα που η ηµεροµηνία λήξης τους είχε υπερβεί προ πολλού την δωδεκαετία. Πίσω από µια ξεσκισµένη σακούλα µε κονιορτοποιηµένα φασόλια γίγαντες κι εκατοντάδες - χιλιάδες ίσως - πτωµατάκια απολιθωµένων οσπριοδίαιτων εντόµων, ένα πλαστικό µπουκάλι ξίδι πλαγκτόν και αηδιαστικά αιωρήµατα εστραγκόν, και µια αρµαθιά φρούδες φλοίδες σκόρδων (που, τι περίεργο!, διατηρούσαν τον αρχικό όγκο τους, ακόµα και χωρίς το περιεχόµενό τους). Η κόρη µου, χωρίς δεύτερη σκέψη, άδραξε το Νουνού και το εκσφενδόνισε σε µια από τις µαύρες εκείνες σακούλες των σκουπιδιών, όπου είχαµε προαποφασίσει να ξεφορτωθούµε τις σωρούς των διαφόρων υλών, τις οποίες µεθοδικά συσσώρευε «για ώρα ανάγκης- η ήδη εξαϋλωµένη γιαγιά µου. Δεν ήταν παρά µια εσωτερική παρόρµηση, µια αντανακλαστική κίνηση του υποσυνείδητου, όταν όρµησα να το διασώσω από την άγουσα στη χωµατερή των Νέων Λιοσίων. Επιτέλους, κρατούσα στα χέρια µου το απαραίτητο πειστήριο της µνηµονικής µου αξιοπιστίας! Όντως - και παρά τους κοµπασµούς της σχετικής τηλεοπτικής διαφήµισης - εγώ τελικά είχα δίκιο! Στα τόσα γάλατα δεν ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει µόνον ένα Noυvoύ. Το τεκµήριο δεύτερο Νουνού (βλέπε φωτό), βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτηµάτων, που στο, µεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νου µου. 'Οπως το γιατί η νεαρά Ολλανδέζα (της ετικέτας του) ανασκουµπώθηκε αιφνιδίως, στερώντας µας έτσι τη θέα του υπέροχου µητρικού στήθους της. Ή, ποιοι ακριβώς λόγοι εξανάγκασαν την Fries/and Frico Domo-Holland (την παραγωγό εταιρεία, δηλαδή) σε αυτή την αναδροµική ... κρίση σεµνοτυφίας. Ή, τέλος, ποια συσκευασία θα είχε το Νουνού αν, επί παραδείγµατι, περιείχε αντί για αγελαδινό, αυτούσιο µητρικό γάλα». Βλέπε και λήμμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Μάιος 2013, 14:57

Σηκώθηκα και πήγα στο ψυγείο να βεβαιωθώ. Μάλιστα... άλλαξε η εικόνα.
Από πότε άραγε;
Δεν το θεωρώ πουριτανισμό αυτό.
Σιγά μην είναι πουριτανοί αυτοί που στηρίζουν δημιουργία κόμματος παιδοφίλων, αυτοί που η παιδοφιλία είναι το ψωμοτύρι τους.

Είναι στα πλαίσια του να ΜΗΝ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ο θηλασμός!
Υπάρχουν τα γάλατα σε σκόνη. Τι θα τα κάνουνε αυτά, θα τα βάλουν στα οπίσθιά τους; Και πώς θα αναπτυχθεί το παιδί μετά το θηλασμό,. πώς μετά τα γάλατα σε σκόνη;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 11 Μάιος 2013, 15:23

Αρκετα παλιοτερα που ειχε συζητηθει το ιδιο θεμα με την ετικετα του εβαπορε σε γονεϊκο φορουμ,
ειχε κι εγω την ιδια απορια οπως κι αλλοι γονεις. Η απαντηση που εδωσε αλλο μελος - γονιος ηταν
οτι η εταιρεια απεσυρε αυτη την ετικετα ωστε να μην θεωρηθει εσφαλμενα οτι το κουτι περιεχει
ανθρωπινο μητρικο γαλα απο καταναλωτες σε χωρες του τριτου κοσμου. Καπως ετσι ηταν η απαντηση
και μου φανηκε κουλη. Απ΄την αλλη, δεν ξερουμε και πώς σκεφτονται οι ανθρωποι που
το βλεπουν για πρωτη φορα. Το θεμα ειναι πού το βρισκουν; Αφου ψοφανε της πεινας.
Η μηπως τους το μοιραζουν απο τις "ανθρωπιστικες" οργανωσεις;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”