Uploaded with ImageShack.us

Αν μιλάς για το παλιό τόπικ (μου) περί σεβασμού, δεν είναι κλειδωμένο.paris4u έγραψε:αυτο ομως (και μαλιστα κοιτα να δεις κατι περιεργο,σημερα μετα απο τοσα χρονια το διαβαζα το πρωι) γιατι το κλειδωσες δεν καταλαβα τι εγινε

Κοινός τόπος της φωτο που έβαλες, με το στίγμα μας, είναι φυσικά ο σεβασμός...... Αυτή τη σχέση έχουν τα δύο.Kariatida έγραψε:Τι σχέση έχει η φωτογραφία με το στίγμα των Ιδεό;![]()
ArELa έγραψε: Υπήρξε αρχικά ο θεμέλιος λιθος στο Στίγμα των ΙΔΕΟ (όπου και αναφέρεται εξ αρχής και δη με κεφαλαία)
Και σε μας αρέσει. Και αυτό κάναμε, το συζητήσαμε...Είναι μια φωτογραφία που μου αρέσει, και την έφερα για να τη μοιραστώ και για όποιον θέλει να τη συζητήσουμε.
Θα υποθέσω πως δε θες συνένωση με το παλιότερο ομότιτλο τόπικ.Το αν υπάρχει άλλο τόπικ ή κάτι άλλο στο φόρουμ, δεν με απασχολεί
Το περιεχόμενο και νόημα όπως λες της φωτο (όπως και ο τίτλος που έδωσες στο νήμα σου) είναι ο σεβασμός. Τη φωτο την επικροτήσαμε όλοι. Απλά αναπτυχθήκαμε (με αφορμή αυτήν) στο θέμα που επισημαίνει, δηλαδή στον σεβασμό.καθώς το θέμα μου είναι η φωτογραφία και το νόημά της.
ποιος είπε ότι η φωτο υπονομεύει το φόρουμ ή τη δομή του?Δεν υπονομεύεται το φόρουμ ή η δομή του με μία φωτογραφία, ήμαρτον.

+1 κι απο εμεναKariatida έγραψε:Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και γίνε ο ίδιος ο πλοηγός της ζωής σου. Κανένας άλλος δεν μπορεί να γίνει καλύτερος καπετάνιος στο καράβι σου από εσένα. Είσαι εδώ, είσαι αληθινός και μπορείς να κάνεις τα πάντα.