Digenis έγραψε:Εσύ σφάλεις φίλη μου, όχι εγώ. Ο αθλητισμός, και κάθε άθλημα έχουν πολλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και η ευχαρίστηση των φιλάθλων. Εκτός κι αν εσύ, όταν έβλεπες τον Μελισσανίδη στον ίππο, ένιωθες τον πνεύμα σου να εξυψώνεται γνωρίζοντας άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας. Οι περισσότεροι στόχοι πέραν της ευχαρίστησης, αφορούν τους αθλητές, κι όχι τους παρατηρητές.
Για τα υπόλοιπα, είτε δεν θέλεις να μου πεις το επάγγελμα σου (πολύ δίκαιο και το αποδέχομαι), είτε είσαι βολεμένη και δεν θες να μου δώσεις πάτημα. Να ξέρεις πως ότι από τα δύο και να ισχύει, δεν με αφορά. Αλλά στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο (άσχετα με το τι έχεις περάσει μέχρι να βολευτείς), μην κάνεις υποδείξεις σε μη-βολεμένους.
Ζήτησες καθιστική διαμαρτυρία εν μέσω σταδίου από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής. Στην ουσία τους ζήτησες να θέσουν τη δουλειά τους σε κίνδυνο.
πάμε στο τελευταίο που είναι όλα τα λεφτά, ναι τα καημένα έχουν βγάλει λίγα ήδη ε με τα χρυσά τους πόδια; θα χάσουν την δουλειά τους κι ύστερα πως θα ζούν ζωή κινηματογραφικών αστέρων ε; που θα βρίσκουν μανεκέν και χρυσά κολ γκερλ να τη βγάζουν; πως θα συντηρούν βίλες με πισίνες;
το επάγγελμά μου; είπες εσύ για το δικό σου; αλλά τέλος πάντων να σου απαντήσω, γραμματέας και χειρίστρια υπολογιστών ήμουν, χειρίστρια προγραμματος ειδήσεων σε ένα μικρό κανάλι κάποτε, και έχω διδάξει και αγγλικά σε ένα φροντιστήριο, πωλήτρια σε σουπερ, ταμίας σε σούπερ, καθαρίστρια. αυτά έχω κάνει. είμαι από το 2002 άνεργη. ο σύζυγος ήδη είχε μείνει άνεργος όταν έμεινα κι εγώ, νιοπαντροι τότε. μετά από διετία βρήκε δουλειά αλλά ήδη πολλά είχαν πάει στράφι για τα όνειρα δυο νιόπαντρων, λίγο αναπνεύσαμε οικονομικά με τις διπλοβάρδιες του συζύγου και τα χιλιομετρικά του να' ναι καλά ο άνθρωπος, τώρα πια κουτσουρεύτηκε ο μισθός του και ζούμε με ελάχιστα. δεν το παίρνεις φίλε πίσω το βολεμένη γιατί κάνεις ένα σφάλμα που δεν έχει καν την δικαιολογία της αντίληψης της διαφορετικής για το τι είναι σπορ και τι αθλητισμός;
ο αθλητισμός δεν είναι δουλειά. αν γίνει δουλειά τότε είναι σπορ. κι όπως είπε ο Σίννερ, παρακολουθήσατε την ομάδα του προτεκτοράτου, στο πλέον επικερδές σπορ του πλανήτη.
κι επειδή πάει σε οφφ τοπικ καταστάσεις, όσα απάντησα απάντησα. αν θες κάτι άλλο να πούμε πάνω στην κουβέντα αυτή, έλα στο Εκκρεμές της Μολυβοθήκης.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.