το συγκεκριμένο ζήτημα μου προκαλεί τέτοια ψυχική οδύνη, που δεν είχα το κουράγιο να κάνω μεταφορά των σχετικών τόπικς εδώ, έχουν μείνει όμως στον παλιό μας τόπο και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προστρέξουν εκεί και στα συγκεκριμένα λινκς, όπου λίγο ως πολύ θα νιώσουν την ίδια φρίκη, οδύνη και οργή που ένιωσα κι εγώ αν σκύψουν πάνω σ'αυτό το ζήτημα που αποτελεί πλέον μάστιγα για τον πλανήτη μας και δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση.
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... =4913#4913 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - αυτό κάποια στιγμή θα το μεταφέρω εδώ γιατί απλά ΠΡΕΠΕΙ)
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1829 (Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ- μικρό τόπικ για την περίπτωση μιας μικρούλας που βίασαν και σκότωσαν)
http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1763 (ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ- μεγάλο νήμα και δυνατή συζήτηση)
Η φωτογραφία που σοκάρει για όσους αντέχουν να τη δουν (λογοκριμένη πλέον, αλλά αρκετά σοκαριστική ώστε να μας χτυπήσει εκεί που πονάμε) βρίσκεται εδώ http://clubs.pathfinder.gr/paiderastia/660232 στην κεντρική σελίδα ενός σάιτ, στο οποίο συμμετέχω και το οποίο μου'κανε την τιμή να βάλει και απόσπασμα από μια τοποθέτησή μου επίσης στην κεντρική σελίδα του. (το παρόν ποστ θα αποσπαστεί από 'δω όταν μεταφέρω το τόπικ που πρέπει να μεταφέρω, στον σημερινό μας τόπο)
ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Πριν αρχίσω τη μεταφορά αυτού του τόπικ, βάζω και απόσπασμα αναγκαίο, που είχα αναγράψει σε άλλο τόπικ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία
βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,
δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση
αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον
των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων
και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για
προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ
ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ...
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ?????
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ....
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
Διάβαζα συνέχεια αυτο...
Σας ομολογώ πως δεν το πίστευα....
Τι να πω για όλα αυτά ????
Κάθε νοήμων Ανθρωπος μένει αναυδος για αυτό...
Αυτός ειναι ο ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΣ ??????
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία
βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,
δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση
αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον
των δικαιωμάτων των παιδιών.
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων
και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για
προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ
ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ...
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ?????
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ....
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
Διάβαζα συνέχεια αυτο...
Σας ομολογώ πως δεν το πίστευα....
Τι να πω για όλα αυτά ????
Κάθε νοήμων Ανθρωπος μένει αναυδος για αυτό...
Αυτός ειναι ο ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΣ ??????
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
*ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ*
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: eLia_
Ακριβώς αυτό...
δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι.
Αυτός ο κόσμος πρέπει να αφανιστεί με κάποιο τρόπο και μάλιστα το συντομότερο. Η διαστροφή του ανθρωπίνου νου έχει πάρει τόσων μοιρών κλίση που δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος πια να επανέλθει.
δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι.
Αυτός ο κόσμος πρέπει να αφανιστεί με κάποιο τρόπο και μάλιστα το συντομότερο. Η διαστροφή του ανθρωπίνου νου έχει πάρει τόσων μοιρών κλίση που δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος πια να επανέλθει.
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Λ.Πιραντέλλο
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
ΑΗΘΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ" ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ)
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ... (ΒΛΕΠΕ ΒΕΛΓΙΟ)
ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΑ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ....
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ....
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ?????
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΕΩΝ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
ΑΗΘΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ" ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ)
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ... (ΒΛΕΠΕ ΒΕΛΓΙΟ)
ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΑ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ....
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ....
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ?????
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΕΩΝ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Re: Κόμμα Παιδοφίλων παρακαλώ!
Αυτήν είναι η κατάντια των δυτικών,πολυπολιτισμικών,"προοδευτικών",δήθεν "ανεκτικών" (στο βαθμό που η ελευθερία του ενός,παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου) κοινωνιών.
Λυπούμαι για αυτήν την εξέλιξη στη χώρα της Ολλανδίας.
Λυπούμαι για αυτήν την εξέλιξη στη χώρα της Ολλανδίας.
Γεια σας
ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ?
- XIOYI
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: XIOYI
XIOYI
Posted: Thu Oct 05, 2006 9:23 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Δεν εκτιμώ ποσώς την κουλτούρα και το ποιόν του πολιτισμού της Ολλανδίας πχ επειδή ανεφέρθη,
εκτιμώ όμως πολλάκις και ζηλεύω την άψογα οργανωμένη οικονομία υγεία παιδεία κλπ που διαθέτουν.Η Αμερική ας πούμε σήμερα έχει το τελειότερο δίκτυο βιβλιοθηκών στον κόσμο.Οι βορειοευρωπαικές χώρες το πιο οργανωμένο κοινωνικό κράτος.Απέναντι στο χάος και την γυφτιά της Νεοελληνικής πραγματικότητας πως μπορεί να υπάρξει σύγκριση;
Όσον αφορά όμως τα πολιτιστικά πολιτισμικά στοιχεία ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε φτάσει στα χάλια της δήθεν ελευθεριότητας της νέας εποχής αν και οδεύουμε με γοργούς ρυθμούς.
τέλος να προσθέσω πως πε΄ντε εκατομμύρια Έλληνες ζούνε στο εξωτερικό όχι από χούι ούτε γιατί τους αρέσει να είναι μακριά από την πατρίδα τους..υπάρχει κάποιος λόγος...
Ο πατέρας μου τελείωσε το Πανεπιστήμιο στον Καναδά το 1970.Εγώ το τελείωσα στην Ελλάδα το 2006.Δυστυχώς ούτε σήμερα δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τον Καναδά του 1970..
Posted: Thu Oct 05, 2006 9:23 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Δεν εκτιμώ ποσώς την κουλτούρα και το ποιόν του πολιτισμού της Ολλανδίας πχ επειδή ανεφέρθη,
εκτιμώ όμως πολλάκις και ζηλεύω την άψογα οργανωμένη οικονομία υγεία παιδεία κλπ που διαθέτουν.Η Αμερική ας πούμε σήμερα έχει το τελειότερο δίκτυο βιβλιοθηκών στον κόσμο.Οι βορειοευρωπαικές χώρες το πιο οργανωμένο κοινωνικό κράτος.Απέναντι στο χάος και την γυφτιά της Νεοελληνικής πραγματικότητας πως μπορεί να υπάρξει σύγκριση;
Όσον αφορά όμως τα πολιτιστικά πολιτισμικά στοιχεία ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε φτάσει στα χάλια της δήθεν ελευθεριότητας της νέας εποχής αν και οδεύουμε με γοργούς ρυθμούς.
τέλος να προσθέσω πως πε΄ντε εκατομμύρια Έλληνες ζούνε στο εξωτερικό όχι από χούι ούτε γιατί τους αρέσει να είναι μακριά από την πατρίδα τους..υπάρχει κάποιος λόγος...
Ο πατέρας μου τελείωσε το Πανεπιστήμιο στον Καναδά το 1970.Εγώ το τελείωσα στην Ελλάδα το 2006.Δυστυχώς ούτε σήμερα δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τον Καναδά του 1970..
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Η Ολλανδία έχει καταστεί προ πολλού ένα πειραματικό εργαστήριο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελεύθερη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ομοφυλοφικοί γάμοι, πανσεξουαλισμός, εισαγωγή αναρίθμητων τριτοκοσμικών μεταναστών, επίσημη νομιμοποίηση της παιδεραστίας και γύρευε τι άλλο.
Μία κοινωνία σε απόλυτη παρακμή. Ένα έθνος υπό εξαφάνιση.
Αν μη τι άλλο οι νεοταξίτες θα χαίρονται που η Ολλανδία δείχνει τον δρόμο για το εφιαλτικό μέλλον που μας ετοιμάζουν...
Μία κοινωνία σε απόλυτη παρακμή. Ένα έθνος υπό εξαφάνιση.
Αν μη τι άλλο οι νεοταξίτες θα χαίρονται που η Ολλανδία δείχνει τον δρόμο για το εφιαλτικό μέλλον που μας ετοιμάζουν...
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δεν θα διαφωνήσω ως προς την οργανωμένη οικονομία αλλά και γενικότερα ως προς την οργάνωση σε πολλούς άλλους τομείς πιθανόν.Δεν εκτιμώ ποσώς την κουλτούρα και το ποιόν του πολιτισμού της Ολλανδίας πχ επειδή ανεφέρθη,
εκτιμώ όμως πολλάκις και ζηλεύω την άψογα οργανωμένη οικονομία υγεία παιδεία κλπ που διαθέτουν
Όμως, Υγιής Παιδεία; Πως μπορεί η υγιής παιδεία να γεννά τέτοια φαινόμενα; Βρίσκω πλήρη αντίφαση σ' αυτό. Τι ορίζουμε τελικά ως παιδεία και μάλιστα υγιή;
Στο εξωτερικό,-σε αντίθεση με εδώ,- υπάρχει συμμόρφωση στη νομοθεσία. Δηλαδή οι νόμοι τηρούνται, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, από τους πολίτες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την οργάνωση και σωστή λειτουργία ενός κράτους. Όμως, η υπακοή στο νόμο αν και αποτελεί μία ένδειξη παιδείας, συνεπάγεται σφαιρική και συνειδητοποιημένη παιδεία που προάγει ανώτερες αξίες;
Λ.Πιραντέλλο
Λ.Πιραντέλλο
- XIOYI
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: XIOYI
ΧΙΟΥΙ
Σήμερα η παιδεία δεν είναι το μόνο που διαμορφώνει κουλτούρα άποψη και πολιτισμό.Είναι καθοριστικό στοιχείο βέβαια αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά...Η μουσική η τηλεόραση ο κινηματογράφος τα βιντεοπαιχνίδια τα βιβλία κλπ...
Και η αρχαία Ελλάδα είχε άξια παιδεία και όμως υπήρξε ο Εφιάλτης που επρόδωσε την πατρίδα του για τριάκοντα αργύρια...Άνθρωποι είμαστε και την τελειότερη παιδεία να έχουμε δεν σημαίνει πως θα αποκτήσουμε τελειότητες..Οι τελειότητες δεν είναι της ανθρώπινης φύσης...
Αν μη τι άλλο όταν εννοώ οργανωμένη εκπαίδευση λέω για το οτι δεν ξεκινάνε την χρονιά χωρίς καθηγητές και χωρίς βιβλία με απεργίες από την πρώτη μέρα,τα πανεπιστήμια μια να δουλεύουν τρείς να κάθονται,να σπουδάζεις οτι έτυχε να περάσεις στο μηχανογραφικό αντί να μπορέσεις να αξιοποιείς την κλίση σου και το μεράκι σου για κάτι,και εν τέλει η οργάνωση του συστήματος παίζει τεράστιο ρόλο.
Στο εξωτερικό ας πούμε είναι έτσι το σύστημα που μπορεί να σπουδάζεις θέατρο και να παρακολουθείς ταυτόχρονα και φιλοσοφία.Μακάρι να γινότανε το ίδιο και εγώ να σπούδαζα δηλαδή Βιβλιοθηκονομία και να μπορούσα να πάρω και ως δευτερεύουσα ειδικότητα κάτι ανάλογο ιστορία ή φιλοσοφία ή κάτι άλλο...
Ένα παραδειγματάκι αναφέρω παιδιά ακούστε.Είμαστε έτη φωτός πίσω σε πολλά πράγματα όχι σε όλα αλλά σε πολλά.Από τις ράγες τις Πελοποννήσου που είναι της εποχής του Τρικούπη μέχρι τις συνδέσεις ίντερνετ (η μόνη Ευρωπαική χώρα που μπαίνει ακόμα με 384 Dsl ούτε για πλάκα δεν την έχουνε) ρωτήστε Έλληνες που ζήσανε ή ζούνε σε σωστές χώρες να σας πούνε..
Εντάξει έχουμε άλλα εδώ τον ήλιο μας την ανεμελιά μας στο στύλ μας το κουτσομπολιό μας και τη γειτονιά μας και άλλα διάφορα αλλά και αυτά τώρα με τις δύο δουλειές που κάνουμε για να μπορούμε να πληρώνουμε τους διακόσιους είκοσι έξι κόμα εβδομήντα ένα λογαριασμούς που μας έρχονται αρχίζουμε να μην έχουμε χρόνο να τα ευχαριστηθούμε..
Σήμερα η παιδεία δεν είναι το μόνο που διαμορφώνει κουλτούρα άποψη και πολιτισμό.Είναι καθοριστικό στοιχείο βέβαια αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά...Η μουσική η τηλεόραση ο κινηματογράφος τα βιντεοπαιχνίδια τα βιβλία κλπ...
Και η αρχαία Ελλάδα είχε άξια παιδεία και όμως υπήρξε ο Εφιάλτης που επρόδωσε την πατρίδα του για τριάκοντα αργύρια...Άνθρωποι είμαστε και την τελειότερη παιδεία να έχουμε δεν σημαίνει πως θα αποκτήσουμε τελειότητες..Οι τελειότητες δεν είναι της ανθρώπινης φύσης...
Αν μη τι άλλο όταν εννοώ οργανωμένη εκπαίδευση λέω για το οτι δεν ξεκινάνε την χρονιά χωρίς καθηγητές και χωρίς βιβλία με απεργίες από την πρώτη μέρα,τα πανεπιστήμια μια να δουλεύουν τρείς να κάθονται,να σπουδάζεις οτι έτυχε να περάσεις στο μηχανογραφικό αντί να μπορέσεις να αξιοποιείς την κλίση σου και το μεράκι σου για κάτι,και εν τέλει η οργάνωση του συστήματος παίζει τεράστιο ρόλο.
Στο εξωτερικό ας πούμε είναι έτσι το σύστημα που μπορεί να σπουδάζεις θέατρο και να παρακολουθείς ταυτόχρονα και φιλοσοφία.Μακάρι να γινότανε το ίδιο και εγώ να σπούδαζα δηλαδή Βιβλιοθηκονομία και να μπορούσα να πάρω και ως δευτερεύουσα ειδικότητα κάτι ανάλογο ιστορία ή φιλοσοφία ή κάτι άλλο...
Ένα παραδειγματάκι αναφέρω παιδιά ακούστε.Είμαστε έτη φωτός πίσω σε πολλά πράγματα όχι σε όλα αλλά σε πολλά.Από τις ράγες τις Πελοποννήσου που είναι της εποχής του Τρικούπη μέχρι τις συνδέσεις ίντερνετ (η μόνη Ευρωπαική χώρα που μπαίνει ακόμα με 384 Dsl ούτε για πλάκα δεν την έχουνε) ρωτήστε Έλληνες που ζήσανε ή ζούνε σε σωστές χώρες να σας πούνε..
Εντάξει έχουμε άλλα εδώ τον ήλιο μας την ανεμελιά μας στο στύλ μας το κουτσομπολιό μας και τη γειτονιά μας και άλλα διάφορα αλλά και αυτά τώρα με τις δύο δουλειές που κάνουμε για να μπορούμε να πληρώνουμε τους διακόσιους είκοσι έξι κόμα εβδομήντα ένα λογαριασμούς που μας έρχονται αρχίζουμε να μην έχουμε χρόνο να τα ευχαριστηθούμε..
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
Η ΦΙΛΗ elia ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...
<<Όμως, Υγιής Παιδεία; >>
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΧ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13)....
(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΕΡΝΩ)
ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ....
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝΕ ?????
ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΔΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Η ΦΙΛΗ elia ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...
<<Όμως, Υγιής Παιδεία; >>
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΧ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13)....
(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΕΡΝΩ)
ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ....
ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΔΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ναι, έχω καταλάβει τελικά πως το εννοούσες και συμφωνώ απόλυτα στον τομέα της οργάνωσης, σαφώς και δε συμβαίνει πουθενά το μπάχαλο που συμβαίνει εδώ.Αν μη τι άλλο όταν εννοώ οργανωμένη εκπαίδευση λέω για το οτι δεν ξεκινάνε την χρονιά χωρίς καθηγητές και χωρίς βιβλία με απεργίες από την πρώτη μέρα,τα πανεπιστήμια μια να δουλεύουν τρείς να κάθονται,να σπουδάζεις οτι έτυχε να περάσεις στο μηχανογραφικό αντί να μπορέσεις να αξιοποιείς την κλίση σου και το μεράκι σου για κάτι,και εν τέλει η οργάνωση του συστήματος παίζει τεράστιο ρόλο.
Αν όμως θέλουμε να εννοούμε και τις λέξεις απ' την άλλη, παιδεία δεν σημαίνει αυτό, άσχετα αν το έχουμε περιορίσει στο λειτουργικό.
Σαφώς, Παιδεία και Ήθος θα το έθετα.ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ....
Παιδεία είναι εκείνο το υπόβαθρο που αποκτάς από την μόρφωσή σου μεγαλώνοντας (όποια κι αν είναι αυτή), μέσα από το οποίο ανακαλύπτεις τις υψηλότερες αξίες -μέσα- σου, τις κατανοείς και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής σου. Δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο είδος τελειότητας, αλλά για την κατανόηση μίας αξίας όπως είναι η ελευθερία του ατόμου, κι όχι την απλή αποδοχή της λόγω υπακοής στο νόμο.
Λ.Πιραντέλλο
Λ.Πιραντέλλο
- ArELa
- Founder-Administrator
Σε ό,τι αφορά την ηθική, θα παραπέμψω εδώ ξανά στα Δελφικά Παραγγέλματα http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... =4175#4175, όπου είναι καταγεγραμμένος ο αρτιότερος ηθικός κώδικας στην ιστορία του πλανήτη (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα).
Συχνά ισχυρίζομαι ότι η έννοια της ηθικής δε θα'πρεπε να εστιάζει ανάμεσα στα σκέλια μας, μ'άλλα λόγια, είναι αδόκιμο να κρίνουμε/αξιολογούμε μια ολόκληρη ανθρώπινη υπόσταση από την σεξουαλική ροπή/κατεύθυνση του ατόμου, η οποία είναι αμιγώς θέμα προσωπικό και δεν αφορά το κοινωνικό σύνολο.
Για μένα, η ηθική υπόσταση του ανθρώπου πρέπει να αξιολογείται με κεντρικό γνώμονα την συμπεριφορά του στο κοινωνικό σύνολο κι όχι στο κρεβάτι του. Αυτή αφορά μόνο τον ίδιο και τον/την σύντροφό του, εάν και εφ'όσον τηρείται η βασική προϋπόθεση των συναινούντων ενηλίκων, και εφ'όσον τηρείται αυτή, το θέμα δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός απ'τους ενδιαφερόμενους.
Σε ό,τι αφορά την παιδοφιλία όμως, ή τον βιασμό, τίθεται θέμα ηθικής υπόστασης, και κατ'επέκτασιν αφορά όλους μας ως κοινωνία, διότι εδώ μιλάμε για πρακτική όπου ο ένας (εκ των συνουσιαζόμενων) είναι θύμα και ο άλλος θύτης, ο οποίος (θύτης) καταπατά με επαίσχυντο τρόπο στοιχειώδη ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα, και επιβάλλει τις άρρωστες ορέξεις του σε ένα άλλο ανήμπορο σωματικά να αντισταθεί (το μυικά υποδεέστερο θηλυκό έναντι του αρσενικού) ή/και ανίκανο να αποφασίσει/επιλέξει πλάσμα (όπως το παιδί, που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα τη σεξουαλική του υπόσταση). Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι μόνο ανήθικη, είναι κατάπτυστη, εγκληματική, και δεν λογίζεται ως ανθρώπινη. Ο "άνθρωπος" λοιπόν που επιδίδεται σε τέτοιες πρακτικές, πρέπει να λογίζεται ως ΥΠάνθρωπος και να εξοβελίζεται απ'το κοινωνικό σύνολο, ως άμεσα και ακραία βλαπτικός σ'αυτό. 'ΟΧΙ να ενσωματώνεται και να νομιμοποιείται μέσα σ'αυτό όπως αποφάσισε η "προοδευτική" Ολλανδία να κάνει. Προσωπικά, πλην της θανατικής ποινής, που θα'ταν η δοκιμότερη σε τέτοιες περιπτώσεις, ευχαρίστως θα ευνούχιζα και θα ξεφτίλιζα δημοσίως τέτοια κτήνη που κατά τα άλλα μας το παίζουν "πολιτισμένοι", "διανοούμενοι" και "ευϋπόληπτοι πολίτες". Θα μου πείτε, Βίκυ, μήπως εκφραζόμενη έτσι χάνεις η ίδια τον πολιτισμό που ευαγγελίζεσαι? Και θα σας πω, ναι, μπορεί και να τον χάνω. Σε κάποιες (ελάχιστες ευτυχώς ακόμα) περιπτώσεις, η "πολιτισμένη" αντιμετώπιση (με διαλεκτική κυρίως) είναι πρακτικά αδύνατη, γιατί το ανθρωπάριο που ενδίδει σε τέτοιες πρακτικές, ΔΕΝ θα την εισπράξει, ούτε καν θα την κατανοήσει- απεναντίας, θα "δικαιολογήσει" την συμπεριφορά του με τις εξωφρενικά γελοίες εκκλογικεύσεις του άρρωστου μυαλού του . Μπροστά στην κτηνωδία, η ενστικτωδώς προστατευτική (σε παιδιά και αδυνάμους) αντίδρασή μου, είναι η άμεση έως και βίαιη, και πάντως ανελέητη τάση μου να καταστείλω απάνθρωπες, ανήθικες και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτες συμπεριφορές. if Σίγουρα όχι να τις αφήνω να διαιωνίζονται ή να τις νομιμοποιώ πάντως!
Συχνά ισχυρίζομαι ότι η έννοια της ηθικής δε θα'πρεπε να εστιάζει ανάμεσα στα σκέλια μας, μ'άλλα λόγια, είναι αδόκιμο να κρίνουμε/αξιολογούμε μια ολόκληρη ανθρώπινη υπόσταση από την σεξουαλική ροπή/κατεύθυνση του ατόμου, η οποία είναι αμιγώς θέμα προσωπικό και δεν αφορά το κοινωνικό σύνολο.
Για μένα, η ηθική υπόσταση του ανθρώπου πρέπει να αξιολογείται με κεντρικό γνώμονα την συμπεριφορά του στο κοινωνικό σύνολο κι όχι στο κρεβάτι του. Αυτή αφορά μόνο τον ίδιο και τον/την σύντροφό του, εάν και εφ'όσον τηρείται η βασική προϋπόθεση των συναινούντων ενηλίκων, και εφ'όσον τηρείται αυτή, το θέμα δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός απ'τους ενδιαφερόμενους.
Σε ό,τι αφορά την παιδοφιλία όμως, ή τον βιασμό, τίθεται θέμα ηθικής υπόστασης, και κατ'επέκτασιν αφορά όλους μας ως κοινωνία, διότι εδώ μιλάμε για πρακτική όπου ο ένας (εκ των συνουσιαζόμενων) είναι θύμα και ο άλλος θύτης, ο οποίος (θύτης) καταπατά με επαίσχυντο τρόπο στοιχειώδη ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα, και επιβάλλει τις άρρωστες ορέξεις του σε ένα άλλο ανήμπορο σωματικά να αντισταθεί (το μυικά υποδεέστερο θηλυκό έναντι του αρσενικού) ή/και ανίκανο να αποφασίσει/επιλέξει πλάσμα (όπως το παιδί, που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα τη σεξουαλική του υπόσταση). Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι μόνο ανήθικη, είναι κατάπτυστη, εγκληματική, και δεν λογίζεται ως ανθρώπινη. Ο "άνθρωπος" λοιπόν που επιδίδεται σε τέτοιες πρακτικές, πρέπει να λογίζεται ως ΥΠάνθρωπος και να εξοβελίζεται απ'το κοινωνικό σύνολο, ως άμεσα και ακραία βλαπτικός σ'αυτό. 'ΟΧΙ να ενσωματώνεται και να νομιμοποιείται μέσα σ'αυτό όπως αποφάσισε η "προοδευτική" Ολλανδία να κάνει. Προσωπικά, πλην της θανατικής ποινής, που θα'ταν η δοκιμότερη σε τέτοιες περιπτώσεις, ευχαρίστως θα ευνούχιζα και θα ξεφτίλιζα δημοσίως τέτοια κτήνη που κατά τα άλλα μας το παίζουν "πολιτισμένοι", "διανοούμενοι" και "ευϋπόληπτοι πολίτες". Θα μου πείτε, Βίκυ, μήπως εκφραζόμενη έτσι χάνεις η ίδια τον πολιτισμό που ευαγγελίζεσαι? Και θα σας πω, ναι, μπορεί και να τον χάνω. Σε κάποιες (ελάχιστες ευτυχώς ακόμα) περιπτώσεις, η "πολιτισμένη" αντιμετώπιση (με διαλεκτική κυρίως) είναι πρακτικά αδύνατη, γιατί το ανθρωπάριο που ενδίδει σε τέτοιες πρακτικές, ΔΕΝ θα την εισπράξει, ούτε καν θα την κατανοήσει- απεναντίας, θα "δικαιολογήσει" την συμπεριφορά του με τις εξωφρενικά γελοίες εκκλογικεύσεις του άρρωστου μυαλού του . Μπροστά στην κτηνωδία, η ενστικτωδώς προστατευτική (σε παιδιά και αδυνάμους) αντίδρασή μου, είναι η άμεση έως και βίαιη, και πάντως ανελέητη τάση μου να καταστείλω απάνθρωπες, ανήθικες και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτες συμπεριφορές. if Σίγουρα όχι να τις αφήνω να διαιωνίζονται ή να τις νομιμοποιώ πάντως!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- panta
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Στο univercity ένας καθηγητής μας έλεγε ότι υπάρχουν δύο ειδών ελευθερίες. Η ειδολογική, αυτή που κάνεις ό,τι θέλεις, και η καθ' ύλην, αυτή που κάνεις το καλύτερο γιατί αυτό θέλεις.
Ζούμε στην εποχή που τα ανθρώπινα τα διοικουν αυτοί που νοιάζονται τί θα αρπάξει ο πισινός τους και η τσέπη τους. Αυτά μαθαίνουν και τα παιδιά - πολλές φορές σαν θύματα.
Ο καλύτερος τρόπος για να πεισεις το υποψήφιο θύμα να υποκύψει δεν είναι η βία. Εϊναι να το πείσεις ότι αυτό που κάνει είναι μαγκιά και ότι όλοι έτσι κάνουν.
Ζούμε στην εποχή που τα ανθρώπινα τα διοικουν αυτοί που νοιάζονται τί θα αρπάξει ο πισινός τους και η τσέπη τους. Αυτά μαθαίνουν και τα παιδιά - πολλές φορές σαν θύματα.
Ο καλύτερος τρόπος για να πεισεις το υποψήφιο θύμα να υποκύψει δεν είναι η βία. Εϊναι να το πείσεις ότι αυτό που κάνει είναι μαγκιά και ότι όλοι έτσι κάνουν.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
- ArELa
- Founder-Administrator
'Αλλο ελευθερία και άλλο άναρχη ασυδοσία που εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα ή ορέξεις του τομαριού μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μήπως η πραγματική ελευθερία είναι η απαγκίστρωση κι απ' αυτά τα ίδια τα "θέλω";
Λ.Πιραντέλλο
Λ.Πιραντέλλο
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό, Εύη, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την παιδοφιλία (γιατί γι'αυτό μιλάμε εδώ), δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ελευθερίας σε επιλογές ή σε οποιαδήποτε "θέλω". Η απαράδεκτη και εγκληματική ΕΠΙΒΟΛΗ που ασκεί ο ΕΝΗΛΙΚΑΣ παιδόφιλος πάνω σ'ένα ανήμπορο παιδάκι, είναι πέρα και έξω απ'οποιαδήποτε όρια ελευθερίας, απεναντίας, καταπατάει βάναυσα και αποκλείει την ελεύθερη ανάπτυξη και έκφραση του θύματος-παιδιού, που βιάζεται.
Μπροστά σε τέτοιους "εκφραστές ελευθερίας" λοιπόν (όπως τους παιδόφιλους), μπορείτε άνετα να με χαρακτηρίσετε φασίζουσα, αδιάλλακτη και πολεμοχαρή μέχρι τελικής εξόντωσης.
Μπροστά σε τέτοιους "εκφραστές ελευθερίας" λοιπόν (όπως τους παιδόφιλους), μπορείτε άνετα να με χαρακτηρίσετε φασίζουσα, αδιάλλακτη και πολεμοχαρή μέχρι τελικής εξόντωσης.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εχμ, ήταν λίγο εκτός θέματος, αλλά πήγαινει στο παραπάνω ποστ για τα είδη ελευθερίας που σχετίζονται απαραιτήτως με τα θέλω-επιθυμίες. Αυτό.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, φυσικά ναι, συμφωνώ και επαυξάνω!
Υ.Γ. Τελικά όμως σχετίζεται τώρα που το ξανασκέφτομαι, μέσα από μία στάση ζωής που θεωρεί την ελευθερία ταυτόσημο του: μπορώ να κάνω εκείνο που ΘΕΛΩ, σε κάποιους αρκεί η νομοθεσία για να κατοχυρώσει την διαστροφική τους "ελευθερία" να κάνουν αυτό που θέλουν
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, φυσικά ναι, συμφωνώ και επαυξάνω!
Υ.Γ. Τελικά όμως σχετίζεται τώρα που το ξανασκέφτομαι, μέσα από μία στάση ζωής που θεωρεί την ελευθερία ταυτόσημο του: μπορώ να κάνω εκείνο που ΘΕΛΩ, σε κάποιους αρκεί η νομοθεσία για να κατοχυρώσει την διαστροφική τους "ελευθερία" να κάνουν αυτό που θέλουν
Λ.Πιραντέλλο
Λ.Πιραντέλλο
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ <<ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ>>...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ....
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ....
ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ????
ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ????
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ???
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΜΕ ?????
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ????
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ <<ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ>>...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ....
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ....
ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ????
ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ????
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ???
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΜΕ ?????
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ????
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Μεταφέρω εδώ κάτι για την ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ αντίδρασή μας, κι όχι να περιοριζόμαστε μόνο σε αναθέματα ή δικαιολογημένες εκφράσεις οργής.
Το παρόν επίσης απ'τη σελίδα του φίλου Διγενή, εδώ http://clubs.pathfinder.gr/paiderastia/662033
Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)
από την Ολλανδική Κυβέρνηση
Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.
Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.
Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία
Επισκεφθείτε το site μας http://www.hamogelo.gr
συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών
(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto)
Γραμμή SOS 1056 Κοινωνική Υπηρεσία
e-mail: kareas@hamogelo.gr
Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 33 06 140 Fax. 210 38 43 038
e-mail: info@hamogelo.gr , http://www.hamogelo.gr
Το παρόν επίσης απ'τη σελίδα του φίλου Διγενή, εδώ http://clubs.pathfinder.gr/paiderastia/662033
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
τι γινεται ρε παιδια με την παιδεραστια πια?
και λεμε μαστιγα του αιωνα το AIDS η τα ναρκωτικα. χειροτερη μαστιγα απο αυτο υπαρχει?
αλλα απο την αλλη οι παιδοφιλοι ειναι οι κορυφη του παγοβουνου. ειναι απλα το αποκορυφωμα μιας γενικοτερης παρακμης.
και λεμε μαστιγα του αιωνα το AIDS η τα ναρκωτικα. χειροτερη μαστιγα απο αυτο υπαρχει?
αλλα απο την αλλη οι παιδοφιλοι ειναι οι κορυφη του παγοβουνου. ειναι απλα το αποκορυφωμα μιας γενικοτερης παρακμης.
- ArELa
- Founder-Administrator
veni_vidi_vici
βλεπωντας ενα παιδι βλεπεις οτι πιο αγνο και ασπιλο υπαρχει....διακρινεις την καθε αυτου αθωοτητα..
με το να ικανοποιησεις της αρρωστημενες σου ορεξεις με ενα πλασμα το οποιο δεν εχει καν ιδεα για το τι μιλας και το πως ειναι δεν μπορει παρα να γινεσε χειροτερος και απο ζωο..τα ζωα εχουν εμμηνο ροη οταν ενηλικιωθουν οποτε και απο τη φυση τους αλλα μονο απο αυτη εχουν την σεξουαλικη διαθεση...δεν το κανουν ουτε για πλακα ουτε γιατι εχουν αρρωστημενα απωθημενα....
πρεπει ολοι να συνυπογραψουμε σαυτο...
βλεπωντας ενα παιδι βλεπεις οτι πιο αγνο και ασπιλο υπαρχει....διακρινεις την καθε αυτου αθωοτητα..
με το να ικανοποιησεις της αρρωστημενες σου ορεξεις με ενα πλασμα το οποιο δεν εχει καν ιδεα για το τι μιλας και το πως ειναι δεν μπορει παρα να γινεσε χειροτερος και απο ζωο..τα ζωα εχουν εμμηνο ροη οταν ενηλικιωθουν οποτε και απο τη φυση τους αλλα μονο απο αυτη εχουν την σεξουαλικη διαθεση...δεν το κανουν ουτε για πλακα ουτε γιατι εχουν αρρωστημενα απωθημενα....
πρεπει ολοι να συνυπογραψουμε σαυτο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Ρε συ Σάκη, μεσ'το μυαλό μου είσαι! Νιώθω ότι αξίζει να βάλω την τελευταία καταχώρησή μου όπως την ανέβασα στο βιβλίο επισκεπτών του σάιτ "παιδεραστεία", στην οποία θα δεις κι εσύ πόσο συγκλίνει το σκεπτικό μας στο προκείμενο.
Από Arela στις 22/1/2007 02:12
Ευαγγελιστή είπες:Συγνώμη αν είμαι εγώ αυτή που δεν κατάλαβα πού εστιάζει αυτή η ιστοσελίδα, πάντως εγώ κατάλαβα πως εστιάζει ΑΛΛΟΥ!"Α και να μη ξεχάσω και η ομοφυλοφιλία είναι ψυχασθένεια διότι διότι έρχεται σε αντίθεση με τη φύση. Κακώς κατά την γτνώμη μου οι πλειοψηφία των ψυχιατρών είπαν ότι είναι "επιλογή", είναι αρρώστια."
Κι απ'ό,τι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον, το θέμα μας εδώ δεν είναι η ομοφυλοφιλία. Είναι η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ!
Η ομοφυλοφιλία είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό και ξέχωρο ζήτημα. Η επιλογή είτε συνειδητή είτε ασυνείδητη της έκφρασης σεξουαλικότητας που ρέπει στην ομοφυλοφιλία, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός, που προσωπικά δε νιώθω πως είναι η θέση μου να χαρακτηρίζω ως ψυχασθένεια ή ο,τιδήποτε άλλο, από τη στιγμή που δεν βιάζει/ασελγεί ο ομοφιλόφιλος.
Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Μπορεί να'ναι είτε ομοφυλόφιλος είτε ετερόφιλος αλλά αυτό είναι άσχετο ή δευτερεύον. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΛΓΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΙΔΙΩΝ νομίζω πως μιλάμε εδώ, κι όχι για τα σεξουαλικά γούστα του καθένα που άπτονται στα προσωπικά του δεδομένα.
Πάμπολλοι (για να μην πω οι περισσότεροι) ασελγούν σε μικρά ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ που μπορεί να τα πιάσουν στα χέρια τους από μωρά! Στους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ (για να μην πω νηπιόφιλους ή βρεφόφιλους) υπάγονται αυτοί. Είναι καραστρέιτ και δεν πάσχουν απ'την "ψυχασθένεια" της ομοφυλοφιλίας όπως την αποκαλείς!
'Οποιες κι αν είναι οι ροπές τους (ετερόφιλες ή ομοφυλόφιλες), η ουσία είναι ότι δε μιλάμε για σεξουαλικές συνευρέσεις μεταξύ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ενηλίκων, που όποιες και να'ναι αυτές ΟΠΩΣ κι αν γίνονται, δε μας αφορούν.
Εδώ μιλάμε για κτήνη που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τις ορέξεις τους σε πλάσματα υπέροχα, αθώα και ανήμπορα, που όχι μόνο δεν είναι σε θέση να συναινέσουν σε κανενός είδους σεξουαλική συνεύρεση, αλλά δεν είναι καν έτοιμα να μπουν σε τέτοια διαδικασία! Μιλάμε για πλάσματα που σε πολλά επίπεδα τα "σκοτώνουν" αυτά τα κτήνη πριν αρχίσουν να ζουν, μιλάμε για πλάσματα που αποτελούν το μέλλον μας, που έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζήσουν, να χαρούν, να νιώσουν την ανεμελιά της ηλικίας τους και να αναπτυχθούν φυσιολογικά ως την ενηλικίωση οπότε τα ΙΔΙΑ (κι όχι κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος-ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ) θα επιλέξουν τη σεξουαλική τους κατεύθυνση.
Τέλος, μιλάμε και για πλάσματα που η ζωή τους τελειώνει ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ πριν αρχίσει, όπως το πλασματάκι αυτό στην κεντρική σελίδα του παρόντος ιστότοπου, που πέθανε από τη βαναυσότητα του ανθρωπάριου, που μπροστά στην κάψα να νιώσει μια ηλίθια και αρρωστημένη ηδονή, δεν υπολόγισε ανθρώπινη ζωή. Κι εσύ μου λες για ομοφυλόφιλους? 'Ελεος Χριστιανέ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
veni_vidi_vici
πιστευω απλα οτι ειναι το αυτονοητο και δεν βλεπω να χωραει περισσοτερες εξηγησεις και αναλυσεις το ολο θεμα....
μιλαμε για εγκληματιες...δεν μιλαμε για απλους ψυχικα ασθενεις η για οτιδηποτε αλλο...αλλα για απλους και στιγνους εγκληματιες του χειριστου ειδους....
πιστευω απλα οτι ειναι το αυτονοητο και δεν βλεπω να χωραει περισσοτερες εξηγησεις και αναλυσεις το ολο θεμα....
μιλαμε για εγκληματιες...δεν μιλαμε για απλους ψυχικα ασθενεις η για οτιδηποτε αλλο...αλλα για απλους και στιγνους εγκληματιες του χειριστου ειδους....
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι όμως, θα εκπλαγείς με το πόσοι εστιάζουν σε επουσιώδη και παράπλευρα ζητήματα αντί να τους κοπανήσει κατάμουτρα η ουσία...veni_vidi_vici έγραψε:πιστευω απλα οτι ειναι το αυτονοητο και δεν βλεπω να χωραει περισσοτερες εξηγησεις και αναλυσεις το ολο θεμα....
Πήγαινε εδώ να δεις τι "χορό" έχω στήσει με κάποιους...
Θα μου πεις γιατί το κάνω. Γιατί απλούστατα το νιώθω τόσο έντονα αυτό το θέμα, που συντάχθηκα με το Διγενή σ'αυτόν τον αγώνα, που προτείνει και έπρακτα αντιδράσεις όχι μόνο αμπελοφιλοσοφίες σ'ένα φόρουμ.
Σημείωση: Είναι βιβλίο επισκεπτών και μπορούν να αφήσουν σχόλια κι οι επισκέπτες, οπότε αν νιώσεις την ανάγκη να σχολιάσεις, μη διστάσεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble