Παίζει η ομάδα του Ελλαδικού προτεκτοράτου.

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: Παίζει η ομάδα του Ελλαδικού προτεκτοράτου.

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 23 Ιουν 2012, 17:10

Φώτης έγραψε:
Διγενής έγραψε:Κανένας βλάχος της καθομιλουμένης δεν υπάρχει. Η Βλάχοι είναι ένας λαός, ακριβώς όπως και οι Πόντιοι και οι Κρητικοί και οι Μανιάτες.
Όταν χρησιμοποιείς το όνομα της φυλής τους για να υποτιμήσεις την αξία κάποιου, υποτιμάς κι εκείνους.
Είναι ρατσισμός.
εισαι απο αλλο πλανητη ορ something.
Εδώ λυπάμαι αλλά ισχύει. Οι βλάχοι ως φυλή υπήρξαν και υπάρχουν, και είναι ρατσιστικό να χρησιμοποιούμε το όνομα της φυλής τους για να μειώσουμε κάποιον. Το ίδιο κάνουν και σ' εμάς τους Πόντιους, και δεν μας αρέσει καθόλου. Γενικά να το αποφεύγετε αυτό. Τον νου σας και στις σανίδες που κυκλοφορούν γι' αυτον ακριβώς τον λόγο, ειδικά αν είναι βρεγμένες.

Διγενή και Ειρηνούλα, τον νου σας, κι εσείς και οι λοιποί λάτρεις του αλκοολιού. Οι σανίδες κυκλοφορούν σε ματσάκια, μόνο αυτό λέω. Ειδικά το καλοκαίρι νερό και χυμό. Για ό,τι άλλο, υπομονή κι από χειμώνα πάλι :loco:
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Ιουν 2012, 20:58

Ποντιος ειμαι ειρηνη. κι οταν λενε. ποσο ποντιος εισαι σε καποιον δεν με ενοχλει καθολου. αυτο ελειπε.
σιγα τα αυγα
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 23 Ιουν 2012, 22:29

:lol: :lol: :lol:
Καριατιδα :worship: :respect:
Τα παιδια παιζουν μπαλα :lol: :lol:
Να μη τρελλαθουμε, τα του αθληματος στο αθλημα.
Ακριτα :thumb:
Φωτη δεν ειναι ασχημο, να αποφευγουμε τετοιες εκφρασεις?''Ταμπελες'' δεν χρειαζεται κανεις.
Τα αλλα κοριτια για το ποδοσφαιρο δεν δινουν μια :lol: :lol:

Χρεαζομαστε επιγοντως χαφ
Ευχαριστω την ομαδα,για την προσπαθεια.Παμε για αλλα δυνατα :rose:
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Digenis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Digenis » Σάβ 23 Ιουν 2012, 22:54

Δημήτρη, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παίχτες χωρίς αρθριτικά περισσότερο από έναν χαφ :loco:
A soul for a piece of bread. Misery makes the offer; society accepts.
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 23 Ιουν 2012, 23:36

Τις δυνατοτητες μας, τις ξερουμε.Ασε, δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο,παραπανω.
Τι να πει κανεις ,καθρεπτιζει κοινωνιες.
Τρεχει η γυναικα μου,με το γιο μου, εχει και ευθυνη φροντιδας, τους παιδες της τοπικης ομαδας.
Ευχαριστα, δυσαρεστα, ετσι τρεχει η ζωη και ο καθενας οτι μπορει.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 24 Ιουν 2012, 01:11

ακολουθώ τον δρόμο μου, ατομική αντίσταση κυνικού πατριώτη στυλ, Διγενή, τελευταία διαμαρτυρία ήταν κατά Σενγκεν και Μάαστριχτ. εκτοτε που και που το σκέφτηκα να κατεβώ κι εγώ να διαμαρτυρηθώ, ευτυχώς ως τώρα δεν το έκανα.
η μπάλα είναι χρήμα ό,τι και να λες και να λέτε. λίγο πριν τον αγώνα σε τσατ είπα στον αδερφό μου θα ρίξει τέσσερα η Γερμανία. έπρεπε να το είχα παίξει. για τίποτε άλλο δεν αξίζει το ποδόσφαιρο εκτός από το στοιχημα. για φανέλα ομάδα πατρίδα έπαιζαν ΚΑΠΟΤΕ. όλα όσα τριγυρίζουν τον "αθλητισμό της κακιάς ώρας και του κακού συναπαντήματος" είναι για το χρήμα.

διαφημίσεις
μην πάμε μακριά ε; έγινε σουπερ τζόγος επίσης. για να κάτσεις να δεις έναν αγώνα θα ανάψεις τσιγάρα θα πάρεις μπύρες θα καλέσεις ντελίβερυ ή θα έχεις αγοράσει κάτι για να κεράσεις φίλους. όλοι οι έμποροι χαίρονται με έναν καλό αγώνα ματς κέρδους.

αν δεν είναι αρχαίο ολυμπιακό πνεύμα αθλητισμός δεν είναι. όλα τα άλλα απλές αυταπάτες.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Digenis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Digenis » Κυρ 24 Ιουν 2012, 01:33

Ναι αλλά σίγουρα ήταν μέσα στην ανωνυμία του πλήθους. Εκτός κι αν εκεί που δουλεύεις, κάθισες μία μέσα στη μέση του δωματίου και είπες "διαμαρτύρομαι". Το ζητάς από κάμποσους Έλληνες, ωστόσο δεν απάντησες αν το έχεις κάνει. Αν μου επιτρέπεις, τι δουλειά κάνεις;

Για εσένα, φίλη μου, και για πολλούς άλλους είναι θέμα χρήματος. Για εμένα και πολλούς άλλους είναι θέμα ευχαρίστησης.
Εσύ, με βλέπεις να πίνω μπύρες και να τρώω πίτσα μπροστά σε μία πράσινη οθόνη. Εγώ με βλέπω παρέα με τους κολλητούς μου να περνάω καλά.
Αν εσένα σε βολεύει να πιστεύεις το ένα, εμένα με βολεύει να πιστεύω το άλλο.
Με τη λογική σου, οτιδήποτε γίνεται για τα χρήματα. Ή μήπως πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σου από το οποίο κάποιος (όσο μακριά στο χρόνο κι αν ειναι αυτός ο κάποιος), δεν έχει βγάλει χρήμα;
Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ. Και σε αυτήν την περίπτωση εγώ γουστάρω να δώσω 20 ευρώ για να πιω μπύρα να φάω πίτσα και να ρεμπελιάσω με τους κολλητούς μου.
Η μιζέρια της υπερανάλυσης δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Κυρ 24 Ιουν 2012, 01:49

Digenis έγραψε:Ναι αλλά σίγουρα ήταν μέσα στην ανωνυμία του πλήθους. Εκτός κι αν εκεί που δουλεύεις, κάθισες μία μέσα στη μέση του δωματίου και είπες "διαμαρτύρομαι". Το ζητάς από κάμποσους Έλληνες, ωστόσο δεν απάντησες αν το έχεις κάνει. Αν μου επιτρέπεις, τι δουλειά κάνεις;

Για εσένα, φίλη μου, και για πολλούς άλλους είναι θέμα χρήματος. Για εμένα και πολλούς άλλους είναι θέμα ευχαρίστησης.
Εσύ, με βλέπεις να πίνω μπύρες και να τρώω πίτσα μπροστά σε μία πράσινη οθόνη. Εγώ με βλέπω παρέα με τους κολλητούς μου να περνάω καλά.
Με τη λογική σου, οτιδήποτε γίνεται για τα χρήματα. Ή μήπως πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σου από το οποίο κάποιος (όσο μακριά στο χρόνο κι αν ειναι αυτός ο κάποιος), δεν έχει βγάλει χρήμα;
Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ. Και σε αυτήν την περίπτωση εγώ γουστάρω να δώσω 20 ευρώ για να πιω μπύρα να φάω πίτσα και να ρεμπελιάσω με τους κολλητούς μου.
Πολλά ++++ :thumb: :thumb:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 24 Ιουν 2012, 01:57

Η γνωμη μου για την διαμαρτυρια συνοψιζεται στο ποστ του theo για το καραβι που παει προς τα παγωβουνα.
συνεχιστε εσεις να διαμαρτυρεστε για τις πιπες και για τον μισθο σας αντι να προσπαθειτε να ανατρεψετε το ιδιο το συστημα...
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 24 Ιουν 2012, 02:02

Digenis έγραψε:Ναι αλλά σίγουρα ήταν μέσα στην ανωνυμία του πλήθους. Εκτός κι αν εκεί που δουλεύεις, κάθισες μία μέσα στη μέση του δωματίου και είπες "διαμαρτύρομαι". Το ζητάς από κάμποσους Έλληνες, ωστόσο δεν απάντησες αν το έχεις κάνει. Αν μου επιτρέπεις, τι δουλειά κάνεις;

αθλητισμός είναι άλλο πράγμα, επειδή έχει εκφυλιστεί η έννοια στον βαθμό της ευχαρίστησης που περιγράφεις, σόρρυ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. μην μπλέκεις την καταπληκτική υπέροχη έννοια του αθλητισμού με τα σπορ. σφάλλεις. εντελώς.

στη δουλειά μου όταν έπρεπε με φοβήθηκε το μάτι τους για να σου δώσω μια απάντηση, τα έβαλα με τηλεοπτικό αστέρα των "αθλητικών" μάλιστα. οπότες; :wink: και σε μια άλλη δουλειά πάλι μίλησα για εργατικά δικαιώματα και βρέθηκα άνεργη. ούτε κατά διάννοια εγώ δεν θα έσπρωχνα κόσμο σε διαδηλώσεις. να, ρώτα όποιον θες εδώ. τσου! τουναντίον. σπίτι. όλοι. απλά στο κομοδίνο να συσσωρεύονται οι απλήρωτοι λογαριασμοί προς όλους και όλα. λευκές απεργίες. τέτοια πραγματάκια. κι αλληλεγγύη. εγώ απλά ατομική αντίσταση μπορώ να κάνω. και θα συνεχίσω να την κάνω. α, και ναι, πολύς κόσμος δεν έχει βγάλει χρήμα. υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στα νοσοκομεία και βοηθάνε, εμένα με δίδαξαν αγγλικά χωρίς να πληρώσει η οικογένειά μου το ιδιαίτερο αυτό, εγώ δίδαξα αγγλικά χωρίς να πληρωθώ κουλουπου κουλουπου...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Digenis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Digenis » Κυρ 24 Ιουν 2012, 02:28

Εσύ σφάλεις φίλη μου, όχι εγώ. Ο αθλητισμός, και κάθε άθλημα έχουν πολλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και η ευχαρίστηση των φιλάθλων. Εκτός κι αν εσύ, όταν έβλεπες τον Μελισσανίδη στον ίππο, ένιωθες τον πνεύμα σου να εξυψώνεται γνωρίζοντας άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας. Οι περισσότεροι στόχοι πέραν της ευχαρίστησης, αφορούν τους αθλητές, κι όχι τους παρατηρητές.

Για τα υπόλοιπα, είτε δεν θέλεις να μου πεις το επάγγελμα σου (πολύ δίκαιο και το αποδέχομαι), είτε είσαι βολεμένη και δεν θες να μου δώσεις πάτημα. Να ξέρεις πως ότι από τα δύο και να ισχύει, δεν με αφορά. Αλλά στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο (άσχετα με το τι έχεις περάσει μέχρι να βολευτείς), μην κάνεις υποδείξεις σε μη-βολεμένους.
Ζήτησες καθιστική διαμαρτυρία εν μέσω σταδίου από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής. Στην ουσία τους ζήτησες να θέσουν τη δουλειά τους σε κίνδυνο.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 24 Ιουν 2012, 02:41

Divine Sinner έγραψε:Ποντιος ειμαι Ειρηνη. κι οταν λενε. ποσο ποντιος εισαι σε καποιον δεν με ενοχλει καθολου. αυτο ελειπε.
σιγα τα αυγα
Κάθε ένας με τα βίτσια του. Εσένα δεν σε πειράζει, εμένα με πειράζει. Γενικά το να κοροϊδεύουν τη φυλή του άλλου. Αυτές οι γκλαμουριές ότι οι Θεσσαλονικείς είναι Βούλγαροι, οι Πόντιοι χαζοί και οι χωριάτες Βλάχοι, μου κάθονται στο λαιμό. Τον νου σας ρεμάλια. Αν συνεχίσετε έτσι οι σανίδες θα είναι ποτισμένες οι μισές με νερό του Πειραιά κι οι άλλες μισές με νερό Θερμαϊκού. Σε κάθε χτύπημα θα βγάζετε και δεύτερο κεφάλι.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Digenis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Digenis » Κυρ 24 Ιουν 2012, 02:43

Αναρωτιέμαι... επιπλέον κεφάλι = επιπλέον ψήφος; (ουρά θα κάνουν οι Χαυγίτες για ξυλιές... :loco: )
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Κυρ 24 Ιουν 2012, 02:45

Kariatida έγραψε:Σε κάθε χτύπημα θα βγάζετε και δεύτερο κεφάλι.
Αν αυτό υπόσχεται διπλασιασμό εξυπνάδας, τότε θα τις υποστώ τις σανίδες... :loco:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 348 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 24 Ιουν 2012, 09:07

Έχω μια σχετική απέχθεια με τη μπάλα.

Όχι μόνο είναι χρήμα αλλά και όπιο του λαού.

Ένα από τα θετικά του συζύγου μου είναι ότι και εκείνος απεχθάνεται τη μπάλα και δεν βλέπει ποτέ ματς.

Πληροφορούμαι πότε έχει μπάλα για να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Δηλαδή καφετέριες με γιγαντοοθόνες και επισκέψεις σε σπίτια γνωστών που βλέπουν.

Δεν είναι εύκολο και πολλές φορές την έχω πατήσει να βρεθώ σε ένα θέατρο με σκηνές απείρου κάλους.
Πάντα η ίδια σκηνή σε κάθε ματς και σε κάθε σπίτι.

Άντρες στο τελεβίζιο χαμένοι σε μια άλλη διάσταση και σε άλλο κόσμο μέσα στο άγχος.
Γυναίκες να τρέχουν σαν το Βέγγο να ψήνουν λουκάνικα, να τηγανίζουν κεφτέδες και πατάτες και όταν σερβίρουν τα "καλούδια" με τη μπύρα να ακούνε τα σχολιανά τους όταν περνούν από το τελεβίζιο για ένα δευτερόλεπτο.
Όταν κάποια τολμήσει να μιλήσει και να πει "σας έφερα τα μεζεδάκια σας" ακούει ένα μακρόσυρτο σσσσσσσσσσσστ εν χορώ. Στην καλύτερη περίπτωση.
Γιατί στη χειρότερη μπορεί να ακούσει και ένα "Σκάσε μωρή"

Η μπάλα θα μπορούσε να είναι και αιτία διαζυγίου.

Δεν θα άντεχα να βλέπω ένα σύζυγο να είναι μέσα στη ζοχάδα και τη μανούρα όταν χάνει η ομάδα.

Από πίτα που δεν τρως. Τι σε νοιάζει κι αν καεί.

Και που χάνει η ομάδα ή η Εθνική τι έγινε?

Χάσει κερδίσει η ίδια μέρα θα ξημερώσει για μας αύριο.
Ούτε το χαράτσι θα μειωθεί αν κερδίσει, ούτε τα χρέη μας, ούτε το άγχος.

Η μπάλα είναι μία μανούρα παραπάνω σε ένα σπίτι. Και μάλιστα άσκοπη και κούφια.

Τα ίδια ισχύουν και για τη γιουροβίζιον, και για τα καλλιστεία και όλες τις φιέστες του είδους.
Κερδίσει δεν κερδίσει η Ελλάδα σε τέτοια πανηγύρια κούφια χαρά και κούφια λύπη σε κάθε περίπτωση.

Με αφήνουν παγερά αδιάφορη όλα αυτά.
ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΜΑΚΡΥΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 24 Ιουν 2012, 12:09

Digenis έγραψε:Εσύ σφάλεις φίλη μου, όχι εγώ. Ο αθλητισμός, και κάθε άθλημα έχουν πολλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και η ευχαρίστηση των φιλάθλων. Εκτός κι αν εσύ, όταν έβλεπες τον Μελισσανίδη στον ίππο, ένιωθες τον πνεύμα σου να εξυψώνεται γνωρίζοντας άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας. Οι περισσότεροι στόχοι πέραν της ευχαρίστησης, αφορούν τους αθλητές, κι όχι τους παρατηρητές.

Για τα υπόλοιπα, είτε δεν θέλεις να μου πεις το επάγγελμα σου (πολύ δίκαιο και το αποδέχομαι), είτε είσαι βολεμένη και δεν θες να μου δώσεις πάτημα. Να ξέρεις πως ότι από τα δύο και να ισχύει, δεν με αφορά. Αλλά στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο (άσχετα με το τι έχεις περάσει μέχρι να βολευτείς), μην κάνεις υποδείξεις σε μη-βολεμένους.
Ζήτησες καθιστική διαμαρτυρία εν μέσω σταδίου από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής. Στην ουσία τους ζήτησες να θέσουν τη δουλειά τους σε κίνδυνο.
πάμε στο τελευταίο που είναι όλα τα λεφτά, ναι τα καημένα έχουν βγάλει λίγα ήδη ε με τα χρυσά τους πόδια; θα χάσουν την δουλειά τους κι ύστερα πως θα ζούν ζωή κινηματογραφικών αστέρων ε; που θα βρίσκουν μανεκέν και χρυσά κολ γκερλ να τη βγάζουν; πως θα συντηρούν βίλες με πισίνες;

το επάγγελμά μου; είπες εσύ για το δικό σου; αλλά τέλος πάντων να σου απαντήσω, γραμματέας και χειρίστρια υπολογιστών ήμουν, χειρίστρια προγραμματος ειδήσεων σε ένα μικρό κανάλι κάποτε, και έχω διδάξει και αγγλικά σε ένα φροντιστήριο, πωλήτρια σε σουπερ, ταμίας σε σούπερ, καθαρίστρια. αυτά έχω κάνει. είμαι από το 2002 άνεργη. ο σύζυγος ήδη είχε μείνει άνεργος όταν έμεινα κι εγώ, νιοπαντροι τότε. μετά από διετία βρήκε δουλειά αλλά ήδη πολλά είχαν πάει στράφι για τα όνειρα δυο νιόπαντρων, λίγο αναπνεύσαμε οικονομικά με τις διπλοβάρδιες του συζύγου και τα χιλιομετρικά του να' ναι καλά ο άνθρωπος, τώρα πια κουτσουρεύτηκε ο μισθός του και ζούμε με ελάχιστα. δεν το παίρνεις φίλε πίσω το βολεμένη γιατί κάνεις ένα σφάλμα που δεν έχει καν την δικαιολογία της αντίληψης της διαφορετικής για το τι είναι σπορ και τι αθλητισμός;
ο αθλητισμός δεν είναι δουλειά. αν γίνει δουλειά τότε είναι σπορ. κι όπως είπε ο Σίννερ, παρακολουθήσατε την ομάδα του προτεκτοράτου, στο πλέον επικερδές σπορ του πλανήτη.
κι επειδή πάει σε οφφ τοπικ καταστάσεις, όσα απάντησα απάντησα. αν θες κάτι άλλο να πούμε πάνω στην κουβέντα αυτή, έλα στο Εκκρεμές της Μολυβοθήκης.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:06

doctormarkon έγραψε:Έχω μια σχετική απέχθεια με τη μπάλα.

Όχι μόνο είναι χρήμα αλλά και όπιο του λαού.

Ένα από τα θετικά του συζύγου μου είναι ότι και εκείνος απεχθάνεται τη μπάλα και δεν βλέπει ποτέ ματς.

Πληροφορούμαι πότε έχει μπάλα για να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Δηλαδή καφετέριες με γιγαντοοθόνες και επισκέψεις σε σπίτια γνωστών που βλέπουν.

Δεν είναι εύκολο και πολλές φορές την έχω πατήσει να βρεθώ σε ένα θέατρο με σκηνές απείρου κάλους.
Πάντα η ίδια σκηνή σε κάθε ματς και σε κάθε σπίτι.

Άντρες στο τελεβίζιο χαμένοι σε μια άλλη διάσταση και σε άλλο κόσμο μέσα στο άγχος.
Γυναίκες να τρέχουν σαν το Βέγγο να ψήνουν λουκάνικα, να τηγανίζουν κεφτέδες και πατάτες και όταν σερβίρουν τα "καλούδια" με τη μπύρα να ακούνε τα σχολιανά τους όταν περνούν από το τελεβίζιο για ένα δευτερόλεπτο.
Όταν κάποια τολμήσει να μιλήσει και να πει "σας έφερα τα μεζεδάκια σας" ακούει ένα μακρόσυρτο σσσσσσσσσσσστ εν χορώ. Στην καλύτερη περίπτωση.
Γιατί στη χειρότερη μπορεί να ακούσει και ένα "Σκάσε μωρή"

Η μπάλα θα μπορούσε να είναι και αιτία διαζυγίου.

Δεν θα άντεχα να βλέπω ένα σύζυγο να είναι μέσα στη ζοχάδα και τη μανούρα όταν χάνει η ομάδα.

Από πίτα που δεν τρως. Τι σε νοιάζει κι αν καεί.

Και που χάνει η ομάδα ή η Εθνική τι έγινε?

Χάσει κερδίσει η ίδια μέρα θα ξημερώσει για μας αύριο.
Ούτε το χαράτσι θα μειωθεί αν κερδίσει, ούτε τα χρέη μας, ούτε το άγχος.

Η μπάλα είναι μία μανούρα παραπάνω σε ένα σπίτι. Και μάλιστα άσκοπη και κούφια.

Τα ίδια ισχύουν και για τη γιουροβίζιον, και για τα καλλιστεία και όλες τις φιέστες του είδους.
Κερδίσει δεν κερδίσει η Ελλάδα σε τέτοια πανηγύρια κούφια χαρά και κούφια λύπη σε κάθε περίπτωση.

Με αφήνουν παγερά αδιάφορη όλα αυτά.
ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΜΑΚΡΥΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ.
Ετσι ακριβώς
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:11

Να πώ και εγώ
που ήμουν και μια από εκείνες που συμφωνούν με το αρχικό κείμενο
Πρώτα από όλα τα ποδόσφαιρο με αφήνει παγερά αδιάφορη.

Όταν παίζει η εθνική ρωτώ απλώς για το τελικό σκορ και χαίρομαι αν έχουμε κερδίσει.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα με δεδομένες
τις κοινωνικο/οικονομικό/πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην Ευρώπη
και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα δεν ξέρω τι θα με στεναχωρούσε περισσότερο
να χάσουμε από τους Γερμανούς η να βγουν στο δρόμο το βράδυ οι Έλληνες και να πανηγυρίζουν για μια ενδεχόμενη νίκη?
Μια νίκη που δεν θα έλυνε κανένα πρόβλημα
και θα εξέφραζε ένα χαζό και ανεγκέφαλο πατριωτισμό.
Πχ. "οι Έλληνες κατατρόπωσαν τους Γερμανούς" ενώ
Λίγες μέρες πριν είχαμε εκλογικά αποτελέσματα που δίνουν λευκή επιταγή
στην Γερμανία να "παίζει" μπάλα στην Ελλάδα
και να πηδάει ποδοσφαιρόφιλους και μη.
για πιό λόγω να χαρώ αν είχαμε κερδίσει?

Όσο για τον αθλητισμό ας το αφήσουμε για άλλο νήμα .
Εδώ υπάρχει συγκεκριμένο θέμα.
για ένα συγκεκριμένο αγώνα
σε πολύ συγκεκριμένη στιγμή.

Δεν χαίρομαι που χάσαμε.
αλλά εμένα προσωπικά καμία χαρά δεν θα μου έδινε αν κερδίσαμε.

Ένας καλός αγώνας και μια ισοπαλία θα με ικανοποιούσε περισσότερο.
και ας χάναμε μετά, στις παρατάσεις και στα πως τα λένε στα ποδοσφαιρικά.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:15

Εντάξει δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όμως είναι κακό; Θέλει ο άλλος να δει τον αγώνα του;
Καλά κάνει... Δεν σε υποχρέωσε ούτε να δεις, ούτε να φωνάξεις... Όλοι έχουν με κάτι να ασχοληθούν...
Άλλος βλέπει ποδόσφαιρο, άλλος κάθεται στον υπολογιστή, άλλος κάνει γυμναστική 5 ώρες τη μέρα...
Επιλογή του είναι στην τελική... Και εκτός αυτού γιατί πρέπει να συνδέουμε τους αγώνες της Εθνικής
με την κατάσταση που έχουμε; ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει... Κανείς δεν είπε ότι αν η Ελλάδα σήκωνε την
κούπα, θα λύναμε τα προβλήματά μας... Αφήστε τον κόσμο να ξεχαστεί λίγο... Δεν είναι κακό... :)
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:20

Δεν είναι θέμα κριτικής.
Ο κάθε ένας σαφώς και είναι ελεύθερος να περνάει τον καιρό του όπως θέλει και επιθυμεί.
Την γνώμη είπα για το πως εγώ αισθάνομαι για το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν κάνω υπόδειξη :dunno: πως πρέπει να σκέφτεται ο άλλος.

Όσο για το τι έχει σχέση και τι όχι
Η απάντηση μου είναι ότι όλα σχετίζονται με όλα.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:27

Η απάντηση δεν πήγαινε σε σένα Ιονίτσα αποκλειστικά... Αλλά γενικά... Άλλωστε όταν πήγα να
κάνω το ποστ είδα ότι έγραψες πρώτα εσύ...

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:29

:lovey0:
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:30

:giverose:

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 24 Ιουν 2012, 13:51

αααααααααα κι εγωωωωωω
:lovey0: :lovey0: :lovey0: :lovey0:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”